Új privát üzeneted érkezett!

Kicsike: Szomszédasszonyod jó fej! :wink: :D
bobóbaba
 
 


Bobó!Dehogy haragszok!Se Rád,se Essztire! :)
Nehogy má komolyan vegyetek! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kicsike!
Legalább tudod,hogy szoktak figyelni a szomszédok a házra is! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sztercsi:
Aggodalomra semmi ok hogy lent van a feje. Engem 26 hetes korom ota ijesztget a doki ezzel, meg fekves-fekves volt eddig, de nem valtozott semmit a mehszaj azota sem. (2000)


Folyamatosan rohogok a beontos, beszaros sztorikon, hozzaszolasokon!
Asszem en tuti kerek beontest mert nem ohajtom szembefosni a dokit vagy a szulesznot sutyiban. :D:D:D

sünciboglya
 
 

 
 

GINUSKANAK

NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON

SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK A BABOHOZ!!!!!! (Sok tejcivel!)

sünciboglya
 
 


Nitáról tudtok valamit? Hazamehettek a kórházból????

Én is aludtam kb 1 órát kora délután! :lol:

Pattogo!Vacsira is tökéletes a rakott krumpli! :P :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


megpróbáltam Apukának egy listát összeállítani, h milyen hivatalos ügyeket kell intézni szülést követően.
Hááá, én mingyá itt őrülök meg. Ez valami ultradurva. Vcsibe linkje nagyon hasznos volt, de mire mindent begyűjtünk, addigra pont elmehetünk nyugdíjba. legalabbis most nagyon úgy tűnik.
Persze türelmem zéróóóóóóóó. :shock: :shock: :shock:

Kép
screen
 
 


Sziszkó, nem cseréltelek le, de még pár hete kérdeztem tőled, hogy akkor én Téged értesítelek - e és nem válaszoltál, aztán mielőtt Debrecenből jöttünk haza és nem tudtam, hogy mikor lesz netem, elmentettem Bobó számát, mert viszonylag távol van tőlem dátumban.

Csajok, nyilvánítsatok részvétet: A SÓGOR MARAD MÉG MA ÉJJELRE IS BASSZA MEG!!! Feljöttek cigizésből, mondja a férjem, hogy közben ők megbeszélték, hogy mivel Csabika a hétvégén nem jön (aha, még jó, majd minden hétvégén idejön, nem?!), ittalszik még egyet. HURRÁ! Csendben bőgtem egy sort mosogatás közben...
Vendég
 


Eszti: Sógor tényleg bassza meg!!! :evil: :evil: :evil:
Éppen akartam kérdezni, hogy hova tűnt mindenki?!?! :roll:
bobóbaba
 
 


Sziasztok!!
2 napot hagytam csak ki és totál le vagyok maradva....

Anyabébi: én is mondogatom magamnak,mennyire f...a csaj vagyok,kibírom majd...stb. majd meglátjuk... :roll:

Till:sztem is azért van az eda,h a végére legyen erőnk...

Monica: az én kívánságnapom: szept.26.,okt.3

Zsrit: én is beszállhatok a "papaklubba"? minden vizsgálat előtt,kórházba menetel előtt nem lehet velem beszélni,olyan ideges vagyok,izzad a tenyerem és magamban mondogatm,velünk minden ok,nem lesz semmi baj...stb. sőt napközben,ha eszembe jutnak rémtörténetek szüléssel kapcs-ban,megint min.10perc mire lehűtöm magam,h velünk ilyen nem fordulhat elő...stb...
ÁÁÁÁhhhh nagyon gáz vagyok!!!!


Ginuska: Naaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyon nagy GRATULA a Lányodhoz!!!!!!!! remélem minden rendben ment....!!!

Screen: lehet ízesíteni a málnaleveél teát?

Szilveeaa: nekem is pén.reggel 7-kor aludt,és minden félével próbálkoztunk,h felébredjen. Mi van akkor,ha rossz az eredmény? mit csinálnak?

Kép
jovana
 
 


Sziasztok!

