Új privát üzeneted érkezett!

"Jovana, bár nekem nincs összehasonlítási alapom, az biztos, hogy teljesen más élmény, amikor úgy teszik rád a babót, hogy együtt megkűzdöttetek azért, hogy kint lehessen és az is más, amikor te gyakorlatilag nem érzel semmit, ő kűzd egyedül – merthogy te nem tudsz neki segíteni edával – és egyszer csak ott van..."

Szilveeáám,
ha ez így történik, akkor az aneszteziológus adja vissza a diplomáját!!!!! ÉPP az a lényege az EDA-nak, hogy adagolható szakaszosan! Mondom: fél órával a tolófájások előtt már ki is ürült a szervezetemből, tehát a szülést ÉLŐBEN én+Vackor EGYÜTT csináltuk, és nem volt kispájás a fájdalom! Addigra nem szabad, hogy csillapító legyen a véráramban!
Ami megint előny: a varrásnál ismét elkezdték adagolni (ugye közben végig bent van a kanül a gerincben), így a 70(!!!) perces varrás, méhtisztítás (nekem nem vált le a placenta), NEM FÁJT, ami nem utolsó, hiszen ha a placentát rángatják ki az emberből, az ótvarul bír fájni :oops:

Szóval ne nézzetek le nagyon, ha én most is fogok kérni! :P

tillidian
 
 


Eszti,
minden elismerésem!!!!! De ugye most már pihengetsz? :roll:

Lányok,
először is: bocsánat Mindenkitől, hiszen én küldtem el naivan az "újdonsült" illetéktelennek a jelszót, annyira szimpatikusnak tűnt :oops: (tényleg nem gondoltam, hogy ráérő, beteg időmilliomosok is érdeklődhetnek...de tanultam belőle!!! És: Bobóbaba, köszi! :oops: :P ) Viszont a tabliban is szerepel az "illető", talán ki is vehetnénk...
Másik: köszönöm az iwiw-jelöléseket, viszonoztam! :wink:

Most esküvőre indulunk, este jövök! :P Pusz!!!

tillidian
 
 


Tilli, én nem nézlek le az Eda miatt, az biztos!! :wink: En is kértem volna, ha nem lenne ilyen korulményes a beadása nálunk!

Eszti, udv. újra itt! Nagyon ugyesek vagytok, hogy már mindennel készen is vagytok! Es azt mikor tudhassuk meg, hogy hova koltoztetek? :oops:

Ha már elojott ez a kivánságlista a szulés idopontjára, akkor én is írnák tippeket magamnak :lol:
Szept.23 (szerda) vagy szept.28 (hétfo)
ginuska
 
 

 
 

Sziasztok!

Nemrég keltem fel, csak lementem apával a boltba. :oops: :oops: :D :D De nagyon nyomott vagyok, úgyhogy húzok is vissza az ágyikómba. :oops: :D Csak belestem, hogy nincs-e újabb babánk? :lol:

Eszti: Csoda, hogy még egyben vagy!!! :lol: Nagyon ügyi voltál, de most már pihi!!! :D :D :D

Till: Már megbeszéltük... :D :D :D Jó szórakozást a lagziban!!! :wink: :lol:

Sztercsi: Frontok szerintem is monnyanak le!!! :lol: :lol: :lol:

Na, megyek pihenni, majd még belesek valamikor a nap folyamán! Persze csak, ha nem alszom végig az egész napot! :oops: :oops: :D :D Mert elvileg képes vagyok rá, legalábbis terhesség előtt az voltam, de most ez szerintem csak egy szép álom. :lol:

Puszi Mindenkinek!
bobóbaba
 
 


Sziasztok :)

Eszti :)
- szuper hogy végre újra itt!!!
Nagyon profin lenyomtad még ezt a költözést és kavarodást!
Minden elismerésem :)

Én ma extra sz@rul érzem magam a bőrömben - a fejem puffadt a bőrömön nekem is beazonosíthatatlan vackok mindenütt, olyaok mint az apró anyajegyek csak kidudorodnak + arcomon kijöttek a hajszálerek is :evil:
nem tudok mit felvenni és a kedvem is ultra gáz ...
na de panasznapot befejeztem ... majd jövök ha már valami jó is kijön belőlem ...

R

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok!

Hűűű beindultunk :lol: :lol: Úgy látszik már 1 napot se szabad kihagyni! :roll: :lol:

most reagálni nem tudok, de

Szmetnek óriási gratula Ricsi babához!!Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok!! :D :D

Kép

Lányok
akkor a tábliba belerakom a kívánságnapot! :lol: :lol:

NITA BARNUS EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰŰ!!!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Monica az én kívánságnapom okt. 9.Vagyis az igazság az,hogy csukott szemmel ráböktem a naptárra,majd egyeztettem ezt a napot a férjem határidőnaplójával,és szabad volt.Most már csak Tamarát kell megfűzni :D

Eszti,gratula a költözéshez!!Most már megnyugodhatsz!(mi okt. 6-án költöztünk be-és még ezután takarítottunk, pakoltunk 4-5 napig-és 18-án szültem)

Az arcbőröm nekem is gáz.Ill. az orromon olyan pattik vannak,amitől borvirágosnak tűnik.....én vagyok az alkesz kismama :?

Viszont az idő szuper,és frontok sem lesznek kb. csütörtökig.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok lányok,végre haza értem.
Ma Apának segítettem a melóban,de ez még tetszett is mert csak autókat kellett ide oda vinni. :D és a műhelyében is rég voltam már.
Képzeljétek tegnap letudtam a nagy rokonlátogatást Apósoméknál.
15km.-re lakunk egymástól de arra nem képesek,hogy eljöjjenek hozzánk.Mindig tőlünk várják el,hogy menjük és ráadásul séta a 4.-re. :? Tegnap délután úgy döntöttem elegm van és küldtem nekik egy pocakos fotót magamról 2 mondattal emailben és ennyi. :D :D ha kiváncsiak ránk akkor majd szépen jönnek.


Tilli senki nemfog lenézni ne aggódj.


Eszti üdv újra köztünk.Nagyon gyorsak és ügyesek vagytok.


Anyabébi a szemöldök mozi jó lehet. :D :D Te mindig megtudsz nevettetni.
Én biztos nem tudnék végig ülni egy filmet.

Monica kívánság nap ez tök jó.Én okt.28.-nál maradok azt szeretném nagyon.Fiacskámnak állandóan ezt mondom. :D :D

Gyönyörű idő van,hamarosan rábeszélem Apát,hogy menjünk sétálni a Duna parta és hattyúkat etetni.Olyan szépek. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Eszti: nem semmi amit lenyomtatok. Mostmár pihi jó? :D

monica: az én kívánságom okt. 30-31. :D Túl van a kiírt időponton, de az előtte levő péntek az 23.. akkor nem szeretnék szülni. :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja a tegnapi sétám után állítólag nagyon lement a pocak. Ma is hallgattam az öregasszonyoktól egy sort, hogy örüljek, ha szeptember végéig kihúzom egyben.. :evil: :evil: :evil: Mondtam nekik, hogy ki fogom hózni, sőt az október végét is. Dafke. :twisted:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Csajok,

köszi az elismeréseket, de a család nélkül nem ment volna...anyu+apu most mentek el, voltunk szőnyeget venni meg egy fürdőszobai polcot, apa meg felfúrta az összes polcot szobába, konyhába, fürdőbe, így minden a helyén. Anyukám nagyon büszke volt rám, hogy mennyit dolgoztam, mert -ugye- látta a lakást amikor kivettük, hát katasztrófa volt a sok bezsákolt, dobozolt cuccunkkal :roll: most pedig nagyon szép és otthonos, majd ha a festés is kész, rakok képeket. Toffee szobájától el voltak ájulva :D anyukám küldözgette is MMS-ben a kolléganőinek :D

Na és akkor folytatom a sztorit: vasárnap ugye beköltöztünk, hétfőn Roli már dolgozott, én nekiálltam a romeltakarításnak, közben a fehérvári védőnőm megkereste az ittenit, lebeszélte vele, hogy mi a helyzet velem (ezúton is örök hála Neki, annyira kedves és segítőkész volt!), megadta a számát, beszéltem vele, úgyhogy kedden már tudtam is menni a terhesgondozóba nőgyógyászhoz, szerdán pedig a védőnőhöz, pénteken (tegnap) meg már ki is jött, hogy megbeszéljük a kérdéseimet. Úgyhogy ilyen simán ment, hogy bekerüljek az itteni "rendszerbe", ettől féltem a legjobban, hogy majd néznek rám hülyén, hogy mi a fenének jöttem ide ennyi idős terhesen, de mindenki igazán kedves, segítőkész és ezzel nagyon megkönnyítették a helyzetem, megnyugodtam, jó kezekben leszek.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Villámgyorsan kihámoztam a lényeget:

Nita, hatalmas gratula Barnihoz! Gyönyörű kisfiú!!!

Szmetnek is gratulálok, hátha benéz időnként!

Velünk az van, hogy amennyiben nem változik a helyzet (nem indul be magától a szülés - nem kéne!!!), akkor a szept. 29. van megcélozva műtétre.
Remélem, ezt még jövő héten meg tudom erősíteni, mert ha továbbra is minden OK, akkor csak 28-án kell bevonulnom a klinikára.

Miért váltottunk megint jelszót? Elküldené nekem is valaki? Köszi!

Jók legyetek, mindenkinek mennek a drukkok!
Cupp.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Én kint ülök kertben és napozok... Igazi vénasszonyok és márnagyonterheskismamik nyara!!!

Till, ne hülyéskedj, dehogy nézlek / nézünk le!!! Nekem rengeteg barátnőm szült edával és ettől függetlenül imádom őket – ez is egy olyan dolog, ami mindenkinek a szuverén joga eldönteni és senkinek sincs joga beleszólni.

Ginuska, bocsi, 28-án én szülök! :lol: :lol:

Eszti, kitartás és erő az elrendezkedéshez! Hihetetlen milyen pikk-pakk lezavartátok a dolgot. És most már látom a neved alatt, hogy hol vagytok!!!

Pattogó, hihetetlen, hogy állandóan öregasszonyokat kell hallgatnod, amint kiteszed a lábad... Engem néha még a közvetlen környezetem is idegesít...!
Tündér, én ma este moziba küldtem a csapatot és EGYEDÜL leszek itthon!!! Alig várom...

Zanikó, nem kéne annyit inni...! :lol: :lol: :lol: Én mondjuk tegnap felfedeztem egy konyakosmeggyet... Jobban mondva hármat – hát mint mondjak, igen nagy örömet szereztek nekem, úgy tűnt kislányom is imádni fogja... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Na és egy pár szót rólam: eddig -tudjátok- nem nyavalyogtam DE mostanra szinte minden terhességi tünet kijött rajtam, minden fáj, sehogy sem jó, nem tudok ülni sem, állni sem, feküdni sem, ami a legszörnyűbb nem tudok aludni, pedig nagy szükségem lenne rá, de egyszerűen álmatlanul forgolódom, ha véletlen elalszom, kétóránként pisilnem kell és megint nem tudok visszaaludni, sokszor már attól félek, hogy pont a szülésre fogok kidőlni :shock: :roll: fáj a szeméremcsontom, sokszor a derekam majd' leszakad, már egy rövidebb séta is kikészít. Elkezdett dagadni a lábam, kezem, érzem, hogy vizes, zsibbad, főleg éjszakánként. A zuhanyozás, fürdés egy kész kabaré, tegnap guggolásból (ha lehet annak nevezni) seggre estem a kádban, akkorát csattant, hogy röhögőgörcsöt kaptam :lol: :lol: :lol: tiszta mozgássérültnek érzem magam, tényleg mint egy anyabálna, lomha vagyok, vánszorgok, fújtatok, kiver a víz...pedig azt sem mondhatom, hogy túl sokat híztam volna. Hajam, bőröm szerencsére rendben van, na ha még az sem lenne, biztos mély depresszióba esnék :roll:

Szexelni már bátran szexelnék, hiszen most már nem kell félni, hogy idő előtt (és rossz városban) születik a kiscsaj, de egyszerűen olyan esetlennek érzem magam, hogy elmegy a kedvem saját magamtól :roll: pedig a férjem valamelyik nap még azt is megkérdezte, hogy mi lenne, ha "duci" maradnék szülés után is :D :D :D tehát bejön neki az óriássegg és hurkacomb kombó :shock: :D :lol:

Jóslófájásaimtól néha majd' összepisilem magam, de nagyon ritkák, általában naponta 1 vagy 2, az is inkább este, amikor már lefekszünk és TV-zünk (illetve DVD-zünk, mert kábel még nincs bekötve)...

Frontot nagyon nehezen bírom, de Sophie is, most egy pár napja meg is ijedtem, amikor olyan fos idő volt, én is alig éltem, Sophie meg szinte egész nap nem mozgott. Aztán este az apjának produkálta magát egy kicsit, másnap meg újra virgonc volt, ahogy szokott! Ma a mamikájának is kinyomta a seggét, úgy örült neki anyukám!!!

Na eldugulok
:D
Vendég
 


Esztikém, nagyon precízen összefoglaltad a legtöbbünket érintő tünetegyütteseket... :lol: Bár nekem a seggre esés még kimaradt, de pont emiatt nem is guggolok le - ki tudja milyen eszközzel tudnának csak összeszedni utána (markoló, daru, stb.).

Az elmúlt két napban Szonja nekem is nagyon kis lagymatag volt, de ma délután a napon már kivirult hála a jó égnek... De ha ülök ugyanúgy nyomja a rekeszizmomat, ergo még baromira fent van. :roll:

Kitartás csajok, végül is ez vagány kismamik topicja vagy mi...! :D

Kép
szilveeaa
 
 


sziasztok:)

sziszko:
Nekem is a 16.-at mondta az orvos... Hat majd meglatjuk mikor bujnak ki a babok. :) Muris lenne egy napon szulnunk. :)

tilli:
Ide nekem minden letezo drogot, fajdalomcsillapitot. Tul akarom elni a szulest ha mar a naturalis verziora vagyok kenyszeritve az en jol kitervezett csaszarom helyett. :(

Eszti:
"óriássegg és hurkacomb kombó" :D:D:D:D:D:D:D Bepisiltem a rohogestol!!!!!!!

Amit viszont a tobbirol irtal rohadt lehet! Nagyon sok kitartast es turelmet kivanok neked! Remelhetoleg hamarosan minden megoldodik es a babo mar kintrol mosolyog ratok!!! Tarts ki meg egy kicsit! ;)


Mindenkinek ezt kivanom! Most mar fel labon is kibirjuk ezt a "kis" idot valahogy, nem igaz? ;)

sünciboglya
 
 


Ugye??? :lol: :lol: :lol: Mondjuk Szilveeea Te már előrébb is jársz...én Sophie-m a gyomromba nyomja a kis pucsítós seggét, ergo szintén baromira fent van :roll: pedig ahogy olvasgattam a kívánság-dátumokat, én is kilőttem magamnak egyet, a szeptember 29-et, hogy hétvégére itthon lehessünk! Úgy érzem, a jövő hetet még kibírom vagány kismamiként, aztán utána már szeretnék szülni a 38-adikon, ez gáz?!
Vendég
 


Eszti!
Én nem tudom miért,teljesen abban a hitben voltam,hogy külföldre költöztetek!!!!!?????És most látom,hogy "csak" Győrig mentetek! :roll: :roll: :lol: :lol:
Gratula és le a kalappal előtted,ehhez a gyors költözködéshez! :)
Ügyi vagy,de mostmár fogd vissza magad! :lol:

Sünci!
Akkor az október 16 a MI napunk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igazad van,kibírjuk fél lábbal ezt a "pár" hetet! :roll: :lol:

Judy!
Küldtem a jelszót priviben! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pattogó!
Ne halgass azokra a vén nyanyákra! :evil: :evil: :evil:
Juszt se fogsz hamarabb szülni! :lol: :lol: :lol: :wink:

Moncsi!
Láttam még nem írtad be az ikrek pontos születési idejét,de Andi valamelyik nap beírta!Biztos elkerülte a figyelmedet! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


szilveeaa: ugye a falusi élet átka.. :lol: sok az unatkozó öregasszony. :D :evil:

mrsparis: komolyan de ééédi a férjed, hogy ilyet mond! Bár az enyém sem mondta, hogy fogyjak le, de azt sem, hogy maradjak ilyen. :roll: De majd, ha nagyleszek jusztis lefogyok 62 kilóra.. :lol: :lol:

sziszkó: Jusztse :!: :!: :lol: Ezért céloztam meg az okt 30.-át. Vagy mazo vagyok.. :?: :roll: :lol: :lol:

Ja kész a bableves és a palacsinta. Valaki esetleg? :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja küldök a gmailra egy számot, beleszerettem első hallásra. Erre a számra tudnék szülni asszem. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok ismét!!!

Eszti, de jó hogy vagy!!! gratula a gyors költözködéshez-úgy látom rajtad is uralkodik a "fészekrakó ösztön", azt mondják ebben az útolsó hónapban ezért van erőnk pakolni, takarítani..stb, bár utána olyanok vagyunk mint a mosott sz... :D :D :D
A terhességi tüneteid nekem is megvannak-s szerintem mindannyiunknak-egyre nehezebb minden. A babucinak már olyan kevés helye van odabent hiszen nagyon gyorsan nő s ezért nem érezzük már olyan gyakran/intenzíven a fickándozásokat. Amikor rákezd viszont, olyan mintha szét akarná feszíteni a hasunkat. Nekem most volt ilyen. Mondtam is neki, hogy hiába feszíted, nem tudsz kibújni...legalábbis nem onnan. :D :D

Moncsi: én bár szeretnék hamarabb szülni, nekem elég valószinü (majdnem 100%), hogy október 15 lesz, hiszen programozott császárral szülök majd.
Sziszkó: igen, segítőkész ember a férjem és én is ilyen vagyok, amit valóban kihasználnak amikor csak tudnak!!
Ja, a barátnőmmel ma beszéltem. Kedden szült, a kicsi lánya 3150 g-mal jött a világra. Tegnap este jöhettek haza a kórházból!!
Úgy irigyelem!!!

Zsrit: már nincs sok hátra-Te nagyon megszenvedted a terhességet, de tudom, ha meglátod majd a kicsi lányodat akkor elfelejtesz minden rossz pillanatot, szenvedést!!!! Azért én a hátralévő kis időre jobbulást kívánok Neked!! Puszillak!!

lányok, én ma töltött padlizsánt csináltam, ami nagyon finom lett ( a cukromat sem vitte fel egyáltalán) de iszonyatosan macerás kaja. Kb.3 órát töltöttem a konyhában, mert szinkronban még levest is főztem a kisfiamnak. Nem eszik jól mostanában, de ma a levest begyűrte és én ennek annyira örültem!!!!!!
most megyek, mert hiányolnak a fiúk!!!

sok puszi és jó éjt mindenkinek ha később már nem jelentkezem!!
betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziszkó, mert az a végcél...! Majd ha a pici kicsit nagyobb lesz. Egyelőre csak közelebb költöztünk a "tűzhöz".

Pattogó, ugye milyen édi??? Pedig nem vagyok egy szép látvány a nyanyás mozgásommal :lol: :lol: :lol:

Betty, de jólesik, hogy így örülsz nekem! Most már le sem tudtok vakarni majd! Úgy hiányoztatok!
Vendég
 


Ja, azt elfelejtettem írni még ahhoz, amikor dokinál voltam még Fehérváron, hogy azt mondta, 3200-3600 gramm között fog születni úgy saccolja. Ez tök jó szerintem már ha így lesz, se nem túl nagy se nem túl pici!
Vendég
 


istenem... most olvasom a falu újságját.. augusztus 10.-én született egy kislány. Neve: Soós Mandula... No comment... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


sósmandula? nem semmi basszus. ilyen ötleteim nekem is lennének cukorborsó például :lol: :lol: :lol:
de milyen érdekes amúgy, hogy a rokonaim, akik ott laknak Őrbottyánban (ahogy Ők mondják Őrbotrányban) Soósék (anyukám bátyjáék). de nem Övék a mandula :lol: :lol: :lol: esküszöm
Vendég
 


Sziasztok,
csak bekukk :P Remélem, mindenki egyben - mármint aki így tervezi!
:wink: Esküvő szépen lement, lagzi majd a jövő szombaton lesz :)

(Apa ma beszélt Lencsivel, hogy ugyan szíveskedjen már 7-én érkezni, mert 8-án előadása van :shock: - Pasik :lol: )

Most lefekszem, de lehet, hogy jövök még az éjjel :D

tillidian
 
 


Betty!
Fénypostával repíthetnél töltött padlizsánt. még nem késő??

Sünci, Eszti!
Már nincs sok hátra! Kitartás!Én azért szorítok, hogy még várjon 3 hetet, de aztán a 38. héten jöhet :) ÉS Szeretnék aludni végre.....

Miért mondja mindenki, most pihenjem ki és aludjam ki magam? Az összes öregasszony, meg a már nagyobb gyerekesek.Hiszen ez lehetetlen! Ahogy olvasom nem csak én szenvedek álmatlanságban.

NEm fotóztam ugyan le, de olyan szép óriási 2 gombócos fagyikelyhet ettem ma. A pincért ismerem és már 2 hete is monda, de akkor nem kértem, most kihasználtam az alkalmat és csúcs extra tejszínhabbal, eperöntettel, pattogós cukorkákkal.....Bocsi :oops: :oops:


EDA! Én erről még nem is beszéltem a dokimmal :oops: :oops:
Érdekes, 3 hét múlva megyek hozzá vissza, és számításai szerint akkor szülök. És akkor ki megy NST-re? Meg mikor beszéljük meg a dolgokat. Mondtam neki, hogy szeretném, ha ő lenne a fogadott dokim.

Eszti!
Nekem is 3400 körülit saccolt. Én is kiegyezek ezzel a súllyal.

szilveeaa!
Igen, vagány kismamik vagyunk! Csak fel kell töltődnöm energiával!
Főleg akkor, mikor az udvaron vagyok és a keresztfiam (20 hónapos) mint a Duracell elem lemeríthetetlenül fut, kergeti a kutyánkat.
Vendég
 


Szilveeaa, hát tudod a szeptember 28.-a a férjem szuletésnapja, és a terhesség elejétol fogva ez az elso számú tippunk, úgyhogy ha nem haragszol továbbra is ragaszkodom hozzá :wink: :D :D
De hogy hogyan húzom ki addig, azt nem tudom......eléggé odavagyok már az utóbbi napokban :oops: :oops:
Pedig szinte az utolsó pillanatig nagyon aktív voltam, mindenki csak elismerését fejezte ki, hogy milyen fitt kismama vagyok! 8)
Na de ez már a múlté :roll:
Valahogy nem bánnám, ha a jovo hét folyamán túllennék rajta...

Ahogy így látom, lányok, nagyon sok babánk lesz még szeptemberben, mégha októberi is a topic eredetileg :lol:
Meglássátok, jovo héten beindul a babaeso :wink:

Monica, koszi a táblikat :!:

Eszti, akkor kozel kerultetek hozzánk és Sztercsiékhez :wink:

Na megyek, osszedobok egy gyors gyumolcsos sutit, hogy legyen holnapra édesség :roll:
ginuska
 
 


Sziasztok!

Sósmandula:) Anyuka biztos fejreesett, szegény gyerek. Nekem van ismerősöm az ő lánya Gyöngy Virág. Az szép.
Pattogó: Énis bablevest főztem. Úgy látszik a fiúk ma ezt kívánták. Most meg túrós tésztát :)

Ne kövezzetek meg de én ollllyan jókat alszok mostanában, mint akit agyonvertek, még pisilni is csak néha kelek :oops:

Na a mozi elmaradt :( Majdnem minden film feliratos azt meg még ingyen sem nézek :( Ami meg szinkronos volt azt már láttuk.
anyabebi
 
 


Ginuska!

Van neked energiád 20.41 kor nekiállni sütit sütni!!!
Én azt hiszem meleg kakóscsigáért battyogok majd reggeliért, aztán ha összeszedm magam én is gyüm sütit sütök, de egyszerűt. Kitartás neked is!!!!!

Anyabebi!

Nem kövezlek, csak irigyellek! És csak 1 nap van köztünk!

Soós Mandula! Szegénykém! Én is hallottam olyanról, akit Tavaszi Virágnak hívnak, de az szép. Soós Mandula.... 8) 8) 8)
Vendég
 


Nita írt,hogy ha Barnus nem sárgul be akkor hétfőn mehetnek haza.Kérdezte mi ujság a többiekkel szült-e rajta kívűl még valaki.?Írtam neki,hogy még nem de ha esemény lesz meg fogom írni,hogy Ő sem maradjon le az eseményekről.de jó Nitának is,hogy már babázhat.

Elnézve a többi topicot is azt vettem észre,hogy sokan szülnek a 38.héten.Akkor lehet,hogy az én Kisfiam is 4-hét mulva érkezik? :D Annyira várom már,hogy még a félelmem is elszállt a szüléstől. :D :D Most is folyamatosan rugdalózik,és úgy érzem mintha a lábát jobb oldalt a bordám alá fúrná be.A nap 90%-át a jobb oldalamon tölti ezért Nekem elég érdekes formákat tud felvenni a hasam. :D :D Ritka a gömbölyű pillanat :D :D :D :D :D

Pattogó meghallgatom a zenédet ,de ha a szülésre kerül a sor szerintem mindegy mi fog szólni csak legyünk túl rajta.Bár ezen Én is gondolkodtam és az lenne a jó ha reggel 6-és 9-közt szülnék mert akkor Én a Sláger rádiót szeretném hallani nagyon szeretem Bocskor Gábor hangját és ezek reggel olyan lököttek. :D :D :D
Soós Mandula szegény gyerek,hogy fogja szidni a szüleit mikor felnő. :twisted: :twisted:

Sztercsi ez a fagyi téma most érzékenyen érintett.Van ithon zserbós fagyim lehet,hogy megnézem kicsit.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Szegény kicsi sósmandulácska....

Látom,ti is szenvedtek álmatlanságban.(kivéve a mázlista Anyabebit)
Nálam két verzió van:vagy órákig forgolódom,mire elalszom végre,vagy beájulok egyből,de hajnalban a plafont bámulom rettentő sokáig.De az az igazság,hogy most nem igényel többet a szervezetem.Készül a köv. hónapokra :?

Én tejszínhabos kakaóval zárom ezt a napot

:wink:

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sztercsi, muszály voltam nekifogni, mert a gyumolcsok elposvadtak volna a hutoben, már egy ideje halogattam! :? Férjemnek meg el kellett mennie pár órára, úgyhogy ezzel elutottem az idot :wink: Amúgy már sul a sutoben, mindjárt kész! :lol:
ginuska
 
 


Pattogó jó zenét találtál Nekem is tetszik. :D

Most olvastam el a Skorpió jellemzőit.
Hűűűű hát nem egyszerű még akkor sem ha csak a fele igaz.
Nekem már régóta mondták,hogy te jó ég skorpio lesz a gyereked horoszkópja?!!!akkor készülj.Nem is foglalkoztam vele soha,de most,hogy így elolvastam kissé elgondolkodtam. :oops: :oops:
Szerintem biztosan sok múlik a nevelésen is.

Eszti a sok terhestünet közül jó néhány Nálam is jelentkezik és biztos olyanok is amit észre sem veszek mert a héten már többen is elmosolyodva közölték Velem,hogy "Te már nagyon terhes vagy".Nem is értem miért......... :shock: :wink: :D
Most este pedig Férjemnek volt egy érdekes beszólása.Kérdezem tőle :lesz ma este valami?-gondoltam a tv -ben mivel a műsort nézte.
erre ez volt a válasza:nem mert terhes vagy. :shock:
Aztán hozzám bújt és vigyorgott,édes volt a kis szemétsége.
Mondtam neki bújjál csak hozzám beléd boxol a Kisfiunk.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ginuska Neked is kinyitnám az ablakot ha arról a fincsi sütiről van szó :D nam baj ha kihül mire ideér. :D :D

Zanikó tejszínhabos kakaó az se semmi.

Álmatlanság?Hoppá most nézem csak az időt mindjárt 10?Nekem fel sem tünt olyan fitt vagyok mintha csak most keltem volna fel.
Nembaj mire Mi megyünk aludni addigra jönnek az igazi baglyok.Bocsi lányok de tudom vannak köztünk olyanok akiknek megy ez az éjszakai műszak.Néha Én is fent vagyok éjszaka órákat csak lusta vagyok bekapcsolni a gépet.Kb.olyan 2-és 4 között.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Kicsike, pedig igazán bevállalhatnád a 2-4 között időszakot! Till és én szoktunk "zárni" kettőkor, Pattogó meg jön négykor... :lol:

Zanikó, nem akarok okoskodni, de van egy táplálkozásban igen járatos barátnőm, aki szerint lefekvés előtt nem szabad kakaót inni, mert nem alszol tőle, ha meg igen, akkor rémálmaid is lehetnek... :roll: Nemtom igaz-e, csak eszembe jutott.

Kép
szilveeaa
 
 


Kicsike, pedig igazán bevállalhatnád a 2-4 között időszakot! Till és én szoktunk "zárni" kettőkor, Pattogó meg jön négykor... :lol:

Zanikó, nem akarok okoskodni, de van egy táplálkozásban igen járatos barátnőm, aki szerint lefekvés előtt nem szabad kakaót inni, mert nem alszol tőle, ha meg igen, akkor rémálmaid is lehetnek... :roll: Nemtom igaz-e, csak eszembe jutott.

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa meggondolandó ez az időszak. :D :D alszom rá egyet.

Lefekvés előtt kakaó Én is úgy tudom ,hogy nem jó mert a kakó élénkít és így terhesség alatt a gyomornak és a savnak sem tesz jót.A langyos tej viszont kifejezetten ajánlott.Csak megsúgom a kakaót Én is jobban szeretem de este már nem merem bevállalni.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ja és mit csnálja 2-4 ig?Magammal beszélgessek?Lehet,hogy kissé uncsi lenne. :shock: :evil:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


szilveeaa + kicsike,
pedig miközben végigolvastam az elmúlt 2 oldalt, pont azon gondolkoztam, h iszom egy jó kakaót lefekvés előtt.
De akkor mégsem.

:D

ma a reggeli visszajött 1 az 1ben.
:o

voltunk babazsúrban, volt vagy 15 gyerek + 3 várandós mami. vicces volt, és irigykedve néztem a gyerekeket és a szüleiket. De nemsokára.

Szerintem hétköznap kellene szülni. Ugyanis akkor 7végére haza lehet menni. Ennek ellenére a 26, szombat nagyon szimpi. :D Még jó, h tudom, h mit akarok :oops:

Eszti, hős vagy. KOmolyan mondom. És szupcsi, h visszatértél a kerékvágásba :D

Pattogó, csodálatos a teljesítményed. :D
Én már úgy szervezem a napomat, h lehetőleg csak egyszer kelljen hazajönni. (2. emelet) :D

jó éjt mindenkinek!

Kép
screen
 
 


Kicsike, fent vagy még? kuldom fénypostán a sutit !! :lol:
ginuska
 
 


na, en vagyok itt a legkesobbi bagoly? Gondoltam lefekves elott meg irogatok-olvasgatok ....




sztercsi;
Igazad van! En sem tudok mar aludni.... ennel nem lesz rosszabb szerintem ha megszulunk, de akkor legalabb mar lehet rendesen fordulni az agyban es konnyebben felkaszalodni. (Nekem az megy nagyon nehezen...)

:D

anyabebi:
Alvas: irigy-irigy. :D
Nalam ejfel elott nem lehet szo alvasrol, a gyogyszerhalom bevetele akkor esedekes ...
Bar pisilnem nekem sem kell kijarni, vegig tudom huzni hajnal 1-tol reggel 10-ig, "csak" a haskemenyedesektol ebredek fel minden 2-3 oraban. Szerencsere eleg gyorsan "ki szoktam engedni" es vissza tudok aludni elobb-utobb, csak ugye a cukor miatt reggel 7-tol kezdodik a kajalas-maraton, 3 orankent. Igy hogy aludja ki az ember lanya magat rendesen? :mrgreen:


szilveeaa:
kakao: igen, igy van, jol tudja a baratnod. A kakaoban is olyan cucc van mint a kv-ban, csak kevesebb,raadasul a hasnyalmirigyet is izgatja az meg ejjel nem egy pozitiv dolog.
Most belegondoltam egy jo kis tejszinhabos kakaoba...... Mmmmm :D


Viszont, lehet inni karob porbol es novenyi (leginkabb kokusztejbol szeritem) keszult kakaopotlot. :D Mondjuk novenyi tejszinhabbal. Nos? :D:D:D



Joejt! ALVAST kivanok mindenkinek :D

sünciboglya
 
 


Én is itt vagyok még kicsit

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Ginuska a süti jöhet azt még megvárom. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sünci, Kicsike,
én is megjöttem! :P

tillidian
 
 


Fél 9-től aludtam most 11-ig, aztán jött a forgolódás...gondoltam, inkább netezem :D

Eszti,
tegnap én is így jártam: beültem a kádba (elég könnyelműen arra gondoltam, megúsztatom Lencsit :D - és konkrétan nem tudtam kimászni :mrgreen: . Ja, és persze egyedül voltam itthon...eltartott egy ideig, mire "fogást találtam" :lol: )

Igen, szerintem is lesz még szeptemberi baba...Aki feltette a mérleg, skorpió doc-okat, feltenne ilyet a szűzről is? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.09.19 23:04-kor.

tillidian
 
 


Jó reggelt Tilli. :D Nagyon korán lefeküdtél aludni.Biztos most azért kukorékolsz :D Én is aludtam délután 1,5 órát bevallom őszintén.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: