Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és gyógyulást kicsi Levinek!!!!

Kép

Kép
csürci
 
 


ÚÚÚÚÚ, még sosem voltam lapelső!!!!!! :lol:
(Persze ha gyakrabban jönnék, akkor nőnének az esélyeim...hihi)

Kép

Kép
csürci
 
 


Csürci ebben igazad lehet! :lol:

Azt hittem Kolos több szót mond. Tesóm is annak idején nem akart beszélni jó sokáig amikor meg elkezdte mondott mindent, le sem lehett lőni. Lina tényleg nagyon aranyos lehetett ahogy mondta, hogy szeret. Levinél ez a ttte. 8)

Húú azért Levinél enyire nem jött ki, gondolom ti is vizesruháztátok. Neki a szeme szélénél volt hosszában egy hosszu csík (nem fotóztam). Már egészen el is múlott.
Tényleg milyen víz? Szépen "kivetkőztek magukból" a gyerekek! :D

Orsi ha nem lakták már 12 éve akkor tényleg ráfért a felújítás.
Hát Szabi akkor majd nem jár messze dolgozni! :) Ez így tényle jó megoldás!

Levi jobban lett délután, de persze estére megint belázasodott. Már önként megy a porszívóhoz, hogy kiszívjuk az orrát... szegényke.
Úgy tűnik a keddi kardiológia elnapolva kitudja mikorra.

Jó éjszakát!
Kép

KépKép
kora
 
 

 
 

sziasztok,
gödön van egy dunaparti resz, amit csak tavaly fedeztunk fel, viszont nagyon idealis akar egesz napos pihizesre is kolykokkel: jatszoter, kiulos etterem/sorozok, hajok, kavicsos part, kajakozok stb. egy helyen, s egy komp, ami atvisz a tuloldalra, ahol homokos part van furdozokkel, napozokkal. kellemes! ott keszultek a kepek!

ez a beszed egyebkent sztem a legfurabb dolog ennyi idosen, mert mozgasban azert tobbe kevesbe azonosan fejlodnek a kolykok, 1-2 honap eltolodassal, de 1-3 eves kor kozott beszedben teljesen mas strategiakat vesznek fel, en ket ugyanolyant se nagyon lattam meg, s pont igy masfel-2 eves kor kozott a legfeltunobbek a kulonbsegek, de nagyreszt harom eves korra el is tunnek. azt szokta mondani jenobacsi az aggodoknak, ne azt nezze ilyenkor, mit-mennyit-hogyan beszel a gyerek, hanem hogy megerteti-e magat, s o megert-e alapveto dolgokat, csak ennek van koze az ertelmi fejlettseghez ilyen korban. ismerosunk 2 es fel eves kisfia meg mindig csak mutogatassal kommunikal, csak apa-t mond, meg igen-t, nem-et, azokat tisztan, de sokkalta differencialtabban erteti meg magat, s sokkal tobb-bonyolultabb dolgot megert, mint borisz, szal szembetuno a kulonbseg, hiaba fecseg borisz annyit!

jobbulast llevifiunak!
s orsi-timi-csurci (az elokerult) meg aki meg hajlando feljonni. nem hozunk ossze egy szabadteri talit a kolykoknek, amig szep ido van? liget vagy barmi??? s mikor???:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


sziasztok!

Húúúú de sokat írtatok, és Csürci te is itt, örülök hogy hallunk rólatok is. Nagyon édi Lina baba, jók a képek, jó hogy tettél fel róla, rég láttuk már. Remélem most már gyakrabban jössz!

Lili most tanulta meg a napokban az - apa - szót. Végre kimondta. Magyaráztam neki most is, hogy hívjad apát, de eddig csak mindig azt kiabálta hogy aaaaaaa (meg nekem is). :D Aztán mondom neki, hogy így apa nem tudja ám hogy neki szólsz és mondogattam neki az apa szót, egyszer csak sikerült neki. Na onnantól kezdve megy folyamatosan. Ma meg kérdezgettem kit hogy hívnak. Az apa nagyon furira sikeredett neki: Do Piki :lol: Az anya még nem megy :cry: . Azért nem vagyok ám ennyire szomorú emiatt.

Ja tegnap anyuéknál voltunk búcsú volt, megint hintáztunk, felültünk Lilivel a nagyoknak valóra is, amivel fel tudunk menni a magasba és ott megy körbe-körbe (fene se tudja mia a neve), de nagyon élvezte. Volt újra lovaglás is, majd teszek képeket.

Momoska, Timi,
nagyon jó képek lettek! Jó lenne talizni, de nem tudom hogy sikerül-e összehozni egyszer, majd felvetem újra Tibinek az állatkertet, hátha.
És Timi nem tudom miért szörnyülködsz azon hogy rajta vagy a képeketn, jól nézel ki, aranyosak a képek!

Levinek jobbulást, Lili is most esett át egy megfázáson, neki is tele volt az orra, nagyon kellemetlen tud lenni.

KépKép
domidina
 
 


ma oltoztem at, s borisz ram neztt, elvigyorodott, majd megszolalt:" nagy cici!" haaaat ezt a ket szot igy egymas melle helyezve meg soha nem mondtak ram:-) apukam regen inkabb azt mondta, ha borogatnam, elmulna:-)

edina, vesd fel do pikinek az allatkertet!:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


hát nekünk mostanság időből van a legkevesebb... de szívesen taliznék veletek. beszéljetek meg vmit aztán meglátom tudunk-e menni. talán két hét múlva már jobb lesz, vagy jövő héten. most csinálják a csőcserét a házban, utána lesz a csempézés, de addig még csempét is kell venni, meg szanitereket, meg igazából rohadt sok mindent. kolinak még ágya sincs. :shock:
ja és a bejárati ajtó is hiányzik ami nem egy hátrány ha van. :lol:
snooopy
 
 


Sziasztok!

Végre eljutottam ide, hogy bekapcsoljam a gépet és még írni is tudjak.

Úgy látom többeknél is előjött ez a nátha. Sajna nálunk is. Szerda este kezdődött, de akkor aztán óránként fent volt, még szívni is kellett éjszaka, mert anyira nem bírt aludni. Aztán enyhült, de még mindig szívjuk és jön is rendesen, kezd sárgulni + hétvégén elkezdett köhögni. Azért ma levittem dokihoz. Ca, Neomycin csepp, Cebion csepp. Nálunk is az alvás a nehezebb ügy, nappal elvan. Ja és most jön egyszerre mind a 4 szemfoga.

Momoska!
Borisz jól elintézte magát. A vetkőzös képek jók lettek na meg az állatkertiek is.
Nagyon megjegyzem, amit a beszédről írtál, mert Dávidra nagyon jellemző ez, hogy profin megérteti magát (mondtam neki, hogy Activityben verhetetlen lenne :lol: ), de csak azt mondja "eee, eee,eee" és szinte mindent megért és logikailag nagyon jól összerakja a dolgokat.

Timi!
Én sem értem miért gond, hogy rajta vagy a képeken, tök jól nézel ki! Na és persze Eszti is nagyon aranyos.

Megkérdem a férjemet én is, de a mai nap után nem sok esélyt látok. (Épp ma beszéltünk, hogy elmennénk Siófokra októberben, mert lesznek programok, előadók, amik érdekelnek, de nem volt túl lelkes a hozzáállása, aztán végül megbeszéltük, hogy megyünk, de mondtam, ha ilyen kedvetlen lesz, akkor inkább ne is menjünk.) Szóval azt hiszem még hagyom ülepedni a dolgot. Azt hiszem sok volt már ez, hogy 3 hónapja szinte egy hétvégét sem töltöttünk itthon. Azt mondta, ha megyünk valahová, akkor csak idegeskedés van.

Edina!
Érdekes lett az apa szó, de majd alakul. :)

Orsi!
Így, hogy írod a felújítással kapcsolatos dolgokat visszagondolok, hogy mennyire nem egyszerű dolog, hát még ha egy gyerkőc is van + egy pocaklakó is. Megértem, hogy nem sok időd marad.
Bocs ha már írtad, de nem emlékszem, hogy nevekről volt-e már szó. Gondolom már vannak elképzelések. Szabad érdeklődni?

Na. megyek, mert már későre jár.

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Jó látni végre kicsi Linát!! :D

Szegény Levi, remélem már jobban van! Annyira ki kell fogni,hogy ki az aki vért vesz, barátnőm csecsemős nővér és szokott mesélni... :roll:

Momoska én nagyon szívesen jövök,megyek bárhová.

Jaj, köszi lányok aranyosak vagytok,de úúútálom a fényképeket magamról. Szoktam azért Esztivel fotózkodni,már csak azért is,hogy öreg koromban legyen mit nézegetnem,milyen jó volt akkor...

Nekem is nagyon tetszik Lili nyelvújító apa szava! :D
Momoska és Borisz is jófej!!
Eszter is meg szokta állapítani,hogy ott a cicim a helyén, az apjának is szokta mondani, sőt egy időben kis fogalom zavar miatt (gondolom 8) ) azt mondta, ott van apa puncija (köldökre). Nevettünk mindig nagyot és reméljük majd a bölcsiben azért nem fogja ezt mondogatni :lol:

Képzeljétek nem jött meg...most tartok kb. a 34.napon. Ajjaj, örülök nagyon és kicsit félek is a múltkoriak miatt. Azért intézem a papírjaimat, megyek vissza dolgozni így is.

Jövőhéten kezdünk a bölcsiben és megbeszéltük a nagymamákkal,hogy nem kell ottaludnia Esztinek,hanem valaki mindig érte tud menni f1-re, így remélem csak egy jó játéknak fogja megélni a bölcsődét.

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


ja, beszédtéma: nővérem fia most lesz 2 éves októberben, pár szót mond mindössze. Viszont sokkal ügyesebb Esztimnél a technikai dolgokban, mindent egyből tud hogyan kell beindítani, szétszedni,összerakni...és nagyon jól meg tudja magát értetni!! 8)
Mint minden embernek, a gyerekeknél is mindenkinek más az erőssége.

Ma veszek egy tesztet.. :wink:

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sziasztok!

Timi, drukkolok!!!!
Egy-két hete én is nagyon gondolkodtam a dolgon, hogy mi is legyen, főleg hogy sokan kérdezgették, hogy nem jön a 2.? De aztán jöttek a szörnyű éjszakák, és azt mondtam hogy amít Lilinél nem változik meg az éjszakai alvás addig szóba se jöhet, nem bírnám. Majd még meglátjuk :wink:

Momoska még akartam tegnap írni, (sokminden lemaradt) Borisznak olyan haja van mint Lilinek, ja és szegénykém jól elintézte magát

Ja a képek.... mondjuk még le sincs kicsinyítve, de mindjárt!
Kép
Kép Itt aztán én mentem vele, így olyan kép nincs, ahol a levegőben vagyunk,
Kép fölült a lovacskára és azt monta, hogy ez nem mozog! Persze a saját nyelvén... :lol:

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok,

lopok magamnak egy kis időt...Kolos alszik, szüleimnél vagyunk itt jut időm netezni.
őt itt is hagyom, csüt-ön jövünk érte. nélküle jobban tudunk intézkedni.

Tina, Zsombor lesz a neve, de még 2. nevünk nincs. hamár Kolos is kapott neki is legyen. :)

Edina, Milyen jó a lovas kép. ezek szerint Lili nem félt tőle.

Timi, drukkoljunk vagy még magad sem tudod?? párod mit szólna hozzá?

Köszi a hsz-sokat beszéd ügyileg...Kolos nagyon értelmes, mindent megért, még olyan dolgokat is amit nem gondolnék. beszélgteünk apájával vlmiről, pl. ki kéne pórszívózni...és ő már hozza is a gépet, h nem erről beszéltetek, akkor tessék munkába állni. :lol: :lol:
megfigyeli a dolgokat, mit honnan veszek ki, hogyan kell szétzsedni..stb. én nem aggódom emiatt, majdcsak mond vlmit.
snooopy
 
 


De jó képek Liliről!Látszik, hogy a nagymamák (?) is lelkesek voltak!
A lovaglós tényleg nagyon jó, rólad is :wink:

A drukkokat köszi! Van bennem egy jóadag félsz.
Orsi persze, mindenképp szeretnénk még egy babát! Nem gondoltam,hogy ilyen gyorsan sikerül is, de úgy látszik,mostmár "fogékonyabb" 8) vagyok rá. Meglátjuk...

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Nem tudom ki használ tescós pelust, de szept.18-20 között 1800 ft lesz az 56 darabos, így 32 ft lesz 1db.

Ma megvettem a bölcsis zsákot, nem messze van egy munkaruházati bolt és a boltvezető felesége készít táskákat és különböző kézműves cuccokat, többek között Esztim zsákját. Aranyos, még egy kézzel készített mackót is tett a cipzárjára :)

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


jóreggelt!

Lili megint fölébredt 6-kor, f7-re aludt vissza, én meg már nem tudtam....

Lili nagyon szereti a lovakat, most ült lovon 2x, az első alkalommal sírt, hogy nem akar leszállni. Voltunk már vele lovakat nézegetni, szóval nem fél tőlük.

Orsi, teccik a név. Én úgy vagyok a 2. névvel, így utólag hogy fölösleges volt adni neki. Az is a mamák miatt volt, mert szörnyülködtek hogy milyen név az hogy Lili. Aztán mi meg Tüncinek hívjuk, jó mi? De tudja hogy ő Lili, ha megkérdezem hogy hívnak azt mondja. Egyébként viszont magára Tüncit mond a mindennapi beszélgetések során.

Jó hogy írod Timi a pelust, akkor veszünk, úgyik kell menni vásárolni, még azért elmegy 1-2 csomaggal.
Az ilyen boltokat én is szeretem.

Én már ajándékok után nézek,(szülinapok, névnapok, karácsony) gondolkodom kinek mit. Gondoltam csinálok a nagyiknak órát üveglapból, aztán készítek rá valamit, üvegfestékkel. Aztán az egyik hobbiboltban láttam készen, nagyon szép, uh. megrendeltem. (biztos,ami biztos)
De falinaptárt is szeretnék készíteni, készíttetni saját képekkel. Tegnap keresgéltem programokat hozzá, de nem sok sikerrel. Amit találtam egyik sem tetszett, túl egyszerű volt. Van olyan lap is ahol megszerkeszted és elküldöd a rendelést. kinyomtatják és küldik.

Ez olyan lehet mint amit (talán Orsi, Momoska) csináltattatok csak fényképalbumot? Ha jól emlékszem....

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Na most talán Elmo lefoglalja, megpróbálok írni. Teljesen rám van tapadva amióta beteg, 1 méternél messzebb nem is mehetek, de a legjobbnak azt tartja ha 2 mm-re vagyok. :roll:

Szóval Dávid is lebetegedett? Jobbulást. Mi voltunk hétfőn dokinál, ő írt antibiotikumot is, de azt csak kiváltottuk, nem adom neki, szerintem nélküle is gyógyul szépen. Ami miatt aggódom, hogy nem köhög fel semmit, adom a köptetőt, de nemhogy nem szakítja fel, de egyáltalán nem köhög tőle, ha nem adom akor igen szárazon. Ti értitek ezt? Remélem Dávidnak simábban megy!

Do piki :lol: Tetszik!
Lilin mindig elcsodálkozom milyen nagylánynak néz már ki! Jó, hogy így tetszett neki a búcsú!
Edina eddig te nem teljesen ellene voltál egy gyereknek? Ezek szerint azért már elgondolkodsz rajta és csak a rossz éjszakák riasztanak vissza?
Levi nevében én is naptárt csináltatok (csak egyoldalasat), van a neten ilyen onlinefoto és onnan. Be kell küldeni képet, kiválasztani a mintát és megcsinálják, ha érdekel felrakom a linket.
Tényleg Orsi, Momos az mi is volt amit ti csináltatok?

Húú Timi izgatottan várom az eredményt!
Meg arra is kiváncsi vagyok hogy fog tetszeni Esztinek a bölcsi!

Nekem is tetszik a Zsombor! Akkor jó sokminden van még hátra!
Kolos nem veszi rossz néven ha otthagyjátok a nagyinál? Milyen volt az első alkalom? Levinél ez elképzelhetetlen..

Még akartam vmit írni, de Levi teljesen kiveszi az eszemből. Nem folyamatosan foglalja le elmo sem.

KépKép
kora
 
 


sziasztok,

kora, már többször otthagytuk és nem veszi zokon. annyira hozzá van szokva a szüleimhez, szereti őket, és simán ottmarad. 1 éves sem volt mikor először hagytuk ott, amikor vizsgára kellett tanulnom. szerintem engem jobban megvisel(t) mint őt. :D hiányzik a kisbüdös.

mi fotokönyvet csináltattunk, rossmann meg dm-ben lehet. persze van ezer helyen, ott a legolcsóbb. le kell tölteni egy progit, tök egyszerű a használata, berakni a képeket, hátteret is választhatsz...stb, majd feltölteni a rossmann tárhelyére,és ők küldik. szerintem olyan 2 hét.
ez az
http://www.cewe-fotokonyv.hu/

Timi, na mi lett az eredmény?? :D

2. név. nekem tetszik ha kettő van, megha nem tetszene nekik az első, használják a 2-at. :lol:
snooopy
 
 


sziasztok!

Kora,
igen godnolkodtam rajta hogy talán jó lenne még mielőtt visszamennék dolgozni. Egyenlőre még akkor is ráérek, van még idő, meglátom Lili hogy változik. Persze ezt még csak így magamban, nem mondtam senkinek, Azért gondolkodtam el, mert Tibinek is volt egyszer egy megjegyzése és úgy vettem ki ő sem zárkózna el előle. Aztán volt egy másik megjegyzése ami viszont arra utalt, hogy egyenlőre ne... Szóval most még várok....

Egyébként a linket elküldhetnéd, megnézném azt is.

Bölcsi:
Nálunk most nyílik, tőlünk nem is messze családi napközi, amiben bölcsi, tanulószoba, működik. Ott lehet hagyni a gyerekeket akár 1 órára, fél napra mondjuk ha a szülőnek valami dolga van, lehet játszani.
Most lesz szombaton a nyílt nap, megnézzük, mert érdekel, Lilinek jót tenne egy kis társaság. Persze nem egész napos, folyamatos bölcsire gondolok, hanem időnként, de azért rendszeresen mennénk ha persze ezt lehet. Majd meglátom mit mondanak.

Bár képzeljétek el, tudjátok van az utcánkban egy kiscsaj akivel játszani szoktunk (az a kis hosszúhajú). Egyre erőszakosabb, vehemensebb, hangosabb és már ott tartunk hogy Lili szabályosan fél tőle ha hangosabban rákiabál valamiért (persze hogy ne vegye el a játékát - motor pl. - Lili ,mert ő rettenetesen irigy). Pedig Lili rá se ülne addig amíg meg nem engedi, ami igen ritka, és már akkor is unszolni kell, hogy nyugodtan üljél rá, megengedte! De még akkor is Hellát nézi, hogy jön-e oda, kéri-e vissza a játékát.

A Do Piki, azota nem mondja, inkább azt hogy Do Apa. De az apát azt most nagyon sokszor és olyan büszkén, hogy tudja mondani. Megzabálom....

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Persze berakom a linket, tiszta hülye vagyok, nem tudom miért nem raktam be alapból. :roll: :wink: http://www.onlinefoto.hu/ Persze érdemes előbb megnéznem az ülzletek listáját van-e a közeletekben olyan bolt ahol átveheted. Nekünk jó, itt Veresen van 2 bolt is.

Amikor itt volt szombaton a régi barátnőm a babájával, Levi is tiszti irigy volt, majd leégett a bőr a képemről. Talán egyszer adta oda neki az egyik labdát. Bár az igaz, hogy csak a labdákat szedte ki a kezéből, de olyat is amihez már régen nem nyúlt...hiába szóltam rá.
Legalább ő nem kiabált rá....azért durva lehet.

Ha nekem eszembe jut a gyerek kérdés (attól tartok Roli finoman szólva is benne lenne) mindig nagyon gyorsan jutok el oda, hogy nekem éppen elég Levi, vele is egyre kevésbé bírok (most, hogy beteg extrán meg van húzatva) és nem is érzem úgy, hogy újra végig bírnám csinálni a szülést és az első pár hónapot. :oops: Igazából csak azért szokott megfordulni a fejemben, mert azért rossz lesz egykének lenni szegénynek. Biztos van olyan akinek szörnyű ilyet olvasni attól elnézést!

Bölcsiből mig mindig nem jött értesítés.

Levi átköhögte az éjszakát, úgy tűnik most beindul, csak majd most el is múljon!
Egyébként egyre később alszik el, valamelyik nap én előbb elaludtam, mint ő. :roll: Gondoltam rászánom magam koraibb kelésre, ma keltünk 7kor, erre nem bealudt ebéd nélkül? :roll:

Amíg el nem felejtem Orsi köszi a linket! Leht egy ilyen album lesz karácsonyra, de még nem is tudom, a névnapjára is képeket kapott mind a két nagyi...

Képzeljétek, írtam, hogy azzt mondták normál IgA érték jött most ki Levinél, megbeszéltük, hogy kipostázzák, erre az van a papíron, hogy az IgA eredmény folyamatban. :? :x Felhívtam őket hogy lehet egy folymatban lévő eredményről ilyen klasszul beszámolni telefonon...állítólag utánna néznek és elküldik újra postán. Szóval mégsem lehet még izgulni, nagyom örülök neki! :twisted:

Az azért jó, hogy Kolost így ott lehet hagyni. Szerintem nem olyan nagy baj, ha nem engednek semmit sem csinálni, persze a kissebb dolgokst én is szerettem, esetleg mondd valami egyszerűbbre, könnyebbre, hogy te szeretnéd csinálni. Persze nagyon vigyázz magadra!!!!!

Megyek, neki kéne már állni főzni ha már így bealudt.

Timi van eredmény?

KépKép
kora
 
 


[quote]S írta:zóval mégsem lehet még izgulni,


MÉGIS lehet izgulni :wink:

KépKép
kora
 
 


nalunk akedvesem kapott szulinapjara fotokonyvet, de o nagyot, kemenytablast, jo draga is lett a vegosszeg, de nagyon jo, csomot lapozgatjuk. 20 ev esemenyei!!!
anyukamek-anyosomek csak sima kicsi fotofuzetet.

edina, kora,
ha engem kerdeztek (najovan, tudom, hogy nem kerdeztetek:-)), en csak rabeszelnelek titeket a 2. gyerekre, pedig en tudvalevoleg nem vagyok az az anyatipus, aki mar gyerekkorban arrol almodozott, hany gyereke lesz, s minel elobb meg is akarta valositani ezt az almat. sot nalam soha, de soha nem jott el ez az erzes, hogy gyereket akarok....aliz azert lett, mert a kedvesem nagyon akarta, en meg ugy gondoltam, lehet, hogy megbannam 50 evesen, ha sosem szulnek.
borisz meg azert lett, mert aliz 2 eves koratol csak testverrol beszelt, en odzkodtam ellene, de aztan 2.5 eves volt, mikor mar el tudtam kepzelni, h. rajta kivul mara is marad energiam, de aztan a kovetkezo 2 vetelesem miatt le is mondtam a 2. gyerekrol, sot meg is konnyebbultem ettol, mert azert meg mindig inkabb ugy gondoltam, hogy aliz boven eleg ( o azert nem egyszeru eset), s minek ketto...egy gyerekkel letudtam, mar 50 evesen sem banok meg semmit, aztan borisz felig- meddig varatlanul kozbeszolt, teljesen harmonikus terhesseggel, s most mar (felre ne ertse senki!) olyan szanalmasnak latom az egy gyerekes letet, tobb pluszt adnak erzelmileg (mar ahogy egymashoz viszonyulnak, mert ket nagyon kulonbozo gyerek, de eppen emiatt nagyon egymasnak vannak teremtve), vicesebb-vidamabb igy egyutt, teljesebb is, alizt se mindig nekunk kell foglalkoztatni, borisz kis cicassaga miatt aliz megkapja azt az extra torodest pluszban, ami nekunk mar nehezunkre esett, s mazlinkra borisz meg szulobarat kolyok, mellette siman el lehetne kepzelni egy harmadik gyereket is, de az mar tul van az en kepzeleteim hataran, irracionalis szamomra, csak ezert nem lesz! s furan fog hangzani: ket gyerekkel konnyebb nekem, a 2. felno eszrevetlenul, az elsonek meg eleg programot ad a masodik!:-) a korkulonbseg tok mindegy. anak lesz elonye es hatranya is, ami eppen van. s az ember olyan szerencsesen van osszerakva, hogy az elonyeit latja majd foleg. nekem ez az 5 ev, foleg, hogy a nagyobbik lany, nagyon bejott...orsinak meg a 2 ev fog bejonni (foleg, hogy mindketto fiú:-))!

Kép
Kép
momoska
 
 


Kora,
köszi, ez hasonló ahhoz amit én találtam. Annak az a hátránya hogy bp-i így postán kapnám +pénzért, ezt meg a városba átvehetném. Mondjuk a másik progiba nem kellett bejelentkezni, mindjárt ki tudtam próbálni, az árak meg hasonlóak.

Reméljük jó lesz az eredménye Levinek! Drukk,drukk!

Mit főzöl? Én most néztem a jövő heti kajarendelést, lesz 2 nap amikor főznöm kell, nem találtam olyat amit Lili is szívesen enne. Akkor főzi lesz, sokszor eszünk azt. Hamar kész.

KépKép
domidina
 
 


irigyseg: borisz 2-3 hete jott ra, hogy van olyan, hogy enyem-tied. ennek van jo oldala is: nem ltermeszetes mar szamara, h. csak ugy felkapja valakinek a jatekat, motorjat, s ha visszekerik, rogton visszaadja. s rossz oldala is: szalad a sajat motorja utan, ha valaki elveszi, meg ha nem is jatszik vele, az autoit meg vegkepp nem adja, bar a motorba elobb-utobb belenyugszik. de a gyerek habitusatol fuggoen teljesen normalis jelenseg, kinel erosebben (aliznal, s nala nagyon sokaig, mostanaban van -racionalisan - leszokoban az irigysegreol, direkt treningezi magat.), kinel gyengebben (aliz anna-baratnojenel szinte kimaradt, mar tulzottan altruista is volt, 5 evesen meg siman kolcsonadta 1 hetre aliznak a karacsonyra kapott barbijat karacsony masnapjan), most 7 eves, s egy fel eve kezdett irigykedni, felteni a dolgait, nem odaadni...neki most kell atesni ezen az eletkori krizisen.

Kép
Kép
momoska
 
 


Háát Momoska én nem látom ennyire a 2 gyerek előnyeit, persze tudom, hogy így azért jóval magányosabb (pont ezért szokot néha eszembejutni, én szeretem pl, hogy van 1 báttyám), de ezt nagyon könnyen elsöpri a többi érzésem. :oops:

Edina nekem is azért tetszik, mert itt tudtam átvenni + fizetni.

Mit főztem? Sóskát, sütöttem hozzá virslit (így szeretjük), mivel Levi nem eszi neki virslis tarhonyát csináltam, azt tudom, hogy szereti. Aztán evés köben végig gombócot meg borsólevest hajtott. :roll: Azt hiszem me van a holnapi kaja: borsóleves répával, grízgaluskával + túrógombóc.

KépKép
kora
 
 


Momoska nagyon meg voltatok elégedve a liliputi cipővel? Hogy kell tisztítani? Vagy hallott már valaki az estrella cipőkről (teszen lehet venni és olyannak néz ki mint a liliputi csak olcsóbb)?
Azon gondolkodom többet érek télre benntre olyat venni manónak.

KépKép
kora
 
 


sziasztok!

Már itt ülök egy ideje. Kora által adott progira töltöm fel a képeket és már vagy 10 perce tölti, gondoltam addig benézek.

Momoska,
ezt az érzést amit a 2 gyerek ad, ugye nem tudjuk átérezni, de biztos igazad van, nagyon jó olvasni azt amit írsz. Én most már, nem tettem le véglegesen a dologról, mint ahogy Kora, később, fél év múlva, visszatérek még rá ahogy írtam is.
Végül is az biztos hogy ideálisabb ha nem egykén nő fel egy gyerek, jobb neki ha van testvére, már ezért is elgondolkodtam

végzett a program, de egy csomó hibát írt ki, uh. fölösleges volt az egész. Biztos túl nagyok a képek....

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Jaj Edina tényleg? Nekünk soha nem írt ki hibát. :cry: Ha rájösz írd meg mi volt a gond, hátha 1x én is így járok.


Tegnap túlsáosan belelkesültem a cipőkre, vásárlás is lett a vége, rendeltünk egy liliputit. Azért Momoska még érdekel az infó! :)

Tök jó, ma végre nem esik, süt a nap. Tegnap nem lehetett bírni Levivel, durva hisztirohamai voltak, ma kicibálom! Bár inkább ő cibál majd engem. 8) Éjjel sem köhöött most.

Megyek meg is csinálom a levest gyorsan, a gombócot majd később!

KépKép
kora
 
 


nem a méret volt gond, hanem hogy nem jpg kitejesztésűek a képek. Megnéztem jpeg-ek, uh. valahogy modosítanom kell, biztos lehet.... :?:

Ja cipő. én még nem hallottam az estressáról. Nekünk bentre, amíg még jó szandi lesz, aztán ha kinövi majd veszek én is valamilyet. A liliputi nem egy olcsó fajta igaz?? De lehet hogy én nem zártat veszek bentre....

Még újságolni akartam, hogy egy kicsit javultak az éjszakák, kop-kop-kop, kevesebbszer kel, meg tovább alszik legtöbbször. Ma is 8.10-kor kelt, igaz 6 körül fönt volt, de visszaaludt2 perc alatt.
Tegnap este meg én előbb elaludtam mellette mint ő. Ált f9-re elalszik, gondoltam megnézem a barátok köz, hát nem elaludtam!!!

mi majd délután megyünk ki, most dédit foglalkoztatja a szobájában... igaz már voltunk reggel a postán!

KépKép
domidina
 
 


gyerekkérdés: Kora nem mindenki egyforma. van aki "szeret" várandós lenni van aki nyűgnek érzi. szerintem nem lesz Levinek baja, ha egyedül nő fel... bár én személy szerint híve vagyok a tesónak. úgy érzem jobb nekik ketten/többen.
én imádom, hogy 3man vagyunk, ezért nem zárkózom el egy újabb babától. persze minden befolyásol, anyagiak főleg. meg szabi nem akar 3.-at, de pl. Kolost sem akarta volna még,...csak úgy jött, de oda nem adná semmi pénzért. sőt kistesót sem akarta még ilyne korán, de büszke rá, hogy két fia lesz. :lol: :lol:

biztos benned még ülepednie kell a dolognak. aztán lehet 4 gyereked lesz. :lol:

ja KOra, nekem ugyan nem liliputsi van de arról a honlapról Pediped cipő, és imádjuk!!!! épp kinőtte koli, neki szandi volt nyárra - ez kinti cipő, ugyan úgy puhatalpú, de vastagabb az alja vlmivel.
snooopy
 
 


Sziasztok!

Nem tudom mi volt ma este Dáviddal, de nagyon nehezen aludt el.

Edina!
Jó, hogy javulnak az éjszakák, maradjon is így. :wink:

Timi!
Mi van veled? Nagyon hallgatsz, remélem minden rendben van veletek.

Testvér-kérdés: nálunk még niytva maradt a kérdés. Egyszerűen nem tudjuk még. Vannak érvek-ellenérvek, most úgy vagyunk, hogy majd idővel elválik.

Kora!
Hogy van Levi? Gyógyulgat?

Kép
Kép
tina82
 
 


Sziasztok!

Nehéz mostanában jönnöm, olvasgatok ugyan, de nincs nagy kedvem írni. Történt egy betegség a családban, ami eléggé megvisel és foglalkoztat bennünket és ilyenkor nekem valahogy nehezebb egyébre is koncentrálnom.

Gyerektémában azt tudom mondani, hogy tényleg jó a testvér, még akkor is ha nehéz az elején. Én nagyobb korkülönbségről tudok csak beszámolni, annak az a hátránya, hogy a nagyobbnak vannak kötelezettségei (iskola, + foglalkozások), otthon tanulnia kell, tehát nem ér rá annyit játszani, amennyit a kicsi (meg ő is) szeretne. A többi meg csak pozitívum.

Nekem is egy 10 évvel fiatalabb húgom van, féltestvérem, mert édesapám korán meghalt. Én nem terveztem ekkora korkülönbséget, így alakult.
Én sem terveztem soha, hogy ennyi meg annyi gyerekem lesz, de egy idő után már vágytam rá és Geri után is vágytam még gyerekre, de az én párom sem egy szaporulatra noszogatós fajta, habár ő is imádja a porontyait és nem adná semmiért, hogy vannak.

Teszek fel néhány képet. Kép Bambulok :)
Kép Ízlik a kenyérlángos :)

Kép
Kép

Nálunk is megtörtént az elképzelhetetlen :D a keze ügyében felejtettem a popsikrémet, aztán jól leápolta magát vele. Már régóta készülhetett rá, mert mindig vadászott rá, egyszer sikerült megkaparintania és nagy csendben ügyködött, nehogy észrevegyük.
Kép
Kép
Kép
Kép :lol: Kép
Kép

Remélem jobban vannak a betegeskedők, Kora remélem minden rendben lesz Levi eredményével :)

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


Sziasztok!

Mostanában nagyon ráérek, hogy állandóan itt vagyok 8) , pedig a kertből kellene kivenni és hűtőbe pakolni a maradék cuccokat.

Orsi én is néztem a pediped cipőket, de ez a fajta olcsóbb volt és csak benntre hordná (ez az idő ugyebár nem túl jó a pediped cipőknek. Te hogy tisztítottad?

Tina, ne is mondd, Levi is egyre később alszik el! :roll: Reméljük Dávidnál csak 1szeri alkalom volt! Ti meggyógyultatok teljesen? Köszi az érdeklődést, Levi szépen javul, ma már el is merészkedünk cipőt venni. Már szinte gyógyult. Meg van kergülve az itthonléttől, a kert sem elégíti ki.

Éva neked is köszi a drukkot.
Huh, remélem azért nem nagy a baj a betegséggel kapcsolatban és túl lesztek rajta minél előbb! (Igaz nem tudom kiről van szó, de akkor is!)

A képek nagyon tetszenek, hihetetlen Anna is milyen nagy már! Jujj, jól kidekorálta magát a krémmel nem mondom! :lol:
Levi is szereti a lángost, itt a piacon van egy nagyon finom fajta!
Geri mosolygós típus?

KépKép
kora
 
 


Timi tényleg, csak nincs vmi baj????

KépKép
kora
 
 


Sziasztok!

Csajok tudnátok segíteni?

Nem tudnátok ezekkel e betűkel kezdődő szavakat mondani: á; é; í; j; ö; ő; ú;??? Olyat amit a nem annyira profi rajzoló le tud rajzolni!
Sokat segítenétek! Köszi!

KépKép
kora
 
 


állomás, ásít, ás, ásó, Ámor, éjszaka, ég, égő, ék, ír, írólap, író, jelmez, jelmezbál, jel, jelek, játék, járom, juh, juhász, ökör, ököl, öt, öböl, öv, ölyv, őz, őr, őzbak, út, úr.
Egyelőre ennyi, majd még gondolkodunk. :)

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


mit alkotsz Kora? Egy szótár is sokat segítene, de majd én is írok, csak később ha nem baj.

Évi,
de jó hogy raktál Te is képeket, már régen láttunk a gyerkőcökről. Nem semmi ahogy Ancsi összekente magát, nagyon profin testápolózik, mindenhol :lol:
Hú fölkelt Lili uh. egyenlőre ennyi voltam.

KépKép
domidina
 
 


Köszi Évi, de jó, hogy ennyit írtál lehet válogatni mit tudok lersjzolni! :) Bár pár betűt kihagytam, úgyhogy ha nem gond még ezek is vannak: ó; u; ü; ű; z; zs; ty; gy.

Azt találtam ki egy ötlet (ami nem az enyém) alapján, hogy festek neki az ajtóra egy abc-ét (igaz kihagyok 7 betűt dz meg dzs, w, y ilyesmiket) és rajzolok a betűk mögé velük kezdődő szavakat. Sajnos nem minden betűvel jut eszünkbe szó főleg olyan amit le is tudok rajzolni. Meg aztán kitaláltam közben, hogy nem csak egyet hanem 2-3 rajz legyen mögötte... Remélem lesz elég ügyességem hozzá és össze tudom majd hozni.

KépKép
kora
 
 


óra, uborka, üst,űr, zebra, zsák, tyúk, gyík,

dzsem,

Most megyünk koncertre, az ovisoknak játszik a Kolompos együttes, de minket is beengednek. :)

Kép

Kép

Lilypie First Birthday tickers
háromszéki
 
 


vicces feladvanyaid vannak kora:-) s jopofa dolgokat talalsz ki, de ha ilyesmi belefer nalatok, akkor johetne siman a 2. kolok is:-)

évi,
milyen betegseg? miabaj?
szerencsere a gyerekeken latszik, h. nem veluk van baj. kicsattannak :-) edes a kiscsajod! a nagyfiad is am!

orsinak igaza van, bar azert terhesseg-fuggo is, hogy szereti -e az ember, vagy nem...alizzal valoban terhesseg volt, s ennekem semmi bajom ezzel a szoval, hiszen az alapallapotomhoz kepest valoban terhet cipelek, s sokmindenben neheziti az eletem, attol meg orulhetek a gyerekeimnek, szal en borisszal konnyen viseltema terheseget, de valoban nem tartoztam azok koze a nok koze, akik meg buszkek is voltak ra, kifejezetten idegesitett, ha megfogtak a hasam olyanok, akik elotte nem fogdostak, s amig lehetett, nem tettem ki a kirakatban, ezert volt az, hogy mar 22 hetes terhes voltam borisszal, de meg anyosek se vettek eszre, a kolleganoim meg egyik sem, azaz csak az egyik, de az is a szemem csillogasan (mas ilyenkor az ember tekintete, a hormonok miatt:-)). szal vannak kedves pillanatai a terhessegnek, de nekem igazi oromot azota okoznak, hogy elojottek :-) s en meg ezt is elneveznem terhessegnek, mert megnehezitik az eletemet, meg megszepitik, leszivnak es feltoltenek, elohozzak a legrosszabb es a legjobb reszemet:-)

mi szureteltunk szombaton, azaz a szuretet lekestuk, mert hirtelen felidnulasbol indultunk le 100 km-rel arrebb videkre a kedvesem egy haverjahoz (akit meg en ismertem meg 10 eve itt az ugynevezett Interneten, de akedvesemmel jott ossze), s mire leertunk a szuretnek mar vege volt, igy mi csak a megmaradt furtoket ettuk le a tokekrol, majd a toltott kaposztat, aztan a dunaszigeten buliztunk, volt ott minden, borisz cipoben rohangalt a dunaban, mire rajottem, h. levehetnem rola, majd beleult nadragban, igy a dunaparttol mezitlab pelusban setalt le 1.5 km-t egy bicikliuton, s reggel 8tol este 7ig nem aludt semmit, pedig masfel orat tologattam a faluban babakocsival, s meg csak nem is titltakozott, csak enekelgetett (ajlajlajla - palyabea), koszongetett neniknek-bacsiknak-kutyaknak-falevelnek-traktornak-betonkeveronek, s meg villamosnak is, de az valoszinuleg abbol fakad, hogy par hete sineket lat mindenben: a csikos nadragom csikozasaban, a szonyeg parhuzamos csikozasu szeleben, vagy ha atakaro parhuzamosan van felgyurodve stb...akkor felkialt : iaos siiin...s mar hoz is valami vonatszerut es tologatja rajta. szal jobuli volt a szuret! borisz a reggelijen kivul egesz nap csak szolot evett es mustot ivott...jo kis meregtelenito nap volt:-)

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, nekem két bazi erős csík jelent meg a teszten pár másodperc alatt. Nagyon remélem,hogy nem lesz semmi baj.. :roll:
Ma megvolt az első bölcsis napunk, persze ez csak 1,5 óra játék volt.
Nagyon kedves a gondozónő akihez kerültünk, aranyos kis játszószoba van, most csináltak a nyáron bele kiskonyhát, Eszter nem is tudta mihez nyúljon, minden érdekelte. 7-en vannak a csoportban, a legkisebb egy 11 hónapos kislány, annyira pici... Esztim egyelőre a rangidős, jövőhéten jön egy 22 hónapos fiúcska még.
Az udvar jó nagy,tele pici házikókkal, mászókákkal, csúszdával,homokozóval,motorokkal,bicajokkal...alig tudtam onnan elhozni,de mennünk kellett :)

Korának: álom, éj-éjszaka, járóka, játék, ökör, öntöz, őr-őriz, óbégat, ül, üget, űr-űrhajó, zúzmara, zene, zseb, zsebibaba, gyöngy,gyerek...

Anna alaposan bekente magát!Legalább nem száraz a bőre :lol: jó képek!Jó volt a koncert?

Momoska, én is terhes voltam! 8) A klinikán ahol dolgozom még a terhesambulancia neve is megváltozott: várandósambulancia lett, sokak kérésére,merthogy sértőnek találták a terhes szót :roll: Jó kis szüret napotok volt!!Mi szombaton voltunk az autómentes napon az Andrássy úton és tök jó programok voltak, az operett előtt éppen előadást tartottak, énekelték a jaj,cica.. a te rongyos életet, nagyon jó volt! Vasárnap Margit-szigeteztünk.

Orsi jól vagy?Mi újság a felújítással?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


Ja, Momoska írtam,hogy én is terhes voltam,bár én alig vártam,hogy látszódjon a hasam, nagyon büszke voltam rá! Édes teher volt,de valóban teher. :wink:

Kora, marha jó,hogy mondtak "eredményt" :x és mikor várható a valódi?

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


húúú Timi, csak halkan nehogy elkiabáljuk, de akkor nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. nagyon vigyázz magadra!!!!

Évi, mekkora lett Anna is. idősebbenk néz ki a koránál, nem? olyan érett arca van. :D

Momoska, jól hangzott a szombati progi. ti mindig olyan mozgalmas életet éltek, mi ennél nyugisabbak vagyunk, de tökre "irigylem". :D
vlhogy elkényelmesedik az ember itthon...

Kora, tök jó ötlet ez a rajzolós dolog. ha lenne időm én is csinálnék ilyet.

mit akartam még?? :shock:
snooopy
 
 


sziasztok!

Tegnap már nem tudtam visszajönni, Lili belázasodott, egész nap magas láza volt, csak nyüglődött. Még éjjel is kellett adnom lázcsillapítót. Nem volt valami jó éjszakánk sem.
Mára már csak hőem. van.
Vasárnap voltunk Agárdon fürödni és biztos ott összeszedett valami nyavalyát. Nem volt túl nagy kedve a fürdéshez. Mondjuk amilyen szuper játszótér van a fürdő területén, nem is csoda!

Pedig ma akartunk menni a játszóházba a bölcsisekhez! Hasonló a helyzet mint amit Timi írtál a bölcsiről. Itt is kb 7 gyerekkel foglalkoznak és mellette lehet menni játszani is 1-1 órára, de ott lehet hagyni pl. pár órára amíg neked dolgod van, vagy egy délelőttre és akár zárás után is megoldható ez. Itt is van egy hatalmas udvar, igaz még egy pár játék kellene bele, de bent viszont nagyon jól megcsinálták, rengeteg a játék. Na mind1 majd pár nap múlva.

Lilinek kell a társaság mert elég félénk, el sem mozdult mellőlem a nyilt napon, únszolni kellett hogy nyugodtam menjen oda valamilyen játékhoz és vegye csak el, szabad. Félénken nyúlt minden játékhoz, inkább egyedül játszott, nem ment oda senkihez sem.

Egyébként Timi továbbra is drukkolok!

Momoska programjai meg mindig nagyon jók, mozgalmasak, vidámak, ilyenekben nekünk sincs részünk, mivel mi is ennél nyugisabbak vagyunk, mint Orsiék.

Lili sem aludt se szombaton, se vasárnap délben. Szombaton f9-kor kelt, bár ettől még aludhatott volna, de nem, egy órát pihizett az ágyban, dumálgatott, fekve eljátszadozott. Aztán amikor egy óra után megkérdeztem hogy álos-e, határozott NEM volt a válasz. De ez is látszott rajta. Vasárnap meg álmos volt, aludt is volna, nem nem fürdőben vagyunk, ott nem tudott elaludni, de nem volt gond így sem estig. Előbb elaludt de semmi nyügi nem volt.

Kora, tényleg jó ötlet ez a rajzolósdi, de elég sok időbe telik, sok macera. Lehet ezt pl. falra is rajzolni, ott nagyobb képeket lehet csinálni.

KépKép
domidina
 
 


Sziasztok!

Nem, Momos nem jöhetne a következő :) , este rajzolok egyenlőre papírra amikor már alszik. Az ajtóra már nem nagyon tudom hogy fogom felvarázsolni, szerintem lesz vagy 2 hónap mire kész lesz. Egyébként terhesen nekem sem volt az ég világon semmi bajom, szerintem el sem jutott az agyamig igazán.
Így tényleg jó buli a szüret! :D Borisznak nem ment a hasa a musttól?

Évinek + Timinek köszi a segítséget!!

Timi akkor most várok a 3 hónap leteltéig! Vigyázz magadra nagyon!!!
Egy ilyen 7-8 gyerkőcös csoport nekem tetszene, így biztos figyelnek mindenkire. Kiváncsi leszek később is fog-e tetszeni Esztinek amikor már rájön hol is van valójában.


[quote]K írta:ora, marha jó,hogy mondtak "eredményt" és mikor várható a valódi?

Pont ma érkezett meg postán az új eredmény és tényleg jó lett, de nem tudom végülis mit kavartak.

Orsi most nekem jól jönne a rajztudásod! Jól vagy egyébként?

Lilinek jobbulást! Levin is látszik, hogy hiányzik neki a gyerektársaság. Most hogy már gyógyult viszem is majd valamilyen klubba + a szomszédutcabeli kisfiúhoz is. Lili nem volt mindig ilyen bátortalan, nem?

Megyek hátha belefér még egy kis rajz is.

KépKép
kora
 
 


"szureti" aktualis kedvenc kepem:
Kép

Kép
Kép
momoska
 
 


Sziasztok!

Momoska, jó kép! :) voltatok critical mass-on?

Kora,mindegy,végülis az a lényeg,hogy tényleg jó az eredmény!

Ó,szegény Lili,remélem már jobban van! "csak" a láz van,vagy van mellé más tünet is?

Tegnap az udvaron megmacerálta Esztit egy kínai kislány, de nagyon kis agresszív volt, beleakart kapni Eszter szemébe :shock: Ott álltam mellette és mégis nyúlkált, szegény Eszterem azóta ha meglátja menekül előle...Ma egyébként már egész távol merészkedett tőlem, van egy kb.vele egykorú kislány a csoportban és együtt bemásztak a kisházikókba, aranyosak voltak. Még nem is láttam így játszani őt mással. Ott is ebédelt már, gyümiszósz volt meggyel és almával+krumpli+husi és desszertnek túrórudi, hát Esztim addig ült ott, míg volt előtte kaja :wink: Egyébként olyan büszke vagyok rá, nagyon szépen evett-ivott!

Timi
KépKép
Kép
verti
 
 


sziasztok!

Tényleg nagyon jó kép! Mi az a "critical mass"? :oops:
Lili már nem lázas, csak hétfőn volt magas láza aztán nem, más tünet nincs, de azóta sem jó az étvágya, alig eszik valamit, uh. valami baja van, de hogy mi????? Végül is most jobb a kedve, de ezen a téren sem a régi.

Kora most én is ügyködöm, óralapot festek ajándékba. Ez nem akkora melo mint a tied, de nem sok szabad idő (Lilimentes) van uh sokáig fog tartani. ráadásul 2őt kell csináni. Ilyennek kell lennie.

Kép

KépKép
domidina
 
 


De jó, hogy előjött a puha talpú cipő témája, mert télire bentre én is ilyet szeretnék, de persze már rég elfelejtettem, hogy mi is volt a neve.
Lina is náthás volt, szerintem akkor hűlt meg, amikor céges bulin este elég későn is még mezítláb ugrált az ugráló várban (amúgy is nagyon szeret mezítlábazni, meg rájött, hogy így nem csúszik, és fel tud kapaszkodni a csúszdához az emelkedőn). Nekünk is volt 1-2 nehéz éjszakánk, de már sokkal jobban van, lényegesen kevesebb a takony (bocs) az orrában. Viszont nagyon csúnyán köhög.
Remélem mindenki más is már teljesen meggyógyult!

Edina tök jó, hogy alakul a véleményed a tesó kérdésről! Én, ha majd megtehetem, mindenképp 3 gyerekem lesz, bár most mi leálltunk a projekttel. (Már csak azért is, mert imádtam a terhesség minden pillanatát, és a szülést is – de ez utóbbit csak akkor, amikor már végre előbújt a kismaszat. De vicces módon az volt szinte az első mondatom, hogy de jó volt.) Amit Momoska írt a tesó kérdésről és a korkülönbségről, az nagyon-nagyon tetszik. (Főleg az a rész, hogy úgy is mindenki azt a korkülönbséget fogja szeretni a gyerekei közt, ami neki megadatott.) Viszont az is igaz, amit Évi ír, hogy a nagyobb tesónak ha vannak kötelezettségei, akkor nem tud annyit játszani a kistesóval, és ez mindenkinek hátrány.

Timi! Nem mondok semmit, de csuriban az ujjam.
És remélem a bölcsi továbbra is jól fog alakulni, így, hogy nem kell Esztinek majd ott aludnia, biztos könnyebb lesz.

Lina kezd nagyon oda lenni a pedál nélküli bicajért. Bár a motort már nagyon vagányul hajtja (legújabb az, hogy már váltott lábbal is), de akárhányszor meglát egy bicajt, azonnal ki akarja próbálni, és mondja a gazdájának, hogy „cseje” :lol: (Az unokatesókkal ezt nagyon édesen megtanulta, hogy ha ugyanazzal akarnak játszani, akkor egymás után következnek, cserélnek.)

Ancsa nem semmi módon leápolta magát!!

Kora, ezt már többször akartam mondani, annyira édi az a kép Leviről, ami a vonalzójában van!

A minap kedvesem keresztanyjáéknál voltunk, aki hát finoman szólva is iszonyú kövér. Kicsi Linám gyermeki őszinteséggel állapította meg: „Néni. Nagy.”

Fú Edina, de jól is teszed, hogy ilyen időben kezdesz ajándékokban gondolkodni!

Kora, hajrá az ABC-hez! Edina, nagyon szép lesz az óra!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
csürci
 
 


Szerintetek, ha a nátha elhúzódó tünete a köhögés, azzal el kéne vigyem dokihoz, vagy majd elmúlik magától? Mert most tényleg hallom, hogy nagyon csúnyán köhög (száraz).

Kép

Kép
csürci
 
 


Na ha még írnék egy néhány sort, megint lapelső lennék!!!
De úgy érzem nemes nagylelkűséggel átadom valaki másnak a posztot és elmegyek aludni...

Kép

Kép
csürci
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?