Új privát üzeneted érkezett!

mozzaaa!!!!!!

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


nemáááááááááááááááááááááááááá
Vendég
 


Köszi,köszi,köszi!

Az amerikai palacsinta mindig is izgatta a fantáziámat! De most megvan a kis huncut! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

Niki!
Cuki a bekattant éhes szmájlid!
Na, a héten nem ártana valamelyiket összedobnom.....
:roll:
Ja, cuki: nagy kedvencünk. EMIL pilisvörösvár, vagy pilisszentiván..keverem :oops:

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Jujjj, de nagyon eltüntem! ...és még most sem vagyok 100 %-os!!! Valaki, bárki összegezné nekem az elmúlt kb. 5 hét tartalmát? Mert épp megnéztem éppen 118 oldalt kellene visszaolvassak! Arról hallottam, hogy gáz volt a 2010 májusi topic-kal! De mi?
Segítsetek ki léccciii!!! Na Apróságomnak jön a guzuja, szenvedünk eléggé, nem akar aludni, ringálni kell napközben. Az estivel nincs probléma.
Próbálgattok már mellétáplágatni?
Tegnap felfedeztünk egy tuti ki sétahelyet itt tölünk 25-30 km-re, egy pár képet tolok fel!
Bocsi, ha sok voltam, de már egy kicsit jó..... :oops:

Kép Épp a víz alatt... :)



Kép Kereszt-, és szülők....

Kép és akkor a csoda egy része

Kép még egy kicsi Kép Vilike

Na befejeztem.... puszika

Ja Vilike 63.5 cm, és 6490 gramm! :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Mozza: köszi!!!!! És ha még menne, nagyon-nagyon hálás lennék a sütőtökös és a répás receptekért is. :oops: Brownie receptem van, de én nem nagyon szeretem, naaaagyon édes.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nekem jöhetnek az édességek! Már könnyebb vagyok, mint terhesség előtt; 47 kg. Szerintem a szoptatással AndrisMarci szinte az összes zsírt 'leszedte' rólam. :shock:

Gyöngyi, nagyon rosszul esett az anyósnak, hogy üvöltött a kezében AM; láttam majdnem sírt. :? (mondjuk ha logikusan végiggondoljuk, mire számítottunk?)

Már annyiszor akartam írni, hogy Lilkónak miccsoda szemei és tekintete van! :lol:

Larának gyönyörű a szeme! :wink:

Csajok, ti hogy meritek nem bekötni a törpiket a pihiszékben? Sztem AM fél perc alatt kint lenne. Én sose tettem be bekötés nélkül.

Kolos rucijai szuperek! Mekkorák?

Ezek a mélyülepű :?: (most én sem vagyok képbe) nadrágok nekem sem tetszenek, de tesómnak pl. hihhetelenül jól állnak és tetszik is neki. Semmi baj.
Én mostmár a klasszikusabb darabokat kedvelem, amit nem kell kidobni a köv. évben. És képzeljétek néhány ruhadarabról úgy gondoltam, hogy nekem már nem fér bele az 'anyukaságba' ezért száműztem itthonról. :shock:
Tűsarkú pedig AM születése óta asszem 5-6 alkalommal volt rajtam, ekkor vagy a férjem is jött vagy a gyerek nem volt velem. :lol: Nem szeretnék babahordozóval vagy gyerekkel a kezemben nagyot esni :D

A másik amitől én hülyét kapnék: itthon a gyerekkel szanaszétmosottésnyúltmelegítőnadrágbanéspólóban. Nem agyalok azon, hogy mit is vegyek fel itthonra, de megtisztelem a férjemet és a gyerekemet azzal, hogy nem ilyen göncöket, hanem normális ruhát veszek fel itthon is. (egyébként is halálosan utálom a melegítőnadrágot és a bő pólót -edzésen viseltem mindig ezeket)

Incike, azt a mindenit, te minden nap elkápráztatod valami finomsággal a családot? :P :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Nóri ez csodaszép, oda szeretnék költözni...milyen az idő odakint most?

Vilkó nagyon cukker! úgy imádom a nevét (férjem, a papi a dédi mindenki vilmos nálunk :D )

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki-most kb. 20 fok van, ragyogó jó idő, mondhatni! Itt ez kellemes!! Örülök, hogy tetszik Vilmosom neve, akkor gondolom Lili után ha fiúcskátok lesz az Vilmos lesz! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Adri: én tudod, mitől kapok hülyét? :lol: Hogy az istennek nem tudom kimosni a foltokat a ruháimból. Vagy én vagyok béna, vagy a mosópor, vagy a mosógép. :? Mindenesetre nálam ez a fő ok arra, hogy itthon nem kimenős ruhában vagyok. Az esetek többségében nem én eszem le magam. :lol: Bár főzés közben esélyes nálam a foltkészítés. Igaz, arra beszerezhetnék egy kötényt. :roll: Na, olyanom még sosem volt.
És a másik ok, hogy nálunk mindig melegebb van, mint odakint. Ezért nagyrészt rövidgatyában flangálok, míg ugye kintre nem veszek fel ilyesmit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Niki-most kb. 20 fok van, ragyogó jó idő, mondhatni! Itt ez kellemes!! Örülök, hogy tetszik Vilmosom neve, akkor gondolom Lili után ha fiúcskátok lesz az Vilmos lesz! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na jó étvágyat mindenkinek!!

Megvolt a körutam,kaja már a tűzhelyen.Rizses hús lesz!
(Kutyafüle,majd összeadom mennyiből jött ki)

Na megvettem az anyagot a mei taihoz!Már csak "időt" kéne vennem vhol...nem tudjátok hol lehetne kapni?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Mozza!
Na én rajtam egy ilyen szó szerint úgy állna mint tehénen a gatya :lol: Kezdjük ott rám se jönne :lol: :lol: Irigy irigy aki ilyet fel tud venni :lol: :lol: Mondjuk én nem hordok se bolerót,se mellényt se cicikabit :oops: :lol: :lol:

Kolos cuccok nagyon vagányak!!!

Zsuzsi!
Esetleg próbáld ki h gyümit raksz bele,vagy kóstold meg a vaníliásat,vagyis a gyerkőc


Niki!
Nagyon édesek vagytok!!!!Szupi a mei tai!

Réka!
Nem akarlak elkeseríteni,de már én is párszor azt hittem nem lehet rosszabb,de lett....és fogunk nincs,pedig lassan 2 hónapja várom mint a télapót!
:lol: Lehet előbb jön a télapó mint Iza foga :lol: :lol:

Nóri!
Jaj de szépek vagytok!!!!Én is megyek,már veszem is a vonatjegyet!!!!!Gyönyörű helyen laktok...Én pépet adok Izusnak a tejmellé,mert nem elég a tej...De imádja!Délben kap natúrt,bele gyümi.Vacsorára meg vaníliás!

Ja ,kaja közben a szopipárnáról is lemászik..... 8) :lol:

annus11
 
 


Tinu :lol: ; nekem minden kimegy! Alapmosópor: Ariel M-Zim (van külön fehér és színes ruhákhoz), színesekhez még az előírt mennyiségű Vanish Oxi Action, fehérekhez Vanish Oxi Action Crystal White. A fehér ruha hófehér, a színesek pedig nem fakulnak ki.
(AM kakis cuccaira Vanish szappant teszek, és utána uígy a fenti eljárás :D )

Nóri, szépek a képek és gyönyörű helyet fedeztetek fel!

Kép

Kép
adraci
 
 


nóri ofkorz Vilmos lesz...szép család: Niki-Vili-Lili-Vili...csak el kell magam üvölteni hogy ILIIIIII és hárman futnak hozzám :D :D :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kicsit szita az agyam! Csütörtökön, vagy pénteken lesz a tali? :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


bezséltem a védőnénivel...elmondtam mi volt tegnap a csöcsökkel meg Lilivel...azt modnta hogy ha lesz még egy ilyen nap akkor elkezdjük a gyümit és akkor csöcsöiknek lesz idejük termelni amíg azt megemészti...tápszert semmiképp nem akar iratni, azt mondja bízzak a lányokban meg a lányomban :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Ja igen akartam még mondani! Valaki írta,hogy a krumplit nem szeretik a babók,mert magában nincs íze. Kérem szépen tessék tápit (anyatejet) belerakni,úgy hígitani!

A másik, hogy ott tartunk, hogy lehet,nem elég albérletbe kiadni a kéglit,hanem el is kell adnom. Ha esetleg valaki keres lakást,szóljatok légyszi!
Minden megoldás érdekel!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Annus, te nagyon ügyes vagy a mei tai-jal is! tapsolószmájli

Na, egyébként a múltkor, amikor görög rakott krumplit készítettem én is megszámítottam viccből, hogy kb. 1300-1400 HUF-ba kerül 8 nagy kocka. (1 kocka= én nem bírom megenni, a férjem igen :D ) Ebben nincs benne az energia, a víz + az én munkám értéke. :lol:
Ezzel nincs is baj, csakhogy kevesebbet nem tudok belőle készíteni, én pedig csak 2 napig vagyok hajlandó enni ugyanazt. Utána köszönöm nem kérem. :? Ha pedig kaját kell kidobni, a szívem szakad meg. Megoldás: 1 héten kb. 2x főzök, a többit kapjuk vagy rendeljük. Így mindenkinek jó.

Kép

Kép
adraci
 
 


Trixi, biztos nincs más megoldás? :(
Írok privit, mert a férjemnek kell vmi lakás, amikor Bp-n dolgozik. Nem lehet mindig a haveroknál és minket sem akar itthon hagyni. :?

Kép

Kép
adraci
 
 


adraci, na ez is bajom a főzéssel. Én csak nagy adagokat tudok főzni :lol: Akkor azt esszük napokig, plusz fagyasztunk is le, de egy idő után unalmas :roll:

Mindkét gyerek alszik, előtte kiválogattunk egy zsák ruhát, most mosom Zsófi által kinőtt 80-as ruhákat Fruzsinak. Tökéletesek rá a bodyk, a nadrágok :shock: A tescos 6-9 hós bodyk már alul szétpattannak, ha tele van a pelenka :roll:
Vendég
 


Adri
6-12-esek a cuccok. Van még pár, csak ezek a kedvencek.
Jó vékony lehetsz :-)

Ja, egyre rövidebb (pont pofázok)
Kép

Nóri
jók a képek, gyönyörű helyen laktok.

Mi szüreteltünk hétvégén, meg megnéztük a 2 kiadó lakás/házat. Ma szól vissza az egyik tulaj, lehet este már rakjuk is fel a lakást a netre.
pumuklii
 
 


Na itt vagyon én is :P

Próbálok legalább visszafelé reagálni....

Adraci!
Hú, jó sovi vagy Te is :shock:
Vagy legalábbis nekem......47 kiló kb. ált. iskola alsó tagozatban lehettem :lol: :lol: :lo l:
Na a tréning-kinyúlt pólótól én is idegbajt kapok :x
Nekem mondjuk van pamut anyagból halász nacim, vagy hosszabb, max. ezt vagyok hajlandó felvenni egy normális felsővel.
Egyedül farmerben nem bíííírok itthon lenni.
Anyós :(
Mondjuk nem csodálom, hogy AM sírt nála.......

Nóri!
Üdv itthon, jók a keresztelős képek :wink:

Mozza!
Húúúúú, de jók a recik :wink:
Szomszéd építkezéssel mi újság?

Ráka!
Drukkolok, hogy mielőbb kibújjon az a fránya fog!

Niki!
Tök jó a mei tai, gratula a visszavágáshoz szomszédéknak :wink: :lol: :lol:

Pumuklii!
Vagányak a Kolos cuccok!
Igen ez az early days baromi olcsó márka kint, Londonban a Primarkban lehet kapni, jók a gyerekcuccaik, meg a felnőtt fehérneműt szeretem náluk.

Mozza, Netti!
Nekem is van paypal számlám, kintről rendelek, mindig azzal fizetek, eddig nem volt semmi gond, pedig már legalább 3 éve használom......

Emese!
Bogi nem semmi :shock: :shock: :shock:
Azért a naci ismerős :wink:

Kutyafüle!
Jobbulást Stellának!

Zsüci!
Neked akartam még írni, hogy ez Noel véleménye apa bulizásáról...

Apa jóéjszakát puszit ad a fiúknak.
Noel: Apa, hova mész?
Apa: Megyek találkozom a barátaimmal.
N: Miért?
A: Mert szeretnének velem beszélgetni, régen láttak.
N: Ezért kár elmenned, itt van anya, vele is beszélgethetsz..... :lol: :lol:
Hogy ennyi esze legyen egy 5 évesnek...... :wink:

Incike, Netti!
Jó hosszúak ezek a gyerekek! :shock:

Annus!
Remélem Iza már jobban van!

Esztó!
Álmi halálos a babauszin! :D
Te meg sipirc a dokihoz!!!!!

Ildi!
Jaj de szép szeme van Larának! :D

Köszönöm a kép dícséreteket a magam és kis családom nevében is :wink:

Gyöngyi!
Pesto-t imádom és eszem is :wink:

Na eddig jutottam, ma pakolgatok itthon és a ruháimat selejtezem. Már kiselejteztem 15 farmert, de még mindig maradt vagy 20...... :oops:
Délután meg mennek a fiúk úszni, úgyhogy csak este jövök.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Új hajamat akartam felrakni, csak lemaradt.

Adri
eladó lakás van bőven akkor a fórumon.
pumuklii
 
 


Na, van egy kis szünetem, visszaolvastam.

Lilla baba ismét csak kézben nem sírt, így hát vettem egy mély levegőt, és a hátamra kötöttem. Biztos nem sikerült úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva, de stabil volt, és Babóka is hallgatott. Tettem-vettem, rendet raktam, kivettem a fagyasztóból a kaját, aztán gondoltam, porszívózni is megpróbálok, legfeljebb nem megy.
Végeztem az előszobával és az egyik szobával, hát Babóka szokatlanul nagy csendben van. Megyek oda a tükörhöz, hogy jól van-e, s hát úgy alszik, mint a bunda! :D
Betettem a kiságyba, még most is alszik, így tudok egyet szusszanni.

Nóri:
Én fázós vagyok, és a delet szeretem, de ha ilyen szép képeket teszel be, még a végén megjön a kedvem az északhoz. :D

Öltözködés:
Akkor én most bevallom őszintén, hogy én vagyok az a nő, aki bő pólóban és melegítőnaciban van itthon, vagy néha csak egy ujjatlan pólóban (most is 27 fok van bent). :oops:
A párom sem szokott túlöltözni itthon, mind a ketten kényelmesek vagyunk. Egyszerűbb a pólóból naponta x-szer elővarázsolni a cicit, mint a bonyolultabb darabokból, úgyis házimunkát végzek, amihez nem kell öltözni, és a gyerek napjában többször összenyálaz-lebukik. :?
Lehet, ez igénytelennek tűnik, de nekem így jó.

Torta-sütés:
Én sütnék, ha lenne, kinek. A párom nem eszi meg az édeset, nekem meg árt. :? Na, majd egyszer Babókának.

Tesz-vesz:
Lenne egy idióta kérdésem: én eddig csak rendeltem a tesz-veszen, eladni még nem próbáltam, és nem szoktam postára járni sem. Szóval a kérdés: honnan szerzitek a csomagolást? :oops: :D
Ha rendelek valamit, mindig szépen be van csomagolva ilyen-olyan dobozkába, vagy olyan apró hólyagos nagy borítékba (a hivatalos nevét sem tudom), de én még sehol sem láttam, hogy ilyent kapni lehetne. A postán szerzitek be a csomagolóanyagot?
Ha tudnék csomagolni, nekem is lenne, amit megpróbálnék eladni... :) :oops:

Annus:
Nem túl biztató, amit a fogakról írtál. :( Lehet, itt az ideje kínomban bevetni a homeopátiát. :D

Na, megyek, befejezem a porszívózást, amíg Babóka hagyja.

Réka

rekap
 
 


Panndi!
Sortárs :lol:
Mármint selejtezés van nálatok is.....

Pumuklii!
Hát Te is nagyon sovi vagy! :D Nem is látszik, hogy 2 gyereket szültél....
Meg csini is, tetszik a hajad :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Nori, orulok h ujra itt!
fozessel en is igy vagyok kb.. kicsi nem megy :roll: sok meg felesleges.. de hat azert muszaj fozni. hetvegen van mindig sajat keszitesu fott kaja, hetkoznap ahogy esik.. apa ugyis az irodaban ebedel..

panndi, a 80as mennyivel nagyobb? kell vasarolnom melegebb ruhakat,de total felek megvenni mar barmit :? ha 74es meleget veszek es kinovi mire raadnam akkor morcos leszek :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Pumukli: jó, az új hajad!

Adri: a kakifoltok nekem is kijönnek a Vanish szappannyal, de zsíros foltok, gyümifoltok sokszor nem, akkor sem, ha használom a csoda Vanish Oxy micsodát. Mondom, én vagyok a béna! :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Noel :lol: :lol: :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, és megnéztem, én is folyékony Arielt használok. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Noel :lol: :lol: :lol:

Netti: szívesen odaadok pár 80-as ruhát (body, nadrág, meg még rugdalozó is van, Zsófinak az volt a pizsije), hogy megnézzétek, mekkora Boróra. Amint megszárad, kölcsönözhető egy próbára :)

47 kg? :shock: Hát annyi azért nem szeretnék lenni, de egy 58-cal tökéletesen elégedett lennék :wink: Amúgy én is mindkét szülés után a terhesség előtti súlyom alá mentem, mondtam is a férjemnek, hogy szeretek is szülni :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Ákoskámat megkereszteltük tegnap, gyönyörű volt a szertartás. Majdnem cikiben maradtam, mert a keresztelőrucit már néhány hete előre megvettük, csak nem kalkuláltam bele ilyen mértékű növekedést. A víz levert reggel, ippeg, hogy be tudtam pattentolni a gatyót :shock:
Fotót tennék fel, de - lehet, hogy furán hangzik - még nekem sincs... a családtagok fotóztak, és tegnap már nem töltögettük fel a gépre. Majd ha megkaptam, pótlom.

Trixi :( remélem sikerül vmi megoldást találni! Babausziról egyébként neked akartam írni, hogy van az erzsébeti usziban is, ha jól emlékszem 2200 Ft/45 perc. Eddig ez a legbarátibb, amiről hallottam. Majd utánajárok, mert mi is szeretnénk menni, de 15 ezer/hó-t én is sokalok.
Tali, csütörtök.

Gyöngyi, az Oázisban nem voltatok még babauszin? Olvastam, hogy ott is van, csak az oldalukon nem találtam árat. Nekünk az is közel lenne.

Adri, én is M-Zim+ Vanish kombival mosok, de még így is akadnak pólóim, amelyekből nem jött ki az anyatej. Kezdek leamortizálódni :lol:

Ja, és nagyon irigy a fogyásért, rajtam stabil +8 kg van, szülés óta nem ment le egy deka sem, pedig szoptatok :roll:

Netti, bocsi, de nem voltam a hvg-n, utólag is: NAGYON BOLDOGSÁGOS, HOSSZÚ-HOSSZÚ HÁZASSÁGOT KÍVÁNOK!

Hű, ezek a gatyók... a szolis csajszikon (a ház aljában van egy szoli) láttam ilyesmit, nekik jól áll, de nekem abszolút nem a stílusom.

KépKép
novygirl
 
 


Ja igen: én is melegítőben vagyok itthon, mert szeretem :oops: Meg általában Jeans Clubos felsőben :) De én átöltözöm akkoris, ha a játszótérre megyünk, sőt, Zsófi is itthon melegítőben van, van játszóteres gatyája, meg vannak utcai gatyái :lol:
Vendég
 


Barbi,
a fiad zseniális!!! :lol: :lol: Imádom az ilyen gyerkőc-aranyköpéseket, annyira látszik, h az ő világképük még mentes a "felnőttes" görcsöktől meg gátlásoktól... De ezt elmondom a férjemnek, esküszöm! :lol: :lol:

Mozza,
miszösz az a cicikabi...? :oops: :oops: (bár nekem biztos nem állna jól) :lol: :lol: Jutottál valamire az ukrán vendégmunkásokkal?
És köszi a recepteket, a holnapi reggeli a pancake lesz! :lol: (bár juharszirup nélkül, szerintem büntetés az íze)

Nóri,
ilyen helyen én is szeretnék sétálgatni... Irigy-irigy...

Réka,
pufis műanyaggal bélelt borítékot lehet kapni a postán, többféle méretben is, ill. dobozt is! De puha dolgokat, pl. ruhát én úgy csomagolok, hogy beleteszem egy szatyorba, azt jól leragasztom, aztán a szatyrot beborítom csomagolópapírral - bármelyik papírboltban lehet kapni, vastag, ált. barna színű papír. Azt is leragasztom, és már mehet is!

Mit is akartam még...? Ja, Zsuzsi, próbáljátok ki az ízesített tejpépeket (van vaníliás, meg banános pl.)

Kép

Kép
zsüci
 
 


panndi :lol: koszi!! anyum megkertem h nezzen par 80as meretut, ha nem lesz akkor kerem a segitseged,mert nincs viszonyitasi alapom :D

nekem is van kulon itthoni meg kimenos rucim, de az itthoniakat is selejtezem ha mar nem szalonkepesek :lol:

cicikabi, ami addig :D

Boro is amiben itthon van,abban sosem viszem utcara.. max udvarra :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


És a lényeg! Voltunk védőnéninél, hivatalos méreckedésen. Csibém két hét alatt összehozott 3 dkg fogyást... :cry: :cry: Most 5750 gr és 66 cm. Mivel ezzel hivatalosan is leestünk a percentilis táblázat kritikus alsó részébe (meg ne kérdezzétek, mi az, a védőnénit idéztem), el kell kezdenünk adni valami mást is az anyatej mellett... Sok-sok sírósszmájli...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Halihó!

Mi is itt, csk bent voltun de a munkahelyemen picit megnézni a csajokat.

Nekem kéne a brownie recept, a férjem kedvence, ő is az US-ben és Kanadában volt kisfiú.

Mozza Ti még mindig tartjátok, hogy a férjed angolul beszél Lilihez? Jajj, és ne haragudj, de ez a nadrág sztem rettenetes! :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi, Barbihoz hasonlóan engem semmi sem tarthat vissza a pestótól!

Én itthon nem lepattant ruhában vagyok, hanem "itthoni ruhában". Nekem vannak erre rendszeresített rövidgatyáim, gumis derekú lenvászon gatyáim, pamut felsőim. Relatíve csinos, kényelmes. Farmert rühellem. Én a mai napig nem tudom megfejteni, hogy lehet az valakinek kényelmes...?

Tinu, a mosással én is hadilábon állok.Azzal is... Szerintem nyugodtan vágj bele az útba. Addig még van idő gyakorolni. Tünci is jön? Vagy nem tudom ki, de valaki még ajánlotta Vanninak Barbin kívül, hogy elhozza - ez a személy biztos szívesen elvisz titeket valahonnan...

Nem tom mit akartam még... Ja, Nóri jók a képek, Pumukli szupi hajad, Lili nagyon cuki!

Holnap oltások... :cry:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Hean,
ha jársz errefelé: néztem Alíz adatait, és hát ő se volt egy szumós alkat... :lol: Titeket nem maceráltak Alíz súlya miatt?

Kép

Kép
zsüci
 
 


zsüci, fel a fejjel! Kamilla már nagylány :)
Vendég
 


zsuci, sztem ne szomorkodj emiatt.. Kamilla majd megismer uj izeket, o mar kesz nagy lany :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


rekap- Üdv. az újak táborában. Én előtted a harmadik vagyok... :wink: Neked mikor született a babókád, és hogy hívják? Bocsi, de most tényleg lemaradtam, mint a borravaló. :oops: Nekem 05.18. Vilmosom született itt kint..., egyébként hidd el, én is kellőképpen fázós vagyok, a párom attól tart, hogy a gyereket is hozzászoktatom a meleghez. Na de ha szerintem kell az az olajradiátor este egy kicsit.... :roll: Egyébként meglehet szokni, meg nyáron így utólag, hogy otthon is kifogtuk azt a dögmeleget azt mondom Vilikének is jobb volt, hogy nem volt az a gutaütő hőség itt. Itt a max. 30 fok volt "nyáron".
Képzeljétek kezd sötétedni hamarabb. Már 7kor sötét van, csak az a baj, hogy egy hónap múlva meg már 4kor az lesz... :? :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Tinu,
én szívesen elviszlek csütörtökön! Vanni úgyis Barbiékkal megy... Ha neked okés, akkor hol vegyelek fel?

Kép

Kép
zsüci
 
 


panndi :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti :lol:

Látszik, hogy egy levegőt szívunk :lol:
Vendég
 


panndi, pontosan :lol:

szofi, hany oltast kaptok?

Netti
Kép
maumau
 
 


Zsüci, ne keseredj el! Kamilla már nagy-nagy lány! És már kapott sok tejcsit, meg kap is még sok tejcsit! 5 hónaposan szerintem segáz, hogy elkezditek a hozzátápit valamivel!!!

Zsüci, a cicikabi jelentése a mi testalkatunk számára: TILOSSS!!!

Ákosnak gratulálok a keresztelőhöz!

Trixi, a babauszi 45 perc. Ahova mi járunk, ott 3 hó után haladó csopiba kerülünk, az már "csak" 12500 Ft. Mondjuk tény, drága. Csak azért annyira nem meredek a helyzet, mint ahogy leírtad.

Meg akartam írni, hogy szerintem van szép melegítő... Én most akarok venni télire jó puhát...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na, meglett Zsüci neked Tinu! Királyság.

Netti, két oltást kapunk: kötelező+prevenar. Mi ugye nem rotázunk.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, akkor ket combiztok, Csani biztos ugyes lesz!!

azt vettem eszre most nagyobb tuvel szurtak mint eddig. miert?

Netti
Kép
maumau
 
 


zsüci-tudom sovány vigasz, de mi állandóan születése óta ott kullogunk az alsó határon. Engem ez azért nem érdekel, mert látom rajta, hogy egy kiegyensúlyozott, mosolygós, csupa vigyor gyerek, na jó pár napja tiszta hiszti, de ez még belefér. Na meg kis husigombóc, szerintem egy a lényeg, te mit tapasztalsz Kamillán.

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Köszi a vigasztalást mindenkinek! Remélem a hozzátápi dob valamit a súlyán, mert ha nem, akkor komoly aggódás következik...

Szofi,
ja, sejtettem, h a cicikabi valami ilyesmit takar... :lol: :lol: :lol: :lol:

Tinu,
:?: :?:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Szofi-szorítok Csani szurijához. Na a svéd és a magyar oltásrendszer között akkor íme az első kiugrás, mi majd csak 5 hónaposan kapjuk a második szurinkat, és akkor kapjuk mi is a prevenar második adagját, csak mi kötelezően. Itt a rotáról nem szóltak a hirek, de gondolkozunk rajta, de jobban nálunk is arra hajlik a mérleg nyelve, hogy minek! Ja volt már kiugrás, mert mi születéskor nem kaptuk meg a BCG-t., azt majd 6 hósan! Csani az mekkora már? Mert mi szültünk úgy nagyjából közeli hosszal, meg súllyal, na jó én jócskán lemaradva, de úgy köbö. :lol: :oops:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: