Új privát üzeneted érkezett!

Háát,elújságolom,tegnap milyet túráztam!Most úgy érzem,nem sok van hátra.A kékesről gyalog leballagtunk Mátrafüredig.Na,mit szóltok?5 km.Nekem ez legalábbis nagyon nagy dolog.Ennyit menni!Nem tudtam,mire vállalkozok,de túléltem,bár annyira fáj mindenem..Na de a friss levegő,meg minden.Edzésben kell lenni,amíg lehet.

Kép
pandi34
 
 


Szilvi,de ari már a pocaakod!Nekem is észreveszik már,csak az a baj,még fönnebb is van egy nagy hurka.

Kép
pandi34
 
 


Helló! Szilvi én nem megyek börzére, azért nem reagáltam. Mekkora már a hasad, de nekem nagyobb, pedig kevesebb hetes vagyok. Dehát a 4. baba. Szépen mindenki kerekedik. Édi a fiad!
Vendég
 

 
 

Hol lesz a bababörze és mikor? érdekelne.....

Én is jártam egy nagyot a tegnap, Pilisszántóról kimentünk az erdőre, több volt, mint 5 km, jól el is fáradtam, de nagyon jól esett, aztán az éccaka még szülinapozni is voltam :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


vadszi :)
azt szugeráld, hogy minden rendben lesz. Az 1. terhességemnél engem is hamar küldtek terheléses cukorra (a belgyógyász tüsténkedett, utána a nőgyógyászom teljesen el volt hűlve, hogy hányós kismamát minek küldenek ilyen hamar, ráadásul ő ígyis-úgyis elküldött 24 hetesen mégegyszer)

szilvi :)
nem szoktam bababörzére menni, mert egyedül nem szeretek menni, apáját nem lehet ilyesmire rávenni, barátosné meg nem nagyon akad, aki szabaddá tudná tenni magát, vagy érdekelné. Most nagyon sok cuccunk megvan már, ami meg nincs, azt szépen lassan a vaterán, teszveszen, babaszobán beszerzem.
Nagyon csini a pocid :)

pandi :)
húúú, nagyon irigyellek a túra miatt. Én mostanában annyit feküdtem, hogy ha felkelek egyből szuszogok...

yilonne :)
oks, javítom a táblit :)

cici: gyerekek előtt nekem is kis melleim voltak, amik a szoptatások után a nullával lettek egyenlők :evil: :cry: Most már nőtt picit, szoptatáskor úgyis bedurran, ezen nem aggódok, de utána nem számítok jobbra, mint eddig...

poci: na, én is csináltam pociképet, mert már szorít a gatyám, gondoltam, mostmár látszik (és nanááááá, hogy kinyomtam, hogy jobban látszódjon, élőben nem lehet ám észrevenni :) )

Kép

Táblit később rakok :)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


fúú Minyu nagyon hasonlítunk
szép vékony vagy így 3. babával is, gratula!
köszi a táblát

majd ha szerzek valahonnan fotómasínát, akkor teszek fel én is pocakfotót
ma átadta egy bácsi a helyét a buszon :lol:
hát nekem is nagyon pici cicim van... nőtt sokat magához képest de ...hát szerintem most 70A-s
pont ekkorát szerettem volna mindig is, a pálcika testemhez pont elég
amúgy tök normális, egy hete kb nem fáj, de azért érzékenyebb

bababörze? ott meg mi van?

Kép
yilonne
 
 


yilonne :)
bababörze olyasmi, mint a bnv, de csak babás dolgok vannak. Vannak nagycégek szuperakciókkal és magánszemélyek használt babacuccokkal. Ha bírod a tömeget, érdemes kilátogatni, mert sokmindent be lehet szerezni egyszerre.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Köszönöm lányok a biztatást, remélem én is, hogy minden rendben lesz. Amúgy is utálok hányni.
Azért küldenek ilyen hamar mert volt a családban cukorbeteg, nekem a mamám. Meg a páromnak az apukája. Ő nagyon súlyosan.

Nagyon fáj megint a fejem.
Tegnapelött is fájt, akkor kinomban vettem be 1 algopyrint. el is mulasztotta. De most nem merek. Ilyen gyakran szedni nem kéne.

Kép
Kép+1nap
Kövi orvosi vizsg+uh:nov 5.
vadszi
 
 


Sziasztok

Én nagyon sok mindent a babaszobán szereztem be! Most már nem nagyon kell semmi az autósülésen kívül, de azzal ráérünk.

Babakocsiból én a Peg Perego Veneziát ajánlom, ami mind árban (főleg ha használt) mind minőségben és kihasználhatóságban jó!. Vízszintesre dönthető. Átfordítható tolókar. Aránylag könnyű tolni.
Babahordozó is rápattintható.

Szoptatóspárnát is ajánlom, már most szülés előtt hasznos, segíti az alvást (szoptatáshoz mi nem is nagyon használtuk, csak az elején, de a szülőszobán ott volt)

Matrac, nekünk kókusz volt, olcsó a Corából, de a sima matrac is jó szerintem.

Pelenkázónak elég a kemény feltét ha úgy jobban elfértek. Mi most is azt fogunk használni.



Pár hete az Ikeában nagyon nagy akció volt ugyanis átépítették. Babaágy matraccal, felhúzott párnával takaróval 10000-ért!!! Sajnos mi is lecsúsztunk róla, illetve anyum megvehette volna csak akkor nem gondolta, hogy nem ártana egy kiságy hozzá is.

A babaruha vásárlással vigyázzatok, mert ott lehet beszerezni egy csomó használhatatlan, unpraktikus darabot!

Hordozó nekem három van. A kendő nem jött be, túl macerás. Az elejére, és a járni tanulós-felkéredzkedős időszakra csatos babaerszény (saját)
Kép
Kép
Kép

utána Liliputi csatos, ezt is nagyon szeretjük! http://liliputi.hu/index.php?m=main&a=s ... e=hordozok az oldalon találtok egyéb hordozókat is! Üzlet a Mamutnál.
Kép

És még van egy Mei Tai is, amit szintén magam varrtam, de azt csak saját célra nem eladásra. Ezt kis kézügyeséggel bárki megtudja varrni, de a liliputi oldalon találtok gyönyörűeket.

Én így alakultam pocakilag az első trimeszterben.

Kép

Ez pedig friss 13 hetes

Kép Kép

Mindenki meglepődik, hogy ekkora már, de egyrészt harmadik gyerek, másrészt sajnos most a második szülés után nem sikerült úgy lefogynom. Legnagyobb bánatomra én nem fogyok hanem hízok a szoptatással.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hol lesz és mikor a bababörze?

Csini pocik :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktouch 2009.09.20 16:42-kor.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Vadszi
Próbáld egy féllel lehet az is elég.

Amúgy Algopirint csak a középső harmadban lehet szedni!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!
En is bejelentkeznek kozetek, ha nem gond. Jovo marcius 21re varom a masodik gyerekem, aki ha minden igaz fiu lesz, aminek nagyon orultunk, tekintve, hogy lanyunk van, aki juniusban volt 2. Ez a masodik terhesseg nem egeszen olyan mint az elso volt, ( akkor kutya bajom nem volt sose, talan egy kis emelyges a legelejen, egy ket vadligorcs ejjel, es slussz) most egesz nyaron vegig hanyinger, fejfajas, emelyges, hat nem volt nagyon kellemes a hosegben.
Sokatokhoz hasonloan en is jartam az Istenhegyi uton, a korom miatt javasolta a doki (34) es minden rendben van.
Amugy most osszel szerettem volna visszamenni dolgozni, de Julit nem vettek fel bolcsibe, ugyhogy a tesogyartas mellett dontottunk egy konnyelmu esten, aztan mire eszunkbe jutott, hogy dehat ha en kapok fizetest, akkor siman ki tudnank fizetni a maganbolcsit is, hat, addigre keso volt :D De szivem melyen nem banom persze, hogy itthon lehetek meg a csajjal, nagyon jo fej, bar nem tudom, hogy nem szarmazik e hatranya a kesobbi szocializalodasbol, igy is kisse fel a gyerekektol. Az meg egy masik kerdes, persze hogy en hogy fogom birni 2 gyerekkel, tudom, hogy mindenki megcsinalja, de 1 gyerekkel meg irto nehez elkepzelni is!
Na talan ennyit eleg is elsore.
Sokat olvasgattalak benneteket, nagyon klassz hogy ilyen sokfelek vagytok, nagyon orulok a sokgyermekeseknek, meg elsobabasoknak, meg a tobbieknek is, szerintem irto izgi igy egyutt varakozni, foleg majd a vegen!
Szep vasarnap estet mindenkinek!
Zsuzsa
bubb
 
 


Es meg:
Ja, es nagyon jok a kepek, csinos kismamak vagytok.
Mi is kokuszmatracot vettunk Julinak, de szerintem a hagyomanyossal sincs semmi baj. Hordozasra mi Baby Bjornt hasznaltunk amikor kicsi volt, amikor meg nagyobb, Ergot, ezt meg mostanaban is szoktuk kirandulaskor.
bubb
 
 


yilonne
Milyen kiállítása volt a barátnődnek?

Kismamagatyákhoz akartam még, hogy a két Mamut közötti utcában van 2 in 1 ami alapból elég drága de gyakran, -most is- vannak nagy leértékelések 70% és így már teljesen jó az ár! Én két éve vettem 3000 Ft-ért ott gatyákat és nagyon nagyon kényelmesek. a fotón is az van pl rajtam.

Bubb
Isten hozott!
Én csak azzal tudlak biztatni, hogy nekem két gyerekkel sokkal könnyebb volt mint az elsővel!

Örömteli babavárást!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Az Ergo ugyanaz mint a Liliputi amit feltettem, csak drágább! Mindkettő nagyon jó hordozó én is tudom ajánlani. Ilyen még a Beco is de az már horror áron van, igaz gyönyörű anyagokkal dolgoznak!

http://www.ergobabycarrier.com/

http://www.becobabycarrier.com/

Nekem a Beco nagy álom, de már biztos nem lesz!

A Baby Björn nem annyira jó. Sokáig én kardoskodtam mellette nekünk is volt, de nagyon hamar kinövik, és állítólag nem elég nagy terpeszt csinál. Kifelé meg eleve semmiben nem tanácsos hordozni.
Mondjuk a kenguru kategóriában a legjobb ez tény, de a kengurunál jobb a kendő vagy az erszény.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Még annyit ha valakit mélyebben érdekelnek a hordozók és hordozás, annak nagyon ajánlom a Mamamit!

http://www.mamami.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Csajok, akkor most kismamaruhás linkeket is tegyetek már, nem baj, ha használt! Muszááááááááááááááááj vennem! Főleg felsőket, hosszú ujjút és olyan kicsit feszülőst, vagy legalábbis nem A-vonalút....
Vendég
 


Vivi
Nézd meg a 2in 1-ban!
Vannak felsők is!

Mondjuk szerintem felsőt jobban lehet találni sima turiban is, most amúgy is a kismamás a divat! De a C&A-ban is vannak jó felsők, a gatyák nem annyira... illetve érdemes figyelni, hogy a H&M-ben mikor van leértékelés, én ott vettem 1000 Ft-os kismamafelsőt a gatya is 1500 volt! De azt mondjuk ki kell fogni...

http://www.2in1collection.hu/

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Júúúúj ez a sárga felső de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!! Köszi a linket!
Vendég
 


Mondjuk ezek biztos eredeti árasok, de lehet találni a kifutók közt is szépeket! És azok sem csak nyáriak, hanem tavalyi divat.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka
a fogasházba rakta ki a régi munkáit (fest)
ez olyan lezáró kiállítás
nemsoká lesz neki megint, de az már az új munkákkal, de azt még nem tudom hol lesz

Kép
yilonne
 
 


http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html
nagyon érdekes cikk!!! mindenkinek ajánlom figyelmébe

Kép
yilonne
 
 


Mamacka!
Ti is használtatok Liliputis hordozót? Tényleg olyan jó, ahogy mondják? Nagyon gondolkozom rajta, csak nem túl olcsó, és szeretnék véleményeket róla.

Én is kókuszmatrac párti vagyok, nekünk nagyon bejött. A kistesó valószínűleg megkapja Alexáét, mert Alexának már egy ifjúsági ágyon gondolkozunk. Ugyan kicsi lesz még hozzá, de felesleges még egy kiságyat venni arra a rövid időre. Szerintetek?

A matracra pedig lehet venni martacvédő huzatot. Gumis, az egész matracot befedi, az egyik fele nagyon puha műanyag szerű valami, a másik fele frottír. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, főleg az árával, mert az Astiban pl. 1100 Ft volt.

Kép
Kép
detty74
 
 


yilonne
 
 


Megnéztem én is a cuccokat, kismamákat, babákat. Lányok, ezek a hálózsákok tényleg jók pár hónapos babáknak, esetleg újszülötteknek? ezekben tudnak éjjel forgolódni, mozogni? Nekem ez olyan furcsa.... http://astikids.com/index.php?pg=market&cid=10

Kép
Kép
ginnie
 
 


Ginnie!
Nekem a kisfiam 5 és fél éves és még mindig hálózsákban alszik szalad benne és felmegy a galériás ágyára a lépcsőn is semmiben nem akadályozza meg ha rajta van én nagyon merem ajánlani!
Nézzetek szét a www.teszvesz.hu mert nagyon sok jó dolgot be lehet szerezni ott és nagyon jó árban újat és használtat is!
Olyan kevés ideig jó a kicsikre a ruci hogy nem érdemes szerintem újat venni.
Minden amire szüksége lehet egy babának és a kismamának az itt megtalálható!
Én már szinte mindent megvettem a kicsinek és csak itt vásároltam neki!

Kép
Kép
20100310
 
 


Koszi Mamacka, aranyos vagy. Hat ugy legyen , ahogy irod a tesokkal!
Az Ergot igen kisse elbenaztuk, kesobb hallottunk az olcsobb kiadasrol. De amugy en nagyon szeretem, nekunk nagyon bevalt, nyilvan a liliputis is tok jo.
A BB kenguruval mi meg voltunk elegedve, nem emlekszem pontosan de Juli kb 10 honapos volt mikor meg hasznaltuk. ( Mondjuk ő 9 kg volt 1 evesen ) A kifele forditas kerdese meg ugye hitvita, hallottam mar , hogy devenyes terapeuta ajanlotta, de persze biztos van olyan doki aki ellenzi. A kendohoz en ugyetlen vagyok, a babaerszenyt probaltam, es nekem nem valt be, valahogy ugy ereztem, hogy eltunik benne a baba. De lehet hogy masfelet meg megnezek majd.
Vadszi, engem is elkuldott a dokim az elso labor alkalmaval terheleses cukorra, pedig nincsen cukros eloeletem. De mondjuk ez a doki elegge ovatosnak tunik nekem eddig. Meg csak egyszer voltam nala, holnap megyek ujra.
Ezt a halozsakos kerdest passzolom, mi hasznaltuk, hasznaljuk, de egeszen pici korban meg nem, akkor meg tul meleg volt ahhoz.
bubb
 
 


Sziasztok!

Csinik a pocakok! :) És Mamacka pocakja sem tűnik olyan nagynak.
Kérünk még fotókat!

Mi is Liliputi hordozót használtunk egy ideig. Sokáig Luca ott aludt el. Beletettem és 5-10 perc múlva már aludt is és tehettem az ágyába. Most már nem akar megmaradni benne. De szerettem és kényelmes is. A derékpántja nekem kicsit puha, így egy idő után már nem volt annyira tartása. De azért jó. Viszont csípőn hordozásra nem vált be nekünk (pedig jó lett volna), pedig használati utasításokban azt is mutatják, hogy lehetne.

Most a kicsinek kellene majd vmi jót találni, amit újszülött kortól használhatnék. De lehet, arra inkábba kendő jó. De az nekem is bonyolult.

Mell: Na, végre most már megint kitelt nekem is. És érzékeny is. Korábban írtam, hogy semmi mellfeszülés. Hát, az még mindig nincs, de legalább feltöltődött. :) (Detty te hogy állsz? Mert hasonlóan voltunk.) Luca előtt nekem is kicsi, formás melleim voltak, aztán iszonyúan megnőttek. A-B-ről D-re. Hihetetlen kemény kődinnyéim voltak. Kicist meg is repedt a bőr... Aztán a fejés megszűntével nagyon eltűnt, lelapult, elpuhult... :? Iszonyúan zavart. Most jobb, de nincsenek hiú reményeim a testvér szoptatását követően... :? :(

Hálózsák: Szerintem a pici babáknak, újszülötteknek aztán tényleg jó, mert ők még nem nagyon forgolódnak. De a nagyobb babák, gyerekek is megszokják. Én most gondolkozom rajta, hogy újra meg kellene próbálkozni vele, mert jönnek a hidegek és Luca mindig kitakarózik.

Bubb! Üdv köztünk! :)

Na, mennem kell, sír Luca. Jó éjt!

biribon
 
 


Sziasztok!

A hétvégén mi is döntöttünk a nevekről!

yilonne
nálunk is Zsombor lesz, ha kislány akkor pedig Fédra, apa választotta őket. de nekem is nagyon tetszik.

Minyu ha megtennéd, hogy beírod a táblába, a nemét én még csak 5 hét múlva tudom meg. :(

Ti is megérzitek még, hogyha meg kellene jönnie?
Én úgyanúgy érzem mint régen, de most csak 1 napig.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!

Yilonne!
Köszi, de kendőnk van, viszont Alexát a 10,6 kg-jával már nem tudom csípőn kendőbe tenni, a háti hordozás viszont nekünk kendővel nem jön be, béna vagyok, de mindig laza lesz, és nem érzem stabilnak a gyereket. Meg a felállás is gondot okoz, mert az átdobós módszertől félek, a hanyattfekvésből felállást meg már nem merem, mert utána fáj a hasam. Ezért gondoltunk a Liliputi hordozójára.

Biribon!
Nagyon hasonlóan vagyok én is: nem feszül a mellem, de ha Alexa játék közben rátenyerel, akkor csillagokat látok. Szegényt tegnap jól megijesztettem, mert a fájdalomtól felsikoltottam, amire ő elkezdett sírni. A 7,5 hónap fejés után szörnyű állapotba kerültek a melleim (Neked is???), még arra is gondoltam, hogy ha nyerünk a lottón, akkor elmegyek plasztikai sebészhez, mert az egész egy lógó bőrdarab lett. Most feltöltődött, de én sem fűzök nagy reményeket a későbbiekre nézve. :(
Köszi az infót a Liliputiról!!!

Ginni!
Nekünk nagyon jó a hálózsák. Az újszülött nem mocorog, így nincs gond, most meg Alexa simán feláll benne, forog, nem akadályozza semmiben. Persze fontos, hogy elég bő legyen. Mi mindig 3 számmal nagyobbat használunk, egyrészt, mert belenő, másrészt van hely, hogy mocorogjon.

Kép
Kép
detty74
 
 


Szivli: csini poci, cuki gyerek! :D Babaruha börzére én sem megyek, mivel egy újabb fiúval bővülük Danitól örökölhet mindent, plusz tesómék fiától is..

Pandi: jól bírod, hogy még ilyen túrákra vállalkozol!

Ktouch: még bírsz éjszakai bulizni: :) De irigyellek!

Cici-téma: Danival a terhesség alatt összesen egy méretet nőtt, majd szülés után a 2. napon 2 méretet, és utána még egyet.. Aztán majd 2 évig szoptattam a fiamat, és amikor abbahagytuk, akkor kisebbek lettek, mint valaha.. Most viszont már megint szépen megnőttek. Gondolom újabb hosszú szoptatás után megint csak kisebbek lesznek. Bár állítólag évek múlva rendeződik az eredeti méretre, csak kicsit lejjebb lóg.. :(

Minyu: kitolt poci nem ér! :D Egyébként baromi vékony vagy! Ha nem tolod ki a hasad, meg nem mondják, hogy babát vársz. 3. gyerkőccel nagyon szuperul nézel ki!

Kókuszmatrac: szerintem nagyon jó, Daninak az volt, most ifjusági ágyikót kapott, aminek a matracában szintén van kókuszréteg, de már nem csak az. Tesó megörökli az ő kókuszmatracát, mert semmi baja, úgy értem, hogy nincs besüppedve ott, ahol feküdt.

Hálózsák: Danit csak abban lehet hagyni éjjelre, mert kitakarózik hidegben is. Pici korától abban aludt, és nem akadályozta a mozgásban, képes volt 180 fokos fordulatot venni így is.. :)

Mamacka: ez a babaerszény nagyon jó!!! Te varrtad?

Vadszi: A Paramax Rapid nevű fájdalomcsillapítót szabad szedni terhesség idején is. Még a használatiba is bele van írva. A lap alja felé van a betegtájékoztató: http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... etta/14557

bubb: Üdv! :) Családi napközin gondolkoztál már? Kis csoport, könnyebb beszokni, és fél napra is mehet. Én Danit (júliban volt 2) ilyenbe szoktatom be éppen, egy hónap 19000, és heti 3x fél nap (8-12.30ig). Egyrészt a társaság miatt teszem, másrészt, hogy majd jobban legyen időm, ha megszületik ketteske. :)

Detty: mi Daninak egy rendes ágyat vettünk (90x200). Leesésgátlós körbe, mert ő képes legurulni. Azért nem 160-ast vettünk, mert magas, és gyorsan nő (2 éves és 1m magas..), és nem szeretnék 3-4 év múlva egy másik ágyat+matracot venni, ami 200-as..

Kép

Kép
monccs
 
 


Nagyon köszönöm mindenkinek a hálózsákos tippeket, így már én is merem majd használni, de a 3 számmal nagyobb ötletet biztos hasznosítani fogom!! Ebből is látszik, mennyire nem értek (még :) ) a babákhoz. Azt hiszem, karácsonyra egy csomó babás könyvet fogok kérni. :) Múltkor pl. ilyen jutott eszembe: a babára vajon kell-e adni zoknit éjjelre. :D :D Mivel én utálom, de az ő pici lábuk még megfázhat, így magamtól arra jutottam, hogy én adnék, de aztán egyáltalán nem biztos. :D

Az én hasam elég fura. Reggel egész kicsi, délutánra viszont egy 5-6 hónapos terhességnek megfelelő méreteket ölt. Gondolom ez leginkábbb a puffadástól van. A cicim pár napja elkezdett sokkal kevésbé érzékeny lenni nekem is. Nyomásra fáj, de csak úgy natúr már nem. Ezt nem bánom annyira, még egy nagyon picit, pár percet legalább tudok hason feküdni.
Ja, amit már sokszor akartam kérdezni, de mindig kiment a fejemből. Ti is csak zuhanyoztok már? Olvastam, hogy a fürdő, főleg a forró elősegíti a vetélést, így én mióta tudok a babáról, csak tusolok.

Még egy. Nevek. Egész hétvégén neveket nézegettem, kiakadtam, hogy pl. a Gandalf és a Hippolit már anyakönyvezhető nevek, de egyet sem találtam, ami tetszene. A KOnstantim második névnek már eleve tuti volt, apa és nagypapa után. Erre apa bejön és csak lazán megjegyzi: A Danihoz mit szólnál? Erre én: Dániel? Húúúú az nagyon tetszik.

Szóval táblába szeretném én is: Dániel Konstantin

Kép
Kép
ginnie
 
 


Bubb, üdv itt! Örömmel olvastam, hogy 34 éves vagy, márc. 21-re vagy kiírva és fiad lesz előlreláthatólag. MInden épp úgy, mint nálam! :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Ginnie: A Dániel szerintem gyönyörű név!!! :) :wink:

Kép

Kép
monccs
 
 


bubb
Üdv köztünk!!

ginni,
én is csak dettyt tudom ismételni. Újszülött még nem pörög, forog. Mi kb 3-4 hónaposan kezdtük el használni a zsákot és nagyon bevállt! Most még nem abban alszik, mert meleg van. De tuti veszek neki megint télre.
Zokni: az átlag baba nagyon szereti a zoknit, illetve a melegét. Flóra amíg nagyon pici volt 1-3 hónapos, a lábas rugi alá is adtam zokni. Szemmel láthatóan jobb volt a komfortérzete!

Kendő: hát én extramegagiga béna vagyok a kendőhöz... meg nem is vagyok egy kendős tipus. Szerencsére nincs is rá szükségem, mert van saját autóm, így nem kell BKV-nom.
Mamacka féle babazsákot viszont tuti veszek, mert másképp nem tudom felvinni a ház parkolójához a két gyerkőcöt. ( nagyon meredeken lakom)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


van egy Cybex kengurunk, amibe fektetve is bele lehet tenni a babát... de valahogy azt is rühellem. Egyszer sem használtam... :?

Ginnie,
Mi is nagy bajban vagyunk a névválasztással. Pedig már 3x átnyálaztuk az utónévkönyvet. Ami nekem tetszik , az apának nem... és fordítva. :?
A Dani felmerült nálunk is, csak a vezetéknév miatt kicsitt ritkább nevet szeretnénk.

vivi,
a Lövőház utcában van 2in1 outlet is!! Pont a rendes bolt mellet. Ott minden 30-50%-kal le van értékelve. Én nagyon imádom a cuccaikat.
Van még a Ráday-ban is egy bolt - nem olcsó - de nagyon különleges cuccaik vannak (alkalomra , karácsonyra stb.. )
http://www.alkalmikismamaruha.hu/

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


szisztok
leadtuk a papírt az ANTSZnek a kutya sehol, az állatorvos még nem volt, hát nem tudom mi lesz ma itt

Hálózsák: Bálint nagyon utálta, pedig rengeteg van, hát nem tudom mi lesz a pocaklakóval...

Teszvesz: nagyon jó cuccokat vettem Bálinthoz is, és most egy szuper álom felsőt kismami gatyával 2ezerért.
Egy nagyon klassz farmerről sajna lecsúsztam. De mindenkinek ajánlom amúgy, ja és turkálókba is 2-500ft ért nagyon jó cuccok vannak, én vettem már olyat is amiben még a cimke is benne volt

Kép

Kép
andrea001
 
 


Sziasztok csajok!

Algopyrint tudomásom szerint a terhesség első harmadában is simán lehet szedni, mert nekem is azt adtak a kórházban terhességi vészes hányásra az infúzió mellé mert a kiszáradástól nagyon fájt a fejem.

Tök jó hogy már egy csomóan tudjátok a babátok nemét, hát mi még nem, mert nem mentem még 4D-re, a 12.hetin meg nem látszott/ meg az úgyis nagyon korai hogy biztos legyen/ így marad még a 3 hét tömény izgalom a 18.heti genetikai uh-ig, de akkor már legalább már olyan nagy lesz a baba hogy kicsi lesz a tévedés lehetősége! :D
Annyira izgulok hogy csajos jön-e majd a kisfiam mellé, vagy fiú, bár én egyfolytában úgy érzem hogy fiú. Ja meg nem beszélve arról hogy ezen a fórumon eddig mindekinek fiút mutatott az ultrahang!!! :lol: :lol: :lol:

A cici témához annyit, hogy nekem is kis mellem van / 70B /de szülés utáni 3. napon olyan hatalmas lett mint Pamela Andersonnak :D csak sajna szoptatás után visszament kicsibe és már nem olyan feszes mint volt. Ez tök szemétség hogy nem elég hogy kicsi de már nem is feszes!.....Na király! :D

Amúgy alapvetően észrevettem az első szülésem után hogy már nem vagyok olyan kis kemény kötésű feszes tinis csajos testű mint régen :? akárhogy akarod a terhesség nyomot hagy rajtad sajna..... de tényleg, pedig nekem tök lapos hasam volt, imádtam a topokat, csípőfarikat, hát az a múlté....De mindegy, megéri 2 kis kópé azt hogy megváltozott az alakom/ bár hálisten még vékony vagyok csak kicsit úgy lóg a bőröm mindehol... :? /

Ti is észrevettétek az első gyereketek után hogy lötyög a kezeteken a bőr meg a hasikán meg a cicin? Nem az a 18 éves feeling, mi ?!!! :lol: :lol: :lol:
csézjang
 
 


Ja ha már neveket írtatok, mi eddig ha fiú lesz akkor a Dávidban és Mátéban gondolkodtunk, ha lány/ amit nem hiszek :D /akkor Nóra.
csézjang
 
 


csezjang,
jaja sajna csak egyet tudok érteni veled!
Amikor Flórával terhes lettem ( nászéjszaján) életem legjobb formáját hozam. Nem is híztam vészesen sokat - 16 kgt-t, de 180 cm vagyok.
Szopi befejezése után el kezdtem sportolni. Hiba maradt rajtam csak 2 kg - ami ugye nem sok... de messze nem az volt a testem kontúrja, állaga mint előtte. :cry:
De én még nagyon optimista vagyok! Nem tudom még hogy lesz időm 2 gyerek mellett majd sportolni, de azért bízom benne, hogy kitartó edzéssel talán valamicsét vissza tudok haozni majd a régi énemből.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Hello!

Most kezdem majd a visszaolvasást...Angie miatt nem volt kedvem jönni...
Gondolom elleszek néhány órát, amennyit írhattatok...
Na majd jövök :wink:
danyuci
 
 


Én már ahogy írtam 33kg híztam és lefogytam mire Mani fél éves lett 40kg, és szerencsére csak a hasam volt vészes, amit a második baba egy éves kóra után ingyen megcsinálnak a tétényi kórházban, már voltam is vizsgálatokon. Amúgy nekem nem lógott sehol semmi,csak a hasamon a bőr, remélem most is így lesz.

Képzeljétek a kisfiam kakilt meg pisilt ma a bilibe ez volt az első:)

Kép

Kép
andrea001
 
 


persze nem végeztem, de muszáj ennem valamit, aztán majd még próbálkozom.

ez a kutya dolog nem semmi, én tuti kiakadtam volna, nem kicsit, naggggyon
danyuci
 
 


Köszönöm mindenkinek mégegyszer a sok jótanácsot, biztos fogok még sok ilyen kezdő mamás dolgot kérdezni. :)

Képzeljétek, ma vettem észre, hogy már látszik a linea negra, még világosbarna, de szerintem eddig egyáltalán nem volt. Kezdem elhinni, hogy tényleg lesz egy babám!!! Illetve megmértem ma, hány kiló vagyok. Ugyanazon a mérlegen, amit 3 hónapja használtam. Akkor 55,5 voltam, 2 hónap múlva 56,5 és most 54,5kg. Azt hiszem, az elem nem jó abban a mérlegben, veszek újat. Ez nem nagyon lehet, hisz a hasam nőtt. Bár, ha belegondolok, most sokkal egészségesebben táplálkozom, mint valaha. Napi 3-4 gyümölcs, citromos víz/tea, méz cukor helyett, zöldség reggelihez, vacsihoz, ebédre is kevés zsír. Szóval lehet, de akkor sem értem. No holnap doki, ezt is megemlítem majd. Bár, amennyi mindenről kell beszélnem, szerintem min. egy órát leszek bent.

Andrea!! Ügyi a fiad nagyon!! :-) :-)

Honey, olyan néven nem gondolkoztatok, ami Flórához passzol fiúban? :)

Kép
Kép
ginnie
 
 


Andi !!!

Ez most komoly? A Szt. Imrében ingyen megcsinálják a hasplasztikát a második baba 1 éves szülinapja után???? Mert ha ez így van, én el fogok menni, mert már az első baba után is nagyon zavart/ nem olyan durva de engem ez a kis lógós úszogumiszerűség is zavar/.

Tudnád nekem írni a részleteket?
Vagyis hogy honnan tudod ezt? Hol kinél kell majd jelentkezni, kell valami körzeti orvosi beutaló is hozzá? / bár most még korai/hány nap a benntartózkodás meg minden más. Esetleg van ismerősöd aki ott megcsináltatta? És komolyan ingyen???? Felcsigáztál !!!
Vagy jól értettem hogy te is megcsináltatod???? Nagyon segítene ha megírnád mi kell majd hozzá!!!!


Kisfiaddal mizujs kutyaügyben? Gratula a kaki-pisihez! :D
csézjang
 
 


andiiiiiiiiii GRATULA A BILI PRODUKTUMHOZ!!!! :lol: :lol: :lol:
Mennyire tud ennek örülni egy szülő!!! :lol: :lol:

Nagyon komoly, amit a hasplasztikáról írtál! :shock: :shock:
Az első után még nem volt rá szükségem, de ki tudja mi lesz Putyóka 2 után... (de jó lenne már a nevén szólítani)

Azt tudtam, hogy a mellműtétet (nem implantátumosat, csak felvarrást ) a 3. gyerek után TB-re meg lehet csináltatni, de ilyen hasplasztikáról még nem hallottam! Főleg 2. gyerkőc után.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Ma megrendeltem Flóra 1. szülinapi tortáját! :mrgreen:

Mi amúgy megbeszéltük apával, hogy 2. gyerkőc után tuti megyek cickóműtétre.
Nekem alapól is nagy mellem volt ( 70 C ) de szülés után brutál lett. Sajna a szopi abbahagyása után leginkább 2 leeresztett lufira emlékeztetett.
Most megint csini :wink: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Aki nagy internetvásárló guru: melyik a jobb ? Vatera vagy teszvesz?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sokat írtok lányok - már nem tudok követni! :lol:

Köszi a hordozó-tippeket! Ja és engem is érdekelne a baba-börze, mikor is lesz és hol?

Én tesz-veszes vagyok inkább, de csak azért mert valahogy ahhoz szoktam hozzá...Szóval engem is érdekelne a vélyményetek - hátha jobb a vatera.

Kismamaruha: tegnap átalakítottam egy szoknyát otthon kismamássá, nem is lett olyan rossz! De azért kéne venni is, szerintem ezen a héten valamelyik nap irány a Lövöház utca! :wink:

Csütörtökön megyek dokihoz megint, UH meg minden - hátha most látszik hogy fiú vagy lány... habár annyira mindegy, hogy végülis nem sürgös megtudni. Irigyellek titeket akik már tudjátok mi lesz a pici neve - nekünk fogalmunk sincs! És pláne ha fiú lesz, nagyon nehéz lesz kitalálni. Egy finn keresztnevet szeretnék a picinek a magyar vezetéknév mellé, de nehéz olyat találni ami illik, nem hangzik hülyén magyarul stb... Szóval nem könnyü ám! Februárra meglegyen a név, az a cél! :lol:

Kép
anicca
 
 


Sziasztok, koszonom a kedves fogadtatast! :)
Monccs, gondolkoztam a csaladi napkozi dologban is, de akikkel beszeltem ( mondjuk lehet hogy ok hivatalosan bolcsik) azt mondtak, hogy min 3szor kellene jarni, a rendszeresseg miatt. VIszont talaltam itt a szomszed utcaban egy csaladi napkozit, ahova 2,5 eves kortol mehetnek a gyerekek, csak J pont benathasodott mikor vittem volna megnezni a helyet. De a heten talan eljutunk. Igazabol kicsit hezitalok ezen a dolgon, hiszen itthon vagyok, de amugy meg biztos mindkettonek jot tenne. De max 2 delelottre adnam be.
Jo hosszu fiad van!
Ginnie, tok jo :) Bar en meg a fiusagaba nem elem bele magam. Majd a 18 hetes UH utan.
Tok jo nev a Dani, nekunk viszont a csaladban is es az ismerosok gyerkoi kozt is van egy par.
En is hasznaltam vettem nagyon sok mindent, es ez most is igy lesz, en a teszveszt jobban szeretem formailag, a vateran viszont szerintem tobb cucc van. EZeken kivul az index forumon van felesleges gyerekholmik, meg mamaholmik topik, ott is szoktam vasarolni.
bubb
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: