Új privát üzeneted érkezett!

Én nem tudom, mekkora overállt vegyek Fruzsinak. 74-est már nem merek, 80-as meg még nagy rá.. na mindegy, ez még odébb van, szerintem november előtt úgysem adnék rá ilyemsi ruhát. Zsófi tavaly télen 86-osat hordott, de abba nyilván nem fog belenőni :)
Vendég
 


Fruzsi állandóan hason van, és forog körbe-körbe a tengelye körül :lol: Meg már előre is halad 10-20 centiket, olyan kis édes :) Zsófinál vége lesz a jó világnak, ha Fruzsi elkezd majd mászni :)
Vendég
 


Zili!
Én tegnap egész este a mei tai varrásáról olvastam :oops: Csak anyagot kéne vennem....Remélem ma sikerül! :lol:

Edua!
Iza régóta csinálja ezt,olyan nagylányos ahogy a talpait teszi a matracra :lol: Mindig jót röhögök rajta 8)

annus11
 
 

 
 

annus tegnap eszembe is juttotál mikor nézegettem, hogy te tutira megvarrod magadnak :) hiszen szabásminta is van a neten :)

mau Lara is kiszedi a kezét gond nélkül :)

most aludt egy kicsit, aztán hallom, hogy beszél magában :), megyek is

anyós még mindig nem ért ide :(, mikor fogok én hazajönni? :(

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Boro is halad elore :lol: jo nagy szenvedessel megteszi par centit :D az tetszik neki jobban,meg oldalara fordul es ugy huzza magat vagy tolja? felfele... erdekes latvany :lol:
80as overalban gondolkodok,h az talan jo lenne.. de nekem annyira nem szimpik ezek az overalok. labzsak nem eleg? nyakig felcipzarozva? :lol: :lol:

Zsofi mikor kezdett el maszni?

Netti
Kép
maumau
 
 


na bocsika tegnap nem nagyon tudtam jönni, kicsit kiakadtam, tegnap éjszaka lili rengetegszer kelt 3szor szopizitt aztán egész nap 2 óránként kiette mindkét cicit (eddig 4 óránként egy cicizett) aztán üvöltött hogy éhes, mondom oké, mirelitkaja...de nem tudtam belediktálni, se cumisüveg se kanál se ivás se semmi...csak üvölött...csöcsök laposak...egy óra üvöltés utén már éreztem hogy valami van a csöcsökben így ujra ...na ez ment tegnap...egész nap szoptattam...

a szomszéd tegnap visszakapta hehehe :twisted: :twisted: papáék elvitték sétálni az üvöltéstől és éhségtől kifáradt Lilit...én meg lefeküdtem "volna" aludni, de apa is jött :oops: :oops: :oops:

ha esetleg nincs már elég tejcsó és tápi kell akkor hogy a fenébe fogom belerakni a gyermekem emésztőrendzserébe??? :? mert csak a csöcsö kell neki, azt szereti :) anuss az a pép az 4 hótól van? mi a neve?? mert kanálból pépeset elfogad de folyékonyat (pl tejcsi) azt nem... :roll: :?:

na kisregény vége...olvasok vissza :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


lili meg gurul...3 métert is halad de csak jobbra...így 3 percenként vissza kell raknom a start mezőre...hú de imádom..de neki izgi :roll:

annus itt van arról hogy milyen anyag jó mei taihoz http://www.mamka.hu/meitai.html

Kép
Kép
mniki84
 
 


Jó reggelt!

Ma keltünk 1/2 5-kor, 1/2 7-kor, aztán 1/2 9-kor...Na, hát az első kelés óta én nem sokat aludtam (épp, mire visszaszundiztam volna, jött a következő menet) :roll: , szóval most zombulok. :roll: Ráadásul tegnap este tápszert kellett adnom, mert értelmes anyuka lévén egész nap nem ettem semmit (fenn voltunk a várban, az meg ugye nem annyira pénztárcabarát hely) :lol:, inni is alig (a szokásos mennyiséghez képest) és estére nem maradt túl sok tejcsi... :( :( Evilszmájlit ide nekem!

Vanni,
K előbb megfordult és csak utána kezdte rágni a lábát... Szerintem ez is bébifüggő.

Zili,
tök igazad van. Ezt jól meg is mondom neki, ha ma hazajön... (persze a lecseszés hírértékét nagyban rontja, h tegnap is csináltam egy nagy adaggal...) :oops: :lol:

Ildi,
küldök pü-t.

Esztó,
jobbulást neked! A múltkor akartam írni, csak kiment a fejemből, hogy nagyon csini az új hajad, de nekem a göndör változat jobban tetszett... :oops:

Annus,
szerintem krumplit külön nem szoktak a babáknak, mert fűszerek nélkül nincs sok íze, és eleinte amúgy is csak sűrítésre van.

Kép

Kép
zsüci
 
 


netti akkor neked overzsák kell!!! 8) ezt a kifejezést a Brendonban tanultam 8) hogy mik vannak...

Kép
Kép
mniki84
 
 


Netti: megnéztem mindent: 5 hónaposan ült egyedül, 6 hónaposan mászott, 6 és fél hónaposan felállt, 7 hónaposan kapaszkodva járt, 11 hónaposan kapaszkodás nélkül is járt. És nyolc hónaposan volt 70 cm :shock:
Vendég
 


na a láb bekapása---Lili akkor se tudná ha akarná...mert megakad a hatalmas hasában aztán a combihusikban meg a tokáiban... :o

Kép
Kép
mniki84
 
 


panndi, akkor Zsofi is jo gyorsan tette a dolgat :D leszamitva h Fruzsi mar 70centi es nincs 8 honapos.. :lol: :lol:

Niki, Boro is csak probalkozik, a hasa meg a hurkak vissza tartjak elegge :D

Netti
Kép
maumau
 
 


panndi, akartam mar kerdezni, ha a kovetkezo baba is lany lesz, akkor neve meg van mar?? :lol: en meg mindig elgondolkodok par mpig h zsofi fruzsi..zsofi fruzsi.. sztem a zs betu kavar be nalam, mindig vegig gondolom h ki kicsoda.. szornyuu :lol: lesz a kovi nevben is zs betu?? :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Boró hatalmas már!!!!
Marci is szép hosszúnak tűnik a képen.Riki csak próbálja megfogni a lábfejét.Néha sikerül, de evési kísérletet nem tesz.
Reggel hívtam mamát.Stella látszólag jól volt, beadta neki a gyógyikat.Elvégzem az itthoni munkát és ebéd után megyünk is mancslátogatóba.Bizti nagyon fog örülni. :D
Jajj,olyan tiszta és üres a lakás így... :cry: :cry: :cry: Nem jó ez.
Sebaj!Túl lesz rajta, és el is felejtjük.Bocs, hogy csak Stelláról tudok írni(lehet inkább átmegyek olvasó üzemmódba) de per pill csak ő érdekel és a gyógyulása.
Netti, képeket kérünk!!!!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Panndi,
Zsófi aztán jó kis izgága hölgyike volt :)

Ildi,
jut eszembe, én is küldök p.ü-t :) hehe, Bogi mr befáradt, altatni kellett. Moatanában nehezebben alszik el napközben, nem elég mér csak a cumi, előtt kell picit ringatnom is :)

Asszem a pihiszék használatunk alssan bekorlátozódik, Bogi nme szeret megmaradni benne, kitornázza magát :( pedig jól elvolt benne eddig, főzés stb. közben.

Kutyafüle,
Stevenek is hasmenése van...ma reggel 6-kor arra keltünk, h kaparja a háló ajtaját... úgyhofy megint diéta meg normaflore :?

emese1979
 
 


Kutyafüle,
na akkor hátha 1-2 napon belül meggyógyul Stella. Azért ezek a fosós dolgok átmennek rajtuk gyorsan...

emese1979
 
 


emese Lili is kinyomja magát a pihiszékből, felmegy hídba és lökiki magát, nemmerem belerakni...kaja után 5percig elvan benne de máskor nem... :cry:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki,
Bogi is ezt műveli :) de neki nagyon bejön :) ha bekötöm, meg megy a hiszti :shock:

emese1979
 
 


Niki, így: (közben meg eltorzult arccal erőlködik :) :)

Kép

emese1979
 
 


Boro is ezt nyomja :D

Netti
Kép
maumau
 
 


király :lol: akkor pihiszékek talomban...mert ha bekötöm akkor meg megy a sikítás

Kép
Kép
mniki84
 
 


Netti,
a hinta bejött Borónak?

emese1979
 
 


Halihó!

Hűűűű, jó sokat termeltetek hétvégén.
Mi eg. hétvégén 3asban voltunk...férjem nem dolgozott (na jó, max. 1 órát itthonról)! 8) Nagyon tuti volt. Én szombaton leléptem ebédelni a barátnéimmal, voltunk nagyiknál. Lili nagyon élveztem...olyan jó kislány volt, röhögött végig, nézegette a fákat, dumált, imádom! :D

Fotók hatalmasak! Riki, Álmi a babuszin....egyre inkább megjön a kedvem nekem is...főleg, hogy Lili itthon imád pancsolni.
Larának olyan nagylányos már az arca! :D
Kamilla -nemigazaztamindenit- ÜL!!!!Ügyi bébi! :lol:
Barbi! Nagyon szép a kiscsaládod, te meg gyönyörű vagy a piros ruciban! :D

Netti!
P&B: Arénában?????
Akkor valamelyik nap meg kellene néznem...jaja, nem tudsz jó online shoppokat UKből...úgy nem lenne olyan húzós a postaköltség. Macy's-nek, vagy Zarának, H&M-nek van online shopja is, nemde????
Férjemnek elpanaszoltam, hogy sajna a vágyott nacim csak a fejemban és a runawayen létezik....Magyarországon még nem láttam sehol hasonlót sem....így szélesebb körben kell vadásznom.
Majd linkelek képet, hogy miket néztem (US Instyle...).
Szóval lesz egy paypall brief-em, így safety lesz a shopping! (Na, ez aztán übermagyaros volt...álljunk meg egy szóra... :roll: ) Neked is ajánlom...ma leinfózom, hogy hogy kell rá befizetni....

Bizti elfelejtettem sok dolgot...de ma úgyis jövök még...na hátha addig meglesznek. :roll:

Ja, és becsípődött a hátamban egy izom! :(
Most naturlandos cuccal masszírozzuk. Valakinek valami HATÁSOS csodaszere nincs rá??????????????????????????
Ez csak olyan pillanatnyi megoldás..... :?

Böbi!
Sztem te New York cheese cake-re gondoltál...nem a túróslepényre....
Kell a recept?????
Férjem-USben nevelkedett- miatt vagy egy tucatnyi amerikai sütit tudok....illetve nálunk kvázi csak ezek mennek....amerikai palacsinta, promcake, sütőtöktotra, brownie, carrotcake stb.stb.
Ja, és a világ legfinibb tortája: PAVLOVA TORTA by Nigella!!!! :D

Kép
mozza
 
 


New York-i sajttorta

Hozzávalók:

25 dkg darált omlós keksz
10 dkg olvasztott, langyos vaj
65 dkg natúr tejszínes krémsajt (phili, vagy mascarpone)
15 dkg porcukor
1.5 evőkanál liszt
2 kávéskanál vanília aroma
1 citrom reszelt héja
1 dl tejföl
3 tojás
Elkészítés:

A kekszet összekeverjük a vajjal, és egyenletesen belenyomkodjuk egy kb. 24 cm átmérőjű, kapcsos tortaformába, és előmelegített, 170 °C-os sütőben 10 percig sütjük, míg megbarnul.
Nem kell, hogy teljesen átsüljön.
A sajtkrémet kikeverjük a cukorral, a liszttel, a vaníliával, a citromhéjjal, és a tejföllel, végül egyenként adjuk hozzá a tojásokat.
Ráöntjük a kekszes alapra, és további 50 percet sütjük.
Ekkor még lágynak látszik a tészta, de nem szabad tovább sütni, mert hűlés közben még szilárdulni fog.
Rácson hagyjuk kihűlni a formában, és másnapig hűtőben tároljuk.
Megnedvesített késsel meglazítjuk a torta szélét a forma mentén, és tálcára csúsztatjuk.
Kínálhatunk hozzá epret, málnát, vagy valamilyen piros színű gyümölcsöntetet.
Kép

Kép
mozza
 
 


mozza, P&B arenaban igen!! ott talaltam egyedul olyat ami bovebb felul.. mindenhol csak a melyulepu megy,de nem bo, hanem szukebb fazonban. ahh
h&m nek van tutira online shop!! majd mindjart szet is nezek, zarat meg nem is neztem, hogy miert kitudja :lol:
kicsit tartok ukbol rendelni mert ha gaz van akkor macarasabb,de tulkepp ha usabol mertem mar.. akkor ukbol simabb lehet :roll:

infozd le.. kivancsi vagyok h mukodik a dolog :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, ilyen kepeket ne :lol: :lol: :lol: nincs itthon edesseg :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na gyorsan,Iza felkelt közben aztán kaja és bolt!

Niki!
Oh,ennél sokkal jobb oldalak vannak,bár ezt is olvastam :lol: :lol: De azért köszi!
Nem akarok rá sokat szánni,majd meglátjuk mi lesz belőle!


Emese,Netti!
Na nálam is ilyen helyzet van...bár mindegy h be van e kötve v sem.Csak én közben etetnék,és a hordozóban ül,majd felfújja a fejét és elkezd hídba menni...de akkor hogy etessem???Ülni még nem tud ugye....Van h az ölembe veszem,de az se jobb..kéne még vagy 2 kéz....

Na most rohanok :arrow:

annus11
 
 


Hihihi :twisted: Gonosz dolog reggel sütivel indítani... :lol:
Ennek örömére, Ha Lili felébred nyomok egy RR kiképzést. :lol:
Majd, írok, ha leinfóztem. A lényege, az hogy nem kell mindig a dombornyomott kártyád adatait kiadnod, kapsz egy paypall acc.numbert és mint egy vitruális e-wallet, arról fizetsz. Arra feltöltesz pénzt és mehet.
Na, ma leifózom a nagyokat, milyen az online kínálatuk...hátha....

Kép
mozza
 
 


Na, ilyet keresek, csak hosszúban és vagy farmer, vagy vm. vastagabb szebb anyagból: :roll:
Kép Kép Kép

Kép
mozza
 
 


mozza, ne már, én mától fogykúrán vagyok, édesség nélkül :?
Vendég
 


Annus,
szopipárnával kitámasztva nagyon kis ügyesen kanalazott Izus!!!
A mai tai-jal ügyi vagy :)

emese1979
 
 


Jaj, mozza, ne haragudj, ez lehet, hogy a legfrissebb divat, meg van akin nagyon jól áll, de ez olyan pacuha....Ööö, tudom, csak "befogadni"nehéz, lehet, hogy mire megszokott lesz, már öö, normálisnak tűnik..Ne haragudj, hogy ezt leírtam....

Kép
Kép
zili
 
 


mozza, imadom :D en egyedul pull-ban lattam, harem nadragkent emlegetik. farmerban voltak csak, bar volt amit probaltam es olyan hulye fazonja volt felveve :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


zili,egyebkent nagyon kenyelmes viselet!!! :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Na megpróbáltuk a tejpépet! Nem nagyon jött be neki. Fintorgott és tolta kifelé. :( Majd holnap még próbálkozom. Teszek bele barackot,hátha úgy jobban fog neki ízleni.
Megkóstoltam én is,de eléggé íztelen. :?

Hanna is szokott hídba menni és torokhangokat ad. Főleg mikor pelenkázom akkor csinálja. Elég nehéz így becsomagolni. :?

Netti! Hol vannak már a fotók? :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Pandi: nehogy már TE fogyizzál! :shock: :shock: :shock:

Mozza: a többi recit is tedd fel, lécci!!! Mind érdekel!

Kép
Kép
tinu
 
 


Óóóóó, tudom, hogy nagyon sokaknak nem jön be....többek között nyár elején a férjem is kézzel lábbal tiltakozott....de nekem nagyon tetszik....mostanra férjem is megbarátkozott vele....
totál kényelmes, nagyon jól néz ki vele a boleró, vagy mellény, vagy rövid cicikabi.
Netti!
Én Bershkában olyat láttam, ami nem ilyen ejtett ülepű, hanem a lába pasás és a szárán meg van egy zárópasszé....az is tetszik nagyon! Azt hiszem 2 gatyót fogok venni, egy ilyet egy olyat.
Végre kiélhetem magam....amíg melóztam...irodai szeróban nyomtam nonstop....tűsarkú...blézer, szoknya....most végre nem csak hétvégén rohangálhatok 'hobós cuccban', éljen a casual!!!! :lol:

Kép
mozza
 
 


Pavlova Torta,és amerikai palacsinta recept jöhet! :)))

Csak nagyjából reagálok 1-2 dologra, ha megengeditek!?

A babuszi tényleg nagyon jó, de nagyon drága is! Heti 1*1/2 óráért, azaz havi 2óráért hadd ne fizessek 15 ezret! :?
Persze tudom, hogy a mozgáskoordinációt fejleszti, meg jó dolog, de nekem akkor is túlzásnak tűnik. (Az anyagi része)

Stellának jobbulást! Elsőre nekem az jutott eszembe, hogy Ti nem tudtok odamenni Anyudékhoz, amíg felépül? Akkor a kecske is jóllakik, és a káposzta is megmarad!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Tyű csajok, ejtett ülep, meg zárópasszé :shock: :D azt sem tudom, miről beszéltek :lol: :lol:

emese1979
 
 


Emese, én is csak lesek :lol:

Tinu: de muszáj, még két kilótól szeretnék megszabadulni :roll:
Vendég
 


Hááát, ízlések és pofonok :-)

Legújabb Kolos cuccok:
Kép Kép

Ez csak gyors bekukk volt, majd jövök még mesélni.
pumuklii
 
 


Little L puttony :D

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


faszák ezek e "bugyogók" ápol és eltakar :D nekem tecc...

Kép
Kép
mniki84
 
 


De vagányak a Kolos cuccok!!!!
Trixi, hát nem igazán,mert két nap velük összezárva és én tutira lebetegszem.Így se nincsen túl jó kedvem, de akkor végképp elmegy még a léttől is.Bocsi,de nehéz a családom. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, nagyon tündibündik vagytok, bár a te arcodat takarja a technika ördöge :D Szép ez a mei tai. A revanshoz meg gratulálok :D

Kolos cuccok nagggyon pasas holmik, biztos édes lesz bennük :-)

Könyörgöm, több tortát ne linkeljetek be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Susycat, azt hiszem Annus is tesz bele gyümit. Egy próbát bizti megér.

Megyek eszem valamit, mert már remeg a kezem :shock:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Köszönjük a Marci dicséreteket.

Gyöngyi és, aki még megjegyezte
Igen Marci ilyen hosszú nyurga, de arányos testalkatú gyerek most is. Benji is ilyen testalkatú, de mit is várhatnék mást mikor a bátyám is 210cm, na meg a párom családja sem alacsony kategória.

Ja és ne hidjétek, hogy a pókhas megakadájozza majd a babákat a lábhamiban. Hihetetlen hajlékonyak tudnak lenni. :shock:

Kép
Kép
incike
 
 


na megittam a reggeli kv-mat, király... 8)

valaki még esetleg?süti már van hozzá mindenkinél nem?

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Szinte jó reggelt írtam, de aztán rájöttem, hogy már dél is elmúlt. :?
Lilla baba egy egész jó éjszaka után bemutatta délelőtti műsorát:
sírás-nyűglődés-üvöltés-ordítás kézben, játszószőnyegen, mellen, apjánál, hason, háton, cumival, anélkül, mindenhogyan. :(
Már a gél sem mindig használ, van egy enyhe hőemelkedése is.
Ha most sem jön ki a foga, már én húzom ki... :)

Niki:
Nagyon szép a mei tai, igazi lányos.
Divat:
Hát, pirulva bevallom, engem annyira sose érdekelt az öltözködés, inkább a kényelem irányába hajlok, most pedig, hogy itthon vagyok, még inkább.
Mozgás:
Lilla baba is szokta tolni magát, hátrafelé halas pár centit, mint a rák. :D

Na, nem tudok reagálni, felébredt, és persze engem akar, most azonnal...

Réka

rekap
 
 


Na, lángostészta kész már csak ki kell sütnöm olajba és lehet enni.
Ma sajtos-tejfölös lángos lesz, mert az volt a kívánság, de azért magamnak csinálok foghagymásat (de csak estére). :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


WARNING!!!!!! Gyöngyi ne nézz ide most!!!!
Tinunak, Trixinek megy:

US pancake:

Hozzávalók:
• 40 dkg sima liszt
• 2 csomag sütőpor (24 g)
• 1 teáskanál só
• 1 evőkanál kristálycukor
• 6 dl zsíros tej
• 2 db tojás
• 10 dkg olvasztott vaj

Elkészítés:
A vajat egy bögrében beteszem a mikróba 1 percre. Közben jól összekeverem a lisztet a cukorral, sóval és a sütőporral. A halom közepébe egy kisebb mélyedést csinálok, abba öntöm a vajat, és szép lassan, keverés közben adom hozzá az előzőleg összekevert tojást és a tejet. Addig keverem, amíg csomómentes lesz. Régi típusú (nem teflon) palacsintasütőben sütöm, azt nem kell olajozni (mivel ez a tészta nagyon gyorsan magába szívja az olajat). Lassú tűzön kell sütni, mert centi vastagra feljön.

vaj + porcukor tetejére és juharsziruppal leönteni. (tescoban lehet kapni juharszirupot)

(Kb. olyan állagúnak kell lennie a tésztának, mint egy nagyon sűrű normál palacsinta)
Kép

Nigella- PAVLOVA torta
Hozzávalók:

-6 tojásfehérje
30 dkg sütőcukor (finom szemű kristálycukor)
3 evőkanál kakaópor(extra jó min., nem cukrozott!)
5 dkg főző csoki nagyon kis darabokra törve (én boci étcsokit használok!)
2 kávéskanál balzsamecet
2 ek kukorica keményítő

-4 dl hideg habtejszín
2 csomag habfixáló

-60 dkg málna (mir.)

Egy üvegtálat citrommal kikenek, ebben verem fel a fejérjét. (a fém és a zsír a hab ellensége, nem lesz tőlük kemény, vagy hamar összeesik!)
A fehérjét géppel kemény habbá verem, majd fokozatosan hozzáadom a cukrot még mindig habverővel dolgozva. Ha ezzel kész vagyok, hablapáttal óvatosan beleforgatom a csokit, kakót és az ecetet, és a kukorica keményítőt. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, 3-4 cm magas hengert formázva belőle. Amint bekerült a sütőbe, amit korábban 180 fokra melegítettem elő, hirtelen 150 fokra állítom a hőmérsékletet; kb. 1 és negyed óra alatt sül meg. (az én sütőmmel kb. 45 perc is elég!)Sütés közben szigorúan tilos kinyitni a sütőajtót, mert összeesik a hab!!!!A sütőt résnyire hagyva langyosra hűtöm, majd rákanalazom a tejszínhabot (alacsony fokozaton félig fölverem, majd magas fokozaton a porral együtt készre), és a gyümölcsöket. Mi úgy szeretjük a legjobban, ha a torta alap még kicsit meleg, a mélyhűtött gyümölcsök pedig még kicsit fagyosak.
Kép

Kép
mozza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: