Új privát üzeneted érkezett!

az fasza mert megyünk Dunavarsányba is!!!! CSajok lehet talizunk!!!! lehet ez annyira nem nagy élmény de én örülök! 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki! Most már különösen remélem, hogy Apa minket is el tud vinni a talira, mert személyesen is szeretnék jókat kacagni a szövegeiden, úgyhogy én is örülök! Csak jussak el...

Kép
Kép
g_reny
 
 


Hűűű Niki, ennél jobb alkalmat keresve se lehetne találni a találkozásra. Tök jó!!!! Na szóval várunk titeket is.

Lehet gyorsba' levágok itt hátul az udvaron egy disznót, hogy legyen mit enni :D Egyébként hajnali álmatlan fetrengésemben elméletben már meg is főztem csütörtökre :D

Netti, úgy értettem a dolgot, mint pl. egy kantáros farmer esetében. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én pelenkázásnál nem patentolom ki, mert mire a dereka alá gyűrném a cuccot, már hídban van a gyerek. Inkább TELJESEN leveszem róla, átpelenkázom és ÚJRA visszaadom rá. Na így gondoltam az ujjatlan rugi esetében is. Most már OK?

Réka, neked akartam még írni, hogy, tényleg vannak világmegváltó dolgok, ami rengeteget tud segíteni az anya idegállapotán. Ilyen pl. a kendő, hordozó stb. Jó, hogy egy kis nyugalmat ad. De én pl. biztos Nobel-díjra terjeszteném azt a nőt, aki az orrszívó porszívót kitalálta. Zseniális.
Remélem most már túl lesztek az első két fogon.

Csilla, milyen volt az esküvő?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Gyongyi, ertem mar, hat en sose veszem le rola, ugyis oldalra fordul kozben nem zavarja :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


".....send my application for club membership....Club Zombi....APPROVED!"
Na jó, csak kiscsoportos zombi vagyok, de elég ez. :P Teljes jogú tagok, hogy bírjátok????

Tegnap tesóméknál voltunk, illetve elvittem Kisnyulat csípőszűrésre a kismarosi alapítványhoz. Rendben vannak a dolgok, kiv., h a csontmag (csak egyik oldalon látszik még egyelőre) kicsit excentrikus. Pelus begyűrve lábai közé éjszakára és kontroll jövő héten.

Csomót kell visszaolvasnom. :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


gyöngyi...nő volt??? :lol:

de annak tuti nem volt gyereke aki kitalálta a patentos rugit...mire a 16. patentot bekapcsolon a hídban levő gyereken patakokban folyik rólam a víz...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki, úgy tudom igen, nő... de most elbizonytalanítottál :-)

Tudjátok mi marha nagy találmány még....a cipzáros rugi. Kezet-lábat bepakol és ránt egyet a cipzáron. Tök jó :-)

Hunccutka, megnéztem a Brigifotókat, nagyon édes ez a kiscsaj. Főleg ahogy mosolyog.
Kezdem azt hinni, hogy Marcimról nem lesznek mosolygós fotóim, mert a legnagyobb vigyorgás közben, ha közelítek a fényképezőgéppel, azonnal atomtudós vagy Üvegtigris Sanyi fejet vág...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


én most kilptem és Antizombi klubban vagyok 8) 8kor lettem f3kor nyöszi...cumi be 5kor evés...kelés 7kor...királyság van...most is csicssant... 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Hát én egyszer egy cipzárral odacsíptem Zsófi nyakát :oops: Már 15 hónapos volt kb. Azóta nem húzhatok fel rajta cipzáros ruhát, ha ráadok egy kardigánt, rögtön a nyakához kap, és sírós hangon elkezdi, hogy "nyaka, nyaka, anya neeeee" :roll:
Vendég
 


Panndi, jujjj, akkor mégse olyan nagy találmány? :shock:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


zipzis rugi, gyönygi olyat hol???? :roll: :shock: idenekem

Kép
Kép
mniki84
 
 


Panndi, akkor nem igen felejtette el ezt a huzasod Zsofi :D

Netti
Kép
maumau
 
 


óóóó, most titokban férj ne lássa, ő amikor kicsi volt odacsípte a kukiját cipzivel..azóta csak gombos farmer :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


nekunk van egy,de kicsit nagyobb vagyis szeles, en akkor szoktam raadni ha kiviszem udvarra mostanaban,vastagabb, de felulrol kell cipzizni :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Vazz, sz*rul vagyok... Hányingerem van és ráz a hideg... :x :x :x Most ez nagyon nem hiányzik...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Nekünk jó éjszakánk volt, szóval küldöm az energiát a többieknek!

niki tök jó lenne, ha te is tudnál jönni! Reny Te meg intézd el!

Na, ma megyünk oltásra.

Mi szeretjük a rugit, az én gyerekem nyugodtan tűri a patentolgatást... :?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Höhö, az én férjemet darázs csípte meg 6 éves korában OTT, és azóta retteg szegény a darazsaktól. Nagyon vicces :twisted:

Zsüci, hát ez tényleg nem! Lázad van? Hívd fel a dokit, hogy minél előbb nyakon csípd a bajt, ne várd meg, amíg kifejlődik. Ja, és én is szopi után adnám a pótlást.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


na gyorsban rólunk,már visszaolvastam,csak reagálni nem tok..


Iza elég nyüszi volt tegnap délután meg ma reggel is...Éjjel is sokszor forgolódott,néha felsírt..

Elegem van a fogból!!!!És akkor még mindig köhög picit meg folyik az orra....De én menni akarok a talira!!!!És ha a gyereket nem vinném? :lol: Én nem vagyok beteg :lol: :lol:

Szóval kész vagyok,közben össze vissza eszik.Hol szopizni akar,hol a pép...Általában az kell neki amit épp nem kínálok fel...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szóval kissé KO vagyok,semmit nem tudtam csiálni tegnap se,mert kézben volt csak el fél nap...vagy ha a szőnyegen cirógattam.Amúgy nevetgél ha épp nem sír 8) És olyan cukin bújik hozzám!!!

Ja,apa kapott egy kis focilabdát,ami távirányító.Pénból odaadtam a gyereknek,épp a hordozóban ült.Tök jól megfogta,meg lökdöste!!!
Aztán a földön is mellé tettem,ő meg érte nyúlt!!!Meg amikor hason volt,előtte volt tisztes távolságban.És addig nyújtotta a fejét amíg el nem érte,vagy nyalogatta,vagy tátott szájjal közelítette,megaz fejével arréb pöckölte! :lol:


Na lépek!!!Nem reggeliztem,de már nem is fogok szerintem...megyek,gyors zuhi és zombulok...meg a szabásmintát kéne elkészítenem h tudjam varrni a mei tait....

Nekem semmi bajom a patenttal!Nehogy már 5 patent pelusozásnál gondot okozzon :lol: :lol: Én jobban szeretem a rugit,bodyt mint pl a kisnaci és póló..nekem abban csúszkál a gyerek...Én is naci+bodyban nyomom inkább,meg akantáros dolgokat szeresse nagyon! :lol: :lol:

annus11
 
 


jajj nézzétek a hurka Little L-t :) milyen szépen tartja magát...

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


najó az én hasam meg olyan mintha félidős terhes lennék :? :lol: nem tudtam retusálni :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


najó még ez azt eldugulok...

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jó reggelt.
Betegeknek jobbulást.
Rugi:a hátul T alakban patentos ruginál hülyébb találmány nincs is.Gyereket forgatni kell a fel és levételkor, peluscserénél ez gond egy sajtkukacnál.
Távirányító.Tegnap Bálint mérgesen méltatlankodott, morgolódott, mire rájöttünk, hogy a távirányító kell neki :shock: :shock:
Oanyújtottam neki, egyből rávetődött, szó szerint, mint kapus a labdára, elégedetten nyomkorászta a színes goimbokat.. :shock:
Pasi... :D :D

Kép
Kép
zili
 
 


Lanyok!! Boronak ugye jon az also ketto meg a felso ketto.. erre ma apja vette eszre,h felul sunyiban mindjart kijon 1. kb 3milire van mar kint de meg van rajta egy angyon vekony reteg iny :D mostmar ertem miert fajt ennyire reggel a szoptatas :shock: asszem a felso jobb 2. total ugy jonnek sorrendben a fogai mint nekem jottek :shock: :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Na,megtaláltam Pumukli haját! Köszi!

Nekem is ilyesmire lett vágva. Majd rakok képet róla.
De az nem fair,hogy Pumukli ilyen vékony,mint aki nem is szült még soha! :shock:

Én meg mint egy 6 hónapos terhes! :(

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Gyöngyi, akkor társulok hozzád; én rengetegszer felébredtem éjjel és nem tudtam visszaaludni. Ilyenkor kéne a citromfű tea, nem? :roll:
Szóval kicsit KO vagyok.

AndrisMarci szerencsére f9-kor kelt, aztán teleküldte a pelenkát, amiből kifolyt a cucc; szóval fürdéssel kezdtünk.

Ja és képzeljétek, kicsit kapar a torkom és a férjemnek is. Mi a fene ez? :roll: Mindjárt benyalok egy Strepsilst; azt lehet.

Én se nem szeretem a rugit. Az első hetekben adtam csak rá, mert akkor még szerencsétlenkedésnek éreztem a nadrág+póló kombinációt, de most nincs is rugink és nem is veszek. Nem teccik. Alvás pedig hálózsákban van.

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!

Zombiknak kitartás!!!!

Szofi,
voltam reggel Kaisersben, láttam olyan tigrises rugit, ami Csongin volt a képen :) elvileg 56-74es méretben van, de itt most csak 56-os volt. Rövidujjú, viszont 2300 ft... kissé húzós az ára.

Annus,
tessék reggelizni!!!

Reny,
nem semmi Mira... kis huncut :)

Tinu,
Csongi :) :) sztm ő lesz az első baba, aki járni fog :) Mr. Sajtkukac. :lol:

Niki,
tök jó az a kép! Te csináltad? Nagyon szép az idézet is benne.

Zsüci,
jobbulást! Nyomass sok C vitamint!!

Reggel elszaladtunk piacra meg Kaisersbe, amíg embör feltakarított, Bogi belaudt a kenguruban, aztán amikor kivettem, kiságyba be, és aludt tovább...
Megyek is, csinálom a pörit.

emese1979
 
 


Susycat
köszi :-) Nem tehetek róla, így vagyok genetikailag kódolva.

Borzasztó éjszaka volt, Kolos 2x kelt, nem tudott szopizni mert tele volt az orra, így mindig ki kellett szívni előtte. Maja sírt vagy 4x, Apa ment hozzá mindig, mire rájöttünk, hogy ő is szipog és az zavarja, neki is kiszívtuk. Szegény Apa nem tudom, hogy tud dolgozni így.

Én meg rakom fel a lakást ezerrel mindenhova. Valakinek valamit tuti tippje nincs gyors lakásértékesítéshez?
pumuklii
 
 


Jó reggelt!

Nekünk is jó éccakánk volt leszámítva, hogy fél 6-kor mindhárman megriadtunk apa telójára. Öcsikém fél óra forgolódás után visszaaludt, én azonban nem jártam ilyen sikerrel :?

Gyöngyi,
hehe, akkor ne fagassalak az Oázisról? Mi is kb. 2 éve tervezzük, hogy ellátogatunk, de vmiért még nem sikerült odaérni. De babauszit nagyon akarunk, és ez a kettő jöhet számításba: Erzsébet és SzMiki. Majd felhívom a csajszit, aki tartja és leinformálom.

Nekünk is van egy db zippes rugi, de nem szeretem, szerintem túl merev a zippzár, viszont a patentosokkal jó barátságban vagyunk. Nem is értem mi a gond vele. A pólós szerkókkal nekem az a gondom, hogy felemelem a gyerkőcöt, és a ruha teljes valójában a nyakában landol. Ezért kizárólag bodyval kombinálva használjuk, úgy legalább nincs kint a dereka.

Betegeknek jobbulást!!! Esztó, ez nagyon nem hangzik jól :(

Na, én tegnap este voltam sz@rul két szelet sacher torta után... kb. 1,5 óráig sikerült benntartanom, majd végleg kikívánkozott. :oops: A maradék a kukában végezte, a látványától is rosszul vagyok azóta.

KépKép
novygirl
 
 


Na lányok! Köszönöm a sok pozitív visszajelzést a novelláimmal kapcsolatban, amik tök sokat segítettek nekem abban, hogy tegnap este (6 év kihagyás után) újra írtam. Méghozzá az anyukám szülinapja alkalmából. Felteszem a blogba, olvassátok el, ha van időtök, hogy tetszik-e.

Emese, köszi! Ha Kaisers-ben járunk, akkor feltétlenül levizuálom!

Lilkó nagyon édi!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsüci és Adriék: jobbulást!

Emese: á, nem biztos. Tüci is már felállt 8 hósan, aztán csak 14,5 hósan kezdett egyedül járni. Nem tudom, mit tökölt ezen ennyit. :lol:

Rugi: én aszittem, mást nem is lehet adni egy csecsemőre. :lol: Volt már nekünk mindenféle változat. Olyan is, aminek alul semmi patent nem volt. Aztán olyan, amit a segge felett hátul kellett kipattentozni, és úgy kiügyeskedni a két lábát a gyereknek. Az alulpatentos még a legjobb. De aztán a fejnél mennyi változat van! Nyaknál oldal, elöl, hátul patentos. A cipzárost én nem szeretem. Én is cipiztem már össze a nyakát kabáttal Tücinek. Jó, akkor már nagyobb volt. Szegénykém.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tigrises rugi, lemaradtam a képről. Nekünk is van:

Kép
pumuklii
 
 


Sziasztok, megvagyunk, csak rohangálok ide-oda, közben Gyöngyöm betaknyosodott, remélem Iringó nem kapja el, mert ma megyünk oltásra.

Mozza, írtam privit munkával kapcsolatban, nézd meg lécci.
Vendég
 


Pumukli, Trixi, mi lakást keresünk Budapesten..Esetleg priviben néhány infót kaphatok?Alapterület, elhelyezkedés( kerület)szobák száma, lift, fűtés módja, ár.Délután leszek, megyünk a játszótérre.

Kép
Kép
zili
 
 


Én ma konkrétan semmire sem vagyok jó, az előbb szinte elaludtam ülve. :?

Zsüci: Elvileg a gyümölcs kevésbé laktató, mint az anyatej, ezért felébredhet. De a tápi meg nehezebben emészthető, ezért éppen, hogy tovább kellene bírnia. Passz. A babák nem igazán működnek logikusan. :)

Panndi: Megnyugtattatok, akkor én is betolom majd a babakocsit a próbafülkébe. :) Most már csak azt kell kitalálni, hogyan jutok el itthonról ahhoz a próbafülkéhez... Hiába, kendővel könnyebb közlekedni, de akkor meg nincs, ahova letegyem a babát.

Netti: Mivel nálunk nagyon meleg van, én nyáron inkább mellőztem a rugikat. Egy szál bodyban, vagy kisruhában, vagy csak pelenkában volt egész nyáron. Mostanában a body-nadrág kombi a nyerő, ha meg kimegyünk, még mindig a nyári ruhácska. Sajnálom is őket, mindjárt hideg lesz, és soha többet nem fogom tudni ráadni őket. :(

Fülbevaló: Most beszéltem meg a védőnővel, jövő héten 3000 Ft-ért belövi neki a fülbevalót. Azért ilyen későn szúratom ki, mert nekem komoly dilemmát okozott, hogy én döntsek el neki egy ilyen életre szóló dolgot. Nekem úgy lett fülbevalóm, hogy én kértem, óvodás voltam. Eddig úgy voltam vele, hogy nem lesz, és kész, de aztán pár kislányos anyuka mondta, hogy később meg fogom bánni, és a gyerek is azt fogja mondani, hogy miért nem intéztem el, amíg pici volt. Szóval ezeket figyelembe véve, úgy döntöttünk, hogy lesz neki, és kész.
A probléma már csak az, hogy milyen fülbevalót tegyünk be. Anyósomék már a kórházba hoztak egy pici fülbevalót ajándékba, olyan gombostű-típust. Nekem tetszik, de az nem babafülbevaló, szerintem szúrná és sértené hátul a kapocs. A leendő keresztanyja is fülbevalót szeretne venni. Nekem van egy pici karika fülbevalóm, szerintem azt választom, csak akkor be kell adagolni a családnak, hogy miért nem az övéké lett betéve. Á, bonyolult. :? Különben is, miért nem kérdezték meg, hogy milyent szeretnék? :(

Tinu: Gondoltam, hogy nem a bűntudat-keltés volt a cél, de akkor is egy figyelmen kívül nem hagyható melléktermék. :? Persze én sem hagyom sírni Lillát, ugrok minden nyekkenésére (a férjem szerint túlságosan is), de így is vannak olyan esetek, amikor sír (pl. éppen fürdök, vagy más miatt nem tudok odamenni hozzá, vagy az autóban vagyunk, és nem tudom kivenni, mert nem lehet éppen megállni, vagy túlpörgött, és a fáradtságtól sír, ilyenkor ha hagyom egy kicsit, hamarabb elalszik, mint ha felvenném). Nekem ilyenkor is bűntudatom van, pedig nem kellene, hogy legyen, hiszen sokan egy-két testvér mellett látják el a kicsit, és akkor tényleg képtelenség ugrani.

Gyöngyi: Köszi a biztatást, még semmi haladás fog-ügyben. A védőnő azt mondta, kb. 2 éves koráig tart majd a fogzás. :? :roll:

Nekünk nincs zipzáros rugink, nem is láttam olyant még sehol. Ja, de, az újraélesztő tanfolyamon a próbababán olyan volt. :)

Niki: Nekünk is pont ilyen a kiságyunk, csak mi a hátsó rácsra szereltük a forgókát. :D Tényleg ügyes Lilkó! :D

Na, megyek, megint sír....

Réka

rekap
 
 


Zili
írtam!
pumuklii
 
 


:D en lanyom nem fog rugit hordani, ennyi! :D

pumukli: Maja itt hany hos volt?? nagyon cuki :D

Netti
Kép
maumau
 
 


pumukli,nekem is irhatnal par sort a lakasrol,meg elerhetoseget telszamot, anyum rengeteg lakast adott mar el,foleg ujpesten :roll: naponta 100emberrel biztos beszelget :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na sziasztok!

Zipzáros cuccokat imádom, bár sajnos nem sok adatott meg belőle eddig! A hálózsákunk az egyik elől zipis, de az Apa szerint nem jó, mert ki kezdi a gyerek állát, hááát én még nem tapasztaltam. A másik oldalt zipis az tuti!

GYÓGYULJATOK!!!!! Irgum-burgum!
:wink:

Az én Drágám már 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát este 7-től reggel fél 7-ig, aztán kaja, majd alvás még 9ig! Sajnállak benneteket akinek éjszakai problémái vannak. Mondjuk nekünk meg nappali van! NEM HAJLANDÓ ALUDNI!!! Cirkusz az van, még jó, hogy ingyenes! Mondjuk inkább kihagynám!

Az enyémgyerök nem hajlandó mesét nézni, üvölt, csak meccset, és abból sem mindegy, mert csak a sima focit, pedig mi imádjuk az amerikai focit is! :roll: Rosszcsont, na menek, mert már rikál....

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nekem is van egy eladó magánházam, csak MAkón. Érdekelne valakit????? Húúú, de örülnék!!! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Képzeljétek regisztráltam a gyereket a Pampers honlapján, és szavaznék is, de nem küldik a kódot!!! Már két napja csak várom...pffff!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Netti
7-8 hós itt Maja.

http://ingatlan.net/ingatlan/3020046
Megköszönném Anyud közbenjárását :-)
pumuklii
 
 


Ezt láttam a H&M-ben élőben, nagyon cuki.
http://www.teszvesz.hu/item749785949_he ... _6_ho.html
Netti? Mozza? Ti lányaitokra gondoltam mikor megláttam. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ez a Hello Kittys darab tök jó, én szeretem azt a cicát :oops:

Megjártuk a postát, a szelektív szemetest, a Spart, jó kör volt :)
Vendég
 


Reny, mar aukciofigyelon van :lol:

pumukli,atkuldtem neki a linket,csak h tudjon rola par szot mondani :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Hali!

Csatlakozom a zombikhoz....Lili 6 óta nem akar aludni....már 2 kaján túlvagyunk....most beraktam az ágyba és nyüszizik.... :(
Persze 2 építkezés és a fűnyírókocsi zajára lehet, hogy nekm se menne könnyen az alvás.... :evil:
Kész vagyok. :?
Kövi kaja után felpakolom a gyereket és elmegyünk vásárolni, postára, bankba....hátha az majd jól lefárasztja és tud utána aludni.....

Ja, és tegnap beletérdeltem az ágykeret élébe....teljes erőből....bedagadt-belilut reggelre.....de tudok menni, csak fáj ha hajlítom....menjek dokihoz vele, vagy ne???????????????....tutira nincs eltörve...mert akkor nem bírnék ráállni (anno már törtem szilánkosra...). szóval vsz. nem csinálna vele semmit, csak közölné hogy borogassam-fáslizzam, meg kenjem vm. krémmel....
Ezt magamtól is tudom....
Vagy menjek el, mert lehet hogy a porc sérült meg??????
Na, meglátom, hogy ma hogy bírom a mászkálást...aztán eldöntöm mennyire komoly.... :?
Nagyon hiányzott most ez nekem..... :?

Kép
mozza
 
 


Reny!
Nekünk van ilyenünk! :lol:
Meg van hozzá u.olyan harisnyánk is. :lol:
(lilában és pinkban van az h&m-ben....Lilinek lilája van)

Kép
mozza
 
 


Panndi, vmelyik nap mikor vittek el a szelektiv szemetesbol a cuccokat,azt vettem eszre h egybe ontik az egeszet :shock: akkor miert kell kulon valogatni? :roll: mert mi mindig mindent a helyere dobunk ok meg nem :D

ja es multkor adtunk plusz penzt a kukasoknal mert 23 zsak szemet ossze jott az udvarrol, fu,fa ilyesmi, miutan kivagattunk vagy 7-8 fat plusz egy rohadt magas fenyot :roll: el is vittek, aztan adtunk nekik meg pluszba 3ezret h jovo heten is lesz par zsak vigyek mar el....... erre ott hagytak a multheten,de a kukat kiuritettek.. a penzt meg eltettek :shock: persze ha ezt tudom akkor veszek az onkormanyzatnal szemetes zsakot 100ftert amit kotelesek elvinni... :shock:

na ennyit a szemeteinkrol :D

en lanyom meg mindig alszik.. felkor mar meg szokott ebredni. le kell csekkolnom a fogat ha felkelt 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, sztem varj vele meg a mai nap,aztan ha rosszabb akkor doki mindenkepp!!!
Lili ugyis szeret vasarolni,hatha elfarad kellokeppen ahoz h ne ebredjen utana fel :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Pumukli, merre néz a lakásotok, erkélyetek? Ha forgalmasabb helyre, rakjatok ki molinót! Mi azzal adtuk el a lakásomat, igaz, az körúton volt, kismillióan jártak arra.

Dóri, remélem, nem lettetek betegek jobban és nem vagy agyonterhelve. Szal azért nem írsz, mert rengeteg jó programotok van. :lol: Amúgy akartam kérdezni, hogy meg lehet tanulni énekelni? Nagy szívfájdalmam, h menekülőre fogja mindenki, aki hallgat (kivéve Blanki, ő még imádja 8) ).

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó-szerintem meg lehet tanulni énekelni! Én szinte reggeltől estig énekelek Vilikének! Ő szereti! A mostani kedvenc a Pumukli! De szoktam neki vegyesen mindent! Régen szép hangom volt, azóta egy kicsit eltorzult, hogy szpen fogalmazzak, de napról napra ahogy használom jönnek vissza a szép hangok! Régen szólókat, meg duetteket énekeltem a gimiben egy sráccal. DE ha képzed a hangod bizots szép lesz, csak ne add fel!Főleg úgy, hogy Blankinak a te hangod a leggyönyörűbb!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: