Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Grácus, jó hogy ilyen figyelmes férjed és szüleid vannak. Klassz, szerető emberekkel vagy körülvéve. Sok boldogságot az évforduló alkalmával és majd várjuk a fotókat. A jelek, amiket érzel szerintem jók. Lehet hogy babás vagy csajszi!

Petra, az élősködőket én úgy kerültem el annó, hogy megkértem az ovónéniket szóljanak ha ilyen előfordul (mondtam is hogy nem kell elmondaniuk kinek van, csak azt hogy van és kész), én elmentem a gyógyszertárba és a lányaim hosszú haját bekentem Nittiror-al (asszem ez a neve) és két hétig élveztük a védettséget. Ennyi. Nem kell parázni, előfordul ez a legtisztább leghigiénikusabb családban is hiszen el lehet kapni. Eddig is tudtam hogy Flórácska rád hasonlít, de most hogy láttam a kiskori képeidet már biztos vagyok. Pont olyan mint te. A kaja utáni rosszul léteid miatt szerintem mérd meg a cukrod és ha magas nézesd meg magad a dokival. Lehet hogy csak a félelmed miatt van, ez előfordulhat. Reméljük a legjobbakat.

Laar, csudi klasszak a csempék. Nekem nagyon tetszenek. Biztos nagyon szép lesz az egész lakásotok. Már alig várom a fotókat. A "kinél van többet a gyerek" nálunk is eljátszák. A hugim füzetben vezeti percre pontosan hogy mennyi időt van anyumnál és mennyit van az anyósánál mert az utóbbi állandóan hőbölög. Én ezt sosem fogom megérteni. Inkább örülnének hogy van a Kristóf, aranyos, okos és imádni való. Nem kellene ennyi hülyeséggel foglalkozni.

Etna, hívtál és most nem tudom hogy hívhatlak-e. Tiszta dili vagyok. Most mindjárt megnézem a Kaális telefonszámot. Nagyon köszönöm amit mondtál, olyan jó hogy vagy nekem. Ki fogom bírni, szerintem. Vasi már megnézte nekem hogy vonattal vagy busszal fogok-e utazni. Hát, képzeld, a busszt választottam mert az csak 1,5-2 óra, de a vonat Veszprém felé megy és ezért kb 3 óra az út. A vizsgálatok eredményeire amit ma csináltál már kíváncsi vagyok. Ja, és azért nem tudtál hívni mert lemerült a telefonom, nem vettem észre és mivel ismét korán keltem ezért el is aludtam, kur_a jót aludtam, fél kettőkor ébredtem. A rokonok és barátok miatt megértem az érzéseidet, nem is tudok tulajdonképpen jó tanácsot adni. Elképedtem és borzasztónak tartom hogy ilyen is van. Én soha nem tudnák valakit lehúzni semmivel sem és ha valaki próbál engem, hát én is ugyanúgy depis leszek mint te hiszen ezáltal érzékelem mennyire nem vagyok fontos. Fel a fejjel csajszi és meríts erőt a kiscsávóból, ámbár ő inkább leszívja az erődet de ez így van jól.

Luca, a szemeden lehet hogy egy árpácska jön ki. Reméljük nem lesz komoly. Sajnálom hogy mindig van valami nálatok is.

Szilvi, bocsika hogy beleszólok, de én úgy tudom hogy a parlagfüvet csak a kecske eszi meg és az asszem elég allergénes, hiszen attól szenvedek. De, abban viszont igazat adok neked hogy jó, mert nekem is azt mondták hogy azt kéne innom mert akkor nem lennék allergiás. Viszont én egyáltalán nem iszom meg a tejet.

Nofi, én is hallottam a horoszkópot a tv-ben. Nagyon szorítok nektek hogy sikerüljön a babásodás. Nagyon jót mondtak neked.

Csajok, olyan jót aludtam most délben, hogy csak na. A gyertyás oldalt én is meg fogom nézni mert nekem is kéne gyertyát gyújtanom, talán megkönnyebbülnék. Általában ha jól kisírom magam akkor jobb. Tegnap délben már nem volt időm reagálni, de folyamatosan olvastalak titeket. Nagyon szépen köszönöm hogy ennyire törődtök velem. Annyira jó hogy vagytok nekem. Szóval, nem is tudom mi lenne velem nélkületek. Jól kibőgtem magam és már délután jól voltam és vidám. Ma meg végül kipanaszoltam magam Vasinak és egymásnak estünk végre, így utána tudtam egy jót aludni. Most jól vagyok.
Kiru, soha nem tudom neked meghálálni amit értem tesztek a pároddal. Félelmetes milyen aranyosak vagytok mindannyian. Köszönöm. Na, már megint bőgök. Hmmmm, ez van.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


folyt. köv.

Laar: Nagyon tetszenek a képek, amiket feltettél, szerintem gyönyörű lesz a lakásotok! Gondolom, már alig várod, hogy költözhessetek! Ezt a barnás-bézs fürdő csempét én is láttam már, itt nálunk a Praktikerben volt kiállítva, nekünk is nagyon tetszett apával! Mírácska hogy van? Aranyered javulóban?

Kiru: Hogy vagytok? Ákos baba?

Arte: Drukkolok, hogy okt. 5-én NE jöjjön meg!!!! +++++ Olyan kiváncsi vagyok, hogy kié lesz a következő pozitív teszt! Minden babásodni vágyónak nagyon szorítok!!!! Ha lesz majd fotó a burkolatokról és a konyháról, tedd ám fel mindenképp!!!!

Vasikáé: Ne szomorkodj kérlek, remélem, mára más sokkal pozitívabb vagy! Ahogy Luca is írta, te alapból olyan optimistán látsz mindent és így állsz az élethez, ez nagyon fontos, sokszor te adsz itt lelki erőt másoknak, de hát érthető, hogy néha neked is vannak rosszabb napjaid. Remélem, már elmúltak! Hozzád és Etnához hasonlóan én is RÁK vagyok, ez tényleg az egyik legérzékenyebb horoszkóp. Én is baromira hiperérzékeny vagyok és igaz, hogy így a fájdalmakat is sokkal intenzívebben élem meg az átlagnál, több pofont kapok az élettől a hatalmas lelkem miatt :oops: de nem cserélnék senkivel, mert az örömökre is ugyanez vonatkozik. Gondolom, ezzel te is így vagy. Sok puszi neked és küldök feléd pozitív energiákat! Lánykáid hogy vannak?

Szilvi: Nagyon bíztatóak a jelek, amiket írtál magadról, a pocak szurkálás is jót jelent, jaj, úgy izgulok értetek lányok, szeretnék már 2 csíkos teszteket és pocifotókat látni!!!!

Luca: Hogy vagytok? Tamáska? Rendbe jött teljesen? Nem emlékszem, neki volt láza most ennél a betegségnél?

Etna: Remélem, neked is jobb már a kedved! Sajnos az ember időnként csalódik, sokszor a közeli barátaiban is, ez tud a legjobban fájni. Én is kaptam már hasonló pofonokat az élettől, de én is csak azt tudom mondani neked, hogy koncentrálj Botira és Norbira, ők ott vannak neked, imádnak és bennük nem fogsz csalódni! Te tudod egyébként, hogy a RÁK horoszkóp mellett mi az aszcendensed? Nekem ikrek és a pörgés az nagyon illik rám belőle.

Angyalom: Hogy vagytok? Eszterke jól van? Nurofent nem használtunk Lexinél, hanem Panadolt. De csak amikor láza volt, bár azt mondják, a fogzásra is jó. Na de mégiscsak gyógyszer, nem akarom sűrűn használni. Tengervizes orrsprayt még nem próbáltam Lexinél, de hallottam, hogy jó, nekünk eddig sóoldatos orrcseppünk volt. Szegény már nagyon kivan az orr porszívózástól, de még mindig eléggé taknyos. :(
Eszterkének mikor bújtak ki az első fogacskái? Nekünk most mondta a dokinéni, hogy a bal felső is készül áttörni Alexánál. Szerintem ezért is olyan nyügi szegényem.

Kép

Kép
daniellla
 
 


Daniella, nagyon köszönöm a biztató szavakat. Igen, megnyugodtam már, most azért bőgök hogy milyen aranyosak vagytok és mennyire törődtök velem.

Kiru, szavakba nem tudom önteni hogy mennyire hálás vagyok neked és a párodnak. Annyira, de annyira köszönöm. Nagyon aranyosak vagytok. Most azonnal nézem is az oldalt amit ajánlott a párod.

Etna, imádlak! A Kaálit is most nézem, majd utána elvégzem a dolgomat. Ha kapok időpöttyöt akkor azonnal szólok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 

 
 

No, félig elintéztem mindent.

Kaáli intézet megnézve a neten és emilt küldtem mert már telefonon szerintem nem tudom őket elérni. Ha nem válaszolnak hétfőig akkor fogok telefonálni. A számot lemásoltam, megvan már a telefonomban elmentve. :wink:
Mabisz-t is megnéztem és már írtam is nekik emilt. Párommal megbeszéltem, felolvastam neki a levelem és azt mondta küldjem el. Próba=szerencse. Köszi Kiru, még egyszer. Majd meglátjuk mit válaszolnak és akkor majd kiderül hogyan tovább.

Luca, kösd fel a gatyeszt mert nemsokára talizni fogunk. Remélem. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Kép


Csajok, épp utána akartam nézni hogy mi történt a tickers-el mert nem jelenik meg, erre mit találtam? Ugyi milyen aranyos? Muszáj volt veletek is megosztanom. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Zsuzsa! Igazán nincs mit :) Remélem sikerül, és fizetnek nektek! Puszika

Daniella! Sajnálom, hogy Lexi megbetegedett, remélem már jobban van! Elkezdtem fújni Ákos nyakát minden pelusozáskor aloe first-tel, és elég szépen gyógyul neki, vagy legalábbis már nem romlik :) Látszik a képeken, hogy tetszik Lexinek a pancsizás! Nagyon édes!

Laar! Örülök, hogy megvannak a kulcsok :) Nagyon szép színeket találtatok! El tudtátok adni a garázst? Rendesen végig éri a kádat a Manóka, pedig a nagyobbat vettük neki. Sajnos nekünk nincsen kádunk, csak zuhanyzó, úgyhogy muszáj lesz beleférnie ebbe a picibe!

Angyalka! Örülök, hogy apósodnak sikerült a műtét! Nagyon cukorfalat a kagylós kép! A telket sikerült eladni?

Luca! Milyen ügyes Tamás, már beszélget! Luca! az egyik rokonom is bepisilt asszem 14 éves koráig, és kapott valamilyen csöppöket, és talán 1 hét kellett neki, és azóta egyszer sem. Ha érdekel, majd megkérdezem a nevét! Olyan Ákos is mint Tamásod volt, csak 1x aludta át az egész éjszakát. Megint visszaállt. Éjjel kel 2-kor, aztán reggel, de legalább már csak 1 x kel!

Petra! Várunk majd titeket, de már azt hiszem nem lesz belőle grillezés! Nagyon édesek a gyerkőcök! Kornélka videója is nagyon tetszik! Hát nem tudom miért írtál a Kornél klónokról... Flóra tiszta te vagy! És kornélka is nagyon hasonlít rád, bár ő az apjára is! Majd teszek fel én is babaképeket.

Etna! Sajnálom, hogy csalódtatok a Norbi családjában, sajnos a pénz csúnya dolgokat tud kihozni az emberekből :(

A gyertyás oldalt én is megtaláltam, de nem nézegetem, nem nekem való :( Sőt, híradót sem nézek... Valahogy mindenen sírok. Azt hittem terhesen, hogy ha meglesz Ákos, akkor ez elmúlik, de nem! Csak rajzfimeket és vígjátékokat nézek, ez gáz?

Ja, képzeljétek, ma először Ákos hasra fordult :) Persze kaja után, úgyhogy bukott is, aztán mert a keze beszorult a pocija alá, nem tudta feltolni magát. De visszagurítottam, aztán hatalmasat nevetett :) Annyira édes volt :)

Puszi mindenkinek, megyek mert séta idő van!

kiru84
 
 


Csajok!

Hoztam nektek egy vidám kis zenét, remélem, mindenkinek jó kedve lesz tőle! :D :D :D
Én imádtam a filmet is (Made in Hungária), kaposvári a főszereplő srác.

http://www.youtube.com/watch?v=KfLoDN62McU

Kép

Kép
daniellla
 
 


Petra!
Próbáld küldeni a gmail-es címre: kzitus@gmail.com

Daniella!
Tamás meggyógyult teljesen, neki nem volt láza, viszont ahogy írtam: brutál erősen jött ki rajta a nátha, totál bepánikoltam. De szerencsére amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan túl lett rajta. Remélem most már Ti is meggyógyultok.
A babauszival kapcsolatban tökre egyet értek Veled, szuper program, Tamásnak is nagyon tetszett volna biztos. Így más, hogy nem merültök (gondolom legalábbis, mivel a búvárreflex megszűnését írtad), így biztosan nem fenyegeti annyi betegség. Legalábbis a fülgyulladás biztos nem :) Látszik a képeken mennyire élvezte. Puszi

Vasi!
Alig várom, hogy gyere! Megyünk Tamásommal, elkísérünk mindenhova :) Még meg is unsz minket :wink: írok a csajnak mailt, mert a telefonját nem veszi fel, lehet megváltozott neki. Ha válaszolt, megírom mit mond... Puszi és örülök, hogy jobban vagy!

Etnám!
Neked majd írok mailt, de most megyek, folytatják a Barátokat. Puszi

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek, hogy drukoltok! :lol:

Tegnap este olyan hányingerem volt, hogy majdnem hánytam is :roll: a Férjem kérdezte is, hogy nem-e vagyok terhes! :lol: Mondtam, hogy még nem tudom de majd kiderül! :lol:

Améliának boldog születésnapot kívánok! Jó egészéget és hosszú boldog életet kívánok! Kép

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 



Drága kis Améliát, az igazi HŐS-t én is sok szeretettel köszöntöm első szülinapján és kívánom, hogy legyen mindig ilyen vidám, mosolygós, egészséges kislány, mint amilyen most! Sok-sok puszi Neki és holnap gondolunk rátok a keresztelő miatt!

Kiru!
Remélem Ákosom nem beteg lesz, nem azért nyöszörög. Most már minden okés? Igaz nem lehet mindig jó napjuk. Tamásom is ma reggel már fél hatkor kelt :( Nem aludt vissza, csak 8-fél 9-ig, du. is csak egy órát aludt, tiszta nyügi volt, úgy ájult be az ágyába, fél órája, két perc alatt elaludt, remélem reggel tovább szunyál, hogy apa is tudjon legalább vasárnap pihizni. Puszi

Csajok!
Nagyon hallgattatok ma, remélem mindenkivel minden rendben, csak sok az elfoglaltság. Alexa meggyógyult? Vasi merre vagy? Írtam a csajnak, még nem válaszolt. Megyek én i fürcsizni, jó éjt!

Kép

Kép
luca81
 
 


Améliának boldog első szülinapot! Neki ez még biztos nem akkroa dolog, mint az anyukájának. Ugye?

Kezdek páfrányosodni.... igaz a ciklus.hu szerint nem most kellne hanem 17-én kellett volna a ciklusaim feljegyzése alapján, de a kicsit görcsölő érzés ma délután kezdődött... úgyhogy pont jókor , mert a mensim alapján holnap lenne.... Jöhet a drukk, mi meg akciózunk ezerrel!

Lépek is, mert dolgom van :wink: :D :D

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok Csajok!

Ma jöttünk haza. Nincs energiám.Gyorsan két kép, aztán ígérem igyekszem jelentkezni. Jól vagyunk mindketten, csak még ülni nem tudok. puszi

Kép Dani 3 órás


Kép Dani 1 napos

Kép


Kép
tina84
 
 


Sziasztok Csajok!

Nagyon szépen köszönjük hogy gondoltatok ránk. Ma megvolt a keresztelő is, majd jövök a bővebb beszámolóval meg a képekkel. Most csak azért irok mert a szivemben a mai nap az egy csoda volt egy évvel ezelött, amikor is megszületett a mi kislányunk Amélia. Itt mindenki tudja hogy mennyit aggodtunk a kislányunk életéért, de megérte minden mert itt van a mi kis drágánk. Egy évvel ezelött 14óra 55 perckor, 670gr-al és 30cm-rel született meg és most 6300gr és 68cm. Boldogok vagyunk hogy mi lehetünk a szülei egy ilyen kislánynak aki még a mi szemünkben is egy csoda. Hát lányok el sem tudom mondani hogy mit érzek mert folytogat a sírás ha rá gondolok mit éreztünk egy éve!
Köszönjük nektek a biztatást az imákat amit értünk mondtatok, és minden egyes jó szóért hálásak vagyunk!

Puszi nektek!!!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Kép Sok Boldog Születésnapot kívánok Améliának.

Tina: tündéri a pici babád :-)

Arte: drukkolok nagyon, hogy sikerüljön a babásodás. :-)

Ma én is úgy vettem észre, hogy lényegesen több a páfrány, és csak itt-ott van amorf minta az ovumikin. Remélem holnapra én is csupa páfrány leszek :-) A hőm is érdekesen alakul, tegnap 36,2, ma 36,5. Nagyon bízom magunkban. :-)

Most megyek, ha tudok jövök később. Puszi mindenkinek: Nofi :-)
nofertiri
 
 


Sziasztok!

Csináltunk Ákosról hasra fordulós videót! 2 perces lett, úgyhogy levágtuk a végét, az csak 4x mp, és azt el tudtam küldeni nektek. 3-4 mailer daemon visszajött, ha valaki nem kapta meg, szóljon és megpróbálom még egyszer elküldeni!

Tina! Gratulálok Danihoz még egyszer! Gyönyörű formás baba :)

Niki! Nagyon boldog születésnapot kívánok Améliának! Képeket várjuk!

Grácus, Arte, Nofi! Nagyon szorítok :)

Luca! Szerencsére csak nyűgös volt Ákos, semmi komoly, és ma már jó kedve van! Tamás mikor kelt reggel? Hagyta apát szundizni?

Ákos felébredt, mennem kell, puszika mindenkinek!

kiru84
 
 


Tina: nagyon szép a kisfiatok! Remélem jól bírod a kiképzést! :lol:

Nofi: neked is sok sikert!

Jaj lányok most kicsit izgulok emiatt a babásodás miatt, mert ha most nem jön össze mehetek vissza a nődokihoz, mert letelik a fél év, és még mindig nem találtam senki normális dokit....

Majd még jelentkezem!


pusszantás Mindenkinek!

Kép
Kép
arte
 
 


Sziasztok!
Hozom a képeket amit igértem! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Remélem nem sokaltatok be tőlem. Küldök még egypár képet arról hogy mi hol lakunk. Késöbb jövök a részletes beszámolóval is.

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Remélem nem voltam nagyon a terhetekre a sok képpel. Amint látjátok a házunk elött egy hatalmas park terül el, amit szépen gondoz az önkormányzat, vannak padok és egy focipálya is, itt aztán kifutkározhatják magukat a gyerekek. Nagyon szeretünk itt élni.
Késöbb jövök még.

Puszi mindenkinek!!

Niki

Kép


Családient.hu vonalzók
nikoletta80
 
 


tina!
gratulálok, gyönyörüséges a kiskrapek. végre jönnek a fiúk, mert mindenhol lány van.

niki!
a kis drágának így egy nap késéssel nagyon boldog első szülinapot kívánok, a jóisten éltesse nagyon sokáig. csodaszép volt a keresztelőn. kis tündér.

sajnos megyek, úgy néz ki ,hogy beteg lesz boti, nincs hangja. nem eszik, ilyen még soha nem volt. úúúúúúúúúgy útálom, ha betegeskedik, eddig csak 2xvolt taknyos, de így, hogy nem eszik soha nem volt. cebion, kalcikid és tea, ezeket adom, lehet még valamit?

arte, szilvi, vasi!
rég volt már köztünk kismami, most már azt hiszem nincs is, szóval hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Boldog születésnapot Améliának! Niki, jól megrígattál! Puszi nektek!
Csajok, drukkolok nektek nagyon éppen ideje már, hogy jöjjenek az újabb csodaszép babák!
Tina! Gratula Danihoz! Nagyon szép kisbaba!

Mára csak ennyi, fáradt vagyok! Holnap jövök! Puszi jó éjt! Jó akciózást!! :D :wink:
wpetra
Pusztavám
 
 


Niki!
Engem is jól megríkattál, olyan megható sorokat írtál. Ami tényleg egy CSODA, és igazán csak Ti tudjátok min mentetek keresztül hat hónapon keresztül (ha jól emlékszem eddig volt kórházban) Bár mindig írtad a fejleményeket és drukkoltunk Nektek, imádkoztunk Értetek, azért mégiscsak Nektek volt a legnehezebb, átvészelni azt az időszakot! Örülök, hogy megosztottad velünk a történetet, és büszke vagyok én is a kis Améliára, hogy ismerhetem és drukkolhattam neki! Meg persze fogok ezután is, hogy minden rendben menjen, szépen egészségesen felnőjön! Sok puszi Nektek! Várjuk a beszámolót!

Kiru!
Ákos nagyon édes a viedon és milyen ügyes, hogy már hasra fordul. Tamásom ezt először hat hónaposan csinálta. Nem semmi. Igazi kis vasgyúró. De hát mit csodálkozok ezen, az én Hercegem is mindig az volt (és az is :D) TEgnap reggel 8-ig (!!!) aludt, még soha nem volt ilyen, nagyon büszke vagyok rá! Előző este megbeszéltük, hogy reggel sokáig lesz szundi, mert apa is fáradt és pihizni akar, nem csörög az óra majd..stb. Úgy látszik megértette. :) Imádom. Igaz ma hatkor kelt. Nem baj, legalább most már éjjel nem kel jó ideje.

Etnám!
Ígérem azt a **** mailt, de még nem mindig nem jutottam el addig, hogy írjak. Ezer a dolgom, hétvégén meg szinte nem is vagyunk itthon, mindig anyunál. Ha lesz időm, megírom, de most is rohanunk a városba Tamással. Nem sokára bejön a rossz idő - sajnos - és akkor nem tudunk menni :( Botival mi van? NEm lett beteg? Remélem használnak a cuccok, amiket leírtál. ÉN is adom a Cebiont, meg a Bérest neki. Puszi és jelentkezz néha! :)

Kép

Kép
luca81
 
 


Vasi neked tegnap írtam mailt, megkaptad???

Kép

Kép
luca81
 
 


Sziasztok!

Sajnos ez a hónap sem jött össze :cry: tegnap este volt már egy kevés barnás ízé ma reggel a teszt - lett :cry: Most nem tudom, hogy mi legyen jó lenne folytatni de, hogy nincs melóm... Hát nem is tudom! :cry: :cry:

Remélem mindenki jól van!

Puszi!

Kép
grácus
 
 


Sziasztok!

Tina nagyon szép a legény. Sok erőt kívánok, és gyere közénk, ha tudsz.

Grácus mi újság????????? Teszt????????

Arte, Nofi szorítok, hogy a páfrányokból babák legyenek ebben a ciklusban.

Zsuzsa természetesen neked is drukkolok. Örülök, hogy minden jól alakul.

Niki én is nagyon boldog szülinapot kívánok a kis csajszinak. Nagyon édi a keresztelős ruhájában. További sok erőt nektek, és csak így tovább.

Etna szegény Boti, remélem ma már jobban lett. Puszika neki.
Köszi, hogy drukkolsz. Most nagyon kell. Már a ciklusom 25. napján vagyok!!!!
Puszi mindenkinke
szilvi09
 
 


talán megússzuk a betegséget, bár még rekedt.

természetesen grácus és rózsa is a drukkolásunkat élvez baba ügyben, csak rohantam

angyal,luca írtam mailt

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Jó reggelt mindenkinek :)

Niki! Amélia olyan volt mint egy kis tündérke :) Húúú mennyi süti meg torta, nagyon finomnak néznek ki :) Te sütötted őket? Nagyon jó helyen laktok! Ti szeretnétek majd kis tesót?

Etna! Hogy van Botika? Remélem nem lesz beteg! Tényleg, elfogytak a kismamák! Viraga lenne, de ő meg itt hagyott minket.

Luca! Nagyon ügyes nagyfiú volt Tamás, hogy hagyta apát aludni :)
Ákos most nem hagyott engem. Annyira élvezi, hogy hasra tud fordulni, hogy egyfolytában forgolódik. Viszont hason utál lenni, úgyhogy háborog aztán ordít, vissza kell fogatni. Ezt játszotta fél 5-től 7-ig. De éjjel fél12-kor és fél4-kor is erre keltem. Pedig 3-ig elaludt már jó ideje aztán csak reggel kelt. Mikor fog tudni vissza is fordulni magától?

kiru84
 
 


Sziasztok, csajócák!

Grácus, én azért még bizakodnák a helyedben. Kicsit korán teszteltél, nem?

Arte, klassz hogy páfrányosodsz. A ciklus.hu-n nem biztos hogy jó időpontot tudnak megadni. A páfrány mégiscsak biztosabb.

Tina, Dani gyönyörű. Annyira szép szája van, hogy még egy csajszi is megirigyelhetné.

Niki, Améliának így utólag is Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok. Az a helyzet hogy nem tudtam jönni péntek óta mert készülődtünk mi is szülinapi bulira. És Gratulálok a kereszteléshez is. Nagyon szép volt a fehér ruhában. Nem voltál terhünkre a képekkel. Tényleg csudi klassz helyen laktok. Jó helyen nevelkedik Amélia. Nekem nagyon tetszik.

Kiru, megkaptam a videót és annyira jó volt hogy hangosan drukkoltam neki. Nagyon ügyes és hamarosan azt a videót fogjuk kapni amin magától feláll és elindul.

Luca, megkaptam a mailt. Nagyon szépen köszönöm. És nagyon érthető volt amit írtál. Asszem múltkor írtam is nektek hogy küldtem a Kaáliba mailt hátha tudnak így is időpontot küldeni és már kaptam is választ. Időpontot nekem kell kérni, a beutalót nem írták de azt igen hogy minden eredményt vigyünk magunkkal és ha valami még nincs meg akkor csináltassuk meg. Hát, nekünk minden meg van. Ilyen átjárhatóságira nekünk nincs szükség mert nekem nincs petevezetőm. Holnap telozok és kérek időpontot. Majd meg is kérdem hogy kell-e beutaló.

Etna, remélem jól van Botika. Nem lenne túl jó ha megbetegedne. Én is be vagyok rekedve, vagyis inkább nincs hangom egy hete. De, én szotyiztam és képzeld majdnem megfulladtam és gondolom hogy a hangszálammal történt valami amikor próbáltam levegőhöz jútni hatalmas krákogások közepette.

Csajok, kur_a jót buliztam tegnap. Még ma reggel is éreztem a hatást. Pedig dolgozni kellett menni. Végre jót buliztam. Nagyon klasszul sikerült. Már nagyon rég vágytam egy ilyen bulira. Most fáradt vagyok. Gyors kitakarítok és pihenek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Bocsika, de most még ritkábban jutok ide a géphez, tegnap megvettük a csempéket a fürdőbe, szerencsére le volt értékelve a praktikerbe így féláron kaptuk meg, apa ki is vitte a házhoz, ma ment megrendelni a kabint is..téglalap alakú lesz és magasabb, h tudjon pancsolni a manó, lemondtunk a kádról..elvenne minden helyet a fürdőbe, és csak a gyerkőcnek szerettem volna úgy is.

Tina, gartula még egyszer, gyönyörű a manócskád..várjuk a beszámolót.

AMÉLIÁNAK KICSIT MEGKÉSVE..DE NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!MILLIÓ PUSZIKA


Nofi, Grácus, Árte..megy a drukk++++

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Vasikáé!

Ma lennék már pé után a 16. napon szóval a teszt kimutatná! Még mindig barnázok és fáj a derekam is! :cry: Szóval meg fog jönni! :cry:

Kép
grácus
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak gyorsan jövök egy kicsit, mert Alexa sajnos még mindig nincs jól. :( Ugyanúgy köhög, rettentően náthás, hőemelkedése volt ma is, ráadásul reggelre elkezdtek váladékozni a szemei, úgyhogy most kap szemcseppet is. Elegem van már ebből a betegségből!!! :( :( :( :( Kezd áttörni az egyik felső foga is, tökre meg van duzzadva, amiatt is nyügi. Remélem, vasárnapra rendbe jön, mi lesz így a keresztelővel????
Asszem, az úszást is hanyagolni fogjuk, ha attól lett ez a betegség, ha nem, lehet, hogy majd néhány hónap múlva fog csak menni. Nem akarok mostanában mégegy ilyen betegséget! :cry:

Niki: Egy picit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Améliának boldog 1. szülinapot! Gyönyörű kislány, akinek a létezése tényleg egy csoda, többet harcolt már ez a kicsi lány az életéért eddig, mind mi együttesen itt a fórumon. Kívánom, hogy egészségben és boldogságban élje le az életét!!! Köszi a képeket, egyeltalán nem úntattál vele minket, én is nagyon szeretek fotókat nézegetni, örülök, ha rak fel valaki, szóljon az bármiről! Tényleg szép helyen laktok és Améliának biztosan klassz, hogy sokat lehet a jó levegőn és az udvaron.
Nagyon guszták voltak a sütik, a tigrises torta különösen tetszett!!!

Kiru: Köszi szépen a videót Ákosról, olyan kis ügyes baba és nagyon szép! Megmutattam apának is a videót. Nekünk is van Lexiről sok videó, de kamerával vettem fel és ki van írva dvd-re. Arról meg nem tudok ide feltenni a gépre. De egyszer majd ki akarom próbálni, hogy ha a fényképezőgéppel kamerázok, akkor rá tudom-e tölteni róla a számítógépre, gondolom igen, csak azzal nem szoktunk kamerázni. Ákos még mindig csak szopizik? Van elég tejcid? Mekkora most a súlya?
Örülök, hogy a first segített a nyakacskáján, tényleg egy csodaszer, rengeteg mindenre jó!!!
Nálunk is így volt egy darabig, ahogy írtad, hogy hasra fordult és utána nyöszörgött, úgy kellett vissza fordítani. Alexa 3,5 hósan fordult először hasra, néhány napig csinálta, de aztán utána egy jó darabig nem. Majd 5 hós kora előtt valamennyivel már folyamatosan forgolódott és onnantól már visszafele is ment a dolog. Na akkor úgy megszerette, hogy azóta csak hason alszik, pedig előtte mindig a hátán aludt. Ákos hogy szeret aludni?

Luca: Sajna Lexi még mindig beteg, de ezt már leírtam feljebb. Szomorú is vagyok miatta, főleg, hogy ennyire elhúzódik, nem gondoltam volna. Azt hittem, gyorsabban kijön belőle. :( Ti jól vagytok?
Gratulálok Tamás szuper éjszakai alvásához! Nagyon fontos, hogy egy anya pihentetőt tudjon aludni a babája mellett is legalább időnként. Én mondjuk nem is kávézom, nekem ezért is rossz az éjszakázás, mert másnap nem tudom magam feltuningolni semmivel. Te kávézol?

Petra: Mi újság veletek? Flórácska? Mi szerdán megyünk majd tanácsadásra, remélem, addigra meggyógyul Alexa. Kornélka milyen hangulatban megy mostanában oviba? Van még rossz kedve emiatt időnként?

Etna: Remélem, nem betegszik meg Boti! Én úúúúgy utálom ezt a betegséget, annyira tudom sajnálni szegény kicsikémet! :( Olyan elesett és gyámoltalan. Szerintem ezek a szerek elegendőek, amiket leírtál, én is ilyesmiket adok Lexinek. C-vitamin, calcimusc, orrcsepp meg most már a szemcsepp is kell. Nekünk még Tantum Verde-t is kell sprayzni a torkába naponta 2x.


Tina: Köszönjük szépen a fotót a kis Daniról, csodaszép kissrác! És milyen hosszú körmei vannak, azt néztem a fotón! :) Nagyon várjuk már a szüléstörténetedet! Minden jót kívánok nektek!

Arte, Noki, Szilvi: Megy a drukk nektek ezerrel, a páfrányosodás nagyon jó jel, remélem, lesz 2 csíkos tesztünk is!!!! +++++

Grácus: Sajnálom a mensit. :( Most mi a következő lépés? Inszemet kipróbáljátok? Mintha ezt írtad volna régebben.

Vasikáé: Örülök, hogy tudtál bulizni egy jót! Én régebben sokat buliztam, szeretem a zenét és imádok táncolni! Mostanában Alexa mellett ez nem nagyon megy :) de talán később majd megint lesz rá lehetőségem, legalább időnként. Házibuliban voltál?

ETNA, VASIKÁÉ: Tudjátok, hogy mi az ASZCENDENSETEK????

Na megyek lányok, drukkoljatok, hogy Alexa mielőbb meggyógyuljon! Millió pussz mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Gyorsan elolvastalak benneteket, és Daniellának reagálni szeretnék mindenképp hátha ezzel segítek Alexának a gyógyulásban. A Calcimusk helyett próbáld ki a Calcikidet. A Calcimusk izomból szívódik fel, így ezzel a folyamat lassabb. Nekem ezt a doktornő mondta anno amikor a Flóra kicsinek volt beteg. (Lehet, hogy még emlékeztek rá!) Etna is ezt használja Botinál. Szerintem jobb mint a Calcimusk. Azt is jó ha tartasz otthon, ha esetleg allergiás lenne mondjuk a méhcsípésre, arra mindenképp jó! Ha teheted vedd meg a Calcikidet is és próbáld ki. A dokitokat is kérdezd meg róla. Remélem mielőbb jobban lesztek!

Grácus! Sajnálom, hogy fáj a derekad, remélem, hogy nem jön meg és a babásodás miatt fájsz. Én még bizakodom, hátha!!!

Kiru! Minden baba más és más. A Kornélka ennyi idősen mint most a Flóra már ücsörgött és forgolódott is ügyesen oda-vissza. A Flóra viszont még csak most kezdett el hasra forgolódni néhány hete, és eddig ha 5x sikerült neki visszafordulni. Ma már ügyesen gyakorolta, de szerintem most is csak az volt a mákja, hogy a keze hasa alatt maradt. Szóval még forgathatód néhányszor! De ne siettesd meglátod gyorsan eltelik az idő, és nem sokára már futhatsz utána! Egyébként én is úgy voltam mint a Zsuzsa, hangosan mondogattam, hogy na most, na most!! Nagyon édes ez a kissrác. Ahogy lesett mikor végre sikerült neki, hát az valami tündéri volt! :D

Etnám! Remélem, hogy nem lesztek betegek! Mától adom én is a gyerekeknek a Cebion - és a Béres cseppet. Hát kiváncsi leszek!

Niki! NAgyon szép környezetben laktok!! Biztos jókat sétáltok abban a parkban! Nagyon szép volt a kicsi lány!! Élvezte a felhajtást??

Lucám! Látod milyen kis értelmesek ezek a gyerekek?? Na majd figyeld meg, ha nagyobb lesz mindent mondhatsz neki és tolyik majd rád magasról... Kornélka is ilyen volt, mindig mondom is neki, hogy kicsinek több esze volt és sokkal ügyesebb volt. Persze most is okos, csak jól titkolja! :D Hihetetlen jó memóriája van egyébként!! :D Sétáltok már?

Angyal hová tüntél??

Arte és Szilvi! Nagyon drukkolok nektek!!
Nofi! NEked is természetesen! Mikor is lesz itt az idő??

Daniella! Még annyit akartam neked írni, hogy a Kornélkánál minden fogánál előfordult, hogy az orra bedugult és nem kapott levegőt. Szerintem jól teszed, ha egy darabig nem viszed az usziba! Nálatok nincs baba-mama klub?? Én jártam anno a Kornélkával. Most nem tudom van-e... Na majd megkérdem a csajokat! :D

Ma kicsit zsufis napom volt ezért nem írtam. Reggel vittem a manót oviba, aztán védő (6900 gramm és 67cm a kicsike). Mire hazaértem majdnem 10 óra volt. Akkor gyorsan feltettem a kajcsit, megcsináltam a Flórának a gyümit, ma csak szilvát kapott. Aztán kisütöttem a brassóihoz a krumplit. Okoztam magamnak egy kis fájdalmat is, leepiláltam a lábaimat... Júj még belegondolni is fáj... Mire végeztem indulhattam is a Kornélkáért babakocsival, mert apa ma nem ért haza időben, ment fehérvárra, anyósom meg jár kezelésre a reumatológiára. Mire hazaértem 4 óra volt. Akkor elmentem a bocikhoz tejciért. Apa nekiállt a cocikat kitrágyázni ilyenkor a Kornélkával disznó pásztorkodunk. MAjd a Benjinek adtam vissza németjuhász formáját, kicsit ki keféltem a szőrét, mert akkora csumbikba lógtak róla szörcsomók, hogy nem szerettem ránézni sem. Most újra szép, ilyenkor imádom.... Hát még ő mikor vakargatok az oldalát és a hátát... Aztán lefürödtem mert a fele ször átvándorolt a kutyáról rám... :D És már este volt... Na de nem untatlak benneteket a napommal. És közben még babáztam is!! TEgnap a naplót végig dumálta az én kicsi drágám... Olyan édesen mondogatja, hogy bababa... Fel is vettem majd megpróbálom elküldeni! Zita megy majd a Kornélkás is! Ki nem kapta meg még Lucán kivül??

Na jó, drágáim elteszem magam holnapra! Annyira ragadnak a szemeim, hogy az valami félelmetes!! Jó éjt! Ahhoz képest, hogy csak Danielllának akartam gyors reagálni, jó kis regény írtam, mi?!?!

Puszi!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Daniella!
Megint csak azt tudom írni, hogy kitartás, már kifelé mentek belőle. Sajnos van ilyen, hogy egy hülye megfázás eddig elhúzódik. Tamás kb. öt hós korában volt náthás - akkor sokkal enyhébben jött ki rajta, mint most - másfél hét után visszavittem a dokihoz, mert még mindig nagyon rondán köhögött. Semmi komoly baja nem volt, a tüdeje tiszta volt, és a doki megnyugtatott, hogy ez eltarthat két hétig is. Aztán utána pár nap múlva tényleg elmúlt, de összességében két hétig volt beteges. (de neki nem volt láza, csak nátha és köhögés volt). ÉN sem kávézom, sőt tejeskávét sem tudok már inni a laktó érzékenységem miatt :( pedig azt szerettem. Nem tudom magam tuningolni semmivel én sem. Nehéz az éjszakázás, sajna mi nagyon sokági csináltuk, 7-8 hós koráig többször kelt, 8-10 hósan egyszer, utána hagyta el a keléseket. Persze egy betegség, fogzás mindig keresztbe tesz és ismét kelés van. Mi már szerencsére teljesen meggyógyultunk, amilyen durván és gyorsan kijött rajta, olyan gyorsan el is múlt. Szorítok nagyon, hogy Lexi is minél előbb rendbe jöjjön! Puszi és ölelés a kiscsajnak!

Tina!
Köszönjük szépen a fotókat, gyönyörűséges a kisfiad. Nagyon formás. Annyira várom már a szülés történetet! Apa végülis bent volt? ha lesz egy kis időd gyere mesélni! Puszi és sok-sok tejcit kívánok!

Kép

Kép
luca81
 
 


nofikám!
persze neked is drukkolok.

nem lett semmi változás, karcos a hangja, ennyi. azért ma is vittem kétszer levegőre.

daniella!
lexinek mihamarabbi gyógyulást, szerintem a napocska nagyon jó, én mikor boti náthás volt, kiraktam napozni és másnapra semmi baja nem volt. nekem mérleg az aszcendensem.


vasika!
fejlemény? végre a régi vagy újra, szerintem te is érzed, hogy közeleg a jó dolog, azért vagy így feldobva. én v dokinál rögtön érzetem, hogy jó helyen vagyok, most ezt érzem, hogy te mész jó helyre.

luca!
csak össze hozzuk már vasinak a kisvasit. a gmailra írtam, tudod, én mindig oda küldök mindent. csók a kis tomasnak.

kiru!
hát ezt el sem hiszem, nemrég született és most már hasrafordul. én is drukkoltam neki. ügyes pasi.

angyalom!
jól vagytok?

mennem kell, mert vacsizom, most van időm. jó diétás így fél tíz körül.
jó éjszakát lányok. drukkoljatok, hogy ne legyen beteg a kisszerelmem.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Daniella!
Remélem mihamarabb meggyógyul Lexi, nagyon sajnálom, h ilyen komolyan megbetegedett.

később jövök.

pusza mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


lexi babának

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors beugrás!

Képzeljétek ma reggel meglátogatott a vukk. Én olyan rosszul voltam, mint a fene, utálok hányni. Habár normális ember biztos nem szeret. Persze azuramnak már csillognak a szemei, hoyg biztos ketten vagyok, anyum meg közölte velem, hogy ő mindhármunkkal úgy volt hogy az elejétől kezdve hányt. Én ezt kicsit korainak tartom, de mind1.... De én ezt a reggeli dolgot nem akarom. Még mindig hányingerem van, pedig 6kor keltem...

Na pusszantás

Kép
Kép
arte
 
 


Jó reggelt lányok!

Találtam egy cikket, tök érdekes:

[url]http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/agyonvertek-az-ismeretlen-szornyet-2000284/
Swidiék itt nyaraltak, ha minden igaz, iwiw-en láttam, Panama City. Valami szörnyet találtak a cikk szerint :?

Etnám!
Helyes ez a képeslap, remélem hatásos lesz Lexinél és meggyógyul! Drukkolok neki én is!
Vasinak is, hogy végre tényleg sikerüljön. Remélem minél előbbre kap időpontot, aztán mehetünk. Nekem a közeljövőben egyetlen nap nem lesz jó, mikor Tamást vinni kell UH-ra a vese dolga miatt. De ezt még nem tudom mikor lesz, mert nem hívott a doktornő időpont ügyben.
Botikának is szurkolok, hogy ne legyen beteg, de szerintem már nem lesz. A levelet néztem este, majd írok... csak lenne időm. Most is itt húzogatja a ruhámat Tamás, nem bírja elnézni, hogy én gépezek. Na meg a terítő. Már eltettem az asztalról, mert azt egy mp-ig sem bírja megtűrni. Kiterítem, már megy is és összegyűri egy kupacba az asztal közepére. Hatalmas csávó. Na csók, megyek, mert balhé lesz :) később jövök[/url]

Kép

Kép
luca81
 
 


HÚÚÚÚÚ Arte, ez nagyon jó! Remélem tényleg pocaklakó van a dologban!!!! Nagyon szorítok! Mikor is tesztelsz? Ez bizti nem véletlen, jajj de jó lenne végre egy újabb kismami!!! ÍRD a fejleményeket! Puszi és vigyázz Magadra/Magatokra!!!

Kép

Kép
luca81
 
 


Szép Jó Reggelt!

Daniella sok sok gyógyító puszit küldök Lexi babának. Remélem gyorsan túl lesz rajta.

Etna Botinak is hasonlókat.

Arte drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!

Képzeljétek, már a pé után a 11. napon vagyok. Nagyon türelmetlen hírében állok, ezért csináltam egy tesztet, de - lett. De nem vagyok elkeseredve, hisz az előző terhességemet is csak 5 hetesen mutatta ki. Addig van még több mint 1 hetem. Ja, iszonyat hányinger kínoz reggel óta, és a derekam is fájdogál. Szorítsatok !!!!!!!!!! Tényleg, nálatok mikor mutatta ki a teszt a +++++++ jelet?? Volt akinél későn??? Vagy ne is reménykedjek, mert már pozitívnak kellene lennie? (ciklus 26. napja)

Puszi!!
szilvi09
 
 


Sziasztok Csajocák!

Arte, Szilvi!! Kívánom a legjobbakat mindkettőtöknek!! Szerintem jó eséllyel tesztelhettek!!


Szilvi! Szerintem még kicsit korai volt a teszt bár nem igazán értek hozzá. Én eddig mikor használtam, akkor jóval a mensi várható időpontja után (4-5 nappal kb.), és általában másnapra meg is jött. Kivétel a Flóra esete :D:D

Arte! Még jó, hogy csillog azurad szeme!! CSunya is volna ha nem reménykedne ez ügyben!! Most aztán már tessék magadra vigyázni és a háznál mindent a pasikra bízni!!!

Ma megyünk az oviba szülőire! Kiváncsi vagyok mit mondanak. A férjecském is jön....

Most megyek, ma nem kell főzni csak kicsit össze kéne rámolnom. Minden tiszta papír fecni, a kicsi fiam elkezdett ollozni.... Ja és minden tiszta gyurma morzsa...
Jók legyetek! Ha tudok majd jöszök!! Pusza!!
wpetra
Pusztavám
 
 


Sziasztok Lányok...

Etnám: jobbulást Botinak, remélem gyorsan meggyógyul.

Daniellla: Lexinek is mielőbbi gyógyulást kívánok.

Szegény picik, nagyon meg tudják szenvedni ezeket a fránya vírusokat. De mindegyik baba erős, és hamar túl lesznek rajta.

Arte: ez szuper - bár te biztos nem így gondolod a vukkot - reméljük tényleg 2 in 1 vagy. :-)

Grácus: ne keseredj el, ahogy régebben is mondtuk mindig, új hónap, új remény.

Niki: nagyon szép helyen laktok, szerencsések vagytok, hogy zöld terület van a közvetlen környezetetekben. Amélia igazán csini a kis ruhájában. :-)

Laar, szívem, lehet kapni olyan kádat, ami alapterületre uakkora, mint a zuhanyzó. Csak magas az oldalfala.
Nézd meg ezt az oldalt: http://www.ravak.hu/hu/sabina
Kép

Petrám: ma van a 16. ciklusnapom, de mivel nem szabályos a ciklusom, nem tudom, mikor a legjobb az időzítés. Ezért hőmérőzök, ovumikizek, és akciózunk apával 2 naponta. Ha az a kis lélek úgy gondolja, hogy minket akar szüleinek, majd úgyis jön. :-)

Most búcsúzom, megyek főzni - bablevest, buktát - és még vásárolnom kell egy-két hozzávalót.

Puszilok mindenkit - Arte miatt - pocin kívül és belül. ;-) : Nofi
nofertiri
 
 


Ui.: persze a sorstársnőimnek is drukkolok, hogy megint pocaklakókkal örvendeztessük meg ezt az oldalt.
nofertiri
 
 


Arte!

szorítok, persze a többieknek is..

Csajszik!
A bnőm kislányának hasmenése van..annyi idős mint a Míra, mit tudtok javasolni?
Teát mondtak neki h itasson a gyerkőccel

köszike

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


Kép

Nofi!

Ilyen lesz a kabin...

Kép
Kép
laar
Kozármisleny
 
 


ziasztok!

Zsuzsa! Köszönjük a drukkolást :) Egyre ügyesebb a nagyfiú! Örülök, hogy sikerült egy nagyon jót buliznod :)

Daniella! Nagyon sajnálom, hogy Lexit így megviseli a betegsége :( Remélem most már nagyon hamar meggyógyul! Nekünk nincsen kameránk, de a fényképező gép is megteszi, főleg mert erről simán fel lehet tenni a gépre :) Ákos még mindig csak szopik, szerencsére van lég tejem. Lexi már kóstolgat mást is? A 7 kg-t már elhagyta, de nem tudom mennyivel. Jövő szerdán megyünk majd tanácsadásra, akkor kiderül mennyit hízott! Nem hajlandó hason aludni, sőt, mostanában este sem alszik olyan jó nagyokat! Mindig hasra fordul, aztán visít. Tegnap reggel 4-től kezdte gyakorolgatni a forgolódást, ma csak 6-tól.

Na, majd folytatom, de már megint forgolódik és ordít Ákos!
Puszika

kiru84
 
 


Sziasztok Lányok!

Most csak gyorsan írok, mert mindjárt ébred Alexa. Mintha egy kicsivel jobban lenne ma, kevesebbszer szívtam az orrát, de akkor még mindig jött belőle bőven, hőemelkedése ma már nincsen, de a köhögés sajna még megvan. :( Szerdán megyünk tanácsadásra, akkorra derül ki a torokleoltás eredménye is.

Olyan aranyosak vagytok, annyira jól esik, hogy mindenki szorít Lexiért, hogy végre meggyógyuljon! :cry: Csórikám este, mikor letettem aludni a nagy köhögéstől bukott egy hatalmasat a kiságyban, hason volt, így az egész arcára rákenődött, úgy sajnáltam szegényt. :(

Petra: Köszi szépen, hogy írtad a Kalcikid-et, hallottam már róla, tesóm használta a kisfiánál, majd rákérdezek a dokinéninél.

Etna: Olyan ari ez a kis micimackós kép, nagyon meghatódtam rajta! :cry: Hozzám hasonlóan akkor neked is levegő jegy az aszcendensed.

Luca: Neked is köszönöm a kedves szavakat, jól esnek!

Laarnak és Nofinak is!

Arte: Én annyira drukkolok, hogy baba legyen a pocakban! Jaj de jó lenne!!! +++++++++++
Köszi a házatokról a képeket, tök jó volt így megnézni, hogy hogyan indult a dolog és hova jutottatok el! Biztos szupi lesz, ha teljesen kész lesz, nagyon várom róla a képeket!!!

Laar: Nekünk Normaflore-t adott a dokinéni hasmenésre.

Csajok, írok majd bővebben is, de lassan ébred a kisasszony és szopi van!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Kiru: Még neked akartam írni, hogy igen, Lexi kb. 1 hete kóstolgat már mást is, eddig még csak gyümiket. Őszibarackot, almát. Először csak a levüket, de most már a pürét is. Én is készítettem neki és üveges bébikaját is kóstolt már. Volt fintorgás, meg eleinte nem nagyon akarta kinyitni a kis száját, ha odaért a kanál, de most már ügyesebb! :)
Szerintem Ákos hamarosan megtanulja a visszafelé fordulást is és onnantól már nem kell kelned hozzá emiatt. Néhány hét türelem és menni fog!
Neked is köszi a kedves szavakat, Alexa nevében is!

Kép

Kép
daniellla
 
 


Sziasztok!

Daniella, nem tudom mi az aszcendensem. Még soha nem néztem meg és nem is nagyon érdekel. Én túlságosan realista vagyok. Ezekben a csodaszerekben is csak most kezdtem el hinni mióta babásodni akarok és rájöttem hogy ez nem olyan egyszerű mint ahogyan elképzeltem. A bulizás még majd jönni fog nálad is, csak soha ne add fel hülye kifogásokkal hogy fáradt vagy és hogy pihenned kell és nincs kedved. A kiscsajnak jobbulást kívánok, meglátod most már minden nap jobban lesz.
Most olvasom hogy már jobban van és nincs hőemelkedése. Ennek nagyon örülök. Továbbá is gyógyulást kívánok nektek.

Petra, szép kis zsúfolt napod volt tegnap. Nem fárasztottál vele. Szépen telnek a te napjaid is, sosem unatkozol. Szerintem nem is tudnál unatkozni. Majd mesélj mi volt a szülőin.

Etna, én nagyon drukkolok hogy ne legyen beteg a te kis szerelmed. Nem is lesz, csak kicsit elment a hangja. Lehet hogy sokat kiabált. Nem telefonáltam mert elfelejtettem. Majd holnap. Hiába, délelőtt dolgozok és ilyenkor minden kimegy a fejemből. Nem szeretek korán kelni.

Arte, ez nagyon jó jel. Én annyira szeretnék már hányni. Pedig én nem hánytam egyik terhességem alatt sem.

Luca, Tamás terítő fóbiás. Nem baj az ha össze gyűri. Csak ne akkor amikor már meg van terítve. Az ciki lenne.

Szilvi, nagyon szorítok. Nálad is jó ez a hányinger jel. Ámbár már az is lehet hogy a tudatalattid játszik veled. Én nagyon drukkolok. Most remélem összehoztátok végre a babót.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár
 
 


Sziasztok!

Daniella sajnálom, hogy Alexa beteg! Jobbulást!

Szilvi, Arte drukk jó jelek!++

Petra köszi a drukkot de sajna megjött már piros van nem sok de be fog indulni fáj és görcsöl a derekam is! :cry:

Hát most nem lesz hormon kezelés :cry: :cry: :cry: munkát keresek és spontán minden gyógyszer nélkül próbálkozunk sok reményt nem fúzok hozzá! Kicsit ki is borultam sokat sírtam az este de valamiból élni is kell!

Puszi!

Kép
grácus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: