Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tegnap megvolt a buli! Nagyon jól sikerült!
Meglepi volt, de azért számított rá...:)

Áron tünemény volt: mindenki kezében nagyon jól érezte magát, majd a legnagyobb hangzavar közepette aludt a nappaliban. Aztán 9-kor lefektettem anyuék hálójában (utazóágyban) és ott aludt reggelig.
1/2 10-re mentem érte vissza...azért nagyon hiányzott - egy pelenkával aludtam, mert annak Áron illata volt! :) De ő nagyon jól érezte magát! :)

Most kiválasztom a két képet, és el is küldöm!

Megyek - az ünnepelt egy kicsit túlöntött, úgyhogy most ápolom!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Jelentem, elküldtem a képeket!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


SZiasztok!

Olyan mérges vagyok :evil: ! Licitáltam teszveszen egy járókára, erre az eladó eladta egy másik érdeklődőnek 200 Forinttal többért....tudom, hogy a szabályzat megengedi, de akkor is szenyóság :( ...

Manó!
Jó ötleteid vannak, nekem ez eszembe se jutott :oops: .

Kata!
Szuper :wink:

KépKép
amadea
 
 

 
 

Tökmag!
Manónak igaza van, lehet a semmiből is újraindítani a tejet. Ha nekem sikerült 26 kórházban töltött nap és egy műtét után, akkor bárkinek, csak nem szabad feladni! Manó nagyon jól leírta, csak őt tudnám ismételni. Az is normális, ha depis vagy emiatt, én is minden este bőgve feküdtem le, amikor tápit voltam kénytelen adni Nórinak, de túljutottunk rajta és ti is túl fogtok!!!!

Lys (és még akit érdekel)!
Én is átnéztem a kencéinket és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a az összes Gabi fürdető tele van paraben származékokkal (a sampon és az olaj nincs), viszont az Avonos tusfürdőkben, samponokban és balzsamokban nem találtam. Viszont az Avonos golyósokban van alumínium, úgyhogy ők a kukában landoltak.....

Úgyhogy most tippeket kérnék szépen babafürdetőre. (Naturlandos, Johnson és patikás kilőve.)

KépKép
amadea
 
 


Kép
Próba

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!
Nekem tetszik Preta ötlete is. Viszont egy kérdés, asszem lemaradtam róla: Katának küldjük el a szavazatokat priviben vagy itt a nyílt színen írjuk le?
Bocsi, csak kicsit lemaradtam az elmúlt időben az infókkal. Meg azt se tudom, hogy most mi a helyzet Anukkal és Henivel? Na, mindegy...

Amadea, Te hogy tudtad annyi baj mellett is megtartani a tejcit? Homeo, folyadék, tea??? Kiváncsi lennék, mert nálam egyik nap csúcsmennyiség folyik, másik nap meg elakadunk :( Nem csinálok belőle különösebb problémát, mert szépen fejlődik Zéti és jóval több anyatejet kap, mint tápot, de mégiscsak egészségesebb és kényelmesebb lenne csak anyatejjel.

Benta, először úgy gondoltam, nem teszek képet Zétiről, nehogy ezzel is megkönnyítsem a dolgotokat, de végülis csak most, csak Neked :wink: Egy pár héttel ezelőttit felteszek.

Kép

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Mi is küszködünk a tejjel! :( :evil: :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Reggel még elég Nikinek, de délután-este már a kínok kínja jóllakatni, lassan már a 2 cicis kajálás is kevés lesz :cry: :cry: :cry:
Nagyon szomorú vagyok,de nem azért,mert esetleg tápos lesz,mert az nem bántana annyira, hanem mert a cicin kívül semmit nem akar elfogadni.Hiába éhes.... Próbáltam már fagyitejet adni Neki,van egy csomó,de nem kéri. Próbáltam már többféle cumiból adni, egyik sem tetszik Neki, próbáltam kispohárból is, az sem jött be. Akkor gondoltam,hátha a fagyasztottnak van mellékíze, azért nem kell, ezért tegnap még délelőtt tudtam fejegetni,gyűjtöttem estére 80 gr-ot, de azt sem kérte. :cry: Ma meg már még lett volna mit szívnia,mégsem akart 90-nél többet enni. Rá 3 órára felébredt, akartam etetni, szívott belőle néhány nagy kortyot és bealudt. Ez volt délben, most 14 óra elmúlt és azóta alszik....Szóval nem értem....
Csak azt tudom,hogy ez így most nagyon rossz!!!!! Gondolom a vírusfertőzésem betette a kiskaput, lehet Nála is esetleg az van,csak gyengébb verzióban és azért eszik/nem eszik? (1-2napig sokat bukott, ami Rá nem jellemző).

Játék: Majd a végén adjatok egy rendes "játékszabályt" légyszi, mert én már elhagytam a fonalat,hogy mikor hogy lesz a tipp és egyéb.

Cosmoék ma mentek nyaralni,nem tudom, Ő fog-e tudni ezért játszani.

Egyébként minden kínunk ellenére Niki nagyon aranyos,rengeteget dumál, vigyorog állandóan,imádnivaló!!!!

Zéti is milyen nagyfiú már!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kata840725
 
 


Kata, ez tök jó!

Tejcsi csak látogatóban volt :(

Kép
kissmanó
 
 


Mélyen tisztelt Anyatej!
Kérlek ne hagyj cserben minket, annyit küszködünk érted és olyan hálásak vagyunk, ha itt vagy!
Manó, tudod, a hullámvasút lényege is az, hogy le után fel jön.
Banyoszka, nektek is lehet ez az idő tett be - ha annyira éhezne Niki, aludni se tudna. Remélem nem tart sokáig az éhségsztrájk.

Manó, kérdezted, hogy vmelyik nap nem sikerÜlt-e túltömnem a bébet, mikor annyi kaját követelt lefekvés előtt. Én is ettől tartottam, de nem volt semmi különös. Igaz, egy perccel se aludt tovább, mint máskor, a hajnal 3-kori kelés maradt és eszik is mohón.

Kata: hihi, már látom, ahoyg 9:55-kor bejelentkeznék a babanetre, de túlterhelt, mert mindenki első akar lenni a tippelésben :P Szerintem ez a képméret pont jó lenne.

Süni, azért mi is megfigyeltük a képet:wink: Komoly kis fiatalember, gratulálok! Ez járóka, amiben van?
preta
 
 


Preta: kössz a bátorítást, jó olvasni mástól is. :wink:

Süni: a Preta járókás kérdése bennem is felmerült.

Amúgy tündéri a gyermeked :!:

Kép
kissmanó
 
 


Süni,
de gyönyörű a kisfiad! És mennyire pasi már most! Köszi a képet! Kis vasgyúró.

Banyoszka,
remélem nálatok is csak pár nap, és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Nem lehet, hogy a betegség miatt étvágytalan Niki?

Cosmo,
jó nyaralást, érezzétek nagyon jól magatokat!

Benta

Kép
benta
 
 


Amadea: csak neked a Bübchen összetevői:
aqua, sodium laureth sulfate, polysorbate 20, cocamidopropyl betaine, disodium laureth sulfosuccinate, parfum, polyglyceryl-3 caprate, peg-120 metghyl glucose dioleate, hydrolyzed wheat protein, chamomilla recutita extract, polyguatermnium-10, sodium chloride, sodium citrate, sodium hydroxide, sodium benzoate, phenoxyethanol, citric acid, tocopherol.

na, aki okosabb lett, nyújtsa fel a kezét. mi ezt használtuk amíg át nem lettünk állítva a francia kozmetikumra. de a világhálón nem találtam, hogy Mo-on azt forgalmaznák.

Banyoszka:nem többtényezős a dolog? esetleg nála is bekavarhatott a téged ért támadás, esetleg megspékelve egy kis szopi sztrájkkal? ne add fel. nálunk ma ismét üres cicik próbáltak kitartásra serkenteni egy 3 hós gyereket. hát nem lelkesedett a helyzettől. én csak a csütörtöki indulástól számított a vasárnap esti érkezés közti bő három naptól berzenkedem. Mert itthon megvan mégis a bíztonságom, hogy a fagyóban a tartalék. De azt sajna nem vihetem, kiolvadna, oszt passz. Tápit pedig merő babonából nem akarok (még) venni.

Remélem Cosmoék is csupa kipihenten, s tele pozitív élményekkel térnek haza.

Benta: említettél valami Beni + unokatesót. Fotyó erről?

Kép
kissmanó
 
 


ööö....izéééé....jut eszembe, feltetted, csak épp nem bírtam megnézni. sem akkó, sem most. ráadásul nem tom ki (talán Tökmag vagy Süni?) még szintén hasonlóan panaszt emelt, hogy nem tudta megnézni.
valaki látta?
lehet orvosolni a dolgot, hogy az enyim hatalmas kíváncsiság ki legyen elégítve?

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Manó!
Köszi, én holnap okosabb leszek, mert anyukám vegyész és kozmetikumokkal foglalkozik :wink:
Köszönöm, hogy begépelted a kedvemért!!!

Süni!
Édes a kisfiad :wink: !!
Amúgy válasz a kérdésedre: infúzió :( , sok fejés és még több mázli.

KépKép
amadea
 
 


Amadea: szívesen.
Na, akkor írd meg mit mondott róla.

Kép
kissmanó
 
 


Benta, lenne egy pár kérdésem a szilárd étellel kapcsolatban:

Miután elkezdtem a gyümölcsöt - és látod, hogy én úgy tervezem 5 napig 1 fajtával indítok, utána váltok a következőre - utána mikortól lehet adni a pépeket pl. estére?

Ez a rizspép, amit írtál: kérdés: ez miben jobb, miért nem jó a sima rizs megfőzve?

http://www.babafalva.hu/download/szilard.htm

Ez a táblázat - talán Manó tette fel - szinte megegyezik azzal, amit te írtál. Amit 6 hónapostól ír, hogy egy kk étolaj, te azt szoktad extra szűz oliva olajjal helyettesíteni? Őszintén szimpatikusabb lenne, mint az étolaj.

Előre is köszi a választ!

Írtam privit az osanittal kapcsolatban! Rendezném! :)

Végre letettük Áront - ma extra nyűg volt. Megyek is kipihenem magam!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Benjámin is totál dinka volt ma. Sokat aludt, de amikor ébren volt, ajajj.

A rizst nem tudod pépesíteni. Lehet venni rizslisztet és megfőzni, de az idő. Ezek, amiket írtam instant cuccok, csak langyos víz és csá, kész a kaja. Ami ráadásul finom is.

Az olaj szerintem bármilyen, hidegen sajtolt olaj lehet, az olíva mellett nagyon jó a kukoricacsíra-olaj is.

Kezdheted a pépekkel is, nem kell feltétlen a gyümölccsel. Sok országban ezekkel kezdik. Máshol meg a zöldségekkel, hogy ne a gyümi édes ízéhez szokjon hozzá a gyermek.

Kép
benta
 
 


Na, tettem egy ajánlatot valami cuccokra az ebay-en. kíváncsi vagyok elfogadják-e. fix áras, de lehet tenni aj'nlatot.

na, míg írom, az eladó is tett nekem egy kisebb ajánlatot, ami nagyobb mint az enyém. megpróbálom megfelezni.

bírom, alig valamicske német tudással hogy nyomatom a liciteket.
na, kéne ez a csomi, van pár kafa fiús cucc, ráadásul olyanok amikből totál hiányunk van

Kép
kissmanó
 
 


na bakker....ezt is megértem.
apjuk alszik, s én elcsórtam a hitelkártyájáról 89,9 eurót. hehe. amiből 70 euró a fiamnak a cuccosok, a többi szállítási költség. ja, s a csemeténk kapott a múltkoriban a Zoltán nagynénjétől 50 eurót. szóval több mint felét ezek szerint ő "állta".
kiszámoltam, hogy ha olcsón, de újonnan kéne megvennem, kb. ennyibe állna nekem ez az egész. ráadásul nem nagyon találok.
az én áraim hipermarketok babaosztályainak a legolcsóbb árfekvése szerint voltak szorozva.

na, remélem hamar meg is jön majd a cuccos.

Kép
kissmanó
 
 


Jaj, lányok, olyan álmos vagyok...
A játékról a kezdet előtt tényleg jó lenne vmi konkrét szabály, pl hétfőn már kezdjük?

Tejcsi, tessék előbújni mindenkinél!!!

Kozmetikum: az én golyósdezodorom a CD névre hallgat, dmben egyedül ebben nem volt alumínium clorohydrate. És van olyan hatékony, mint amelyikben van, pedig állítólag ezek gyengébbek. De nekem bevált.

Szegény Borcsa megfázott kicsit. Tegnap még bőgés nélkül tűrte az orrszívót, na ma este már ordított. Viszont köhögésen és szüttyögésen kívül nincs más baja, kedélye is jó. Tényleg, babamegfázásnál mi a teendő?

Hozzátápinál én már kezdem elveszteni a fonalat. Egyelőre az megy, hogy először levek, majd pép, de a gabona meg gríz, na ezekről lövésem sincs, mikor melyik jön, próbálom követni, amiket írtok, de már nem tudom. Valahogy úgy vagyok vele, hogy még odébb van... Az almát el akartam kezdeni, de jó, hogy nem tettem, mert tegnap előtt este nagyon begyulladt Borcsa szeme, szerencsére volt még a kórházas szemcseppből, így reggelre el is múlt- tuti, hogy az almának tudtam volna be, mert pnotaznap kezdtem volna, csak vmi miatt kimaradt. De holnap már el akarom kezdeni. Bár megyünk megint Dévényre, szóval várhatóan egész délután aludni fog a csaj megint. :lol:

most meg én alszok. Jaj, Zéti nagyon édes, és bennem is felmerülta járókás kérdés.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Sziasztok!

Manó:
Köszi a biztatást, nem szándékozom feladni, de nagyon nehéz.... Ma már mintha jobb lett volna a helyzet....Főleg most este ért nagy öröm, még soha ennyit nem evett a csajom! 180 gr-ot szívott 2 cickóból! na persze most meg úgy megpakolta a pocit, hogy alig bírt elaludni :D Jó lenne már , ha rendeződne a helyzet!
Az sem vigasztal,hogy Te is,Süni is és még páran ezzel kínlódtok...

Azt ne igazán értem,hogy Anuk ide miért nem ír.... :shock: Talán megbántódott?

Süni! Nikinek is nagyon tetszik a Kispasid :wink:

na léptem szunyálni,sziasztok!

Banyoszka
banyoszka
 
 


na fasza. szép hetet kezdünk.
tejcsi ennyire még sosem volt elbújva, a kisborjam szinte egész éjjel rajtam lógott. és hallottam amint hajnalban korgott a pocija.
most felébredt, de jókedvű. legalább ő.

bár apa is boldog, lőttem egy másik autót is neki, álmaiban épp ilyen járgányra fájt a foga.

na mentem, lehet benézek mizu, bár amilyen a hangulatom.....

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!
Én vagyok az elsőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!
Vagyis csak majdnem.5 perc híján!
BOLDOG SZÜLIHÓNAPOT ADÉL BABA!

Kép
kata840725
 
 


És Kissmanó beelőzött!

Kép
kata840725
 
 


Na szóval döntsünk csajok.Meddig várjuk még a hiányzó képeket?
SZHENI,MAGDII,MORMOTA,LYS,TÖKMAG,TABATI,MNIKI,EVICUSKA,ÁCICA ÉS CINCIBABUS nem küldött még képet.Ha úgy döntünk,akkor este 10 körül felrakom a játékszabályt.

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Bocs a kesesert!, Kata, mentek a kepek, koszi.
Nagyon el voltam havazva a hetvegen, Papuska 40 eves bulija volt. :)

Majd jovok,
Udv,
Agi

KépKép
lys
 
 


Lys!Megkaptam.

Kép
kata840725
 
 


kata képek mentek!

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Manó: nagyon sajnálom... De még tán visszatér a tejcsi (vak vezet világtalant :) ) Nálunk talán kezd rendeződni, remélem nem csak1 napig mutatkozik és eltűnik ismét....
Nem nyúlsz a fagyasztóba????

Szerintem a játékkal várjunk még egy kicsit, hátha még jönnek fotók.Minél többen játszunk,annál izgisebb szerintem.
Mukkancsnak dobok egy sms-t, hátha....

[/b]

Banyoszka
banyoszka
 
 


Sziasztok!

Kata!

Bocsánat még nem tudtam kiválasztani a képet, de ma ígérem tényleg küldök, ha még nem csúsztam le teljesen. :wink:

Tökmag!

Ne légy depis, fogadd meg Manó tanácsát szoptass egész nap!! Én is hanyag voltam az utóbbi időben és lusta voltam éjjel fejni. Tényleg kevesebb tejem lett. Viszont egyik nap bébim nagyon fáradt volt, és sikerült fekve megszoptatnom napközben :D (éjjel még mindig nem mertem, nehogy türelmetlenségében felsírjon és felkeltse a házat :lol: , ha már eddig megúsztuk az éjszakai sírást...) Annyira jó volt! Múltkor írtam a szoptatásról, hogy a szükséges rossz...hát akkor nem így éreztem. Ott feküdt mellettem a kis csöppség és néha bealudt, néha szopizott, nem is néztem az időt, de órákon át így voltunk, én is aludtam picit. Aztán végül én lógtam meg mellőle. :lol: Na, csak annyit akartam ebből kihozni, hogy lett is sok tejcsim tőle.

Mennem kell majd még jövök!

Kép
Kép
tabati
 
 


Szerintetek nagyon gáz lenne ha nagyon minimális eltérés lenne egy-két kép között?Már 4 napja szórakozok vele és semmilyen kicsinyítővel nem tudom pont egyformára csinálni.

Kép
kata840725
 
 


Felrakjam a játékszabályt?

Kép
kata840725
 
 


ahammm!!!!!! megment Kata??? :wink:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Banyoszka: ki a vak, ki a világtalan?

Gézunak ma próbából bevetettem a szoptanítot. köszönte, fújjam fel.
de a cumisüveg sem kellett. és ordított ezerrel az éhségtől. aztán kb. 25 kerülhetett a pociba is a sok próbálkozástól meg egy hangyányi a ciciból, s lenyugodott.
aztén kicsit később megint cicizett (a nagy semmit). hát a hangulatom kb. ilyen :twisted: :twisted:

Férjem ma volt a suliban. Edinára csak panasz van. És rengeteg. :(

Gézu bőre ismét csúnyácska. :(

Na, hív....rohanok.

Kép
kissmanó
 
 


Igen Niki ideért,el is mentettem.
JÁTÉKSZABÁLY

Szeretettel üdvözlök mindenkit a Találd ki,ki van a képen?elnevezésű játékban.Pár információ
és szabály a kvízről.
-a képeket minden reggel 10 órakor teszem fel az oldalra
-éjfélig érkezhetnek a tippek
-másnap reggel a legelső tippelő nevével fogtok találkozni és a ponttáblázattal
-egy nap csak egy tipp lehetséges,azt az egy tippet módosíthatja a saját üzijében az
adott személy,de akkor is csak az az egy tipp marad
-mindenki tegyen a saját gyerekére is tippet(ez persze nem lest pontozva),így nem lesz
gyanús,ha valaki nem tippel
-a tippeket az oldalra kérjük szépen leadni a hozzászólás részeként
-ha nincs helyes tippelő,akkor másnap ugyanazzal a képpel folytatódik a játék
-a kitalált kép másnap már nem fog megjelenni
-ha a képet már délelőtt eltaláljátok aznap már nem indítjuk a következőt
-minden helyesen tippelő egy pontot kap,illetve a legelső helyes megoldás küldője kettőt
AZ ELSŐ 3 HELYEZETT NÉVRE SZÓLÓ OKLEVÉLBEN RÉSZESÜL,
A TÖBBIEK PEDIG NÉVRE SZÓLÓ EMLÉKLAPOT KAPNAK,MELYET ÉN
FOGOK MEGSZERKESZTENI(HÁT KIVÁNCSI LESZEK MILYENRE
SIKERÜL)!!!!!!
Jó tippelgetést és kellemes perceket kívánok: kata840725

Kép
kata840725
 
 


Fúúú,már alig várom,hogy kezdődjön a móka!Mármint a játék!

Manó: Lehetek én a vak,Te meg a világtalan,vagy fordítva is jó, nekem mindegy! :D Csak azért írtam ezt,merthogy egymásba próbáljuk önteni a lelket, pedig mindketten ugyanazzal szenvedünk...
Tejelnénk,ha lenne, nem igaz?
De azért nem semmi kis önfejű gyerekeink vannak,összeköthetnénk Őket! Inkább éhezik mindkettő,semhogy elfogadjanak mást is a cicin kívül. Pedig tejecske lenne a cumisüvegbe is, szoptanítba is....

Azért Anukot nem értem. Nem az volt az utolsó írása,hogyha elköltözik, hogy fog hiányozni Neki a babanet? Ehhez képest nem rohan újságolni, mi újság feléjük...

Niki: Te is oly ritkán jössz! mi újság van? Hogy van Lilkó? Sok tejed van még mindig?

Banyoszka
banyoszka
 
 


Kata, egyre profibb vagy rendezvényszervezésben :wink: (versenykiiràs, stb). Vagy talàn ez a szakmàd??
Szerintem milimétereken ne vacakolj, senki se fog odafigyelni rà, a kép a lényeg!
Mano, sajnàlom a bonyodalmakat, biztos nem könnyü a nagylànyoknak se most, Neked pedig pont nem ez hiànyzott :(
Ha tudnék neked vmi okosat tanàcsolni, megtenném...
Azt honnan tudod, hogy a nagy semmi cicizi?
preta
 
 


Sziasztok!
Köszi a Zéti dicséreteket. Ennél már sokkal férfiasabb ám, csak nem akartam egészen friss képet feltenni :D Igen, járókában van. Ezt vettem használtan. Nagyon jó, a mérete ikres (120x120cm) és nagyon szeret benne lenni. 3 szinten állítható, úgyhogy jó lesz egy darabig. Nappal ebben van, itt is alszik, így jól elkülöníthetők az éjszakák a nappaloktól.

Tegnap teljesen meglepődtem. Délután 170-et szopizott, utána este még 150-et. Ennyit számíthatott az, hogy amikor ő aludt délután (kb. 2,5 órát), akkor én is ledőltem egy picit?

Kata, köszönjük szépen a szervezést. Szerintem se gond, ha nem egyformák.

Manó, sajnálom, hogy a nagylánnyal gondok vannak. Hátha orvosolni tudjátok Ti, szülők. Gézu bőrének mennyire használt a kence? Eddig bírta? Sajnálom :(

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Ma megvolt az első alma!!!
Szépen lökte ki a nyelvével...nem értette mit akarunk az apjával! :):):)

Később teszek fel képet!

Azt hiszem megvan a nyűg oka: egyszerűen itt kint a nappaliban túl sok inger éri, és nem tud aludni. 11-kor bevittem a szobájába és azonnal elaludt, és most ebéd után is!


Délután sétálunk egy nagyot a közeli kis erdőben - kenguruval!

Niki mi van veletek? Nem írsz magadról? Olyan ritkán jösz...
Banyoszka, osztom a véleményed Anukról...én sem értem.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi: ez természetes reakció Áron részéről.

Hát lehet Anukkal is az van mint Nikivel. Máshol jobb a társaság :(
Niki is tök aktív a májusiaknál. A mai két mini szösszenetét leszámítva, Niki nap óta hozzánk nem is jött. Én nemérzem úgy, hogy velünk lenne a baj, bár ki tudja.

Kata: jó a szabályzat. Én mint tag, elfogadtam :wink:
ha meg nem egyformák, vedd be a leszarom tablettát.
(amúgy irfan view progival lehet azonos szélesség meg magasságot kihozni...de ezt csak mint tipp írtam, hagyd a csodába az egyen méretet)

Süni: naná számít. Mi sztem a tegnap késő esti licitem szívjuk.

Kép
kissmanó
 
 


Pár képet elforditottam.Az érintettektől ezért bocsit kérek.
Már én is izgulok rendesen.Jó lesz már elkezdeni.

Kép
kata840725
 
 


jajj csajok....én szeretlek Titeket is ááám, olyan jó hogy hiányoltok...a májusiban ott a tesóm... 8) olcsóbb mint a telefon... :lol:

jól vagyunk nagyon ,egyre jobban jön Lili foga, forog mindkét irányba így gurulva 3 métereket is megtesz...csak cicizik...ülni szeretne...de nem szabad neki...

tejcsi akad még bár 2napja 2 óránként 2 cicit szív az eddig i 4 óránként 1 cicihez képest, de betudom annak hjogy 3 +2 hetes fejlődési ugrás van :wink:

amúgy 6520 gr és 65 centi...
ezt ma csináltam a vadiuj mei taiunkban....most ezzel dicsekszem mindenhol :oops:

Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Noémi: mi is ma kezdtük az almát!! :lol: Két kanállal kapott, tetszett neki, bár a másodikból már ki is folyatott. :lol:

Voltunk Dévényen, megint háromnegyed óra bömbi. De most már "csak" 3 órát asludt utánaí, és kicsit aktívabb. A gyógytornász szerint is javult kicsit. :lol:

Manó: akkor elég sok gondod van, de jó lenne, ha a tejcsivel végre nem lenne! És Banyoszka, Neked sem!!

Süni
: ügyesek vagytok Zétivel!

Nekem van mégegy kérdésem a játékkal kapcs.: tudjuk kb, hogy kik küldtek képet. Nos, ha minden nap megjelenik a jó megoldás az előző napról, ha valaski kitalálta ugye, akkor az utolsó képeket már egyáltalán nem lesz nehéz kitalálni, hiszen kizárásos alapon... ugye... vagy ez csak engem zavarna? Vagy az túl bonyolult lenne, ha nem derülne ki rögtön, hogy jó-e az eredmény? Mert akkor pl vki az első nap mondjuk azt tippeli, h Niki van a képen, de mondjuk két nap múlva jön egy újabb kép, és akkor azt gondolja, hogy na mégis ez a Niki, és akkor az előzőt buktam, de tuti, h ez ő. És természetesen egy képre csak a felkerülése napján éjfélig lehetne szavazni. Túl bonyolult voltam, vagy azért értettétek, hogy mire gondolok? :shock: :lol:

Anukot én se értem, ha máshoiva ír, ide miért nem. De mondjuk nekem tuti nincs időm több fórumban is aktívan nyomulni ,ezért nem is vagyok máshol. Csak mondjuk ,ha hónapokig hozzánk írt, és most meg váltott... Na, de lehet, h tényleg nem velünk van ám a baja, csak nincs ideje!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Akkor annyi változtatás van,hogy nem irom ki sem azt hogy ki volt az adott sorszám alatt,sem azt hogy kinek volt a legelső jó tippje hanem vezetek egy füzetet és abba irom(már ha megbiztok bennem).Jó tipp esetén természetesen másnapra leveszem a képek közül de még igy is gondolkozhattok hogy ki is találta el.Ha vége a játéknak akkor felsorolom a bébiket a számokkal párosítva igy vissza is tudjátok majd ellenőrizni.Igy lenne a legjobb hiszen igaza van Csillagnak.Túl könnyű lenne a vége.Na ezt jol megaszontam.

Kép
kata840725
 
 


ha így akarjátok, oké.
csak jussunk is el a végére.
mert a másik fórumon épp ez volt, hogy beleuntak a csajok.

Kép
kissmanó
 
 


édességet akarok enni.
de most rögtön, azonnal

Kép
kissmanó
 
 


Manó nekem most megy a Ricsi epres csokikáért.Küldjek fénypostán?

Kép
kata840725
 
 


Manó tudod mit.Holnap felrakom csak a szülőszobásakat(10-kor)
aztán meglátjuk hogy mire annak elérünk a végére hogy fog tetszeni a többieknek is,aztán jöhet a következő adag.Hm?Szerintem a 19 képpel is elszórakozunk egy darabig.

Kép
kata840725
 
 


oksa. csak tudnám tőlünk melyik a szülőszobás :?: :wink:

kössz a fénypostát, inkább megvárom apát a mogyis csokkerrel.

Kép
kissmanó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?