Új privát üzeneted érkezett!

Barbi, nagyon szépek vagytok!
Vendég
 


NA gyorsan!

Trixi :(

Barbi!
Nagyon szép kis család vagytok!!!!Tényleg kis dögös a rucid :lol:
Kutyusok is éesek!

Inci!
A ti kutyusotok is cuki!


Netti!
Képek???!!!!Egész éjjel szarul aludtam,biztos ezért 8) :lol:

Na szopi time!Pill! :arrow:

annus11
 
 


Jó reggelit!

Barbi, nagyon szépségesek vagytok, tényleg nagyon dögös az a vörös ruci. Léna olyan nagyon édes a mosolygós képen, szuper fotó!!

Vanni, a bagzó macskákat én is utálom!!! Olyan mintha gyerekek sírnának. Hátborzongató! Jaj, olyan jó lenne, ha ti is tudnátok jönni csütörtökön :-)

Zsüci, valóban Kamilla hippis szerkója miatt írtam :wink:, csak nem akartam az eredeti sex&love&peace jelszóval élni, maradt a lávendpísz :). Emese, Barbi, köszi a helyettesítést :-)

Szofi, a kedvedért teszek fel ma a blogba egzakt eligazító változatot :lol: Nosza, süss ma is valamit, ne szegje kedvedet a kudarc, te tutira mindent jól csináltál! A nyomoronc körte a hibás! Vagy a sütő...vagy a tepsi..vagy a férjed...vagy az univerzum, de semmiképpen sem te!!!!!! :lol:

Férjem készítette a reggelit, addig olvasgattam miket írtatok. Meglátta a kutyufotókat és megkérdezte: "Ők is májusiak?" :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

 
 

Na jó reggelt mindenkinek!!!
Annyit írtatok este, hogy bocsi, ha nem tudok mindenkinek reagálni.
Szóval először is köszönöm a receptet, meg Incike a segítséget!!Lejegyzeteltem mindent.Hátha jobb lesz legközelebb.
A gyerkőcök nagyon szépek!!!!
A kutyuk meg nagyon cukorok.
Jajj, úgy izgulok.Nemsokára megyünk úszni.Majd hozok képeket.
Képzeljétek.Du fel fogom hívni a dokit.Véresre nyalta meg harapdálta a cuccot a fenekénél Stella.Így muszáj megműttetni.Olyan ideges vagyok amiatt.Remélem minden rendben lesz.De szemmel láthatóan nagyon fáj neki, meg zavarja, úgyhogy nem várom meg a szövettant se.Ki kell vennie, különben csak rosszabb lesz a helyzet. :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbii most olvasom, én utazási irodában dolgozom/tam!! voltampárzsor Tunéziában szinte az összes hotelben! Irj egy emilt (niki_kovacs@freemail.hu) és hátha tudok segíteni!

Kép
Kép
mniki84
 
 


ok olvastam, elkéstem :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Kutyafüle!
na a főzés..ez se úgy megy h rögtön tud mindent az ember!Bele kell jönni,rutinosnak kell lenni!
Ha eddig nem főztél,akkor a vásárlásnál kezdődnek a dolgok.Mit mennyiért,melyik a szép hús stb.
Aztán én nem egy 3 fogásos ebéddel nyitnám a sort!Alap kajákat csinálnék,olyanokat amiket szerettek!Szóval ha nem eszitek a lencsefőzeléket,akkor ne azt próbálgasd! :lol:
El se tudom képzelni h olcsóbb ha rendelsz..Mondjuk számít a minőség is...amikor rendeltünk pár hónapja,hát meg lehetett enni,de alig vártam h főzhessek újra!Kissé mű íze volt a dolgoknak.
És nem kell fél napot a konyhában tölteni!Én a húsokat általában reggel bepácolom,vagy még este,aztán délelőtt vagy be a sütőbe vagy a lábasba!Nem kell mellette ott áldogálni,sül az magától is.De ehhez is kell a rutin,hogy tudd mikor kell ránézni stb.

Na egy szónak is száz a vége!Minnél sűrűbben főzöl,annál hamarabb belejössz!És pl ki tudod szúrni ha egy recept hibás!Vagy tudsz rajta módosítani!!!!
Én szinte sose használtam szakácskönyvet!Szemre ill ízre szoktam adagolni a dolgokat,kivéve a sütik! :lol: Szóval no para!Tessék főzni!És később milyen jó lesz ha a pici fiad azt mondja h anya főztje a legjobb a világon! :wink:

Hozzáteszem h a férjemnek az a legfinibb amit én főzök! :oops: :lol: Egyszer mamámnak mondta h neki az a hazai ízek amit tőlem kap,nem amit a nagymamájától! 8) Micsoda bók! :lol:

annus11
 
 


Ja és nem egészséges a mákos tészta és a pizza éveken át :lol: :lol: :lol: Meg az a sok plusz ami a rendelt kajákban van.....bele se gondolok..... :roll:

annus11
 
 


Hát Annus.Kezdtem a vásárlásnál.A húst nem is mertem én megvenni, jóanyám mondta melyiket vegyem.Nyilván nem veszek szutyok alapanyagot, szóval nem olcsó azért.Még egy adag kaja a kifőzdében 550Ft és lehet választani 3 féléből.És kettő szinte mindig hús. Nagyon finom, és elég sok.Na a marhahús,amit a tokányhoz vettem volt 1100Ft.És ez csak egy hozzávaló volt. Hozzá a szalonna, a tészta az elfogyasztott gáz és idő,mire lezsírtalanítottam a husit. Így 2200Ft-ból megkajálunk két napig kényelmesen.Ez meg kijön kb. ue-ből. És még akkor a leves...Áááááá.Nem éri meg.Egyedül Riki miatt.
Az alapkajákat meg tudom csinálni, amiket szeretünk.Gombapöri, sült husi, paprikáskrumpli,rakott krumpli,brassói,stb).Nem ezek okozzák a gondot.Én pl. a fasírtnál adtam föl anno a főzőcskézést.Szóval nem abszolúte nem tok, hanem csak kevés dolgot(az alapkajákat,amiket szeretünk),tehát tovább kell lépni. És bizony fél nap, mert 58cm-nyi munkafelületen, ha meghámozom és feldarabolom a zöldséget, rögtön mosogatni és törölgetni kell utána, mert nem tok hova pakolni. Rémálom. És egyébként nagyon finom lett minden(a torta nekünk gejj,igazán édes, nekem valami savanyú hiányzik belőle).
Mindegy.Fel nem adom, de kínszenvedés ez az egész. :evil:
Na induluuuunk. Persze manó elaludt.Ugyan mikor máskor????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: nem fogjátok elhinni mit csinálnak az alós szomszédok, na mit igen ....szeretik egymást jó hangosan, én meg reggeliznék... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mniki84
 
 


jó reggelt!

Niki,
jó étvágyat a reggelihez :lol: nem semmi szomszédotok van!

Kutyafüle,
sztm ne marhahússal kezd, mert az a legdrágább husi, legalábbis nálunk. Nekem a konyhapultom nincsen 58 cm, én sokszor pakolok a tűzhelyre is ilyenkor.

Na mennem kell

emese1979
 
 


Hümmm... Az én gyerekem kelt 3/4 5-kor, visszaludt cumival, rongyival. Kelt 7-kor, visszaaludt cumival, rongyival. Azóta meg nem kel... Ha nem menne a légzésfigyelő, igen be lennék tojva...

Kutyaföüle, sztem elég butaság a házi marhatokányt a kifőzdés kajához hasonlítani. Mondjuk a kifőzdés rántotthús-sültkrumplit hasonlítsd a házi rántotthús-sültkrumplihoz.

Neeeeem sütök a hétvégén márrrrr... Nemnemnemnem... Aki sütit akar, az megeszi a tegnapit...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Niki!
Szerintem menj le,kezedben a gyerekkel és kérj kölcsön sót :lol: :lol: Vagy menj le és kérdezd meg nem hallanak e vmi furcsa zajt :lol: Vagy kérdezd meg minden oké e,mert sikítást hallottál :lol: :lol: Vagy egyszerűen mond h b*szanak halkabban 8) :lol: :lol: :lol:

Kutyafüle!
Munkaterületem nekem se sok van...volt h ennyi se volt.De minden megoldható! :wink: Na mondjuk én ritkán veszek marhahúst,inkább sertés vagy vmi szárnyas.És mindig akcióban...szóval én azt főzök amihez kapok akciósa alapanyagot :lol: :lol: Na mindegy,én olcsóbban megúszom ha főzök,és jót is eszek! :wink:
Ha meg ennyire nem akarsz akkor ne főzz! :wink: Riki amúgy se a gomba pörivel fogja kezdeni...max zöldséget kell párolni meg krumplit főzni.Ennyi!
Én mondjuk nem tudom ezt a problémát átérezni...egyszerűen imádok főzni,nem is bírnám ki ha nem főzhetnék! :oops:

annus11
 
 


Szofi! :lol: :lol: :lol:
Én meg ördög pirulát akarok csinálni...na majd holnap,ha apa is kitthon lesz! :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Nah, tegnap kedves férjem elment "lazítani" egy kicsit, mert (ahogy fogalmazott): ő egész héten dolgozik, tehát ez neki "jár"!! :x :x :x Azt hittem, elhajítom az agyam. A lényeg, hajnali 4kor jött meg, inkább nem részletezem, milyen állapotban, na, sejthetitek... :evil: :evil: Kérdésem: ez mást is kiakaszt (mármint ha a saját férje csinálja), vagy én vagyok überhárpia?!

Annus,
miszösz az az ördögpirula...? :oops:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci: én nem tudom, milyen lehet, az én uram nem jár el "lazítani". :lol: De biztos engem is kiakasztana. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsüci!
Az én férjem olyan fáradt,h örülök ha az ágyig eljut! :lol: De évente 1-2 szer neki is vannak ilyen pillanatai...ha hazaszabadul....én is be szoktam pipulni....nem azzal van a bajom h elmegy,hanem h nem szokott inni,és ilyenkor nem tudja hol a határ...régen volt már "fiatal" amikor még jobban bírta...ezvan!

Zsüci!
Az egy fánk féle,Kis golyókat kell gyártani,bedobni olajba és csokiban megforgatni!Imádom!Mamám sokszor csinálta!!

annus11
 
 


Tinu,
mázlista!

Annus,
énurammal is ez a gond, nem is ismer középutat: vagy nem megy el egyátalán, de ha igen, akkor ereszdelahajamat...
Sima fánktészta kell hozzá?

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap sajnos este már nem tudtam jönni. Nyűgös napok járnak mifelénk. :?
Tegnap megvolt ma a keresztfiam szülinapja és a víz alá merítés a babauszin. Lilla baba egész jól viselte, érdekes módon engedte, hogy kézről kézre adják, még egy 10 év körüli kislány ölében is ült, és egy szava sem volt. Úgy látszik, csak a rokonságot nem szereti. :roll:
Azt hittük, hogy sírni fog az uszodában, mert a szülinap miatt késtünk, és elaludt az autóban. Szegénykém, ahogy felébredt az álmából, ment is egyből a medencébe. Legnagyobb meglepetésünkre nagyon élvezte, csapkodott kezével-lábával, pancsolt. Az első víz alá merítésnél köhögött kicsit, de aztán nagyon belejött. Itt egy videó róla:
http://picasaweb.google.hu/ivarga/Varga ... 6279164834

Sajnos jön a foga, és tegnap 3X volt olyan, hogy csak azután nyugodott meg, hogy bekentem az ínyét Dentinox-szal. Addig nagyon sírt, a karjaimban sem nyugodott meg. :( Este is alig tudott elaludni, sírt nagyon. :(

Tinu:
Köszi a biztatást a nyilvános szoptatással kapcsolatban, első gyerek, eléggé bizonytalan vagyok ebben is.
Csernus nekem sem volt szimpatikus, nem tudnám elképzelni, hogy kiteregessem a legféltettebb titkaimat, a legszemélyesebb gyengéimet egy olyan embernek, aki pökhendi, és jól leordítja a fejemet. :roll:

Emese:
Lilla baba még soha nem játszott el egyedül 20 percnél tovább. De az is csodaszámba megy, többnyire 5 perc szokott lenni. :? A Bogi másfél órája nekem csodaszámba megy.

Mei tai:
Annyit dicsértétek, most már kíváncsi lettem rá. Remélem, hogy a hordozás hetén ezt is meg lehet nézni.

Tinu:
Tudom, nem a legjobb módszer a hajtépés ellen, de én levágattam a hajam 2 centisre. :) Legalább a hajhullás-problémát is megoldottam. :D
Lilla baba nem rágja a nyelvét, viszont minden mást igen.

Annus:
Neked könnyebb éjszakákat kívánok!

Hiszti:

Most jól megijesztgettetek azzal kapcsolatban, hogy mi várható a továbbiakban :shock: :)

Anita!
Szerintem sem szerencsés a családot szétszakítani. :(
A keresztfiaméknál, ahogy megszületett a kicsi, az apa elveszítette az állását, és mivel nem volt állás a környéken, vidéken, ezért egyedül feljött Pestre. A családot fél év után tudta elhozni, azóta rendeződtek a körülményeik. Nagyon nehéz időszak volt számukra, de együtt túl lettek rajta.
Drukkolok nektek, hogy jó megoldást találjatok, és együtt érzek veled.

Zsüci:
Kamilla nagyon ügyesen ül, erős baba. :D

Kutyafüle:
Én is utálok főzni, én enni szeretek! :D
Max fél óra alatt elkészülő dolgokat szoktam főzni mostanában, a rántott húst meg társait meghagyom anyósomnak, úgyis jobban készíti el, mint én. :) A kecse is megmarad, a fiacskája is jól lakik. :D Tegnap este tojásrántotta volt a nagy menü, ma apósomékhoz megyünk ebédre.
Ja, a másik megoldás: mi Lilla baba 3 hónapos koráig rendeltük a kaját ételfutártól. Tudom, hogy nem házi koszt, de olyan kényelmes... :)
Most látom, kicsit lemaradtam a reagálással. Szóval lehet, hogy az általad főzött marhapörkölt drágább, mint a kifőzdés, de garantáltan több hús van benne, és nem mócsingos... És a következő kaja lehet mondjuk mákos tészta :D, ami nem drága, és akkor ha egy hetet veszel alapul, lehet, hogy olcsóbb lesz, mint a rendelős kaja. Nem kell mindig pörköltet enni, a rendelős kajákban pedig csak egy szelet hús van, annyiért sokszor meg fél, 3/4 kilót adnak. Szóval szerintem hajrá, főzőcske!

Barbapapa:
Léna zabálnivalóan mosolyog! :D És nagyon szép a farmerruhája. :)

Niki:
Nem lehetne esetleg egy levélkét bedobni a postaládájukba, hogy kissé hangosak? Hátha elszégyellnék magukat... :roll:

Zsüci:
A helyedben én is ideges lennék, ha a férjem eljárna "szórakozni". Azt sem szeretem, ha későig dolgozik, pedig azt muszáj.

Na, próbálok haladni egy kicsit: mindjárt megyünk apósomhoz a telekre, majd még este megpróbálok jönni.

Réka

rekap
 
 


Vanni!
Meddig tudsz bkv-val eljutni? Oda megyek érted :wink:

Zsüci!
Én férjem is jár "lazítani", de neki ez sajna munkakapcsolat építés is egyben :?
Régebben hetente ment, elég szép állapotban is jött néha haza, na akkor borult a bili és megegyeztünk a havi 1-2 alkalomban. Általában ő is jó későn(vagy inkább korán....) jön meg, de legalább nem részegen.......és mindig hétközben megy el, reggel megy rendesen melózni, mert azt kikötöttem, hogy emiatt nem fogom egyedül tölteni a 3 gyerekkel a hétvégén valamelyik napot :evil:
Mondjuk én is el szoktam járni a barátnőimmel dumálni, kávézóba, teázóba, ha nem lesz szopi, akkor megyünk koktélozni is :P
Persze közel nem annyit, mint ő.....
Most még este nem mentem el, mióta Léna megvan, de pont jövő héten beülök dumálni egy ismivel este 10-kor... :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Zsüci! Az én férjem is el szokott menni, persze sosem ér haza addigra amikorra mondja, és hát legtöbbször az állapotát sem érdemes részletezni. Legutóbb a Mo-Portugália focimeccset ment el megnézni a haverjaival, és hát 3 órát ült a ház előtt a kocsiban, mert nem bírt feljönni. Naaaa? És én is überhárpia vagyok, vagy nem tudom, de az biztos, hogy nagyon-nagyon utálom az ilyen alkalmakat, de legjobban azt a mondatot, hogy a férfiaknak erre szükségük van!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
g_reny
 
 


sziasztok!

reny jobbulást Aminának :)

kutyafüle nekem se nagy a konyhapultom, de még mindent megoldottam, na jó marhapörköltet én nem főzök, férjem nem egy húsos fajta, nálunk cs.mell, cs.comb és sertéskaraj és sertéscomb fordul elő :)

Barbi Léna türndéri a kötött sapiban, nekem nagyon bejön, kár, hogy még nem találtam Larára ilyet.

Egész nap megy a kutyus :), a lábán aludt el Lara :), imádja :)

Kihoztam a konyhába a laptopot, miért is nem csináltam még ezt eddig? :)

Nekem is nagyon ritkán megy el a férjem, kb évente 2x, én sem szeretem.

mei tai: Barbi neked olyan van, amelyiknek van kapucniféléje? hogy áll meg az a gyereken? fényképet nem készítenél róla?

szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kösz csajok, ezek szerint nem bennem van a hiba.
Barbi,
a Ti megoldásotok nagyon tetszik, majd felvetem itthon, már ha a drága kiheverte a másnaposságot és képes lesz érdemi kommunikációra... :x :x :x

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ildi!
A kapucni sztem akkor lesz majd jó, ha nagyobb a gyerkőc, mert egyelőre Léna ha előre van bekötve, nem lóg ki annyira, hogy kéne. A háti hordozásnál meg szuper, mert ha elalszik, nem bukik el a feje.
Majd ma próbálok fotózni...... :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


hello csajok,

nos, a tegnap: hát a férjem és a kedves mama elég kimértek voltak egymással. Én felvettem a fonalat és ugyanolyan voltam, mintha mi sem történt volna. Szerencsére AndrisMarci csodálatossága kicsit enyhítette a fagyos levegőt, viszont egy hónapnyi pauza után nem akart a nagyanyjánál lenni és ordított a kezében... :?
Egyébként sem volt jó napja (sztem a foga...) éjjel is ébredt, a férjem fél óráig járkált vele. Na ilyet se sokszor csinált... :?

Vanni, na én egyáltalán nem eszem sokat, reggelire ált. valami szendvics zöldséggel, ebédre kizárólag főtt kaja, vacsira valami könnyű: sali vagy gabonapehely tejjel. Vitaminokat eszel? Nekem elfogyott a Gravida, hívtam a sógornőmet, hogy mit csináljak, ha AM szopcsizik. Azt mondta, hogy vegyek továbbra is Elevitet vagy Gravidát, mert azok a vitaminok kellenek ahhoz, hogy legyen tejem.

Az én férjem a barátaival szokott találkozni (szerencsére majdnem mindenkinek a mi gyerekünkkel egyidős a csemetéje, így többnyire közös séták vannak az erdőn. A srácok dumálnak, meg mi csajok is. A gyerekek persze a pasiknál vannak :wink: ) Alkoholt már alig-alig fogyaszt, állítólag a kapcsolatunk kezdete óta allergiás rá. Ez azt jelenti, hogy ha megiszik 1 pohár bort, akkor tüsszög, folyik az orra, majd jön egy borzalmas éjszaka. Mivel én úúúúúútálom a részeg embert, a férjem úgy magyarázza a dolgot, hogy ő azért lett alkoholallergiás, hogy meg tudjon felelni nekem. :roll: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Bárcsak az én férjem is allergiás lenne az alkoholra. :lol:

Ildi! Köszi, már kezd jobban lenni a kólába csempészett antibiotikumtól. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ezt a túrógombócot én is kipróbálom (a férjem kedvence -na meg minden más is, aminek az édessége közelít a mézhez)

Régebben olyan sütikre is vállalkoztam, amit a tepsi hátulján kell sütni és ha nem jól szedjük le, akár darabokra is törhet. Most már se időm, ha meg mégis van, akkor sem ezzel foglalkozom. :lol: Szerencsére anya és a férjem anyukája hetente többx süt, és mindig elkülönítik a mi adagunkat. Hellllyes! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Hát én valamit akkor nagyon rosszul csinálok, de nincs időm főzni :roll: Vagyis lenne, de akkor nincs játszótér egész délelőtt, meg csavargás a lányokkal. Este lenne időm, de fél tízkor, amikor lefekszenek, én hulla vagyok, és eszem ágában sincs nekiállni. Pedig szeretek főzni.
Vendég
 


Réka,
azért a másfél óra nagyon.nagyon ritka, inkább 30 pec és 1 óra között mozog.Ami még bejött, h amikor fáradt már a járókához, de még főznöm kell v vasalni, akkor a pihiszékbe le a földre, és abban még egy darabig elvan. Vannak rossz napok, amikor 5 percet sincs el egyedül, meg jobbak...

Zsüci,
sorstrásrsam! :) :) Én férjem is 4kor kóválygott haza... de nem volt k.o.
Amikor mi összejöttünk, akkor is hetente 1szer eljárt a haverjaival, most is. Van, mikor ennél ritkábban, de ez van.. Én elfogadtam, hogy ilyen és neki erre szüksége van, persze néha borul a bili.
Amúgy az arany középutat nem ismeri, vagy semmi, vagy úgy isten igazából, de azért éjfél - 1 körül haza szokott érni :)

Adraci,
abból az allegriából egy kis üvegcsébe nem tudsz elmenekíteni? :lol: :lol:

Na megyek főzni, csirkeleves lesz meg palacsinta (már megint), annál is inkább, mert Steve már pakolná ki a húst a szatyorból :)

emese1979
 
 


Na és én okos... bogi új ruháit beáztattam neomagnolba - volt egy piros harisnya is, amit tegnap kapott sogórnőmtől... hát jó sok minden rózsaszín lett, most vanishben áztatok :x :shock:

emese1979
 
 


Panndi, akkor mit esztek? :lol:

Emese, megpróbálom, csak még bevárjuk a többi jelentkezőt is, ok? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!Köszi a kajás hozzászólásokat.Csinálom én továbbra is, csak útálom.De ez van. Csak kicsit nyervogtam Nektek tegnap,mert olyan jól esett. Bocsiiiii!!!!!
Megjöttünk babausziról.Van egy nagyon jó és egy nagyon rossz.Melyikkel kezdjem?
Na jó,kezdem a jóval.Nagyon jó volt az uszi.Manó meg volt ugyan szeppenve, görcsös volt egész idő alatt, de amúgy egy nyikkanása sem volt.Se amikor lelocsolták, se amikor egyszer lemerült.Kicsit prüszkölt utána, de ennyi. Szóval fogunk menni, mert nagyon klassz!!!!!
A rossz hír.Sajna, mire hazaértünk az usziról addigra Stella összecsinálta a lakást.Pedig mindössze 2 órát kellett volna kibírnia. De olyan szinten, hogy bocsi, be a függönytől kezdve, a lepedőnk(ahogy ment el mellette, minden kakis lett). Rémes volt.Így nem maradt más választásunk, elvittük anyuékhoz,amíg meg nem gyógyul.Délután meg hívom a dokit, és megbeszélem vele ezt a hasmenést is, meg hogy műtse meg. Nagyon ideges vagyok, féltem, majd 8 éve a társam.Nehogy nagyon nagy baj legyen.Pedig érzem, látom raja, hogy nagyon beteg.Kivagyok. :cry: :cry: :cry: :cry: Másfelől irdatlan bűntudatom van,amiért magára hagyom kvázi a nagy betegségben. De egyszerűen úgy éreztem nincs más választásom.Két órát voltunk oda.Ő nem bírta ki már ezt se.Utána egy órán át sikáltam,miközben ,manó üvöltött, dehát hozzáérni sem tudtam ilyen kézzel. Kivoltam nagyon.Úgy éreztem jobb az neki, ha bármikor ki tud most menni, mintha még le kell kászálódni a 3. emeletről. Főleg hasmarsosan.Jól döntöttem??Szerintetek?Nagyon kérem az őszinte véleményeteket.Szerintetek jobb így neki, vagy cserbenhagytam? :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Rendelünk. Amíg Zsófi kicsi volt, volt időm főzni, de most nem szívesen teszem: ő menne a játszótérre, a levegőre, és sajnálom tőle elvenni az időt :roll:
Vendég
 


Sziasztok,

sajnos olvasni eddig nem tudtam, de ma sztem menni fog.
Nagyon beteg vagyok, rosszabbodott...Álmos szerencsére nem kapta el. Holnap doki...

Tegnap voltunk babaúszni, csináltam jó sok fotót, párat feltöltök. Nagyon tetszett Álminak, bár a közepénél elkezdett ásítozni, féltünk hogy elalszik :) egyedül ő nem sírt, és merültünk is :) szóval nagyon tetszett neki.

Kép Kép Kép Kép Kép

:arrow: olvasok.

szép napot

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kutyafüle,
szegény Stella :( Ha nem lenne Riki, akkor biztos azt monanám, h gáz, hogy anyudékhoz elvittétek..Riki miatt azonban kicsit más a szitu, Steve is volt, hogy összezabbantott valamit séta közben, és 2-3 napig hányt (a lakásban is, a vizet is...) - állandó takarítás, fertőtlenítés, nem egyszerű, megértelek.
Nem lehet, hogy összezabált vmit, azért van hasmenése? Próbáljatok neki csak főtt krumolit adni, meg napi 3 Normaflore-t.
Szerintem Stellát meg fogja viselni, hogy elkerült tőletek, és lehet, nehezebben gyógyul majd fel. Én nem vinném sehova Steve-t, ha lebetegeedne, mert mikor megvettük, egy életre hoztuk el. DE nem akarok ítélkezni, véleméynt mondani, mert nem voltam ilyen helyzetben , mint Te.
Bízzunk benne, hogy Stella nagyon hamar rendbejön majd!!!

Esztó,
hát ha Álmi uszi közben is bealudt volna, az azért már provokációval ért volna fel az olyan anyukkal szemben, akik gyermekei keveset alszanak napközben :)

emese1979
 
 


Emese, hát ez az.Én is egy életre vettem őt magamhoz.Nem akarok mentegetőzni, de tényleg régen volt olyan, hogy annyira sürgős volt neki lemenni, hogy épp csak beleléptem a papucsomba és futottunk le.Riki miatt ilyet nem lehet, mert őt is össze kell szedni.Addigra meg beszalad, mert hát ha megy a pocak, akkor nincs mese.Jajj,annyira kész vagyok ettől az egésztől. Ha nem lenne Riki vagy nem menne a hasa "csak" a másik problémája lenne, tuti nem vittem volna el.Most az az első, hogy tudjak beszélni a dokkal, hogy mi legyen.Aztán kitaláljuk a gyógymódot is.Az bizti, hogy amíg hasmarsos ott marad, mi meg megyünk minden nap.De mamám rögtön el is kezdte babusgatni. Ááááá.Sehogy sem jó ez. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hoztam pár képet közben az usziról meg egyet pár nappal ezelőttről.
Kép Kép Kép Kép Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Álmi nagyon édes!!!Nálunk is Manó volt az egyetlen,akin volt kisgatya a peluson.De így nagyon menő manó volt megint. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na még ezt az egyet,aztán abbahagytam.Bocsánat csak nagyon ideges vagyok. Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Főzés. Én nem panaszkodom. Férjem haza szokott ugrani néha Bodajkra és olyan mennyiségű főzött kajával jön haza (anyósom+anyukám), hogy kitart jó sokáig (amit tudok, lefagyasztom és amit frissen kell fogyasztani, azt eszem). Így csak a "lyukakat" kell betömnöm saját koszttal (de pl. ha megcsinálok egy tepsi rakott krumplit, azt 3 napig eszem, ebből nem lehet keveset csinálni...)
Kutyafüle, tényleg kezdj egyszerűbb és kevésbé pepecs kajákkal. Kisebb energiaráfordítás, kevesebb mosogatnivaló és több sikerélmény. Pl. amit Annus is írt. Szupi pácolt húsokat bevágni egy tepsibe, krumpligerezdeket, hagymakarikákat, fokhagymát mellédobni, fóliával letakarni, be a sütőbe, a végén leveszed a fóliát, pirítod és annyi...Köret és husi egyszerre megvan. Ha dobsz még mellé gombát is, a végén kiveszed + a hagymát, fokhagymát, húslét botmixerrel megküldöd és kész az isteni szósz a húshoz. :wink:

Apropó kaja...Talisok, szeretitek a pestót? Ha szeretitek és szoptattok...ehetitek a pestót? Nem fájdul meg a bébik pocakja tőle? Van valakinek dióallergiája? Van vega köztetek? Blogban fenn az elérhetőségem + útvonalterv (egy plasztikus és egy didaktikus verzió :D)

Kutyafüle, nagyon sajnálom Stellát, de szerintem jelenleg (amíg meg nem gyógyul) nincs más megoldás. Nagyon szomorú, de gondolom most Riki az első. Stellát meg azonnal visszaviszitek, amint meggyógyult.

Lilla Álmi és Rikibaba is nagyon ügyes uszisok. De tényleg muszáj már az első alkalommal víz alá nyomni a babókat? :shock: Lilla is jól vette az akadályt, de azért elég rémült volt kicsi pofám. Viszont ahogy tempózik a lábával, az valami tündéri :D ÁLmosos, Rikis képek is nagyon tutik, zabálnivaló a fürdőgatyós popójuk :D

Adri, legközelebb már bizti lazább lesz a hangulat. Anyósod nem bántódott meg, amiért AM sírt nála?

Ildi, örülök, hogy ilyen jó kis FP házőrzőtök lett. :-) Nem is tudom ki, talán Böbi, vagy Anita írta, hogy ők is szeretnének ilyen kutyut. Biztos jól jött nekik az info, hogy most olcsóbb.

Netti, nem kell azokat fotókat retusálni, anélkül is tuti szépséges voltál. Elő azokkal a képekkel, itt tipródunk már mindannyian :!: :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


:lol: :lol: :lol:
nincsenek meg a kepek meg........ anyumekhoz at kene menni erte,de ok meg elmentek tegnap! remelem este tudom hozni, mi meg tok jol szorakoztunk tegnap is!! Borot elalaltattuk 7kor,mert egesznap nem volt nyugi de nem is akart aludni,aztan hirtelen total elfaradt, gondoltuk meg akkor egy vacsi belefer, aztan felkelt es nem akart vissza aludni, szoval hazajottunk ujra,es elaludt apanal egybol,tehat volt plusz egy jo estenk :wink:

annyi mindent vasaroltunk! :roll: :lol:

mozza, pull and bear, nadrag!!!!!!!!! ott kaptam jot, h&m semmi, bershkaban is vannak,de inkabb melyulepuek es szukebbek,tehat nem azok az igazan bovek felul mint amit en pl kerestem, de pull and bear!!! ott van bovebb felul,alul meg szukszaru,meg gumis szaru stb eees kis szoknyat is talaltam!!!!!!!! farmer. nagyon tuti :D

mar en is nagyon varom a kepeket :roll:

felveszem a fonalat holnaptol megiiint,de most nem nagyon ment az olvasgatas! :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi,persze, hogy visszahozzuk.Csak a hasmenése múljon el, és már jön is.
Köszi, hogy adtál tippet a kajára is.Jól hangzik, ki fogom próbálni!!!!
Nem kell merülni, csak ha akarsz.De Dani azt mondta próbáljuk meg, hát megpróbáltuk.De jól vette az akadályt nem sírt.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


jaj babok nagyon szepek egytol egyig, vissza lapozgattam!! :D
Riki nekem tiszta anyja :)

zsuci.. .. a lanyod tenyleg ult!! :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
csatlakozom az előttem szólókhoz, már annyira kíváncsi vagyok, milyenek voltatok!!!

Kutyafüle,
szerintem nem legyen lelkifurdalásod, végül is nem egy menhelyre száműzted Stellát vagy ilyesmi... És talán neki is jobb lesz, mert biztos ő is érzi a te feszültségedet meg idegességedet. Riki miatt meg pláne nincs választásod, szerintem!

Úgy tűnik csak a mi babónk utálja a vizet... :roll: Hát, ez van. Még mindig nem döntöttem el, h próbálkozunk-e újra...

Na most lépek, elmegyünk a babóval a Sándor-palotába. Hátha találkozunk Sólyom Lászlóval is! :lol: Üzen valaki valamit neki? :lol: :lol:

(a zuram még mindig alszik... :x :x úgyhogy itthon marad kaja nélkül... :twisted: :twisted: )

Kép

Kép
zsüci
 
 


Köszi a hozzászólásokat.Végiggondoltam, és arra jutottam, hogy nem hagytam cserben.Ez pont olyan eset, hogyha két gyerekünk lesz, és mondjuk Riki elkap egy rota szintű vírust,akkor nyilván el kell különíteni őket egymástól, hogy a kisebb lehetőség szerint ne kapja el. Abban az esetben, ha más nem szopik,akkor nyilván a kisebb, az egészséges menne anyuékhoz, ha szopik akkor meg nem kaphatja el.Most annyi a különbség, hogy el ugyan nem kaphatja el, de nem tudom a kisebbtől a nagyobbat ellátni.Nagyon rossz, hogy pont a betegnek kellett mennie, de neki kell most lehetőség, hogy tisztulhasson a gyomra és a bélrendszere. Most pár napig reméljük lábadozik, aztán Dani megfürdeti, kap féreghajtót(mert ott van másik kuty is) és már jöhet is haza.Remélem egy hét múlva már nem is fogok emlékezni erre a dilemmára. Én tényleg jót akarok mindkettőnek.
Bocs, ha megint túlragoztam. :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kép Kép

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


kutyafüle sajnálom :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lara nagyon cuki :D es milyen nagy mar :)

Niki,sztem jol dontottel! meg se forduljon a fejedben,h nem.. szomoru,de bizoom benne,h hamar rendbe jon!!!!!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Lara nagyon édes!!!
Na hívtam a dokit. Meglett a szövettan.Sajnos daganat. :cry: :cry: :cry: Közepesen rossz. :cry: :cry: Mindenképpen meg kellene műteni, ki is írta keddre.Annyira félek!!!! :cry: :cry: :cry: Annyira féltem.De reménykedem, hogy még az elején elkaptuk, és nem okozott nagy kárt. Ír ma ki gyulladáscsökkentőt rá. A hasmenés meg lehet egy fertőzés,amit Emese is írt, esetleg az utcáról.Arra is kap ma gyógyit, meg diéta.Rákérdeztem, hogy baj e hogy elvittük, és azt mondta jó, ha most tud udvaron lenni, és tud üríteni rögtön, bármikor. Meg holnap kap egy gallért.Azzal meg nem fér el itt a szobában, mert folyton fennakadna.Szóval jól döntöttem, így lelkifurdi elmúlt, de akkor is ideges vagyok és féltem. :cry: :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle :(

Ildi, juuuuuujjjjj az a második kép, tengerkék szem. Gyönyörű!!!!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: