Új privát üzeneted érkezett!

BABIM MÁRA NEKED ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!
durmygabi

Szia Gabi :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

én is drukkolok babi++++

KépKép
bettike83

Babicsek én is sokat gondolok rád, majd ha lesz kedved gyere és mesélj milyen volt.
Légyszi ird le a párod mintájának eredményét is ha tudod.

Kép
Kép
melisch

HÚ Melisch!!!!!!!!! Már alig több mint két hét!!!!!!! Nagyon szorítok nektek is!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Köszi Kicsi, bár ez még semmi csak konzultació lesz és aztán meglátjuk mit mond a doki néni hogyan tovább. Még nem hiszem, hogy kezdjük, ha rajtunk mulik csak megprobálnánk esetleg egy inszemet. A férjem spermaképétől függően. A legutolsőn, júniusba 80%-nak normális formályú volt és 60%-a normális mozgású ebből akár inszem is lehet ugy olvastam, hogy nem a számuk a fontos az inszemnél hanem a minőségük. Na ezért várom Babicsek tud-e valami infot adni neki mit mondtak na meg majd nekünk mit mondanak.

Ti növögettek mi, pocakfotó?

Kép
Kép
melisch

Bettike jöttem én is bátorítani téged! Veled vagyunk, ne add fel, meglátod, hamarosan lesz babád neked is! :wink:
Azért írd meg mit mondott doktor!

Babicsek, szorítok ezerrel, Melisch neked is nemsokára!!!

Boganna, tudom mit érzel. Én is 12 óra intenzív vajúdás után jutottam császár sorsra Benivel. Szerintem 1 császár után és viszonylag rövid idő telt el a 2 szülés között, már nem várnak olyan sokat, hogy eldöntsék a császárt. Az a hegtől is függ, mennyire nyúlik.
Szorítok, hogy úgy történjen, ahogy szeretnéd.
Ja, és nekem is vannak már jósló fájásaim, én is mindig parázok, hogy ne induljon még.

Pussz mindenkinek.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Nita, várjuk a szülés beszámolót és Máté bátyusnak Boldog Névnapot Kívánok!

Diáinknak is Boldog Névnapot Kívánok így utólag! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok! :)

Megjöttem. Nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan szorítottatok nekünk. Annyira aranyosak vagytok és olyan jó hogy rátok találtam.

Na szóval ott kezdtem, hogy apus ment 10.30-ra és nagyon ügyesen pillanatok alatt produkált, úgyhogy hamar végzett.

Aztán mentem én 12.30-ra. Nem kellett sokat várni. Bementem a vizsgálóba, ott csinálták ahol az UH-ot is és szépen bejuttatták a spermiumokat. Nem volt olyan rossz, tényleg olyasmi, mint egy rákszűrés, csak azt lehetett érezni, mintha picit menziszerűen fájdogálna a hasam alja. Szerencsére apusnak jók lettek az eredményei, de pontosan nem mondták meg hogy mik az értékei. Annyit mondtak, hogy jó lett, meg hogy a mozgékonyság is jó 60-70 %-uknak. Aztán mikor kész voltam, még 20 percet fekve kellett maradnom, de közben apust beengedték hozzám, hogy ne unatkozzak ott egyedül. :) Mondjuk leginkább én szórakoztattam őt, nem ő engem :lol: . Ja meg amikor már bent voltak a kis utódjelöltek, utána még csinált az orvos egy hüvelyi UH-ot, de még ott volt a tüszőm. 20 mm-es volt, azt mondták bármikor megrepedhet. Ma még nem lehetünk együtt, de holnaptól kaptunk házi feladatot. Meg holnaptól kell kapnom majd az utrogestant is 2x2-t. Úgyhogy most 14 nap várakozás. Október 5-én kell mennem vérvételre, majd akkor kiderül sikeres volt e ez az egész. Addig izgulunk egy kicsit. Egyébként a spermiumok 48 óráig életképesek, de azt mondták, hogy van olyan is aki tovább is élhet. Most szúrkál a hasam alja.

Melisch: Nekem apusnak nem valami jó volt a spermaeredménye a múltkor. Neki a diagnózisa olygozoospermia volt. Amit a Káliban csináltak augusztusban, akkor az eredmény ez volt: 15 millió/ml, 40% aktív, 10% lassú, 50% mozdulatlan. Úgyhogy én mindenképpen javaslom, hogy próbáljátok meg az inszemet.

Kép
babicsek

Nita: Máténak szintén nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Remélem jól vagytok, ha tudsz gyere és mesélj! Kép

Kép
babicsek

Babi
sokat gondoltam rátok!!!
Örülök, hogy túl vagy rajt :!:
Akkor nem is volt olyan vészes...nem fájt, meg ilyenek...
Nagyon jóóó!
Most akkor hajrá, hajrá kiskatonák!!!!!!!!!!!!!! :wink:

betty615

Nita
itt is boldog névnapot Máténak!

:wink:

betty615

betty: Remélem belövik a jó irányt a cél felé. Mert előtte jól megcentrifugázták őket. :lol:

Kép
babicsek

Az nem baj, kell nekik a centri, hogy tényleg csak a legjobbak érjenek célt 8)

betty615

Babicsek nagyon szépen kösznöm, hogy leirtad az egészet, mert nagyon kiváncsi voltam rá. Most hajra hajra kiskatonák tessék dolgozni :wink: Én is rákéddek majd a Kaáliba az enyémnek mondjuk a multkor volt 15,5 mil most csak 11 mil/ml és ki tudja milyen lesz még. Neki is ez a diagnózisa. Mondjuk kicsit nehezen tudnám elhinni, hogy beválna, de egy probát megérne. Na de ahhoz még kell HSG/laparoszkopia is :roll: és azt még nem tudom ki csinálná meg. Szerdán megyek rákszürésre és akkor megkérdem a dokit, hogy ő csinál-e és mit is javasol hova lehet itt menni. Magánba HSG-t sem csinál ezt már kipuhatoltam egy aszisztens csajszi barátnőmtől aki ott dolgozott a Klinikán.

Na de ez a jövő titka te meg már túl vagy rajta és akkor holnap még tenni rá egy lapáttal, hogy a 2 csik 14 nap mulva ott villogjon a teszteden, ja és a baba szülesen is meg 9 hónap mulva. Puszi.

Betty mi is sorba jövünk lassan!!!!

Királylány te megint eltüntél :roll:

Többeiek????????????

Kép
Kép
melisch

Melisch
úgy, ahogy mondod... 8) :lol:

betty615

Nita
látlak :!: 8)
Na mesélj :!:

betty615

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma délelőtt hazajöhettünk!!!!!!!!!!!!!!
szüléstörténetet még meg fogalmazom ha lesz időm...... :)
De szülésznőmnek hatalmas köszönet!!!!!!!!!!!!Ilyen szülésznő nincs több a földön!!!!!
Nagyon nagyon hálás vagyok neki!!!!!!!
minden úgy történt és annyi idő alatt hogy ő azt mondta!!!!!!!

Barni most alszik.......eddig nagyon jó baba!!!!!!! :) :) :) :)

ha lesz időm válaszolok mindenkinek mindenre,,,,......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nagyon örülök nektek Nita!!!!! :D

betty615

amugy kivel mizu? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Velünk nem történt azóta semmi...csak piri jött :lol:

betty615

nálunk sincs semmi, ja megint itt hagyott az uram egyedül 3-4 napig :x

Kép
Kép
melisch

hova ment az urad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

megint elment dolgozni a fiukkal :cry:

Kép
Kép
melisch

babicsek

mostmár nagyon drukkolok h a katonák rajtoljanak a cél felé szépen++++:)

nita

de jó h itthon vagytok,kérünk Barni babáról képeket :)

KépKép
bettike83

Nita :!: :!: igen csatlakozom Bettikéhez, kérjük a képeket :!: :wink: :lol:
Vendég

mia

veled mizujs?

ez a hónap sem lett sikeres?

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nita: Várjuk a beszámolót :lol:

Babicsek: Mennek a drukkok :wink:

Igen, igen. Mindenki sorrakerül :lol:

Rólunk: Tegnap voltunk dokinál. Zoé jól van, méhszáj zárt, azt mondta érzi, hogy dolgozik a méhszájam, de ez így rendben van. Pont jó helyen van a kisasszony :lol: Feje lent, lába fent (így tud igazi gyomrosokat bevinni :wink: ) Ránézésre azt mondta, hogy 30-31 hetesnek nézek ki... :roll: Zoé viszont előírt korának megfelelő. Erre közöltem, hogy szerintem sokat híztam... Eddig 11 kg-ot!!!!!! :twisted: Heti egy gyümölcs és zöldségnapot javasolt. Azt mondta, csökkentsem a szénhidrát mennyiséget.
Kérdeztem tőle, hol szilveszterezik :lol: visszakérdezett, hogy ők jönnek hozzánk, vagy mi megyünk hozzájuk :lol: :lol: Jó fej doki 8)

Kép
kicsi80

Kicsi: én 17 kg-nál tartok...nekem is nagyobbnak látszik a babuci...de majd lefogyjuk nem igaz? ! :D

Angie: remélem meggyógyultál teljesen!?

Nita: én is vároma történetet, tök kíváncsi vok, jók a wiwes képek, jelöltelek! Majd tegyél fel Barnusról is...:)

Babicsek: remélem, hogy szorgosak bent a kiskatonák, nagyon szorítok!:) De jó lenne... :lol:

Melisch: már azt is várom, hogy végre menjetek a dokihoz...és legyen vmi fejlemény!
Egyébként mizu?

Én végre kezdek meggyógyulni, szedem az antibogyót, még 7 naoig kell, de jobban vagyok...hajam viszont el kezdett hullani, pedig egész babvárás alatt alig hullot...hát ez van... fogaim is kezdenek rendetlekedni, gondolom a Manó szívja el az erőmet!
Védőnőt péntekre tettem, már tiszta ciki volt...de ez van! :D Egyébként meg vok, összhúzódások, jobbak , miót aemletem a magnéziumot, 7 végre minden meglesz a szobába, szóval már nem bánnám, ha jönne... :oops: :lol: 8)

Kép
nyuszifül16

Ja, nevet még mindig nem tudom...és jesszum már a 37. hét....hűűha... :lol:

Kép
nyuszifül16

Ja, még egy, kismamik, vmi jó szopismelltartó???Milyet kell venni, és hol lehet occsón?????? Fontos lenne, mert kórházig egyet akarok legalább...segítsetek légyszi....
Ja, és vmi hidratáó krémet tudtok ajánlani, szinte hámlik a bőröm olyan száraz, pedig kenem???????!!!!!!!! Lehet,vmi más kellene!!!!????

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Nita!
De jó hogy már haza mehettetek ,itt nálunk min.5 napig bent tartanak sima szülésnél :?
Tehetnél majd fel mostani képet Barniról!! :)
Iwiw-en megnéztelek titeket :wink:

Kicsi!
Ez jóó lehetett :lol: :lol: ,jó fej a te dokid is akkor!! :)
Ki tudja már lehet eggyütt karácsonyoztok a kis Zoéval :wink: ,na meg együtt szilvesztereztek(mármint 2-é válva :lol: )

Nyuszi!
Az jó ha gyogyulgatsz,mire jön a lurkó már fel leszel töltödve :wink:
De vannak nevek amik tetszenek??
Szerintem olyat válassz ami NEKED tetszik!!! :)
Szopismelltartót a vaterán szoktam látni 990 ft-ért..
Nem tudom hogy van-e olcsobban :roll:
Olyan sokszor eszembe jut hogy tarthatnék már ott ahol te ha.... :( mármint én is így 37 hét körül járnék...
Na de biztos megvolt az oka...nem siránkozok már rajta...hisz itt az ujabb pocilakó és most már remélem velünk is marad!!! :)

Többieknek is pussz!!
Vendég

nyuszi

már tényleg nem sok időd van,ideje lessz kitalálni a nevet :wink:

kicsi

a zöldség és gyümi nap egészséges,de mondjuk én nem birnám egésznap csak ilyen kajákkal,egy kis leves,husi azért jöhet mellé :)

KépKép
bettike83

NYUSZI TE MÉG SZEDED A MAGNÉZIUMOTT???AZT CSAK A 36HÉTIG SZABAD SZEDNI MERT LASSITJA A JOSLO FÁJÁSOKAT VOLT AKI TULHORDTA EMIATT HOGY TOVÁBB SZEDTE
80olgi

Olgi: köszi, nekem is mondta a védőnő, de a doki meg mondta, hogy szedjem, sőt a kórházban lévő 38 hetes kismamik is kapták még, azt mondták lassan álljak le vele...
Betegen nem akartam szülni, így jól jött...no , meg elég sok helyre gyalogolnom kellett, nem szeretek szívességet kérni, így csak akkor mennék nyugodtan szülni, ha tudom, hogy minden el van rendezve....

Kirus: tudom, olyan rossz vissza gondolni rá, de így tuti, hogy egészséges lesz a babó, és ez a lényeg. Ez a legfontosabb, és jó tudom, hogy nekem lesz egy nagyon aranyos kisbabám, de így egyedül nagyo nehéz. Neked ott a pici lányod is, és a szerető férjed, no meg ez az új kiscsoda. Szóval fel a fejjel ám, tarts ki, hamarosan itt lesz a Te kis új Manókád is! Örülök, hogy ilyen erős voltál.

Nevekbőlmég mindig a Benjámin tetszik,c sak az összes ilyen nevű ismerősömnek nincs apukája, vagyis elhagyta őket az Apukájuk, és ez az egy , ami nagyon zavar, hogy ezt a nevet adjam neki...de ez szerintem épp elég indok! :cry:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi!
Hát így igen elég vissza tetsző,dehát ha tetszik az a név.. :roll:
Sajnálom hogy még a név is arra emlékeztet :?
De légy erős!! :wink: [/quote]
Vendég

Kitartást Nyuszi!!!!!!

Kírus: Ennek valszeg így kellett lenni... De igazad van, csak optimistán, előre :wink:

Betti: Szerintem én sem fogom bírni. :evil: Ebédre tuti eszek valami levest, vagy kevés husit....

Kép
kicsi80

Fasza, már bocsánat, most beszéltem Apával...az egyetemen rekláozza a tanszékititkárnőknek, mivel mindketten demonstrátorok voltunk, ez nekem elég kellemtlen, hogy ő menniyre örül a babának és nem vagyunk már együtt, de maximálisan támogat. Meg milyen pozitívan áll a babához, meg ahoz, hogy lesz egy kisfia...hogy ő örül neki. Egyébként épp most megy a vaterán vásárolt hordozóért...
Hát én mondtam neki, hogy senkinek nincs köze a magánéletünkhöz és legyen szíves ne fecsegjen...rávágtam a telefont...Utána írtam neki, hogy gondolom arról nem mesél, hogy az elmúlt 8 hónapban hogy viselkedett velünk, és épp elég nehéz, hogy egyedül kell felneveljem a kisfiamat, úgy hogy senkinek semmi köze hozzáá.. Túloztam szerintetek?

Kép
nyuszifül16

Bettike :!: :!: még nemtudok semmit, péntek körül nem várom :arrow: amúgy nincsen semmi küli, szombaton voltunk kerekegyházán a piacon, kerestelek hátha meglátlak :D :D :D
Vendég

nincs baba,nagy a valószinűsége h vetélés volt,de túl fiatal terhesség volt és igy sok mindent nem tudott mondani,beteg lehetett,vagy csak gyenge,nem maradt meg,és ez sok, terhességnél igy van,van hogy észre sem veszik a vetélést.....hát ez van :cry:

mia

é nagyon ritkán járok piacra :lol: mit vetetek?

KépKép
bettike83

Nyuszifül velem semmi különös, minden a régi. Bár holnap rákszűrés és lehet vesznek mintát baktérium vizsgálatra is.

Nálatok látom a gondok nem akarnak múlni :cry: . Remélem Nokedli mama pocakjába marad míg ismét felépülsz. Ne keresd a hibát Attilában lehet most nem gonoszkodott lehet tényleg majd kiugrik a bőréből az örömtől, hogy apa lehet. Valahol olvastam, hogy a terhesség elején a férfiak megijednek nagyon és aztán eljön az az idő is amikor szívesen a hegytetejéről kiabálnák világgá, hogy "apa leszek, emberek halljátok". Nem ismerem, így nem tudok tutit mondani és emellett én az emberekben mindig a jót keresem ezért esek sokszor pofára :roll: Most ezért a fecsegéséért ne ítéld el.
Nevet meg olyant válasz ami neked tetszik és ne azt nézd ki viseli, minden ember más és más. Ölellek és vigyázz magadra.

Mia akkor hétvégén lehet érted izgulni, de jó!!!!!!

Kicsi te kis atléta, most nehéz ránézned a mérlegre mi? :lol: :lol: ne aggódj kicsit vegyél vissza a nasiból és nem lesz gond. Ha a baba kicsit megnő ismét tornázhatsz és hipp-hopp lemennek a kilók. Addig meg vigyázzatok magatokra.

Kép
Kép
melisch

Bettike és mit tanácsolt a doki?

Kép
Kép
melisch

sziasztok!!!!!!!
ígérem ha össze szedem magam akkor hozok képet történetet meg mindent......csak sajna Mátéval elég nehéz....iszonyat hisztis......nehéz visszatartanom a sírást!!!!!!de a tesója meg tetszik neki......fogni is akarja.....ragaszkodik hozzá!!!!!!
majd api tesz fel képet csináltunk róla!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: kitartás, megoldódik, csak féltékeny a kismanó...hogy az Anyukája már nem csak rá figyel... Légy erős!

Bettike: sajnálom, nekem is anno azt mondták, sőt 3 hete, amikor bent voltam a kórházban, ha egy gyerek jól van összerakva, az marad...a természet okos...de ha egyszer összejött, még egyszer össze fog...ez adjon erőt!!!!

Kép
nyuszifül16

nyuszi próbálok de nagyon nehéz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: tudom, de majd megszokja, meg azért Neked sem könnyű megszokni, hogy már kettő Manó van otthon! Türelem, néha meg egy jó kiadós sírás,jót tesz, megkönnyebbülsz... Igyál egy csésze fini langyos teát! Sok a tenedő, Barni jól alszik legalább, vagy ő is nyűgös? Máténak nem tudod elmagyarázni szépen, hogy most egy picit próbéljon jól viselkedni, mert neled ez fontos lenne...lehet a maga gyereknyelvén valamit megért belőle...

Melisch: én is jó hiszemű vagyok, de nnyit soha nem szedvedtem , mint az elmúlt hónapokban...és meg is bocsájtanék, sőt én lennék a legboldogabb, ha egy család lennék, és nem kellene itthon laknom, és a szidalmakat hallgatnom, meg hogy ingyenélő vagyok...de akkor, ha tényleg szeretne minket, már rég könyörögne, hogy változtatni akar, nem pedig az újdonsült barátnő jelöltjével ( 18 év) filmet nézne...
Örülök, hogy Te azért jól vagy! Egyébként, hiszem, ha az ember jó hiszemű az élet úgy is kárpótolja, szal, emiatt ne aggódj, h jó ember vagy!!!! :wink:

Csajok: megy a hasam, ez azrét fura, mert a vastól, alig bírok wc-re menni, tényleg tippek ezzel kapcsolatban???? Szóvalmegy a hasam, és egésznap olyan rohadt hányingerem volt, meg szédülések...szerintetek ez a babát jelzi????Fájás csak du volt, de az elmúlt és megint rendszertelen, de most is úgy érzem, hogy hányok...nem hiszem, hogy az antibiotikum, mert mától kell csökkentenem, és eddig nem volt tőle bajom....

Kép
nyuszifül16

Nita!Üdv újra köztünk!!
Ma a fiamat a karjánál fogva húztam végig a fél falun a boltból jövet,közbe káromkodtam,a gyerek meg torkaszakadtából röhögött az egészen,másik kezembe kosár,izzadtam,a fele hajam kilógott a hajgumiból,iszonyú szexi lehettem...ezt a kistesó jövetelének tudom be,de amúgy nem féltékeny!Puszilgatja Melcsit,simogatja,és mondja neki,hogy....MEEE-EEE-EEE... :lol: :lol:
Képek együtt nincsenek,Pityesz ilyen szempontból azért nem kiszámítható,nem örülnék,ha elhajintaná Melcsikét.
Ma a teraszról legurította a babakocsiját,még jó, hogy kivettem a kiscsajt belőle.... :twisted: Azt mondta Meee jááá---Játszott Melcsikével.... :roll: :roll:
Vettünk 2 kismalacot,belenyúl az orrlyukába,már amennyire hagyja a malac... :lol: :lol: szóval éhen már nem halunk...hát ebbe fektettem az anyasági pénzem egy részét....

Babicsek,naggggyon szorítok!!!!

Nyuszi,én is úgy tudom,hogy 36. héttől TILOS a magnézium!!!!Attilára nem írok semmit,mert tudod,ő a szívem csücske,hát talán annyi,hogy majom...úgy sajnállak,annyi fájdalmat okozott már neked!!!

Betty,sajnálom...

Dia,eltűntél!!!Tessék jönni!!!

Kirus,nálunk most szüreti volt...múlthéten volt búcsú...dodgembe ültetek????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nyuszi,36-37 hetesen,olyan hányingerem volt,hogy én,aki sose megyek dokihoz,csak ha már haldoklok,szaladtam a védőnőhöz...azt mondta a közelgő szülés jele,ha hasmenés is van.Hát volt...aztán 40 hét 2 nap lett belőle....szóval az is lehet,hogy holnap meglesz a bébid,de az is,hogy van még 3 heted....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?