Új privát üzeneted érkezett!

En az elso terhesseget mar nem a versenysulyommal kezdtem, es nagyon feltem az elhizastol, meg persze a baba miatt nagyon egeszsegesen is akartam kajalni, nagoyn odafigyeltem az etkezesre, es atlag heti otszor tornaztam/usztam/jogaztam. Igy 6 kilot hiztam , es a terhesseg elotti sulyommal jottem ki a korhazbol. Meg utana fogytam egy ket kilot, de az vissza is jott. Persze, az erzem en is, hogy az alakom megvaltozott, maradt hasam, kisse ize puhabb vagyok, dehat mar nem is vagyok 20 eves :) Sok fugg az alkattol, ismerek olyan csajt aki 2 honappal a szules utan haspoloban is allati jol nezett ki.
Egy ismerosom a masodik gyereke utan szepen lefogyott, es nagyon csunya lett a hasa, egyszeruen kinyult a bore. Elkezdett edzeni, es nagyon gondolkodott a hasplasztikan, dokinal is jart, stb. Aztan sokan probaltak lebeszelni, meg hogy keressen alternativakat, es talalt valami kozmetikai eljarast , amitol tenyleg rengeteget javult a dolog, lattam before-after kepet, hat eg is fold!!
Anikka, biztos mar ezren kerdeztek, de te hogy tanultal meg ennyire tokeletesen magyarul? Vagy a finn tenyleg ennyire rokon a magyarral??
bubb
 
 


Na, ez az utolso, aztan abbahagyom :)
Szoval most csak almodozom a keves hizasrol, nincs is annyi idom sportolni, lustabb is vagyok, es az onmegtartoztatas is nehezebben megy sajnos.
Delutan megyek dokihoz, kisse aggodom a terheleses cukor eredmenyemen, mert a vervetel elott este volt a szulinapom, es lecsuszott par kakaos habos palacsinta... De abban remenykedem, hogy csak felhivott volna a doki, ha gond van...
Szep delutant mindenkinek!
bubb
 
 


Bubb: Hát így sikerült megtanulnom, mondjuk sok éves munka van benne. Nem igazán hasonlít a két nyelv (max szerkezetileg, nyelvtanilag, de szókincs sajnos nem)... majd látjuk hogy hogy sikerül megtartani a picinél, hogy én csak finnül beszélek hozzá, párom magyarul...De az lenne mindenképpen a cél! Mindenképpen át akarom adni neki a finn nyelvet, kultúrát, azért is fontos nekem hogy a nevében is látszana hogy félig finn. Szerencsére ezzel együttért a párom :D .

Kép
anicca
 
 

 
 

Én mindkettőn szoktam vásárolni :)

Lányok, nem válaszoltatok, légyszi, hol lesz és mikor a bababörze, hol találok erről infót?

A bilihez gratulálok!

Én biztosan kendőben fogom hordozni a babámat, amit majd megtanulok egy tanfolyamon, a héten is tanítják ingyenesen:
http://hordozas.hu/hordozashete2009/

Ginnie, nekem is nagy a pocim, főleg estére, de hát mit tegyek, ez van :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Engem is érdekel a bababörze - próbáltam google-n keresni, de nem találok semmit!

Kép
anicca
 
 


Sziasztok!
bubb üdv. a csapatban! :-)

vatera-teszvesz: én a vaterát használom, de szerintem nálam is csak szokás kérdése, bár azzal egyetértek, hogy ott több dolog van, mint a teszveszen.

cicik: hát nekem eleve nagyon, de nagyon nem kicsi 85B, de méééég hatalmasabb lett. Már nem fáj, csak ha erős zuhanysugár éri. :-)

hízás: hát igen egyelőre a havi 1 kg-t tartom, nagyon remélem, hogy ez így lesz végig (legalábbis jó lenne), szóval eddig híztam kb. 3 kg-t.

idegen nyelv: anicca, én németül szeretnék a babával beszélni, mert abból igazán jó vagyok, 1-2 ismerősömnek sikerült, de mivel mégsem az anyanyelvem, lehet, hogy nehéz lesz.

viggi79
Kép
viggi79
 
 


viggi79: akkor lehet hogy mégis kipróbálom a vaterát is :D

Idegen nyelvröl: én nem tudnék elképzelni hogy az anyanyelvemen kívül egy másik nyelven beszélnék a gyerekemmel/hez... Illetve ugye az a baj, hogy csak akkor igazán hasznos ha következetesen azon a nyelven szólasz a gyerekhez! Az meg szerintem nehéz megoldani ha egy idegen nyelven beszélsz hozzá... nekem is nehéz lesz következetesnek lennem, az biztos, hiszen a párommal ugye magyarul beszélünk... De nekem mégiscsak a finn az anyanyelvem, így nekem sokkal természetesebb finnül beszélni a picihez mint magyarul. De ez csak az én véleményem! :)

Kép
anicca
 
 


Sziasztok!

Anicca, Viggi!
Nem könnyű, de megoldható a babához idegen nyelven beszélni. Én franciául beszélek a lányomhoz. Igaz, nem állandóan, de nagyon sokszor. Gond inkább csak akkor van, ha pl. játszótéren beszélgetsz magyarul az anyukákkal, és egyszer csak valamit mondasz a gyereknek idegen nyelven. Rám elég furán néztek/néznek, ezért társaságban leginkább magyarul beszélek hozzá. Viszont így sem zavarja a gyereket, az alap dolgokat mindkét nyelven érti, pedig még egy éves sincs.

Kép
Kép
detty74
 
 


Nekem a háziorvosom, aki amúgy a család jó barátja találta ezt a helyet és azoknak csinálják meg akik többszörösét hízták a megengedettnél, illetve ez hülyén hangzik, kaptam időpontot és a tétényi úti kórházban a plasztikai osztályon keresni kellet egy dokit, valami fejes, majd megkeresem a nevét, csak az autóban vannak a papírjaim, kaptam kb 1 hónap múlva időpontot megnézte a doki a hasam azt mondta már most is megcsinálná, de inkább szüljek még egy gyereket és utána, hisz nem tudja a hegget tökéletesen eltűntetni, és ha a második babával is ennyit hízok akkor két vágás lesz. Azt mondta akkor lehet megcsinálni ha a baba elmúlt egy éves, de bent kell feküdni legalább 5 napot.

És a kutya megkerült, vissza hozták, mert a szomszédok mondták neki, ha nem akarnak nagy balhét, hogy még az albérletből is kivágják őket akkor jobb ha hozzák a dögöt

Kép

Kép
andrea001
 
 



Kép

Kép
andrea001
 
 


köszi :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Tényleg nagyon belendült a topik!

A neveken én is gondolkozom, mert lánynévnek a első/fő keresztnévnek a Borbálát szerettük volna, csak az unoikatestvéremet hívják így és az utóbbi időben elég furcsa, hideg, tapintatlan, kíméletlen, cinikus tud lenni, ez elgondolkodtat. (Pl. legutóbb amikor találkoztunk és kérdezte, hány hetes terhes vagyok, mondtam, hogy 9-10 és erre tök lazán, szinte nevetve mondta, hogy ő akkor vetette el a babáját - amit egyébként egy pillanatig nem sajnált...) Pedig alapjában véve nagyon jófej csajszi volt.
Pedig annyira tetszene a Luca és Bori testvérpár. :)
Fiú névben eddig a Bence volt (a vezetéknév ritkább, így lehet egy ennyire gyakori keresztnevet is adni mellé), de nekem is tetszik a Zsombor, de Balázs, Gergő is.
De szerintem nekünk a 2. is lány lesz. :D

Detty! Igen, nekem is borzasztó, hogy a feszes pici-cicikből mi lett... Ráadásul nekem annyira kisebesedett a mellem (amiatt hagytam abba a szoptatást), hogy a mai napig sebhelyes maradt... Azért ez elég egyedi eset, első babások ne nagyon ijedjetek meg. Ilyen súlyos esetet én még fórumozásom alatt nem nagyon hallottam...
És én is szeretnék utána plasztikáztatni (lottóötös nélkül is, mert akkor várhatnék életem végéig), mert nagyon zavar...

Én kókuszmatrac párti vagyok. Szeretem a természetes anyagokat és nagyon nem szeretem a puha matracokat. A franciaágyban is kókuszmatrac van, vékony szivacsréteggel. Elég kemény a atrac, de ezt szeretjük. És a gyerekeknek is jó a kemény matrac, meg a szellőzése is jó. Viszont az impregnált, nedvességet át nem eresztő lepedők pont a jó szellőzését szüntetik meg.

Monccs! Hol vettetek 90x200-as leesésgátlós ágyat?

Honey! Nekünk meg Chicco dream kengurunk volt, az nekem sem jött be egyáltalán. 1-2x kísérleteztem vele, aztán eladtam a Teszveszen. Én is a Teszveszt szoktam meg jobban. De sajna, tulajdonosváltással sok minden megváltozott. Most már annyira nem szeretem.

Andrea! Borzasztó ez a kutyás történet. Nem semmi emberek vannak! :evil:

Csezjang: formailag ugyanaz a helyzet a szülés után nálam is... :? Minden olyan kis puha lett. Mondjuk a bőröm nem lóg szerencsére. De én is reménykedem, hogy valamelyest vissza tudok majd feszesíteni kistesó után.

Ginnie! Nekem még el sem múlt a linea negra! :D Mondjuk én elég erősen pigmentesedtem. A Pl. a linea negra is a bordámig ért és nem a köldökömig, régi sebhelyek is sötétedtek, szeplősödtem és a mellbimbó kontúrja is nagyon vastagon sötét lett... Furcsa dolgokat tud művelni a terhesség.

Anicca! Én is gratulálok ehhez a tökéletes magyrsághoz!!! Hány év munkája van ebben? Él szóban észreveszik, hogy nem magyar származású vagy?

Én egyébként annak nem vagyok híve, hogy vki ne az anyanyelvén szóljon a babához. Még ha gyönyörűen, felsőfokon beszél más nyelvet akkor sem. Az anyanyelv az mégis más, sokkal temészetesebb, ösztönösebb.

Bubb! É si gondolkozom, hogy Lca majd jövőre családi napközibe járjon heti 2-3 napot. Szintén csak délelőtt. Kíváncsi vagyok, nektek mik lesznek a tapasztalatok, nektek mennyire jön majd be?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára biribon 2009.09.21 15:21-kor.

biribon
 
 


Andrea: Köszi a linket! sajna nem jó nekem október 17. pedig szívesen mentem volna :? Na, hátha lesz még máskor...

Kép
anicca
 
 


Na regisztáltam teszveszen és vaterán is.
Meg is találtam álmaim bölcsőjét, csak sajna még nen tudom megvenni, mert kell pár óra / nap, míg aktiválódik az egész. A Licit meg le fog járni 1 óra múlva. :( Szóval ezt buktam. Pedig 12 ezerrel olcsóbb mint a Brendonban

De sajna a kismamarucik nagyon nem teszettek, olyan szétnyüstölt volt mindegyik.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey! Esetleg vki ismerős tud neked licitálni aki fent van ezeken az oldalakon.
Ha nagyon akarod és nincs ismerős, akkor én is tudok neked licitálni.

biribon
 
 


Honey :)
ha tutira kell a bölcső, irj gyorsan PÜ-t, én le tudom ütni. (vagy mailt enyika@gmail.com ) de az anyagiakat te rendezed, mert nekünk nincs szükségünk bölcsőre :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


honeymoon írta:Na regisztáltam teszveszen és vaterán is.
Meg is találtam álmaim bölcsőjét, csak sajna még nen tudom megvenni, mert kell pár óra / nap, míg aktiválódik az egész. A Licit meg le fog járni 1 óra múlva. :( Szóval ezt buktam. Pedig 12 ezerrel olcsóbb mint a Brendonban

De sajna a kismamarucik nagyon nem teszettek, olyan szétnyüstölt volt mindegyik.


dehogyis, nekem rögtön aktiválódott :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


nektek szokott viszketni a hasatok? vajon miért viszket? hm.......

Kép

Kép
ktouch
 
 


Lányok!
Most keresgélek meleg hálózsákokat és eljutottam arra az oldalra is, ahol puha, horgolt pamuttakarókat vettem. Nekem azóta is nagy kedvenceim. 1,5 éve minden nap használatban vannak (több színben is vettem). Érdemes ilyet venni. :)

http://www.kekpanda.hu/bigpic.php?bid=POP61103
Popolini horgolt takaró - fűzöld
70*90 cm méretű horgolt takaró. 100% pamut.
Van 7 féle színben és 1990 Ft. Én ezt hordom utazáshoz is, de babakocsiban is használom, a pelenkázó táskámtra mindig 1 fel van kötve, nyári takarónak is jó, de hűvösebb időben plusz takarónak is, de a pici baba ölben hurcolászásakor is jó volt ez a kis takaró.

biribon
 
 


Ktouch!

A pocaknövekedéssel szokott ilyen lenni. Szerintem csak gyakran kellene kenegetni a pocakodat, hogy ne száradjon ki a bőr és jó rugalmas maradjon, hogy ne is tudjon majd repedni. Szoktad kenni?

biribon
 
 


Hümmm, neeem, de majd fogom, a Körömvirágkenőcs jó lesz rá remélem, mert az mindenre jó :) (Melkfett)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Hát, szerintem az túl specifikus kenőcs. Én vmi jó hidratálóra, testápolóra gondoltam. De vannak direkt terhességi csíkok kialakulása elleni krémek is. DM-ben több közül is lehet választani. Szokták különféle olajokkal is kenni. Sokaknak krémezés nélkül elviselhetetlenül viszket a bőrük. :)

Na, elduugultam, mert túltengek és inkább dolgoznom kellene... :roll:

biribon
 
 


Hú ez a takaró tökjó, de megmondod léci, hol találom, mert te csak a képet linkelted, a termékek között hogyan találom meg?

Kép

Kép
ktouch
 
 


biribon írta:Hát, szerintem az túl specifikus kenőcs. Én vmi jó hidratálóra, testápolóra gondoltam. De vannak direkt terhességi csíkok kialakulása elleni krémek is. DM-ben több közül is lehet választani. Szokták különféle olajokkal is kenni. Sokaknak krémezés nélkül elviselhetetlenül viszket a bőrük. :)

Na, elduugultam, mert túltengek és inkább dolgoznom kellene... :roll:


Az egyáltalán nem specifikus, az egy sima általános kenőcs, én kézre is azt, ajakra is, égésre is azt használom, csodaszer :) és kitűnően hidratál :) Muszáj terhességi csíkok ellenit venni? Abban mi van több? Milyen gyógyszer, ami gátolja a csíkokat?

Kép

Kép
ktouch
 
 


Ktouch!

A csíkosodás genetika, ellene semmit nem tehetsz, vehetsz te legdrágább legmárkásabb krémet a patikában, több barátnőm plusz én is rájöttünk, hogy akinek nincs az szerencsés és akkor sem lesz ha nem keni semmivel és ha valaki peches annak akkor is lesz ha valaki a legmodernebb kencékkel kísérletezik. Én amikor viszketett a pocim sima hidratáló testápolóval kentem néha, és nem lettem csíkos, gondolom mint mondtam ez genetika.

Amúgy szeritem jó a körömvirágkrém, bár szerintem is azt inkább gyulladt, sebes bőrre szokták ajánlatni, szerintem tökéletesen megfelel bármilyen testápoló.
Én most sima Avonos gyümölcs illatú testápolót használok, azért mert tök jó aromaterápiás az orromnak a sárgabarack illat! :D
csézjang
 
 


Csíkosodás szempontjából azért szerintem valamit számít a krémezés (bár szerintem is fontosabb a genetika), no meg az, hogy a nyolcadik kilencedik hónapban már ne menjünk a férjünkkel táncolni... :( Nekem egy ilyen nagy táncos este után repedt ki és onnan nem volt megállás, pedig már csak pár hát volt a szülésig. Most meg már elég repedt, de én azért ezt sem tartom annyira szörnyűnek, olyan mint egy túlérett gyümölcs. :) Egy a gond vele, hogy emiatt nagyobb is, hiszen a bőr nem tartja úgy az alsó rétegeket...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Értem, köszi a válaszokat. Anyukámnak sem volt csíkos, szerintem nekem sem lesz, valószínű, csak száraz a bőröm, majd figyelek erre, és hidratáló testápólóval kenem.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Ktouch!

A textíliáknál, azon belül a takaróknál van. :wink:
http://www.kekpanda.hu/category.php?bid ... 6&begin=15

Egyébként én úgy gondolom, hogy a szélsőséges esetekben nem számít a krémezés, akinek nagyon hajlama van rá az így is úgy is reped, akinek nagyon nincs az nem. De szerintem a köztes eseteknél számíthat, hogy puhítják, rugalmasítják-e a bőrt... Én kentem a hasam, nem repedt. A mellem nem nagyon kentem és repedt. Édesanyámnak jó nagy terhességi csíkjai lettek.
Szóval inkább kenje az ember szorgalmasan, hátha pont azzal lehet elkerülni. Ha meg reped, akkor legalább arra gondolhat, hogy ő mindent megtett... És legalább amiatt nem bosszankodik, hogy esetleg, ha kente volna, nem repedt volna...

biribon
 
 


Ja és én személyesen mentem be a 11. kerületbe a Petőfi hídhoz a rendelt termékekért, és így nem kellett szállítási díjat fizetni.

biribon
 
 


Na, megvolt ma a terheléses cukor vizsgálat. Remélem rendben lesz az eredmény. És, hál istennek bent maradt!!
Holnap lehet érte menni.

Én még fürdök. Zárt a méhszájam miért ne? Na nem forró vizben. Sok helyen (cikben neten) a második trimeszteres kismamákat uszni küldik. Akkor pont a kádba ne lehetne fürdeni.

Hát én nem bánnám ha az én mellem egy kicsit kisebb lenne.
Le se merem irni mekkora. Amiket irtatok annál jóval nagyobb!

Egyébként a nővérem mikor férjhez ment, hasonló testalkatú volt mint én. (nem éppen sovány, sok hállyal) És mindegyik gyerek szülése után fogyott. 2 van neki. Ma senki nem mondaná meg róla, hogy egyáltalán már szült. soha nem volt ilyen karcsu.
Eddig még én is csak fogytam... Bár nem látszik.
De reménykedem.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Jah, a teszveszen csak akkor lehet licitálni regisztrálás után, ha megvárod amig postán kiküldik a kódodat. Az legalább 1 hét.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


én is kenegetem szorgalmasan

huhh h hétköznap mennyit írtok, alig győzöm végigolvasni

megyek nyulasi dokihoz holnap reggel
viszek fényképezőgépet az UH hoz (apától elkértem)
meg akkor már csinálok pocakfotót is :D

szegény apa tök kivan egész nap dolgozik és csak nem ér a feladatok végére, pedig a maga ura...elvileg
csak ugye a válság.... méghogy vége! csak most kezdődik
reggel viszek neki egy kis levest meg piskótát, szerintem nem is eszik rendesen
össze ne törjön szegény... tiszta ideg, pedig ő alapjában a világ legnyugodtabb embere... ezért szerettem bele

Kép
yilonne
 
 


csíkok tekintetében biribonnal kell hogy egyetértsek.
Én sajna nagyon hajlamos vagyok rá. A fogigátló miatt tiszta zebra a fenekem és a cicim is. Hiába nincs anyámon 62 éves kora ellenére se narancsbőr se stria, pedig anyu 41 évesen szülte az öcsémet, én mégsem úsztam meg.
Ettől való félelmemben én a WELEDA olajával kentem napi 2x a pocakom. és őszintén mondhatom, hogy csodaszép maradt a bőröm! Még a pircing helyén sem repedt ki, pedig ott általában mindenkinek csíkosodik.
Szerintem a genetikán kívül ez egyfajta civilizációs betegség is - akár csak a narancsbőr...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


vadszi,
ha nincs panaszod, nyugodtan fürödhetsz!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


vadszi írta:Jah, a teszveszen csak akkor lehet licitálni regisztrálás után, ha megvárod amig postán kiküldik a kódodat. Az legalább 1 hét.


Ez nem igaz, lehet választani, én SMS-ben kaptam meg, és rögtön licitálhattam, pont ma regisztráltam :)

Én is fürdök, nem látom okát, miért ne, és nem forró vízben, hanem ahogy jól esik, habfürdővel :D :D

Én ezeket a mit szabad mit nem szabad dolgokat nem veszem komolyan, kövezzetek meg érte, de enni ami jólesik, és mindent, ahogy jól esik, nem szélsőségekbe esve, a doki is ezt mondta....:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktouch 2009.09.21 18:49-kor.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Ktouch, akkor én is elrontottam... :( Én is levélben kértem a kódot, a másik valami bankkártyás opció volt a Teszvesz-en. Vaterán sms-t kaptam, ott tényleg 3 perc után már lehetett licitálni. Mondju a kismamarucik terén Honeyval totál egyetértek, szerintem is agyonhasználtnak tűnik a legtöbb, ami meg új volt nem nagyon terszett, főleg ami még az én méretemben is lenne. Holnap a Margit körútra megyek a dokihoz, korábban fogok menni és benézek a 2in1-ba.
Ktouch, végül vettél már valamit? babának/magadnak? :)

Honey, én kérdeztem a fürdést (is :p) és Vadszi szerintem arra írta, hogy ő fürdik. Nem tudom, és többektől hallottam, hogy túl ellazíthatja a méh izomzatát a forró víz, de paszz. Még nem mertem, de egy próba belefér talán. :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Honey: milyen tortája lesz az ünnepeltnek?

Bubb: én is hasonló dilemmában voltam a családi napközivel, aztán elköltöztünk Érdre, és itt nem járnak játszóra a gyerekek napi szinten, Dani pedig hiányolta a gyerekeket, így elkezdtük (én is szigorúan heti 2-3 délelőtt). Majd beszámolok a fejleményekről.

Andrea: kutya-sztoritól még mindig kész vagyok.. Én kiraknám őket a főbérlő helyében..

Biribon: A Bori nekem is tetszik! Ha ez megnyugtat, én ismerek olyan Borit, aki nagyon is jó fej! Szóval ha tetszik a név, akkor ne arra az egy Borira alapozz. :)
Az ágyat az RS-ben vettük. Huszonezer volt, de fenyő.
Horgolt takaró nagyon király, ilyet szerettem volna, köszi! Ha találsz jó hálózsákot nem horror áron, akkor megköszönöm, ha elárulod, hogy hol lehet kapni. Nekünk is kellene venni..

Kép

Kép
monccs
 
 


Hát nem vettem semmit, csak egy varrógépet...még van egy két nadrág, amibe beleférek...és felsőim is vannak még, ja, túrtam egy tunikát, meg 3 felsőt, de azt is későbbre :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Nevek...Virág, Abigél, Csinszka, rengeteg kedvenc lánynevem van...de a Virág vezet :).....fiúkkal hadilábon állok, az Ábel, meg Sámuel....de csak az Ábelre érzem, hogy igazán tetszik....


Bubb, üdv közöttünk, még nem is üdvözöltelek! Nagyon szép babavárást kívánok!


Tényleg, szerintetek hogyan lehetne kivédeni, hogy ne kapjon a gyerekem BCG oltást? Rengeteg rosszat hallottam róla tapasztalt anyukáktól....

Kép

Kép
ktouch
 
 


Koszonom az ujabb udvozleseket! :)
En ugy tudom, nekem legalabbis annak idejen ugy volt, hogy eladni csak koddal adhattam el, viszont vasarolni tudtam a regisztracio visszaigazolasa utan.( ez a teszveszen volt igy) En mindketton regisztralva vagyok, ha valaki szeretne valamit, szoljon, megszerzem! Es nem bonyolult utana sem, az igazi vevo szepen lelevelezi az eladoval az ugyletet.
Honey, mi lett vegul a bolcsovel?
En meg voltam dokinal, es rettegtem a cukoreredmenytol, na, ehhez kepest nekem kellett volna a leletekert mennem. Amugy minden rendben volt, rakszures stb, vizsgalattal, UHval vernyomasmeressel max 10 perc volt.
Ja, igen a Bori nev is nagyonjo!
bubb
 
 


Ktouch!
Biztos kórház és gyerekorvos függő, hogy hagyják-e, hogy ne adasd be az oltást, de a legtöbb helyen már úgy csinálják, hogy te nem is látod, csak utólag szólnak, hogy megkapta a gyerek. Próbáld meg, hogy előre szólsz a csecsemősöknek, de készülj fel, hogy nem lesz könnyű menet.

Kép
Kép
detty74
 
 


Egyébként én a duplaneveket szeretem. És most ott tartunk, hogy a lánynál Borbála Réka lenne. Ha maradunk a Bori névnél... Egyébként érdekes, a Borbála név eddig szinte mindenkinek tetszett.
Félve, de elárulom, hogy fiúnál a Bence Bendegúzt találtuk ki, de eddig azt mindenki leszólta. Mindenki azt mondta, hogy túlzás. Pedig nekem kedves, játékos, jól alliterál, jó a ritmusa ahogy egymás után kiejtjük. A vezetéknév 2 szótagos, tehát annyira nem hosszú, azzal sem hangzik szerintem rosszul. Szerintetek sem jó ez a párosítás?
:oops: :roll:

biribon
 
 


bubb,
hát sajn a bölcsőt buktam. :cry: Mind1.. lesz másik.

Én ma regisztráltam mindkettőn, de még egyiken sem tudok vásárolni. Mondjuk a vaterán nem is láttam olyat, ami nagyon kellene.

ginnie,
nyugodtan fürödjél, ha zárt a méhszájad!! A babának is nagyon jót fog tenni egy kellemes kis ellazulás! Csak annyi, hogy normál hőmérsékletű legyen a víz, ne amolyan gőzölgősen forró.

monccs,
Marcipántorta lesz. Mert nem igazán lesz időm sajátot csinálni, főleg ha a doki azt mondja pénteken, hogy még tovább pihi.

Bár sajna úgy néz ki el kell halasztanunk a szülinapot, mert apu korházbakerült a veséjével és tuti 1 hétig bent lesz. :cry: :cry: Ő és Flóra hatalmas szerelemben vannak, úgyhogy mindenképp ott kell lennie.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


biribon,
szerintem tök cuki a Bence Bendegúz. Ha meg nem akarja használni valamelyiket, legalább lesz választása! :D

Képzeljétek, nem is meséltem az aktuális örjöngésemet!!
Megjött ma Flóra ajija a Tullitól. A játék mellé rendeltem neki két CD-t gyerekdalokkal. És "minő véletlen" a CD-k nincsenek benne a csomagban, ellenben az árát kifizettem! :evil: :evil: :evil:
Holnap hívom is őket... de félek, hogy ezt már erősen buktam. :evil:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


ktouch
Virág nagyon szép
Ábel volt nekem Csongor után a második ami tetszett (és mint kiderült a másik nőnek fordított sorrendben ezek a fiai)
szóval én lemondtam róluk
de az Ábel akkor is nagyon jó!

honey sajnálom a férjed
nekem 13 éve volt vesemedence-gyulladásom
ucs, nagyon rossz

Kép
yilonne
 
 


yilone,
nem a férjem, az én apum van kórházban. De szinte mind1, mert egyik nélkül sem lehet szülinapot tartani.

Többgyerekes mamik:
Kinél hol fog aludni a pici? Egyszobában lesz a nagyobb tesóval / tesókkal, vagy lesz egyből különszoba? Esetleg együtt a szülőkkel? - ha igen meddig?

Engem mostanság ez foglalkoztat nagyon. Nálunk csak 1 gyerekszoba van, így a két lurkó kénytelen lesz együtt aludni. Amitől félek, hogy Flóra bár nagyon jó alvó, viszont éberen alszik. Minden nyekkenésre képes megriadni - igaz vissza is altatja magát.
Az elején bitos velünk lesz a pici, de nem tudjuk meddig bírjuk. Mi Flórát is átköltöztettük 2 hetesen a saját szobájába, mert kölcsönösen nem tudtunk aludni egymástól.
Most viszont azért más a helyzet....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!
Holnap fektetnek be a korházba, szerdán lesz a beavatkozás, és csütörtökön hazajöhetek, ha nem lép fel semmi komplikáció.
Kérlek, vegyetek ki a táblából, nem tudok már többet közétek jönni. Önsanyargatás lenne.
Sok boldogságot kivánok mindenkinek, és gyönyörű babákat.
Isten veletek!
Vendég
 


Angi kitartás!Minnél hamarabbi babásodást kívánok!
A többieknek szerintem a teszvesz sokkal jobb sokkal több dolog van rajta nekem a vatera nem jött be!
Itt is megtalálhatjátok a bababörzéket www.baba-expo.hu

Kép
Kép
20100310
 
 


angie :)
Gyors gyógyulást a lelkednek!

Honeymoon :)
Nálunk fenn 3 háló van, +lenn 1, amit most számitógépszobának és lomosnak használunk. Most úgy fogunk aludni, hogy Nándit és Csongit berakjuk közösbe, a pici megkapja a legkisebb szobát (jelenleg Csongi birtokolja) és mi maradunk a hálónkban. Ha nagyobbak lesznek, kb 3-4 év múlva az egész felső szint a gyerekeké lesz, mi meg leköltözünk a lenti szobába.
CD-k: sajnálom, mi hasonlóan jártunk, én direkt kértem, hogy ha nincs valami raktáron, akkor várjuk össze a csomagot, mert elég hamar rendeltem, de mégis kihozták 2 részletben, és a futárt 2x kellett fizetnem... Szintén Tulliéknál...

ktouch :)
eddig nem hallottam, hogy valaki nem akarja beadatni a gyereknek a bcg-t, igy nem tudom, hogyan lehetne kivédeni. Max ha otthon szülsz. Viszont később nézni szokták, hogy reagált-e az oltóanyagra, és ha nem, akkor újra oltatják...

Na, megyek védőnőhöz, majd jövök még.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Egy elég hülye problémám van, és szeretném tudni, csak egyedül küzdök-e vele, vagy másnak is van-e. Nagyjából 2 hónapja tart, hogy minden 2-3. nap borzasztó bélgörcsöm van, aminek a vége általában hasmenés. Sajnos kb. 3 órába is beletelik, mire oda eljutok, és közben iszonyúan görcsöl a hasam, szinte az ájulás környékez. Utána viszont teljesen megszűnik, és megy minden rendesen tovább. Most beszéltem a háziorvosommal, sajnos terhesen nem tudja kivizsgáltatni, mert egyik vizsgálat sem kockázatmentes a babára nézve. Gyógyszerből is csak a Magne B6-ot tudta mondani. Nem tudom, mitől van ez, de így rettenetes lesz kibírni a hátralévő nagyon sok időt.
Nincs valakinek ötlete???

Kép
Kép
detty74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: