Új privát üzeneted érkezett!

Katuska, köszi a tippet cipő ügyben! Az a bosszantó, hogy itthon van 2 szatyor cipő (kaptuk) és egyiket sem tudjuk használni :twisted: :evil: :? Jövő héten valamikor nem jöttök errefelé? Nyílt egy új játszóház, a buszmegállóhoz is közel van :wink:

Enikő, Veletek is talizhatnánk ott! No meg persze bárkivel, akinek van kedve eljönni. Szülőkkel együtt ingyenes a játszóház! :wink: :lol: még nem voltunk, de azt mondják, jó!

http://www.szamoca-gyermekcentrum.hu/pe ... ziget.html

Kriszti, nem lehet, hogy csak mindketten fáradtak, esetleg fásultak vagytok? Nálunk olyankor szokott kiborulni a bili. Kicsit feltöltődünk és mindjárt másképp látjuk egymást és a helyzetet :lol: :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Kriszti nem tudom az előzményeket,de Katusnak teljesen igaza van!
légy erős,Ágnesért!!!!

Katus nagyon édi a tutyi!!!
Most elbizonytalanítottál!Én egyébként a csizmát,amolyan kocsicipőnek gondoltam!Bentre meg siestát veszek neki,drága,de nagyon jó!!! :roll:
Akkor gondolod,hogy ha elkezdene járni,egy ilyen csizmában nem tudna?Akkor mit vegyek neki télre?Olyan tanácstalan vagyok!!!

Erről mi a véleményed/tek?
http://www.kid-max.com/product.php?prod ... 350&page=4

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Z-Kriszti! bent nem fog fázni még egy szál zokniban sem! Egyfolytában jön megy, mozog! HA meg kimentek akkor csizma vagy bakancs! Ha csak babakocsiban fog ülni és lábfej nélküli az overall akkor jók ezek a szörmés kiscsizmák! Arra viszont nagyon jó!

Én zetpol (lengyel cipő) cipőt vettem annak idején....töredéke a siestának, legalábbis két éve még az volt és a minősége ugyan olyan. Szét kell nézni mert a siestán kívül vannak még nagyon jó kiscipők amik nem kerülnek aranyárba! Sajnos a siestát túlságosan felmagasztalták (mert nem volt más) ezért elszállt az ára.
katuska79
 
 

 
 

Z-Kriszti! meseszép ez a kiscsizma!
katuska79
 
 


Csak gyors bekukk. Fő az ebéd.

Kriszti: én is azt gondolom, hogy önzés, amit a férjed csinál. _Nem tudom, most mi váltotta ki a veszekedést, de nekem mindig az jön le, hogy azért van veszekedés, mert őrá kevesebb figyelem jut. De, hát könyörgöm. Ő felnőtt ember, gyereke van, és úgy viselkedik úgy, mintha ő maga is gyerek lenne. Nem tetszik valami, duzzogva elvonul. Oké, sok minden szakadt a nyakába, de te sem úriasszonyságból voltál ágynyugalomra ítélve.
Amúgy most min zördültetek össze?
Kriszti! És ne hagyd, hogy érzelmileg zsaroljon. Mert rászokik. Az én régi pasim ezt tökélyre fejlesztette.

krisz78
 
 


Vickybabe! szupi a játszóház, én benne vagyok!
katuska79
 
 


addig nem nyugszom míg nem készítek egy iylet:

http://horgolas.gportal.hu/picview.php? ... 30&index=2
katuska79
 
 


katuska megnéztem,zetpol,van weboldaluk,és nagyon jó áraik!csizmájuk az nincs,de benti cipőt tőlük fogok rendelni!!!köszi a tippet! :wink:
de édes a szandi!!!nekem is kell egy kislány!!! :wink: majd!!! :wink: :roll:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Azt hiszem a csizma lesz,mert ha meg már menni fog,akkor az jobb lesz!!!Majd harisnya,és zokni lesz alatta!Na meg annyit úgysem leszünk kint!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Én akadtam ki tegnap, sok apróságon...
Ott indul a történet, hogy pénteken előre, alaposan, részletekbe menően elterveztük a szombatot, hogy minden beleférjen a napba (meg amúgy is imád tervezni). A terv ez volt: reggeli készülődés, Retz-ben bútorrendelés, utána ha bírja Ági a strapát KIKÁ-ban nézelődés lámpák után, majd haza, ebéd, utána ha Ági nem alszik TESCO, majd haza, én főzök vasárnapra + háztartás, ő pedig elmegy a barátnőjével bringázni. Az ő terve volt, (ill. közös), de másnap már nem emlékezett rá, és tök mással jött elő. Végül az eredeti terv szerint haladtunk, de lehet már itt/ezen is duzzogott, de ez akkor még le sem esett nekem...
Retz. Én még tök jó hangulatban, örülök a leendő bútornak, és élvezem a lányom sikerét. Ő kezd duzzogni az anyagiakon (tényleg rengeteg pénz, de egy hét rágódás után ő döntött a vásárlás mellett)...
KIKA. Megtaláljuk azt a lámpacsaládot, ami a nappaliban is van. Kérdezi, hova mekkora/mennyi lámpa kéne. Én sorolom, meglepetésemre sorra teszi őket be a kosárba, de már olyan szótlan, passzív, és hisztis, mint akinek a vérét szívják. Hálóba nem találunk csillárt, 15 percen át keresem az igazit, sorra mutatom: ez tetszik? ehhez mit szólsz? - semmi reakció, csak áll mint egy szobor, vagy mint akinek most halt meg valakije. Kérdezgetem közben mi baj, arra sem jön semmi válasz. Végül kinyögi, hogy ne keressek a hálóba lámpát, mert arra nem jut most pénz. Kicsit összekapok vele, hogy akkor mért hagyta hogy eddig fel s alá futkorásszak, mért nem állított le az elején, hogy erre már nem jut. Főleg, hogy én eleve nem vásárolni, hanem nézelődni jöttem...
Irány haza. Ági már tiszta nyűg, megszoptatom, tisztába teszem, próbálom altatni. Közben kérem, hogy melegítse meg az ebédet. Megkérdezi, hogy az egész lábas pörköltet melegítse-e, mondom: nem tudom mennyi van a lábasban, ha több mint 2 adag, akkor ne. Gyerek rendbetétele után robogok az előszobában a kuka felé, s látom, a kaja hidegen a lábasban az asztalon, mellette az én uram, aki negyed órája békésen rám vár, hogy nézzek bele a lábasba hogy hány adag van benne. Mert ő sem eldönteni nem tudja egyedül, sem szólni, hogy figyelj, segíts, vess már ide egy pillantást.
Itt kiborult nálam a bili, hogy 1. minden úgy halad ahogy ő szeretné, mégis hisztis egész nap. 2. nem baj hogy hisztis, de legalább mondaná mi baj, vagy mondaná hogy figyelj most ne vásároljunk, nincs kedvem, vagy valami. 3. olyan passzív és úgy viselkedik, mintha én kényszeríteném mindenre. 4. kisgyerek módjára elfelejt önálló döntéseket hozni olyan hétköznapi apró dolgokban, amire ezer éve képes már, segítséget viszont nem kér, de a felelősséget áthárítja rám, hogy mért nem voltam ott, és mért nem vettem észre hogy segíteni kell.
Tőle a reakció annyi volt, hogy én csak bántom, és elment egy "Isten veled"-del. Majd fürdetésre hazaért az ultimátummal.

Ami pedig a gyökereket illeti... Ez a viselkedés, hogy eljátssza a döntésképtelent vagy a bénát apróságokban, és inkább nem csinál semmit, elég gyakran előjött már. De hogy miért, és mi okozza, és úgy egyébként minek mi az oka... most minél többet gondolkozom az egészen, annál nagyobb a káosz a fejemben. És annál jobban kiborulok.

Szóval - bár a tegnapot most jó hosszan elmeséltem - azt hiszem nekem az lesz a legjobb, ha előre tekintek, nem gondolkozom, csak csinálom a dolgom. Fő a babgulyás, száradnak a ruhák, és vár a DM mert kevés a ruhacsipesz...
kisbogacs
 
 


Kisbogács! azt hiszem tényleg nyomja valami a lelkét! Ezek a kis mondvacsinált (mi úgy hívjuk műbalhék) dolgok valami mélyebb sérelemből, problémából erednek. (tudod ba..meg nyuszi a porszívódat)
Egyébként meg tipikusan úgy viselkedik, mint szerintem bármelyikünk párja időnként....egész egyszerűen visszamennek a gyerekkorba.
Kérdezz rá, hogy konkrétan mi volt a problémája! Lehet anyagi? Vagy Ő maga sem tudja csak van olyan, hogy az embernek még a szar is ízetlen.

újabb cipőcske virággal de most már értem a kivitelezést is:)

Kép Kép
katuska79
 
 


Basszus Kriszti...hát ez olyan tipikus férfi rapli!!!Nem irigyelek!!!Amikor mi összebalhézunk a férjemmel,úgy komolyan,az én politikám mindig ez:azt csinálsz,amit akarsz a házzal,a vagyonnal,nekem nem kell semmi,csak a gyerek!!!
Ha mi kerülnénk ilyen helyzetbe,és költözésre kerülne a sor,biztos én mennék,de szerencsére van hova!!!
Mikor még csak "jártunk" a férjem is sokszor balhézott velem,fontosabbak voltak a haverok,meg a buli,de az évek múlásával megváltozott!
Ezért vagy te depressziós!
De csak nézz előre,magadért és Ágnesért!!! :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kriszti: én nagyon bírlak téged...és mindekit ebben a topikban de szerintem kicsit be vagy feszülve.....és kérlek hidd el, hogy kizárólag jószándékból mondom amit mondok. Engem a férjem 38 hetesen hagyott el december 20.-án 4 nappal karácsony előtt egy 5,5 évessel 7,5 év házasság után...szóval nem egy filmben láttam amiről beszélek!
Amiket írsz....nem problémák!!! Kriszta drága, ki nem sz@rja le, hogy megmelegíti e az összes pörköltet vagy nem??? Világítani lehet villanykörtével is ha nincsen kedve vásárolni nem kell vásárlással nyúzgálni egymást és lámpa után futkosni.......
A probléma ott kezdődik ha nincs mit enni, ha beteg a gyerek, ha ég a ház...........
NYUGI!!!! RELAX!!!! Neked is meg neki is!!! Ne őrítsétek meg egymást ilyen semmiségek miatt...mert nem éri meg. Hidd el...nem lesz semmi ha 3 adag pörkölt melegszik fel.....meg akkor sem lesz ha másfél.....mindegy hogy 2 héttel később vagy korábban lesz-e csillár a hálóban.......Kriszta, ez tökmindegy!!!
AMi nem mindegy az az, hogy van egy nagyon pici gyereketek....és szeretitek egymást.
Megjegyzem amikor a párod egész héten dologzik, hihetetlen nagy túlzásnak érzem ezt a túlszervezett szombatot...rengeteg terv, fárasztó vásárlások....nem lehet, hogy ő pihenni szeretne? Nem lehet, hogy fáradt?
Remélem semmi bántót nem írtam....de tiszta szívemből így gondolom, egészen őszintén. Mi már elcsesztük....és pont így kezdődött. Hülyeségekkel szivattuk egymást.....olyan dolgokkal amiken nem múlik semmi!
Örüljetek Kriszta annak a gyönyörű gyereknek aki van nektek, örüljetek, hogy van pörkölt a lábosban, örüljetek, hogy süt a nap és lehet még egy jót sétálni ebben a ragyogó őszben.........ezek fontos dolgok. HOgy van-e csillár a hálóban..........hát.......Szerinted?
Nyugodj meg és relaxálj......emelkedj felül ezeken a piti dolgokon.....legyetek nagyvonalúak egymással és engedjétek meg a másiknak hogy fáradt legyen, nyűgös, hisztis és gyerekes......Szerintem :wink: . Mindenkinek ki kell engedni a gőzt és hol máshol ha nem otthon???
Egyébként meg hiszem, hogy az ember annyi érzelmet tud adni amennyit kap. Mint a tükör....azt adjuk vissza amit kapunk....mert abból adni ami nincs, sajna nem lehet :roll: .

Katuska megáll rajtad az eszem,ez a kiscipő hihetetlenül DÖGÖS darab. Szuper ügyes csaj vagy!

KépKép
peni
 
 


Peni! nagyon igaz amit írtál!
POnt ezt szoktuk mi is mondani, hogy örüljünk mert másoknak csak fél lába van vagy beteg gyereke vagy magányosak stb stb.
katuska79
 
 


Katuska, én is így gondolom. Nem érdemes "semmiségekkel" gyötörni a másikat, gyötör az élet eléggé úgyis mindenkit...Persze tudom azt is, hogy az ember néha ezeket a "semmiségeket" rettentő nagy problémának és igazán komoly dolognak éli meg. De azért hiszem, hogy ha az ember úgy mélyen belegondol akkor rájön, hogy mik a fontos dolgok.......az igazán fontosak.....

KépKép
peni
 
 


Kriszti: Én is úgy gondolom, Peninek igaza van. Csak az a baj, hogy minden hétre jut nektek egy ilyen mondvacsinált dolog, amit ha nem oldotok meg, vagy nem kerekedtek felül rajta, meg fogja rontani a házasságotokat.
Le kellene ülni és komolyan elbeszélgetni, mert a háttérben biztos ott lapul az igazi oka a feszültségnek. És ezen a ponton azt mondom, nem lenne hülyeség kivülálló szakember segítségét kérni.
Ilyen vásárlásos dolog már nálunk is volt. Azóta én feltérképezem a választékot, árakat stb. Elmondom otthon, általában rábólint a férjem. (úgyis a nő dolga a lakberendezés) Közösen megvesszük a kiszemelt dolgot, ő összerakja, és nincs balhé, hogy 800 helyen voltunk és nem találtunk semmit. Tudod, férfiakkal vásárolni.... kész őrület. Nem értik meg, hogy 5 perc alatt nem lehet kiválasztani a megfelelő darabot. :wink:

krisz78
 
 


Katuska: baromi jók a kiscipők. Árulhatnád is őket a neten.
Egér? Merre járt? Most nem álmodtam róla. :wink:

krisz78
 
 


Katuska egeréről jutott eszembe, hogy régebben amikor az anyukámék tartottak állatokat a takarmányt dézsmálta náluk 1 egérke. Volt egy nagy fekete macskájuk a Marci. Marci minden nap elkapta az egérkét legalább 3-4 alkalommal. Vitte a szájába a bejárati ajtó előtti lábtörlőre. Állt ott vele, amég nem jött ki valaki. Ahogy kijöttek a szüleim Marci cica nagy okosan letette a kisegeret a lábtörlőre aki elszaladt :wink: . Sosem bántotta de mindig megfogta....ez volt a fő játéka. Kimondottan helyesek voltak együtt....egerentyű és Marci cica...... :lol: . Persze elhiszem Katus, hogy nálatok ez most nem olyan helyes....csak úgy eszembe jutott....ezer éve történt.... :wink: .

KépKép
peni
 
 


Peni! egy MArci jöhet:)
Kis állat meg tudom, hogy jobban fél de akkor is undorító mikor éjjel látom végigrohanni a konyhaszekrényen vagy ma éjjel már a hálószobában rágta a szekrény alatt ahogy a cső kijön a falból a hungarocellt...
katuska79
 
 


Megértem Katuska! Én sem szeretném ha a konyhaszekrényen futkosna...

KépKép
peni
 
 


Peni, egyrészről tök igazad van.
Másrészről: nem zavart volna ha nem szervezkedünk, nem én akartam. Nem zavart volna ha azt mondja 2 perc nézelődés után hogy fáj a feje vagy szar a kedve menjünk haza, velem is előfordul. Nem zavart volna, ha megmelegíti az egész lábas kaját és kiderül hogy 4 adag volt, és ő azt mondja farkaséhes voltam kettőnek láttam. NEm a pörkölt a baj, nem a lámpa, nem az időbeosztás. Ez csak éppen egy aprócska példa...Hanem az, hogy nem kommunikál. Hogy gyászmenetes hangulat van egész nap, de nem mondja el, hogy mi baja. Hogy valószínűleg úgy érzi, hogy feláldozza magát a családért, hogy hiányol valamit az életéből, hogy valamivel rohadtul elégedetlen, de nem megy a boldogsága után, nem mondja ki mitől lenne jobbkedvű, és nem mondja el mik az elvárásai velem szemben, amit esetleg másként csinálhatnék, hogy neki jobb legyen. A pörkölt, a vásárlás csak felszín. Nem ott van a baj. És akármennyire erőlködöm, nem látom a mélységeit, nem enged tovább a felszínes veszekedéseknél. Ennyi... :?
kisbogacs
 
 


Kriszta, értem én. Nem lehet, hogy megpróbál megfelelni a Te (akár kimondatlan) elvárásaidnak csak nem megy neki? Nem lehet, hogy azért szervezkedett akart menni lámpát nézni mert úgy hiszi, hogy ez neked fontos? Nem lehet hogy csak a te kedvedre akart tenni ezzel? Közben pedig abszolút nem volt semmi kedve az egészhez és ez a saját maga által teremetett kényszer látszott végül a hangulatán?
Nem lehet, hogy úgy érzi nem felel meg annak a csomó szerepnek aminek kellene (apuka, férj, férfi, családfenntartó, dolgozó, beosztott, gyerek, barát, stb)?
És felteszem a fő kérdést, nem azért mert közöm van hozzá nyilván nem várok rá választ inkább csak "ötletadó" vagy "elgondolkodtató" kérdésnek szánom és előre kérlek nehogy megbántódj miatta: Nem lehet, hogy te "nyomod" valamivel? Nem lehet, hogy" túl tökéletes" háziasszony vagy, nő, anya....és ő nem érzi magát egy cseppet sem tökéletesnek? Nem lehet, hogy nem érzi magát elég jónak melletted? AMit leírsz abból úgy tűnik mintha valami nagyon nyomasztaná "nyomná " a férjed valami igazán nyomasztó teher.....amitől néha kicsit szabadulna. És mivel eltűnik 4-5 órára és azt mondja hogy talán szét kéne menni talán otthon van az ami nyomasztja.........legalábbis kívülről így néz ki......

KépKép
peni
 
 


Peni, sokkal közelebb állsz a gyökerekhez, mint gondolnád! :) De, valami ilyesmi lesz a gond... csak arra nem jöttem még rá, hogy mi az a "nyomás". És persze arra, hogy mivel lehetne semlegesíteni. Az is könnyen lehet, hogy én vagyok a hiba forrása... bár biztos nem a tökéletességemmel, mert korántsem vagyok tökéletes :D
kisbogacs
 
 


Kriszta: attól mert te nem érzed magad tökéletesnek ne hidd, hogy más sem:-). A hiba forrása nem te vagy!!! TE egy tök jó fej értelmes, szép fiatal nő, kiváló anya és feleség vagy nem hibaforrás. De a férjed sem az! Csak kicsit "elmentetek" egymás mellett. De egy ilyen helyzetet mindig két ember hoz össze sosem egy.
Kívánom, hogy tisztán láss és úgy dönts bárhogy is fordul a helyzet ami neked a legnagyobb békét és biztonságot adja!

KépKép
peni
 
 


EZ egy szép beszélgetés volt lányok!

Kriszti! LÉgy vele konkrét , határozott és kérdezz rá, mond el amit Te is érzel, hogy valami más a baj! Használd ki, hogy jól kommunikálsz és segíts neki szavakba önteni mert lehet csak nem megy neki és ez is frusztrálja! Sokszor pont azzal a legnehezebb őszintének lenni akit a legjobban szeretünk mert nem szeretnénk megbántani. Ha másként nem megy tényleg keressetek egy közvetítő személyt, legyen az akár egy barát akinek kiönti a szívét. Lehet úgy könnyebb neki...
katuska79
 
 


Ha valami gondom lesz Penihez fogok fordulni! :wink:
Nagyon jól átlátod Krisztiék kapcsolatát!És azok között,amiket leírtál,itt-ott magamra ismertem!!! :cry: :cry: :cry:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Csöre - ha majd kiokosodtál, oszd meg velem is!! :lol: :lol:

Vickybabe
- Nekem tetszik ez a játszó, ha szervezünk majd oda egy talit szívesen megyek!

Katuska -
Annyira aranyosak a a kiscipőcskék!! Lassan tényleg árulhatod! Megnéztem lencsilány felállós produkcióját, tünemény Petra és ahogy vigyorog és a haja, és egyáltalán úgy jó ahogy van!!
:lol: :lol:

Kriszti -
Sajnálom hogy itt tartotok! Nekem csak egy (költői) kérdésem van! A párod mennyire őszinte hozzád?? Nem tudom, ennyiből amit leírsz persze nem lehet megítélni, de nekem egyből az jutott eszembe, hogy ő nem az a "ami a szívemen a számon" típus! Nálunk a páromon egyből látom, ha vmi baja van, elkezd puffogni, de én nem hagyom, hogy benne maradjon napokig mert akkor mindig nagy vita van belőle, és nem is az eredeti problémán, közben meg kiderül, hogy csak a lámpát hagytam 3napig égve a spájzban!! (Hogy miken tudnak kibukni ezek a pasik.)
Én szoktam a blogodat olvasni, ha itt küldök privit engedélyezed nekem is, hogy olvassam tovább?

Z-Kriszti - Te melyik Zetopol-os oldalt nézted?, mert több helyen is árulják, sőt a teszveszen is többen foglalkoznak vele.

Képzeljétek nem is újságoltam, Kedden megszületett Zille unokatesója!! Lotti 2900g és 49 cm!! Beszéltem az anyukájával telefonon, és azt mondta, hogy a délpestiben limonádéval itatják a babákat. Ő első nap nem itatta és rászóltak, hogy anyuka miért nem ad a babának, közben, meg már beindult a teje és a baba is jól cicizett. Mondták neki hogy kell a babának a folyadék. Ráadásul óránként fel kellett hogy keltse! Hát ezek normálisak?? :shock: :? :x

Tegnap Zille 7 órát aludt egyben, kíváncsi vagyok ma mi lesz, de nagyon jó volt, mert nagyon ramatyul voltam és egyből lefeküdtem, amikor ő is elaludt. 6,5 óra után már arra ébredtem, hogy durran mindjárt a cicim!

Anyum két napja ha a tesóm beszél hozzá kinyitja a szemét.Sajnálom, hogy én nem tudok menni mindennap.

Kép

Kép
lucus16
 
 


Lucus: limonádéval itatják a babákat???? Miért? Óránként? Jó kis kórház...
Olyat már hallottam, hogy az oviban egy pohár limonádé az uzsonna mert a keretből többre nem futja, viszont legalább van benne cukor így "meglöki" a gyerekek vércukorszintjét és legalább el nem ájulnak. Bár ezt is olyantól hallottam aki szintén hallotta egy olyantól aki már látott ilyet :lol: :lol: szóval nem biztos forrás.
Ez a délpesti nagyon durva lehet............

AMikor SOma született nyáron 35 fok volt, tejem nem indult be és a János kórházban őt cukros vízzel itatták...arról sem tudom, hogy mennyire volt jó megoldás vagy mennyire volt indokolt, ők a 35 fokos meleggel magyarázták és azzal, hogy tej úgysincs.....a fene tudja mi a jó megoldás.

KépKép
peni
 
 


Jó kis beszélgetésről maradtam le tegnap.
Nem Kriszti szempontjából jó, mert egyáltalán nem örülök annak, hogy itt tart a kapcsolatuk.
Peni meglátásai tetszettek. Bár egy kívülálló sokszor tényleg jobban látja a dolgokat, mint aki benne van.

Tényleg Peni, azóta sem sikerült rendbe hoznotok a kapcsolatotokat?

MI tegnap újra kezdtük apával a táncot. :D Hú de hiányzott!
Már 2 és fél éve nem voltunk. Nem voltunk, mert nem volt itthon, aztán nem is tudom, hogy miért nem iratkoztunk be a következő évre, amikor hazajött, utána terhes lettem Zsófival. Így most szeptembertől újra jöttünk.
Nagyon hiányzott.
Zsófi a nagyival volt, semmi extra nem volt, másfél órát tök jól elvoltak. Aludt is fél órát.
Ettől függetlenül amint meglátott, elkezdett hüppögni, meg nyűgősködni, amikor pedig hazaértünk sírt negyed órát.
Apa szerint a bosszu, hogy másfél órát "magára" hagytuk. :lol:

Tényleg jók ezek a zetpol cipők. Nincs belőle téli, vagy még nem készültek fel rá?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


gyerekem térképez, ilyet még nem csinált. Elindult a lakásban, és megy mindenfelé.
Na megyek, nehogy valami csínytalanságot kövessen el.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Még nem volt alkalmam vissza olvasni, mert tegnap egész nap nem voltunk itthon.
De igyekszem rendesen vissza olvasni.

A Jeolnek még mindig folyik az orra és akkorákat harap az ujjamra, pedig még nincs foga, most már lehet, hogy nemsokára lesz?
Majd kiderül.

manocskak
 
 


Erika: erre, hogy azóta sikerült-e rendbehozni a kapcsolatunkat két választ tudok adni:
-de sikerült: olyanok vagyunk mint a jó testvérek. Egy házban élünk, együtt neveljük a fiúkat, nyaraltunk is együtt.....nincsen balhé, nincsen cirkusz mégcsak hangos szóváltás sincsen. Mindenki azt csinál amit szeretne, nem korlátozzuk egymást, nem számoltatjuk el egymást sem időről sem pénzről sem semmiről.
Másrészt:
-nem, nem sikerült: elmúlt a szerelem, a sok hazugság, csalódás kiölt mindent ami ebben a kapcsolatban volt valaha. Nincsen szenvedély, nincsen vágy, nincsen igény egyik fél részéről sem arra hogy bármiben hasonlítson egy férfi-nő kapcsolathoz ami köztünk van. Én nem tudok egy olyan férfiban megbízni aki képes elmenni egy 38 hetes terhes nő és 6 éves kisfiú mellől karácsony előtt 4 nappal csak azért mert neki megterhelő a család és "túl sok"............
Én nem akarok ilyen férfitől semmit! Nagy szerencse, hogy semmilyen szinten nem vagyok ráutalva...így könnyebb azért.
De nincsenek viták, nincsen feszültség, egészen jó barátok lettünk már amennyire ez a kettőnk relációjában lehetséges :wink: .

KépKép
peni
 
 


Erika: milyen táncra jártok??? De jóóóóóó! ÉN is úgy szerettem volna mindig megtanulni táncolni. HOgyan jártok? Milyen gyakran? Jó, hogy jártok szerintem, klassz lehet :) .

KépKép
peni
 
 


Sziasztok!

Visszatérek olvasó módból- írok valami félig meddig értelmeset és minden elszáll :(

Mindegy: Milán, Szonja és Joel SZUPERSZÉP!

Katuska kiscipőit meg megpróbálom reprodulkáltatni horgolni tudó anyukámmal :D

Kriszti: szurkolok nektek! A csajok tanácsai szerintem is nagyon jók...

Hordozós hét: a Ringatóra megyek holnap az MT-vel.

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Peni
Hasonló helyzetben voltam én is már az exemmel.
Úgy éltünk egymással mintha csak valami rokonok lennénk, ezt én 1 év után meguntam mert rájöttem, hogy neki azóta volt valakije amióta mi így éltünk.
Amikor én megkérdeztem tőle össze vesztünk annyira, hogy megütött.
Így amikor ő elment dolgozni másnap én fogtam a 2 gyereket, anyuéknak elmondtam, hogy mi van és ők azt mondták, hogy ,menjek vissza hozzájuk. (akkor még apukám élt, és anyuval is jó volt a viszonyom).
Ezt nem azért írtam, hogy te is ezt csináld, csak eszembe jutott amit írtál, hogy én is átéltem ezt már.

manocskak
 
 


Én ezt néztem!!!
http://zetpol.unas.hu/shop_art.php?shop ... cat=854839

Erika de jó ez a táncos dolog!!!az én férjem nem tud táncolni!!! :cry: sajnos!!! :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


jó reggelt!

Szonja megint korán kukorékolt, de már alszik is megint.
Remélem még a blogra is lesz időm...

Erika: én is akartam kérdezni, hogy milyen tánc, csak aztán peni megelőzött :) tényleg klassz lehet, én is szerettem, de remélem ha már nem szoptatok, akkor nekem is sikerül visszamenni.

lucus: nagyon jó, ha anyukád kinyitotta a szemét, ez biztos jót jelent :)

mi voltunk tegnap Ráckevén, klassz volt, ilyen vadász-halász kirakodós dolog volt, ettünk, sétáltunk, ééééés Szonja pasizott :)
ült mellettünk egy család, nekik hasonló korú kisfiúk volt, és a babakocsiból nézték egymást a babák, elkezdtek egymásnak kiabálni, dumálni, beszélgettek :)

kisbogacs: sajnálom, hogy ez a helyzet nálatok, próbáljátok meg az igazi okot megtalálni.
sajnos sok kapcsolat esetében látom/hallom, (és tapasztalom is) hogy baj van, és nehéz megoldani. Nálunk is időhiány, fáradtság stb akadályozza ezt, de talán most vmi változik majd. remélem...

Sok férfi valóban nagy nyomásnak érzi hogyha gyerek kerül egy családba, nagyobb felelősség, nyomás stb, de úgy gondolom, hogy amíg a nő vállalja, hogy anya, feleség, háztartásbeli, és még nő is, (sőt még van hogy már ilyenkor dolgozó is) és nem teheti meg hogy elfut, megijed a felelősségtől... addig a férfi apa, férj, és dolgozó... és a gyerekhez 2 ember kellett, úgyhogy én azt szoktam mondani, hogy ideje felnőni a feladathoz. Egy felnőtt gyerek nem kell a családba.
érthetetlen hogy néha a pasik miért csinálják azt amit. miért tudnak jobban hisztizni 1-1 dolgon... miért zárkóznak be, és nem akarják megbeszélni a problémákat.
Egy mód van, ha valóban őszinték vagyunk egymáshoz, és elmondjuk hogy tényleg mi bánt. (akármi is legyen a következménye)
Úgy érzem nekem is könnyebb lett volna elmenni, de most megbeszéltük, és nehezebb ugyan rendbehozni, több idő is kell hozzá, és nem könnyű, de azért vagyunk házasok, azért kötöttük össze az életünket, hogy ne fussunk el a problémák elől sem, mert tartozunk annyival egymásnak, hogy esélyt adjunk. Nem véletlenül akartunk gyereket, nem véletlenül akartuk egymást sem, ezért kell megoldani az adódó akadályokat.
Itt a nehézség csak az lehet ha az ember már beszélni sem akar róla. De mi nem hagytuk, hogy idáig menjen el a dolog.

Kívánom, hogy megoldódjanak a gondok.
czzsofia
 
 


Amióta megismerkedtünk jártunk táncolni minden vasárnap. Gyakorlatilag hobbi tánc, mert már versenyszerűen késő megtanulni. Majd Zsófi.

Általában latinamerikai táncok, csa-csa, salsa, mambo, rumba, jive, roki, samba, néha angolkeringő(nem nagyon kultiválja a csapat, ezért ritkán), néha tangó (nagyon nehéz-legalábbis nekem-, és ezért ritka).

Gyakorlatilag simán eltáncolunk egy versenytánc koreográfiát, csak hát nem olyan minőségben, mint a versenyzők. :)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Édes ez a gyerek!

Még nyáron anyukáméktól kapott egy olyan medencét, amihez kis labdák is tartoztak. Most felfújtam neki, és bent nyomul a labdákkal. Tegnap bekerült oda a cumija, ami csak akkor kell, ha utazunk, akkor is alváshoz, és egyáltalán csak az alváshoz.
Na most megtalálta, bekapta, és nem lehet elvenni tőle. :roll:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Jó reggelt!

Tánc: irigy-irigy, énis énis akarok!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsófi, ahogy hallom/olvasom, nálatok sem minden rózsaszín felhő... kívánom hogy jobbra forduljanak a dolgok!

Peni, igaza van a csajoknak, egy őstehetség vagy! Nem akarsz elindulni ezen a vonalon? Jó kis órabért fizetnénk :wink: :D :D

Ágnes bemászott az etetőszéke alá :D Mindjárt lefotózom, nagyon édes :)
kisbogacs
 
 


Kimászott, nincs fotó... a fene a tehetséges mindenét, hogy ilyen gyors :twisted:
kisbogacs
 
 


Csajok, lesz a héten bartinál tali végül? Mikor?

Most szervezem a hetemet, és ez a fontos részlet hiányzik.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Hello Csajok!
Na úgy néz ki, hogy Ádi jobban van, már csak picit folyik az orra, az is vizes jellegű. Szóval akkor lőjük be a csütörtök délelőttöt, ismétlen, lehet 9-től jönni, kb. 1-ig, du. mert akkor már Apa itthon lesz és dolgoznia kell itthonról.

Kisbogacs, kívánom, hogy sikerüljön helyrehozni a kapcsolatotokat, az vigasztaljon, hogy ha csak már legalább egyikőtök tisztában van a helyzettel, az is nagy segítség, próbáld meg tényleg sokat beszéltetni férjecskéd, és tényleg vonuljatok el. Párkapcsolati terapeuta elérhetősége a Pü-dben. :wink:

Nem is tudom ki említette, hogy karikás a kölök szeme... hát amióta mondtátok én is észrevettem, és kiderült én is vashiányos vagyok, mindig is voltam, szóval valszeg töki is ezzel küzd és ez okozhatja azt is hogy olyan könnyen elkap minden bacit. :( Most kapja ezt az új tápszert, imádja is, többet is nyakal belőle és az ára is pont a harmada a Beba 2-nek... :roll:

Ezzel a cipő dologgal én is bajban vagyok, mert már áll Ádi, kint is szoktam picit "legeltetni" a kertben, de a vastag zokni nem mindig megoldás. :roll:

Na most rohanok, ma még itt van anyum, elrohanok a Hádába téli kabátért. :wink:

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Kriszti: dehogy vagyok őstehetség...csak sajnos ezeken a stádiumokon már túl vagyok....azt kell, hogy mondjam, hogy ezek a házassági zűrök elég sablonosak. Szinte mindehol ugyanaz a gond (az alapgond, nem a kiváltó ürügy), ugyanúgy jelentkezik és ugyanazok a folyamatok mennek végbe....... :roll: .
De megoldás biztos nagyon sokféle van, úgyhogy....csak ügyesen :wink: .

Erika: tök jó, hogy táncoltok! ANnyira jó lehet!!! SPortnak sem utolsó gondolom, jó kondiban tartanak ezek a latin amerikai táncok.

Nálunk is csak ilyen kis Zokni cipők vannak....igazi cipőt még nem vettem Zéténynek. Nem is gondoltam rá, hogy kéne...bent a házban elég ez a zoknis cipőcske kint meg úgysem nagyon fog már mászkálni....gondolom, de majd kiderül:-). Bár ha elindul idebentre is kellene valami stabilabb cipő nem jó ez a zoknis.......
Na majd körbenézelődök...ÉN idáig ilyen cipőről, hogy zeptol nem is hallottam :oops: :roll:

KépKép
peni
 
 


Barti, köszi a privit!

Peni, látom te is úgy fogadod a bókot mint én: őszinte és teljes tagadással :lol: :lol: :lol:
kisbogacs
 
 


Barti: mi megyünk. Remélem, lesz parkolóhely. :wink:

Kriszti: zárod a blogod? Amíg nem teljesen zárt, én szeretnélek olvasni. Jó, ha priviben küldök email címet?

Edit: szerintem keddre ér oda a posta. Csüt. du. adtam fel, nem elsőbbségivel.

kiscipők: jó, amit belinkeltetek. Nekünk is kell kiscsizma, mert az overállnak nincs lábfeje. Olyan kis síruhaszerű. Én bentre nem gondoltam cipőt, meleg a padló.

Panelben lakó csajok: Jönnek egyedi fűtést csinálni a héten. Mennyit fog ez jelenteni a távhődíjban? Hogy képzeljem el ezt? Feltesznek valami mérőt, és én szabályozom a hőmérsékletet?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.09.21 09:16-kor.

krisz78
 
 


Ja! Boldog hófordulót Barti Ádámjának, Szonjának és tegnapra Biankának!
Barti: 8 hónapja ilyenkor nem nagyon voltunk csúcsformában. :wink:

krisz78
 
 


Csajok!

KÖvezzetek meg. Holnapra bejelentkezett a nagymamám. Csak az az igazság, hogy iszonyatosan nem szeretném, hogy jöjjön. :? Amikor itt van, annyira sem haladok semmivel, mint egyébként. Zsófival sétálni sem tudunk menni, mert a mamának fáj mindene, és nem tenném ki egy nagyobb sétának.
És ha rajta múlna itt lenne minden nap. :? Ha valamilyen ürüggyel lemondom, akkor persze teljesen megsértődik, és nagyon rosszul érzem magam, mert egyébként nagyon szeretem.

Szerintetek mennyire gáz, hogy még mindig rendelem az ebédet?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Blogzárás: persze, írjatok e-mail címet priviben, és küldök meghívót. Nem tudom még mennyi ideig, de egyelőre csak "félig" zárok. Aztán ha Ági nagyobb lesz és úgy látom hogy szükséges miatta, akkor mindenki elől zárt lesz a blog.

Erika, ha nem szeretsz főzni... én mostanában a vasalásról próbálok lemondani... azt hiszem itt az ideje, anya kényelme érdekében, hogy kipróbáljuk bírja-e Ági bőre a vasalatlan kisruhákat :oops: :D
kisbogacs
 
 


Én már régóta nem vasalom a ruháit, csak amit tényleg muszáj. A bodyk ugy is kisimulnak rajta.

Így is egész nap vasaltam múlt héten valamelyik nap. Apa ingeit muszáj, és egy havi összegyűlt. Még jó, hogy rengeteg inge van

Kép
Kép
cs_erika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?