Panndi - Zsófi csodaszép nagylány! Olyan bájos a mosolya! Összetöri majd a pasíszíveket, ha még nem töri
Utólag is Isten éltesse a nagylányt!!
Wertzuz- kitartás!!! Nekem azért volt nehéz a vége, mert már annyira kíváncsi voltam rá (3 nappa később jött, olyan jól érezte bent magát
), Fizikilag én is teljesen jól voltam, az utolsó hónapig dolgoztam, akkor költöztünk (egy hónappal szülés előtt), én ezerrel pörögtem, de én a 17 kg plusszal is csk 62 kg voltam
Nyuszimuszinak szívből gratulálok!!! Pici? Ambi fél kilóval és egy centivel kisebb volt
De tényleg fura, mert akkor mikor született, olyan természetes volt, hogy ekkora, most el nem tudm képzelni, hogy ilyen pici is volt. És akkor mi lesz, ha már kamasz lesz
Vera - sokminden felébreszti őket ilyenkor. Nem azért kel fel, mert kiesett a cumija, hanem valami felébreszti (fog, szeparációs szorongás, puki stb.), és mivel a cumit szokta meg, ez kell neki a megnyugváshoz. Kitartás!
Ambinak 18-án végre kibújt a 8. foga!!!! Mindkét éjjel 5 órát alszik egyben
:) Hihetetlen kipihent vagyok, bár az utóbbi diőkben nem panaszkodhattam a 3-5 keléssel. Most legutóbb csak kettő volt. És olyan aranyos, ha apa itthon van, csak vele akar enni. És mostmár tuti biztos vagyok benne, hogy a foga miatt enm evett, mert mielőtt áttört két napig megint csak szopizott, aztán ahogy áttört újra eszik szépen. Ha kérdezem, hogy éhes-e, eszünk-e, megy a polchoz, mutatja a kaját, aztán tátogva megy a székéhez
És olyan ügyesen eszik egyedül. Nagyon büszke vagyok rá
És olyan kis zsivány, mert én mindig monom neki hogy csinálnak az állatok, mit csinál az óra, a harang stb, de nem csinálja utánam. Ma reggel kijöttünk, még a redőnyök lehúzva. Világít az óra a mikrón és a sütőn, mikor mutat rá, én mondom, hogy ott az óra, erre ő mutatja a mutatóujját, és mondja, hogy "tííík"
Mindennel így van. De egyre többet bújik, imádom, hogy reggel rögtön hozza a könyvét és betelpszik az ölembe
Bocsi, hogy hosszú lettem