Sziasztok Lányok!
Köszi a biztatást mindenkinek ciszta ügyben.
Lara, beze: mi a különbség a sárgatest, meg a pco-s között? Bocs, hülye vagyok, de nem tudom. Én csak azt tudom, hogy nekem még Dorka előtt volt petefészek cisztám, azt nem tom, hogy pco-s e vagy sem, de a dokibácsink műtött még Móron, és endoszkópos műtét volt. Akkor egy 8 cm-es volt, meg még rajta két kisebb. Meg előtte clostilbergit, meg norcolut, meg valami szuri, meg mit tom én már milyen gyógyszerek. Egyébként remélem hamar elmúlik tényleg, vagy mire megyek pénteken már nem lesz ott. grrr
Lara: nem is tudtam, hogy Hannusnak is volt ilyen ciszta problémája. Szegénykém, nekünk csajoknak aztán kijut ám minden rosszból.
Ne legyen lelkifurdalásod a suli miatt. Magatokért csinálod te is, hogy majd jobb állásod, fizud legyen, és ennek a hasznát majd Hannus is élvezni fogja, szerintem biztos jól elvan a mamával, csak mi anyukák aggódjuk túl ezt a dolgot. Jobbulást a manónak, és gyógypuszik mennek.
Én ma kacsát sütöttem, párolt kápival, meg párolt krumplival, meg májgombóc leveskét.
beze: Nagyon tündéri Lexike. Tehetnél fel sűrűbben is képeket erről a kis gyönyörűségről. Szupi a kompja is. Az ágyon csücsülős képen olyan kis csajos.
Gégéé: Emmulinak is gyógypuszik mennek. Dorka is még mindig taknyos, de már ilyen truttyó jön az orrából, nem vizes. Hát nem tom. Ha keddig nem javul visszaviszem a dokihoz.
Jó lehetett, mikor Emma sokkot kapott Matyitól. Biztos tetszik neki, nagyon helyes kispasi!
szösz: szorítok, hogy Réka ne legyen beteg, és jól sikerüljön a nyaralásotok. Tök jó, hogy ennyi mindenkivel találkoztatok.
Édi lehetett Réka a szüreten.
Anyany: szegénykém, remélem már azért haladsz valamit a szakdolival. Kitartás. Nekem is kéne angolt tanulni, kéne egy középfokú a diplomavédésem már megvan 3 éve. Én úgy terveztem, hogy február körül megyek nyelvtanfolyamra. Azt hiszem Paksra, mert az van a legközelebb. Persze, ha lesz aki vigyáz majd Dorkára. Már párszor én is elkezdtem, aztán abbahagytam, mert nem engedtek el melóhelyről, aztán jött Dorka, aztán nem volt rá pénz.....stb....de a lényeg, hogy kéne nekem is, közép C.
naspi: de jó, hogy jöttél. Ne aggódj, Miló nincs elkésve. Én meg mindig azon aggódtam, hogy későn kezd járni Dorka, mert a barátőm kislánya már 10 hósan ment, van aki ezt tanulja meg előbb, van aki azt. És legyél csak büszke a kicsi okos fiacskádra. Hiszti nálunk is van. Én is égek, mikor tömegben csinálja, de próbálom elterelni a figyelmét. A múltkor a Tesco-ban volt fesztivál, mert ki akart szálni a kosárból, és tolni akarta, de nem engedtük. Hát nem volt könnyű elterelni a figyelmét...
Fogmosásra nincs tippem, egyelőre nálunk Dorka hagyja, hogy sikáljam neki a fogát, bár néha elveszi tőlem a fogkefét és rágja.
hőmérőzés: nálunk popiban mérünk, még egyelőre hagyja magát, Kicsit bekenem popsikrémmel, meg amúgy ilyen hajlékony végű mérőnk van. Nekünk is van fülhőmérőnk, homlokmérő egyben, de olyan izgága, meg valahogy nem is bízom benne igazán. Ja, meg mindig elfelejtem hogy működik, és mire elolvasom a használati útmutatót, addigra megmértem a másikkal.
winchi: képzeld a dokibácsimnál is ki volt szórólapozva a hordozós nap. Gondoltam is rátok egyből!
Végre elkészült Dorka homokozója. Apa gyártotta neki most hétvégén. Két napig készült. Most alszik, de ha felébred kipróbáljuk.
Csajok, van tippetek rá, hogy az én kislányom miért fosizik állandóan. Naponta 3-4 szer kell átöltöztetnem. Eszik szilárd kaját, adok neki répát, almát, krumplit is, hogy fogja a székletét, de nem nagyon változik. Néha hígabb, néha nem. A doki azt mondta, a fogától lehet, dehát már mindent a fogra fognak. Nem tom. Aggódok kicsit. Mondjuk jobb, mint mikor szorulása volt, de így se jó. Nálatok milyet kaksiznak a babák? Már bocs a hülye kérdésért.