Új privát üzeneted érkezett!

Annus!

Küldhetek e-mailban képet kicsinyítésre? Direkt nagy felbontásban csináltam, hogy jól lehessen mindent látni rajta, erre ez a szemét expressz nem tölti be! :twisted:

Köszi

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


:lol: Cicikabi:Azért mert az alá ér max. Szóval mint egy sima feszes kabát, csak max-max derékig ér, vagy inkább még fölé. Ciciket még takarja....nagyon szeretem.

Otthonkák: Szerintem senki nem a szoknya-blúz kombót érti a normális itthoni cucc alatt. Hanem egy kényelmes, de szép gatyó (nekem pl. pamut rövid háremnacik)hozzá egy színben passzoló szép t-shirt és egy pacsker. Haj copfban, meg max. egy szempillaspirál. Sztem a hangsúly azon van, hogy ne kopott-kinőtt-szakadt cuccokban rohangáljunk és fő a kényelem persze. (de azt lehet úgy csinálni, hogy egyben csini is legyen! :roll: )
Gondoljatok bele, a férjeink ugye dolgoznak....fullosan összerakott munkarucis nőcik közt....akkor nehogymár arra jöjjön haza, hogy én itthon az ő XLes polójában és egy kitérdelt tréningben büfiztetek....
De ez az én véleményem persze. :roll:

Munkások:
Pénteken este 10kor volt a csúcspont....na akkor anyósomék (ügyvédek) átjöttek megnézni mit is értek kibírhatatlan alatt....totál kiakadtak.....munkásokat rendőrrel befenyegették, tulajnak teli....szombaton megint dolgoztak (volna)...anyósomék megint akcióba lendültek.
Szóval most hivatalosan is kommunikálnak már....merthogy az igaz, hogy 06-22ig lehet a fővárosban építkezni, dolgozni...ámde mindez nem lehet több 50decibelnél!!!!!(50 decibel= halk rádiózás, 130 decibel=csiszológép, fűrész, 150 decibel tartósan halláskárosodást okozhat!!!!!!)

Kép
mozza
 
 


sztem se a melegitonk van a hangsuly :D hanem ahogy leirta mozza is.. :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 

 
 

Szofi! :lol: :lol: :lol: Tök lökött vagy! :lol: :lol: :lol:
Na most férjem nagyon helyeselne...naugyehogymondtam....neki sem jön be sem a háremnaci, sem a cicikabi....meg az össze ilyen és 'hasonlónevűkreálmánytól' a falra mászik-illetve mászott-mostmár azértvan 1-2 darab amit megszeretett általam ill. rajtam.
De istenem, mit várt egy olyan nőtől, aki hellokittys polóban alszik 27 évesen.... :roll: :lol: :lol: Lilinek már most megvan a tini ruhatára! :D

Kép
mozza
 
 


Mozza! Netti! Nagyon egy húron pendültök! :-)
pumuklii
 
 


Pumukli! :lol: Ja, Mi vagyunk A FOGYASZTÓK marketinges szemmel. :lol:

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

pihenek, nem tudom meddig :)

zsüci semmi gond nincs ezzel, hiszen tejcsit ezek után is ugyanúgy fogja kapni, csak még pluszba kap újdonságokat :)

gatyó rajtam sem állna valami jól :)
Tavaly januárhoz képest majdnem 10 kg plussz van rajtam, csak nem értem hogy hol, vagyis a pocak az tuti :)

vettem egy mellszívót, 3300,--ért plussz pktg.:)

megyek megnézem a pü-ket :) köszi nektek

pumuklii csini vagy, nekem is kb ekkorára kellene levágatnom a hajamat :)

Viki szépek vagytok :)

mozza jujj sütireceptek jöhetnek, csak ne túl babrásak :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Barbi!
Írnál privit hogy te hogy csináltad a paypall tárcádat és hogy shoppingolsz vele.Csak ott lehet, ahol ki van írva a site-ra hogy PP, vagy ott is, ahol a dombornyomottat kérik?????
Előre is köszi. Te e-bayezel is? USAból rendelsz? Vámon hogy jön át?????

Kép
mozza
 
 


Pumukli, nekem tetszik a hajad! Bár szerintem minél hosszabb, annál szebb! :wink:

Tinu, akkor lehet a mosógépeddel van a baj, más ötletem nincs, mi tavaly vettük, tehát még jól funkcionál.

Zsüci, semmi gond a hozzátápi miatt!

Barbi, sztem mindegy hány kiló vagy, mert nagyon jól nézel ki. :wink:

Ildi, ügyes vagy, hogy ennyiért szereztél mellszívót!

Mozza, kösz, hogy összefoglaltad helyettem is az otthoni ruhák lényegét! :D :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci
ennél rövidebb tuti nem lesz. Én is hosszúhaj párti vagyok, ehhez képest.... Még jó, hogy nagyon gyorsan nő
pumuklii
 
 


valaki kérdezte a mei tai-os csajszit, aki itt hirdetett, teszveszen itt van rajta

http://www.teszvesz.hu/item739527362_uj ... _gall.html

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


még jó hogy felhívtam a rocky-s ürgét, nem is ma lesz, hanem holnap :)

adraci nem volt nehéz :), nem licitáltak már a végén :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mozza :lol: jol fogalmaztal :lol:

Barbi, engem is erdekelne amit mozza kerdezett, en kicsit paras,de joo lenne :lol:

ja,egyebkent van egy csajszi akin keresztul lehet rendelni katalogusokbol, next rucikat is,meg eleg sok site-rol, de nem akarok felesleges koroket futni! :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


edua én tőle szereztem!!!!www mei-tai.hu ez a official page 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


nekem meg most ugrott be, h talan Emese? nemtudom bocsii de vki mintha kerdezte volna Boro szereti e a babahintat :D fazis keses :roll:
szereti!! hatarozottan!! olyan 20percet van benne el teljesen egyedul es utana meg tobbet is ha leulok ele es szorakoztatom :D de akkro mondjuk barhol.. a hinta resze mindig max egyes fokozatban megy,meg kozben vmi zenet nyomok neki ra, felul meg forognak viragok azt nezi,meg bameszkodik,kozbe a kezebe adok a kedvenc cicajat es elcsocsalja, meg rugdossa a hinta etetoreszet :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Húúú csajok!
Petya ma megint extra nyügi!
Engem totál kiborított,aztán elaludt! Most az ágyában gagyog. Na ilyen sem volt még eddig! Mindig csak irigykedem,amikor mondjátok, hogy milyen jól elvan egyedül némelyik bébi. Én levegőt sem tudok szívni Péter nélkül, ha ébren van. Na mire ezt leírtam, már nyavajog is, uh :arrow:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na sikerült manócinak aludni bő egy órát.Közben egyszer megébredt, de visszaaludt.Mindjárt szopi+barack,aztán megyünk Stellához. Anyum szerint jól van,napozik. :lol: Én is akartam aludni,de nagyon pörög az agyam,ne ment.
Otthoni ruhában és a sortot vagy szép szabadidőnacit + Jeans Clubbos felsőket részesítem előnyben.Folt,szakadás kizárva.Mindig olyanban vagyok,amiben a szemközti boltba vagy akár kutyut sétáltatni is lemennék.Nem szeretem az igénytelenséget. De túlzásba sem esem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Akkor érdekesen alszanak nap közben ezek a gyerekek... Kivéve Álmi :lol:

Én azt vettem észre, hogyha AndrisMarci magától alszik el pl. a pihiszékben vagy a vállamon, akkor egészen pontosan 30 perc múlva felébred. Ha pedig úgy alszik el, hogy beteszem a kiságyba és esetleg kicsit reklamál vagy sírdogál, akkor nekem kell keltenem köv. szopira, tehát 2-3 órát is alszik. Ez kivétel nélkül minden esetben így van.
Tinu, ugye nem azért, mert nem mentettem meg az alvás elől, és ezért úgy van vele, hogy inkább alszik, mint nyűgösködjön? Ugye ez nem annak a jele, hogy reményét vesztette, hogy foglalkozzak vele :?: (elhárító mechanizmus?)
Dehát aludni kell. És sztem nem fél órákat, hanem rendesen.

Ja és ha magától alszik el, ha én gondolom úgy, hogy aludjon, mindig mutatkoznak rajta az álmosság 1értelmű jelei. (különben nem altatnám...)

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri: a kicsit sírdogál nem hinném, hogy azt jelenti, hogy órákig sír üvöltve. :wink: Szóval nem hiszem, hogy AM reményvesztett lenne. :) Bár CSongi mostanában már nem alszik át 2-3 órát egyáltalán. Kb. egy órát alszik egyszerre napközben.

Zsüci: nagyon aranyos vagy, csak az a baj, hogy nekem akármeddig is menni elég gázos, lévén, hogy akkor a hordozót is cipelni kell külön. A Römer tök nehéz. :? Mondjuk Tüci nem jön, mert bölcsiben lesz csütörtökön. És hát nem is tudom, hol tudnál felvenni, hogy milyen útvonalon mész, Kőbánya nem esik igazán útba. :roll: Hozzátápi már szerintem sem gáááz már. Ne sírdogálj! :lol: A fogyás az fogyás, Kamillának meg gyarapodni kéne.

Otthoni cuccok: hát szerintem ez már megint olyan, hogy nem gondolom, hogy létezik jó és rossz. Minden attól függ, hogy te és a férjed milyen igényekkel rendelkeztek. Nálunk az van, hogy se az uramnak, se nekem nincsenek olyan igényeink, hogy itthon makulátlan cuccokban nyomjuk. És mivel ebben egyezünk, ezért nincs gáz abból, hogy egyikőnk sem csinibébi itthon. Sőt, néha még a gyerek sem. Mivel pl. utálja, hogy fésülöm, konkréten üvölt (mármint Tüci), van, hogy nem is fésülöm meg. Ez ilyen hosszú hajnál ölég látványos tud lenni. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sajnos vettem a teszveszen egy cuki dínós kabátkát, meg egy oroszlános felsőt... Next... A férjem engem elpusztít! :oops:

Barbi, mikor van a nagy kiárusítás??? :oops: Megyünk oda együtt??? :oops: :oops: :oops: :oops: Olyankor mennyi az engedmény?

Mozza :lol: :lol: :lol: Na, az otthoni ruháról én is valami ilyet akartam kinyilvánítani...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu, Zsüci! Ha be meritek vállalni (én már lazánfaszán utaztam így Barbival), akkor Tinu hozza ergóban Csongit, és úgy üljön vele a hátsó ülésre. Szigetszentmikósig elgurulni nem egy balesetveszély, gondolom Zsüci amúgy se rallyzol Kamillával. Ha meg megállít a rendőr, akkor előadjátok a szegény kismamákat, akiknek éhesek a gyerekei, és fogalmuk nincsen az életről...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Edua, köszönöm, én kerestem a mei tai-s csajt, mniki, neked is köszi.
Zsüci, ne szomorkodj, egyszer el kell jönnie a kanalas táplálásnak is...De az ilyen "elszakadások" megviselnek/tek engem is..( kanalazás, fogak kibújása Petinél, amikor maár önállóan evett, stb, szomorú lesz:olyan, mintha már kevésbé lernne rám szüksége..íDe nem így van, máshogy kellek már neki.Építsek alagutat, meg másszak az autói mögött:)

Kép
Kép
zili
 
 


Szofi, ha tudnád én mennyi mindent teszveszeltem ma :oops: Egyik sem nagy összegű, de ha összeadom... De hát a gyereknek kellenek 74-es meg 80-as rucik. Mi nem örököltünk rucikat senkitől eddig sem, nekünk kell beszerezni a teljes kollekciót. És hát egyedül a Tesco-s cuccokkal vagyok úgy, hogy megfizethetők (ár-érték arány), a többi..ááá...szót sem érdemel.

Trixi, azt hiszem nem válaszolt senki, úgyhogy írom: csütörtökön lesz a tali 10-től. Sajnálom a nyügis napot, de ahogy Niki is írta: egyik nap nyügi, a másik nap nyugi. Szóval kitartás...

Annus, gyógyuljatok gyorsan, sokat, hogy tudjatok jönni!!!!

Tinu, téged is úgy szeretnélek már megismerni. Valahogy okoskodjátok ki ezt az idejutást.

Pumuklii, klassz a hajad és tényleg szemtelenül vékony vagy! Melyik albi jött be inkább? Milyen?

Kutyafüle, napozós Stella :D Arany pofám...

Ildi, gratula a mellszívóhoz :-) Édua akrobatikus rock&rollra fog járni?

Esztó! Mit mondott a doki?

Zsüci, ne történt semmi tragédia. Elkezditek a "felnőtt" életet. Csak gondolom vigyázni kell, nehogy megint megfájduljon Kamilla pocija.

És végül, de nem utolsó sorban. Na véééégre, helló Nóri, már azt hittük sose végzel a mosással :lol: Jók a képek, tényleg milyen idilli kis mesevilágot fedeztetek fel. Hogy viselte Vili a hazai meleget? Szépek a keresztelős fotók is (bár én már megkuksiztam őket wiwen :))

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu,
ezen nem múlhat a tali! Igaz, h Kőbánya nem esik útba Szszmiki felé, de ha nincs alternatív javaslat, akkor kimegyünk értetek! A Szofi által javasolt megoldás kicsit necces, bár a tökhülyét mindig sikeresen tudom adni... :lol: :lol: Szóval?

Látom, alaposan kiveséztétek az otthoni vs. utcai ruhatárat! :lol: Mozza összefoglalója szerintem is találó volt, én se nagyon szoktam otthon topiskodni, bár az tény, h felveszek olyan cuccokat, amiket nyilvános helyre nem (szűk póló, rövidnaci, stb.), ezért a férjem szerint az otthoni ruhatáram szexisebb, mint az utcai! :lol: :lol: :lol:

Megyek főzni

Kép

Kép
zsüci
 
 


Meg ami még kimaradt:

Novygirl, tényleg van itt babauszi??? Na majd jól utánanézek. Bár őszintén bevallom, kb. 500 méterre lakunk az Oázistól és még egyszer sem voltam :oops: Ákos keresztelőjéről szívesen néznék fotót, hogy feszül a csiniszerkó :lol:

Mint ahogy egy bizonyos menyasszonyról is, akit most nem nevezek nevén. 8) Netti valld be, nem is mentél férjhez, megszöktél a WC ablakon át mint Julia Roberts :D

Niki, cicigond biztos csak átmeneti. Fő a nyugalom, lesz ott bőven tejci. Egy ilyen cicimániás, mint Lili, nem fogja hagyni, hogy ne legyen elég manna :wink:

Réka, teszveszes csomagolás...én pl. sose dobom ki a müzlis dobozokat. Tök jó ilyen célra. Csak ragasztok az elejére egy lapot, amire a címzés kerül. De nem muszáj spéci putyis borítékot se venni, sima A4-es boríték, a cuccot meg előtte beleteszed egy Teszkós szatyorba, leragasztod oszt jó napot.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


És ezen a bizonyos meitai oldalon Fruzsi is fenn van ám, csak olyan pici, hogy alig látszik :lol:
Vendég
 


Ja, hát az én itthoni melegítőm sem szakadt, foltos, stb, de melegítő :wink: Most épp abercrombie felsővel :wink: Ilyen felsőt is kéne vennem, jó sokat.

Megyek, mert Zsófi épp egy sapkát szuszakol Fruzsi fejére :roll:
Vendég
 


aerfen igen úgy gondolom, ez az oldaluk, de ő még mini, kezdőcsoportba fog most járni :)

www.rnr.hu

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na én is visszatértem csak megszabadultam a hajamtól(hosszától) és lerendeztem mindent,Benji megkapta az oltásoat és Marcit is hazahoztam az oviból+ bevásároltam.
Tesztből sütöttem lángost magunknak ééés, hát isteni lett.

Adri
Azért minden nap nem sütök. Még a végén elkényeztetem a fiúkat. :shock: Heti 2-3 alkalommal szoktam valamit sütni. Attól függ, hogy milyen kedvem van.

Kép
Kép
incike
 
 


Gyöngyi, hát nekem nagy mázlim volt a 74-es csomaggal 9000-ért. Már csak néhány extra darabot vadászok hozzá. Már a 80-as készülő csomagra is megállapodtam a csajjal.
A mi öröklési forrásunk sajnos kezd bedugulni: Donát elkezdett játszani, és úgy enni, mint egy kismalac, a ruhái szó szerint lekoszlanak róla! Ráadásul súlyban is lehet, hogy behozzuk (9 kg).


Nóri, neked nem írtam! Csani nem tudom pontosan mekkora! Nincs itthon se centi, se mérleg, és 5 hete nincs mérlegünk, meg dokinál se voltunk. Olyat csináltam, hogy rááltam a mérlegre vele meg nélküle, ilyen 6500 körül van. A rossz/jó hír, hogy holnap oltás, és akkor lesz hivatalos méricskélés, majd megírom.

Niki, nem lehet, hogy titeket most ért utol a 3-4 hós növekedési ugrás?

Húúú, Édua nagyon menő lesz!

Puszi mindenkinek! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Barbi! mikor van nextben learazas? nekem mindenkepp el kell jutnom.. akarok 5-6db szettet, harisnya ruci meg felso meg par belelt nadragot!! milyen arban szoktak boltban lenni? teszveszen neztem,vannak jok de meretben nem,meg hasznaltan is 3-4ezer egy ilyen szett.. szoval akkor mar inkabb megvennem boltban :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


őő megadom a fotos szamat, ot kene siettetni :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/4

en ezeknek nem tudok ellen allni.. rendelni fogok :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsüci: hát jó, akkor legyen az, hogy ha addig nem találok ki valamit, akkor elfogadom a kedvességed. :)

Most volt a Híradóban, hogy a 3. körben ingyen jár az influoltás a 6 hónál fiatalabb babák szüleinek!

Kép
Kép
tinu
 
 


en minden nap megfogadom h megnezem a hiradot,aztan elfelejtem bekapcsolni :roll: pedig ez a tema tenyleg erdekel..

Netti
Kép
maumau
 
 


Há-há-há!!!! Ezt szereztem az előbb: http://www.teszvesz.hu/item742690400_15 ... o_1ft.html
Hát nem megéri? :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak örömködni jöttem, megyek fürdetni, aztán majd valamikor olvasok is. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Netti és , aki még nem tud róla!!!

Három ütemben adják be az új vírus elleni térítésmentes oltásokat
2009. szeptember 21. 17:00

Három ütemben akarják beadni a H1N1 elleni térítésmentes védőoltásokat, először azoknak, akik súlyos betegségben szenvednek, a várandós nőknek, az egészségügyi dolgozóknak, valamint a lakosság biztonságát és alapvető ellátását szolgáló, illetve a kritikus infrastruktúrát működtető embereknek - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos hétfőn Budapesten. A második ütemben a 14 év alatti egészséges gyermekeket és az oktatási intézmények dolgozóit oltják be - közölte sajtótájékoztatóján Falus Ferenc. A harmadik ütemben a fél évesnél fiatalabb csecsemőkkel egy háztartásban élők kapják meg a védőoltást.

Elmondta, négymillió ampulla oltóanyag az állami készletből kerül ki, kétmilliót részben az egészségügyi szolgálatokon keresztül a vállalatok vehetnek meg és részben pedig patikai forgalomban lesz megvásárolható. A kétmillió oltóanyag kiszállítása szeptember 29-én kezdődik, ezt követően folyamatosan szállítják. Az oltóanyag ára 2.000 forint alatt lesz.

Falus Ferenc reményei szerint a László kórház ambulanciáján dolgozókat már szeptember 29-én be tudják oltani, és a hét második felében az oltást megkezdik az ország különböző pontjain. Az oltás beadását követően két héten belül a védettség teljesen kialakul, és egy évig tarthat - közölte.

Falus Ferenc azt mondta, annak örülne, ha "sorban állások lennének". A járvány terjedésének érdemben úgy lehet gátat vetni, ha lakosság több mint fele védőoltásban részesül - fűzte hozzá.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Beköszönök gyorsan: jól lemaradtam, többek közt a szombati esküvő, annak folyománya+Gergő második foga miatt...

Remélem, csupa jó történt mindenkivel, megyek is olvasni ha babut letettük..

KépKép

Kép
hase
 
 


Sziasztok,
haza értem, egész nap gödön voltam ugyhogy nem olvastam.

Torokgyuszim van, légcsőhurut és arcüreg gyuszi..antibiotikum, cataflam és társai.

:arrow: fürdés, aztán olvasni próbálok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó
Kalap kúra? Sok pálinka és ágy. :lol: +arcszauna.

Kép
Kép
incike
 
 


Esztó! Nem jó hír, jobbulást!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Szomorúan látom,hogy még nincsenek fent esküvői képek! :( Pedig szeretek ilyeneket nézegetni.

Csajok! Mondjátok már meg,hol lehet Pumukli frizuját megnézni! :)
Mindenki írja,hogy milyen jó lett,de én nem találtam.
Köszi!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Szofi, emlékszem arra a csomagra, tényleg szép volt. Az overált is megvetted?

Reny, gratulálok az új szerzeményekhez. Nagyon szépek!!! Főleg az a nagy virágos rugi, az nagyon tutiiii!!!

Netti, mit is mondhatnék ezen a next oldalon én is böngésztem már, és hát sűrűn ment a jaaaaj, hűűű, óóó, naneeee, ezdecukiiii, deédeeees :-) De nekem így túúúúl drága :-(

Esztó, hűűű, nem hangzik valami jól. Sőt semmivel nem hangzik jobban, mintha azt mondtad volna, hogy röfikórod van. Szóval mars bele az ágyba és tessék meggyógyulni!

Zsuzsi, egy oldallal hátrébb megtalálod Pumukli új haját :-)

Divatmogulok, segítség kellene. Álmaim télikabátja ez:
Kép
Ezt a vaterán találtam, de sajna nem jó a méret. Ötlet, hogy honnan,hol tudnám beszerezni? Hátha addig eladok cirka 50-100 bodyt és máris meglenne az ára 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Zsuzsi,
egy két oldallal arrébb látod Pumukli haját :)

Pumukli,
Nagyon nagyon jóóól áll!!! és hogy milyen vékony vagy :shock: :shock:

Incike,
őőő nem szeretem a páleszt :) marad az antibiotikum :? az ágy az rendben :)

Reny,
köszi.
Hogy vagytok?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hűűű, jó nagy lett a kép, bocsi... :oops:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


netti, ha páran összefogunk és úgy rendelünk nem olcsóbb a postaköltség? hmmm :oops: szerelmes lettem pár dologba...

Kép
Kép
mniki84
 
 


netti, ha páran összefogunk és úgy rendelünk nem olcsóbb a postaköltség? hmmm :oops: szerelmes lettem pár dologba...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Gyöngyi,
ezekért az abercombie cuccokért én is odavagyok :) jó drága.
röfi kór :lol: :lol: :lol: én malac náthának hívom :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti Drágám,
hol vannak a képek??? :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


ó most nézem van cambridge-ben is...és ott van párom legjobb barátja...hú ha ezt megtudja miket kell vennie...hehehe... :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: