Új privát üzeneted érkezett!

Sztercsi: nem fordult meg, úgy ül mint egy törökbasa :twisted:
Na csak jöjjön ki majd számolunk.
Cicicsík: nem akarlak elkeseríteni, de nekem szülés után 2 nappal durrant be úgy, hogy nem hazudok kb. a 2 és félszeresére nőtt és betonkemény volt. Na akkor semmi perc alatt szarrá repedt rajta a bőr :8

Kicsike: megköszönném a jó kis páleszt :), a szülés utáni depresszióból pikkpakk kilábalnék vele és még a gyerek sem bőgne állandóan :mrgreen:
anyabebi
 
 


Jó "reggelt"!!!

Ottó, nagy-nagy gratula a Büszke apukának is, Ginát puszilom!!! Ja és mindenre kíváncsiak vagyunk!!!

Anyabebi, én nem vettem fürdetőket, meg ilyesmit, majd hülye lennék, csak paraffinolajat meg hexaclorophent meg alkoholt, ezeket nem fogja felírni a doki! Amúgy kb. 800 Ft volt az egész...

Andi, az ikrek CSODASZÉPEK!!!

Látom lemaradtam a magzatvíz-folyatásos éjszakáról :lol: :lol: :lol: ultraszar éjszakám volt amúgy, aludtam vagy 3 órát :roll: de VÉGRE egyedül vagyok!!!
Vendég
 


Kicsike, kezet foghatunk az éjszaka miatt :roll: :roll: :roll:
Vendég
 

 
 

Nálunk a hexaclorofenes hintőport, az alkoholt meg a többit is felírja receptre.
anyabebi
 
 


Kicsike, látom élvezed a „munkanélküliséget” :lol:
No, a pasikat én nem sajnálnám a helyedben! A Tomit szoktam „csesztetni”, hogy mit művelt velem. Ők csak annyit nyernek meg a terhességből, hogy gömbölyödik a párjuk. Nem fáj itt, nem zsibbad ott, nincs hányinger, dagadt láb, stb.

Screen, egy barátnőmnél szintén volt a végén vuk, mert a baba nagyon nyomta a gyomrát, lehet hogy neked is ez a bajod reggelenként.
Én még javában vezetek. Tegnap össze-vissza autókázgattam, doki, védőnő, nőgyógyász, telefonszerviz, vásárlás, stb.

Pattogó, legalább a kutyának jó napja volt. :lol:

MrsParis, tényleg furcsa, itt is a 36. héten mentem először NST-re. És a jövő héten lesz még egy UH is, illetve a doki megnézi a méhszájat is.
Jó így a meló, mi? Biztos távolról figyelni… :lol:

Szilveeaa, szerintem oda még a Massive Attack cd-n sem akadnak fenn. Ha a páromon múlna System of a Down-t vinnénk… :lol: De én még nem is gondoltam rá, hogy valami zenét vigyek. Morcheeba, Quimby, Kispál?

Anyabébi, miféle feltételezés, hogy nem ismerjük Billy Idolt!!! :shock:
Szerintem gyújtsd fel az APEH-et. Ha náluk volt az irat, akkor nem érvényes a bünti. Menjél be és légy gonosz! Ha nem érzed magad elég gonosznak, válogass innen egy antiszoc kismamát.

Bobó, ennyit igazán kibírnak már a pasik tőlünk… :lol: Én csak simán lusta vagyok… De ha az eddiginél is antiszocabb lennék, bezárnának… :lol:
Zámbó Jimmy? Neked tényleg annyi…

Anyám itt fűz MSN-en, hogy házasodjuk össze a Tomival… Mert hogy az jobb a babának… Szerintem neki aztán pláne tökmindegy. Viszont holnap újra nekifutunk az apasági nyilatkozatnak. Közöltem a Tomival, hogy ha undok lesz, én bőgni fogok! :D

Sziszkó, a dokim szerint a gyomorégés ellen nyugodtan lehet szedni több féle bogyót, kanalas orvosságot.

Jovana, közjegyzői díjak hivatalosan: http://www.kozjegyzo.hu/index.php?action=stat&id=3

Tilli, én az elején mindenből a gyógyszertárit fogom venni, amit a doki felírt. Olcsóbb és legalább látom hogy az milyen.
A szülések nagy része azért este indul be, mert akkor nyugalom van. Az ember is úgy működik, mint bármely más emlősállat, ez a természetes. Remélem nálam így is lesz, akkor otthon van a párom.

Pálinka, az öcsém jóvoltából vagy itthon másfél liter tisztaszesz és két liter törköly. Ebből már lehet azért tejfakasztó-bulit tartani… :lol:

Huh, talán sikerült titeket utolérni titeket…

Kép
Kép
vcsibe
 
 


No, folytatom a holnapi napomat.

Tegnap hihetetlen sok dolgot sikerült elintéznem. Voltam a védőnéninél, aki rádumált, hogy próbálkozzunk még egyszer az apasági nyilatkozattal, mert ha megvan a baba, akkor sokkal bonyolultabb, mert a baba minden papírján át kell íratni a nevét. Így felhívtam anyut, hogy Dújvban kérje ki az anyakönyvi kivonatot a válásról.
Utána a házorvostól elhoztam a táppénzes papírokat, amit bevittem a melóba. Mindenki beteg bent. :? Remélem nem kaptam el semmit, de most reggel fájt egy kicsit torkom és prüszkölök. De vedelem a csipkebogyóteát.
Az egyik kollégám teljesen le van nyűgözve a pocimtól. Nagyon aranyos a srác, tök örült, amikor mutattam, hogy hol dugja ki a baba a popsiját. Ő is majdnem apuka lett, de a baba még a 12 hetes UH előtt "eltűnt".

Aztán nekiugrottam a leszigetelt és letapétázott falak festésének. Némi kajaszünettel 2-re be is fejeztem a hálószobát. Jó ez a festék, mert alig van szaga és elég egy réteg
Aztán jött a tévészerelő, mert a digitévés vétel kritikán aluli volt.
Utána én mentem NST-re, ahol úgy kellett felpiszkálni Nünükét. :D
Végül még elmentem az Újbuda Centerbe a Tomi telefonjáért, ami szervizben volt.

Hát... hihetetlen, hogy mennyi dolgot sikerült elintéznem. És még vacsorára főztem egy túrógombócot is...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


jó napokat!

Látom mindenki toppon van. :? Pedig az időre nem lehet panaszunk. :)

Reggel kínkeservesen sikerült szőrtelenítenem. Gondolom fele ott is maradt, de mostmár nem érdekel. Sosem akarok elhízni!!!! Borzasztó lehet, ha valaki nem látja a nemi szervét. :shock: :x Már csak azzal bíztatom magam, nemsokára vége! :D

Magzatvíz kérdés: a múltkor éjszakai elfolyással kezdődött, most is így szeretném. A dokik azonnali indulást kérnek a kórházba, előtte én wc-re mentem, letusoltam, szépen összeszedtem magam. Nem kell nagyon sietni, de nyilvánvalóan a nem sietés egész mást jelent Bp-en és vidéki forgalomban. Bár éjjel Bp-en sincs halál közlekedési dugó sehol sem. Ha reped a burok éppen a fertőzésveszély miatt viszonylag ritkán vizsgálják a méhszájat. Persze a szülőszobára való felvételkor megnézték, hogy áll a helyzet. Utána már csak jóval később nyúltak hozzám.

Cicicsík: Anyabebivel egy sors jutott. Az egész terhesség alatt nem repedt meg csak amikor bedurrant a tejtől. De akkor lett rajta egy csomó. :?

Hascsík: az előző terhességnél egy rohadt darab sem, most meg már látom a hasam alján, hogy néhány helyen elkezdett repedni. Csudi jóóóóóó! :shock: :?

Babának való kencék: írnak a kórházban amikor hazaengednek. Ne váltsátok ki előre, mert sokkal drágábban kapjátok így meg. Ja, és úgy röhögtem amikor naivan mentem a patikába, hogy kiváltsam a fejre és bőrre használható olajat, erre a patikus nevetve mondta, hogy nem akar a saját bevétele ellen beszélni, de a tiszta napraforgóolaj, amivel sütünk-főzünk tökéletes, gyakorlatilag ők is azt palackozzák a kis üvegcsékbe. :shock: Na, ez is rátett arra a megérzésemre, hogy kicsit túl van misztifikálva ez a babafelszerelés kérdés. :roll: :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Csajok, málnalevél teás kérdésemre senki nem válaszolt hééééé!!!
Vendég
 


Sziasztok :)

engem épp most idegeltek halálra az oviban :evil: hülyeségekkel

Anyabébi :) - egyszerűen imááádom hogy mindíg van valami cuki kis meglepid - most ez a cicirepedés :lol: :lol:
kíváncsi leszek lesz-e - mivel a fiúk után annyira fogadtokztam hogy tuti nem akarok több gyereket ezért nekem nem oridzsi már a cicim -- hát meglátjuk hogy bírja a kiképzést, ha szétmegy behalok :evil:

Kicsike :) - én néha (nem szabad túl gyakran) szoktam inni csalánteát ami remekül kiviszi a vizet. Azt mondta a védőnő hogy heti 1-2X lehet. A lényeg hogy miután megittad feküdni kell feltett lábbal egy pár órát hogy jól kivigye, tehát én este szoktam.
Reggelre tökéletes :)

Andi :)
ezek a babák gyönyörűek!!!! És hogy fejlődnek, hihetetlen!!!
hozzál képeket jó gyakran :)

Datolya :)

na jó hogy jössz!!! éjjel kettőkor 3 tepsi pogi??? Te sem aprózod el :lol:

Eszti :)

én nekem is annyi fogalmam van a teáról mint Neked úgyhogy csak a választ várom veled együtt :)


Ti nem viszkettek???
Állandóan viszket a bőrömszinte mindenhol, és semmi nem látszik rajta ..

R

Kép
zsrit
 
 


na Szép Jó reggelt! :lol:

Ilyen még sosem fordult velem elő, hogy Charlotte keltett volna föl reggel. :oops: :shock: :lol: Jött, hogy Annyaa ovííííí!,én meg ránéztem az órára és 9:10 volt. :shock: Gyorsan kb 10 perc alatt elkészültünk és futááás. Hát az óvónénik kicsit mérgesek voltak, hogy 9 a végső időpont mikor oda lehet érni, és mi még azt se tudjuk betartani. :oops:

naa hát próbálok elcsípni pár témát:

beöntés: én kaptam Charnak, sokkal rosszabbra számítottam, mint amilyen volt. :roll: Most nem fogok kapni a csaszinál. :wink:

Anyabébi
húú a lányok ott fognak pisilni a küszöbötökön Barni után. :P :lol:

Jézus mik vannak itt éjszakánként! :shock: :shock: :lol: Ha én ezt tudom, gép elé ülök, mert mostanában mindig van vagy 2 mire elalszok. :roll: :?

mérleg: Charnál volt sajátunk, de tapasztalatból most azt JÓÓ mélyre elcsomagoltam. :roll:

Csilla
antiszoc állapot nagyon ismerős. :? én is mindenért beugatok Ákosnak, ő meg szerencsétlen csak tűri,tűri. :lol:

vezetés: hát nekem MUSZÁJ egyedül vezetnem...a 3 éves lányom sajnos MÉG nem tud. :mrgreen:

Kicsike
milyen jó fejek a szomszédok arra felé. :D

Csilla2
Zámbó Jimmy???? :shock: :shock: :shock: Ennyire terhes nem lehetsz. :mrgreen: :mrgreen:

Eszti
sógorkoma "jó"barát :evil: az a baj, hogy még ki se b*tod, mert azért még is csak TeApa tesója. :roll:

Lili
ha voltak fájásgörbék, akkor van esélyed arra, hogy a héten szülj. :D

Nita
De jó, hogy végre otthon vagytok!! :lol: :lol:

Jovana
még jó,hogy nem szoktam teszveszelni. :evil:

influenza oltás: ebben Lili van otthon ugyebár, de én véleményem szerint ez akkora hisztikeltés hogy csak na. Nekem több ismerősöm is megkapta, és semmi baja nem lett, szimpla influenzaként ment át rajta. :roll: Én biztos nem adatom be se magamnak, se a gyerekeimnek, új szérum, amit még rendesen nem is teszteltek. :roll:

De erről jut eszembe:
Ki milyen nem kötelező oltásokat fog beadni a csemetéjének?

zenére szülés: Én elterveztem Charnál, hogy zenére fogok szülni. Aha csak a nagy kapkodásba otthon hagytuk a CD-ket. :lol: De szerintem ha ott lett volna,akkor is kikapcsoltattam volna, mert ahogy Tilli is mondta, nekem is csöndben volt a legjobb. :D DE! most a császárnál vinni fogok zenét, mert az előzőnél engem nagyon stresszelt, hogy hallottam ahogy zörögnek a műszerekkel és stb. :roll:

fürdetőkrém: itt ilyeneket nem ad az orvos. szóval marad a jó öreg Nivea. :wink:

Szilveeaa
A CTG-s halálhörgéses sztorin jót röhögtem. :oops: :lol:

Andi
nagyon irigy vagyok. :oops: :lol: A babáid gyönyörűek!!

Csibe
Anyám itt fűz MSN-en, hogy házasodjuk össze a Tomival… Mert hogy az jobb a babának… Szerintem neki aztán pláne tökmindegy.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Eszti2
a málnalevél teát mikor megveszed, elvileg fel kellett, hoyg világosítsanak arról, hogy mikor kell inni. :roll:
én 1 nap 2 bögrével ittam.

Judy
Nagyon köszönöm a köszöntést! :oops: hát igen..ismét 1 évvel öregebb lettem...

na lépek főzni, bár kedvem a 0-al egyenlő, és este meg megyünk vacsizni, szóval az se tudom minek. na mind1

puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Hát nem is tudom, hogy tudtok ennyit írni, nekem nincs kedvem még a pc közelébe jönni sem. Ülni sem jó, feküdni sem...ez már a vég úgy érzem. Csodállak benneteket, hogy gyerekek mellett ennyi energiátok van, vagy gyerek nélkül még lakást felújítotok.
Ígérem próbálok jönni és követni benneteket...ma kicsit jobban aludtam, apácska sem lopta el a párnámat. Sőt végre a szorulásom is elmúlt. Nektek van? Az miért van, hogy amikor én pihennék, akkor Zsebike kezd el rugdalózni?
Ti adattok be K vitamint ahogy picike megszületik?
Betty nálad is bökdösik a picikét a cukor miatt?

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


menjen főzni akinek 2 anyja van. :evil: :evil: 40 fok van, konyhában főzés közbe 60, én meg 2 hét múlva szülök. :evil: :evil:
Vendég
 


Aisha,Betty
akartam már kérdezni, hoyg nálatok milyen kötelező oltások vannak? :roll:
Vendég
 


Na akkor mondom: egy vén pali volt a patikus tegnap a gyógyszertárban, ahova betértünk, a gépből nézte ki egyáltalán mi az a málnalevél tea :roll: hát tőle nem szerettem volna felvilágosítást :lol: :lol: :lol:

Óóóó Moncsi, Neked is már csak 15 nap!!!

Szóval: mennyi málnalevél teát kell inni és hogyan készítsem el, mennyit kell leforrázni egy csészéhez???
Vendég
 


halihooo,

recept: nekem a védőnő hozta a következőket: Alcoholum köldökre, Konakion oldatos injekció, Vigantol oldatos csepp, lázcsillapító kúp, fürdetőkrém, popsikenőcs, hintőpor.
Szintén, mint Szilveeaanak, azt mondta, hogy a Baba neve és születési ideje kell rá és az én saját TAJ számom, ahol az első számjegyet 8-ra kell cserélni.

málnalevél tea
: 35. héttől lehet inni, 3 dl vízbe 1 tk teafű kell. 38. héttől napi 1 liter a javasolt. A szülés előtt 3-4 nappal orbáncfű teát is lehet inni, ennek vérzéscsillapító és nyugtató hatása van, ezt érdemes folytatni szülés után is 5-7 napig.

Till, a cikk a sertésinfluról brutál :twisted: no comment.

magzatvíz elfolyás: a szülésfelkészítőn mondták, hogy a fertőzésveszélyen kívül azért kell azonnal menni (és lehetőleg minél vízszintesebb helyzetbe kerülni), mert a babára hatni kezd a gravitáció és a feje alá kerülhet a köldökzsinór, amit ha elnyom, akkor oxigénhiányos állapotba kerülhet.
Én is inkább fájásokkal indítanék, ha lehet ilyesmit óhajtani.
A szülésznőm azt mondta, hogy a terminuson belül magzatvíz elfolyás esetén 6 órát várnak az oxitocin bekötéssel, terminuson túl 2 órát. :roll: addig meg lehet kiterülve feküdni :shock:
Amúgy én úgy szeretném, ha akkor indulna be, amikor a párom itthon van.. :wink:
tegnap meglepiből elvitt a Gianni éttermébe (taverna pomo d'oro). Olyan klassz volt, régóta vágytam rá nagyon.
Aztán azon viccelődtünk, h milyen lenne, ha OTT folyna el a víz... :D :D

éjszaka szülés: tényleg az állatvilágban is így van, így a támadóik nem veszik őket észre kiszolgáltatott helyzetükben, vajúdás közben. El tudnak rejtőzni a sötétben.

ma nem dobtam vissza a reggelit :D ez is valami :)

Kép
screen
 
 


Moncsi: Nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!

Anyabébi: Mivel nekem két csíkom van (egy alul, egy fölül), így ha gondolod az egyiket szívesen odaadom... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Kicsike: megköszönném a jó kis páleszt :) , a szülés utáni depresszióból pikkpakk kilábalnék vele és még a gyerek sem bőgne állandóan :mrgreen: "

És még én vagyok alkesz??? :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
bobóbaba
 
 


Andi: A gyerkőcök tényleg csodálatosak, és egyáltalán meg nem mondanám róluk, hogy egy kicsit korábban jöttek. :wink: :D :D

Nita: Szupi, hogy már otthon vagyok! Gyere, amint tudsz!!! :D
bobóbaba
 
 


Moncsi, boldog szülcsinapcsit!!!!!!!!!!

Kép[/img] :D

Kép
screen
 
 


eszti,

írtam a málnalevélről!

Kép
screen
 
 


Screen, köszönöm a málnalevél tea infót! Látszik, hogy nem aludtam, kokain oldatos injekciót olvastam :lol: :lol: :lol: háromszor megnéztem, mire leesett, hogy nem az :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kicsit hadd büszkélkedjek, tegnap az ikrek hajerősítés céljából fodrászilag meg lettek kopasztva, de szerintem így is annyira szépek:
Dorka Kép
Lili Kép
Vendég
 


Ja és a fülüket ÉN lőttem ki!!!
Vendég
 


Moni: eddig a bcg születés után ami kötelező, a többit az úgynevezett health vistorral kell megbeszélni az első héten, szóval még nem tudom hogy mit akarnak.
Boldog szülinapot :)

mrsparis: apácska elhatározta, hogy amikor piciként megszületik azután borotválja le a haját...azt mondja neki is ezt csinálták és ettől lett ilyen szép erős a haja. Hááát, még gondolkozom, kicsit később talán.

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Eszti,
a kokainnal még várunk egy kicsit :D :D
tündériek az ikrek. Gyönyörű pofijuk van! :D

Kép
screen
 
 


Aisha, én mondjuk nagyon elleneztem a kopasztást, de mivel így is csodaszépek, most már mindegy :lol: sajátomat nem fogom kopasztani!!!
Vendég
 


Screen :lol: :lol: :lol: kokain :lol: :lol: :lol: hülye analfabéta kismama :lol: :lol: :lol:
Szerintem is gyönyörűek :P :P :P imádom őket. Dorci ma elmesélte nekem a Kisbencés verset telefonba tök egyedül, nem úgy, hogy mondta a tesóm után! És KÉT éves!!!
Vendég
 


Zsrit: akkor ez most azt jelenti, hogy ki van bélelve?

Oltás: a kötelezőket adatom be, nem is tudom milyen nemkötelezőek vannak

Moncsi: Boldog születésnapot!

Aisha: K-vitamin (itt a Konakion) ezt egy héten egyszer kell adni amíg szopik, ha már bármi mást kap akkor abba kell hagyni. Remélem még jól emlékszem.
anyabebi
 
 


http://www.urbanlegends.hu/2009/09/halalchip_uj_medicina_helmut_pilhar/

áhhh, akkor a kokain az a K-vitamin. Mostmár ezt is tudom! :D



oltás: én még rota vírus és bárányhimlő ellen is szeretném (na jó, nem riogatom, mert elfelejt kijönni :D :lol: )
bár a rota ellen cseppek vannak, ha jól tudom, azzal meg elég szkeptikus vagyok, honnan tudjam, h célba ér-e vagy kifolyik a szája sarkán :?:

Kép
screen
 
 


oltások

otthon utánéztem a nem kötelezőknek, ha esetleg ott szülnék:

-Haemophilus (agyhártyagyulladás ellen) --> 1 éves kora körül
-Meningococcus (agyhártyagyulladásos ez is)--> 2 éves kora után
-Kullancs elleni ---> 18 hós kora után
-Bárányhimlő elleni (sztem ez hülyeség :roll: )
-ROTA virus elleni

ezek amik még kiskorban adandók.

Eszti
annyira bírom mikor olyan emberek az eladók, akik kurvára nem értenek ahhoz a dologhoz,amit csinálnak. :evil: Igazából lehetne reklamálni, hogy egy gyógyszernek minősülő dolgot ad ki, tájékoztatás nélkül. :evil:

Gyönyörűek a Csajok, bár én lányoknál nem vagyok rövid haj párti. :oops:

Aisha
nálunk is csak a BCG a kötelező, a többiért fizetni kell. :roll:

Csajok
Köszönöm a köszöntéseket, arik vagytok! :oops: :D
Screen a tortát külön köszönöm, idén nem hiszem, hogy kapnék rendeset. :roll:
Vendég
 


Csajok
Ki mibe hozza majd haza az Úrfit vagy a Kisasszonyt? :lol: :lol:

Mindjárt próbálok képet feltenni, hogy mibe hozzuk haza KisTigriskét. :P :lol:
Vendég
 


Sziasztok csajok!!

Hát itt aztán zajlik az élet éjjel-nappal! :D :D
Alig győztem visszaolvasni. :roll:

Monica!!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Twinsmomma!
Gyönyörűek az ikrek. :wink: Kialakúlt már a napi ritmusotok?

Sziszkó, Bobóbaba!
Köszönöm szépen a jelszót. :wink:

Kicsike, MrsParis!
Kezet foghatunk az éjszakát illetően. Már utálom hogy nem tudok aludni, pedig nagyon álmos vagyok. Egyszerűen nem tudok lefeküdni mert rögtöm a torkomban a "cucc". ÁÁÁÁ, néha már a sírás kerülget.

MrsParis!
Édesek a csajok az új frizkóval. :wink: És hogy te milyen bátor vagy!? :shock: Te lőtted ki a fülüket? Tényleg mikor érdemes kilövetni? Nálunk a kórházban nem csinálják meg, így majd keresnem kell valakit aki megcsinálja. Csak nem tudom mikor kell. :oops: És akkor meddig marad a fülében a belövős fülcsi, és mikor lehet betenni a babafülcsit? :roll:

Vezetés!
Én most kezdtem el kocsival járkálni mindenhová. A múlt heti rosszullétem után rámparancsolt a férjem hogy tessék kímélni magamat, és ott a kocsi- használjam. Én meg nagyon szófogadó asszonyka vagyok. :wink: :lol: :lol: :lol:

Recept!
Már én is megkaptama gyerekorvostól, de kiváltani majd apa fogja ha megszületett Laura. Így mire hazaérünk a kórházból már otthon lesznek a szükséges cuccok.

Málnalevél tea
Eddig csak gondolkoztam rajta hogy el kellene kezdeni inni, de még nem vettem meg. Azt mondjátok érdemes lenne?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


ííme 8) :lol: :

Kép


Kép
Vendég
 


(azt már nem is merem mondani, hogy mennyibe került a h&m-ben ezt a pár darab ruha. :evil: :roll: )
Vendég
 


Oltások a kötelezőn kívül:

Én a fiamnak a következőket adattam be:
- Menjugate (lehet rosszul írom): 1 éves után
- Prevenar (ezt 2 évesen kapta)
- Bárányhimlő ellen: ezt meg most az ovi előtt

A lányom is ugyenezeket fogja megkapni, plussz a rota ellenit amit 6 hónapos kor előtt kell beadatni.
Gondolokodtam még a kullancs elleni védőoltásról, de még nem döntöttem.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Jaj Moncsi, hazamenős cucc édes!!! Én még picit tanácstalan vagyok, mert fogalmam sincs, hogy milyen idő lesz akkor...de már én is választottam, délután majd fotózom és mutatom!

Gnemoni, megmondom őszintén én a néhány hónapos baba fülbelövését szorgalmazom, mert akkor még elfelejti+nem tud odanyúlni stb. több pozitívuma van. Tesóméknál is megvettem Nekik még picinek a füliket, de sógorom megvétózta valami hülyeség miatt a belövést :roll: most meg, hogy jött a hajvágás ideje, jóváhagyta, hogy ne legyenek fiúsak. De már két évesek, nem volt egyszerű, ráadásul majd' megszakadt a szívem értük, együtt bőgtünk, szörnyű volt!!! Még napokig azt álmodtam hogy üvölt a Dorcika :cry: na ezért is jobb csecsemőnek lőni. Félek, hogy megjegyezték, hogy én "bántottam" Őket...

Amúgy van róla papírom, nem csak úgy lövöldözök :D de az idegen babákat soha nem sajnáltam ennyire plusz eddig mindig csecsemőknek lőttem.

Én 2-3 hetet szoktam mondani, utána nyugodtan lehet cserélni. Nekem mondjuk Studex System 75 készülékem van, ehhez olyan szuper ékszereket lehet kapni, amit akár ki sem kell cserélni, mert nagyon szépek. Ráadásul van külön babafülbevaló, nem kell egy nagy bumszlit belőni szegénykék fülébe...
Mondjuk a Lányoknak nem tudom hogy fogja kicserélni az aranykarikákra, mert egyelőre nem engedik, hogy hozzányúljon!
Vendég
 


MOnica!

Nagyon édes a tigrises szerkó. :wink:
Majd ha lesz egy kis időm akkor délután én is felteszem a hazamenős rucinkat. Bár még lehet változtatni fogok, hogy mégis mibe hozzam haza a kis drágámat. :lol: :lol: :lol:

Eszti!!
Oooo, szegény lánykák. Én azt hittem hogy csecsemő korukban volt a fülbelövés. Elhiszem hogy rossz álmok kínoztak utána. Nálunk anyósom főnővér a gyerekosztályon, de sose bírta megszúrni az unokáját. Inkább a legügyesebb orvost kérte meg. :D Amúgy én is úgy gondoltam hogy max 2-3 hónapos korig túl kéne rajt esni. Még lehet téged foglak megkérni a nagy beavatkozásra. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata
 
 


Monica,

tuti a tigrises szerkó!!
A hazavivős ruhának eddig nem tulajdonítottam jelentőséget, úgy gondoltam, h a Páromat kérem meg, h válasszon valami tuti cuccot és hozza be :D
meg kérdés, h milyen idő lesz. Állítólag jövő héttől éjszaka már fagyok is lesznek. (persze nem Bp. belvárosban)

Kép
screen
 
 


Moncsi: Nagyon édesek a ruhák, H&M eltudom képzelni :shock:

Én sem tudom még miben hozzuk haza, milyen idő lesz? Mekkora lesz a gyerek? Tippem már van, de majd kikészítek 2 garnitúrát aztán meglátjuk.

Basszus, lőttem a teszin egy baldachinfüggöny, de olyan hosszú, hogy leér a földre meg még azon is túl :shock: , most vihetem a varrónőhöz :(

Oltás: A bárányhimlőt majd elkapja az oviban azt biztos nem adatom be, viszont a rotáról sok rosszat hallottam, az egyik ismerősöm kislánya 3 hónapig volt tőle kórházban úgyhogy sztem azt is kihagyjuk arról nem beszélve, hogy kb. 40.000 ft ha nem több. Valami olyat olvastam egy másik topikban, hogy 3x16.000 vagy 2x18.000 merthogy 2 fajta van.

Itt vannak az oltások:
http://gyermekorvos.mediacenter.hu/rendelo/oltasok.html
anyabebi
 
 


Anyabébi :)

azt!! :wink: úgyhogy sajnálnám kicsit mert eddig elég jól nézett ki ... no mind1

Moncsi :)

cuccok nagyon édesek!!!
trendi lesz ez a fiúcska már a kezdetektől :lol:

Eszti :)

lánykák nagyon helyesek - még kopasztva is :lol:
- bár asszem enyém lányomat pár évig nem kopasztom :lol: anyám mindíg kopasztott és ki voltam bukva tőle - egész oviig állandóan fiúnak néztek

Úgy beparáztattatok hogy mennyi minden kell hogy rögtön elmentem a gyerekorvoshoz a tanácsadásra úgyhogy most már én is boldog tulajdonosa vagyok kb. 10 receptnek melyet apának kell majd kiváltani amíg kórházban leszünk (fürdető, popsikrém, lázkúp, alkohol, d vitamin, k vitamin, valami ápoló olaj, hintőpor meg ez meg az)

R

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok!

Alig győztem visszaolvasni..............

Eszti,nagyon szépek az ikrek.Nekik mikor lett kilyukasztva a fülük?
Tamarának mindenképpen ki akarom még az elején lövetni,mert Panninál addig halogattuk,míg lecsúsztunk róla(hiába no,annyira sajnálom).Majd ha ő szeretné,akkor kilövetjük.

Monica,nagyon boldog szülinapot!Vagány kis szerkóban hozzátok haza a picurt!!

Málnalevél teát már megvettem,de még nem szántam rá magam....

Zenét nem viszek a szüléshez,mert semmit az égvilágon nem leszek hajlandó elviselni magam körül.Idegesített,ha hozzámértek ,hozzám szóltak.Ehhez a lelkiállapothoz nem is tudok elképzelni megfelelő zenét.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Eszti.látom már megválaszoltad a kérdést :D
Alszom egyet

Kép
Kép
zanikó
 
 


Zsrit: a bélésedhez annyit fűznék, hogy azzal meg láttam jókat, a fodrászomnak is van és nem lett gáz szülés után. Annyira kell sztem figyelni ugye neked pláne, hogy ne durranjon be és ne nyúljon mégjobban a bőr. Hát majd veszel valami ipari fejőgépet aztán nem lesz probléma :mrgreen: De sztem még így is klasszisokkal szebb lesz az átlagnál, nekem például ezeréves problémám ez a téma, ha egyszer rámszakad a bank tuti az lesz az első, hogy pontot teszek az í-re. :)
anyabebi
 
 


Moncsi! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!

Sziszkó! Most csinálom a pogit. Lehet az alvás miatt van most energiám. De elb@sztam. Bocsi. Életem első gyúrt, sajtos pogija.
Sótlan, nem jött fel, vszinű vékonyra gyúrtam. Ebből nem repítek, ha nem baj.
Vendég
 


Anyabebi: Áhh, nem repedt, hanem mint a terhességi barna csík, csak a mellbimbómból indul lefele, kb 3 cm hosszú. Áhh, ne is repedjen meg, szeretem kidobálni amim van.
Vendég
 


Anyabébi,
a rota oltástól vagy a betegségtől volt a gyerek kórházban :?:
A bárányhimlőről azt olvastam, h mostanában egyre több és durva szövődménye van.. :?

Sztercsi, a szándék a lényeg :lol:

most forráztam meg a málnalevelet. Hagyom pihenni. Túl sok gusztusom nincsen hozzá... nem is tudom, h ennék-e valamit egyáltalán, a torkomat mardossa a savacska :roll:

a csíkoktól készvagyok...

megyek, pucolok kis krumplit. A hűtőben találtam pacalpörit :o

Kép
screen
 
 


Sziasztok, megint én!!! de reggel óta már annyit írtatok!!!!

Moncsika:KÍVÁNOK NEKED NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!
az oltásokat majd megnézem és leírom Neked!! minden hónapban volt a második hónap után. Eddig a legútolsó 2 évesen, s most is lesz egy 2 és fél évesen. De majd megnézem pontosan a kiskönyvben!!!
De édesek a Tigris cuccok!!! Nagyon vagány kissrác lesz!!!!!!

Aisha: igen, sajnos a cukor miatt szurkálták a kisfiamat is a klinikán. A kis talpacskáját. Majd megszakadt a szívem, amikor csinálták!!! :cry:

Anyabébi: én is gondoltam már arra, hogy lehet,hogy a programozott csaszi előtt megindul a szülés...a varratok miatt félek egy kicsit.

Eszti: tündériek az ikrek!!!! Az én fiamnak is már vagy 4-szer levágtuk a haját és egyszer teljesen kopaszra. Tök jól megerősödött a haja!!!persze tudom,ez a fiúknál egyszerűbb. Egy kislányt nem lehet kopaszra lenyírni!!!

Sztercsi: egy kicsit jobban vagy már lelkileg??? Pogit én is kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még ha azt mondod, hogy nem sikerült!!! nem baj, majd legközelebb!!! :wink:

most megyek, mert már 2 óra és meg kell etetnem a kicsi fiamat. Marhahúslevest csináltam. Apa majd csak 3 óra felé jön haza, akkor teritek majd másodszor.

puszi Nektek

betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Én megebédeltem, halrudacskák+sült krumpli, tudom, nem a legegészségesebb, de annyira kívántam!!! Közben leforráztam a málnalevelet, hááát...nem valami bizalomgerjesztő! Otthagytam a konyhában egyedül, én meg bejöttem még kicsit a gép elé egy tál gyümivel. Majd megiszom később.

Össze kellene szednem magam, fürödni, hajat mosni, betenni egy mosást, mosogatni, rendet rakni... :roll: :roll: :roll: semmi kedvem semmihez, de kitaláltam, hogy ha mindent befejeztem, megnézhetem a Szex és New Yorkot :D :D :D

Majd jövök!!!
Vendég
 


Moni: amennyire néztem itt több oltás is ingyenes, te döntheted el mennyit kapjon. A BCG-t megkapja meg a K vitamint, a többit később apival eldöntjük. Itt elég sok minden ingyenes terhesség alatt és utána is.

Betty: én is ezért aggódom, hogy a lábikóját megszúrják...de 2 jó eredmény és nincs több, nagyon remélem minden okés lesz.

Én még nem döntöttem miben is jön haza majd a hercegnő, ezer ruhát pakoltam be a táskába. Szerintem a táska tele van fölösleges dolgokkal.

Nálunk is van cd lejátszó a szülőszobában, de használhatsz walkmant vagy ipodot is, csak a telefonodat nem használhatod. Kiváncsi vagyok én hogy bírom majd ezt...könyvet is tettem, de hogy annak mi lesz a vége. Lehet első babós szülő nőként igen hülye vagyok.

Na én is el, mert főzni kell apának, szépen bevásárolt nekem...

Eszti: hát kb én is így csinálom, próbálok dolgokat csinálni aztán megjutalmazom magam :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aisha 2009.09.22 12:16-kor.

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Anyabébi depire pálnka azt modod jó?Ha ezt a módszert alkalmaznám most akkor tuti alkoholista lennék.Egyre depisebb vagyok mindenért.Egyik napom tök jó akkor azt hiszem,hogy na végre elmúlt a rossz időszak aztán másnapra vagy pár óra mulva meg kész vagyok megint.

Eszti ,Gnemoni valóban kezetfoghatunk az éjszakával kapcsolatban.gondolom ez senkit nem vigasztal.

Eszti az ikrek nagyon szépek. :D

Vcsibe pörögtél Te is rendesen.Festettél?Nagyon ügyi vagy.

Zsrit csalántea ötletet köszönöm szépen.

Screen málnalevél te használatát Én is köszönöm szépen mert már kérdezni akartam de Eszti beelőzött és így megkaptuk a választ.

MONICA NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK.SOK ERŐT EGÉSZSÉGET.
Tigrises ruhák nagyon vagányak,nagyon szépek.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ja és

MONCSIKÁNKNAK

NAGYON - NAGYON

SOK BOLDOGSÁGOT!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: