Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

:) Bábaildi, gyönyörűek az unokáid!!! Ez a két szempár még sokmindenkit fog elbűvölni, van egy ilyen érzésem :lol: :lol: :) nagyon helyesek!

Nitácska, szorítunk :) már két hét sincs :) Nagyon izgi!

A Többieknek is Üdv :) mostanában már tényleg csak végigfutni van időm, sajna annyira kivagyok mire hazaérek.... olvasok, és megyek... most is ahogy hazaértem, kidőltem, aludtam, 9-kor ébresztett a telefon.... most ettünk, és így kicsit még bírok ébrenlenni :lol: :lol:
De, volt ma a cégünknél vöröskeresztes vizsgálat, meg véradás, és hoztam egy képet is róla, látszik a pocak :)
Kép
Megmérték a testzsíromat, ami normális lett, a cukromat, ami szintén, a koleszterinemet, ami viszont magas lett, így majd jövő héten szólnom kell a dokimnak... hogy tudjon róla, és a vérnyomásom... hát az... :roll: 123/48 lett... pulzus 85... elég vegyes... de borzasztó melegem is volt... érdemes lett volna, ha mondjuk 10 perc múlva visszahívnak, és megmérik megint... De mindegy :) eddig a dokinál mindig oké volt. Biztos megmérik megint majd :)

Most megyek, alszok tovább :lol: :lol: lassan kiborít ez a folytonos álomkór... remélem, egyszer vége lesz....

Jó éjszakát Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Etelka: kitartás, elmúlik az álomkór. :D

Ma vittem Danót a kéthónapos oltásokra. Kapott mindkét combjába, és a rota cseppeket a szájába. Szegénykém, úgy sírt!
Orsi meg megbetegedett: nyűgös, levert, be van dugulva az orra. Azt mondta a dokinő, ma ne mozdítsam ki, majd holnap vigyem le neki, addig kialakul, mi lesz a dologból.
Egyébként Danó 5,6 kg és 58 cm 2 hónaposan! :wink: :wink:
Jól nyomja!!! 8) :wink:

Mindenkinek puszi, és ne legyetek betegek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Jah, elfelejtettem!

Kitartás, Nitacska, már teljesen finisben vagy!!!!

Tesókám is!!! :wink:
Mai UH-on már 3 kg felett volt a baba, szép jóslófájások az NST-n.
Bábaildi is már készenlétben! Köszönjük, Ildi! :wink:
Ma sajna nem találkoztunk, mert nem megyünk tesó közelébe betegen, nehogy baj legyen itt a végén, nem tudom, mi lappang Orsiban.

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

 
 

Sziasztok!
Nita szülőszobán,3újjnyira nyitva azt írja még 2óra és meg lesz Barnika!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Hajrá Nitacska!!!! :P :P

sok puszi :P :P

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!!

Bábaildi: gyönyörűek az unokák.. :P :P

Etelka: szépen növesztgeted a pocakot.. :wink:

Eszty: nagyon szépen fejlődik Danó, és egy igazi hős, ennyi szuri után.. :wink: Orsi tüneményes csajszi, jó lenne, ha megismerhetnék egymást Matyival, szerintem remekül kijönnének egymással.. :lol: :lol:

Dóri: hogy vagytok.. :?: bírod még a tempót.. :?: 8)

Plutonella: köszi jól vagyunk, mindkét fiam igazi bandita :P , nem győzök a nyomukban lenni, mert folyamatosan őrült ötleteik vannak.. :P :P ma is Matyival beszéltem épp valamit, miközben Ákos meg nem messze tőlünk felmászott a kis székükre és ott állt rajta, büszke vigyorral a képén, hogy na lám, én ilyet is tudok már.. :P :P Matyi meg mindenhonnan leugrál, a lényeg, hogy minél magasabbról ugorjon.. :shock: :lol:
hogy megy a torna?? :wink: :lol:

ne haragudjatok, hogy ilyen ritkán jövök, de a fiúk nem sok lehetőséget adnak az írásra.. :oops: 8) de azért nem fogok eltűnni, azt megígérem.. :lol: :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Nitácska, szorítunk érted :D Csak ügyesen...

Mi most épp keresztelő lázban égünk, ugyanis sehol nem kapunk Dórinak ruhát. Vagy nagyon gagyi, vagy nincs a méretében. Holnap megint megyünk vásárló körútra, remélem, sikerrel járunk. A másik probléma pedig az én ruhám. Nekem sincs semmilyen ünneplős, ami feljönne rám. Igaz kilóban már majdnem a régi vagyok, de valahogy átrendeződtem. Mellben szűkek a ruháim. És a régi melltartóim sem jók... Régen még örültem is volna ennek, csak most a formájával van problémám. Lesz még olyan, mint régen????

A baba torna jó volt, csak Dórim a végére bealudt. Egy kicsit nyűgös is volt, mert pont akkor kellett volna aludnia. És már másodszorra csinálta, hogy a torna hajnalán 4kor felkel, alig akar visszaaludni. Érdekes, mert a többi napon legalább 6ig nem ébred fel.

Képzeljétek, holnap megyünk férjemmel ünnepelni :D Tegnap volt a 3. házassági évfordulónk és foglaltatott asztalt valahol. Miután Dóri elaludt, lelépünk és átjön sógorom, ő lesz a bébicsősz, míg mi szórakozunk egy kicsit. Olyan jó lesz :D Már nagyon várom. :D:D:D

Ja, és mi is megkaptuk a 3 hónapos oltást hétfőn. Nagyon hősiesen viselte Dóri, nem is sírt és csak egy pici hőemelkedése volt, amit egy óra múlva le is vitt a kúp. Olyan büszke voltam, mikor a doktor bácsi dicsérte. Amin viszont kiakadtam, hogy mondta, adjak neki almalevet a vitamin miatt. Nem értem, miért kellene az anyatej mellé vitamint, adni. Na mindegy, azt hiszem ,ezt a tanácsát nem fogadom meg. Dóri szépen fejlődik, már 7130g volt ma. Nem félek már, hogy nem elég a kaja neki.

Most megyek, jó éjt mindenkinek. :D

Kép
plutonella
 
 


szuper jó hírt hoztam... :P :P

a következő sms-t kaptam Nitacskatól:

"Szia! Hargitai Barnabás vagyok, most születtem 21.23-kor, 3350grammal és 49cm-el a szüleim és a bratyóm nagy örömére. Millió puszi Mindenkinek! Barni"


Nitacska: hatalmas gratula... :P :P kívánok nektek sok boldogságot, egészséget és rengeteg tejcsit.. :P :P várjuk a képeket Barni babáról.. :wink: :lol: :lol:

puszi

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nnnnna! Wow!!!

Most csak ennyire jöttem, még megvagyunk, tempót nem nagyon bírom, de igyekszem, mert nincs időm aludni...

De tehát most csak ennyi: Isten hozott, kedves Barnabás!!! Áldott legyen a családod is!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


NITACSKA, TISZTA SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK AZ ÉDES KICSI MANÓDHOZ:):):):):):):):):):) NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS RENGETEG FINOM TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK:):):):):):):)

Azért a szüléstörténetet nagyon várom ám:):):):):)
Azért mert nem írogatok, mindent tudok ám rólatok, rendszeres olvasója vagyok a topicnak:):):):):) Nagyon izgulok ám a kismamikért:)):):):):):) további szép napokat kívánok mindenkinek:):):):)
Puszi, Márti és Kristóf
bluebox
 
 


Kép

Sziasztok!!! Nitacska drága kis Barni babája!!!
Nagyon tündér!
Gratula!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!

Nitácska: Sok szeretettel gratulálok Barni babához. Nagyon szép baba, nem is látszik rajta hogy most született, gyönyörű.
Remélem nagyon szép élménnyel gazdagodtál ismét :)

Etelka: Mióta nem láttalak nagyon szép nagyot nőtt a pocid, nagyon csinos vagy. Nekem annyira tetszenek a kismamák én legszívesebben megtartottam volna a hasam, na nem a 39.heti méretűt, mondjuk a félidőset, olyan jól áll mindenkinek.

Bábaildi, szépek az unokák. A kisfiú már nem hasonlít Dórimra, de a régi képeken teljesen :D

Eszty: Orsinak sok puszi, gyógyuljon meg mihamarabb. Danó baba remélem nem kapja el. Tesódnak drukk.

Voltam a kórházban szerda reggel, ültem a szülőszoba előtt, mert vártam az orvost, aki épp műtött. Kellett ot ülnöm kb 20 percet. Pont úgy ültem ott mint 10 hónappal ezelőtt, csak akkor nagy pocakkal, és csomagokkal, apa kezét szorongatva. Olyan érdekes érzés volt, most voltam ott először. Jöttek a frissen megszült anyukák, könnyeztek, ölelték a szüleiket, férjüket. Lányok, én annyira elérzékenyültem.. el is kellett vonulnon a falhoz, mert potyogtak a könnyeim, nem tudom mi volt velem, nem vgayok ilyen labilis fajta, de jó érzés volt :D
Vendég
 


Sziasztok!

Igen, Nitácska, Gratulálunk!!! És Isten hozta kicsi Barnit a Nagy Világban :) Várjuk ám a fotókat! :)

Most írt sms-t, hogy könnyen ment minden, másfél óra alatt az első fájástól!!!! :) Gátvédelemmel!! :) Nagyon ügyesek voltak!! :)

És most irigykedem is ám.... :lol: :oops: :wink: és reménykedem is :D:D:D:D

Kép
Kép
etelka
 
 


oohhh jaaajjj közben jött fotó is!! :) lassan írok.... :lol:
Nagyon-nagyon szép kis fiúcska!!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!

Nitacska, nagyon ügyes voltál, és persze Barnika is!!!
Minden jót kívánunk a kis jövevénynek az életben!
Vigyázzatok nagyon magatokra, gyors felépülést, sok tejcsit és nagyon jó egészséget nektek!!!

Mostmár azt hiszem, tesókán a sor! :lol:

Puszi Mindenkinek!
eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nagyon édes Barni!

Ildi, unokáid szépek! :)

Eszty, jobbulást Orsinak, más ne betegedjen meg!

Plutonella, remélem, sikerül ruhát találnotok, de azért nem ez a lényeg... :wink: Szóval annyira ne fájjon a fejed emiatt! :)

Etelka, neked is minden rendben lesz!

Eszty, tesódnak is hajrá! :)

Beagle, jó lehetett ez az élmény! :)

Na, rohanok ismét, szép napot! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nitácska, gratulálunk :D Nagyon ügyik voltatok :D:D:D:D:D. Kívánom, hogy az elkövetkezendő hetek, hónapok és évek is ilyen boldogan teljenek.

Kép
plutonella
 
 


Sziasztok! Nitácska biztosan megírja majd a születéstörténetét, én csak annyit mondhatok: csöndesen, mosolyogva vajúdott, ügyesen, gyorsan szült, és Barnabás aranyos, egészséges. Mindenki megérdemli a dicséretet. :wink: :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Ildi, a mindenkiben te is beletartozol ám! :wink:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Jesszusom, nem olvasok be 2 napig és erre itt is van Barni! :D
Nagyon örülök és gratulálok Nitácskának meg Barnabásnak, hogy ilyen ügyesek voltak! Ildinek nemkülönben, hiszen biztosan ő is ügyes volt! :)
(Látod Nitácska, pedig hogy beígérted, hogy áriázni fogsz, és tessék, álomszülésed lett! :D :D :D)

Viszont én még nem hagyhatom abba a szorítást, az egyik nagyon aranyos kolléganőm ma reggel óta bent van a kórházban, ő is szülni fog, reméljük minél előbb!

Kép
anhel
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van.
Orsi még mindig nincs teljesen rendben, így majd csak szerdán engedem oviba. De hála Istennek, neki megállt a dolog az orránál eddig.
Nekem viszont a fülem után begyulladt a mandulám is, alig bírok nyelni, maszkban etetem, büfiztetem, rendezgetem Danót, nehogy elkapjon valamit. Meg persze fertőtlenítem a kezeimet állandóan. Úgyhogy kicsit macerásak a dolgok most.

Ti hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma délelőtt hazajöhettünk!!!!!!!!!!!!!!
szüléstörténetet még meg fogalmazom ha lesz időm...... :)
De Ildinek hatalma köszönet!!!!!!!!!!!!Ilyen szülésznő nincs több a földön!!!!!
Nagyon nagyon hálás vagyok neki!!!!!!!
minden úgy történt és annyi idő alatt hogy ő azt mondta!!!!!!!

Barni most alszik.......eddig nagyon jó baba!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés:)
Nitácska, gratulálunk, és reméljük továbbra is ilyen jó fiú marad Barni :) Majd kérjük a szüléstörténetet, és a sok-sok képet!!!! :) :) :)
Hogy fogadta a nagy fiatok a kistesót? :) Isten éltesse utólag is névnapja alkalmából!!! :) :) :) De azért pihenjetek sokat!! :)

Eszty, remélem, hamarosan Orsi is meggyógyul... szegény kis manó!!! Ti jól vagytok? Hogy van a füled, mandulád? Gyógyuljatok meg gyorsan :)

A Többieknek is üdv! Most megyek, mert otthon (csepelen) még nincs net, és bentről írok... :lol: :) :)

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


nagyon tetszik máténak a kis golyófejű!!!!!!! :) :) :) :)
de sajna iszonyat hisztis is.....nem tudom meddig csinálja és persze miért.....de a sírás kerűlget......... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: Barnabás gyönyörű kis manócska.. :lol: :lol: :lol: nagyon ügyi voltál, és nagyon kíváncsi vagyok a szülés történetedre.. 8) Máté, most nagyon nehéz helyzetbe került a kistesó érkezésével, bármennyire is tetszik neki, valószínűleg félti az "egyeduralmát".. szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy még jobban kimutatod neki, hogy szereted őt és a lehető legtürelmesebb leszel vele.. 8) idővel rendeződnek a dolgok, kitartás..:wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca amennyire csak lehet türelmes és kitartó vagok...de érzem hogy előbb utóbb eltörik a mécses nálam....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Lassan gyógyulgatunk. Orsi ma már ment oviba, én még nem vagyok százas, de alakul.

Nitacska: kitartás! Nagyon nehéz most nektek, de rendben lesz minden!
Kis türelem! És kitartás!

Etelka: vigyázz magadra!

Morca: sok puszi!


Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Nitacska: ne aggód ilyenkor még a hormonok miatt is sírhatnékja van az ember lányának.. 8) én az első otthon töltött héten, rendszeresen pityeregtem valamiért.. :lol: össze kell szoknotok, és ahhoz idő kell.. :wink: :lol: ne aggódj minden rendben lesz.. :wink: :lol:

Eszty: nagyon jó kis csapat vagytok, szuper anyuci vagy.. :lol: :lol: remélem hamar rendbe jössz és Danó nem kap el semmit.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


köszi csajok arik vagytok!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska: hagyd Mátét. hogy kimutassa az érzéseit, ne akard, hogy foglalkozzon a kicsivel, ha Ő nem akar. Gondolj bele, Máté tudja, azt várod tőle, hogy szeresse a kistestvérét, és később szeretni is fogja, de most még Neked akar megfelelni. Ugyanakkor valszeg rájött arra az elmúlt két napban, hogy Barnabás nem egy átmeneti vendég lesz, ott is marad veletek. Ezt nagyon nehéz feldolgoznia, hiszen nem tudja elmondani, mit is érez. Hagyd egy kicsit "hisztizni", foglalkozz vele minél többet, és amikor van egy kis időd, pityeregj egy kicsit nyugodtan. A sírás jót tesz a nőknek, megkönnyebbülnek, és tényleg dolgoznak még a hormonok. Vagyis:először :cry: :cry: :cry: utána :D :D :D
Eszty igértem Neked egy képet a druszádról, íme: Kép
bábaildi
 
 


Nitácska! NAgyon örülök, hogy otthon lehettek már! Mátétoknak meg kell szoknia az új helyzetet, viszont hamarosan már szinte nem is fog rá emlékezni, hgy volt olyan, amikor csak ő volt. :) Illetve nem tudom, hogy van ez, de sztem Samunk már nem tudja, hogy volt olyan is, amikor nem volt Danó. Kitartás!!!

Eszterunoka nagyn szép!

Morca, mi van veletek?

Eszty, én is fülgyulladok. Járok szinte minden nap kezelésre... Ne agódj, ha ennyire vigyázol, piciDani tuti nem fogja elkapni! Orsinak jobbulást!

Jó éjt, még rohanok dologra.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Ohhh Bábaildi: köszönöm a képet! Csodaszép ez a csajszi! Ki is fogom nyomtatni ezt a képet magamnak! Olyan gyönyörű szemei vannak!!! És micsoda fürtök!!! KÖSZÖNÖM!!
És a sok törődést is! Olyan jó tudni, hogy tesókám is a legjobb kezekben lesz!!! Már nagyon várjuk a nagy pillanatot, és imádkozok, hogy minden rendben legyen, és a lehető legkevesebbet szenvedjenek! Megy a drukk ezerrel!

Mi már egészen jól vagyunk. Orsi rendben van, már én is szinte tökéletesen.

Most megyek!

Puszi mindenkinek!!! Vigyázzatok magatokra!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Ildi gyönyörű az Eszter unoka!!!!a szemei meseszépek.....na és azok a fürtök!!!!!!!!!!!!!
Eszti drukk a hugodnak!!!!!!!!!!!!
:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bábaildi, gyönyörű Eszti unoka!!! :) csodaszép szemei vannak!!! :) :)

Eszty, örülök, hogy jobban vagytok!!! :) csak így tovább! :)

Nitácska, biztos ügyesen meg fogod oldani a nagytesó-kistesó dolgot :) én tudom :wink:

Dóri, gyógyulj meg Te is... úgy látom, most körbemegy ez a fránya fülgyulladás :(

Nálunk az a helyzet, hogy tegnap is, ma is bekeményedett a pocakom... szabad ennek már most? lehet ez a stressztől??? tegnap elég rossz napom volt ilyen szempontból.... és este voltunk dokinál, és a kis huncut utána produkálta, este.... meg ma is már kétszer... nem fáj, meg csak pár másodpercig... de olyankor kemény. Mondjuk, tegnap is pakoltunk, és egy dobozt sikerült olyan béna pózban letennem, hogy a gyomrom mellett jobbra megfájdult... ez is rájátszhat??? De ha baj lenne, akkor gondolom, görcsölnék, meg fájna minden, nem? Nyugtassatok meg kérlek.... :oops:

Beagleék is eltűntek...

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: nyugi, ez egy teljesen természetes jelenség, a méhed "edz" a szülésre.. :wink: ennyi simán belefér, de ha úgy érzed, hogy többet keményedik a kelleténél, pihenj le egy kicsit.. 8) :lol: én Matyival rengeteget keményedtem, Ákossal nem túl sokat, pedig vele nagyon aktív életet éltem.. :lol: :lol:

nyugi.. :wink: :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, köszi :) igen, ezt tervezem, hogy hazamegyek, és nem csinálok semmit sem, csak pihenek.... és bámulom a tv-t... max dvd-t cserélek :lol: de álmos is vagyok... úgyhogy nem lesz nehéz a semmittevés.... :) Manó azért mocorog rendesen :) szerintem most a fejecskéjét mozgatja többször... :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: morcának igaza van. A méhizom bekeményedése mintegy gyakorlás a szülésre, és figyelmeztetés is Neked, hogy van odabent valaki, akit óvni kell. Ne aggódj, 15-20 napi keményedés teljesen normális. :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


érthetően: napi 15-20 keményedés! (bocs)
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Zdori: jobban vagy? Nekem a melegítés és az Otipax fülcsepp nagyon bejött, na meg a bioptron lámpa, de eszem ágában sincs reklámozni. Kínomban vettem már elő, de most jó volt.
Az orrom ma kezdett el folyni, de rendesen, viszont közérzetileg is sokkal jobb már.

Tesókának ma elég nehéz napja volt, úgy lászik a front érezteti hatását. Danci is nyügi volt szegénykém!

Vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Bábaildi, köszi Neked is!!! :) :) megnyugodtam, és tegnap már sokkal jobb napom is volt, és még kora du egyszer keményedett a pocak egy helyen, pár másodpercre, de megsimikéztem, és elmúlt.... :) azóta nem jött még elő :) igyekszem ám nyugodt maradni :) és Őrá koncentrálni :) és boldogsághormonokat küldözgetni neki :) Minden mocorgáskor :) :) :) és mostmár ez a negyedik nap, hogy nagyon mozgékony :D és olyan jóóóóóó :D hullámzik a pocak :D :lol:

A Bioptron lámpa tényleg jó szokott lenni! A szüleim is azt szokták elővenni gyulladásokkor! :)

Eszty, további gyógyulást Nektek!!! és biztos a hideg front miatt nyűgösebbek a Manók. Már milyen nagyok..... :) Danó is még csak most született, és máris 2 hónapos is elmúlt.... :)

Mindenkinek szép napot!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


El is felejtettem mesélni, tegnap este a Manó eldöntötte, hogy Botond lesz :) kérdezte az apukája, hogy mi legyen a neve, és mondtam, hogy hát Botond, nem? Erre kérdezte, hogy más nincs? Mondom neki, Illés, erre éktelen nagy rugdosódás lett... :lol: mondom, akkor Viktor... szintén rugdosódás.. :lol: és mondtam, hogy akkor marad a Botond.... és csend.. nyugi :lol: :lol: :lol: szóval marad a Botond, azt tetszik neki is :))))))))))))))))))))) olyan jót nevettünk rajta :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!!!!
Etelka lassan te is a finisbe vagy!!!!!!!!!! :)

velem:tegnap belázasodtam nagyon fájt a bal mellem...valószinű begyulladt....de Ildi tanácsára masszíroztam,meleg zuhanyoztam meg amit mondott megtettem.....viszont tejci nagyon kevés lett :cry: ma már adni kellett tápszert Barninak......
tegnap iszonyat sokat sírtam a tej miatt.....
ma meg api miatt sírok szinte megállás nélkül.......ma már dolgozik nagyon hiányzik......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
aki telón hív csak sírva tudok beszélni......remélem 1x vége lesz ennek!!!!!!!!

bocs a kifakadásomért!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska! Fel a fejjel! Csodálatos kisfiadnak nagy szüksége van a te nyugalmadra! A gyulladás remélem hamar megyszűnik, és még fogtok tudni szopizni! Drukkolok! Ha meg másként alakul, akkor meg ne siránkozz, hanem szeretgesd meg inkább azt a pici jövevényt!

Kezdek talán jobban lenni, már elég csak 2 naponta járni kezelésre, majd meglátjuk a végét...

Etelka, pihenj!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Csak bekukk!
Nitacska: csak ügyesen, fel a fejjel. Próbáld meg, amit tudsz, de ha nem megy, nem a te hibád. Ez a sírdogálás nekem is így volt! Elmúlik pár nap alatt! Kitartás! Minden rendben lesz!
Nagyon jó anyuka vagy, ez a gyerkőc is jó helyre született, ne is legyen miatta semmi aggodalmad!

Mindenkinek puszi! eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


jajj csajok mi lenne velem nélkületek!!!!!!!!
sajna nincs több tejem......nagyon kevés.....de legalább már nem fáj a bal mellem!!!!!
vérezni is már épp hogy csak pár csepp!!!!

de ma meg hányingerem van,szédelgek és gyengének is érzem magam!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska!

A legfontosabb, hogy rendben legyél, jól legyél, és mihamarabb egyre jobban gondját tud viselni a kismanónak! Pihenj sokat, és nyerd vissza az erőd mihamarabb!
Érdekes, hogy nekem is a bal mellemmel volt több gond, és ott volt baj a hónom alatti mirigyekkel is. :cry:

Szeretetből nem lesz hiány sem a te pinduródnál, se az enyémnél!
És ez a lényeg! Én is nagyon sajnálom, hogy nem megy. De megnyugtat, hogy Orsi is milyen szépen felnőtt tápszerrel, egészséges, és csak ez a lényeg. Már nem csinálk ebből lelki kérdést.

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Dóri: gyógyulj meg mihamarabb! Vigyázz magadra!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Nitácska: Ne búsulj de tényleg, mert én Dórim is inkább tápszert kapott mint anyatejet, persze én is mindent próbáltam, nem sikerült, de le is kopogom Dórim még nem volt beteg, 1-2 orrfolyáson kívül semmi baja nem volt, tehát Esztihez csatlakozom tápszerrel is egészséges szép babód lesz. Szopi helyett bújjál vele szorossan össze etetések után.

Dóri: kezelésre jársz a füleddel??? csak most olvasom. hu én tudom mit érzel 2 hétig jártam júliusban. Nekem 2 oldali hallójárat gyulladásom volt, neked mi a baja a fülednek?

Etelka: köszi a hiányolást. Minden ok velünk. Sanyi szabin van 2 hétig, remélem sok jópofa dolgot fogunk csinálni együtt. Olvastam a keményedéseket, nekem is volt, de nekem mindig a reggeli után délelőtt, de szinte minden nap. Nem kell aggódni amíg nem folyamatos, cska egyszer egyszer jön elő.
Vendég
 


Nekem a dobhártyámon van egy váladékozó terület, mitha fel lenne horzsolva, olyan. Nem fáj egyáltalán, csak már 1 hónapja kb be van dugulva, és tavaly ugyanez volt, csak ott nem mentem ezzel a hülye dugulással orvoshoz, vártam, hogy majd elmúlik, és egyszer csak annyira begyulladt, hogy középfül- és hallójáratgyulladás lett belőle... Na, ezt nem akartam most megvárni... :) Így aztán szépen kezelgetnek majdnem naponta, csak íg nincs időm semmire, mert a világ végére járok orvoshoz, ami kis szabadidőm eddig volt, az teljesen lemegy az utazgatásokra... Ez van, remélem, hamar rendbejön mostmár. :)

Nitácska! Jobban vagy már??? Eszty Danója és a te Barnusod is nagyon szépen fognak cseperedni (és cseperednek más most is), ne aggódj! :) Örülök, hogy a gyulladás megszűnőben!

Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!
szüléstörténet:

szóval:
17-én reggel fél 9-re kellett bemennem a korházba....vérvételre uh-ra és ctg-re........
miután mindezek megtörténtek megvizsgált Ildi és bő 2 ujnyira kinyíltam már.....fel is volt lazulva a méhszáj..Ildi nem akart haza engedni......mondtam legalább anyuékhoz had menjek......oké .....elengedett....de mondta hogy délután menjünk vissza mert nem mer bele engedni így az éjszakába....mondván nem húzom ki reggelig.....
elindultam anyuékhoz..../2 percre laknak a korháztól/
közbe hívtam apit,hogy menjen el a gyerekért az oviba és anyuéknál találkozunk!!!
addig én halálra voltam rémülve...nem készűltem még fel,hogy szüljek.......no meg féltem a fájdalomtól is......Máténál brutális fájásaim voltak az oxitocin miatt........
anyuéknál pihiztem és néztem a fájásokat amik elég jól érezhetőek voltak és rendszeresen 7 percenként jöttek!
de 2-3 óra elteltével el is multak......
közbe megjött api a Mátéval....anyuék is hazajöttek...mindenki izgatott volt.telefonált.........
Mondtam apinak hogy lassan indulni kéne mert a kika szobát foglalja nekem az Ildi.......
3/4 4-kor elindultunk!!!!!!!!!!!!nagyon izgultam....a szívverésem nagyon gyors volt........
negyed 5 körűl felértünk a szülőszobára.....Ildi mondta öltözzek át.......ő addig felvetet meg elintézi az adminisztrációt......miután ezek is megtörténtek kicsit ctg-re tett....majd utána mondta menjünk megrepeszti a burkot.....ettől kicsit rettegtem...../de miért??????/a Máténál se fájt és most se.........
majd innentől "szabad foglalkozás"következett.......vártuk a fájásokat.....
amik olyan 7 körül kezdődtek......szépen fokozatosan....egész jól bírtam őket...még nevetni is tudtam../ezen csodálkoztam is/
közbe mentem vizsgálatokra is hol tartunk..nagyon jól haladtunk........
fél 8-kor tartottam 3 ujjnyinál....
:shock:
itt már szépen fájdogáltam....
majd mikor már nem bírtam állni mert nagyon fájtak a lábaim de hogy a gravitáció hasson labdáztam.....nagyon jó volt..........majd felfeküdtem az ágyra és 3 fájásonként fordultam.......majd eljött az idő.....Ildi mondta próbáljak meg nyomni......hát üvöltöttem.....az első két nyomás kudarcba fulladt nem ment.......
majd mondtam magamba próbáljuk meg megint....és akkor már ment......amikor éreztem hogy jön a feje...nagyot üvöltöttem ..... :oops: iszonyatosan fájt és feszített....végül 3 nyomásra kicsusszant Barnus 3350 gr-mal és 49 cm-rel!!!!!!!!!!!9/10-es apgart kapott!!
olyan nagy megkönnyebbülés volt!!!!!!!!!!!!!!!
ja és drága Ildinek köszönhetően gátvédelemmel szültem!!!

KÖSZÖNÖK MINDENT ILDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eszti azt szeretném kérdezni hogy a korházba nektek hogy és mikor kellett vissza menni uh-ra?
időpontot kell kérnem majd....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?