Új privát üzeneted érkezett!

Colin!

Csak nem rájöttél, a képfeltöltésre??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De jó, akkor jöhet a pocakfotó is :lol: :lol: :lol: :lol:

szemét hhhhhhhhhhhh betűm szorul, tiszta ideg vagyok miatta

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok Kismamik! Dita! Sajnalom,a parod hozzaallasat,es csak bizunk abban,ha Milo babat a kezeben tartja,megvaltozik.Ugy latszik,a parod,az igazan keson ero tipus.Kivanom,hogy renbe jojjenek koztek a dolgok.Megerthetne a parod is,hogy egy kismama alapbol,marcsak a hormonoktol is erzekenyebb,meg amugy is,mar ketten vannak...minden masabb.Eros csajszi vagy,anyudeknal Milora es magadra figyelj.Meg nem tudom,milyen viszonyban vagy a parod exevel,de talan vele beszelhetnel,hogy talan igy hogy lassan Milo is megerkezik,talan jobb lenne,ha a kisfia talan ritkabban tanyazna nalatok.Bar szerintem,erre magatol ra kellene jonnie.Heni!Amikor nalunk tavaly kiderult,hogy mi a baj a paromnak,es a mutetig azt se tudtuk egyaltalan lehet e sajat kozos babank,egy pillanatra se fordult meg a fejemben,hogy elhagyjam!!!!!!!!Ha valaki igazan szeret valakit,szerintem ez nem kerdes!!!!! szep napot mindenkinek!!!
zoe33
 
 


Sziasztok!

Látom, ez mindenkinél gond otthon. Valami olyasmi lehet az oka, hogy az apák még tényleg nem érzik magukénak a gyereket, csak ha kint lesz. Az én férjem is olyan, hogyha nincs kedve valamihez (kb esetek 90 %-ban) akkor megy a hiszti, hogy nem csinálja meg. Szerencsém az, hogyha én nekiállok, akkor legalább kiveszi a kezemből a nehezebb dolgokat (de persze megy a morgás). Tegnap telefonált a festő, hogy ma jönne kifesteni a gyerekszobát, persze sehol sem tartok a kipakolással, sok mindenre úgy gondoltam majd apa kiviszi. Szóval bevásárlásból haza, apa kiül a teraszra egy könyvel, én nekiállok rendet rakni, mosogatni, kaját csinálni. Mire apa bejött, én teljesen elfáradtam. Ő lefeküdt, én nekiálltam áthordani a cuccokat a másik szobába, néha álmában morgott, hogy mit zörgök. Majdnem teljesen kész vagyok, már csak tényleg a nagyon nehezek maradtak meg, mire felébred és megkérdi: miért nem keltettél fel? Mondom neki többször is fent voltál, de csak a zaj miatt morogtál, hát nem is emlékezett rá, de végül is Dita párjával ellentétben, elszégyellte magát és segített befejezni. Mert alapvetően Ő rendes, csak kicsit lusti. Szóval Dita szerintem észhez fog térni, legalábbis reméljük.

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

Hát a férfiak tényleg mindenhol egyformák....

Zoe!
Én csak most látom, hogy megvan a lánynevetek! Gyönyörű a Polli név, nekem nagyon tetszik. Így önállóan lehet anyakönyvezni vagy az Apollónia becézése?

Ma találkoztam Remény-el. Nagyon kedves, közvetlen lány az életben is. Itt is köszönöm a segítségedet, örülök, hogy megismerkedhettünk.

Nekem még sül a sült-csirke a sütőben, szerintem soha nem lesz kész,pedig már lefeküdnék szívesen, holnap újra meló van.
Használjátok még ki a megmaradt időt a hétvégéből, mindenkinek jó pihit és pocaksimit!

Kép
akire79
 
 


Hát lányok, nem akarok dicsekedni, de az én párom a tieitekhez képest egy angyal. Már most nagyon szereti a kislányát, a vonaton neveket válogattunk. Segít a háztartásban, néha még többet is csinál, mint én. Nem lehet hogy ti (és persze a kedves anyósok) nagyon elkényeztettétek a fiúkat? Nekem anyósom azon a véleményen van, hogy megcsinált nekik régen is mindent, de segítsenek neki és tanulják meg megcsinálni, hogy ne legyenek elveszett emberek. Én ennek nagyon örülök, a páromat elég sokféle melóra rá lehet venni. A vásárolgatással is úgy van, hogy ő még későbbre halasztaná, mert még ráérünk, de ha ez nekem örömet okoz, akkor vegyem. Minden egyes darabot egyeztetek vele, mielőtt megveszem. Most kaptunk egy kis pénzt anyósoméktól és a nagyikájáék is adtak a párom szülinapjára és mind ideadta, hogy vegyek belőle a babának cuccokat. Szóval egy szavam nem lehet rá (persze nincs is :D ).
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Én is egy nagyon kedves lányt ismerhettem meg Akire személyében. Azt hiszem itt mindenki nemcsak a fórumon, de az életben is nagyon kedves...örülök, hogy ehhez a csapathoz tartozok.

Én ma gyerekeknek szóló komolyzene hallgatása közben szundítottam el, de szerencsére az inzulin beadási időre felébredtem...:)

remény73
 
 


Vicky, akkor a te párod kivételes lény, kicsit irigykedem, hogy vannak még szuper pasik...
Egyszer szívesen megismerkednék vele :)

A párom nagyon anyás, főleg mióta anyukája beteg... Nem nagyon szokott hozzá a távollétéhez, ami engem sokszor zavart, s zavar jelenleg is..

remény73
 
 


Vicky irigy-irigy :oops: :oops:
Cukrod hogy áll?

Nálunk is vannak problémák, mint már említettem, de azért én sem panaszkodhatom.
Mi a legelején megbeszéltük, hogy a babával kapcsolatos költségeket én vállalom (beleértve az inszemeket is), minden mást (albérlet, nyaralás...) ő. Szóval én bármit megvehetek amit gondolok. Hétvégén ha itthon van, akkor mindig hisztizik, hogy vigyem el a kocsit és vásároljak egyedül, de aztán egy kis sírással mindig kiharcolom, hogy jöjjön el Velem :lol: :lol:
De mindent nekem kell eldöntenem és megterveznem, mert ő nem foglalkozik ilyesmikkel :shock:

Kép
akire79
 
 


Ja és kérdezni akartalak Titeket:

Használtok szopi-párnát?
Én tegnap hoztam el a barátnőmtől és úgy aludtam ma éjszaka, hogy még a nyálam is kicsordult :oops: :oops: :shock:

Délután odaadtam a páromnak (a szőnyegen "fetrengett" éppen), hogy próbálja ki.
Kb. 15 mp alatt aludt el és amikor felkel, akkor kijelentette, hogy neki is kell egy, tehát rendeljek neki a netről :shock: :lol: :lol:

Kép
akire79
 
 


Akire nekem van, de nekem csak lábtartó és háttámasz éjjel. Nem igazán tapasztaltam ki hogyan lehetne jobban kihasználni. Takaróval nehéz láb közé venni, így emiatt csak 1 oldalon van.

remény73
 
 


Sziasztok

Én a másik topicba szoktam írni, de itt is olvasgatok néha!

Azért írok most ide, mert nemrég nálunk is ilyen harcok dúltak a párommal, gondoltam megosztom veletek, hogy nekünk hogy sikerült kilábalni a válságból.Úgy volt, hogy hazaköltözök, de egy bnőm a kezembe adott egy könyvet, és mondta, hogy olvassam el, és szerinte van még esélyünk rendbehozni mindent.Elolvastam, és nagyon megtetszett, rögtön odaadtam a páromnak, hogy olvassa el ő is és hozzuk rendbe a kapcsolatunkat, de ő erről hallani sem akart, mondván, hogy nem fog olvasni ilyen baromságokat, erre bejelölgettem bizonyos részeket, hogy csak azt olvassa el, mert ezen múlik a kapcsolatunk, ekkor elkezdte olvasni.Még én is meglepődtem ezen. :) Ez kb fél éve volt, pokoli nehéz a leírtakat betartani, nagyon türelmesnek kell lenni, de ha sikerélmények vannak, akkor könnyebb.Most már újra tudunk beszélgetni, és nem csak arról, hogy mi legyen a vacsora :) .Egy hete volt az esküvőnk, és nagyon várjuk, hogy végre kezünkbe tarthassuk a gyermekünket.
A könyv címe: Egymásra hangolva, az író neve nem jut az eszembe, de a neten biztos megtalálható, asszem olyan 2000ft körüli az ára.
Szerintem érdemes megpróbálni.
Ja, és nem kapok honoráriumot a reklámért! :D

Boldog babavárást kívánok mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Úgylátszik a Viktória név tényleg szerencsét jelent! :)
Az én párommal sincs semmi probléma! Mióta megvolt a leszívás ő takarít mindig, nekem nem engedi megfogni sem a porszívót.
Mosogatni is csak akkor enged, ha nincs túl sok. (Elég magas a mosogatónk és már a hasamtól nem mindig érem el a csapot :) )
Bármit kitalálok, hogy kellene rögtön intézi. És nekem kell visszafognom, hogy még ne kezdje el rendezni a babaszobát.

Remélem nektek is minden rendbe jön a párotokkal! De most a baba legyen mindenkinek a legfontosabb, mert ők megérzik, ha nincs rendben idekinn valami!

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok!!

De nagy itt a csend!!! :? :? :? :? :? :?
Remélem mindenkivel minden rendben van??

Kép
Kép
colin
 
 


Hát valóban elég nagy...

Én ma voltam védőnőnél, még egyszer kéne menni a 37. hét körül. Szülés és baba hazahozatala utáni munkanap jön meglátogatni. Kérdezte minden megvan-e, mondtam takarítok lassacskán, de még sok a teendő, és nem mondta jönne korábban is.
Holnap cukros vizsgálatos nap és du. szülésfelkészítő.Ki jön holnap du?

remény73
 
 


Mi bizti,hogy megyünk. Most már lehetöség szerint szeretnék az összesen ott lenni.

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok Kismamik!!!Akire! Az egyik ismerosunknek is a ferje is hasznalja a szopiparnat,szoval eddig mindenki dicserte,en feltetlen beszerzek egyett,csak amit kineztem neten agynemu szettel,az kisfius,a kislanyosok kozul azon a weboldalon nem igazan tetszik,ugyhogy meg varakozo allasponton vagyok.Egyebkent november 6-7-8. lesz babamama expo Bp-en,en mindenkeppen megyek rokonokkal,de szerintem erdemes ellatogatni,1600 ft a belepo,de levasarolhatod,sok kiallito lesz,programok.En addig kibirom a vasarlast,hatha ott talalok valamit,es neha meg kedvezmenyek is vannak,es otleteket is el-lehet lesni.A teljes nev nakunk Hanna Polli,es igen,lehet igy anyakonyveztetni.Az Apollonia az ugy nem annyira jon be,de a Polli az nagyon.Meg a Hanna Kloe volt ami nagyon tetszett,de a paromnak a Polli aranyosabb,ugyhogy maradt a Polli.Irigylem toled Akire,hogy ilyen jol alszol!!!Ezek szerint tenyleg jo a szopiparna!!!Most nezem Remeny,mar a 34.hetben vagy!!!Hogy repul az ido!!!!puszi Mindenkinek
zoe33
 
 


Zoe, igen, holnap leszünk 34 hetesek, még 6 hét van elméletileg vissza, gyakorlatilag majd kiderül...Nagyon szalad az idő, és még mindig annyi mindent kell csinálni.
A gyerekszoba majdnem kész, de még van mit alakítani benne...a többi részben meg a takarítás az ami lassan halad.

remény73
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem átkeresztelkedem, még az sem érdekel hogy szinte egy napon lesz minden ünnepem. Legfeljebb 3 napig eszem-iszom lesz. 23-án névnap, 24. karácsony és 25-én születtem. :lol: :lol: :lol: :lol: A Viktória amúgy is jobban tetszik mint a Judit. Ezért is vagyok már ezer éve Dita! :wink:

Én is nagyon irigy-mirigy vagyok a Vikik párjaira. Amikor megszülettek Nellike ikrei, ő is irogatott ide régen akkor a férje tartotta velünk a kapcsolatot amíg ők a kórházban voltak. Hát csajok, ritkán látni ilyen pasit, de most tényleg tök komolyan. Ha nem írja hogy ő a Nellike férje én azt hiszem egy nő írása. Körbeugráltuk a csajokkal, annyit ajnároztuk szegényt hogy már tök zavarban volt! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek ilyen pasit kívánok, amúgy tuti mi rontottunk el valamit ahogy Vicky is írja vagy még anyósaink.
Nálunk mindkettő bejátszott mert anyós egyrészt mindent megcsinált helyettük amíg ott voltak. A feneküket kinyalta szó szerint. Aztán sajnos én meg folytattam, hisz nagy volt az ájlávjú és olyankor az ember mindig engedékenyebb. Nem tisztáztuk le ezt a gyerekdolgot sem az elején. Már első nyáron pár hetes ismerettség után itt volt velem a gyerek egész nyáron.
Már akkor el kellett volna gondolkoznom, de hát a lila köd ott volt még a szemem előtt.

Ez a könyv biztos jó lehet, én ismerek még egyet, bár még nem olvastam de holnap úgyis mennem kell könyvtárba és megkérdezem hogy megvan-e nekik: Miért hazudik a férfi és miért sír a nő vagy valami ilyesmi a címe. Állítólag nagyon viccesen meg van fogalmazva nő és férfi kapcsolata. Ha valakit érdekel megkérdem pontosan a címét. (Zsu köszi a könyvajánlást, engem mindenképp érdekel, remélem meglesz a könyvtárban)

Csajok még nem 100 % hogy holnap megyek a felkészítőre mert nem tudtam ma reggel elintézni a cukros nénit, és ha holnap délelőtt fogad akkor még délután el tudok utazni de nem nagyon bízom benne. Szerdán védőnőhöz is kéne mennem, meg fogászatra, ezeket mondjuk el tudnám halasztani de a cukros nénit nem szívesen. Most telt le az egy hónap kontrollra kell mennem. Ha esetleg nem nagy kérés leírhatnátok hogy miről volt szó amit fontosnak találtok. Nagyon érdekelne a téma.
Az első kettőre tutira el fogok menni. Akkor még "csak" 33-34 hetes leszek úgyhogy még bele fog férni.

Valahol jó érzés hogy nem vagyok egyedül de emellett meg sajnálom hogy máshol is vannak hasonló problémák ha nem is ilyen durván.
Pedig az elején még Colinnal példálóztam apának hogy a párja még egy kiló cukrot sem enged leemelni a polcról annyira félti, hát akkor ezek szerint hamar alábbhagyott a lelkesedés.
Csak abban tudunk bízni hogy ha már "kézzel foghatóak" lesznek a babáink akkor minden egész más lesz, ha nem is rögtön de amikor már elmúlik a bőgős korszakuk és tényleg tök szeretnivalóak lesznek, mosolyognak, lehet velük foglalkozni, játszani. Én azért ezt még kivárom, mert nem kizárt hogy fordul a kocka, és ezt csak úgy tudom meg ha együtt maradunk.
De nem ringatom magam hiú ábrándokba és ha tényleg minden a régiben marad akkor meg kell hozni a kemény döntést mindenki érdekében, de főleg hogy a pici a legjobb körülmények között és szeretetben nőjön fel.

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat és hogy megosztottátok velem a problémáitokat, ezzel éreztetve nem vagyok egyedül és megértitek minden szavam.
Kívánom mindannyiótoknak a legjobbakat, a Vikik pedig becsüljék meg jól a párjukat, mert amúgy tényleg ritkaságszámba mennek már manapság sajnos az ilyen pasik.

Amúgy tegnap nagyon depis voltam, hiába puncsolt egész nap apa. Nem találtam a helyem csak kóvályogtam a lakásban, és emellett próbáltam valamit kihozni a szekrényből. Fúrtam, faragtam de nem igazán akart összejönni. Délután már nem bírta gondolom hallgatni hogy egyfolytában barkácsolgatok meg szenvedek odakint és kijött segíteni. Egy részét meg tudtuk menteni úgy ahogy a szekrénynek. De legalább így van egy kis 50 cm széles szekrényem két polccal meg akasztós résszel. Nem tudtam volna hová tenni az akasztós holmikat mert minden ilyen jellegű szekrényünk dugig van kabátokkal, ingekkel, stb.
Most már csak a szőnyeget várom hogy megérkezzen és még két polc felfúrása várat magára amúgy kész van a gyerekszoba.
Fent van egy karnis de túl hosszú lehet hogy még azt kicseréltetem. Most pörögnek a kisruhák a mosógépben, egy adag már szárad. Viszont lehet hogy csináltam egy baromságot mert a mosógépen nekem van 3 bébiprogram és az elsőre tettem be a rucikat, de nem figyeltem hogy az 60 fokra van beállítva gyárilag, kézzel át kellett volna állítani 40-re és ezt nem tettem meg. Néhány plüss cucc eléggé elvesztette a puhaságát, remélem ha megszárad nem lesz még gázosabb, mert akkor felrobbanok komolyan!!! :twisted:

Szép napot mindenkinek!!!

dita75
 
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttem én is, hétvégén csak zugolvastam. :oops:

Hát nem irígyellek Titeket úgy általában a párjaitok miatt.
Én ebből a szempontból (is) borzasztóan szerencsésnek tartom magam. Imádom a férjem, Ő egy angyal és Ő is viszont szeret engem (minket).
Ezt minden mozzanata irántuk elárulja és ki is mutatja az érzelmeit.
Az első nagy öröme persze az volt, mikor megtudta, hogy az egyik Babánk, kisfiú. Büszke volt nagyon, aztán persze amikor megtudta, hogy a másik Babánk kislány. Annyira örült, hogy megcsuklott a hangja a telefonban és majdnem elsírta magát, mikor közöltem vele a híreket.
Azóta is minden magánorvosi vizsgálatra és uh-ra elkísér és mindig fogja a kezem, miközben a monitorra van tapadva a szeme.
Itthon is kímél és minden támogatást megad. Nagyon várja már a Babócáink érkezését és minden dolog ami a Babákkal kapcsolatos nagy örömmel csinálja!

Igazából minden szükséges dolog általam lett beszerezve a Babáknak, ezt teljesen rám bízta, csak egyeztettem vele mindenben.

Ezért csak elképzelni tudom, hogy min mentek keresztül és nagyon sajnálom!
Mivel én nem járok hasonló cipőben, mint Ti, így elég nehéz lenne okosságokat mondani ill. tanácsokat adni. úgyhogy, csak annyit tudok mondani, hogy együttérzek Veletek és kívánom mindenki találja meg a boldog családi békét a születendő Babája és jelenlegi párja (azaz az Apuka) társaságában. puszi Nektek

Mi természetesen megyünk a szülésfelkészítőre.

Remény írtad, hogy nem tudsz venni hexaklorofénes hintőport, ha jól emlékszem.
Én ma símán vettem recept nélkül a patikában és csak 462 ft-ba került.

Egy kis kellemetlenség gyötör kb. 4-5 napja. Vizesednek a lábaim (bokáim). Már a gyűrűket is le kellett vennem, mert nagyon megvastagodtak az ujjaim. Ezen kívül ahol feszül a bőröm, pici kiütéseim is vannak, amik borzasztóan viszketnek.
Nektek nincs ilyen problémátok? Mi tegyek vele, menjek bőrgyógyászhoz? Addig is megpróbálok utána nézni a neten...

Na most már eldugulok....
pussz

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix, nekem a jobb lábam felső comb részén a melegtől, vagy a farmer színezékétől voltak kiütések, amik iszonyat viszkettek, ma már lejjebb húzódott a belső comb és térdhajlat közé. Én elmentem bőrdokihoz, mert nagyon viszketett és csak nagyobb területen volt, biztos a sok vakarózástól. Írt fel gyógyszertári kenőcsöt, ha viszket azzal kenegetem. Nagyon egyebet nem szabad a doki is mondta ilyenkor figyelni kell ne legyen probléma belőle.

Engem a kézzsibbadás gyötör, a bokáim nekem is megvastagodtak, nem nem igazán érzem hogy vizesednének.

Ma a védőnő azt mondta ne vegyek, majd az első nap után telefonáljak neki és ő felíratja a dokival és apa elmehet érte, a patikában kiválthatja és behozhatja, úgyis kevés kell belőle, nem fog elfogyni a teljes doboz.

Na megyek vasalni.

remény73
 
 


Remény: egyébként a kezem nekem is iszonyat gyenge már egy jó ideje. Főleg reggel, vagy pihenés, semmittevés után. Egyszerűen alig tudok vele erősebben fogni ill. szorítani. Reggelente nem hajlanak rendesen az ujjaim... :?
Iszonyat rossz ez az állandó viszketés is mostanában..... :twisted:

Amúgy, még az is lehet, hogy egyszerre kerülünk a kórházba és akkor majd adok Neked kölcsön hintőport arra az 1 napra. :wink:
Kíváncsi lennék, ennek mekkora a valószínűsége.... :lol:
Egyébként mennyit lehet vajon vele spórolni, ha recept nélkül is csak 460 ft? Egy százast?
Nekem már van egy listám arról, hogy miket fogok a kórházban felíratni a gyerekgyógyásszal, minden mást már megvettem a kórházba is... (kenőcsök, hintőpor, stb.)

Elkészült végre és ma átvettem a Babáinknak szánt játszószőnyeget és egypár textil-képet, meg két nyálfogókendőt...

Kép

Kép

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix!

Te is szerencsés vagy! A Beatrix név is teccik! :wink: :lol:
Most hirtelen nem is tudom mire keresztelkedjek át! :wink: :)

Köszönjük a vígasztaló szavakat!

A pocikiütésre hirtelen nem tudom a választ pedig a másikban volt egy lány akinél bevált valami kence, majd utánaérdeklődöm. A vizesedésre egyértelműen a sok pihi és a lábak felpolcolása valamint gréfruitlé javasolt. Hohes C pl. Remélem megoldódik a dolog.

dita75
 
 


Trix! Nagyon tetszenek az új babás-cuccok. A gyűrű a legkevesebb, nekem azt már egy hete le kellett venni. :wink:

Ma anyuval beszélgettem a problémáimról (bár lehet, hogy túlságosan sok szabadidőm van és csak én gyártom őket) és abban maradtunk, hogy ilyenkor a legjobb amit tehet az ember, az az, hogy nem tesz semmi. Mondjuk nekem könnyű, mert én ráérek még a szülésig. De most jöttem rá, hogy nincs semmi ha nincs lenyírva a fű, letörölve a por, elpakolva a szobából stb. Most még másfél hétig bejárogatok délelőttönként a munkahelyemre, aztán okt.1-től úgyis itthon leszek és szép apránként megcsinálok mindent, nem fog elszaladni. Illetve lehet, hogy apa is összeszedi magát, hiszen az első 3 hónapban Ő tényleg egy mintaférj és apa volt. Aztán arra is rájöttem, hogy ugyanazok a dolgok nyomasztják, mint engem és nap mint nap azon törni a buksiát, hogy pl. miből fog eltartani 3 gyereket. És lehet, hogy fél a felelőségtől, vagy attól, hogy megállja-e a helyét. Nem az a beszédes fajta. :wink:
Szóval lányok fel a fejjel, reméljük az idő mindent megold.

Kép
tigriske1978
 
 


Hát csajok nagyon magam alatt vagyok. Nem elég a mosógép, az alsó szomszéd jelezte áztatjuk...Mi jön még?

remény73
 
 


Trix!
Sajnálom a viszketést. A sogórnőm is ettől szenved (most van a 39. héten) és neki már semmi sem segít :cry: Állítólag a szülés után elmúlik :shock:
Addig próbálj inni Calciumot (vagy pezsgőtabletta vagy ampulla formájában) hátha segít.
Húúú azok a textilképek nagyon szuperek! Te csináltad???

Dita!
És az én nevem :cry: :cry: :cry: Erika nem akarsz lenni? :lol:

Remény!
Hogyhogy áztatjátok a lenti lakót? Ez is a mosógép miatt van? Remélem nem a falban valami cső :shock:
Elhiszem hogy eleged van, de tudnod kell, hogy ezek után csak jó jöhet! (Murphy pedig monggyon LE!)
Párod már otthon van?

Tigriske!
Sok minden miatt írigyellek egy ici-picit (egyszerre letudod a babákat, márcsak 2 hétig dolgozol- nekem még 9 hét van hátra, de egyre nehezebb), de nem cserélnék Veletek. Tényleg nem lesz egyszerű a három babával, de gondoljatok arra, hogy örömökben is 3x-osan lesz részetek!
Lesz segítséged, ha megszülettek a babák????
Hát el is hiszem, hogy ki van a párod, hiszen gondolom, hogy mindent szeretne megadni Nektek, ráadásul ebben a bizonytalan helyzetben semmi nem könnyű......

Na jó, mostmár átadom nektek a helyet, eldugulok :lol:

Kép
akire79
 
 


Tettem fel használt és egy pár új babaruhát. Ha valamelyiknek nem látszik az ára, vagy kérdés van vele kapcsolatban, akkor nyugodtan írjatok mailt.

http://www.vikyke.extra.hu/thumbs.php?f ... bas_cuccok

Mindjárt jövök és visszaolvasok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Akire, igen itthon van tegnap este óta. Nem tudom, hol a hiba, első körben megpróbáljuk a kád körüli tömítést kiszedni, és újra tömíteni, hátha sikerül és nem fog szivárogni a víz...
Ha ez nem segít, akkor ki kell bontani a kád alatti részt, az pedig nagyon gázos lenne...tehát reménykedem, hogy a tömítés segít.

Biztos nem a mosógép miatt áztak az alattunk lakók, az 3 napja nem jó, így az nem lehet az ok. Ma nem is javul meg, mert az ázás megoldása fontosabb lett.

Trix, nagyon jó a játszó és a textilképek is....

remény73
 
 


Vicky, a sötétebb barna együttesről és a hálózsákokról tudsz nekem írni többet? Köszi. Kép Kép Kép Kép

remény73
 
 


vicky79 az első sorban jobb oldalán lévő macis sapit szeretném+ az alatta lévő fülis kis rucit. Köszike!!

Kép
Kép
colin
 
 


akire: Köszi a cukrom egész jól van, a többi bajomról meg majd később. Szerintem nekem lesz szopipárnám, de én csak a szoptatáshoz terveztem használni. Ha már itthon leszek lesz időm megvarrni. Jól nézhetett ki apa a szopipárnával. :)

vevikk: A sógornőm is Viktória, mint én. Lehet hogy tényleg szerencsés név.

dita: A választásom nem a nevem eredménye, hanem a szerencsém. Egyébként az anyóssal kapcsolatban is szerencsém van, mert jó fej és bírja a búrám. Amúgy nem nehéz a pasikat elrontani, pláne ha nagy a szerelem.

trix: Nagyon szépek a cuccok.

remény: Sajnálom a mosógépet és a beázást is. Remélem sikerül minél kisebb bontással megoldani a dolgot.

tigriske: Megértem apa problémáját, én sem tudom hogy oldanám meg 3 gyerek etetését.

Ma voltam nődokinál és védőnőnél is. A méhszájam megrövidült és E-colly baktérium van a vizeletemben. A dokim ma vett le kenetet és jövő héten kiderül, feljebb is kimutatható-e a baci. Akkor szednem kell antibiotikumot. A védőnőnél meghallgattuk a szívhangját és nagyon jó volt. Nekem…a babának annyira nem tetszett, mindig elmászott. :) Ami a lényeg, hogy a háziorvos mától kiírt a szülésig táppénzre. Nem így terveztem és nagyon fognak a kollégáim és a munkám hiányozni. És a pénz persze. De a baba a legfontosabb, nem akarom megszülni a 30. hét előtt.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


VICKY
Te is üzletasszonyoskodsz?
Az utolsó előtti képen a levegőztetőzsák mekkora méret és mennyibe kerül?

REMÉNY
Sajnálom a pechsorozatot. Nálunk is ez volt pár hónapja, minden a mosogatógéppel kezdődött ami azóta sem jó! :cry:
Remélem meg tudjátok oldani a kérdést.

AKIRE
Tetszik a neved csak van egy ismim is akit így hívnak és elég gázos a csaj. Csak emiatt nem választanám! Még jó sokáig húzod az igát, kitartás hozzá!

TRIX
Nagggggggggggggyon tecc a holmik, ki csinálta? A textilképek nagyon érdekelnek hogy milyen technikával készültek.
Feltétlen írd meg ha megyek anyuhoz gyártatnék vele egy-két darabot annyira bejön! Játszószőnyegünk már van, pedig ez is tök király.

TIGRISKE
Bizony mondasz valamit, 3 babával tényleg 3szorosra nő a felelősség és sok minden hárul az apára hiszen egyedül lesz kereső. Itt az utcánkban van egy hármasikres család és még volt egy 10 éves fiúk is, de a csajnak módos az apukája és rengeteget segít nekik anyagilag másképp ők sem bírnák.
Jelenleg épp tetőteret épít nekik hogy elférjenek rendesen.

Csajszik megteszitek akkor hogy majd tájékoztattok mi volt a felkészítőn? Tuti hogy nem tudok holnap menni, megnéztem a naptáramat és fogászatra is kell mennem, meg csak szerdán lesz dietetikus. :(

Ma szinte mindent kimostam, és a nagy részét ki is vasaltam, elpakoltam. Jól megfájdult a hátam.
Pedig tök szupi ezeket a mini rucikat vasalni, hamar megvan egy, de mire a hatalmas pelusokat jól átvasaltam addigra azért rendesen elpilledtem.
Úgy néz ki összejön a tervem hogy októberben már csak láblógatás lesz, na meg még beszerezni a hiányzó cuccokat.

Jó éjt mindenkinek!

dita75
 
 


remény: A barna együttesnek van egy zöldes árnyalata is, jó állapotban van. 56-os és 700 Ft. A hálózsákok vékonyabbak és viseltesebbek, még talán az utolsó képen lévő egérkés a legjobb állapotú. Ez kb. 68-as és 400 Ft. A második képen lévő macis rugi plüss, nem olyan viseltes, de a mintán kicsit azért látszik a használata, ez is 56-os és 350 Ft.

colin: A sapka vékony, de nagyon aranyos ez 250 Ft, a Füleses body 56-os és az 300 Ft. Valamikor találkozhatunk, mostantól itthon leszek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


dita: Ez a remény üzlete volt, csak átvettem, mert ő már nem akarja csinálni. Nekem sincs a csajszi messze, a szomszéd utcában lakik. A levegőztető zsák zöld, nem nagyon használt (legalábbis nem látszik rajta) és 1600 Ft.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, jössz holnap szülésfelkészítőre? Ha esetleg jönnél, az egérkés hálózsákot el tudnád hozni megnézni? Ha jó lenne, akkor fizetném is. A többi 56-os, így az nekem már nem játszik méret alapján...köszi.

remény73
 
 


Dita, én holnap mindenképpen szeretnék menni, mert nagy az esély a császárra, így jegyzetelek, s ha tudok, leírom amit hallottam. Azt nem tudom ígérni hogy holnap, mert ez az ázás ügy zavar nagyon most...

remény73
 
 


remény: Nem hiszem, hogy megyek holnap, mert pihentetni akarom a derekamat. Ha már megígértem a háziorvosomnak, akkor pihenek egy kicsit. Végül is most már akármelyikre elmehetek, hiszen itthon leszek. Megpróbálok majd a máv-osra elmenni. De összefuthatunk te, én és colin és akkor megmutatom a hálózsákot és elviszem a cuccokat is. Azért nem akarok februárig feküdni, volt a neten, aki 2000-es méhszájjal végig dolgozott. Én is mennék, csak nem akarom magamra haragítani a dokinénimet, ha már ilyen rendes.

Akik táppénzen vannak és már 60 %-kal mentek táppénzre: ti kb. mennyivel kaptok kevesebbet, mint régen? Kb. hány százalék?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Szasztok!

REMÉNY
Köszi, nem sűrgős, majd amikor kedved lesz oszd meg velem ami fontos volt az elhangzottak közül. Előre is kösz.

VICKY
Aha értem!
Én vevő lennék rá csak nem írtál méretet, 56-os az is?
Max. 62-esig kéne, mert nagyobbak azok vannak nem is egy!

Számold úgy a tp-t hogy a bruttó fizetésednek a 60%-a, de ebből még levonják az adót, ha kéred az adójóváírást akkor azt még hozzácsapják. Hát nem valami sok, és az a szomorú hogy ami ezután következik még kevesebb lesz mert ott már nyugdíjat is vonnak majd (GYED) a tgyásnál még nem. Mondjuk kapjuk majd a családit amivel kb. ott leszünk mintha továbbra is tp-en lennénk, legalábbis nálunk így lesz én már ezt előre kiszámoltam.

dita75
 
 


dita: Köszi a fizus infókat, majd nov. 1-jén kiderül. Melyik rucira gondolsz? Melyikre nem írtam méretet?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 



Dita, ok, megosztom mindenképpen. Akár privátban, akár itt nyíltan, ahogy szeretnéd...

Ma voltam cukros vizsgálaton, még 3 hét múlva kell mennem, pedig azt hittem ez az utolsó, de sajnos lesz még 1.

Colin, és akik jöttök ma talizunk megint ott ahol a múltkor 3/4 5-kor?

remény73
 
 


Kép Pocakos képek!! Kép Apucival háttérben Anyukám!!

Egyenlöre ennyi elég lesz nektek ezt megemészteni,hogy milyen csúnya vagyok.

Kép
Kép
colin
 
 


colin: Már miért lennél csúnya?

dita: Tényleg, annak nem írtam méretet. A levegőztető zsák 68-as. Ebből már nekem is elég sok van, kíváncsi vagyok, mennyit fogjuk tudni őket használni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok csajok!


Tettem a picassába pár új 62-es és 68-as rucit!
Tettem fel még játékokat,kismama biztonsági övet és pihenő felfújhatós játékot!
Ha érdekel valakit valami írjatok püt vagy mélt!
Vendég
 


Colin!

De jóóóóóóóó hogy tettél fel képet :D :D :D :D :D
Kezdes kismamis lenni, párocskád meg majd' elolvad úgy látom :lol: :lol: :lol:

Többi kismaminak is üdv!

Tigriske!
Hát meg tudom érteni a párodat, lehet ez mindenkinek nagy fejtörést okozna, hogy hogyan feleljen meg majd ennek a nagy és felelősségteljes feladatnak. De mindezek ellenére azt mondom hogy kivételesen szerencsések vagytok, hogy amit szerettetek volna, többszörösen megvalósul. Nagyon ari család lesztek, már most látom :lol:

Remény!
Azt az egy cukrost már féllábon is kibírod és utána már csak jobb lesz! :lol:

Péntekre drukkoljatok, addig már nem is nagyon fogok tudni jönni, úgyhogy csak a hírekkel jövök.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Colin!

Aranyos a pocid! Látszik a párodon, hogy büszke rád!
CSÚNYA KISMAMA PEDIG NEM LÉTEZIK!!!!
:)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Na végre, működik ez a f.s!!!
Tegnap egész nap nem voltam itthon, ezért nem is írtam, de látom elég nagy volt a pangás...

Akire, Dita: sajnos nem én készítettem a textilképeket és a játszót sem, hanem a neten rendeltem egy lánytól. Mivel Dita megkérdezte, kivel csináltattam, meg is válaszolom azt.
Az alábbi címen rendeltem. http://www.apolka.hu/baba/
Előbb érdeklődtem a dolgok felől a lánytól, azután levélben egyeztettünk mindent. Ez egy kecskeméti lány és szerintem nagyon jó munkái vannak, szépen is dolgozik és szerintem aránylag az árai is jók.
100% pamuttal dolgozik a textil-képek is moshatóak, nincs benne papír.
Én személyesen vettem át a cuccost tőle Pesten, azt írta nekem, hogy sokat jár fel, ezért én így beszéltem meg vele. Amúgy postán is fel tudja adni, 930 Ft-ért.
A mi játszószőnyegünk 120x120-as lett és mi válogattuk össze az anyagokat, 6000 Ft-ért készítette el. 2 cm-s vatelinnel van töltve (mint egy nyári paplan olyan vastag).
A képek kb. 300 és 1300 Ft között mozognak.
Pont most néztem meg a már elkészített játszószőnyegeket, már a miénk is fent van a weboldalon. :lol: Kb. ennyi, ha kérdésetek van, írjatok. :wink:

Szopipárnára visszatérve, nekem nagyon bejött, persze Apucinak is. :lol:
Már június óta használom az alváshoz és nagyon király! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek.


Rony: hajrá Ikrek! :lol: :lol: :lol:
Remélem, legalább kettő megtapad majd a háromból, de ha Te hármat akarsz, akkor annyi tapadjon meg.... várunk majd a jó hírekkel!!! :lol:

Colin: miért vagy csúnya? :roll: Nem értelek. Legyél magadra nagyon büszke!!! Csinos vagy! :lol:
Jól néz ki a konyhátok, már ami látszódik belőle...hogy tetszett a felkészítő, azon kívül, hogy már most be vagy sz..va? :? :roll:

Remény: remélem megoldódik mihamarabb az áztatás problémája. :oops: Mivel tevékenykedsz ma? :)

Vicky: nagyon aranyosak a cuccok, de én már nem veszek semmit egyelőre. Átengedem másoknak a lehetőséget! Hogy vagy mostanában? Remélem minden ok! Milyen otthon lenni?

Holnap megyünk megint dokkerhez, majd elmondom neki a panaszaimat. Tegnap megint jól bevizesedtek a bokáim ( úgy látszik ez már nem lesz jobb ) ill. a viszketés sem múlik. De nem a hasam viszket, hanem a lábam ill. a kézujjaim közötti rész. Elég kellemetlen...

Na mindegy, gyertek Csajok és írjatok és persze pihenjetek sokat! pussz

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix, tegnap nem áztattunk, de nagyon sok víz nem is ment a kádon keresztül, majd mosok, s kiderül akkor mi lesz...
Ma voltam cukros dokinál meg a tegnapi cukros leleteimért, a tegnapi eredmények mind jók lettek, elégedett lehetek :)
Ettől függetlenül kaptam egy lassan felszívódó inzulint is éjszakára, majd kiderül mit alkot :)
A jobb kézfejem nekem tegnap az előadás óta nem csak zsibbad, de néha iszonyatosan fáj.

Nekem a lábam viszketett anno és kicsit fel is hólyagosodott, meg vakartam is rendesen, de a kence, amit kaptam rá, az segített, igaz 2 kisibrik majdnem elfogyott belőle, de már ezerszer jobb, s csak néha viszket, s már alig van 1-2 kicsi pöttyöcske.

Ma jeleztem páromnak, hogy a héten takarítsunk ki, s utána szabad, nem szólok bele hova akar menni, de legyen rend és tisztaság, hogy nekem már csak azt kelljen időnként felfrissíteni porszívózással, portörléssel. Talán megértett, és segít, mert egyre nehezebben megy...

remény73
 
 


Trix, tegnap nem áztattunk, de nagyon sok víz nem is ment a kádon keresztül, majd mosok, s kiderül akkor mi lesz...
Ma voltam cukros dokinál meg a tegnapi cukros leleteimért, a tegnapi eredmények mind jók lettek, elégedett lehetek :)
Ettől függetlenül kaptam egy lassan felszívódó inzulint is éjszakára, majd kiderül mit alkot :)
A jobb kézfejem nekem tegnap az előadás óta nem csak zsibbad, de néha iszonyatosan fáj.

Nekem a lábam viszketett anno és kicsit fel is hólyagosodott, meg vakartam is rendesen, de a kence, amit kaptam rá, az segített, igaz 2 kisibrik majdnem elfogyott belőle, de már ezerszer jobb, s csak néha viszket, s már alig van 1-2 kicsi pöttyöcske.

Ma jeleztem páromnak, hogy a héten takarítsunk ki, s utána szabad, nem szólok bele hova akar menni, de legyen rend és tisztaság, hogy nekem már csak azt kelljen időnként felfrissíteni porszívózással, portörléssel. Talán megértett, és segít, mert egyre nehezebben megy...

remény73
 
 


Sziasztok!

Colin!
Hát te tiszta lökött vagy, igenis nagyon szép kismami vagy, és én is azokat szerettem volna írni, amit a csajok már megírtak előttem: Látszik, hogy apa milyen büszke rád, és marha szép a konyhátok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Rony!
Jujj, nagyon szurkolok, jó lenne, ha már jönnél idefele' és foglalnád nekem is a helyet. Nagggyyyon nagyon drukkolok, kezem, lábam csuriban érted. Tesztelsz? Már kérdeztem, de nem válaszoltál: Hogyhogy 3 bébit kaptál vissza? Nem olyan gyakori, hogy hármat adnak, általában 2 a megszokott. Te kérted??? :shock: :wink: :wink: Hogy tutik legyenek az ikrek??? :lol: :lol:

Trixikém!
Nagyon sajnálom a tüneteidet, de ez már szerintem sem lesz jobb :shock: Én már csak tudom, mi? Legalább 3 gyereket szültem. :lol: :lol: :lol:
De én már sokszor hallottam erről, hogy a kismamáknál gyakran előfordulhat viszketés ( ne kérdezd mitől, azt nem tudom ) A lábdagadás meg pláne gyakori.
Egy utolsó ikres pocakfotót láthatunk még tőled???
Kitartás Édesem, pár hét és csodálatosan boldog leszel :lol:

Dita!
Te merre? Mi van Apával, puncsol még, beszéltetek???
Jelentkezz, mert aggódom miattad.

Tigriske!
Pihengess iszonyat sokat, már én is alig várom a puni-kuki válogatást, mi hogyan. De végülis mindenkinél első a babák egészsége nálad meg aztán különösen!!!

Remény!
Neked is kitartás, a már eddig ilyen szuprül csináltad, ez a pár hét hamar elmegy, nagyon büszke vagyok rád!!!!

Nekem is már csak 3-4 hét és mehetek újra terhelésre, remélem ill. tudom ( ++++++ )jó eredményekkel!!!!

Puszi mindenkinek!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!!!

Aranyosak vagytok,de sajna a konyha nem a miénk hanem a nénémék albérletében készült a kép szombaton. Unokaöccsém születésnapi bulija volt. Apa mindig szivesen simogatja és vizsgálgatja a pocakomat. Szerinte most vagyok igazán szép!!
Csajok emlékszetek tegnap este a pasira aki annyira megbámult??? Vicces volt. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap este még felmentünk anyósékhoz mert ma van az én drága uram 35. szülinapja. Én hülye el kezdtem mesélni,hogy miről volt szó a felkészitőn és persze anyós mindjárt mondta,hogy semmi nem ugy fog történi úgyse. Gondolom,hogy 35-40 éve nem úgy volt a szülés. Én vagyok a gyagya,hogy beszélgetni próbáltam vele. Na mindegy.
Nekem nagyon tanulságos volt a tegnapi elöadás és már most nagyon be vagyok parázva. Sok mindent megtudtam ami még kétséges volt számomra.
remény73 csodálak,hogy végig tudtad jegyzetelni nekem nem lett volna türelmem az tuti!!
vevikk igen nagyon büszke rám csak én nem érzem magam túl jó a börömben néha. pl, mikor már nagyon nehéz a zokni felvétel+ már apa füzi be mindig a cipőmet és nagyon élvezi.
Most kicsit félek,hogy milyen állapotban jön haza a munkából mert vitt piát.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?