Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kicsike :P

Igen, Vackorral belealudtunk az esti mesébe :lol: - ami azért érdekes, mert szombat este ő is bulizi szokott kb 11ig :roll:
Jól tetted, hogy aludtál délután!!! Ilyenkor már akkor kell, amikor csak sikerül :roll:

Tetszik ez a "melyik nap szülnék" kívánságlista! :lol:
Én arra leszek kivi, Ki Kivel szül majd egy napon :D

Pattogó,
és Te is úgy érzed, hogy lement a pocakod? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.09.19 23:11-kor.

tillidian
 
 


Tilli akkor ne fürgyé le. :D
Én tusolni szoktam de azt is fürdőkádban és a ki be lépés is kissé kényelmetlen.Pedig már úgy hiányzik egy kád jó forróvízbe ülni.Főleg mikor Apával fürödtünk együtt és közben finom pezsgőt iszogattunk.Na ez a romantika úgy érzem nem mostanában tér vissza. :?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike,
biztos jó nagy kádatok van :roll: :D
Nyugiiii, olyan hamar visszatér ez az időszak, hogy majd csak kapkodod a fejed... :roll: (én csak nézek: mikor nőtt ez a Vackor-fiú ekkorára? :shock: - tegnap megpróbált bebújni egy baba-pizsamájába, olyan 86-osba, mikor válogattam a mosásra szánt rucikat. Tetszett neki, hogy a feje még belefért :lol: )

Judy,
miért van Neked a szeptember 29 becélozva??? :shock:
Hisz Te tegnap voltál 36+5? :roll: :roll: :roll: Nem korai az? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.09.19 23:17-kor.

tillidian
 
 

 
 

Arra Én is kiváncsi vagyok nagyon.Ahogy az idővel haladunk előre ugyis felgyorsulnak az események és csak kapkodjuk a fejünket,hogy mindenki megy szülni.Izgalmas napok lesznek az biztos.Szerintem Én zárom a csapatot :D mivel utoljára november9-et mondott a dokim de szerintem előbb jön.Majd jönnek mennek az sms-ek üzenetek ,jó lesz nagyon.De a leg fontosabbak a babák lesznek.Én már úgy várom. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Igen a kádunk valóban nagy hidro sarokkád.
Mindenki azt mondja,hogy hamar elszállnak az évek.Én ezt csak a Keresztlányomon veszem észre.Olyan mintha most született volna és már 9 éves mult.Ő is nagyon várja a babát.Nem akar suliba menni amikor megszületik a baba.Tehát őszi szüneben kellene ,hogy érkezzen a bébi és akkor Ő is itt lehet,bár 260km.-re lakik tőlünk az a baj.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike,
bizony, izgis kezd már lenni :D , "vágjuk a centit" :lol:
Aranyos a keresztlányod :)

Süncikém,
Nálatok is van EDA? :roll:
Itt a Péterfyben szinte mindenkibe belenyomják, aki hagyja magát :roll: A legtöbb szülész anesztes is egyben, így nem is lepődtem meg az 1. szülésnél, mikor a pályakezdő orvosom kötötte be (abszolúte profin) az EDA-t...most más orvosom van, ő is anesztes

Anyabébi,
"Na a mozi elmaradt Sad Majdnem minden film feliratos azt meg még ingyen sem nézek Sad Ami meg szinkronos volt azt már láttuk."
Ízlések és pofonok :P Én csak a feliratosakat szeretem! :roll: :P

Kicsike,
most olvasom: "Álmatlanság?Hoppá most nézem csak az időt mindjárt 10?Nekem fel sem tünt olyan fitt vagyok mintha csak most keltem volna fel. Nembaj mire Mi megyünk aludni addigra jönnek az igazi baglyok.Bocsi lányok de tudom vannak köztünk olyanok akiknek megy ez az éjszakai műszak."
Tessék, mégis szolidaritást vállaltál velünk! :lol: - Télleg, Szilveeaa, hol vagy? :lol:

tillidian
 
 


Én az EDA-hoz nem tudok hozzászólni mivel még nem beszéltem róla az orvosommal,csak amit Tőletek hallok azt tudom.és a szülésről is csak annyit beszéltünk,hogy normál szülés lesz ha csak nem jön közbe valami.Azt tudom az Én dokim eléggé császár ellenes.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Hú, de felpörögtetek így éjféltájt... Till, már aggódtam hol lehetsz... :D

Beraktam egy mosást és zoknikat próbáltam össepárosítani, mint könnyű esti levezetés. A páromnak van három kamasz gyereke, úgyhogy ez felér egy 1000 db-os puzzle kirakásával... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Kicsike,
az jó!!! A császár csak akkor jöjjön, ha tényleg indokolt!!!

Viszont most olvastam egy jó nagy marhaságot: egy szüléses szakkönyv azt írja, hogy a tolófájás a nőknek gyönyört okoz, nem lenne szabad megfosztani tőle őket :shock:

Nna, tuti pasi írta: kívánok én neki akkora gyönyört!!! :twisted: Csak próbáljon ki 1 db tolófájást!!! :oops:

tillidian
 
 


Szia, Szilveeaa :D
Már hiányoltunk :lol: Te is jókor végzed a házimunkát :wink:

tillidian
 
 


Till, érdekes ez az eda dolog... A Kútvölgyiben szó szerint ki kell harcolni, ha valaki akar. Összesen pár anesztes van az egész kórházra és vagy leszervezed előre, vagy ott a helyszínen már kétséges: még ha könyörögsz sem biztos, hogy felkúszik valami ügyeletes hogy bekösse...

Kép
szilveeaa
 
 


Tilli már Neked sem sok van vissza,hogy érzed megvárja Lencsi a 8.-át?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


én most olvasok egy könyvet, amelyben olyan nőket is említenek, akiknek orgazmusuk volt a kitolás során... :shock:
Na, erre varrjatok gombot!

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa,
itt meg tiltakozni kell, mondom: a szülés során 3x próbáltak meggyőzni, hogy kérjem már! :roll: (végül ugye azért döntöttem úgy, mert esett a szívhang...de nem bántam meg! Most is legyen csak ott készenlétben :wink: )

tillidian
 
 


Toló fájás és a gyönyör ez marha jó.Tuti pasi.Ki más írhatta volna.
Szia Szilveeaa az előbb nagyon csendben voltál de most látom,hogy esti levezetésként milyen melót választottál.Mostmár nyugi és pihizz.Holnap is nap lesz.Illetve már ma.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nem tudom, biztos UFO-k lehettek :shock:
(én olyan szintű fájdalmat életemben nem éltem át! :shock: - először szülők: füleket befogni: - nekem olyan érzés volt, mintha menten szétrepednék, olyan erős és durva fájdalom, amitől normál esetben az ember sztem elájul...de valahogy szülés közben nem tesszük :roll:
Szal még nyomaiban se hasonlít orgazmusra :shock: -

A másik: azt írják, a kitolási szak kb. 90 perc, főleg elsőszülőknél.
Na nálam ez se jött be: 2 tolófájásra megvolt a kölök, hál'Istennek! :oops:

tillidian
 
 


Hű ez nem semmi.Milyen könyvet olvasol.Én ilyenekről még nem is hallottam.Mindenesetre érdekes lehet.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lányok Én elköszönök mert érzem jönnek az álommanók.
Jó éjszakát szép álmokat mindenkinek.
Holnap jövök.Puszi.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Jó éjt! :D
Én is elköszönök, még megnézem a mai Dr. House-t :wink:

tillidian
 
 


Jóéjt! Én még asszem kimosok egy adag ruhát... :D

Kép
szilveeaa
 
 


Szépjóreggelt! :)
Mindjárt visszaolvasok, de addig is...

Tegnap nekiugrottunk a tetőtér szigetelésének. Egy háromlakásos sorház, középső lakásában lakunk, így elméletileg alig kéne fűteni, mivel a két szélső melegít minket. Ennek ellenére a hálószobában fagyhalál volt a télen. Lent 21 fok, fent 16! Tiszta fizikai képtelenség.
Gondoltuk vékony a szigetelés az elülső és a hátsó falnál, teszünk rá még 5-10 centit. Tegnap elkezdtük kibontani. Hát olyat találtunk, hogy ledobtam a láncot! :shock: A hálószobában kb 80 centi magasságig az elülső fal tiszta BETON. Ezen van kívül és belül egy-egy gipszkarton és kész! :shock: Wazze, a beton hőszigetelő képessége egyenlő a NULLÁVAL! Gyakorlatilag behúzza a hideget a szobába. Lövésem sincs, hogy ezt miért így csinálták, de hogy tökre szabálytalan, értelmetlen és sz@r, az tuti. Most tettünk rá 7 centi hungarocellt, télen kiderül, hogy volt-e értelme.

Szóval most itt ülök egy totál szétbombázott lakásban, a laptopot úgy ástam elő a babaszoba romjai alól.. (oké, ennyire nem súlyos a helyzet, ide pakoltunk be mindent) Ma még tapétázunk. A fiúk még javában alszanak, de nekem jósló fájásaim voltak, nem tudtam visszafeküdni.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Körmök, jó vicc, nekem műkörmeim vannak. Talán el se jutok a körmös csajhoz szülésig… Mondjuk most úgy van díszítve, hogy a természetes színe átlátszik, azon van egy kis csicsázás. De se a védőnő, se a doki nem szólt miatta. Pedig láthatták…

Kicsike, igen ez AZ a bőrkabátom. Imádom, nagyon vagány. Ősszel majd le se lehet rólam vakarni. :D

Chardonnay, nekem is fájnak az ujjizületeim… Reggelre teljesen elmerevednek a kezeim, úgy kell őket bemelegíteni… :( Pedig nekem sem vizesednek láthatóan…
Hűűű, nagyon szép a mei-tai, amit vettél!!!

Hűűűűűűű, látom a bokacsontom!!! A bal lábam egyáltalán nincs bedagadva!!! Ez mekkora dolog!!! :lol: Tegnapra jól elfárad a tappancsom és a párommal közösen bebújtunk egy kád vízbe. Előbb én masszíroztam meg az ő talpát, utána pedig ő az enyémet. Úgy tűnik, hogy hatásos volt… :D

Kkia, jólesik, ha az ember pótolhatatlannak érzi magát a melóhelyén. De majd csak megoldják valahogy… Nálunk is hasonló a helyzet. :)

Másodszori vérvétel? Egy szót sem szólt senki sem, hogy kéne mennem… :lol: Ez jó…

Olvasok tovább..

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok!
Nem is tudtam, hogy itt éjszaka ilyen nagy bulik vannak.
Valaki írta, hogy éjszaka nem kel már fel pisilni... Nos szerintem én kb 8-szor voltam... Nekem is egyre nehezebb az alvás. Tök sokszor arra ébredek, hogy csuklik pocaklakó.
pocok001
 
 


Jó reggelt!!!

látom megint virrasztottatok csajosok!!! Csibe, Pocok, Ti meg jó korán keltetek!! Én éjjel nem sokat aludtam-volt vagy fél egy mire elaludt Iliaszom, majd felkeltem pisilni+ úgy tűnik tegnap hajnal óta van egy egerünk a padláson és egész hajnalban kapirgált és szaladt fel alá. Ma megkeressük és kivégezzük a bűnöst. Közben azon törtem a fejemet, hogy a kiságy még mindíg fent figyel...valyon még egyben van? :roll: Nemsokára kiderül. Szóval alig hogy visszaaludtam felkelt a fiam és vele voltam egészen reggel 7-ig. Nem akart elaludni, majd elszunyáltam mellette. Azért fél 9 tájt már kukorékolt a drágám. Szóval első babások: aludjatok, amennyit csak tudtok most még ezekben a hátralévő hetekben, mert utána nincs alvás!!! Én már lassan 3 éve nem alszom.

Sztercsi: Neked megy a padlizsán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pusszantalak benneteket, szép vasárnapot, majd még később jelentkezem, ha tudok!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Hééé, mi volt itt tegnap éjszaka? Mit csináltok Ti éjfélkor meg hajnali 1-kor a gép előtt Te Jó Ég???!!! :D :D :D Én este 10-kor felpolcolt lábakkal ájultam el, csak arra ébredtem fel, hogy a férjem betakar...hát nem mondom, hogy végigaludtam az éjszakát, volt plafonbámulás rendesen, de a tegnapelőttinél talán többet aludtam :roll:

És milyen könyveket olvastok Ti??? Tolófájás meg orgazmus?! Bár első babás vagyok, de ez még nekem is sok(k) anyukám szülés-sztorija után, pedig nővérem 4 és fél óra alatt megvolt!

Betty, de nem tudunk!!! Én égő-nem égő, úgy tervezem, hogy délutánonként a gyerekemmel fogok egyet aludni minden nap :oops: ez van...

Ma délután érkezik a sógorom, itt is alszik, holnap festés. Nem tudom hogy fogom viselni, mert nagyon nem vágyom más tartós társaságára a férjemén kívül :roll: tudom önző dög vagyok, de olyan hülyén vannak Roland szabadnapjai, hogy most valahogy nem erre vágyom! :roll: :?
Vendég
 


TÜNDÉR!
MAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!


Kép :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Kicsike,Till,Szilveeaa!
AZ éjjeli buli után,gondolom még nyomjátok a szunyát! :lol: :lol: :lol: :lol:

Alvás,pisi:Én ma éjjel 4X mentem pisijáratra :evil:,de hála az égnek visszaaludtam mindíg! :oops: :lol:

Eszti!
Én ugyanígy vagyok ezzel a társaság témával. :oops: Akkor érzem magam a legjobban,ha csak a párommal lehetek itthon.Na és a pocaklakóval! :lol: :wink:
Például ma délután jönnek sógornőmék,hát nem vagyok oda meg vissza Tőlük! :? Amúgy csípem őket,de msotanság nem kedvelem a társaságot! :oops: Hát ez van! :(

Pattogo!
Kérnék a bablevesből és a palacsintából!!!! :P :P :P Köszke! :lol:

Én ma ebédre rántott husit csinálok krumplipürével.És gondolkodok valami gyors sütin is! :roll: :wink:

Csibe!
Nekem se szóltak,hogy mostanság még menni kellene vérvételre! :roll: :shock: Engem a terhesség alatt 4x csapoltak meg!Ez nem lenne elég :?: :?: :?:

Képzeljétek,a HBSAG-t már 1 hónapja levették,de még mindíg nincs meg az eredmény :!: :!: :!: :!: Remélem addig nem szülünk,amíg nem lesz meg! :roll: :shock: :shock:

Szilveeaa!
Az milyen könyv,amit most olvasol?????? :roll: Orgazmus kitoláskor????El nem tudom képzelni! :shock: :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Én is hallottam erről az orgazmus dologról. Ki tudja...

Betty!
Köszi, szinte éreztem az ízeket, nyami....

Képzeljétek, reggel óta bőgök 8) 8) a férjem meg csak néz és nem érti mi a baj. Igaz, hogy szerinte nekem vmi krémes nehezebb sütit kellene sütnöm és azon kezdtem el nagyon bőgni, hogy nem érti meg, nincs energiám rá. Na meg én nagyon béna vagyok a sütéshez. De a sógornőm rétest süt és én miért nem. Ja, ő 16 hetes terhes, akkor én fitt formámat hoztam.
Aztán fogta magát és itthagyott egyedül,autóversenyre ment. na akkor is eltörött a mécses. Mindíg is sajtkukac volt, de jó lenne, ha benőne kicsit a buksija. Igaz, nem holnapra vagyok kiírva, de olyan rossz egyedül.

Depi vagyok! Azt hiszem ebéd után....egy hatalmas fagyival lepem meg maga. Ha már egyedül ebédelek.....

Sziszkó!

HBSAG? Nekem ilyen nem volt....

Na kinyavajogtam magam. Kiolvadhatna a pulykahusi is már:evil:
Vendég
 


Sziszkó, akkor nem vagyok önző dög, megnyugodtam :D vagy Te is az vagy :lol: :lol: :lol:

Ma egyelőre ennyire voltam képes: 7-kor keltem Rolival, amíg összekészülődött megcsináltam a reggelit+összekészítettem a kajáját melóba, megreggeliztünk, útnak indítottam, visszafeküdtem az ágyba, neteztem, beraktam egy mosást, bevágtam egy tál gyümit (körte, szőlő, őszibarack), most teázom és próbálom rávenni magam, hogy ha lejárt a mosás és kiteregettem, elmenjek zuhanyozni, hajat mosni, hogy beinduljon a nap :shock: :roll: :? 4-re ér kb. ide a sógorom :roll:
Vendég
 


Sziszkó dehogy nyomom a szunyát 9-koán feldobtr keltem utána reggeli,aztam az ebédet,bepakoltam egy mosást,és mostmár nagyon kiváncsi voltam mi történik a topicban.Most olyan érzésem van,hogy egy hegyet is arréb tudnék pakolni.Mivan Velem?Holnaptól kezdem ithon a nagytakarítást ablakpucolás ,függönymosás és mindent megcsinálok ami a melóm miatt elmaradt. :D A vasalást mondjuk utálom dehát senki nem csinálja meg helyettem.Aztán ha már mindennel kész vagyok jöhet a babaszoba.Azt hagyom a végére mert akkor ez legalább hajtóerőt ad,hogy minél előbb végezzek a többivel.Mellette még jókat fogok főzni amit eddig csak este tudtam kivitelezni,és jöhetnek a jobbnál jobb sütik. :D :D Szóval ezek a terveim. :D

Vcsibe nem irigyellek.kitartás.


Tündér nagyon boldog szülinapot. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sztercsi,

hagyd a pi***ba a sütit, kit érdekel? Én pl. imádok kelt tésztát csinálni, de ha agyonvernének sem bírnék most nekiállni :roll: mondjuk a férjem nem is erőltet ilyesmit, örül, hogy minden napra pakolom a szendvicseket meg a melegkaját melóba és előre sopánkodik, hogy mi lesz vele, ha meglesz a kiscsaj, nem fogok gondoskodni róla :lol: :lol: :lol: pedig tök hülyeség, lehet, egyszerűbb kajákat fogok főzni, de főzni fogok a gyerek mellett is, elvégre enni kell!
Ha meg bőgnöd kell, akkor bőgjél!!! És gyere csak panaszkodni!

Ja a kakaós témához akartam annyit hozzászólni, hogy egyik este én is úgy megkívántam, csináltam egy jó kis kakaót (amúgy reggelire szoktam inni, mióta terhes vagyok, még rántottához is kakaó dukál :lol: ), hát Lányok terhességem LEGROSSZABBB éjszakáját éltem át aznap, mondjuk nem tudom, hogy volt-e köze hozzá a kakaónak, de gyanítom, igen. Nem csak hogy aludni nem tudtam, 2 óránként pisiltem és fájt a hasam :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Sztercsi nyugi mindenkinek vannak ilyen sírós napjai.
Ha nincs erőd sütni akkor mond a Férjednek hozzon valamit egy cukiból,vagy menjetek el együtt és talán a kedved is jobb lesz tőle.
Egyépként az Én Férjem is egy örökmozgó.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike, most csináld, amíg bírod, 2 hét múlva már nem leszel ilyen lelkes!!! :D

Tündérnek nagyon sok boldogságot!!!
Vendég
 


Eszti igyekszem.2 hét mulva csak pihizni szeretnék,és ha még tudok 1xhazamenni a Szüleimhez.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

sztercsi: Süssön a férjed, ha enni akar.. Vagy vegyen magának. Komolyan nem értem néha a pasikat.. :evil: Enyim pasi is nagyon hozzászokott, hogy főzök rá... Kérdeztem tőle. hogy mi lesz vele, ha megyek szülni??? Lehet éhen hal. Bár jó szakács.. :lol: A fagyihoz meg jóétvágyat. :D

mrsparis: Nálam az a baj a kakaóval, hogy imádom, de egy bögre után iszonyú rosszul leszek. :?
És elhiszem, hogy szívesebben lennél apával kettesben. Én is. De sok a meló még tél előtt. Okt elején apussal elkezdjük a házat szigetelni, jövő héten hoznak 20 mázsa fát, helyet kell csinálni neki, be kell hordani, de szerencsére darabolni már nem kell. :D

kicsike: tök jó, hogy ennyire tele vagy energiával. :D De azért vigyázzál magatokra. :wink: :D

sziszkó: oké küldök. De akkor cserébe te küldesz nekem mindabból amit ebédre csinálsz. Imááádommmmm. :D Mi az a HBSAG? :roll:

tündér: Nagyon boldog szülinapot!! :D :D

betty: szép kis éjszaka. És szép kis nap elé nézel. :?

vcsibe: az komoly!! :shock: Kispórolták a szigetelést... Nálunk a válaszfalakkal spóroltak anno. Mikor kibontottuk a falat akkor néztük, hogy 10 cm-el keskenyebb téglából húzták a válaszfalat és rávakoltak 15 cm-t. Az előttünk itt lakó öreg néninek, meg gondolom felszámolták a drágább téglát.. No comment.. :evil:

Micsoda éjjszakai baglyok vannak itt kéremszépen. :D Én mostanában max 11-ig vagyok képes fenntmaradni, aztán kidőlök. Hajnal 1 és 4-kor van egy-egy pisijárat oszt alvás. Reggel 8-kor meg keltenek a srácok. De ma kivételesen mosott f.s vagyok.. :?

Megyek és mozgok kicsit, pakolunk a kertben, mert egy hányás az egész kert.. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt csajok! Már fent is vagyok! :lol:

Az a gáz, hogy hiába fekszem le kettőkor, az nem azt jeletni, hogy azonnal bedobom a szunyát. Még kb. egy óra plafon nézegetés, átfésülöm a gondolataimat, rájövök, hogy mi mindent kéne még csinálnom (még se a kórházi cuccok nincsenek bepakolva, se a gyerekszoba nincs kész, mert csak szerdán jön meg a tapéta), akkor ezen felhúzom magam, pisilek párszor - szóval elvagyok...

Kicsike, gyanús vagy nekem ezzel az őrületes fészekrakós energiával... Lehet, hogy te leszel a következő???

Csibe, ezek szerint ti eddig egy betonbunkerben aludtatok? Az f*sza lehetett télen... :shock:

Eszti, Sziszkó - én totálisan antiszoc vagyok, pedig ez soha nem volt rám jellemző... Néha komolyan megfordul a fejemben, hogy kikapcsolom a telefonom egy órára, mert még az is idegesít, ha felhívnak... Amúgy semmi bajom az emberekkel, csak ne szóljanak hozzám... :lol:

Sztercsi, relax!!! :D

Ami a könyvet illeti: nem az a címe, hogy hogyan érjünk el orgazmust szüléskor :lol: :lol: csak volt benne egy ilyen említés, amit persze én azonnal megjegyeztem (a leglényegtelenebb és leghaszontalanabb dolgokat mindig azonnal megjegyzem).

Kép
szilveeaa
 
 


Sziszkó, Bobóbaba köszönöm a jelszót mindkettótöknek! :D

Tilli, a tavalyi hegem miatt van megcélozva a 29-e, de aznap pontosan 38 hetesek leszünk, úgyhogy az már szerintem nem is korai. :wink:
Szóval, Sziszkó, 29-én várhatod az smst! :wink:
Ha véletlenül változik addig valami, szólok!

Lenne még egy kérdésem:
mivel fogalmam sincs, mikor tudok majd rendes fényképet föltenni, kinek küldhetnék egy mms-t A Törpéről, ki tud telóról is feltölteni?

Tündér, nagyon boldog szülinapot kívánok neked!


És most előre fogok dolgozni:

Monica, Gnemoni előre is boldog szülinapot nektek!
(Aznap valószínűleg nem fogok tudni jönni, és már sok mindenki köszöntéséről lemaradtam eddig is. :oops: :oops: )
Vendég
 


Szilveeea, egy órára??? Egy délutánra!!! (legalább) Csak anyukámékra nem akarom a frászt hozni, tegnap így is mondom neki telefonba valamire, hogy folyik a könnyem, erre Ő: jaj, azt hittem a magzatvized folyik, ne idegesíts már! :lol: :lol: :lol:

Judy, én elhagytam valahol az adatkábelem, pedig nagyon is szívesen bevállaltam volna ezt a nemes feladatot!
Vendég
 


Sziasztok!

Tündér!Boldog születésnapot!

Ja,kakaóról tudtam én(mármint a hatásáról),de ha egyszer kívántam.....,és nem attól volt szörnyű az éjszakám,hanem a lányom új őrlőfogától.....

Tolófájás meg orgazmus.....hát én sem említeném a kettőt egy napon.

Sztercsi:ha az én férjem sütit akar enni,elküldöm a cukrászdába. :?

Kép
Kép
zanikó
 
 


Szilveeaa ne ijesztgess Én még nem akarok szülni legalább 4 hétig.Akkor már 38 hetes leszek és jöhet bármikor.
Megyek befejezem a speiz rendberakását és jövök.Most csak megálltam kicsit szusszanni.látom ismét téma a kakaó lehet,hogy iszom egyet Én is ha már este nem lehet.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Én most 2 napja a teákra vagyok rákattanva, kakaót azóta csalom is folyamatosan zöldteával, gyümölcsteával :lol: :lol: :lol: tudom, ez sem túl jó, mert koffeines, de úúúgy kívánom!!! Gárdonyi Teaház gyümölcsteái??? Mekkora kircsik!!!
Vendég
 


Üdv. Csajok!

Tündér BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!

Eszti:Üdv. újra aktívan közöttünk! :lol:
Ahogy olvastam a problémáidat, nekem is dettó szinte minden ugyan ez volt a 35-36. hét környékén, de ha ez megnyugtatás, most a derekam, meg a forgóm már nem fáj, és nem úgy megyek az utcán már mint egy sánta öreglány, aludni is tudok, úgyhogy ezek már jobbak, nincs forgolódás sem éjszaka (csak éhesen, pisi járat van), tehát asszem ez átmeneti lesz nálad is remélhetőleg, de amikor ezek voltak akkor én is írtam, hogy ha gáz, ha nem gáz én is szeretnék a 38. héten megszülni, még valaki kérdezte is, hogy miért!??:o Ez nem kérdés szerintem... :roll: :lol:

Mi nagyon próbáltuk megbeszélni a pici Panti fiunkkal, hogy ha lehet jöjjön már hétvégén (most), de egyenlőre az Ő önálló akarata érvényesül, mert még bent van a pocakomban, és nagyon el van. Ugyanis a férjem megy 4 napra Pestre kommunikációs tréningre, és azt mondták csak akkor nem kell menni neki, ha megszül az asszony. Na mondom köszi!
:wink:


Erre jön Anyukám meg a Nagymamám, hogy nem fogok jó időpontban szülni, ha a kiírt marad, mert telihold lesz. Mondtam, hogy carok rá...csak egészséges legyen a babám. :x Nem szeretem, ha ilyenekkel fárasztanak...
hajnalocska
 
 


Judy: Ha esetleg nem egyszerre leszünk pont szülni, akkor én szívesen bevállalom és küldhetsz képeket, rögtön felrakom majd..., ha az megfelel.:D
hajnalocska
 
 


szilveeaa írta:Jóéjt! Én még asszem kimosok egy adag ruhát... :D



Mintha magamat olvastam volna. A jó időzítés az nálam is megvan.:D
hajnalocska
 
 


Sziasztok!

lányok, hajnali 5-tol jósló fájásaim vannak, de nem rendszeresek, általában 10 percesek, de van, hogy kimarad negyed vagy fél óra :roll:
Es szintén hajnaltól folyik belolem olyan áttetszo,/néha nagyon halvány rózsaszín) bo tojásfehérjeszeru valami, amire azt tippelem, hogy a nyákdugó! Azóta állandóan betétet kell cserélnem, szóval annyira sok......szerintetek?

Most várunk...... :roll:
Állítólag a nyákdugó távozhat kozvetlenul a szulés elott, de akár 1-2 héttel elotte is!
ginuska
 
 


Lányok! A HBSAG lelet az a Hepatitis B szűrését takarja. Az AFP-s vérvétellel együtt csinálták ezt is. Legalábbis nekem. Ez naygon fontos lelet mert ezt kérik a kórházban.

Eszti: A Gárdonyis teákat én is nagyon szeretem, egyébként ezekben nincs koffein mert tisztán szárított gyümölcs és hibiszkus az összetevője. A zöldteát asszem nem lehet inni terhesség és szoptatás alatt, de keress rá a gugliban lehet, hogy tévedek. Én most a Lipton újfajta háromszögfilteres teáját vettem, hát az valami istenkirály :mrgreen:

Szegény Sünci, akkor te valóban 24 órában nyomod. :oleles:
anyabebi
 
 


Ginus: Én úgy emlékszem a nyákdugó nem folyik, sztem lehet, hogy inkább a magzatvíz csurdogál, azzal meg irány a kórház. Amikor az én fiam született nekem sem voltak rendszeres fájásaim és nem is igazán fájt inkább a keményedéseket éreztem, de gyerek lett belőle. Tessék a kórházba benézni!!!!
anyabebi
 
 


Ginus!!! A 10 perces az már rendszeresnek számít!!! A nyákdugót én úgy tudom, hogy elmehet közvetlenül szülés előtt, de 1-2 nappal előtte is, minden esetre, ha elmegy, akkor max. 2 nap! Jaj de izgulok! Várjatok, figyeld a fájások gyakoriságát, mert ha hajnali 5 óta van, az nem jósló, a jósló az napi 4-5 görcs!!! Ha vérzel, vagy folyik a magzatvíz, irány a kórház!!!
Vendég
 


Anyabebi, akkor a Gárdonyist nyomom :D ez jó hír!!! A zöldet csak átalvatlan éjszaka után ittam, amikor jöttek anyumék tegnap, hogy ne essek össze, de sokat nem árthat, mert a vérnyomásom meg alacsony (de nem csinálok rendszert belőle).

Hát nekem ezt a Hepatitist már nagyon korán megcsinálták, talán a 12. héten az AFP-vel együtt! És kész lett 1 héten belül.

Jaj de izgi, lehet, hogy megint babánk lesz???
Vendég
 


Eszti: engem érdekelt úgyhogy gyorsan rákerestem, nem gáz úgyhogy elvileg iható mértékkel, egy másik oldalon viszont azt írják, hogy kimossa az értékes ásványokat. Pár csészétől mindenesetre nem hiszem, hogy gond lenne. Én is meghalok egy csésze narancsvirágos zöld pickwickért, mingyá iszok is eggyett. :)
http://teaunnep.hu/egeszseg-zold-tea.html

Ginus: Nemsokára kapunk képeket ? :mrgreen:
anyabebi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: