Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Vicky! Gratu. Na, újra egy sorstárs végre.
Akire!
Szerintem sem nagy a pocid. Nekem is volt ekkora, akkor rajtam is ki voltak akadva, de mostanra - a reakciókból ítélve- utolértek a többiek, és már nekem sem tűnik nagynak. Nem tudom, mitől függ a méret. nekem elöl van az egész, a másikkal meg inkább eloszlott rajtam. Egészen más most, pedig lány ez is-az is. Hátul tapadt a méhlepény akkor is, meg most is. Fogalmam sincs, mitől függ.
Azt viszont szinte megéreztem, hogy megfordult. Mármint csak annyit érzek, hogy most a mozgás sokkal feljebb ven, a köldökömnél is feljebb. Lent inkább csak kapirgál.
Mondtam is itthon, hogy szerintem megfordult, és tényleg...
Én is kiváncsian várom a képeket. És persze kukkolom az írásaitokat a felkészítőről. Potyázok...
Most mást nem is tudok írni...Semmi nem történik (szerencsére). Üdv mindenkinek!!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Trix nem is tudom melyik a jobb, ha befordul, vagy ha nem. Mindegyiknek vannak előnyei. Igaz én a császárra idomítottam az agyam, hiszen a méhem és később a cukor miatt mindenki azt mondta programozott császár várható. Lehet Ádám is elfogadta.
Tudod előnye, hogy tudok rá készülni s a párom is ha dolgozik tud előre tervezni. Mert mi van ha napközben szeretne jönni? Ő dolgozik, mire hazaér, elhozza a kocsit a parkolóból és a forgalomban beérünk a Jánosba, na az min. 2-2,5 óra...

Ezek szerint van esélyem a 4-5 hétre, hogy rendezzek itthon mindent, s készen legyen a szobája. tesómáknál még 2-2,5 hét, majd kiderül hogy alakul ott is...

Akire, nekem kicsi a pocim a többiekéhez képest, a párom akkor jött rá, mikor a felkészítőn látta a hasméreteket. Kb. az enyém akkora, mint a tied most. Pedig nekem kisebb a pocimban a helye...

Benszi, szerintem majd a végefele én is átkukkantok hozzátok, de azt hiszem ide vissza fogok járni, nagyon jó a kis csapatunk itt is :)
Mindenki kedves a másikhoz, s támogatjuk egymást, s ez nekem tetszik...
Nekem egyenlőre a pici altatásával merültek fel kérdéseim, hogy miben, de lehet hamarosan majd a szülés és utána levővel is lesznek. Igaz erre részben ott lesz a felkészítő is.

remény73
 
 


Sziasztok!

Akire!

Ne aggódj a pocakméret miatt.
Nekem a kezdetektől (kb. 15.hét) 3 héttel nagyobbnak mondják a pocakom mretét mint kellene. A dokim azt mondja, hogy sok függ a magasságtól. Nem a pocakom nagy, hanem én vagyok kicsi (164 cm). És az én hasam még oldalra is széles, mert harántfekvéses a fiam.

Vicky!

Gratula a kislányhoz! :)

Kép

Kép
vevikk
 
 

 
 

Sziasztok!

Végül nem szereltünk bútort mert 8 óra után ette haza a páromat a fene tök sötétben. :twisted: Állítólag üzleti ügyeket intézett hát nem tudom, most úgy vagyok vele hogy hiszi a piszi, nagyon mérges vagyok tegnap óta, ma reggel is úgy ébredtem hogy csapkodtam egész délelőtt ha valami nem akart sikerülni. Szóval paprikás vagyok.

Na de legalább őkelmével minden oké most jövök a dokkertől.
Be van fordulva menetirányba. szóval jól éreztem hogy a gyomromnál rugdos meg nyomakszik és a kezeivel alul birizgál. :D
Magzatvíz, súly, lepény minden teljesen normális. A kuki is megvan még! :twisted: ( :lol: :lol: :lol: ) szóval minden okés!

3 hét múlva megyek megint, jövő héten cukrosnéni és védőnő.

AKIRE
Sztem sem kell foglalkozni a pocimérettel. Engem is zavart hogy már az elején tök nagy hasam volt, mert mindenki cseszegetett vele hogy jajj mekkora, meg hogy milyen nagy gyereked lesz, aztán még kisebb is a kelleténél úgyhogy ahogy a kismama magazinban is olvastam a nagy has ritkán rejt nagy babát, lásd Colin esetét is. Mi láttuk őt kedden és elképzelni sem tudom hová bújt meg benne ekkora baba! :shock:
Amúgy meg gyönyörű a pocid szép formás és kerek! :)

REMÉNY
Az alkatodhoz képest neked is teljesen normális a pocakméreted szerintem. Nagyon csini vagy vele.
Én is szívem szerint itt maradnék ebben a topicban nagyon jó kis csapat vagyunk. Azért majd ha már meglesz Miló és ha lesz időm olvasgatlak titeket, de én maradok az inszemesnél, már ott is csak anyukák vannak rajtam kívül és sokat tanulok tőlük. :)
Heni, Rony és a többiek lassan úgyis átveszik tőlünk a stafétabotot. :)

Megértem a dilemmádat mert már régóta erre készültél. Amúgy én sem tudnám hogy lenne a jobb, mert mindkét dolognak megvannak az előnyei és a hátrányai. Az a baj, hogy ha mérlegre rakjuk őket akkor kb. ugyanannyi. Szóval nehéz a döntés.

RONYNAK HATALMAS DRUKK, remélem mihamarabb jó hírekkel fog visszatérni közénk!

TIGRISKE
Örülök hogy jöttél, máskor ne tűnj el ennyire.

VICKY
Már a másikban is írtam hogy sárga vagyok az irigységtől!!!!!!!!!!
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Akire: Szerintem ekkora hasam nekem is van 19 hetes létemre. És ennek ellenére a baba a korának megfelelő és mindenki azt mondja, hogy csak a nagy hasam van, egyébként meg össze vagyok aszva. :)

Trix: Az én párom is csak utólag mondta el, hogy ő lányt szeretett volna. Én hitem azt, hogy a fiúnak jobban örülne, de azt mondta, hogy majd a legközelebbi fiú lesz! (Eddig nem is volt szó második babáról. Szerintem csak azért mondta, mert már egy kicsit beleéltem magam, hogy ha fiam lenne, azzal is milyen jól el tudnék boldogulni.)

Vevikk: Ebben a magasság dologban lehet valami, én 156 cm mély vagyok.

Dita: Ne legyél sárga, most már lesz a lányomnak sok-sok kérője. :)

A fórummal kapcsolatban én is gondolkoztam rajta, hogy csinálni kellene még egy babás fórumot, mert a többi babásnak már jó nagyok a gyerekek és mi meg a csecsemős nyűgjeinkkel fogjuk őket zargatni. (Benszi: Ugye nem sértődnétek meg? Írnánk hozzátok is.) Valami csevegősre csinálhatnánk magunknak egyet, mondjuk BMC-s babák 2009-2010. Vagy valami hasonló.

Próbálok egy képet feltölteni a baba pofijáról, nem lesz a legjobb minőség.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, aranyos a lányod, nekem tetszik.

Az ötlet nem rossz a plusz babás topikra, hiszen lenne lehetőség egymás közt az éppen apró, de mégis számunkra nagy dilemmák megvitatására, s ha egyéb kérdésünk van, lehetne a nagyobb gyereket nevelőktől is kérdezni...nem kellene minden apró-cseprő problémánkat rájuk szórni...

Rony, én is drukkolok.

Lányok nem tudom az időjárás miatt, vagy a cukrom miatt, de ma nagyon depis vagyok. Semmihez sincs kedve, eddig az ebédnél jók voltak az értékek, már 2 napja magas, nem értem én ezt már...Lehet a hangulatom is megnyomta? :)

Egész nap csak hol egyik szobából megyek a másikba, pakolom a babaholmikat, amik megszáradtak, szortírozom őket méret szerint, és óránként nézem a többit mikor száradnak meg. Mégvan mit mosni, de ahhoz sincs kedvem..

remény73
 
 


Sziasztok!!!

Nagyon sajnálnám ha mindenki szétszorodna másik topikba itt olyan jó. :D :D :D :D
remény73 nekem se sok kedvem van semmihez olyan szürke az idő. Fúj de utálom az esőt.
akire nagyon csini pocid van,de tényleg. Nekem még mindig sokan nem hiszik el,hogy baba lakik bennem pláne ha kicsit bövebb ruhában vagyok. 6 kg hiztam eddig.
Tudok segiteni,hogy hol olcsóbb a 4D???

Puszika

Kép
Kép
colin
 
 


A 4D engem is foglalkoztat, így én is vevő vagyok a válaszra :)

3 hét múlva megyek a dokihoz, de szeretném tudni minden ok-e odabent minden szempontból...meg legalább én is láthatnám a kis pofiját...

remény73
 
 


Nekem is tetszik az ötlet több okból is!

Sztem "olcsó és jó" :

Baross utcai 4D
Kenguru Gold
Savoya Park

dita75
 
 


Sziasztok!

Én is a Mária utcában voltam 4d-n. Egy fiatal nő volt a szonográfus, nagyon kedves volt. 6000 Ft volt a 20 perces babamozi + 2000 Ft a DVD (mondjuk mi csak 13 percet használtunk fel, mert babó elfáradt, leült és elaludt)
Kedden hívtam őket és szerdán este már mehettem is!

Én is támogatom a közös topik dolgot. Létrehozhatnánk valami blogot, vagy zárt fórumot vagy bármi (szerintem sokakat elrettent, hogy mások is olvashatják ezt a fórumot és ezért nem tesznek fel fotót - vagy rosszul gonodlom?????)
Sok másik fórumot is látogatok és mindig fel kell írnom, hogy melyik oldalon volt valami hasznos infó számomra :cry:
Jó lenne ezeket valahol összegyűjteni!!!

Kép
akire79
 
 


Sziasztok!

Trix! A múlt héten voltam dokinál és minden rendben volt. Fejméreteket mondott: 37,30,32 mm. szóval van egy óriásbabánk, egy korának megfelelő és egy kicsit elmaradt. :lol:
Neked mikor mondta meg a neműket?

Vicky! Gratulálok a kislányhoz. Én is meglepődtem a múlt héten, mert megkérdeztem apát, hogy 3 fiú vagy inkább 3 lány közül kéne választani, mit mondana és a lányokat mondta.

Akire! Köszi megnézem a babatanfolyamokat. Úgy gondoltam, hogy ráérek még, de rájöttem, hogy 3 babával már max novemberig tudok szaladgálni. Szerintem nagyon csinos pocid van.

Heni, Dita! Köszi az aggódást, bocsi a hosszú szünetért, de mivel a dolgozó szoba átkerült az eredeti gyerekszobába, így apa szerelte be az internetet és eltartott egy darabig. :lol:

Remény! az idő miatt van ne aggódj, elmúlik.

4D, hát ez nekünk is kéne 2 hét múlva, de még nem kérdeztem hármasikrek árakat. A doki azt mondta, hogy nekünk a 20 héten javasolja, gondolom, hogy akkor még jól látszanak, aztán egymás elé fekszenek. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok!

Lányok, tessék átjönni a babásba. Ne nyissatok itt új topikot, szerintem most tudom, hogy nem leszek népszerű, de ez a babavárós se kellett volna.. :oops: mert a babás attól él(t), hogy jönnek- jöttek mindig új picibabák és eddig a várandós mamik is ugye, és feltöltik élettel. Régen a babás is azért pörgött, mert mindig volt egy- egy kismama, aki leírta az épp aggódásait a pocaklakókkal.. :lol: De most, hogy így különváltatok, természetes, hogy egymást megismeritek, és aztán a babás megszűnik szép lassan. Pláne, ha lesz egy új babás- babás. :roll:

Én anno, szintén lombikos voltam és miután Lőrinc lett, átmentem a babásba, tök szorongtam az elején, hogy jajjaajj majd hogy fogok beilleszkedni, pláne, hogy a terhességem alatt nem is írtam, mert feküdtem és kórházban voltam, de miután +lett Lőrinc, teltek a hónapok és megy minden a maga útján. :wink: De olyan nagy öröm, ha kiderül, hogy valaki babát vár, és ott vagyunk rengetegen, hogy a kérdésdömpingekre :lol: megfeleljünk, mert azért az idő hoz valamennyi tapasztalatot. :roll: És a kismamák kellenek, hogy felpörgessék a babás topikot, mert miután a picibabák meglesznek arra se lesz időtök, hogy délig felöltözzetek, nemhogy arra, hogy folyamatosan írjatok..

Szóval irgumburgum. :oops: Ne hagyjátok kihalni a babás topikot. És tessék az egész csapatnak átjönni oda a másikba és ezt a babaváróst meg szépen megszüntetni. Akinek pocakban van a baba az a babásba tartozik. :D
torolve_20130114141731
 
 


vikkata: Megmondom őszintén, hogy pont azért gondoltam, hogy nyitni kéne egy új fórumot, mert a másikban már így is sokan vagytok. Ha kicsi lesz a baba, akkor úgysem fogjuk tudni követni a dolgokat, hát még új embereket megismerni. A babát várunk fórum meg egy olyan átmeneti dolognak készült és szerintem bejött. Különben nem írogatnánk ide ilyen sokan. Szerintem lesz egy másik fórum és ki hová akar, oda csatlakozik. Sajnos én nem tudok új fórumot nyitni, de valaki biztos segíteni fog. Amúgy már nézegettem, hogy hová rakhatnánk, mert van gyerkőcös része is a babanetnek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Persze, értem én, hogy mi a babavárós lényege, nem is azért írtam, mert nem értem, de mégse lett átmeneti, mert el akartok menni. :D Nemenjetekmárel. :D Jöjjön mindenki át oda. :D
torolve_20130114141731
 
 


Valahol egyetértek mindenkivel, hiszen a babások tapasztaltabbak, de valahogy tényleg nehéz lenne, ha csak oda írogatnánk, elvesznének azok az apróságok, amiken esetleg mi, tapasztalatlan kismamák meditálunk, elmélkedünk, s megoldást keresünk. Én támogatom az új topik nyitását is.


Babások!
Azt gondolom, hogy tanácsért majd át fogunk oda is menni, s tudom segítséget fogunk kapni, de valahogy ez egy összeszokott csapat lett, és jobban ismerjük egymást. Tény, amit Vicky említ, folyamatosan még egyszer ennyi emberre figyelni nehéz lenne, s valóban nem lesz annyi időnk, hogy mindent elolvassunk.

Köszönjük, hogy gondoltok ránk, s vártok minket. Én a magam részéről át fogok időnként nézni, de nem tudom ígérni, hogy számon tudom tartani majd ki kicsoda, s mik történtek vele. Emiatt előre is elnézést kérek. Mivel hamarosan eljön a mi időnk is, így az emberben merülnek fel kérdések, amit valószínű meg fogok kérdezni tőletek majd. A gyerekek képeit is szívesen nézegetem, de azt nem tudom ígérni, hogy mindig mindent elolvassak, visszaolvassak.

remény73
 
 


Remény, írtam Neked választ odaát. :D

Mi sem olvasunk el mindig mindent :oops: és mi is tök kezdők voltunk. :lol: Meg majd megismertek minket is lassan. Meg mi is Titeket! :D

Szóval én csak csupa szeretettel várok át mindenkit, nem ám félreérteni itt a dorgálást, :D csak olyan kár lenne, ha elmennétek. :cry:
torolve_20130114141731
 
 


Vikkata, tudjuk, hogy szeretettel vártok át minket, és ezzel nincs is semmi baj. Mi itt mindenkit végigolvasunk, legalábbis én mindig, és ismerjük már annyira egymást, hogy a csapat együtt van nagyon. Gondolom mások is ezt a csapatot meg szeretnék őrizni, s hogy emellett ki merrefele lépked, az megint más lenne, csak úgy gondolom más is a kis csapatot akarja megtartani zárt magnak.

Mikor ide átjöttem 1-2 embert ismertem, akkor kevesen voltak, és eleinte nehéz volt beilleszkedni, de megtörtént. Ma már ők nincsenek itt, babások lettek, mindenki járja a maga útját, hiszen azóta nem nagyon jelentkeztek. Mi szeretnénk ide visszajárni, hogy a még kezdőknek segítsünk, de valahol vágyunk egy közös topik is, ahol a mag megmaradhat. A többiek véleményére is kíváncsi vagyok, ki hogy látja ezt.

remény73
 
 


Hello, Mindenki!
Vicky!
Tök helyes a kiscsaj.Mi nem láttuk ilyen jól, mert ott volt a keze az arca előtt végig.Majd 30. hét után talán ismétlés.
Dita!
Mintha rólam írtálk volna. Ha rámjön a dili, én is csapkodok, hogy lehetőleg a párom is felébredjen, és lássa, hogy valami nem passzol.
Ugye., hogy érezni, ha megfordul???!!Ügyi Milo baba is akkor. Bár én is belenyugodtam volna a császárba is akár. Latolgattam is, melyik a jobb.
Remény!
Valami fészekrakós-ösztönöd van???Nem találod a helyed? Talán jobb lesz az idő, és mindenkinek javul a kedélyállapota. Nálunk semmi extra. Visszavettem a csokiból. K..-ra hiányzik, de Dita sokkal szigorúbb magához, mindig őrá gondolok. Én azért bűnözök közben.
A védőnő azt mondta, hogy, ha akarom, akor okt. elején igyak lötyit, és meglátjuk, mi lesz, addig meg csak kicsit vegyek vissza. Mondjuk, volt miből. Magasság: én nagy vagyok, Remény látta: 178 cm :oops: (zsiráf hozzátok képest).
Babás fórum:
Én néha nézegetem a másik 2-t (a várakozókat, meg a babásokat), de írni nem szoktam, csak ide. Majd megyek utánatok, ahová mentek, ha lesz időm.(De miért ne lenne?!)
Na, üdv.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Hát nekem aztán qrvára nem lehet beleszólásom, topik ügyben, mert most pillanatnyilag még a BMC be járunk ba is kívülálló vagyok.

Igazából itt is csak miattatok vagyok ( na jó meg persze azért mert szeretnék idetartozni hivatalosan is :wink: :lol: ) de legfőbbképpen a társaság miatt vagyok itt, hiszen szuriktól kezdve követem, hogy kivel mi történt, és nagyon örülök, hogy akiknek drukkoltam átjöhettek ide ( Dita, Trix, Colin, Vevikk, Akire, Remény, Vicky, Tigriske ) Na szóval tudjátok. Valahogyan másként érzek irántatok, akiknek megértem a sikerüket!!!! ( semmi perverz gondolat a másként szóra!!!!!!)

Hát visszaolvasom, de én sem értem mit írok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira szeretlek benneteket, úgyhogy akárhova mentek is topikolni szóljatok nekem is!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Heni, aranyos vagy, köszönjük. Nem feledkezünk meg rólad, ígérem. Még az is lehet megmarad ez a topik, s itt leszünk vegyesen babát várók és babások, akik együtt éltük át a kismamaság perceit...

Mikor kezded a lombikot, van valami infód róla?

remény73
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!!

Én nem nagyon tudom követni,hogy most mi van itt topik ügyben. Hova menjünk hova ne?? Ki hova írjon?? Én egyszer átnéztem a 2009 decemberi babákhoz és irtam is oda,de senki nem is reagált semmit felém ezért ennyi. Ez persze nem azt jelenti,hogy titeket itt hagytalak volna. És most már nem is tudtok tölem majd megszabadulni. :lol: :lol: :lol: :lol: Hi-hi.
tigriske78 szépen nönek a babócák. Az én drága kisfiam nagyon el kezdet nőni a doki bácsi szerint. Mi lesz igy decemberben.
Tegnap találkoztam a legjobb barátnőmmel akinek 3,5 éves a lánya aki sok nagyon jó tanáccsal látott el.
heni77 nagyon várjuk már a jó hireket töled!! Rám számithatsz és gondolom a többiekre is.
vicky gratula a kiscsajszihoz. Lesz végre csajszi is a csapatban ha majd egyszer összejövünk. Neven gondolkodtatok már???
Mi úgy állunk név ügyben,hogy sehogy??? Eddigi versenyzők: Ákos, Arlen,Nátán. De még nagyon nem tudjuk mi lesz.
Most olvastam,hogy 10.17 lesz egy nagy bababörze a BNV-n oda ki kéne menni majd.

Puszi

Kép
Kép
colin
 
 


Vicky!

Nagyon aranyos a lányod!

Dita!

Irigy mirigy vagyok! Olyan jó, hogy Miló már befordult.
Én is éreztem már olyat, hogy fent rugdos és lent kapirgál, de mégis az UH-ra harántos volt. Lehet, hogy direkt csinálja :)

Topic téma:
Nekem mindegy, hogy hová megyünk, a lényeg, hogy együtt tegyük! Hisz akor nem esik szét a csapat.
Az biztos, hogy eddig, akiknek megszületett a babája az eltűnt mint a kámfor! És nem nagyon van róla hír.
Jó lenne, ha velünk nem így történne!!!

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok Csajszikák!

Látom jól felpörögtetek még tegnap este topik ügyben. :wink:

Nem nagyon kívánok belefolyni egy nagy szájtépésbe, de egy a lényeg, a csapat maradjon meg így egyben, az mindegy milyen formában :wink: és aki akar menjen ez mellett még oda ahová akar és amire ideje lesz. :lol: :lol: Gondolom nekem baromi sok időm lesz a két Babó mellett jönni-menni a topikok között.... :roll:

Még annyit, hogy a Babásban is aranyosak a Lányok ez tuti, de tényleg én szinte mindennap beleolvasok mostanában, de még mindig nagyon nehezen tudom követni ki-kicsoda és melyik Baba kihez tartozik :roll: :lol:, csak azokat az Anyukákat ismerem, akik ide is átszoktak néha nézni egy-egy hsz erejéig és az újabb Babásokat, akik pedig innen mentek át oda, mióta én is itt vagyok.
A régi jól megszokott kis bandánkat pedig már nagyon jól ismerem és mindenkit nagyon megkedveltem 8) :lol:

Röviden ennyi lenne a hozzászólásom.....

Tigriske: kérdésedre a válaszom, hogy a kisfiút a 17. héten tutira megmondta a dokker, a kislányt pedig a genetikai UH-un a 18. héten. Úgyhogy lassan készülődhetsz arra, hogy megtudjátok Ti is, kikkel ajándékozott meg Benneteket az Élet :lol: persze, ha Ők is így akarják... :wink:

Remény: én 56-os cuccokat viszek a Kicsiknek és bimbóvédőt én nem is vettem.....

Colin: tőlünk már nem szabadulsz ám meg..... :lol: Az októberi börzét én már kihagyom, akkor már a szülésre fogok készülődni. Az egyik barinőm volt áprilisban a börzén és nem volt elragadtatva

Dita: örülök, hogy Miló befordult és minden ok vele! :wink: Amikor Tami befordult én is baromira éreztem, akkor még a napját is megtudtam volna mondani, hogy pontosan mikor is volt...

Henikém: nagyon jól esnek a szavaid nekünk, mi is nagyon szeretünk Téged! Mikor raksz már fel egy képet arról, hogy milyen csini lettél...

A Többieknek is sok-sok puszi!!!!!

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!

Remény!

Okt 19-én megyek újabb terheléses vv re, és rá 1 hétre kielemezni a dokival. Nem tudom mikor tudunk kezdeni, kíváncsi vagyok milyen lesz az eredményem, és erre mit fog mondani az endokrin doki.

Tudom, hogy sokan elkezdték a lombikot úgy, hogy enyhe IR még mindig fennállt, na mostanában ezen dillemázok, hogy belekezdjek e akkor okt-novenberi mensinél, - ha esetleg nem lesz tökéletes az inzulinszintem, mert a cukrom tuti jó lesz - , vagy várjam meg a még 3 hónapot, amíg tökéletes lesz az eredmény.

Nem tudom mit tegyek, persze minél előbb szeretném már kezdeni, de csak akkor lenne jó, ha tökéletes lenne az eredményem, mert nem szeretném, hogy egy újabb lehetőséget elveszítsek, és arra tudjam fogni, hogy azért nem sikerült, mert még nem vagyok 100 % ig rendben IRileg. Ja és azt sem engedhetem meg magamnak, hogy kidobjam az ablakon a stimu árát.

Na majd egy hónap múlva beszélünk erről, hogy mit csináljak.

Az endokrin doki azt mondta, hogy egy 20 ast semmiképpen nem ártana fogyni, mondjuk én mindig is kövér voltam, egész életemben ( ezek szerint lehet a rossz anyagcsere miatt ) és ez nem női hiszti, 100 kg fölött kezdtem jóval, úgyogy szerintem Trix mostanában ne is várj képet rólam, mert most sem vagyok csini, max, mint egy csini bálna :) :D :) :D Na tény, hogy jobban érzem magam azért -13 kg tól. :D :D :D Nagyon jó barim lett a mérleg!!!

Hú, mostmár elhallgatok, bocs a hosszú hsz ért.

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok Kismamik!!Most jo sokat irtatok!!Klassz,hogy paran eltudtatok menni arra baby-s tanfolyamra,sajnos en messze vagyok toletek.Akire!Szerintem nem horror a pocakod!!!Nagyon aranyos!!!Majd rakok fel en is.Vicky!Nalunk ugyanigy volt,en is kisfiut ereztem,a ferjem egyertelmuen nunisat,es nekem is lelkiismeretfurdalasom volt,mert hogy ezt erezni kellene...es ezekszerint,nem jol ereztem.Ha lehet hinni az uh-nak.Meg 4d nem voltunk,mert mar igy is tobbet uh-szegenykemet,es arra majd kicsit kesobb megyunk.Pedig eredetileg a 18.heten terveztuk,de akkor volt a genetikai,es a doki mondta,hogy szakmailag a 2d-csinaljuk.Colin!A Natan szerintem nagyon szep nev.kemenyedik meg a pocakod?Nekem folyamatosan.Egy kicsit parazok is tole.Dita!Orulok,hogy jo lett a cukrod is.Kell meg igy is odafigyelned?vagy lazithatsz neha???Ronyrol,remelem nem haragszik meg erte,hogy leirom....3 fagyibabat kapott vissza kedden,nagyon szepeket,sejveszteseg nelkul!!!!!Hajra fagyik!!!!Most erre a topikra nem fogtok irni???Elvesztettem a fonalat......puszi Mindenkinek
zoe33
 
 


Sziasztok!

Na végre letettem a fenekemet és visszaolvastam.
Reményhez hasonlóan rajtam is kitört a fészekrakási ösztön és most már vissza kéne fognom magam, mert olyan fáradt vagyok hogy néha kettőig nem látok.

Na akkor szép sorjában:

VICKY
Cuki a bébi.
Anno mondtad hogy ha lányotok lesz a Flóra név nagyon tetszik neked de a családnévhez nem megy. Gondolkoztatok ezen azóta, hogy mi lenne a legjobb megoldás, vagy választasz másik nevet a picinek?

REMÉNY
Én akkor voltam nagyon magam alatt amikor kiderült a cuki, akkor vagy egy hétig bőgtem olyan nyomorultul éreztem magam.
Most meg ahogy egyre nagyobb a pocakom olyan ügyetlen lettem, hogy pl. folyton kiesik a kezemből valami. Tök szar leguggolni érte mert a derekam meg a szeméremcsontom olyan szinten odavan hogy szabályszerűen ordítok ha fel kell állni a guggolásból. Persze ilyenkor aztán triplán leesik minden napjában vagy 30x és már néha olyan mérges vagyok hogy tombolni tudnék. Olyankor leülök a fenekemre és azt mondom magamba ott rohad el ami leesett, tö..m tele van vele.

Amikor találkoztunk modtad hogy neked is nagyon problémás éjszaka a megfordulás az ágyban. Nekem most már akkora fájdalommal jár hogy gyakorlatilag egész éjjel nem is alszom semmit.

TIGRISKE
Még behozhatják egymást a babák.
Kiváncsi vagyok hogy alakulnak majd a nemek aránya nálatok, bizton hogy nem mind egynemű szerintem.

BRIGI
Azért nehogy azt hidd hogy olyan nagyon szigorú vagyok magamhoz. Most hogy már eltelt 5 hét néha nagyon nem bírom a gyűrődést és van hogy el-el csábulok. Eleve nem szeretem a kötöttségeket, hogy ha valamitől eltiltanak annál inkább akarom.
Szerencsére elég sok diabetikus cucc van, bár ezekből sem lehet ám sokat magadba tömni, de mégis jobb valamivel mint a sima csoki, keksz.

HENI
Nagyon kedves tőled amit írtál.
Én nem tudom most milyen tanácsot adjak neked mert ismerek olyan lányokat akik enyhe IR-el babások maradtak, de ha te leszek a 100-ból mondjuk az egyetlen aki meg nem baromira sajnálnám, hát még ti. Semmi esélye hogy november környékére teljesen meggyógyuljál? Ha még bírjátok idegileg a várakozást talán érdemes lenne a tutira hajtani és még kivárni azt a kis időt, de azt azért hozzáteszem hogy ha visszatekintek a múltba és ha velem történt volna ilyen akkor én biztos egy percet sem vártam volna, de ez én vagyok. Mindig is türelmetlen voltam mindenben.
Ezt nektek kéne valahogy eldönteni a pároddal és persze a dokival hogy ő mit javasol.

COLIN
Még ráértek a névválasztással. Addig még vagy 20x változhat is.
Nálunk azért volt könnyű mert nekem 10 lánynevem és ez az egy fiúnevem volt úgyhogy nem volt kérdéses. Apának nem tetszik, de nem mert már szólni amikor kiderült a baba neme! :wink: :lol:

VEKIKK
Miló is dönthet még úgy hogy megfordul. Épp a minap írt egy volt osztálytársam hogy nagy balhé volt otthon a férjével és visszafordult a kisfiúk az utolsó hetekben és azóta is úgy van úgyhogy most már úgy néz ki tuti lesz a császár náluk.

TRIX
Gondolom te még jobban érezhetted mint én mert ketten forognak odabent.
Amúgy meg ne hasonlítgasd már magad ehhez a tehénhez is baloldalt mert egyáltalán nem vagy az, gyönyörű kismama vagy.

Na és a végére hogy én is hozzászóljak a topic-témához.

Én több okból támogatom azt hogy legyen egy külön csak nekünk:
A nagy részét már előttem elmondtátok, úgyhogy nem akarok senkit ismételgetni. Most nem leszek valami népszerű a másik topic lakóinál, de ti ismertek hogy ami a szívemen az a számon.
Már akkor is gondolkoztam hogy leírom a véleményemet de nem akaram még nagyobb tüzet szítani mint amekkora keletkezett.
Ami még nálam közrejátszik abban hogy eszem ágában sincs átmenni a babásba az az hogy én 2-3 hónapja már egyszer átmentem közéjük egy kérdéssel, de úgy megbántam mint a kutya aki hetet kölykedzett. Baromi szarul éreztem magam utána.
Akkor megfogadtam, hogy - tisztelet a kivételnek - de én ilyen társaságba nem akarok kerülni.
Nagyon sokan kedvesek voltak, most nem fogom külön felsorolni a neveket, volt aki már rég nem is ír a topicba csak olvas és privát leírta a véleményét nagyon kedvesen és aranyosan, és mindezekért nagyon hálás voltam és utólag még egyszer megköszönöm azoknak akik a véleményüket leírták nyíltan vagy privát tök mindegy de normálisan és névhez szólóan.

dita75
 
 


Ja és még annyi hogy igen is kellett a babára várók még egy szempontból amit én a saját bőrömön tapasztaltam.
Az én igazi őstopicom az inszemes, imádom őket, már olyan mintha ezer éve ismerném őket. Persze titeket is nagyon szeretlek, de ők azok akik már nagyon régen ismernek és én is őket, mindent együtt kezdtünk. Hát én voltam az utolsó akinek sikerült, legtöbbjük már meg is szült mire én végre teherbe estem.
Még akkor csináltak maguknak egy külön babás részt amikor én még nem voltam kismama. Kicsit rossz volt mert az újak akik jöttek a helyükre nem álltak annyira közel hozzám,de én még nem tartoztam oda közéjük. Olyan volt amikor két szék közül a padlón landolsz, sehová nem tartozol igazán. Akkor jött megváltásnak a BMC-s banda azaz ti! Persze írtam ugyanúgy a régiekbe is. Sőt babátlanul átjártam pofátlan módon a megszokott kis csapatomhoz. :)
Azt hittem majd ha kismama leszek sokkal jobb lesz majd írni hozzájuk, de akkor meg az volt a baj, hogy rajtam kívül mindenki olyan dolgokról írt ami még nálam nem volt aktuális és alig-alig tudtam mit hozzászólni a dolgokhoz.
Szóval most biztos úgy hangzik, na mekkora hülye ez picsa ennek soha semmi nem jó de tényleg ha belegondoltok nem egyszerű ám a kérdés. Szóval szerintem nagyon is jó hogy van a 3 topic, így mindenki megtalálja a helyét, és én már csak amiatt is sajnálni fogom ha már nem írhatok ide mert a fájdalmak és egyéb kellemetlenségek ellenére én imádok kismama lenni.
Fura lesz már pocak nélkül lenni. :) Már úgy megszoktam! :)

dita75
 
 


Sziasztok!
Ne, Dita! Visszafordult a baby???Na, az fasza lenne...Majd ráfekszem, hogy ne bírjon.. :lol:
A megfordulás nálam is gáz. Meg a felkelés is, és újabban érzem a keresztcsontom, bár nem vészes. Közel sem, mint ahogy Dita írja.Na, de lesz még rosszabb is, Neked van "előnyöd".
Én mindig leeszem magam, és a hasam fogja fel a kaját. Kéne előkét vennem talán.
Nekem tök gáz volt az első szülés után. Még csak 21 voltam, én is azt hittem, hogy eltűnik majd a hasam, aztán egy frászt!! Szinte ugyanakkora maradt pár hétig-hónapig. Leültem az ágyra, és a bugyim pántja oldalt nem látszott a rálógó "hasmaradék" miatt. Majd' elsírtam magam, hogy akkor ez már örökre így marad?! Jól tönkrementem, és még csak 21 vagyok...Aztán visszament persze. A tesóm valami szorítót alkalmazott, és neki hamarabb visszarendeződtek a dolgai, persze, nem hízott 20 kilot, csak 8-at. De szerintem ez a gumis micsoda biztos jó. Talán hallottatok már róla. Télen jól fog jönni...Majd beszerzek valahonnét.
Én már nagyon várom, hogy meginduljatok szülni, persze, mindenki a maga idejében. Szerencsére vagytok előttem páran. Mi majd Colinnal megyünk (már megbeszéltük) :lol: :lol: Majd beszélek a dokival a 2 ágyas luxuslakosztály érdekében. Aztán karácsonyra már vidáman otthon leszünk remélem...Én biztos megeszek egy fél disznót, meg 5 kg sütit...
Én is szoktam olvasgatni a másikat (ahogy már írtam), és látok benne azért fura dolgokat. Itt nem nagyon vannak sértődések-kiosztások szerintem. Legalábbis én nem tapasztaltam eddig. Majd valahogyan kialakul ez is. Szép lassan átalakulunk babás topikká.
Na, nem fárasztalak titeket tovább. Üdv.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Húúú de jólesett, hogy ennyire hiányoltatok :D :D Kedden 3 fagyibabát kaptam vissza!!!!! :D :D Reggel kicsinosítottam magam, kis szemfesték, azzal a jelszóval, hogy csini anyukába biztos szívesebben költöznek a manók :D :D :D (Na jó, ez már lehet kissé túlzás volt....)
Szóval jövő hét pénteken eredmény!! Persze csüt-ön egy teszt még befigyel :)
Kicsit lekiismeret-furdalásom van, mert nem nagyon pihentem, hanem jöttem-mentem egész nap, nem tudtam kivitelezni, hogy feküdjek. Kicsit ki is akadtam emiatt.

Dituka!
Komolyan mondom olyan élménydús az életetek, hogy ha lejegyzetelnéd és kiadnád könyvbe, tuti megélnél belőle. :D
Úgy irigylem azokat, akik tudnak csapkodni, mer legalább kiadják a mérgüket, én mindig magamba mérgelődök.
Jó nektek, hogy személyesen is randiztatok, sokkal jobb ha a nevek mögé arcokat is lehet párosítani.

Akire!
Egyáltalán nem horror, sőőt.....Szerintem nagyon is a helyén volt ott minden :D

Colin!
Nincs kedved feltenni a pocidról képet? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lehet.... :lol:

Tigriske!
Sokszor eszembe jutsz (főleg mióta a 3 babót visszakaptam :) ), írj magadról

Heni!
Már ez a 13 kg, bocsánat -13kg is szép eredmény, innen már tényleg nem kell sok hogy elérd azt a súlyt, amit a dokker megálmodott. Őszintén csodálom a kitartásodat, karakán csajszi vagy.

Remény!
Látom már lassan befejezed a babás cuccok bizniszét, igazad van, pihizz most már, ne hajtsd túl magad. :D

Topic témához: hát én sem leszek népszerű, de ha már szóbajött ez a dolog......
Már korábban arra jutottam, hogy nem szívesen írnék abba a topicba. Régen olvastam mind a 3 fórumot. A BMC-st azért mert az érintett engem, a "babát várunk"-ot KIFEJEZETTEN MIATTATOK olvasom, mert olyan jó fejek vagytok és bár itt még nincs helyem szívesen fogadtok :D , a babást pedig egy darabig olvastam és gyönyörködtem a csodaszép babákba.....
.....mindaddig, amíg (akinek nem inge ne vegye magára) az nem történt, hogy az egyik topicba sűrűn írogató tagot el nem zavartatok olyan módon, hogy még nekem is rosszulesett. Szinte majdnem mindenki rátámadt. Félre ne értsétek maga az illető nekem sem volt szimpi, csak azért mégse így kéne....... [size=9]+adalék: aki elzavarta, azóta talán nem is írt a babásba se előtte se utána (legalábbis egy jó darabig)[/size]

Na mindegy, talán ez nem is ér ennyit, lehet le se kellett volna írnom csak kijött belőlem hirtelen

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Rony, örülök, hogy jelentkeztél, s várunk szeretettel továbbra is és drukkolunk neked...

Hát nekem vannak kedélyállapot változásaim, lehet hormonális, lehet csak érzem közeleg a cél és még sok mindent meg szeretnék csinálni, meg persze a cukor. Ma is meglátogattam a "cukros" dokim, mert nem tetszett, hogy emeltünk, s rosszabb lett az eredményem. Ma változtattunk megint az adagokon, majd kiderül mennyit javul. A fiam rohamosan fejlődik, így több inzulin kell, ne ő termelje nekem is. Állítólag jó esélyem van, hogy a szülés után minden rendbe jön. Kérdeztem arról, hogy mi lesz szüléskor a cukrommal és inzulinnal, és ha megszülök, kell-e inzulin. Akkor már nem kell, de ha lesz 2. baba annál már nagyon korán meg kell csinálni a cukros dolgokat, hogy időben felkészüljünk a diétára, s ne legyen semmi. Megnyugtatott ne idegeskedjek az értékeim nem vészesek, s azon vagyunk ez csak jobb legyen, s örül, ha megyek, s kérdezek, s ezzel is érzi komolyan veszem a dolgokat, s megdicsért miatta.

Tigriske nagyon várom a pocaklakóid milyen arányban vannak jelen nemüket illetően...

Én lassan minden ruhát kimosok, már csak 2 adag van hátra. Utána még a takarítás. Anyukámék holnap felhozzák a kiságy oldalait, azt is megtakarítom, s összerakható, és ennek örülök...már nagyon várom hogy kicsinosíthassam...:)

remény73
 
 


Na lányok tönkrement a mosógépem mosás közben. Babaruhák benne és bűz van...most próbálok valamit tenni..
remény73
 
 


Hát mivel nincs más, mehetek kézzel mosni...holnap jönnek fel apukámék, s megnézik, remélem orvosolható...

remény73
 
 


remény: Sajnálom a mosógépedet, gondolom ez a kiadás most nem hiányzott.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


remény73 én szívesen kimosom neked. Egyik nap feljössz és akkor kimosunk és közben dumálunk amig mos a gép.

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Lehet hogy most egymás után több hsz-em lesz, mert sok mindenre akarok reagálni, csak mindig elkövetem azt a hibát, hogy visszaolvasok, közben jön az ihlet, hogy miket írjak, aztán mire eljutok odáig, hogy írjak, addig a felét efelejtem :cry:

Fórum téma:
Nekem is az a problémám, hogy innen eddig is mindenki eltűnt, akinek megszületett a babája/babái.
Sokszor olvasom a babás topikot, mert van ott egy-két lány/anya, akivel még együtt voltam a BMC-be járunk topik lakója.
Tök jó érzés, hogy várnak minket odaát, de ott már tényleg más problémákkal kűzdenek az anyukák, mint amikkel mi fogunk.
Sajnos volt egy elég hosszú időszak, amikor nem volt túl sok + teszt a BMC-ben :cry:

Én is írogatok más topikba (pl. 2010 januári kismamák), de sehol máshol nem fogadtak ilyen kedvesen. Most is volt egy kérdésem és elég kioktató választ kaptam 3 gyerekes anyukáktól (a 3. babát várják januárra). Elhiszem, hogy nekik már minden könnyen megy és semmi nem probléma, de nekem még elég sok kérdőjel van.
És az sem utsó szempont, hogy Ti itt mindannyian tudjátok mit jelent megkűzdeni a babáért.
Itt még soha nem tapasztaltam ellenségeskedést és ezért is kedvellek Titeket nagyon!!!!

Heni!
Nagyon jól esik, amit írtál. Mi ugyanúgy drukkolunk Neked és még néhány leendő anyukának, akit megszerettünk odaát és VÁRUNK TITEKET!
Örülök, hogy már ilyen jól állsz. Érdekes amit a dilemmáddal kapcsolatban írtál. Ezt Neked kell érezned/tudnod, de sok igazság van abban, hogyha nincs még 100%-ig rendben az IR, akkor akár ezen múlhat a lombik sikere és nme biztos, hogy megéri eljátszani az alkalmat. Csodálom, hogy ilyen türelmes tudsz lenni (biztosan hamarosan meglesz a jutalom is)

Kép
akire79
 
 


Trix!
Neked már mindkét picur befordult vagy csak az egyik tud?
Nem vagyok otthon ikrek témában :oops: gonodlom ketten nem férnek el fejjel lefelé.
Érdekes a bababörzés vélemény. Az én barátnőm (januárban lesz 2 éves a kislánya) ő pedig pont azt mondta, hogy nagyon jó és mindig ott ruházza fel a gyereket!
Gondolom ez attól függ, hogy ki mit akar venni! Én biztosan kimegyek, mert ott szándékozom megvenni a pelenkát, még néhány ruhát és a játékokat.

Amúgy készen vagytok már mindennel?

Colin!
Az Ákos és a Natan nekem is tetszik, az Arlan egy kicsit idegenül hangzik, persze igazából a családnévvel együtt kell nézegetni a neveket.
Még mi sem tudjuk a nevet (mivel lányra készültünk). Nálunk a NIMRÓD, DONÁT és KENDE van még versenyben.

Dita!
Én pontosam értem amit írsz a topikkal kapcsolatban.
Ez komoly, hogy egy balhé miatt megfordult a baba?
Az ágyban való megfordulás, guggolás nekem is nagyon fájdalmas, hát még Neked. Mondjuk nekem állandó idegbecsípődésem vam a csípőmben, szinte az első héttől (hát az sem kellemes)

Kép
akire79
 
 


Rony!
De örülök, hogy jelentkeztél. Nem is írom le, hogy mennyire drukkolok, hiszen úgyis tudod. Szerintem nem tettél azzal rosszat, hogy nme feküdtél szigorúan. Ha meg akarnak tapadni, akkor meg is fognak és lehet, hogy most éppen ezért sikerül (nem 1x láttunk már ilyet)
De azért mostmár pihenj amennyit csak tudsz (az Áfán kívül minden megvár :lol: ) és csak befelé koncentrálj a babáidra! Párod izgul?

Brigi!A hasszorítóról én csak jót hallottam. Van öves és bugyis változata is. Egyedül császárosok nem használhatják.

Remény!
Nem írigyellek a mosógép miatt, még ez is.... A párod már ma is evezni van? Akkor lehet, hogy a holnapi nap mégsem aktuális Neked? Én délután érnék rá elmenni a ruhákért (persze a méréseidhez igazodva), de a vasárnap is tökéletes. Alkalmazkodom Hozzád. Ha leírod priviben telefonszámodat, akkor holnap felhívlak megbeszélni! Mondjuk kicsit messze lakom Tőled, de hozzánk is átjöhetsz kimosni a ruhákat!
Remélem is, hogy pár hét múlva visszaáll a cukrod a normál szintre és lefelejtheted a diétát!
Ennek a cukornak van köze ahhoz, hogy milyen nemű babát vár az ember?????????? Minden ismerősöm, aki cukros lett a terhesség alatt, kisfiút várt :shock:

Kép
akire79
 
 


Bocsánat, ha valakinek nem írtam, de mostmár eldugulok, kicsit sok volt ma estére belőlem!
Még jó, hogy nem jövök minden nap :lol:

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
akire79
 
 


Akire, Colin és mindenki köszi a felajánlást, aranyosak vagytok.
Kimostam kézzel ezt az adagot, hát a lábaimnak nem nagyon tetszett.
Holnap jönnek fel a szüleim, megnézik, nekik is ilyen mosógépük van, talán meg tudják szerelni. Ha nem majd veszek hozzá ami kell a jövő héten, s akkor már a páromra marad a szerelés.

Igen, még vízitúrázik, vasárnap este jön haza.

Ha nem gond, a vasárnapnak jobban örülnék, mert ha itt vannak anyuék, nem biztos, hogy úgy ráérek, mintha egyedül vagyok. Nem gond?

remény73
 
 


Dehogy gond :lol:
Elmentettem a számodat és hívlak, hogy mikor és hol.

Kép
akire79
 
 


Sziasztok!

Dita!
Fogalmam sincsen, hogy novemberre mennyire gyógyulok meg, tudom ++++ hozzáállás, de nem hiszem, hogy csak úgy ripsz-ropsz 3 hónap alatt totál rendben lesz minden. Aztán ki tudja.

Hidd el én is nagyon nagyon türelmetlen vagyok már, nemhogy kezdenék, de babáznék is már, csak ésszel kell gondolkoznunk!!! Főleg, hogy anyagilag is elég szarul állunk, nem szabad kockáztatnunk így sem, meg a lehetőséggel sem, nem tudom, majd minden kiderül a vv után. Már kivagyok a 4,5 év várakozástól!!!!
Olyan aranyos Attila is, annyira türelmetlen, olyan jó érzés, hogy ő is annyira várja már, hogy babázzunk. Így olyan boldogok vagyunk, hát még ha sikerül az egyetlen vágyunk, istenem, de jó lesz.

Csajok!
Akire rájön a szülés, tessék szólni Apának, hogy jelezze nekünk, nem ám hülyére aggódjuk magunkat, mint pl Bikmakknál.

Puszi, jó hétvégét!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!

Colin! Addig jó nekünk, amég növögetnek, minél nagyobbra. :lol:

Trix! Alig várom, hogy kiderüljön, mi van a lábuk között. Jó neked, hogy vegyespáros lesz.

Dita! Jó dolog, hogy Miló befordult, majd szorítunk, hogy úgy maradjon.

Heni! Csináld úgy ahogy a legjobbnak érzed, aztán gyere mert várunk és mi is nagyon szeretünk Téged.

Remény! Együtt érzek mosógép ügyben, nekünk is minden a héten romlott el. Biztos sztrájkolnak a gépek.

Rony! Nagyon örülök a 3-asodnak. Mondjuk a Te alkatodhoz elég ha 1-2 marad ott, bár biztos megbirkózol a hárommal is. Mit írhatnék magamról? Elvagyok...nagyon fáradt vagyok, sokat fáj a fejem és feszül a hasam, de nem panaszkodom, hiszen ez életem egyik legmeghatározóbb élménye, és nagyon szeretem az egész várandósságot, még a "hibáival" is. És sehol sem tartok, mi lesz itt még később, ha akkora leszek mint egy bálna? Nehezen viselem, hogy nem hízhatok. Próbálok figyelni a kajára, de el-el csábulok, aztán jönnek a kilók és jön a lelkiismeret furdalás és a diéta. Persze vitamindús diéta. Sok a probléma az életem minden területén (pl. beázás, elromlott (többszázezres) autó, táppénzből való megélés, ideges bizonytalan munkahelyű férj stb.), mintha minden összeesküdött volna ellenem, de én igyekszem +++ maradni és nagyon örülök a babáknak és nem hagyom magam felidegesíteni, pedig ez sokszor nagyon nehéz.
Na ennyit rólam és arról, hogy nem panaszkodom. :oops:

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
tigriske1978
 
 


Sziasztok! Anyukámék ma felhozták az ágy hiányzó oldalát, összeszereltük, s már le is mostam, a matracot is beletettem. Nem a legszuperebb, hiszen nem új, és a fája kicsit kopott, de most tiszta, s talán míg nem lesz meg a másik kiságy addig ez is megfelel a célnak.
Csak azért nem fotózok, mert még a szoba nincs kész, és nagyon pici a hely, még ki kell találnom mit hova tegyek, hogy elférjünk...a dobozokat már az ágy alá betettem, hogy annyival is több legyen a hely.

Anyukám megnézte mim van, szerinte 2 gyereket simán kiszolgálna:) Így legalább nem fog hiányt szenvedni semmiben talán. Igaz új ruhája és cucca kevés van, de a fő, hogy mindene meglegyen s azok mindig tiszták legyenek.

Tigriske! Hát nem könnyű neked sem ahogy elnézem, de itt sokunk próbálkozik megélni, de a baba a fő dolog mindannyiunk szemében. Érte mindent kibírunk, azt látom, pedig sokan nem vagyunk túl jól eleresztve anyagilag...Lehet ez is összetart minket...

Heni bízom benne a sok küzdelem, és kitartás meghozza nálad is mihamarabb a babát...Bocsánat, hogy megkérdezem, de az IR kívül még melyikőtöknél van a gond? Tudod hallottam már olyat, hogy amikor azt rendbe tették egy lánynál, teherbe esett, mert csak ez volt a gond. Én drukkolok...

remény73
 
 


BRIGI
Nekem már nagyon régóta fájnak a csontjaim, ez a szeméremcsontos dolog is már hónapok óta játszik. Egyszer anyuéknál úgy elhatalmasodott hogy nem bírtam lejönni a lépcsőn, úgy volt hogy busszal megyek haza, de mikor anya látta hogy minden lépés fáj beültünk a kocsiba és hazahozott.

Én is sokszor leeszem magam! :oops: A másikba már ki is veséztük a témát a csajokkal. Tiszta égő de hát ez van! :lol:

RONY
Nagyon örülök hogy jelentkeztél, és nagyon szuper hírekkel jöttél.
Szerintem nem gáz hogy nem pihentél, talán ebben a topicban volt egy csajszi már nem emléxem pontosan hogy a beülti után rögtön síelni mentek és mire megjöttek már babás volt.
Drukkolok ezerrel nektek!!!

Hát azt hiszem lenne mit írni az életemről! Ez tény! De sajnos egy pár éve nem épp a legvidámabb dolgokról tudok mesélni, leszámítva hogy Bogyó megfogant.

REMÉNY
Sajnálom a mosómasát! Mikor már végre tök jól halad az ember a melóval, mint ahogy te is beüt valami sz.r!!!! :twisted: Remélem meg lehet javíttatni olcsón!

AKIRE
Hát nem biztos hogy emiatt, de mint tudjuk a stressz sok mindennek az okozója. Reménnyel össze is néztem amikor a tanfolyamon mesélte a szülésznő hogy az egyik anyukának egy vita után elment a teje.
Na én ezeket a dolgokat nem szeretném megvárni. (de erről majd a legvégén)

TIGRISKE
NEm mondom hogy örülök hogy nem csak nekem vannak mindig problémáim, de azért valahol megnyugatató ? (na ez a szó sem igazán illik ide, de nem tudom hogy fogalmazzam meg).
Néha azt hiszem hogy csak engem ver a sors, és nem tudom mivel érdemeltem ki. Az elmúlt 15 évben egy jó dolog történt csak velem: a pocakom tartalma amiért örökre hálás leszek a sorsnak hogy megadatott nekem.
Most sincsenek valami jó híreim sajnos! :(

HENI
Olyan jó olvasni hogy benneteket ilyen jól összekovácsol a közös cél. Én annyira vágytam a babára hogy nem is érzékeltem annyira hogy ezzel IS !!! egyedül vagyok. Igazán csak most hogy már itt van a pocakban érzékelem igazán, mert ilyenkor az ember mindenre jobban ki van élezve hogy Milót egyedül én szeretem.
Eddig mindenki lehurrogott hogy ez nem igaz, meg hogy majd ha megszületik akkor másképp lesz. Nem hiszem, és tudom hogy Miló is érzi hogy nem szeret minket az apukája igazán mert ha szólok hogy tegye rá a pocakomra a kezét amikor bulizik mindig abbahagyja. Magától rá sem tenné a kezét. Amikor elveszi újra folytatja. Egyetlen egyszer sikerült elkapni egy-egy rúgást, sztem az is csak véletlen volt. Neki nem produkálja magát, és én ezt is ennek vélem, mert a gyerekek mindent megéreznek.

Ma nagyon összerúgtuk a port mert végre eljutottunk odáig hogy összerakjuk a szekrényt. Már majdnem kész volt mire rájöttünk hogy nem teljesen illeszkednek a dolgok, kicsit megvetemedett a pincében a bútor, de azért próbálkoztunk a lehetetlennel egy kicsit hátha mégis sikerül valamit kihozni belőle.
Már az ajtókat tettük volna fel mire teljesen elfogyott a türelme és mivel én nem látok át az ajtón, mert a másik oldalon tartottam valami nem úgy alakult, mire olyan csúnyán rámripakodott hogy elbőgtem magam, erre ő meg szétrúgta a szekrényt, hogy neki ebből elege van már. Úgy csinált mintha mindent ő csinált volna eddig is. A gyerekszobát szinte teljesen egyedül festettem ki mert ott hagyott akkor is, a bútorokat én húzkodtam be egyedül a babaszobába és a Ricsi részébe is. Én mostam le mindent négykézláb és széken állva. A kiságyat is én raktam össze teljesen egyedül. De neki van elege mindenből???
Ha Miló dolgaival kell foglalkozni még el sem kezdjük de már ideges, és nem akarja csinálni, sokáig húzza-halassza.
Most is egész délután a Ricsi miatt ugrált, a szétbarmolt szekrény a teraszon hempergett, ő meg elvitte az ajtót a köszörűshöz hogy a szaros fia valaga ne fázzon meg hogy ha ott játszik kint a gépen. Érdekes 3 évig jó volt úgy az ajtó most hogy ott van a számítógép egyből meg kellett csináltatni, hogy még véletlenül se húzzon be egy csepp hideg sem a kicsi fiacskája szaros valagára.
Látnotok kellett volna ezt milyen buzgón intézte és csinálta de Miló szekrényét és egyéb dolgait méla undorral és csak kényszerből.
Szóval befejeztem. Elegem van ebből már nagyon. Elrontotta az egész várandóságomat, és nem engedem hogy ezt tovább művelje velünk. Felhívtam anyukámat sírva és megbeszéltük hogy jövő héten felmegyek kedden hozzájuk és addig maradhatok ameddig csak akarok. Már most kocsiba akart ülni anya hogy elvisz hozzájuk de hétfőn nekem dokihoz kell mennem. Szerdán is lenne dolgom, de azt majd elhalasztom.
Szóval kedden megyek a felkészítőre ha már úgy is akkor utazom akkor úgy intézem a dolgot, hogy eljussak oda is.

dita75
 
 


dita75 :oops: :oops: :oops: :oops: nagyon sajnálom,hogy igy áll a helyzet nálatok. Kedden találkozunk és akkor dumálunk. Persze semmi okosat nem tudok mondani neked és közhelyeket meg felesleges. Legalább Anyukád ott van és segit.
Persze tigriske78 nöljön az én kicsi fiam de ha lehet akkor inkább már itt kint tegye mert igy nem tudom,hogy fog majd kiférni ha igy megy tovább a növekedés.
Félre olvastam amit heni írt azt olvastam hirtelen,hogy akire79 rájött a szülés megijedtem nagyon aztán tovább olvastam és megnyugodtam.JAJ,de hülye vagyok!!!! Bocsi.
Beszélgetet a párom az én kedves Anyósommal(naná,hogy nem velem )és mondta neki a neveket amiket eddig néztünk és persze egyik sem tetszet neki.

Puszi jó éjt!!

Kép
Kép
colin
 
 


Dita, sajnálom, hogy a pároddal ennyire nem jöttök ki mostanában. Én is leteremtettem a hét közepe fele a párom, mert eddig itthon rám is sok hárult, én akartam mindent csinálni, ő meg mondta még van idő. Még van 1-2 elmaradása a feladatokban, de most vízitúrázik. Emiatt is veszekedtünk, hogy neki mindig minden fontosabb, mint mi, és hogy készen legyünk. Rájött, hogy valahol igazam van, hiszen mindent én csinálok, s már nehezebben megy, mint eddig.
Jó, felhozza, hogy elvisz vásárolni, megvettünk mindent ami hiányzott, és eljön velem a felkészítőre, de fáj, hogy nem érzi át mennyi minden van abban, amit a gyerekért teszek, s nem csak az én fiam lesz. Attól tartok mivel még nem született meg nem érzi hogy ez feladatokkal is jár, és nem csak nekem. Talán akkor, ha megszületik rádöbben, mert egyedül végigcsinálni nem lesz könnyű.
Tudja, hogy igazam van, de még nem képes feladni mindazt, amit eddig tehetett, de remélem a baba majd ráébreszti, hogy muszáj lesz az eddigi szokásain változtatni.
Nálatok ott van a fia, tehát ha érte felelősséget vállal, s tudja mennyi fáradozás, lemondás, és egyéb dolog van ebben az új életben, tudhatná nem csak a nőnek kell vállalnia mindent, hiszen ő az apja. Ha pedig nem képes vállalni, később se fogja, s ez rámehet a kapcsolatotokra, ami nem jó így az elején. Sajnálom, én is ettől félek, de mondjuk nálunk néha meg lehet értetni a párommal, hogy nem csak az én gyerekem lesz, s nem csak én akartam. Látja mennyi mindenen átjutottam már, s mennyi mindent megtettem már, s neki eddig csak az elején kellett adakoznia, s még fájdalmas sem volt...de még nem tudja felfogni teljesen neki is vannak apai feladatai, kötelességei.
Én is fenyegetem elköltözöm, ha nem változtat, olyankor pár napig tesz is valamit, de aztán újra kezdődik minden elölről.


Sajnos nálatok azt látom a nagyobbik gyerek a fontos, és ha szeret, változtasson, ossza meg szeretetét, ha nem, ne gyötörjön... bocsi, hogy ezt így leírtam és kicsit hosszú voltam, de átérzem amit írtál...

remény73
 
 


Dita!
Írtam privit :D

Úgy látom mindenkinél vannak problémák, mi sem vagyunk kivételek :cry:
Nekem 3 bátyám van és végignéztem, ahogyan szépen lassan ébred fel Bennük az apai ösztön. Kinél hamarabb kinél később.
Úgy látszik a pasik már csak ilyenek :oops: Mindig minden ráér még (porszívózás, vásárlás, mosogatás.....) ami Nekünk fontos és sürgős, de ami nekik fontos azért azonnal képesek lépéseket tenni (sport, haverok, hobby...)
Azt hiszem ezt el kell viselnünk, nincs mit tenni, nem lehet őket megvátoztatni, genetikailag vannak így kódolva!

Kép
akire79
 
 


Jó reggelt!!!

Én eddig nem akartam panaszkodni nektek,hogy az én drága uram sem tulságosan aktiv a babavárást illetően. Inkább a foci meg a klánháború( internetes hülye játék) amitől már néha kiborulok. Megbeszéltük,hogy kölcsönkérünk apósomtól egy kis pénzt,de nem képes rá,hogy beszéljen vele. Addig semmit nem tudok venni a kicsimnek. Folyamatosan nézem a Teszveszen a cuccokat,de nem merrek licitálni mert nem tudom mire lesz majd pénzünk. Mióta együtt vagyunk Apósom igazából velem kommunikál mert én dumásabb vagyok mint a pici fia. De mégis az ő apja. Na mindegy majd csak lesz valahogy. Szerintem akkor fog megindulni valami apai érzés féle bennük ha majd a kezükbe adják a babócákat.
Azt persze büszkén tudja mondani,hogy neki FIA lesz!!! De talán tenni is kéne valamit,hogy az anyukája is jól éreze magát.
Panasznak vége!!!! Bocsi csak én is kifakadtam!!!!

Kellemes vasárnapot!!!

Kép
Kép
colin
 
 


Kép Baba rucik
Köszöntjük a telet!!

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!

Húúúú látom azért mindenkinél zajlik az élet. :evil:

Akire!
Bizti neked van igazad, de mi erre a barátnőmmel mindig azt mondjuk, "tudod: 5 betű......................FÉRFI"

Remény!
Sajna nem csak az IR van, legfőbbképpen azért kerültünk a BMC be, mert kiderült, hogy nekem van problémám, na nem ragozom, annyi, hogy ki kellett venni a petevezetékeimet, mert mindig elzáródtak, hogy mitől, azt semelyik doki nem tudta megmondani. Szóval minden gond nálam van, ( tiszta selejt vagyok bammmmeg ) előszőr annyira elkeseredtem, úgy sírtam, mikor kiderült, hogy csak lombikkal lehet gyerekem, megmondom őszintén, ez a kapcsolatunk elején volt, kb 1/2 évesek lehettünk, tök attól féltem, hogy el is hagy emiatt. Aztán olyan rendi volt, hogy vígasztalt, hogy ő nem azért van velem, mert keresett valakit aki gyereket szül majd, hanem mert szeret. És ne aggódjak, mert MINDENT megteszünk érte. ( na megjegyzem, hogy mostanában ő lett negatív, a sikertelenségek után én tartom otthon a +++++ gondolkodás órákat, amit tőletek vettem, itt a babaneten )

Nem dícsérem itt, főleg a pasiszídások közepette, de azt már most látom, ill tudom, hogy barkácsolgatással ő sem fog segíteni, most is én csinálom az ilyen jellegű dolgokat, ő egy villanykörtét nem cserélne ki, mert marhára idegbeteg. ( ezek szerint kb, mint Dita párja, mert tuti ő is szétrúgta volna a szekrényt, ha nem passzol, áááá, hozzá se kezdett volna, idegbeteg nem is jó kifejezés, türelmetlenre javítanám ) Viszont apukája egy tündér ( anyós is ), mindent együtt barkácsolunk, de csak ha Attila nincsen itthon, mert kikészít minket :lol: :shock: :lol:

Dita!

Jól tetted, hogy így reagáltad le a dolgot, hogy anyudhoz mész. Mondtad neki, hogy "lelépsz"? Mit szólt? És anyudék?
Húúúúúú :evil: :evil: :evil: :evil: nem is merek semmit írni úgy feldühít a párod. Csodálom, hogy eddíg bírtad, de ennek így bizti nem lesz jó vége. Gondolkozzon el kurva gyorsan............
Lehet úgy lenne a legjobb ha eladnád a házadat ( úgy emlékszem a tiéd ) és anyudék közelében vennél egyet, legalább rájuk mindenben számíthatsz. Bizti nehéz lenne egyedül, de akkor legalább rájönne, hogy nem csak Ricsike fontos, vagy ha mégis akkor meg nincs miről beszélnünk..........Kitartást, ölellek!!!!
Bocs, hogy megint ilyen hosszú lettem :oops:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?