Új privát üzeneted érkezett!

Találtam egy mondókás oldalt, mert kerestem egy mondókát (rég voltam óvodás, na):

http://www.freeweb.hu/gedeon/gedeon/nep ... ame12.html

külön program: persze, hogy kell, de mindkét félnek. Az, hogy ki a klasszik értelemben vett pénzkereső egy dolog, aki gyeden van az is kap pénzt, csak spec most a mi munkánk a gyereknevelés, így ne legyen már csak a pasi előjoga a kikapcsolódás.

Kriszti azt nem is írtam, hogy ha nálunk Apa egy ilyen Isten veled! dumával kilépne az ajtón, most azt mondom, hogy két lehetőséget látok, ÉN mit tennék:
1. az ajtó előtt várná egy kisebb sporttáska 2-3 napi tiszta ruhával
2. elmennék Manóval pl.: anyuékhoz, ő meg menjen haza az üres lakásba duzzogni, és érezze, hogy milyen EGYEDÜL ott ahol hárman vagyunk igazán otthon.
Igaz én más vérmérékletű vagyok (oroszlán), de Apa sem ez az elmegyek levegőzni típus (skorpió), szóval mi kiadjuk a gőzt, egy szenvedélyes vita keretében, aztán minden mehet tovább.
Ebből azt akartam kihozni, tied férj értékelje, hogy te ilyen jól reagálod le az ő levegőzéseit, nálunk ez nem menne...

Megyek vacsiztatni, aztán este még remélem be tudok nézni.
Holnap ki jön ringatóra? Hanna előtte felmehetünk Milánnal?

biga.csiga
 
 


Erika: figyelemetlen voltam, tényleg azt írtad,hogy lehetőség szerint ne hétvégén menjen....ebben igazad van. Ha a család igényli az együtt töltött időt akkor a külön program legyen hétköznap.
Én már nem igénylem a férjemmel a közös időt, így örülök ha eltávozik hétvégén dehát ez az én nyomorom :wink: :roll: .

KépKép
peni
 
 


Hú Csöre de gáz....most törte el a kezét nálatok? Bakker..........
Majd meséld el mi történt....

KépKép
peni
 
 

 
 

Peni: hát, átjött játszani, én meg kiküldtem őket az udvarra, mert Saci éppen elaludt. Gyönyörű idő volt, máskor is szoktak kint játszani. Van egy gunyijuk az akácosban, oda mentek... majd át a nyárfásba, ahol a kisfiú talált egy fészket, és fel akarta tenni a fára. Eltört alatta az ág, leesett. Maga alá tette a kezét, így tört el, csukló tájékon. Most mentek a Heim Pálba. Annyira szarul érzem magam, mert én küldtem ki őket, és éppen szoptattam Sacit, amikor történt, én meg éreztem, hogy gáz van, nem tudom, honnan, az a bizonyos női, kimentem, de már késő volt :(
Az más kérdés, hogy ezerszer elmondtam, hogy a nyárfára ne, mert törékeny, ez már rajta nem segít :cry:

Katus: válaszolok magamnak, van olyan, hogy 10,5-ös horgolótű, SI-ben. Bazi vastag lehet.

A többire, nagy vonalakban:
Dédi csak ülve foghatja Sacit, de már leginkább úgy sem, mert kiugorhat. Az ő Dédije 84 éves.
Külön programok: előfordul, ám legyen.
Később a többire...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Enyém gyerek bealdut, pedig lassan fürcsi...

Csöre: sajnálom :( A kisfiú szülei normálisak voltak, nem? Ne idekeskedj!!! Hülye dolog, és téged vszeg nem vígasztal, de lehet a kisfiú még örül is neki, én pl.: soha nem törtem el a kezemet, pedig úgy vágytam rá kisiskolásként. Olyan vagány összefirkált gipsszel suliba menni -gondoltam én... :roll:

Peni: Ha tolakodóak a kérdések, ne válaszolj! ;) Felötlöttek bennem úgy hirtelen... 8) Egy szobában alszotok a ("papíron") férjeddel? Nyitott házasságban éltek? Csak, mert én a mostani eszemmel el nem tudom képzelni, hogy tesóként együtt éltek, és senki nem kacsintgat kifelé... :oops: Persze ettől még lehet, csak érdekes.

biga.csiga
 
 


Biga.csiga: normálisak, nem is miattuk vagyok ideges. Nekem sem volt soha eltörve semmim, lila gőzöm nincs, mennyire fáj, milyen komplikációk lehetnek. Egyszerűen marhára aggódom. Egyelőre nem úgy tűnt, mint aki örül neki, de lehet, hogy később majd vagány dolognak tartja, és kiszínezve meséli tovább. Remélem, hogy egy "szokványos" törés, és hamar felépül. Részleteket nem tudok, csak a házidokitól hívtak fel.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! hú ez durva eset...ha ott vagy akkor is megtörténhet...mióta gyerekeim vannak már én is értem miért mondta azt anyukám, hogy más gyerekére mindig sokkal jobban kell vigyázni.

Ja és valóban nagyon vastag lehet az a horgolótű! Az enyém 3-as és középvastag fonalhoz való. Bár nem a tű maga vastag mert azon nincs fonal csak maga a hurok (persze arányosan azért az is vastagabb) hanem a horog nagyobb rajta, hogy a vastag fonalat meg lehessen vele fogni. HA veszel egy 3-as horgolótűt azzal bármit meg tudsz horgolni...vékonyat, vastagat. Legalábbis én nem váltogattam sosem.

Bartika! Tőled azt akartam kérdezni, hogy milyen tápszert vettél amiben több a vas?

Oylan jó lenne beszélni a párommal de sajna ahol van ott nincs térerő a faluban csak kint a téren de ott sem mindig. Lesem a skypot hátha eljut oda ahol van net...azt se tudom él-e hal-e.
katuska79
 
 


Biga.Csiga! én is vágytam valami harci sérülésre kiskoromban...amilyen eleven voltam meg is eshetett volna de nagyon ügyes voltam mindig így elkerült a baj. Pedig hogy irigykedtek volna a többiek:)
katuska79
 
 


peni:
hát komolyan le a kalappal előttetek, ahogy ezt kultúrált módon meg tudtátok oldani a pároddal...

Na hát az Isten veled nálunk sem menne... Bika-skorpió párs vagyunk, két makacs, önfejű, szóval nálunk szenvedélyes viták vannak, tiszta szappanopera, de én nem is bánom, inkább ki vele, aztán jön az összeborulás.. :wink:

Fiam még mindig ébren, hasal az ágyában, és a pelenkázón lévő popsitörlős zcskó babájával kokettál.. :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes: ha mindketten szenvedélyesek vagytok az jó. Én bak vagyok a férjem szűz. Két földjegyű, földhöz ragadt...nem túl harcos jegy, bár az én aszcendensem nyilas.....nálunk a szenvedélyes vita annyi volt, hogy én ordítottam ő hallgatta.......semmi értelme nem volt.

Biga: szó sincsen róla, hogy ki kéne "kacsingatni". Deklaráltan azt csinál mindenki ami neki jólesik, nem kell elszámolni, beszámolni, programra "elkéretőzni", mindenki szabadon éli az életét.....
Természetesen vannak bizonyos kötelmek...ami nyilván együttjár még egy ilyenfajta együttéléssel is. Hét végén mindig egyeztetjük a jövő hetet, ki megy SOmáért az oviba, kinek van déluátni, esti, éjszakai programja...ki ér rá bevásárolni....hétvégén van-e valami közös megjelenség, program....és persze mindent megbeszélünk ami a gyerekeket érinti....nagyjából ennyi :wink:
Itt már nincsenek senkinek illúziói. Akkor voltunk utoljára együtt (akkor is másfél év után) amikor nagy véletlenül összehoztuk Zétényt....asszem ezzel mindent elmondtam :roll: :wink: .

Katuska hová utazott a párod? Meló? Elhiszem, hogy jó lenne vele beszélni....rossz lehet,hogy nem tudtok szót váltani. Mikor jön haza?

KépKép
peni
 
 


Csöre juj,de sajnálom,de ne emészd magad,biztos nem lesz gáz!!!

Katus már délután is akartam írni,csak elszállt,előtted is le a kalappal,mert látom te is sokat vagy hármasban!!!Remélem tudsz beszélni a pároddal!!! :D

Külön program:nem igazán van,örülünk,ha együtt tudunk lenni,mert olyan sokat vagyunk külön!

Egy szobában,ágyban alvás:van,hogy a férjem kint alszik a kanapén,mert olyan fáradt!!!attól még jó a házasságunk,és szertjük egymást!!! :wink:

én halak vagyok,a férjem mérleg,vele nem lehet összeveszni,csak duzzog napokig,pedig én úgy tudok ordítani!!! :lol:

Nekem sem volt sérülésem kiskoromban,bezzeg az öcsémnek... :twisted:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Külön alvás:
Nálunk bizony külön megy... :oops: Apa reggel fél 8-kor már megy dolgozni, egész nap kocsiban ül, este 8 -nál hamarab ritkán ér haza,ilyenkor fürdetés,etetés, és ezután pihenni szeretne. Márpedig Bencének vannak rosszabb éjszakái is, így ez a legjobb megoldás. Az ajtó mindig nyitva áll azért :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Z-Kriszti! nálunk én szoktam időnként vagy Máté szobájában aludni vagy nappaliban...ha nem bírom a horkolást vagy ha nagy a tömeg az ágyban:)

Kint van Romániában hegyek közt egy faluban. Sajnos nem tudtam vele beszélni de bízom benne ha baj lenne (már miért is lenne) akkor úgyis értesítene valaki valahogy. Holnap éjszaka jön haza ha nem jön közbe semmi és sikerül mindent elintézni.

Petra is most aludt el, eddig kavart. Teljesen fel volt pörögve egy zöld kis játék lábassal kopácsolt. Máté meg közben aludt mellette. Aztán odament Máté autójához és óvatosan megérintette, majd ránézett Mátéra. Látta, hogy semmi reakció, elkezdte bátrabban ütni, vizsgálni:) Végre játszhatott vele. Szegénykém csak akkor tud teljesen nyugiban játszani ha nincs a tesója a közelében.
katuska79
 
 


Szerintem nincs semmi baj a külön alvással hisz van oylan, hogy egymás mellett nem tudunk pihenni. PL a párom nagyon horkol...van amikor nem zavar de van amikor iszonyatosan idegesít és nem győzöm lökdösni aztán rájövök, hjogy semmi értelme mert akkor Ő sem piheni ki magát és legalább egyikünknek legyen már jó.
katuska79
 
 


Peni: azért ez nehéz lehet. És, ha megjelenne egy nő, akkor mi lenne? Harcolnál érte vagy hagynád menni?Én azt hittem, hogy az egyiptomi úton újra összemelegedtetek.

vita-veszekedés: én ikrek - iszonyú temperamentummal, hirtelen hévvel, jó nagy hanggal, a férjem mérleg. A hátán fát lehetne hasogatni, olyan nyugodt. A veszekedés abból áll, hogy én puffogok, mint egy vipera, ő meg megvárja, míg befejezem, és minden megy tovább. Eddig kétszer sikerült felidegesítenem annyira, hogy visszaordítson. :roll:

külön program: kell, de nem a közös program rovására

Csöre: nyugi, nem lesz semmi gond a kisfiú kezével.

Nekem volt egy durva kiskori sérülésem. Futottam a kiskutyám után, és elestem, bele egy hegyes cölöpbe. Felszakította az állam, majdnem kiszúrta a szemem. Szerencsére csak egy kis heg maradt az államon.

krisz78
 
 


Krisz:
Most látom, hogy Ádám is ma 8 hós! Isten éltesse őt is!

Naja.. együtt alvásnál nálunk az mindig is gond, hogy nekem tér kell az alváshoz, én hason, szétdobott lábakkal alszom, forgolódok, és Apát folyton kiszorítottam az ágyról... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Boldog hófordulót a hófordulósoknak!

Boldog Máté napot Katuska Mátéjának és Zsófiék Mátéjának!

Bálint nagyon ügyesen térdel! Zétinek azok a szemek- juuujjjj!!! :lol: Zsófi szemecskéjét mindig csodálom- olyan édes- nagyon szép, finom nőies pillantása van!

Csöre: megértem, hogy ideges vagy- szurkolok, hogy ne legyen gond- de ezek a kiskrapekok nagyon ellenállóak, úgy tudom, ha törik is, könnyebben forr össze.

Otthonszülés:
eszembe se jutott volna- ha rajtam múlik, végig három főorvos áll mellettem, az ország (világ, de min. a Földgolyó) legmodernebben felszerelt szülőszobáján...

Külön programok: nálunk hetente egy éjjel apa kimenőt kap, elmegy a haverjával meccset nézni, sörözni, világot megváltani. Cserébe én hétfőn és csütörtökön kórusra megyek, s ilyenkor nélkülem fürdetnek, fektetnek.

Főzés, vasalás: hót ciki, én nem főzök. Járunk át a szomszéd utcában lakó nagyihoz (ő viszont istenien főz). Vasalni viszont elkezdtem- még az is lehet, hogy megkedvelem. Ehhez tudni kell, hogy az amúgy értelmes és igen fejlett ízlésvilággal megáldott férjem öltözködésben egy különc. Csak fehér pólót és/vagy fehér inget hord. Semmi mást. A szekrénye tele van fehér pólóval (kb. 50 db). Minden héten keletkezik egy hatalmas kupac (nincs problémám a fehér mosással... Viszont ha ezek még gyűröttek is, akkor már ritka ciki- pláne a minisztériumban...


Viola fürdés és elalvás előtti kajálás nélkül beájult fél nyolckor. Elaludt a pelenkázón, nem bírták felkelteni... :shock: :roll: Remélem, nem beteg, csak kiugrálta magát- vagy a foga (ami még mindig nincs) :roll:

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Olyan hülyén érzem magam... biztos az én hibám, hogy nem tudom jól megfogalmazni a dolgokat, de ... hogy is írjam most le...
nem védem a férjem hibáit, de tényleg nem baj, hogy időnként eljár biciklizni. Sőt. Ritkán megy. Mehetne gyakrabban, s ha tehetném mennék én is. És igenis menjen a barátaihoz, és nem számít hogy az illető nő vagy férfi. Mondanám mentségként, hogy ráadásul az a lány ovis kora óta jóbarát, és hogy ha akartak volna valamit egymástól már rég megtették volna, és hogy ráadásul az a lány velem is élt albiban fél évig míg Kedves kint volt külföldön, (mert így van,) de nem ez a lényeg. Akkor is joga van barátkozni, ha az illető lány, és most ismerte meg az új irodában. És minden joga megvan hogy elmenjen tekerni, amikor gyereksírás mellett próbált robotolni egész héten, és ha nem így lenne akkor is joga lenne hozzá. És nekem is megvan hozzá minden jogom, csak most épp a lehetőségeim korlátozottak. De attól még, hogy nekem nem jön minden össze, nem kívánhatom, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is. főleg, ha az a szomszéd a férjem, akit azért választottam magam mellé, hogy együtt és egyenként egyaránt boldogok legyünk.
Imádlak benneteket csajok, és nagyon jólesik a törődés, és a vélemény, és nem bántott meg senki semmivel, nehogy félreértsetek... Csak ebben nagyon nem értek egyet. Nem hiszek abban, hogy működhet egy kapcsolat, ha korlátozásokon alapul. És nem ítélek el senkit, akiknél szigorúbbak a szabályok, és azt sem nézem hülyének aki nem hisz a férfi-nő barátságban és emiatt nem helyesli az ilyesmit, de én meg...
mindegy ... kicsit ki vagyok borulva, és már belezavarodok a mondandómba... csak ezt muszáj volt leírni, remélem senkit nem bántottam meg vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.09.21 20:46-kor.
kisbogacs
 
 


Arra sem fogok ma vállalkozni, hogy bármire reagáljak :oops: , de sajnálom, Csöre, a kéztörést :( Remélem minden simán ment a körülményekhez képest az orvosnál, és már meg tudtál nyugodni picit...

Robogok aludni.. s bár általában nem zavar ha akár 5x kell ébredni Nyuszihoz éjjel, most imádkozom hogy átaludja az éjszakát...
kisbogacs
 
 


külön alvás: mi ha akarnánk se tudnánk, másik szoba hiányában :lol:
Azért valljuk be: más ha azért alszik külön egy pár, mert pl.: meló miatt kell pihenni apának, 2. kitúrtak a gyerkőcök, 3. már nem bírod a horkolást stb..., mintha azért nem alszotok együtt, mert nem akarsz a másikkal egy ágyban lenni, nem vágysz a közelségére stb...

Katuska: én egy felrepedt fejbőrnek is úgy örültem volna anno... engem is elkerültek a nagy sérülések, de szerintem inkább szerencsém volt, mintsem ügyes voltam :lol:

Mi nyertünk: Milán 10 perce aludt el, helyesebben simiztem álomba :roll:

Csöre: remélem nyugodtabb vagy már! Mi újság?

Peni: ugyanaz jutott eszembe, mint Krisznek. Mi van ha Apa eléd áll, hogy szerelmes, és a másikkal képzeli el a jövőjét, vele akar élni stb...
Még valami a gyerekek, mit látnak, érzékelnek a kettőtök kapcsolatában? (Azért érdeklődöm, mert elvileg a szülői minta fontos, és hogy később hogyan vislkedünk a párunkkal, abban befigyel, hogy mit hoztunk otthonról. Erről mit gondol a pszichológus, akihez jársz? Tényleg érdekel, nem provokálni akarlak. ;) Néha olyan jó lenne tudni, hogy egy szakember hogyan látja azt a szitut, amit én :roll:)

biga.csiga
 
 


Minden ok a kissráccal, begipszelték, holnap már mehet iskolába :shock: én csak lesek, ez tényleg így megy????? Mindenesetre örülök, hogy semmi komoly, és remélem, hogy többet ilyen nem történik sem vele, sem mással a közeljövőben.

Mi bak-rák páros vagyunk, de nem nagyon hiszek a horoszkópokban :wink: Mindenesetre én vagyok a temperamentumosabb, Apus a nyugodt, magában puffogó, de az esetek nagy részében ő békül először, ha nagy ritkán borul a bili. De kerüljük a konfliktusokat.
Külön alvás szóba sem jöhet. Kivéve persze, ha vmelyikünk nincs itthon. De nem szeretem :(
És a külön program témához: azokkal gondolkodom hasonlóan, akik úgy vélik, mindkét félnek szüksége lehet a külön programokra, és miért is ne? Az, hogy a lehetőségeink 3 gyerkő mellett igencsak korlátozottak, az más kérdés. Főleg, hogy ekkora a korkülönbség, és mindegyiknek saját programja van, amit össze kell egyeztetni.

Katus: nekem egy 4-es van itthon, meg két brutál vékony, sztem 1-es, vagy 1/2-es. Majd akkor a 4-essel esek neki. Már sikerült 2 sort produkálni. Egész gyorsan megy, de többre most nem volt idő, volt esemény :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Kriszti: én értem. Mások vagyunk, máshogy reagálunk le dolgokat ;)
Az biztos, hogy nekem Apa nem tudna ultimátumot adni (fordtva sem működne), azt gondolom, hogy ahol egyenlő felek vannak, ott a kompromisszumnak van helye. DE ez azért van, mert én Én vagyok, Te meg TE, két különböző típusú ember, ahogy a férjeink is szögegyenes ellentétei egymásnak.

Férfi-nő barátság: ez érdekes téma (amúgy), egyszer valaki azt mondta, hogy olyan nincs érdek nélkül, mert a két fél közül valamelyik biztosan vonzódott/vonzódik/szerelmes (volt) a másikba, de pont a másik miatt ez nem teljesedett be/ki. Elképzelhető, hogy a férjed és gyerekkori barátnője között is volt valaha ilyen az egyikük részéről, de mivel nem teljesedett ki, megmaradtak barátnak.

Nekem pasi haverjaim voltak, de pl.: még az oviban mindig a fiúkkal barátkoztam :D Az egyikből aztán ált. iskolai szerelmem lett, aztán elköltöztek, és megszakadt a kapcsolat...
Aztán felsőben is volt egy srác, akivel jóban voltunk, de pl.: ő tetszett is előtte 8) Szóval lehet van valami abban a fenti mondatban :roll: De bizti vannak bölcsebbek ebben a témában (is) nálam. Mondjuk Peni? 8)

biga.csiga
 
 


Csöre: sima törésnél igen ;) Minden ok, nyugi!!! :)
Rossz horoszkópokkal találkoztál, van azokban is valami... ;)

Még akartam írni csajok, hogy Apa hívott, hogy a Kékfényben fitalakorúak börtönéről volt szó, képzeljétek egy sorozat lesz, tehát jövóhét hétfőn is lesz, és szerintem nagyon érdekesnek ígérkezik (a végét elcsíptem), ha érdekel titeket, majd nézzétek.

Megyek, lassan jön a Szökés... Már "csakazértis" végignézem, bár nagyon túlcifrázták már.... :?

biga.csiga
 
 


Sziasztok!

Jó régen nem voltam, most is csak ilyenkor jutok hozzá a géphez, mindig másnak kell. :) visszaolvasni esélytelen vagyok, már másodszor kelt Benedek. Még mindig nem jött ki az alsó két foga, de már nagyon fehérlik. Fájhat szegénykémnek, mert mindig odakapkod.

Katuska Máténak boldog névnapot!

Hófordulósoknak is sok boldogságot.

Most már remélem nem lesz a gépnek baja, és tudok jönni. Már elvonási tüneteim voltak... :D

Szilvi
Kép
xania9
 
 


Krisz, Biga: a mi házasságunk érzelemileg már évek óta nem létezik. Papíron még igen :wink: . Mi decemberben szétköltöztünk és most csak azért van itt a férjem mert tudjátok megpróbáltak betörni hozzánk április elején, én itthon a 2 picivel a betörő meg farkasszemet nézett velünk és nyomta be az ablakot.....Soma annyira félt hogy nem tudott elaludni. Akkor 1-2 éjszakát idejött az apja aludni hogy a gyerek ne féljen...és itt ragadt. De továbbra sem élünk együtt csak egy házban lakunk.
MI lenne ha szerelmes lenne? Örülnék neki. És ezt őszintén, tiszta szívemből mondom. Én emberileg nagyon kedvelem a férjemet, van tőle 2 csodálatos fiam....de nekünk nem jött össze. Ha lenne sansz,hogy más boldoggá teheti megteremteném a lehetőségét hogy a lehető legtisztábban és gyorsabban elváljunk és mehessen élni az új életét...........
Nyilván erre sor is fog kerülni előbb-utóbb.........Meg, hogy egészen ősztine legyek én sem ebben a lelki és szexuális nyomorban képzelem el leélni az életemet........gondolom ezt megértitek. Túl fiatal vagy én még ehhez.... :lol: :lol: .

KépKép
peni
 
 


Sziasztok!

Peni! Te mindig meglepsz valamivel! Annyi élettapasztalatod van mintha legalább 100 éves lennél, de lagalább pszihomokus!
Sajnálom, hogy a ti kapcsolatotok ennyire kihült már, hogy nincs esélyetek egy igazi ujrakezdésre!

Vicky: én a játszóházas taliban bennevagyok valamikor, ha a gyerkőcök meggyógyulnak, most anyósnak köszönhetően mindkető beteg.

Katuska: nagyon ügyes vagy! Már korábban is tudtál horgolni?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Enikő: úgy is érzem magam néha mintha 100 éves lennék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni
 
 


Peni, én tökéletesen megértelek. És örülök, hogy ilyen kultúráltan tudtok élni egymás mellett, már barátilag. Bár gondolom el kellett telnie bizonyos időnek, hogy barátokként tudjatok állni egymás mellett. Igazán le a kalappal előttetek.

Csöre, kéztörést sajnálom. :? Az a szerencse, hogy a gyerekek ezt jó kalandként fogják megélni. Manapság már nem hallom olyan sűrün, hogy leesett a fáról, és azért tört el akármije.

Nekem annak idején a lábam tört el otthon. Ugráltam. :roll:

Aztán a nagymamámnál beleléptem a gereblyébe, és felhasította a talpamat. Szerintem a teljes bőrt felszakította egy tenyérnyi darabon.
Eléggé érdekesen mentem 1 hónapig, míg regenerálódott. :lol:

Mindenki attól félt amikor nyár volt, hogy majd nagyon össze fogom törni magam, olyan élénk gyerek voltam.

Zsófi úgy tűnik műszaki érekeltségű. :lol: Mindent meg akar nézni közelebbről ami árammal működik. Megyek is.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika: mert már a vidéki gyerekek is szobacicák, úgy kell őket kizavarni :?
Én gyerekkoromban állandóan fára másztam, gunyikat építettem, fociztam, a lakásban nem lehetett látni. Apróbb sérüléseken kívül azonban semmi sem volt (pedig fáról is estem le, azaz letört alattam egy igen izmos ág). De ezek a mai gyerekek puhányok, és most nem a "nagy öreg" szól belőlem. Az iskola sokkal több időt elvesz, sok a + program, lecke, ott a számítógép, a tévé, nagyon ritkán járnak el bandázni, mint én anno. Bár lehet, hogy csak én voltam nagy csavargó. :roll:

Éjszaka: NEM ALUDTUNK :cry: tiszta zombi vagyok. És most sem alszik, itt cincog a hátam mögött. Lehet, hogy a tegnap esti adrenalin tett be, de hogy végig pörgött, és non-stop cicin lógott, az kicsit túlzás. Már azt hittem, csak az üres zacskót szívja, de olyan jókat büfizett utána, biztos volt benne valami kis apróság. Most kéne a súlyát mérni 8) :lol:

Férfi-nő barátság: nekem vannak fiú barátaim. Én nem gondolom, hogy bármelyik oldalról szerelem kellene, hogy legyen volt volna... na ezt megmondtam.

Elektromos érdeklődés: kábel mánia nálunk is van, de ennek ellenére úgy érzem, Saci nem egy műszaki fajta. Zaza anno sokkal jobban bele volt habarodva a kütyükbe.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok.
Én annak idején azt beszélgettem (kb jó 10 évvel ezelőtt) anyukámmal és a bátyáimmal, hogy nekem még nem tört el semmim, erre én jártam a legrosszabbul.
Most volt januárban 8 éve, hogy nekem a nyakcsigolyám volt (a kettes nyakcsigolyám elrepedt a négyes meg elcsúszott a helyéről) elrepedve, megcsúsztam egy jeges úton és jobbra lebillent a nyakam.
A doki szerint aki akkor kezelt azt mondta, hogy úgy repedt el a csigolyám mint aki felakasztotta magát, Mondtam is neki azért ennyire h... nem vagyok.
Jó 1/2 évembe került mire helyre jött a nyakam, gyógytornával.

Peni
Tényleg le a kalappal előtted, hogy ilyen kulturáltan el vagytok egymással.

Csöre
A gyerekek csontjai hamar regenerálódnak, nekem a Gergő fiam közben járásával tört el a Dávid fiam keze.
A szobájukban voltak a Dávid ült a széken a Gergő meg föl billentette azt a széket és a Dávid a keze pont ott a háttámlán volt és arra esett rá.
Viszont jártam már úgy is a Dáviddal, hogy este (akkor volt 3 éves) megfürdött, vacsorázott leraktuk aludni, éjjel egy pillanatra fölsikított és reggelre úgy kelt föl, hogy a hüvellyk ujjy be volt dagadva.
Elvittem reggel gyorsan a sebészetre, a doki megkérdezte, hogy mi történt én azt mondtam, hogy nem tudom, erre a doki annyit mondott, hogy a gyereknek el van törve az ujja.
Ha hiszed, ha nem egy pár évre rá elmondta a gyerek, hogy mi történt az ujjával.
Este amikor lefektettük, ő befordult a fal felé és mivel az ágya és a fal között volt egy pici rés ő oda bedugta az ujját és így aludt el, amikor éjjel sikított akkor éppen meg akart fordulni, de mivel az ujja ott volt akkor tört el neki.

manocskak
 
 


Erika: köszi. Jól látod, több év kemény munkája, lélekgyógyászata és "önépítése" van abban, hogy ez most már így megy........Szomorú, kemény időszak van mögöttem de....azt érzem, hogy tudom ki vagyok, tudom mit akarok és tudom mi a fontos az életemben...és azt hiszem hogy ha ez a házasság nem borul fel sosem tanulom meg ezeket a dolgokat saját magamról. Sosem lett volna önálló egzisztenciám nem kényszerültem volna rá, hogy megvívjam a saját harcaimat, hogy megvalósítsak gyerekkori álmokat (karrierre gondolok elsősorban, hiszen az ember kompenzál, ha sikertelen a magánélete olyan dolog felé fordul ahol sikeres...nekem ez a munka lett).........Persze ha lehetne választani egy jó házzasságot választanék.......de az élet sajnos nem az "Önök kérték mi teljesítjük" :wink: . Nem érdemes kínlódni...így alakult ebből kell kihozni a legjobbat:-).
HOvá jártok táncolni Erika?

Csöre: ez a kéztörés nem semmi. De jó, hogy így alakult....túl nagy gond nem lehet a kicsivel ha már holnap mehet iskolába. Nekem még semmim nem volt eltörve (bár ahogy ezt leírtam tuti ma esek pofára és töröm ripityára magam :lol: ). Majd írok a sebészetről:-)))))

KépKép
peni
 
 


Sziasztok!
nekünk jó éjszakánk volt,végre nem volt hajnali buli!!! :wink:
azt hiszem áttört a 5-ik fog,és enyhült a fájdalom!!!

csöre örülök,hogy nincs komoly baj.

Zétit a babakocsi kerekek vonzzák,azt szereli!

holnap babauszi,remélem most nem marad el!!!már úgy szeretném látni,mi lesz a reakció!

ugye mondtam,hogy vettem fürdetőkarikát...na a fiam szerint fürödjek benne én... :lol: abban megfürdetem,és aztán ki kell venni belőle,hasal a vízben,kúszik,játszik,és nagyon élvezi!!! :wink:

ma nincs semmi dolgom,lógatom a lábam és Zétizek!!! :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Pestszentlőrincre a közösségi házba.

http://www.hunrun.com/klinda-denes-es-tanccsoportja

Aki őket tanította, minket is ő tanít.

Az a vicc, hogy ezt mind el tudjuk táncolni, persze nem pont ugyan ilyen minőségben

Táncok sorrendben: rumba, samba, csa-csa, jive, rumba,

annyira szép sport a versenytánc, imádom nézni őket. Zsófi fog járni táncolni, majd aztán ő eldönti, hogy medig akar menni. Akar-e versenyezni vagy nem.

Részemről ez olyan boldogsághormont szabadít fel, hogy komoly elvonási tüneteim voltak, amikor m2 és fél éve abbahagytuk, mert Andris kiment.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


"S hallgat minket az utódom, 5 fejű a pici.... - Pszt, már alszik!"
(Krisztofóró)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ki jön holnap a hordozós hétre? Szilvi és Luca mondta eddig, de sajnos Szilvi Lillája megbetegedett :( Jobbulást neki!
Luca, Ti jöttök? Többiek? 10-re mennénk a Kesztyűgyárba.

(Bár a kis házisárkányom alszik, én nem tudok :( Csak forgolódtam :( )

Saci erre szabályos kétkezes tombolást vágott le, annyira tetszett neki :D
http://www.youtube.com/watch?v=XrgP1u5YWEg
bár belátom, nem az a tipikus babazene :D
Nem is értem, miért szereti ennyire a dzsesszt Egyikünk sem nagy rajongó, hallgatunk ezt is, azt is, de Saci egyértelműen jobban szereti a dzsesszt, mint bármi más zenét. Érdekes.

Erika: én is így vagyok a tánccal. Bár csak pár hónapot néptáncoltam, ha szól a zene, pörögne a lábam :D :D De Apus nem táncol, ha ilyen környezetben vagyunk, akkor is passzolja a dolgot :( Igaz, nem is vagyunk ideális pár a 27 cm különbségünkkel. Mindegy, így jártam :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Peni: hát nem semmi, le a kalappal előtted. Remélem mielőbb mengtaláljátok mindketten, akivel szerelemben élhettek, mert azért ez hosszú távon senkinek nem lehet jó :(
Nehogy összetörd magad! Nézz a lábad elé! ;)

Csöre: nálunk tegnap éjjel volt felsírás jó sokszor, közöttünk alvás, aztán tegnap nézem, hogy fölül a bal kettesnél olyan fura, mintha gennyes lenne, vagy valami szájfertőzés. Erre mára az egy fog méretű fehér csíkká vált, de én nem tudtam jól megtapizni, hogy vajon az most fog-e. Apa szerint igen, ránézésre annak tűnik, de tapira nem tudom. Ma délután úgyis megyünk dokihoz, akkor kiderül.
Szóval lehet Milán Mesid útját járja fog ügyben :shock:

Ja, képzeljétek Apa kollégája kisfiának először a felső második foga bújik, na ez a nem semmi :shock: :lol:

biga.csiga
 
 


Csöre: mi mennénk :D Tudsz programot linkelni, nem találom :roll:

Lillunak jobbulást!!!

biga.csiga
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=gGTqP2tl ... D8&index=1 más is ilyen elvetemült, mint én, hogy szereti Krisztofórót? :lol: :lol: :lol: akkor íme fent a lista a tyúbon :D

Peni: tényleg, el ne ess :D
És bár szerencsére nem jártam még hasonló cipőben, mint Te, jó olvasni, hogy van kiút, lehet normális életet élni, és tervezni, ha úgy alakul.

Biga.csiga: Sacinak a BF1-eske után a JF2-eske figyel, tehát ugortuk átmenetileg a JF1-eskét. Nem bújt még ki, de fehér nálunk is rendesen. Lehet, hogy emiatt szenvedtük meg az éjszakát, bár bekentem dentinox-szal is, de c@rt sem ért, tehát lehet, hogy adrenalin fogacskával kombinálva.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Én előző este nem adtam vibrucol kúpot, és kb 1,5 óránként kelt. Tegnap kalott megint, és rendesen aludtunk.

Csöre nem próbáljátok ki? Homeopátiás

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Csöre: megtaláltam közben ;) Mármint a programot :D Saci is jól nyomja a fog témát :shock: A Viburcolt én is ajánlom! ;) (De fontos, hogy amellé ne adj más hoemós cuccot!)

biga.csiga
 
 


Értettem, köszi, lehet, megpróbálom. A kamillás semmit sem ért. Legalábbis nem éreztem változást.
Sajnos nem kelt, hanem nem aludt. Agyrém volt, ilyet még nem csinált. Azaz aludt 2-től 3-ig.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Biga: de jó lenne, ha jönnétek :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ja és még, fogacska téma: tegnap estére BF1-eskénk annyira kijött, hogy Saci rájött, csattog, ha összeüti az alsókkal. Egész éjszaka koncertezett az ágyban: csattogtatta, csikorgatta. Lehet, hogy zavarta, lehet, hogy élvezte, nem tudom, de nagyon nyomta a dolgot :) én annyira nagyon nem élveztem :(

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Peni: emberileg nagyon becsülöm, amit csináltok a gyerekeért. Én tuti csak tányért dobálnék. :wink: Abban meg biztos vagyok, hogy meg fogod találni az igazit. (a látott fotóid alapján minden ujjadra találnál jelentkezőt :wink: )

krisz78
 
 


Helo csajok!
Köszönöm a sok-sok gratulációt, nagyon jól esett!!! Most nézegetem, mekkorák is a Babóitok :shock: :shock: nem semmi!!
Szóval, Zsigipocak megszületett, gyorsan meg is kereszteltük most vasárnap, teszek Róla Nektek is képeket, ha nem baj...
nagyon jó kisfiú, egyelőre csak eszik és alszik. Úgy érzem, kárpótolt az élet minden szörnyűségért, ami velünk történt... :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Sok puszi mindnkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna: hatalmas gratula Zsigihez :D gyönyörű baba! Nagyon örülök, hogy megmutattad nekünk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 



Anna, gratulálok zsigihez, bár én nem ismerlek, mert huszon x hetesen csatlakoztam, és akkor már nem voltál ha jól emlékszem.


Csöre, a chamomilla nekünk sem használt. A vibrucol nagyon drága(1800 Ft) viszont mindent megér, hogy alszol.
Nekünk bevált.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Hello Csajok!
Olyan szomorú témákat érintettetek itt, nekem totál összetörtek az illúzióim. :( Én eddig is tudtam, hogy MINTA férjem van (néha viccesen megjegyzi, hogy ha leírnám nektek itt a fórumon, hogy ő mi mindent csinál itthon értünk, akkor mindenki elájulna). És ez így is van. Ő vásárol sokszor, ha itthon van ő főz. Elpakol, elmosogat, kitereget. Nálunk az végzi el a munkát, aki éppen észreveszi, hogy pl. lejárt a mosógép vagy tele a kuka. :roll:

Nálunk mindenkinek joga van a szabad estére (élünk is vele, mert én 2 hetente elmegyek moziba barátnőimmel, vagy beülünk csacsogni) és férjecském is el szokott menni bringatúrára, hegyet mászni, barlangászni, meg olyan helyekre, ahova én nem nagyon vágyom. De eljárunk kettesben is (most hétvégén itt volt anyum, egész hétvégén kettesben csavarogtunk). Persze ehhez kell 4 olyan nagyszülő, aki akármikor pattan, ha segítség kell és nyugdíjas belőle három! :wink: Ja és akikre bármikor rá merem bízni mindkét kölkömet (egyelőre még csak külön-külön vagy max. egy estére vacsitól lógtunk meg mindkettőtől :lol: ). Én bármire képes lennék a férjemért, és ő is értem, és ezt tudjuk is egymásról. Szóval nekem annyira szomorú amiket olvasok itt. Álomvilágban élek. :roll: :oops: Féltem is a világom nagyon, az ilyenekre mondják, hogy mintaházasság és senki nem gondolta volna, hogy húúú válnak. :roll: Meg hogy túl szép hogy igaz legyen. De azért ez nem egy állapot, én minden nap és a férjem is, azt nézzük mit tehetünk azért, hogy a másiknak jó legyen. Szóval sok meló van benne. Mert mikor összeházasodtunk egy év ismeretség után, akkor a lelkészünk, akit jól ismertem és jegyesoktatáson ő is megismert minket ezt a történetet mesélte el az esküvőnkön:

"Két fiatal jegyespár elmegy a templomba, hogy szeretnének összeházasodni. Mondja a lelkész, hogy rendben van, de előbb válaszoljatok két kérdésemre. Odafordul a lányhoz: Boldog akarsz Te lenni, leányom? Igen, persze! - feleli a lány. És Te fiam? Én is boldog akarok lenni, természetesen. -feleli a fiú. No, akkor ti ne házasodjatok össze. -mondja erre a lelkész. (na itt akkorát néztem az esküvőn, hogy Jesszuskám, miket beszél ez a lelkész?????? :shock: ). Mert ha nektek az a fontos a házasságotokban, hogy magatok boldogságát megleljétek, akkor nem sokáig fog tartani ez a kapcsolat."
Még sokáig részletezte, de a lényeget nagyon megjegyeztem: Igyekezni kell mindig a másikat boldoggá tenni, és akkor ő is azon lesz, hogy téged boldoggá tegyen. Nálunk ez nagyon bejött.

Kicsit ömlengősre sikeredett, bocsi. De olyan sokat írtok mostanában a párkapcsolatokról és tök sokat gondolkoztam azon, hogy mi mitől van. Na meg nagyon aktuális is, mert sógornőmék, akikről azt hittük, hogy hamarosan összeházasodnak most már 4 harmonikusnak tűnő év után, most szakítottak, sógornőm elköltözött, mert a fiú megcsalta. :cry:

Katuska,még neked akartam írni, hogy Similac a neve a tápinak, képzeld 1kg és 780 forint volt receptre. :shock: Ádi sokkal jobban eszik, pedig csak 5 napja kapja. :shock:

Na rohanok. Ja még annyit, hogy szedjétek már össze hányan jönnétek hozzánk! :wink:
Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Anna:
Gyönyörű kisfiatok van! Gratulálok hozzá, már nagyon megérdemeltétek őt!!

áááá fiam nem hagy élni!!! Már fel is ébredt. Éjszaka óránként keltem, nem tudom mi volt vele, lehet, hogy a foga jön.. 5-kor magam mellé vettem, de akkor meg nem mertem elaldni, nehogy leessen az ágyról.. :twisted:


Férfi-női barátság: tapasztalatom szerint addig működik, amíg nincs mindkettőnknek párja..


foyt köv.-

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?