CTG-n, Uh-n minden oké :)
Állítólag október 10-től pakolják össze a Kútvölgyi szülészetét vagy valami ilyesmi... Szóval bele kell húzni...

Till,
akkor keresek képeket
pocok001
 
 


mrsparis: Basszus! Ez már vicc.. :evil: :evil: Emléxem, mikor Vivi 1 hónapos volt, apa vett magának egy multifunkciós hiperszuper kondigépet. Áthívta sógoromat, hogy segítsen összeszerelni. Khm. Úgy hajnali 2-kor már elegem volt a csörgésből, zörgésből... Ja és akkor panelban laktunk. 2,5 szoba, ebből 1,5 szobát anyámék foglaltak el. Mi a nagyszobában voltunk ágyastól, és kondigépestül.
Átérzem. :evil:

már a sütőben a rakottkrumpli. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Tetszik, ahogy tervezgetitek a babák születésének napját :lol:
Szerintem, gyerekek nagyokat vigyorognak a pocakokban... és közben fityiszt mutatnak... :wink:
Vendég
 


Ginuska
Kép
Vendég
 


ja rosszul írtam: "paraklub"

Kép
jovana
 
 


Szia Andi!
Hogy vagytok? Tudsz azért valamennyit pihizni is?
pocok001
 
 


Sziasztok!

Ginuska
Hatalmas gratula a bébihez!! Én most nagyon irigy... :D :D

Nem emlélkszem, ki kérdezte a vezetést...
Én még vezetek bőven, egyedül. Sokan már hetekkel ezelőtt full csodálkozva kérdeztek és hát ellenezték is. De ha nem vezetek, akkor hogy jutok el "A" pontból "B" pontba?? Nem? :) Nem izgulok a szülés megindulásától sem. Kitaláltam, hogy akkor max. gyorsan hazajövök, és megvárom a kocsiban páromat, amíg lehozza a harmadik emeletről a cuccom. Mert azért emeletet mászni mégsem fogok akkor már! :)

Antiszoc
Engem csak alig pár percre szokott elönteni a lila köd. Olyankor ha van miért, akkor tuti veszekszek, ha nincs, akkor keresek valami okot. :D Na jó, van hogy nem találok, és tényleg alig pár perc alatt el is múlik, és semmi bajom.


Én ma voltam először NST-n. Érdekes volt, Kende fiú nagyon elemében volt, majd végig mozgolódta az egészet. Kb. 20 perc alatt 4 kilengés volt az alsó vonalon, ami ha jól tudom az összehúzódásokat mutatja. Nem voltak valami hatalmasak, de legalább valami, nem full egyenes, nem? :D Lányok, én már nagyon szeretnék a héten szülni!!!!! :oops:
Ja, meg megkaptam a streptococcus eredményt is, és szerencsére negatív lett! Szóval nem kell majd a vajúdás alatt antibiotikumot kapnom, és babó sem fog születése után.

Lili

Kép
édi16
 
 


Jól van, lenyugodtam. Most már holnap reggelig kibírom...

Jól leba**tam a férjemet, hogy ilyen helyzetbe hozott, összevesztünk mint az állat, aztán sétáltunk egyet az új városunkban :D (persze hármasban), kaptam egy nagy epres shake-et, posta, gyógyszertár, közben lenyugodtak a kedélyek...megvettem a kötelezőket; paraffinolaj, 70%-os alkohol, Hexaclorophen hintőpor.
Vettem málnalevél teát, de ebben segítsetek légyszi: most akkor hogy kell inni a 37. héten? És utána?

Tényleg, ma töltöttem a 37. hetet :D :D :D

Szia Andi, jó, hogy azért néha be tudsz nézni!!!

Paraklub: hát...én is csatlakozhatnék akár :roll: őszintén én azon parázom, hogy szülés közben történik velünk valami...de próbálom mindig elhessegetni az effajta gondolataimat!
Vendég
 


Édi, én is vezetek és eszembe sem jut, hogy parázzak ezen. Jó, nem nagy távokat megyek, de vásárolni, terhesgondozóba simán elgurulok. Ha történik valami közben, 10 perc alatt odagurulok a férjem munkahelyéhez és kész. Vagy telefonálok és odahozza valaki a férjemet, ha nagy gáz van, haza a cuccért, aztán kórház.
Vendég
 



Én is Antiszoc vagyok.... :?
még a barátnőkhöz sincs mindig kedvem....... :shock:
1 héten max 1x megyek a csajokkal......

Ma úgy kiakadtam,h az csak na.....!
Nem nagyon szoktam panaszkodni itt,de úgy látszik nálam is közeleg a vééggg...... felhúztam magam,m kaptam egy idézést a közjegyzőhöz hnapra,hagyatéki lesz.... öcsémnek is jönnie kell... az egy dolog,h hétköznap fél 10re menjek be (aki mondjuk dolgozik,annak -1 szabadnap),de kb. 30000 Ft-ot fizessek nekik ezért.... ja amúgy az örökségünk kb. egyenlő a 0-val. mondom mi az hogy kb. x összeget fizessek,ki kérte,h ezt intézzék el,különben sem volt apám nevén semmi.....stb stb.
úgy fújtattam,h a Babám ijedtében majd kirugta az oldalam....

Ne értsetek félre,nem azon vagyok ki,h szinte nincs örökségünk,hanem azon,h milyen demokrácia ez,h az embert kötelezi ilyenek kifizetésére?! És akinek nincs pénze rá,az mit csinál?!

Bocsi,Lányok....

Kép
jovana
 
 


Jovana, én ezt tök megértem. A magyar szabályozások, törvények, jogszabályok egyszerűen EMBERELLENESEK, gusztustalan az egész! Sajnos mi is belefutottunk már párszor a férjemmel hasonlókba...
Vendég
 


Mrsparis: hááát én ilyenkor epét hányok mérgemben.... :evil: :evil:

Kép
jovana
 
 


Na mi Csajok,7végi bagolyhuhogás hol van? vagy még korán van? vagy kimerítettétek a témákat? :wink:

Kép
jovana
 
 


Jó estét!

Már megint ez a q-va bürokrácia.
Ma kaptam egy kedves levelet az APEH-tól, hogy legyek kedves 17000 késedelmi pótlékot fizetni, mert amíg a kérvényem náluk volt, hogy a (sztem tök jogtalanul követelt) lakásvásárlási illetéket részletekben fizethessem, addig ennyi gyűlt fel. A jó Q-va anyjukat fogok fizetni azt, még a gyerekemet ne írassam a nevükre? Vehetek esetleg ingyen levegőt? Na majd holnap írok egy kedves levelet, nem kell aggódni!!!

Félre a tréfás dolgokat - lássuk mit hallottam ma:

Ez a Kenéz gyerek mindent csinált csak meg nem fordult, amúgy minden rendben.
Amit a gyomromnál popsinak éreztem, na az a feje. Persze a remény hal meg utoljára.
Ujjnyi külső, zárt belső méhszáj.
Még egy utolsó tenyésztést lekapott :)

BPD: 88mm
AC: 310 mm
FL: 65 mm
Kb: 2600 gramm.
anyabebi
 
 


Anyabebi, még befordulhat, beszélj Vele!!!

Jovana, én itt vagyok, csak párhuzamosan topicolok tesóméknál, meg nálunk :D
Vendég
 


Namármost INFLUENZA OLTÁS.

Beadassuk vagy ne? Terheseket ingyen oltják az első körben.
Valaki hozzáértő szóljon hozzá.
anyabebi
 
 


MrsParis, jobban jártál hogy a fiúk megcsinálják a festést és nem neked kell. Inkább kicsit idegesítsenek, de a festés túl sok meló egy nagyon terhes kismaminak. Ma volt szerencsém megnyerni a lehetőséget, hogy a hálószoba beszigetelt falát lefessem. Persze a Tomi szívesen megcsinálná, de 7-8 között ér csak haza minden nap, a hétvégéig pedig nem szeretnénk várni.

Screen, no amilyen a te sógornőd, olyan az én anyám. Pont ezért nem szeretném, ha itt lenne a baba megszületése után.
Nálatok már bármikor eldördülhet az a startpisztoly! Juj! :o

Sziszkó, bátrak vagytok, hogy most nekiláttatok a kandallót megépíteni. Mi csak azért csináltuk meg most a szigetelést, mert lassan kezdődik a fűtésszezon és nem szeretnénk egy hideg szobába lefektetni a babát.

Előtej, annyiban nem árt, hogy a szülés után azonnal tud a baba enni. Az egyik barátnőmnek nem volt előteje és a rendes tej is csak 3-4 nap múlva jött. Addig a babának cukros vizet kellett adni. Szóval nem rossz ha már most van tej.

Sünci, a Xanaxot olyan rutinból írják fel a dokik, hogy az már gáz. Én mondjuk semmit nem szoktam szedni, bármi bajom van. A gyógyszeres dobozban csak kötszer van és egy doboz Panadol a kedvesemnek.

Beöntés, a Szent Istvánban nincs ilyen, a szülésznő szerint még a megfelelő herkentyű sincs náluk hozzá. És azt is, hogy néhány nappal szülés előtt hasmenésre és étvágytalanságra lehet számítani. Optimális esetben a természet így elintézi.

Tea, jöhet bármilyen! Imádom. A kávét semmi pénzért meg nem innám (utálom az ízét), de bepótolom teával. Van itthon vagy 8 féle. :D

Gratulálok Ginuskának a kis Georginához!!! :D

Kép

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hellóka!

Jelentem nst / ctg (mittomén melyikre járok) jó lett, kislányomat almás pitével feltuningoltam, mely módszer remekül működött, csodás eredményt produkált. Viszont az alsó vonal: ZÉRÓ. Semmi méhösszehúzódás, ami azért fura, mert az elmúlt hetekben egyre gyakoribb volt. Doki be is rendelt szerdára, sőt, mehetek pénteken is, lévén hogy szerinte mostmármingyá’ szülnöm kéne… Ja.

Csajok, én ma megkérdeztem páromat, hogy változtam-e mióta terhes vagyok. Elgondolkodott és csendesen megjegyezte, hogy igen, sokkal ingerlékenyebb vagyok és sokszor lekapom a tíz körméről… Pedig én azt hittem, hogy tök jó fej vagyok vele és kedves!!!!!!! :D
Szal’ Bobó, ne parázz, bár a Zámbó Jimmy kissé bizarrul hangzik…

Sztercsi, bocs… áh, agyilag totálisan KO vagyok… De legalább a szó eleji „sz” stimmelt.. Még nem veszem be a Cavintont…

Kicsike, nekem ma az ismerőseim fele bepánikolt, hogy szülök, mert 11-ig aludtam és ki volt kapcsolva a telefonom… Még jó, hogy nem mentek be a kórházba látogatni, komolyan… :roll:

Esztikém, részvétem…! A gyógyszertári cuccokat recept nélkül vetted?

Jovana, ha sz*r az eredmény, uh-ot csinálnak – nekem legalábbis az volt.

Pocok, te akkor most hol voltál ctg-n??? Kútvölgyi?

Andi, valszeg igazad van….

Anyabébi, lámpázzál még Kenéz gyereknek – végül is van még ideje ráállni a röppályára… :D

Kép
szilveeaa
 
 


Nnna, akkó' kezdődik az esti műszak! 8)

Monica,
köszi a babás táblit!

(Viszont - és most télleg gonosz manó leszek :oops: - miért kerül bele olyan is, aki egyáltalán felénk se néz??? :shock: Én NEKTEK szeretnék drukkolni, örülni, mert VELETEK együtt csináltuk végig ezt az időszakot. Ismeretlen nick-nevek (akik talán egyszer beköszöntek) eléggé hidegen hagynak :oops: bocsi!!!)

tillidian
 
 


Lámpázást próbálok.

Váltottam, hátha a verdás helyett jobban bejön neki a mini lávalámpa :mrgreen:
anyabebi
 
 


Tilli: Osztom a véleményed
anyabebi
 
 


Hellóbelló!

Odaraktam a krumplit főni, mire megfőtt elálmosodtam. Kiszedtem, mondom ledőlök egy fél órára, addíg kihűl.. Aham.. meg ahogy én azt elterveztem.. :roll: :lol: :lol: Most keltünk fel Larával. Mindjárt megyek Viviért. Asszem ebből is csak vacsi lesz. :oops:

Massive Attack. hm.. nem is rossz választás. Bár amennyi antiszoc kismama van itt agresszív hajlamokkal csodálkozom, hogy nem valami punk-rock keveréket mondtok.. :lol: :lol: :lol: Bár megnézém a szülésznők arcát, amikor 2-3 órán keresztül Metallica, tankcsapda, rózsaszín pitbull üvölt a magnóból.. 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ma sem vagyok túl komplett.. :roll: :lol: :lol: Megyek is Viviért. Viszek neki egy fürt szőlőt holnapra. 2 napos szüreti mulatságuk lesz. Szőlőt préselnek, dalolásznak stb. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Baaaaaaaaaasssssszzzzzuuuuuuuuuuussssssss!!!!!!!!!!!!

Nyomtam egy ctrl+v -t és a délutáni írásomat rakta be a mostani helyett.. Áááááááááááááááááááááááááááááááááááá. Megyek lelövöm magam.

Csak azt írtam, hogy a szülésznőm szerint az igazi fájásgörbe úgy néz ki, mit az elefánt háta. Ami csúcsos az jósló.

Na mentem.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Lányok,
Ti zenére akartok szülni? :roll: Ez komoly??? :roll:
(én a csendet és a befelé fordulást szeretem "olyankor" :roll: )

Bobóbaba,
antiszocmód nem gáz!!! :lol: :lol: :lol: Apa meg jó fej, hogy bírja, de ez a dolga!!! :P

Sziszkó,
csak 1 órát aludtál délután? :lol: (akkor messze elhúztam: 3/4 12-től visszafeküdtem, 1/4 4ig :oops: )

Eszti,
ölelés! :cry: (Nem tudod ezt így Apának kerek perec megmondani? :roll: ) Ja, olvasom: már megtörtént ...:)

Édi,
ügyesek voltatok NSTn! :D

Anyabébi,
most kaptam egy naon durva cikker az influenza oltásról!!! A hátamon felállt a toll! :oops: Felteszem a g-mailre...
(én nem oltatok, az biztos :( )

tillidian
 
 


Szilveeea, igen recept nélkül, de ezek nem is receptkötelesek. Viszont kellenek majd a köldökápoláshoz.

Na én léptem Csajok, ma nem bagolykodok, összedobom a férjem holnapi kajáját, aztán alvás. Jaaa, délután is aludtam egy tök jóóót! Holnap reggel jövök!!!
Vendég
 


Feldobtam az oltásos cikket és egy TB-kisokost, olvasgassa, aki ráér!

Eszti,
szép álmokat!

tillidian
 
 


Csak egyet

Till
Te kit látsz a tábliban aki ismeretlen? :roll:
Vendég
 


Monica,
naon antiszoc leszek, ha most ide kiírom? :roll: (Szmet -nickname)

tillidian
 
 


Szmet az nagyon sokszor jött az elején ls a közepén is, most a vége felé nem jött már, de ha ennyire zavar titeket akkor természetesen kiveszem. :roll:
Vendég
 


Monica,
ha szeretnéd, nyugodtan maradjon...(csak nem tudom, ki az :roll: )

tillidian
 
 


Eszti:
nem receptköteles, de ha receptre írja a gyerekorvos akkor cakkumpakk kb. 200 ft (nem tom pontosan, de horror a különbség) az egész, az összes együtt, így meg egy csomó fölösleges költséget pl. magisztrális munkadíj stb. ki kell fizetni. Ugye ha már fizetem a TB-t, ennyi kedvezményem legyen.
Konkrétan én a fürdetőkrémet tudnám említeni. Kb. 5-600 ft 1 tubussal recept nélkül, ha receptre veszek a gyereknek asszem a kettő olyan 50 ft. Nem mindegy.
Szilveeaa te is erre gondoltál?
anyabebi
 
 


Anyabébi,
ekkora az árkülönbség? :shock: :roll:

Egyébként Ti gyógyszertári fürdetőt terveztek használni az elején, Lányok?

tillidian
 
 


Nos en abbahagytam a Salbutamolt es a magneziumot.....
egyenlore meg birom a kikepzest, nem gorcsol jobban mint maskor es a kemenyedesek is "csak" ugy jonnek mint "rendesen". (nalam ez minimum 4x orankent.)

Kivancsi vagyok tulelem-e az ejjelt vagy kove meredve ebredek.... majd referalok! :D

Joejt kedves forumbaglyocskak! Legyetek jok!

sünciboglya
 
 


Pattogó, én simán bevettem a trükködet… Mondjuk kicsit dejá vú érzésem volt – mintha ezt már olvastam volna valahol… :lol:

Till, én egyelőre nem tudom, hogy „olyankor” mi esik jól… De kiderítem hamarosan! :lol: Lehet, hogy én sem fogok semmiféle zenét hallgatni, mert agylobot kapok tőle… Amúgy neked mi a tapasztalatod? Kórházban mennyire lehet a csendet és a magadba fordulást kivitelezni?

Még egy, csajok: van ez a csík dolog, ami a köldöktől megy lefele - úgy hallottam, hogy ez törvényszerű... Nektek van ilyen?

Kép
szilveeaa
 
 


Sünci,
szép álmokat! :P

Szilveeaa,
mikor Vackor született, egyedül voltunk aznap este a szülészeten! :P
Olyan csend volt, hogy a légyzümit is lehetett - volna - hallani :lol:
Szal nagyon meghitt és csendes, szép élmény volt! :P
De igazad van: most, hogy visszagondolok, előző napokban be kellett menni NSTre, épp akkor vajúdott valaki (talán már meséltem) eléggé "halálhörgés-szerűen", hogy Apa kimenekült :shock: - na ezt lehet, hogy tényleg jobb elnyomni valami jó kis "talp alá-valóval" :roll: :D

tillidian
 
 


Anyabébi, igen... Nekem felírt ilyeneket a gyerekorvos, de csak akkor válthatom ki ha a kiscsaj megérkezett... De nem gondoltam volna én sem, hogy ekkora a különbség... :shock:

Kép
szilveeaa
 
 


Till, igen, én is voltam egyszer szombaton bent és egy szál kismama tologatta az bébijét a folyosón. Minden nyugodt volt és csendes... még gondoltam is, hogy na, ilyenkor szeretnék bejönni...

Ma bezzeg - télleg, nem is írtam . beültem a ctg-hez és abban a pillanatban egy halálhörgés-szerű üvöltés ütötte meg a fülemet, de a nővér megnyugtatott: Nyugi, mindjárt vége (hát a hangból ítlélve, valóban... :shock: ). Aztán tényleg vége lett, de csoda, hogy ezek után nem voltak méhösszehúzódásaim?! :roll:
Viszont megszületett egy kis babó, ez kiderült utána... :D

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa: Ha ez megnyugtat, nekem nem csak a köldököm alatt van, hanem felfelé is... :shock: :shock: :D :D

A gyerekorvos nekem azt mondta, hogy majd ha megszületik a baba, és hazajöhetünk a kórházból, úgyis aznap kijön, és majd akkor kapok recepteket. :shock: :shock:

Na, de én nem csatlakozom az éjjeli baglyokhoz, mert leragadnak a szemeim. :roll: :D Úgy irigylek mindenkit, aki jó sokáig fent tud lenni!!! Ne nézzetek hülyének, de tényleg így van. Csak azért, mert mielőtt terhes lettem, én is az voltam!!! :D :D :D
Most viszont megyek, "feldobom a talpamat"!!!
Jó éjszakát!
Puszi
bobóbaba
 
 


Sziasztok csajok....itt Giunuska ferje...aki kivancsi barmire szivesen valaszolok. Csutortokon itthon lesznek, remelhetoleg ha minden rendben lesz. Otto
ginuska
 
 


Szia Ottó! Gratulálunk a kis Georginához! Sok-sok puszi Nekik!!! :D :D :D Képeket mikor láthatunk???
bobóbaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: