Új privát üzeneted érkezett!

nita

jaj de örülök,gratulálok nektek :) nagyon vártunk már Barnika :)

kirus

irigy vagyok kicsit,de babázz helyettem is :lol:

KépKép
bettike83

Nagy gratula Nitának!!!!!!!!!!! :lol: Sok tejcsit, gyors regenerálódást kívánok!!! :lol: Remélem minden komplikáció nélkül zajlott, és könnyen ment a szülés.
Nagy puszi!!!!!!!!!! :wink:

Többieknek ölelés, és kitartást ebben a ramaty időben.... :twisted:

Kép
kicsi80

Sziasztok

Nita hatalmas gratula a picibabához sok tejet és egészséget kívánok mindkettőtőknek

Kírus Igen a Mátrai volt azt mondta későn mentem mikor kéértem időpontot azt mondták hogy 28-32 ig a legjobb hát én 30 at töltöttem hétfőn.
Forgatott oldalra fektetett bunkó volt csak azt nem mondta mi a szart keresek ott....Kérdezte ezt vegye fel én rákérdeztem a férjemre azt mondta ne ha nem tud olyant csinálni hogy valami kivehető legyen belőle erre az volt a válasza ez nem pongó fotó.
A következő gyereknél menjek 26 hetesen gondoltam magamban anyádat.

Kép

Kép
vius
Baja

Betti!!!! laptetőőőő :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nita gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!

királylány

Diuskám!

Fogadd sok szeretettel névnapod alkalmából:

Kép

királylány

Loptam képet is róla a másikból:

Kép

Ő a kis Barnika :!: :!: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Dia

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szép kis hajas baba !!!! :)Gratula mégegyszer

Kép

Kép
vius
Baja

Nagyon édes a kis Barni :wink: :lol: :D
Vendég

Nita: innen is gratula, és pihenjetek sokat! Gyönyörű a kisfiacskád! Millió puszit Neketek!

Csajok: nagyon szarul vok, azt mondják influenza, kaptam maripent, szeritnetek beszedjem...nem árt...?
A másik 7-4-5 perces 90-es erősségű fájásaim voltak ma reggel és azóta folyamatosan, de csak egy ujjnyira vagyok nyitva! = végén nem tud lejönni az apja, ráadásul a most születő összes babát átküldik a gyerek kórházba , mert lebetegszenek. lázasok, tehát most nagyon nem lenne jó szülni.... mit csináljak? Bevettem egy halom magnéziumot! Ötletek legalább még 5 napig húzzam ki! Drukkot és ötleteket várok! Haza engedtek, mert érzem húzódik, de nem őrülten fáj, azt mondták, ha nagyon fáj akkor kell menni...

Kép
nyuszifül16

Nita nagyon édes a kisfiad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mucus BOLDOG NEVNAPOT neked!

Szia Nyuszifül nagyon sajnálom ami veled történik, sajnos nem tudok segiteni neked mert semmi ötletem mit tanácsoljak. Puszi, remélem minden ok lesz és a kicsi kibirja mig apa odaér.

Kép
Kép
melisch

Nyuszi, sajna én sem tudok okosat mondani, én szültem már, de nekem nuku fájással indult magzatvíz folyással. Azt sem fogom tudni mikor kell nekem elindulni, ha fájással kezdődne. :wink:

Vius , szemét volt az a doki, mert hülyeség, hogy későn mentél.
Nekem 31 hetesen olyan szuper képek lettek, hogy csak na. Először ő sem akart felénk fordulni, forogtam jobbról-balra, végül csináltatott velem 5-6 guggolást és odafordult. Ha nincs értékelhető felvétel, szerintem mindenhol köteles újból megpróbálni ingyen. nálunk így van, a szomszéd városban is.
Erről jut eszembe, hogy vki kérdezte a 4D képek láttán, hogy debreceni vagyok-e! bocsi, de most nem fog eszembe jutni, hogy ki.
Nem, nyíregyházi, csak Debrecenben többet kapok , kevesebb pénzért! :wink:

Jaj, Barni baba olyan édes! Békésen alukál! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

GRATULÁLOK NITA!!!!!
SOK TEJET,JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!!!
GYÖNYÖRŰ KISBABA,ÉS EZ NEM SABLONSZÖVEG,SOKÁIG NÉZEGETTEM,NAGYON SZÉP!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie28 tudom de ennek az a baja hogy nem ért a géphez meg n em akart melozni pedig idejéből kitelt volna mert ügyeletes volt.

Kép

Kép
vius
Baja

Betty ha nekem szántad akkor köszönöm szépen!

királylány

Persze, hogy neked :!:

Aztán eszembe jutott, Mucus is Dia :oops: , úgyhogy neki is küldök valami szépet most bepótolván:

Kép

betty615

Betty aranyos vagy! Köszönöm mégegyszer! Puszi.

királylány

jaj de szép Barnika :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Diusok(királylány és mucus)!!
Így megkésve is de boldog névnapot kívánok nektek!!!! :wink:

Nitáékról vannak az iwiw-en is képek a szülés elötti és utáni pillanatokról :!: :!: :!: :!:
Tegnap gyönyörködtem már bennük egy sort :D:D
Vendég

Királylány és a névnapokkal sem vagyok képben igy nem kapcsoltam neked is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

sziasztok ano idején a lányomnál mikor legelöször mentem 4d-re nekem se tudott értékelhetö felvétel csinálni peddig a 24héten mentem azt monta nem kell fizetni menjek vissza 4hétmulva hátha sikerül és akkor sikerült is...NITÁÉK MILYEN NÉVEN VANNAK FENT??
80olgi

Olgi!
Mészáros Anita
Halásztelek (azt hiszem)
Vendég

KÖSZIKE MEGVANNAK :lol:
80olgi

Kírus, jó korán keltél :lol: :lol: én is megnéztem a képekeket :wink: :wink:
Vendég

sziasztok!

Nitácska: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek, jó egészséget mindenkinek, és egy nagy puszit a kis Barnikának! :D

A névnaposoknak én is nagyon boldog névnapot kívánok.

Mindjárt jövök, jött valaki hozzánk.

Kép
babicsek

Na itt is vagyk! :)

Képzeljétek hétfőn meglesz az inszemináció. Nagyon izgulok már. Majd ma kell beadnom magamnak a tüszőrepesztő szurit, este 22.30-kor. (ovitrelle) Van 1 nagy tüszőm a jobb oldalon. Szorítsatok hogy sikerüljön. Október elején kiderül hogy volt e értelme az egésznek. :) Apus megy előbb, aztán két óra múlva kell nekem menni, úgyhogy 12.30-kor kész leszünk.

Most nekem is fáj a torkom. Remélem ez nem tesz be nekünk. Muszáj volt bevennem egy algopyrint. Remélem az influenza is elkerül, bár ha a munkahelyemen megjelenik, nem sok esélyem lesz kimaradni belőle.

Kicsi: Hát nrm lrhrt krlrmrs ott dolgoznod. Meddig fogsz még egyébként? Mikor jössz el táppénzre?

Én ha terhes lennék, abban a szúrásban már jönnék is.

Kép
babicsek

Babi
Nagyon drukkolok neked hétfőre! +++++++++++++++++++++
Aztán gyere majd mesélni, hogy mi volt, hogy volt ok?!

betty615

:lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó nagy baromságot írtam.

Kép
babicsek

betty: Köszi. Jelentkezni fogok. :D

Kép
babicsek

Betty: Olyan jó vonalzóid vannak, hol csinálod?

Kép
babicsek

Babi
a felső az mamanet.hu-s.
Az alsó meg a csiga nem vonalzi, csak gif. :wink:

betty615

én is megnéztem nitáékat :) barnika kis édes :)

KépKép
bettike83

Hogy vagy Bettike? :)
Vendég

Melisch, Babicsek, Kírus köszönöm szépen!

királylány

Sziasztok!

Képzeljétek akkora táskák vannak a szemem alatt, hogy fúúúú. Már tegnap reggelre is ilyen volt a szemem, pedig nem szokott sosem. Mitől lehet ez? Szerintetek lehet az injekcióktól? Anyira idegesít. Hogy tüntessem el? Olyan mintha nem aludtam volna ki magam rendesen plussz még bőgtem volna egész este. Pedig ugyanannyit alszk, mint máskor.

Kép
babicsek

sziasztok!nincsenek jó hireim sajnos,estére össze szedtem magam egy kicsit...

ma iszonyatosan rosszúl voltam,és egyszer csak hirtelen megjött,nagyon elkezdtem vérezni,szürnyű görcsök közepette...nagyon szomorú vagyok :cry:lelkileg teljesen tönkre rakott most egy időre :cry:
dokit nem értem el sajnos,de gondolom igy már semmi nincs,baba elmehetett,vagy nem tudom mi volt.

KépKép
bettike83

Jaj Bettike nagyon sajnálom. :shock: :cry: Mi lehetett az oka? De biztosan volt ok, ha ez történt. Azért mindenképpen beszélj az orvossal. Hátha még van remény. Lélekben veled vagyok.

Kép
babicsek

Bettyike gyógypuszi itt is!

Babicsek mennek a drukkok holnapra. Aztán gyere írd meg milyen volt.

Itt sehol semmi mozgás merre jártok csajok?????? Ha én nem vagyok aktív halott ez a topik :evil: ki fogtok kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

jajj Bettike sajnálom...
Vendég

Bettike
én is nagyon sajnálom....

Kép

Sok erőt, és kitartást kívánok neked :!:

betty615

Babi
holnapra drukkhegyek mennek :!:

Sok szerencsét neked :!:

Kép

betty615

Melisch látod. nélküled nem megy.....

Bettke sajnálom.

Babicsek drukkolok holnapra!

Betty épp most jegyezte meg Bence a csigádra, hogy az az ő jele és vigyorgott egyet...elárulom Mucus Domijának is ez a jele...

királylány

Kircsilány
olvastam az előző oldalakon, hogy ez a jelük :wink:
Puszi Bencinek :!:

betty615

NITA!
Sok boldogságot, tejcsit, egészséget kívánok nektek!!!! Éljen a gyönyörű manó!

Bettike,
nagyon sajnálom. :cry: Remélem, legközelebb minden rendben lesz!

Többieknek szorítok, ahogy csak tudok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Betti: Nagyon sajnálom!!!! Én annak idején ettől rettegtem!!!! Igazán az ember nem is tud megnyugodni, csak valahol a 14. hét körül csitul egy kicsit az aggodalom!!! Sok erőt Neked!!! Dokihoz mindenképpen menj el!!!!!!!!!

Nita: Sok boldogságot!!!!!! Barninak pedig szép életet!!!!!!!!

Babicsek: Várjuk a beszámolót a mai napról!!!!!

Diák: Sok boldog névnapot, így megkésve is!!!!!

Többieknek ölelés (Mia, Melisch, Lyly, Betty.....)

Velünk minden rendben. Nem tudom ki kérdezte, hogy meddig akarok dolgozni. Igazából jó a munkahelyem, de már néha nyűglődöm... Néha jobb lenne otthon lenni, és pihenni..... Egyébként nincs semmi gond. Novemberig szeretnék dolgozni, vagymég egy kicsit tovább. Persze ez nem rajtam múlik, hanem Zoén (maradunk a névnél azért is :twisted: ) . Ma este hétre megyek dokihoz. Kíváncsi vagyok, minden rendben-e. Remélem semmi gond. Pénteken és csütörtökön nehezen viselte a kisaszony a frontokat, ami miattt én is nyűgi voltam.... De később minden rendben volt :lol:

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Nita!
Hatalmas gratula!Nőljetek nagyra! :D :D :D :D :D

Diám!
Neked is boldog névnapot kivánok! :wink:
Kép

Mindenkinek köszönöm a köszöntést. :D

Betty!
Sajnálom, :( voltál dokinál?Bocsi,lemaradtam... :oops:

Mi ismét csavarogtunk Otthon Heves Megyében csütörtök óta.Szülinapoztunk és búcsú volt a faluba.Domi végigbőgte tegnap hazafelé az utat,hogy Ő ott akar lakni stb... :roll: :? Én jól vagyok azt leszámítva,hogy éjjel 10x kimegyek pisilni :twisted: és időnként nem tudok kakilni amitől felfújódok mint egy béka. :D Na jó azért a sok finom kaja főleg a töltött káposzta is rásegített erre. :lol:

Nyuszi!
UUuuuuuu,hogy Te már hamarosan finiselsz! :shock: :shock: Mennyire elrepült az idő!Drukk+++++ :D

KépKép
Kép
mucus75

Nita hatalmas gratula a kis Barnihoz. Ügyesek voltattok nagyon. Majd teszel fel képet ide is mert én nem vagyok iwiwen és olyan kíváncsi lennék rátok. Nagytesó hogy fogadta a picúrt? Esetleg néhány tippet tudsz-e adni? SOK SOK TEJCSIT!!!

Betty én is nagyon sajnálom, majd írj mit mondott a doki.

Angie, nagy ölelés neked is. Én is sokat gondolkoztam ezen hogy mi lenne ha... De végül is nagy szerencse hogy ki tudják már az orvosok szűrni ezt mert ha megszületne az nem lenne se nektek se neki jó. Tudom nehéz most nagyon és ez sem vigasztal, szurkolok nagyon hogy minél hamarabb túljussatok ezen.

Nyuszifül, mi újság jobban vagy már? Hol szedted össze a betegséget. Örülök hogy Attila legalább érez már egy kis felelősséget a bab után, remélem segíts is majd neked.

Babicsek majd írj mi volt ma. A barátnőméknek az első ínszem sikeres volt. Szóval hajrá!!!

Melinda hogy megy így a két picúrral? Vannak nehézségek? Ha van kép akkor kérek!!:-))

Rólam: Egyre többször keményedek, néha már azt hiszem itt az idő, de egyre jobban félek is. Nem tudom mi lesz, azt szeretném ha már vajúdok akkor simán szüljek. Félek attól hogy megint az lesz mint múltkor hogy hosszú fájdalmas vajúdás után császár lesz. Szóval nem tudom. Kis biztatást tudtok adni, esetleg volt valaki ugyanígy ezzel?

Többieknek puszi!
Kép
KépKép
boganna07

köszönöm lányok:(nagyon rossz érzés de igyekszem csak pozitivan hozzá állni a dolgokhóz,pedig nehéz.de legalább végre reagált a szervezetem,és ha nem is maradt meg,de mostmár tudom hogy képes vagok erre,ennyi idő után.

KépKép
bettike83

Bettike, de azért mész dokihoz ugye?
Így van csak pozitívan, persze biztosan nagyon nehéz lehet, de mi veled vagyunk :!: :!: :!:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?