Új privát üzeneted érkezett!

Hát én úgy gondoltam első tapogatás után, hogy simán varrok én is ilyet ennyiért. Aztán a héten futottam bele a mozgáskorlátozottak üzletébe, ahol még az anyagárnál is olcsóbban kapok kiságyba takarót, lepedőt, huzatot. Sőt mivel ismerem az eladót, már szólt is, ha lesz igazán jó minőségű, akkor megveszi nekem dolgozói kedvezménnyel. :D Az sose baj.

De most valahogy alábbhagyott a nagy vásárlási kedv. Nem is érdekel annyira, úgy vagyok, hogy meglesz nem érdekel, csak egy matrac kéne, meg egy kád. Nem akarom túllihegni.

Sokkal jobban zavar a kondim, meg a formám. Egyrészt ma besétáltam a belvárosba meg vissza, ez egy órás caplatás, és ki voltam. Jó lesz ha már beindul a jóga, mert vacakul vagyok.
A formámról meg ne is beszéljünk, a hétvégén vacsibuli volt nálunk, és hát izé, sáppadtam az irigységtől, hogy a csajok milyen formásak helyesek karcsúak. Én meg úgy érzem magam a helyes kis piros pólómban, mint egy nagy piros pont az iskolában. Nincs derekam és nincs egy ruhám, ami segítene ezt már tolerálni. És utálom, hogy megbámulnak az utcán. Ha egyedül megyek, akkor tuti legalább minden harmadik ember megnéz. Hátulról is!
És hát izé, a saját szagom is megváltozott. Most már olyan anyukás szagom van (gondolom a hormonok miatt) és ezt is utálom, szivem szerint naponta kétszer fürdenék, de tartalék alsónemű most már mindig van a táskámban, mert azt is utálom, hogy olyan szaga van. De persze a parfümök meg csavarják az orromat, tehát arról is leszoktam. És a hajam is olyan. Jó, jó legalább a pattanások nem érkeztek meg, DE olyan híg lángosképem van. Fuj.

Bocsi a panaszáradatért, de valahogy nem vagyok megelégedve azzal a lánnyal aki szembenéz velem a tükörből. :(

zarja

Hello Csajok!

Hát én nem tudom mi van, de nekem még ma is majd szét szakadt a fejem. Reggel bevettem egy fél Rubophent, de azt is kihánytam :? Mi a fenét csináljak? Vettem homeos bogyót, kb 20 percig hat, utána mignt lüktet. Valami jó házi praktika?

Képzeljétek vettem egy babatakarót :lol: Tesómék már lapraszerelték a kiságyat úgyhogy jövőhéten azt is elhozzuk, de csak anyóshoz tesszük le mert nálunk nem fér. Lassan gyűlnek a dolgok, de olyan nagy bevásárlást még nem tervezek.

További szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Zarja, sajnálom, hogy ennyire kivagy magadra...
Egy darabig nem mi leszünk a bál szépei, attól tartok :)

Vszeg engem azért nem zavar nagyon, mert voltam már sokkal kövérebb is ennél, és túléltem, buliztam, pasiztam... A kisugárzás a lényeg, persze, talán pont az nincs most meg.

Az engem is idegesít, hogy méregetik a hasamat - egyelőre csak azok, akik tudják, de akik nem, azok meg szimplán aránytalan kövérnek látnak :)

Engem most a férjem idegesített fel, de nagyon....
Hisztizik, mert nekem több a szabadidőm, mint neki - sokkal kevésbé dolgozik hatékonyan, mint én, tehát lényegében állandóan dolgozik. Nekem is volt lemaradásom, de ma 1 óra alatt befejeztem. Ő addigra olvasta csak ki az Indexet...
És idegesíti, hogy nekem van időm tévézni, játszani, olvasni... és addig piszkál, hogy miért csinálom, amikor ő itthon dolgozik, hogy már kedvem sincs semmihez.
Csak ülök itt mellette, mint egy hülye és unatkozom :(

boruska

Zarja Beszélgetni kéne önmagaddal. Kéne egy kis szemléletváltás. Ez nem a világvége és nem is tart örökké. Te már túl is vagy a felén (hogy irigyellek). Lehet, hogy a bulin a csajok csinik voltak, majd leszel Te is megint. De Te egy emberkét hordozol magadban. Erre igazán büszke lehetsz. Sajna nem sokszor adatik meg egy életben.
Én akkora vagyok már, mint egy bálna. És még csak nem is vagyok olyan fiatal, mint Te.
Tudom bosszantóak a szagok, a lassabb tempó, de próbálj meg örömet találni benne! Ez is az életed része, ne utáld! Az viszont visszavonhatatlanul meg fog változni, hogy többé nem leszel lány, ANYUKA leszel. De azért lehetsz belevaló, karcsú, sportos, csinos csaj. A gyerekeid majd baromi büszkék lesznek Rád. Szóval fel a fejjel!
pammut

Jaj, Zarja. Visszaolvasva olyan kioktatónak tűnik, pedig nem annak szántam, hanem bátorítónak :oops: . Remélem úgy olvastad!
pammut

Boruska: ha nem bámulnak meg és nem látok tükröt, akkor még jól érzem magam a bőrömben, de ez az állandó bámulás idegesítő.

Nálunk kicsit másképp alakul, mert a Zsolti hála égnek nem hozza haza a munkát, viszont van, hogy borzolt idegállapotban jön haza. Ilyenkor egész nap itthon döglik az ágyon. És ez halálba tud idegesíteni. De igyekszem nem szólni érte most már. Eleinte halálba szekíroztam ezért, de mostanra már megpróbáltam tolerálni.

Sajnálom, hogy nem egy tempóban dolgoztok a pároddal, nincs is annál rosszabb, mikor otthon unatkozol a párod mellett.

Pammut, nagyon jól esett, amit írtál, és igyekszem összeszedni magam.

zarja

Eszti!

Ha vigasztal, 2 nap alatt 4kg-val lettem több. Ez nem háj, hanem küzdök a székrekedéssel. A hasam, mint egy lufi. Kőkemény és akkora, mint egy dinnye. Nehezen kötöm be a cipőmet és lihegek egy 200m-es sétától. Nincs étvágyam, pedig a kedvenc kajáim vannak itthon. Kiragyásodtam. Elképesztően fáj a hátam.
És már a csokit sem kívánom. Ez a vég! :lol: :lol: :oops:

A régebbi dolgokra majd reagálok holnap, de most mennem kell feküdni.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kérdésem van:
ha be van dugulva egy kismama orra, mit használhat rá? Az összes orrcseppre rá van írva, hogy terhesség alatt csak külön orvosi utasításra. Viszont a Sterimar és barátai túrót sem érnek! :?

Amúgy egész hétvégén fájt a fejem. Annyira nem, hogy bevegyek vmi bogyót. Épp csak annyira, hogy ne érezzem jól magam...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti!!! nekem az aqua maris nagyon jól kidugította az orrom..mármint a megfázásos orrom..neked is attól van bedugulva, vagy "csak" a növekvő vérnyomástól??? úgy látom lassacskán mindenki átmegy egy megfázáson..aki még nem, az vigyázzon magára, többieknek meg kitartás a gyógyuláshoz!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Kati!

Én most is és Lucával is végig Rhinosprayt használtam minden nap 2szer. Ha megfulladok éjjel, az sokkal egészségtelenebb nekünk, mint az orrspray! :roll:
Vendég

Zuzmoo... mi ugyanahhoz a névhez választunk majd keresztnevet :wink:

Igen, én pl. szívesen összeírom a tapasztalataimat, de épp az előbb hánytam, így egy kicsit későbbre hagynám, most nem igazán vagyok csúcsformában. :cry:

Ronci, babaágyneműben a tapasztalatom ugyanaz mint Beának. Nálunk is hálózsák és vékony takaró jött be. Na meg a gumis lepedő. Mi megvettük a teljes baldachin, rácsvédő, ágynemű készletet - de utóbbi darabjait csak jóval később használtuk/juk.
Majd később, ha gyerekágyneműt vesztek, ott is jól meg kell nézni, hol veszed, mert a huzat és a belevaló töltetek szinte mindenütt különböznek :wink: így ha elkötelezed magad az Ikea mellett pl. (mi ezt tettük) utána mindig ott veheted az utánpótlást is :twisted:

Én a hétvégi fejfájást egy kávéval oldottam meg :oops: tudom ez se éppen a legjobb, de nagyon jól esett :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Hát CSajok nekem már 3. napja fáj a fejem. Tegnap megmértem a vényomásomat, nem volt magas, de a pulzusom. Uhh az egekben. 123 és hasonló :cry: Mi a fenét csináljak?

Zarja! Én is irigyellek, mert már te túl vagy a felén :lol: Egyébként én annyira élvezem, hogy pocakom van. Én is azt csinálom, ha látom, hogy valaki kérdően néz rám akkor megsimogatom vagy megfogom és rögtön leesik neki, hogy babát várok utána jön a döbbenet az arcon :lol: :lol: :lol: Én úgy vagyok vele, hogy hagy növekedjen, hagy gyarapodjon a picuri és majd ha a kezemben tartom akkor elgondolkodom, hogy hogyan tovább, fogyókúra vagy társai... Most az a legfontosabb, hogy neki jó helye legyen és egészségben növekedjen. Az én alakom az egy dolog. Sokkal fontosabb az a picuri akire nekünk kell vigyázni, mert ő még nem tud magára. Ha ezt úgy kell tenni, hogy meghízunk hát legyen... :lol: Pontosan most hétvégén voltak itthon a rokonok és mondták is, hogy hogy megváltozott a szemléletem. Mivel én (azt hiszem már említetem) versenyszerűen foglalkoztam a fitness-model kategóriával, így elég kritikus vagyok a testemmel kapcsolatban, de most ennek van itt az ideje... :P Majd ha megszületett a kis makkfilkó akkor majd lefogyok. Ennyi :P Egyébként Béres Alexandra az első gyereke után kezdett el edzeni, mert daginak érezte magát. Rá fél évre megnyerte az első országos bajnokságát. :roll: Lásd Rubint Rékát. Ő is két gyereket szült már és most hol tart? Nekem ők a "példaképek" ebben. Majd lefogyunk és kész. Most a pocaklakó megnövesztésének van az ideje... Úgyhogy fel a fejjel... Ha akarod, szívesen tornázok majd veled együtt, hogy jobb formában legyünk a szülés után :D csak ne legyél elkeseredve...

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

A hétvégénk szuper volt, gyakorlatilag egész nap lustultunk, ettünk :( , az éjszakám viszont rémes. Szerintem a pocim sem bírta a rengeteg kaját, + nekiálltam hülyeségeket stresszelni. Hogy még mennyi dolgom van, hogy egy csomó ügyem nincs lezárva, bezzeg szegény gyereknek még semmit nem vettem, stb. Eddig úgy terveztem, dolgozom a végéig, de szerintem karácsonykor egy-két ügyfél kivételével lehúzom a rólót, mert így ártok a picurnak. Marha bűntudatom van :(

Négy hét múlva itt az esküvő, ott is csomó dolog van még, közben meg teleszervezem a napjaimat, szóval időzavarba kerültem. Múlt hét végén találtam egy csajt újpesten, aki kismamatorát tart. A torna nagyon jó, a csaj közben folyamatos szülésfelkészítést csinál, mert töki érdekes dolgokról mesél - amúgy tisztára olyan, mint Fábry nőben - , csak épp a világ vége után kettővel lakik. Többet utazom, mint amennyit ott vagyok.

Na, nem nyavalygok, befejezem, helyette megpróbálom hasznosan tölteni a napot :D

Jobbulást a betegeknek!

Kép
juci-77

Front van hölgyeim? Mindenkinek fáj a feje. Arra szerintem egy jó erős mentatea a legjobb. Először szaglászva utána pedig belsőleg.

Nóra! Lihegés stimmel, utálom is. A versenyszellem mindenhol és mindenben él bennem. Most a verseny témája, hogy kevésbé lihegjek egy sétától, mint a partnerem. Nem megy. :( A múltkor egy kedves férfi (háromgyermekes apa) ismerősöm kaján vigyorral jegyezte meg: Már szuszogsz! Még egy két hónap és fújtatni fogsz! Hrrr. :twisted: Az anyukádat azt ám! Én tuti nem. És próbáltam inkább a légszomjjal másképp megküzdeni. Ha nem veszek levegőt, akkor nem szuszogok, ugye?:shock:

Lehet, hogy régimódi és röhejes, de orrdugulásra kínai balzsam, illetve van szuper SunRideres mentás kenőcsöm (olyan, mint a kínai balzsam) szerintem a legjobb. Meg ha tudsz szerezni, akkor lépes mézet lehet rágóként használni. A méz jótékony hatásai belülről javítják az orr nyálkahártyáit. És az állandó „rágókázás” is segít.

Reni! Kösz a vigasztaló szavakat. A tornával szavadon foglak 8)

zarja

Sziasztok!!!

Konkrétan nekem nem fáj a fejem most.. :lol:
Már megjártam a védőnőt..2hét múlva megint menni kell, de hogy minek?????Mindig csak beírja a laborjaim értékét, meg az Uh-t és kész. 2hét múlva hétfőn megyek hozzá, szerdán meg a kötelező dokihoz..aki ugyebár nem a sajátom, hanem akinél meg kell jelenni, hogy beírjon a kiskönyvembe.. ez már hülyeség!!!!
Na mindegy! Lehet, hogy most elmegyünk 4D-re...5000ft ha nem kérsz videót..és mivel mi később akarunk menni DVD-sre, így akár ezt most is megejthetnénk, és akkor la. tutti lenne a neme a kiscsajnak.. :lol: :lol: Bár így sem túl kétségesen mondták, de attól még lehet, hogy csak nem jól látta.. :lol:
Most megyek, mindenkinek szép napot!!!!!

Kép
Kép
ronci

Ronci, én ugyanezért nem szeretek védőnőhőz járni :wink: minek?

de ez a másik orvos, hogy is van? nekem hála Istennek ilyen nincs, a körzetihez se jutok el, nem hogy még egy másik orvoshoz :o

KépKép

KépKép
beneildi

Hát Csajok! Most nekem is betette a kaput a védőnő... Fel akartam hívni, hogy mit csináljak a magas pulzusommal meg a fejfájásommal. Először nem vette fel, másodjára meg kinyomott. Most van a védőnői fogadóóra , talán azért nem vette fel, de akkor is, mi a francnak van, ha nem tudom elérni amikor kellene... Hívjam inkább vasárnap? Az meg azért nem tetszene neki... Grrrr....

bellerreni
Eger

ronci! Mikor lesz Debrecenben hordozós tanfolyam? Most valahogy sehol se találok róla infót. :? Te elmész?

A védőnővel én is így vagyok. Sajnálom is rá az időt :) Nekem viszont a dokim pecsétel a kiskönyvbe. A múltok bele is nyomott hármat mosolyogva, hogy "meglegyen a szükséges pecsétszám" :D

Korábban írtátok többen a füldugulást. Most hogy vagytok vele? Mert nekem több mint egy hónapja változatlanul dugulgat a bal fülem :( Lassan elgondolkodok egy fül-orr-gégész vizsgálaton, mert nagyon idegesítő. Persze az is lehet hogy csak a vérnyomásom miatt vacakol :roll:
zuzmooo

Eszter, én is lihegek, szuszogok, már reggel is. Este meg akkorára nő a hasam, hogy a párom azon szórakozik. Viszont rengeteget simogatja csak úgy spontán, amit ha jól emlékszem a nagyfiúnál nem csinált ennyiszer. Talán benőtt a feje lágya? :lol:
Amúgy nem bírok sokat enni, mert utána alig kapok levegőt, ami néha elég félelmetes, mert nem tudok mélyet sóhajtani. Mi lesz akkor még később?
Szerdán elmegyek a C&A-ba venni farmert, mert a vaterás kísérleteim bebuktak. :cry: Ja, és lassan a szopipárna is aktuális lesz, muszáj valamit a lábam közé vennem, hogy kényelmesebb legyen aludni.

Most kaptam meg a könyvelőktől a jutalom bérszámfejtését. Biztosan csuklott az anyukám amíg csinálták. De most már 4 helyről is megerősítették, hogy ez így jó lesz. :wink:

Védőnő. No, oda nekem is kéne mennem lassan, bár asszem csak október 5-én lesz belőle valami. Telefonon szoktam vele azért értekezni, személyesen nem hiányzik. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Editmk, és ott nincs olyan, hogy a hivatalos terhesgondozáson kívül elmész fizetős UH-ra?

Villő: nekem tetszik, mert különleges. Én ismerek Villőt, szerintem jó név!

Ronci, az én lányom Hanga és nagyon nem bántuk meg, hogy ezt adtuk. Ismerik az emberek, ám mégis különleges. Nagyon szeretjük!

Homeopátiás dolgokat hol lehet venni? A gyógyszertárakban árulnak ilyeneket vagy valami speckó helyen lehet kapni ezeket?

Kattkat, jókat mosolyogtam a felsorolt neveken amiket irtál. Én tegnap hallottam egyet, amin már elnevettem magam: Fióna 8)

Kolos név nem rossz, csak a kérdés az, hogy hogy lehet becézni?

Ágynemű: nálunk is hálózsák! Most is ezt fogjuk használni, igy bármerre fordul a baba, mindig be van takarva, ha ki kell venni az ágyából, akkor is „takaróban” van.

Reni, Béres Alexandra most terhes az első babájával én úgy tudom…

Zarja, Nóri, én is szuszogok. Felmegyek a lépcsőn az emeletre aztán itt lihegek…nagyon durva..
lara

Én ma megyek a védőnőhöz és megmondja az AFP eredményt. NAgyon kiváncsi vagyok!
lara

Lara, homeos dolgokat patikában is vehetsz, vagy a netről (szintén patikából) rendelhetsz. Gyógyszertára válogatja szerintem, nálunk megrendelik ha kérsz valamit.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Már megint elkezdődött a tompa fejfájásom. De az tuti, hogy nem a magas vérnyomásomtól van. Most mértem meg: 99/54 90-es pulzus mellett. :) Érdekes. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

A védőnő témához: nekem egész normális van, vicces, mert én ágáltam a legjobban ellene azelőtt, hogy találkoztunk. Megint egy kicsit rámjött a mamipara, hogy megvan-e, jól van-e a baba, mert mostanában nem igazán érzem mocorogni. Gondoltam, meghallgatja, és legalább a szívhang alapján tudjuk, hogy él.
Az a baj, hogy hiába érzek 'vmit' a hasamban néha, nem vagyok benne biztos, hogy ő az, aztán meg aggódom. De tegnap este, meg ma reggel a buszon (jó nagy reggeli meg tea után :)) mintha ficergett volna :)

Úgyhogy most gondoltam egyet, felhívtam a praxist, és beférek 12-re egy 4D-re! Adok a luxusnak, legalább megnézzük a nemét, és hogy jól van-e!!!!

Drukkokat kérek!! :)

boruska

Csilla, köszi, akkor majd előbb szétnézek a neten, hogy mit mire kéne, aztán megveszem a patikában.

Boruska, nálam is van ilyen, hogy érzem mozogni, de aztán fél napig semmi és vajon él e még...pedig ez hülyeség, miért ne élne. A hétvégén az ülembe ültettem a kutyát, úgy autóztam és a nagy súlyával ugrált szó szerint a hasamon, nagyon fájt. Na gondoltam, most vége, valami baja biztos lett szegény babának...azóta is azt várom, hogy mozogjon már, hogy él-e :oops:
lara

Boruska, Te nem vacakoltál :lol: szerintem már látni fogják a nemét a babátoknak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Boruska, nagy drukk! Ez nekem is folyamatos parám. Néha úgy érzem mintha ő lenne, de biztos nem vagyok benne. És nekem hozzájön ehhez az, hogy második gyerekkel illenék ebben biztosnak lenni. Viszont azzal nyugtatom magam, hogy csak eltelt 18 év. :roll:
Viszont a Praxisban nem lehet túl nagy tömeg ha még mára kaptál időpontot. Persze ez Neked csak jó.

Lara, van egy hely ahol összefoglalták terhesség alatt mire lehet szükség homeo-ból és mi mire jó. Otthon elmentettem a linket, ha gondolod, átküldöm délután.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok,
Bori, megy a drukk... kíváncsi vagyok, hogy melyik tábort fogod erősíteni... :)
Én is ma fél egyre megyek dokihoz, de szerintem nem lesz UH, mert szerdán megyek az Istenhegyire, így valszeg a dokim most nem fog csinálni... :( pedig úgy várom már, hogy lássam a kis prüntyőkémet.
A hétvége nálunk nagyon gyorsan eltelt.
Pénteken éjjel 1-re értünk haza (leugrottunk anyuékhoz), és szombaton meg reggel 6-kor keltünk, mert mentünk a páromék kollégáival amolyan céges bulira, a szolvák határhoz (Ipolydamázsd) vagy mi... egész nap ott voltunk 6-7 körül indultunk haza... Jó volt az egész napos sütés, főzés, dumálás, aranyosak a kollégái (nem mindet ismertem eddig). Hazafelé nekem kellett vezetni, mert a sör és a rövid is kelendő volt, úgyhogy jól elfáradtam, mire hazaértünk. Vasárnap ugyan próbáltam pihenni, de nem nagyon jött össze... a takarítás és a pakolászás közbejátszott.

A tapasztaltaktól én is szivesen veszem a jótanácsokat, tapasztalatokat, mert elég zöldfülű vagyok a témában még... na de majd februártól... :)

Amúgy valszeg tényleg front van, apjuknak is egész hétvégén fájt a feje (így szombaton 1-2 sörön kívül még inni sem tudott... tényleg kóros)... és teganap is szenvedett vele.

Na megyek még dolgozok kicsit, aztán megyek dokihoz.

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Csuppancs Azt a homeos linket feltehetnéd ide is, mert szerintem sokakat érdekelne.
Lara A kutya biztos nem bántotta a babát, nem hiszem, hogy egy bernáthegyi lenne :D . De legközelebb azért pakold őkelmét hátra :) !
Én is szuszogok. És sajna Zarja fogunk fújtatni is :wink: . A vége felé a haladás módjára én csak a "tolatás" igét találtam megfelelőnek.
Boruska várjuk híreidet!
Én is most voltam védőnéninél. Mi jól eldumálunk (lányaink osztálytársak), ez kisfalu, ráérünk. Sajna már híztam, 2 kg-t.
pammut

DFGH
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:14-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Boruska: szurkolok, szurkolok..

Villő, Hanga gyönyörűséges. Villő: a Harry Potterben a véla szóra asszociálok egyből. Az meg jó! Hanga: álomszép nyári virágos rét, vagy a magyar tündérmesék jó tündérkéje.

Kolos: helyes név, de nekem olyan vezetéknévnek jön be, nem keresztnévnek. Akkor már inkább a Botond.

Védőnő: épp ma reggel méláztam el, hogy mekkora mákom van. A komlói gondozással semmi bajom nincs az égvilágon. Tüneményesek, kedvesek, (kivéve azt a szerencsétlen helyettes védőnőt), mindent meg tudok velük beszélni, a védőnőm egy angyal (már most sajnálom, hogy nem ő lesz a továbbiakban) és állítólag a leendő védőnőm is jó fej. A most választott kaposvári háziorvossal mindent meg tudok beszélni, mindenben támogat. Ma reggelre kaptam időpontot, annyian voltak a váróteremben, hogy be se mentem, kinn vártam az utcán (ami egyben előtér is), és pontban 8-kor behívtak mindenki előtt. Nagyon szerencsésnek érzem magam.

És pirulva mondom, hogy a Babóval is nagyon szerencsés vagyok, eddig tüneményes. Nem volt hányingerem, kisróka, nem volt eddig semmi komoly fizikai bajom, (apróbb szédülést leszámítva), nincs gondom az ürítéssel sem, a gyomorsavam is tartja a helyét. Csak annyit tudok mondani, hogy a hisztimen túl a Jóisten tartsa meg a jó szokását.

zarja

Pammut, rendben, felteszem ide. Valahol jó lenne gyűjtenünk ezeket a linkeket, hogy később is megtaláljuk, ha valaki mondjuk elfelejtette lementeni. Nem?
A mi hétvégénk is gyorsan eltelt, szombaton a főiskolai csoporttársamat és a kisbabáját látogattuk meg, tegnap meg szülinapi buli volt a keresztapámnál. :lol: Szombaton fizikailag, tegnap agyilag fáradtam le. Nem kicsit...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

hjk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:18-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

wr
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:18-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

hgj

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Gyarapodnak a nyűgök, ahogy növekszik a baba bennünk. :? Hálistennek a fejfájást megúsztam kop-kop (nekem a halálom), sajnálom azokat, akik nem úszták meg, erre nekem csak egy recept van és az nem igazán bababarát - gyógyszer. Viszont az alvás egyre nehezebben megy, húz a pocak, pedig nem is olyan nagy még. Azt hiszem be fogok szerezni egy szopipárnát, vagyis inkább varratni fogok valószínűleg. Most is egy párnát raktam a hasam "alá, elé" úgy már kényelmesebb a dolog. Azt hittem, hogy erre majd később lesz szükség. :?
Remélem a hétvége mindenkinek jól telt. Nálunk felemásra sikeredett. A párom igencsak megfázott. A lázon kívül minden tünetet produkált (köhögés, torokfájás, -kaparás, ízületi fájdalmak, fejfájás, hidegrázás), remélem ebből nem lesz influenza. Mindent bevetettünk a javulás érdekében, kivéve homeós cuccok. De ma már ment dolgozni, remélem ennyi volt a betegsége. Vasárnap volt állatbörze, el is mentünk, hogy megnézzük az állatkákat, hát nem belépőt kellett volna fizetni??! :evil: Vissza is fordultunk nyomban, hogy erről nem volt szó! :evil: Ha már belépőt kell fizetni, akkor inkább elmegyünk egy állatkertbe vagy vadasparkba. :? SAjna ez nem jött össze... :cry:

Boruska! Drukkolok, hogy a pici megmutassa mi van a lába között! Aztán gyere mesélj, mi volt!

Csuppancs! Azt a homeós linket ide is feldobhatnád, szerintem sokunkat érdekelne...

LÁnyok! Megy valaki Pestre a hordozós hétre? Csütörtökön lenne mosható pelus bemutató, ami érdekelne engem is. Valaki?

Kép
Kép
molmar

Molmar, nekem is kell már párna, úgyhogy beszerzem lassan a szopipárnát. Pedig még nekem sem hatalmas -sőt, idegenek szerintem észre sem veszik- a pocóm...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kattkat Megértem én egy "m"-el is :D . Azért lett ez a nick nevem, mert nagyobbik kisfiam így nevezte a mamutot apró korában :lol: .
pammut

:)

Kattkat

Kép
kattkat

Csuppancs jó, hogy nem vagyok egyedül ezzel az alvás párnával :oops: :lol:

Most megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, kuksizni fog-e uh-n. Soká jövök, mert az utazgatás időbe telik. Addig mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
molmar

Lányok, a szopipárnáról... én csak két végletes eredményt tudok.
Valaki vagy nagyon szerette vagy nagyon sajnálta, hogy megvette.

Nekem nagyon bejött, 15 hóig, amíg Lillu szopott mindenhova jött velünk. Nekem pl. nagy segítség volt a szopinál, de alvás viszonylatban ne várjatok tőle csodát :wink:
És nem lebeszélés, mert én, pl. szopihoz ezer százalékig ajánlom (főleg nagy cicikkel rendelkező lányoknak - magamból kiindulva baromi kényelmes), de alvásnál nekem nem sokat ért :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok Mamik!
A poci témához hozzá szólva nálam is az a helyzet, hogy méregetnek, mi újság, ennyire dagi vagy terhes??
És én is megőrülök, ha bámulják a hasam!
De önnmagában meg vagyok elégedve magammal, én szeretem, inkább büszke vagyok a pocakomra!
A vásárlás dologgal, viszont én úgy vagyok, hogy addig még biztos várok amíg nem tudom, hogy kicsoda ŐŐ

Boruska:
Most nagyon irigy vagyok ám rád, hogy te már mész a 4d-re!
Mi úgy döntöttünk, hogy olyan 24 hét körül, de már az is itt van, mindjárt!

Ja a múltkor szó volt a pólusban lévő 4d ultrahangról, de végül is van valakinek onnan tapasztalata?
Vagy valami infója???

Kép
bettike830

Ildi: jó, hogy írtad ezt a párnás dolgot, mert én is most akarok venni szopipárnát, mert nagyon kényelmetlenül alszom már!!!

Kép
bettike830

Na én most vissza nem olvasok!!! Viszont az elmúlt órámat azzal töltöttem, hogy összeszedjem, hogy mégis milyen tapasztalataim vannak, miket kell venni!
Tessék! Aki el is olvassa, piros pontot kap, mert rohadt hosszú lett! :lol:
1253532296.7348.doc
Vendég

Elveszett az egész amit írtam. Grrrr.

Lara! Benéztem ezt az Alexandrás dolgot :oops: , de a lényeg, hogy valamelyik fitness-lady így kezdte. :lol:

Ildihez csatlakozom szopipárna ügyileg. nekem van, de sz.rt sem ér alváshoz...

Én holnap megyek dokihoz (meg még rajtam kívül sokan :lol: ) de nem tudom lesz-e Uh. Én még most kapom meg a 12 hetes eredményeimetés most megyek Afp-s vérvételre lassan meg már a genetikait kellene csinálni... :? Nem sieti el dokibácsi....

Védőnőmmel beszéltem a magas pulzus miatt. Az mondta méregessem és holnap mondjam a dokinak és majd ő mond rá valamit. Sokat segített... :?

bellerreni
Eger

Ildi, köszi a tapasztalatot. Én sajnos olyan vagyok, hogy ha valamit elhatároztam, akkor hiába olvasok róla esetleg rosszat, akkor is megveszem. :) A lábam közé szántam, mert a takarót szoktam odavenni mindig, de most már hüvi van ha nem takarózásra használom. Neked amúgy milyen van? Hungarocell golyós? Én nézegettem a tönkölypelyvásat, de marha nehéznek találom, úgyhogy lehet hogy maradok én is ennél a változatnál. Vagy meg kéne venni a szabásmintát és szivacsot beletenni? Passz.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Na, megjöttem! A nagy hír: kisfiú, ahogy gondoltuk eddig is. 1000% a szonográfus szerint, látszik a herezacskója, meg a kuki is - bár jó sokáig toszogattuk, amíg megmutatta, nagyon szégenlős baba! Tehát most már Berci lesz, Emíliát elfelejthetjük :)

És ami nem mellékes: csinált egy teljes szűrést, mindene megvan és tökéletes. Kb 200 gramm és 20 cm a teljes hossza (magassága?:)).

Bettike: én a praxis magánrendelőben voltam, kaptam fotókat, meg DVD-t, így 12 000 Ft.
http://www.ultrahang.com/

Este rakok fel képeket, ha tudok.

Most már egészen kibékültem a kisfiús mamasággal, az én kis belevaló Bercikémmel :)

Bori

boruska

Boruska! Gratula! Jaj, nekem még csütörtökig várnom kell. Az még olyan soká lesz.

Nóri, olvasgatom az összeállításodat, baromi hasznos lesz, én a felét már elfelejtettem. Lehet hogy az én pocaklakóm Sudocrem-et használt odabent és összenőtt a nunija? :lol: Bár mondjuk azért ez elég durva sebgyógyító hatás... :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla!

Nagyon könnyen benőhet az a punci! Ne úgy képzeld, hogy totál összenő, hanem egy pici hártya képződik ott. Bár apuka lehet örülne neki! :lol: :lol:
Vendég

Nóri, pláne aggódhat, ha az én is virulens Bercim is ott van a környéken :)

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?