Új privát üzeneted érkezett!

Hűűű Szilveeaa, esetleg valami pozitív élményed? Mondjuk pl.: valaki végig röhögte a szülést, ilyet most szívesebben olvasnék... :lol: :P


Én erősen elgondolkodtam azon is, hogy merjek-e bemenni szülöszoba látogatásra, de azt hiszem inkább majd csak a finish-ben, mert elég retró stílusú a veszprémi kórház, nem akarok elszörnyedni előre! :wink:

Ja, garázdálkodtam az iwiw-en. :D Pattogó a múltkor jól megtúráztattad az agyam amikor bejelöltél, kb. 5 perc után feladtam és megnéztem a gmail-en, hogy ki is ez a csaj aki bejelölt! Hosszú haj anno, most meg rövid, ez már túl nagy változás egy kismamaagynak!:)

Most látszik a fórumon, hogy tegnap volt izgalom, meg kíváncsiság Ginus miatt, mert most elég alapjárat van kérem szépen. :D 8)


Nem tudom kiírta a társaságról, ill. hogy nem nagyon tudja most elviselni, de valami ilyesmi vagyok én is. Vagy csak tengek lengek, vagy ha kimozdulok, mert néha az is kell, akkor pl.: tegnap előtt 3 bolt előtt is csak leparkoltam ültem 5 percet és szépen lassan lebeszéltem magam, hogy áááá nem is akarok én oda bemenni igazán (ajánlom spórolás céljából :D) és tovább hajtottam. (Ürügyeim: Lassan megyek, nehéz kiszállni a kocsiból, meleg van, ha megmozdulok olyan mint, ha pisilni kellene... stb.)

:lol: :roll:

Till: Én is egyet értek veled furi is volt tudósítottak minket. :roll:
hajnalocska
 
 


szia Ottó! MINDENRE kíváncsiak vagyunk!!!! Mikor mentetek be a kórházba? Bent voltál a vajúdásnál? Simán ment minden - hogy bírta Ginuska? Mondjuk még lenne egy csomó kérdésem, de ettől most megkíméllek.. :D

Hajnalocska, nem, sajna ez volt mindössze az élményem... És minden valószínűséggel neki sem az orgazmustól jött ki ez a hang... (bocs, Ottó)

Kép
szilveeaa
 
 


Ottó
Gratula Neked is, mint büszke Apukának! :lol:
Gyakorlatilag MINDENRE kíváncsiak vagyunk, mert mi már csak ilyenek vagyunk! 8) :lol: De főleg képre vagyunk kíváncsiak, és arra, hoyg hogy vannak a Csajok! :wink:
Vendég
 

 
 

Üdv. Ottó! Először is gratulálok az újdonsült apukának!
Köszi a lehetőséget!

Én csak arra lennék kíváncsi, hogy valóban olyan (Ginusnak biztos nem) :wink: gyorsan meglett a pici lány, mint ahogy nekünk tűnt? Mikor mentetek be a kórházba? Nagyon kimerítette (most a nem első babások hurrognak biztos a hülye kérdésen:)) Őt?
Ja és majd képeket is szeretnénk valóban!



Hajni
hajnalocska
 
 


Szilveeaa: A francba, pedig már azt hittem...:D :P :D :D
hajnalocska
 
 


Szia Ottó!
Minket minden érdekel!!! Elsősorban képek!!!! Meg a te élményed, bent voltál?

Receptek
: Nekem anno úgy volt, hogy a gyerek nevét kellett ráírni és az én TAJ számomat és azzal váltottam ki szülés előtt. Nem tom most mi van, de könyörgöm a kórházból 3 nap után kivágnak, persze a TAJ kártyának se híre se hamva, mivel fürdessem, pálinkával kezelgessem a köldökét? Ez hülyeség, hogy nem lehet előbb kiváltani. Na majd én holnap utánajárok.
Asszem ma mindenki a bögyömben van :eü, apeh... :twisted:
anyabebi
 
 


Ja a csíkot elfelejtettem, Nekem nincs és a másiknál sem volt, pedig úgy szerettem volna :lol:
anyabebi
 
 


Sziasztok :)

naon nem vagyok formában úgyhogy csak gyors bekukk ---

Egyetértek Till-el influeza oltás ügyben - most nem részletezem - de sem magamnak sem annak aki közel áll hozzám nem adatom, adatnám be.

Anyabébi - no para! ha megfordul - mert még van ideje - akkor ámen- sztem megfog csak kicsit bosszant Téged - ha nem akkor nézd a jó oldalát: megúszod a szenvedést 8)

Monica :) kösz a táblit és a hozzászólást BÁR örülnék ha írnál is hogy mi a helyzet Veled nem csak "dolgoznál" itt nekünk :lol: :wink:

Szilvea :) - ne csináld már!!! Hogy még a méhtevékenységedet is megszünteted :lol: :lol: - én már izgulnék majd érted (is) - nem 1 hónapra csak szombatig megy el a dokid ... szóval ... :lol: :wink:

Bobó, Paris jó éjt :)

Kép
zsrit
 
 


Anyabébi: Pálinka??? Nem is rossz ötlet. Aztán ha már végképp úgy érezzük, hogy feladjuk, akkor meghúzzuk az üveget... :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


És én még mindig nem alszom... :roll: :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Hello Ottó!
Én is csatlakozom a többiekhez :D vagyis minden érdekel :D Könnyű szülés volt? Hogy van most Gina?

Gratula mindenkinek a mai NST eredményekhez!!

Az a furi, hogy a SOTE-n nem nézik a második görbét, kizárólag a szívhangot veszik fel :roll: Én holnap megyek...
Remélem nem történik semmi különös az éjszaka, mert egész délutánig nagyon szúrt, fájt a hasam, és ennyire még soha nem volt rossz :roll: Nem tudtam eldönteni, menjek vagy ne menjek...Utána jobb lett estére :wink:

Holnap egész nap úton leszek közben... Szerintetek ha a magzatvíz folyik el, mennyi idő van bemenni a kórházba?

Zene
Hát, nem tudom hol vannak erre felkészülve...én a magánkórházakra tippelnék... a helyi viszonyokat ismerve... Bár bizti jó lenne. Én tuti valami meditációsat, relaxálósat tetetnék be 8)
Szép álmokat mindenkinek 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


ja és Sünci :)

Háát persze hogy túléled az éjjelt minden gáz nélkül!! nem lesz semmi - csak már pszichésen ragaszkodsz ahhoz a sok vacakhoz :lol: :lol: -mnden okés lesz anélkül is - én szorítok :lol: :wink:

Kép
zsrit
 
 


Bobó: :mrgreen: Látom előugrik az alkoholista éned :mrgreen:

Lefotóztam a hasam, csík nics hosszában, de pár repedést megláttam. Jajj nekem és gyönyörű testemnek. :shock: SÍROK IS!
Kép :(
anyabebi
 
 


Anyabébi: A terhességi csíkokról beszélsz? Na hát mivel én nem voltam előtte sem olyan túlzottan vékony mindenki azt mondta (és én is naivan azt gondoltam), hogy jaj Hajnika Neked olyan szép bőröd van biztos nem fog megnyúlni, erre nem a pi**ákat. Először is olyan vagyok, mint egy hibrid: zebra és egy kaméleon keveréke, zebra, mert csíkos és kaméleon, mert amikor begyulladtak és megnyúltak, akkor piros volt, most meg lila. :wink: :roll: :)

Szóval irigykedve nézem a csíkmentes pocikat, főleg a vékony kismameszokét...

Na, de ez legyen a legnagyobb problémám. :lol:
hajnalocska
 
 


Na jó éjt!

Aztán nem megszülni éjszaka!!!

Punnyadt lettem, elhullok aludni. (ezt Sünci tőled loptam :))

Mindenki vigyázzon magára :)

Pussz
anyabebi
 
 


Őzike :)

tényleg a sotén nem nézik csak a szívhangot??? nna ne már!!
Az nem lehet ... én a sote II-re járok kétszer voltam ctg-n de még nem tünt fel hogy más lenne mint máshol ... na majd csütörtökön megkérdezem.
Egyébként sote II - esen is lehet vinni zenét a szülőszobákba.

A víz kapcsán én úgy tudom menni kell egyből ... nem azért mert jajj de azonnal szülni fogsz SŐT. Inkább csak a fertőzés veszélye miatt, merthogy elfolyt vagy szivárgó víz esetében bizonyos időn belül általában fertőzés lép fel ...
De azért nem kell lóhalálában szerintem csak belátható időn belül - bár attól is függ hogy folyik vagy egyazegyben elfolyt mind

na itt ragadtam

R

Kép
zsrit
 
 


Hajnalocska: te kis zebrakaméleon hibrid :)
anyabebi
 
 


Éhes vagyok! Megyek enni! :oops: :roll: :wink:
hajnalocska
 
 


na én tuti meg nem vizsgálom a hasam meg a hátsóm csíkok után!!!
az kellene még a lelki világomnak hogy találjak akár EGYET is ... met fentről még nem láttam eddig ...

Anyabébi jó éjt :)

Hajnalocska -- ne is törődj vele!! majd elhalványulnak - bár mondani könnyű - engem is zavarna - de nincs mit tenni sajna ...

Kép
zsrit
 
 


Hajnalocska,
hidd el, mindenkinek más nyavalya jut :oops:
(nekem ugyan a hasam télleg makulátlan, sehol egy folt vagy csík :oops: - de a fenekem, csípőm, combom ééés: vádlim: :shock: a :shock: narancsbőr sokadik stádiuma!! majd lefotózom és priviben elküldöm, aki szörnyülködni akar! :oops: - a fürtös seprűvénáimról és a visszereimről (amik most jöttek :evil: ) nem is beszélve...)

Őzike,
magzatvíz elfolyás: ez engem is érdekel, mennyi idő van beérni...Azt tudom, hogy nekem 10 körül repesztettek burkot és hajnali 2re lett meg a kölök...

tillidian
 
 


fél óránként DE max egy órnként egész nap eszem valamit ---
ez agyrém!!!
de éhes vagyok - mindíg csak kicsi valamiket eszem össze vissza - múljon már el ez bélpokol ami a végére lett!!!

Kép
zsrit
 
 


Zsrit,
fog a hely, mi? :lol: :lol: :lol:

Mostanában attól parázok, hogy mivel minden nap nekem kell menni kölkömért a suliba, valahol útközben tócsát eresztek :shock: Azért az olyan ciki lenne :oops: - még sosem láttam kismamit utcán, akinek elfolyt volna a vize, szal nem lehet mindennapos a látvány :oops:

tillidian
 
 


Till:)

- télleg elfolyt vízzel menni kell egyből ez TUTi.
legalábbis ez a hivatalos álláspont.

ezzel csak az a baj, hogy attól hogy elfolyt a víz még nem biztos hogy lesznek jó fájások ergó nem is biztos hogy belátható időn belül nyílik rendesen a méhszáj.
aztán jön a fertőzés amit mondtam és akkor meg nem sz@roznak jön a csaszi.
szóval ha lehet választani én inkább fájásokkal mennék.

( a dúla akihez masszíroztatni járok egyébként asszem azt mondta hogy ha a víz nem zöldes vagy véres hanem tiszta akkor ne menjek egyből hogy ne szenvedjek ott a kórházban fölöslegesen sokat - de enyém apa azt mondta hogy meg NE merjem próbálni hogy elfolyt vízzel otthon flangálok és idézem: "veszélyeztetem a kislányát" szal mi ebben az estben egyből menni fogunk :? )

R

Kép
zsrit
 
 


Te Till :)

szerintem ilyen nincs is !!! én sem hallottam még az utcán/moziban/fodrásznál/oviban stb vizet elfolyatni senkit ...
szerintem ezek az eshetőségek csak arra vannak hogy utosló hetekben borzolhassuk a kedélyállapotunkat :lol: :lol:

Kép
zsrit
 
 


Zsrit,
na de miért mindenkinek otthon folyik el? (vagy burokrepesztéskor?)
Tiszta irracionalitás! :roll: :P
Akkor ne parázzak? :P

Mert hiába tennénk be betétet, azon röhögne a vízmennyiség :lol:
Mondjuk, ha itthon folyik el, azt még előbb fel is kell takarítani :wink: (na jó, befejezem a mókázást :D )

tillidian
 
 


Till :)

hát nem tudom de ez a statisztika :lol:
amit tehetsz hurcolsz magaddal egy törölközőt és váltásruhát mindenhova :lol: :lol:

R

Kép
zsrit
 
 


Na eldugultam .. jó éjt :)

Kép
zsrit
 
 


jaj csajok, hát beszarás... minden estére megvan a tuti téma: tegnapra volt a f*sás, hányás, ma estére meg a "hova folyassuk a magzatvizünket"... :lol: :lol:

szerintem azért látni relatíve kevés kismamát utcán folyó magzatvízzel, mert a.) a vége felé mindenki hatszor átgondolja, hogy megy-e valahova egyáltalán, b.) valamiért ez legtöbbször éjszaka történik, legalábbis az én ismeretségi körömben ez így volt...

Anyabébi, receptre visszatérve: nekem azt mondta a doki, hogy az én taj számomat kell ráírni DE az első szám 8-as kell hogy legyen. Viszont a fejlécre rá kell írni a babóc nevét és születési dátumát. Amit per pill nem tudok ugyebár... Bár persze ki ellenőrizné le, ha most ráírnék valamit és kiváltanám???

Kép
szilveeaa
 
 


na tessék... 23.56 van és mindenki eltűnt... ezt beírom az örsi naplóba...

Kép
szilveeaa
 
 


Én itt vok :wink: Te hiányoztál "igazolatlanul" idáig :lol:

tillidian
 
 


Hát igen, a szülések nagyobb része is éjszaka zajlik, ki tudja, miért? :roll:
Nekem minden nap fix program a 4-től 7ig tartó suliból elhozatal és edzésre vitel (meg utána a 3. emelet megmászása :? )
Szal ez addig megy, amíg nem szülök...utána lesz vagy 2 hét "kimenőm" :P , de aztán Lencsivel együtt történik majd a program...

tillidian
 
 


Till, le kellett fektetnem apát... Rosszul viseli, hogy monstanában egyedül kell elaludnia, úgyhogy megvártam amíg horpaszt és kisunnyogtam a szobából... :lol:

Szülésre visszatérve: hidd el, hogy neked sem 4 és 7 között fog beindulni a móka... Lencsi tudni fogja, hogy mikor "érsz rá"... :D

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa,
naháááát :lol: :lol: :lol: gondolod, nem veszi észre a létszámhiányt? :lol:

Persze, remélem én is :P Bár ma szülésznőm azt mondta, számítsak rá, hogy a 2. gyerkőc jön, mint a rakéta...és időben értesítsem, mert 60 km-ről kell idevonatoznia...most ezzel feladta a leckét :roll:

tillidian
 
 


Én győztem a "bagolykodásban", úgy látszik!? :lol: :D


Akkor jó éjt annak a sok éjszakázónak aki most itt van még!

:D
hajnalocska
 
 


Till. látom itt vagy még!:)

Szerintem nem törvény szerű, hogy a 2. baba az gyorsabban jön, és az sem, hogy az első lassabban... persze biztos nagyobb a valószínűsége az tuti!

Az komoly és, ha éjszaka indul meg a szülés honnan kerít éjszakai járatos vonatot.:D
hajnalocska
 
 


Till, ha egyszer apa bealudt, bármi történhet mellette... Meg is szülhetek konkrétan.... :roll:

Komolyan mondod, hogy a szülésznőd VONATTAL megy majd??? Hát ez tényleg komoly, pláne éjjel kettőkor...

Kép
szilveeaa
 
 


Hajnalocska,
Te itt? :lol:
Látod, ezt nem tudom...de csont nélkül bevállalta, mikor kérdeztem...és csak most mondta, hogy messziről jön :roll:
De így télleg nem tudom, mikor szóljak majd neki :roll:
Vackorral 5 percesekkel mentünk be...akkor hívjam hamarabb? és mi van, ha téves riasztás? :roll:

Viszont most én is elköszönök, megpróbálok "korán" lefeküdni :lol:

tillidian
 
 


Én világ életemben más bioritmusban éltem, ergo nappal alvás éjjel fent virrasztás, most sincs ez másképpen, sőt. Csak nem voltam mindig gép előtt, vagy eddig senki nem volt itt ilyenkor.:D

De most már lépek, mert meg kellene próbálni aludni...

Szilveeaa, jóóó éjt, azt hiszem te maradtál már csak.:) Ja és Till neked is szép álmokat! :lol:
hajnalocska
 
 


nem, én is megyek vízszintesbe... ma valahogy nem fog menni az éjjel kettő, érzem...
jó éjt!

Kép
szilveeaa
 
 


Kedves pöttyös, csíkos, narancsbőrős, antiszoci, ingerlékeny, éjszakázós, hajnalozós vagy egyáltalán nem alvós, hányós és zabagép sorstársaim!

Visszaolvasni nem fogok tudni, már képtelen vagyok. Most fejeztem be négy tepsi pogácsa sütését és hulla vagyok. Délelőtt próbáltam aludni, de még mindig nem tanultam meg, hogy ilyenkor az összes telefont ki kell kapcsolni, így nem sikerült annyit amennyit szerettem volna.

Eszti , naygon ügyes vagy, hogy ilyen hamar elhelyezkedtetek az új lakásban! Érezzétek jól magatokat!
Csodálkozva olvasom, hogy kezdesz antiszociális lenni :wink: :roll: , azt hittem ez nálad sosem fog előfordulni.

Pattogó, vagy szólíthatnálak ezentúl G.I. Jane-nek is, ezzel a tempóval és teljesítménnyel simán teljesítenél egy tengerészgyalogost kiképzést, minden adott hozzá: randomszerű, ámde nagyon kevés alvás, több kilóméteres terepgyaloglás teljes menetfelszereléssel (pocak+lányok+lányok motyója).
Pókot megtaláltad már, vagy magától kiköltözött?
Nagyon tetszik a lányodnak varrt kistáska (pedig utálom a rózsaszínt).

Mei-tai, pelustáska: nagyon tetszenek a felrakott képeken lévők.

Pénteken voltunk a Kútvölgyiben szülőszobákat nézni. Szűkebbek és rosszabbul felszereltek, mint a MÁV kórházban lévők, de gondolom nyögni itt is ugyanolyan jól lehet majd. Az orvosom közben közölte, hogy szerinte előbb fogok szülni a kiírt időpontnál (pocakméret és feszesség alapján), remélem egy kicsit tényleg, mert a köldökömet már leragasztva hordom pár napja. Remélem szülés után visszakapom majd a régit!
Egész hétvégén szülinapi buliztunk a fiúkkal és a jövő hétvégénk is hasonlóképpen telik majd, hacsak nem szülök éppen.

Elfolyt magzatvíz: kétszer volt hozzá szerencsém és ha követem a hagyományokat harmadszorra is így indítok majd. Szerencsére egyszer éjszakai pisijáratnál folyt el, egyszer pedig épp Ctg-re menőben, de volt benn betét, így nem volt ciki. Egyszer azért kipróbálnám, felismerem-e, ha fájásokkal indul a szülés!

Anyabébi, nagyon jó szögből fotóztad a pocakod, így legalább háromszor akkorának néz ki, mint a valóságban. A repedések egyáltalán nem vészesek, ne sírj.

Ottó, még egyszer gratulálok, ügyesek voltatok!

Szilveeaa, egy halálhörgés-szerű üvöltés ütötte meg a fülemet, de a nővér megnyugtatott: Nyugi, mindjárt vége (hát a hangból ítlélve, valóban... ). Aztán tényleg vége lett, de csoda, hogy ezek után nem voltak méhösszehúzódásaim?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Légyszi küldjön valaki egy új jelszót, hátha lassanként eljutok a képfeldobásig! Aztán kioszthatjátok a legnagyobb pocak díját, Pattogóval simán felveszem a versenyt! Néhány ismerősömet már annyira elkápráztatta, hogy profilba kellett pózolnom a fényképezőgépe előtt és előre mosolyogva köszön a pocakomnak, sőt még a harmadik gyerek gondolata is erősen elkezdte foglalkoztatni (nem tudom e felesége mit szól a lelkesedéshez
:roll: :roll: ).

Jó éjszakát!

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Szépjóreggelt!

Húúúú apám, mekkora pörgés van itt éjjel. :lol: :lol: :lol:

datolya: G.I.Jane.. :lol: :lol: Ez tecc. Bár Vivi teljes ovis menetfelszerelése kimerül egy db plüsspaciban, amit szigorúan ő visz, mert senki más nem érhet hozzá. :lol: Max a babakocsit tolom felfelé, de azt is olyan lassan, mintha visszafelé mennék. :lol:
Te meg hajnali kettőkor pogácsát sütögetsz? Azigen. :D Kis konyhatündér. Emélxem, mikor Vivi megszületett, reggel elkezdtem az ebédet és estére lett kész. Valami baromi jól működő anyaszenzora volt a gyereknek, de amint kiléptem a szobából üvöltött.

Magzatvíz: Nekem mindíg repesztették. Szeretnék én is egy spontán elfolyást már. :D Nekem az a rémálmom, hogy pl tescoban folyik el... Azért kíváncsi lennék egy nyilvános helyen elfolyt magzatvíz, vagy éppen beinduló szülés mekkora felhajtást von maga után. :roll:

Gyorsabb 2. baba: Csak az összehasonlítás végett. Vivi az 5 percesektől számolva 14,5 óra, Lara az első fájástól 4 óra. Szeretnék most is gyorsan szülni, de ha mentőt kell hívni akkor azért kiegyezem egy 2 órával. Ha meg bennt fexem akkor meg addíg nem szülök, míg apus be nem ér. :D

Na megyek keltem a csajokat. Ma ne nagyon várjatok, mert rohangálósdit játszom.... Du doki vác, délelőtt, meg a falu átrohangálása ismét. :evil:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt!

Micsoda éjszakai élet folyik itt! :roll: :wink:

Én minden percet kihasználok, ha a csemeték hagynak aludni...legyen az 5 perc is...
Próbáljuk ám őket összehangolni :wink:
Vendég
 


Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Andi, igazad van, ha teheted pihenj! Sophia és Lucas gyönyörűek, látom szépen gyarapodnak is. Egy ágyban altatod őket vagy külön-külön?

Pattogó, az elfolyást egy betét felfogja, ha már beilleszkedett a baba buksija. De ennek a verziónak is megvannak az árnyoldalai, ugyanis, ha nem indulnak be a fájások 24 óra múlva megkapod az oxitocininfúziót a fertőzésveszély miatt.
Látom mára beiktatsz egy extra menetet is :wink: .

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!
Hihetetlen, hogy mennyi indent írtok egy éjszaka alatt :) Én legkésőbb 10kor kidöglök. Viszont egyre érdekesebbeket álmodok...

Szilveeaa,
Igen, a Kútvölgyiben. Úgy tudom, utána is ellátnak, csak kicsit változnak a körülmények...

Magzatvíz:
én az otthoni magzatvízelfolyást értékelném ;)
pocok001
 
 


Jó reggelt!

Megjártam az iskolát, boltot.
Bevágtam 2 korpás-sonkás-paradicsomos zsümlét, ráhajintottam egy fél liter tejet, most meg meditálok egy kicsit :)

Tilli: Légyszíves az örsi naplóba feljegyezni, hogy a 21-i fővirrasztó Datolya :)

Datolya: Nekem is feltűnt, hogy így a pocakom egy jól megtermett görögdinnyére hasonlít. Fényképeztem volna messzebről, de a karom sajnos nem nő egyenes arányban a hasammal. :mrgreen:

Andi: Atyaég, mekkorák már ezek a gyerekek, jól ki vannak ám már gömbölyödve és még mindig csodaszépek :)

Magzatvíz:
Az egyik barátnőmnek programcsaszija volt hétfői napra, mert faros volt a gyerek. Vasárnap este pakolgatás közben nagy pukkanás, elöntötte a magzatvíz. Be a kocsiba irány a kórház, kb. 20 perc, de azt mesélte, hogy mire beértek már igencsak markolta a kocsiban a majrévasat olyan fájásai voltak.

Nekem miután megrepesztették a burkot lettek erős fájásaim, tehát én azt gondolom ha valakinek spontán reped a burok akkor az úgyis indul záros határidőn belül mert lesznek ám fájások, és ritkább eset az amikor nincs.
A burokrepesztést konkrétan azért csinálják a kórházban is, mert rendszerezi a fájásokat.
anyabebi
 
 


Jó reggelt kismamik!!!

Látom megint bagolykodtatok...én is fél 1-kor kerültem ágyba, de addig a kisfiammal beszélgettem (olvastam neki, énekeltem, csevegtünk a nap eseményeiről..stb.)mivel megint későn kelt délután, ezért húzódott el az esti alvás. Utána hulla voltam. 5-kor megint felkeltem és nehezen aludtam vissza. Végül fél 9-re sikerült kiszednie az ágyból a fiamnak. Szóval nagyon frisssssss vagyok ma is! :D

Andi!!! csodálatosan szépek a gyermekeid, napról napra egyre szebbek!!!!! Olyan jó, hogy van egy kis időd néha ránk és feldobsz egy-két képet róluk!!!!!!

Otto: Gratulálok Neked, mint apukának és természetesen várjuk a beszámolót+ a képeket.(már amennyire az időd engedi, mert biztosan Te is nagyon elfoglalt vagy a szülés óta!!!)

A magzatvíztémához nem nagyon tudok hozzászolni, mert mindkét szülésem programozott császár. Sajnos ezt én már nem élem meg. Valahol jó, hogy tudom pontosan mikor jön a baba (főleg Iliasz miatt: megtudom szervezni ki vigyázzon rá, stb..) de izgi lehet csak úgy várni a pillanatot, ahogyan azt Ti is teszitek.

na most megyek,mert igényel a fiam :D

puszi Nektek!!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Jó reggelt!

Igen, az van. Tegnap a férjem nem ment el edzeni, hogy velem legyen kicsit(anyós behatás is lehet a dologban, mert kicsit pityeregtem neki is-eltörött a mécses na). És!!!!! 20.40 kor lefeküdtem aludni és 23.50 kor mentem pisilni. Szuperül aludtam. Kicuccoltam a nappaliba, hogy kicsit tévézzek, mert szokás szerint kinyíltak a csipáim. Aztán akkorát aludtam 7-ig :lol: :lol: :lol: :lol:

Napok óta nem aludtam ilyen jól!!!!!!!!

Kb 30 perc volt mire visszaolvastalak titeket.

Magzatvíz: Inkább otthon, de vkinek el sem folyik. Kb az esetek 60 %-nál, mintha ezt olvastam volna. Sógornőmnek a kórházba menet a kocsiban folyt el.

Andi! Egyszerűen...ennivalóak a picik!!!!!

Anyabebi! Várom a receptre az utánajárásod, kivi vagyok.
Mit mond a doki, hogy Kenéz nem fordult be?

Monica! Szia! Látom inkább olvasó üzemmódban vagy?

Terhességi csíkok: Az normális, hogy 1-2 napja a mellbimbóm alatt is látszik???? Mert a pocimon van, de már kb a 20. héttől azt hiszem.

Nst eredmények: Gratula hozzá!

Vezetés: Hiába közöltem mindenkivel, hogy nem akarok már, mert annyira sz@r, a kényszer rávisz arra, hogy ma a felkészítőre eldöcögjek(tényleg döcögés lesz belőle), mert a Szülés lesz a téma.

Jaj, van egy okostojás a csoportban, na az vagy 20X kérdez mindenféle hülyeségeket. :evil: :evil: Csak mögé ne kerüljek ma, mert lehet lecsapom. Ha legalább értelmes dolgokat érdezne, akkor megérteném, de baromságokat kérem ne......
Vendég
 


Jó reggelt Lányok.
Remélem Nektek jobb mint Nekem,és az éjszakám is iszonyatosan rossz volt.Óránként keltem fel pisilni,és a gyomorsavamtól azthittem meg őrülök.Vettem be 4db,Renniet de most az sem segített.Már próbáltam félig fekve vagy ülve aludni ,persze sehogy sem volt jó.Most olyan vagyok mint a mosogatórongy. :?
Ráadásul a lábfejem úgy bevan dagadva mintha darazsak csípték volna össze és nagyon kellemetlen,mert nagyon feszül tehát a cipő teljes mértékben esélytelen.Azt hittem éjszaka leapad kicsit de semmi.

Recept:október elején kell mennem utoljára a védőnőnöz és Ő adja oda a recepteket amit a gyerekorvossal felirat.Szülés után lehet csak kiváltani mert kell a baba neve és ,hogy mikor született és az Én tajszámom.Apa majd kiváltja.

Anyabébi ismét fomában vagy :D pálinkás modszeren jót nevettem.Apukám 2 hét mulva megy főzetni küldjek Neked?

Hajnalocska Én is a vékony kismamik közé tartozom,bár a védőnő mérlege szerint 8kilót híztam.Hozzáteszem nem látszik rajtam.Az viszont rettenetesen zavar mikor megkérdezik,hogy mikorra várod a babát?Mikor közlöm,hogy mikor jön az erre a válasz,hogy milyen kicsi hasad van?Azthittem csak félidőnél jársz.
Na ekkor kissé elszokott durranni az agyam,és az anyjába küldeném el őket.

Elhullok aludni ez Nekem annyira tetszik minden este. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Andi gyönyörűek a Babáid.Nagyon szépen növekednek. :D

Ottómindenre kiváncsiak vagyunk és kérünk képet is.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: