Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, Zsófi is verte a fejét a földbe egy ideig, de olyankor én is csak átléptem rajta :roll:
Vendég
 


Nos!
Elmentünk a Lurdyba,megvettük apa ajándékát is!Aztán bementem a Reálba ami ott van.Iza végig sikongatott,tőlünk visszhangzott minden! :lol: De jót röhögtek rajta 8)
Volt akciósan jana bébi víz,de csak 1 üveggel vettem..azt se tom h mennyire volt akciós.139 Ft volt,hogy ez olcsó vagy sem,passz!
Aztán szintén akciós volt a kecskeéti babakaja.Vettem 8 üveggel,ami 5 hóstól van.Egyszer csak jó lesz.Ez 229 Ft volt.És ajándék is járt hozzá.Egy kis póló :lol: Fehér és bele van hímezve egy elefánt vagy mi :wink: Nem egy nagy dolog.Mostanában mindenhol hozám vágnak vmit,tök jó! :lol: :lol:
Aztán elindultunk haza,Iza továbbra is sikított.Néha megálltam mondtam neki h halkabban..erre meg röhögött...de az utolsó 5 percben meg ordított....nem tudtam megnyugtatni,így loholtam haza...azt hittem éhes,pedig lett volna még 1 óra.Aztán itthon kiderült h csak játszani akart volna :roll: :lol: Egyem is meg,hát ha leállunk játszani sose érünk haza!

Azóta már evett is és letettem a kiságyba,behúztam a függyönt és közben elaludt :shock: Ilyen rekord elalvást még nem láttam :shock:


Barbi!
Ngyon szupi a te mei taiod is!Én is szeretnék,de minek...inkább csak tetszik nagyon! :lol: Kengurut is csak ritkán használom!

Panndi!
Zsófi nagyon édes!!!A babát csak fogja?Vagy kenguruban van rajta?

Csilla!
Jó szórakozást mára!

Vanni!
Micsoda szépülésen mész át!Apát nyűgözd le! :wink:


Emese!
Lehet holnap reggel elsétálok arra és megnézem mi hogy van!Nekünk ugye tényleg közel van,5 percnél nem több!És ugye vasárnap ,ami tök jó apának!!!

Netti,Mozza,Anita?
Huncutka?

Inci!
Nekem is ez a meglátásom a sütiről :lol: Megyek és eszek a tortából :wink:

Réka!
Szerencse h hamar visszaaludt a gyerkőc!Nekem az volt a baj h nem aludt vissza szegény...szóval 1,5-2 órákat leskelődött éjszaka meg szipogott meg hasonlók....De remélem ma ismét átalussza az éjszakát!!!

Csaninak boldogságos 4.hónapot!

Iza kijön vhogy atornáztató alól!Forgolódik alatta meg vhogy elrugdossa...


Tegnap este meg a youtubon nézegettem patchworkről videókat,szeretnék csinálni egy táskát...meg előtte vmi mást amin gyakorolok :lol: Lehet elmegyek egy továbbképzésre tesómhoz! :wink:

annus11
 
 


Na azt elfelejtettem h Izáról is vannak pucér képet fürdés közben a blogomban!

Adraci!
Majd számolj be hogy sikerült a hétvége!!!!

annus11
 
 

 
 

Kalloni: ha tudsz, nyugodtan ignorálj! :lol: Én azért használom ritkán, mert a fejhangon üvöltő gyereket nem vagyok képes ignorálni. :lol: És elméletileg meg azt gondolom, hogy biztos vagyok benne, hogy nem megfelelő MINDEN helyzetben. SZerintem elég érzékenynek kell lennie egy szülőnek a gyerekére ahhoz, hogy tudja, mikor mehet és mikor nem. Fejbeverős hiszti nekünk még nem volt. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


tinu, nem tudod, miből maradtál ki :lol: Nálunk csak úgy kongott a feje a járólapon :roll:
Vendég
 


.....ééééés 20 icipici körmöcske levágva. Rekord!

Panndi, jó az avatarod :-) Banyek, 5 perce azon gondolkodom milyen volt az előző :oops:

Asszem elmegyek én is Marcival aludni...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na túlvagyok némi ignoráláson is. :? Á, mostanában mindennap megint eljátsszuk TÜcivel, hogy csak akkor alszik el délben, ha előtte sír egy sort. Addig forgolódik az ágyban, nem alszik, míg elkezdem "terrorizálni". Általában azzal, hogy kijövök a szobából és ott marad egyedül. Akkor sírni kezd, várok egy kicsit, bemegyek és utána végre elalszik. De ma Csongi is aludt a kiságyban, úgyhogy kirángattam, felraktam a kanapéra, hogy ott aludjon. PErsze üvöltés. Egy idő után Csongi felébredt persze. AKkor Csongi ki, le a földre, Tüci berángatása a kisszobába. Azért ott is hagytam, hátha elalszik egyedül, míg CSongót fogtam, hogy mit kezdjek vele. De nem aludt, úgyhogy visszamentem hozzá és akkor meg 2 percen belül elaludt. Én tökre nem értem, hogy miért van szüksége erre a drámára az alvás előtt. :shock:

Pandi: hát igen, igen, tudom én, hogy TÜci még egy jól kezelhető gyerek, mindenféle flikk-flakk nélkül, de nekem még ez sok néha. Na majd Csongor kivi leszek, mit fog művelni a dackorszakban. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi, nem volt előző :lol:
Ez a kedvenc képem a lányaimról, amikor így aludtak el, hogy fogták egymás kezét :D
Vendég
 


[quote="tinu"

Inci: ez a mágnás tészta az az összemorzsolós, ugye? Mármint nem kell a vajat megolvasztani, hanem csak összemorzsolni a liszttel?[/quote]
Tinu
Igen, morzsolós.

Kép
Kép
incike
 
 


Vagyis a kedvenc képem a lányaim kezéről, mert a lányok nem nagyon látszanak :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Panndi, gyönyörű Zsófi a szülinapos képen is meg a mai reggeli elmenős képen is!

Fej földbeverése nálunk is szokott lenni, bár mostanában ritkábban. Én pár napja kezdtem el, hogy bezavarom a szobájába, nem zárom be az ajtót, csak bezavarom. Sír pár percig aztán kijön, mintha semmi nem történt volna.

Köszi a bikinis hozzászólásokat, mától 12 után nincs édesség, 1-2 kiló lemehetne combiról 2 hét alatt.......
Voltunk útlevelet csináltatni, ma 5-re kell visszamenni a Pólusba. Voltunk játszóházban is, Gyönyöm már egyedül felmászott a legfelső szintre.... :roll:

csernus: én nem tartom hitelesnek sem a nőkről, sem a gyermekekről írt könyvét, hiszen se felesége, se gyereke......
Vendég
 


Ja, Annus: csak fogja a babát Zsófi, nincs rajta kenguru :)
Vendég
 


helo , most ertunk haza, vettunk csomo mindent! este vagyis altatas utan,meg megyunk el vacsizni ilyesmi :))) anya jon addig at! de sztem nem lesz felkeles ejjel,mert ugye Boro sose ebred ha elaludt. csak reggel persze :)

panndi: Zsofi mese szep meg mindig!! imadom a pofijat :) es az uj avatar kep is nagyon tunderi ;)

Csernust en nagyon birom szemely szerint. az irasait is mondjuk,de inkabb mint ember.

na igertem a kepeket, remelem tudok hozni legalabb1-2-3at es nem szol kozbe senki.. :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi, csütörtökön mikor lesz a tali nálatok?

Incike, én kérdeztem a cheesecake-t, hogy ugyanazt értik-e túrótortán, mert én imádom a cheesecake-t, de szerintem inkább tortára hasonlít, mint lepényre. :roll:

Kép
Vendég
 


Én eddig úgy tudtam, hogy a cheesecake a sajttorta. De akkor mi a sajttorta angolul, ha nem ez?
Most raktam be a sütőbe a diós sütit, remélem, jó lesz. Közben CSongi elaludt a hátamon az ergóban. :lol: MÉg egyedül nem tudom levenni, mert Tüci azért nagyobb volt, mikor levettem simán így. Gondol, gondol, ja, tudom már, előre forgattam és úgy vettem ki belőle! Csongit egyedül feltenni se nagyon tudom. MOst megpróbáltam, de mindkét keze egyfelé szorult.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na most dobtam ki a bugyijaim 90%át...meg a zoknik 40 %át.Szóval köv héten mehetek vásárolni 8) Annyira sajnálom 8) :lol: Kell egy kis frissítés!Vagy picik voltak,vagy régiek...kukába velük 8)

Netti!
Képet képet!!!!

annus11
 
 


Panndi, akkor azért nem emlékeztem :D

Böbi, hogy legyen? Gondolom minden babának más a napirendje. Arra gondoltam, hogy úgy kb. 10-től lehetne jönni, aztán kifulladásig :-)
Jó ez a kép rólad és a tortáról 8) És ezzel totál kész vagyok, most felkerekedünk és addig megyünk Marcival, amíg valami gesztenyésetsültcsokisattúrósat vagy valami ilyesmit nem találok.
Isten áldjon titeket.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi :lol: :lol: Vigyél szatyrot amiben tudsz haza is vinni párat... :D

annus11
 
 


Tinu,
én ismertem két emberkét (szórólapoztak, és az akkori pasim volt a főnökük), akik nála "rehabolódtak". Mindketten megesküdtek rá, h nélküle sosem álltak volna le a szerről. És hozzáteszem, ez még bőven a tévés feltűnése előtt volt, amikor még senki sem ismerte! Ők mesélték, h kőkemény csávó, nem lehet neki hazudni és zokszó nélkül leordítja bárki fejét, de ez jó, mert aki függő, annak már annyira beszűkült a tudata, h a szer-hazugságok-bűncselekmények hálójából csak ilyen fellépéssel lehet kirángatni őket. Nem tudom mi van velük, h még mindig tiszták-e, az is lehet, h ők voltak az egyedüliek, akiknél sikeres volt - de számomra akkor meggyőzően hangzott.
Ami pedig a hitelességet illeti, én sosem tudnék kezelni pl. egy heroinistát, mert egyszerűen nem tudom, milyen érzés az, h bármire (akár lopni, ölni) is képes vagyok a szerért, fogalmam sincs, mit él át valaki, amikor elvonási tünetei vannak (egy másik ismerősöm egyszer azt mesélte, h ő látta az ördögöt) - de persze ez semmit sem jelent, mert akkor csakis az elmebetegek mehetnének pszichiáternek! :lol: :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Annus, én most vettem a Tescoban egy csomó F&F bugyit, nagyon jók és nagyon olcsóra vannak leakciózva. 99 ft-tól 495-ig terjedt, vettem vagy tizet.

Gyöngyi, jó ez a 10 órai kezdés, bár mi 11 előtt sehova nem tudunk odaérni! :-) Remélem találtok valami nyamit!
Szigethalom messze van tőletek?
Vendég
 


Gyöngyi :lol: Én most ettem meg Zsófi tortájának a maradékát :roll: De úgy gondoltam, hogy egyrészt ő ma Apával vendégségben volt, szóval ettek eleget, másrészt meg lefáradtam a délelőtti sétában, kellett az energia :lol:
Vendég
 


Én meg nem merem a csütörtököt bevállalni, mert másnap elutazunk, aztán előtte való nap mindig tiszta káosz nálunk :)
Vendég
 


Helló!

Hát az én gyerekem arcán nem láttam nagy élvezetet a vízbemerülés kapcsán... Mondjuk ki se akadt nagyon, de az élvezettől messze volt...

Ezen a fejbeverős hisztin nagyon jól szórakoztam, amíg rá nem jöttem, hogy én még előtte vagyok... 0 gyakorlattal....

Panndi, nagyon jó az avatar kép, neem is feltúnt...

Annus én is vettem 6 bugyit, meg 2 melltartót, mert valahogy észre se vettem, hogy a fehérneműm 90%-a egy szibériai munkatáborból szökött mosónő hangulatát idézik...

Jajjj, Csani 2 óra hiszti után talán elszundikál...

Gyöngyi, ez az egyedülhagyás jó kérdés. Vicces, én pl. de, mikor Csani órákig egyedül játszik, és nem jelez, hogy baja van, akkor azon gondolkodom, hogy nem kéne-e mégis odamennem hozzá...? Mikor sír, akkor én se cicózok, azonnal ugrom. De ven olyan, hogy nekiáll nyűglődni, olyankor szoktam azzal próbálkozni, hogy elterelem a figyelmét: odaülök mellé 1-2 percre, felhúzom a zenélőkéjét, esetleg odaadom a cumiját, utána mikor megnyugszik, és játszani kezd vagy szundihoz készülődve bőszen cumizni, akkor kijövök.

Mikor teszed fel a blogba, hogy hol laksz?

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na,Apa volt Maglódon.Hát elég car körülmények vannak ott,majd leírom.Így kb hétfőn német,csak bibi hogy 1 éven át 4 hetente 1 hétre jöhet haza.Na ezt nem akarom.Pesten a szakmájával találna jó melót,csak nekünk sok az albérlet.Szóval sehogy sem vagyunk.Totál kivagyok.Én nem akarok egyedül élni,meg egyedül gyereket nevelni.Többet nem lesznek kicsik.És pont most nem látja őket.
Majd jövök,ha lenyugszom,lehet csak pár nap múlva!
Jók legyetek,mindent köszönök!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pár mai kép:

Kép
Hippiszerkó I.

Kép
Hippiszerkó II.

Kép
Így ülünk mi...

[/img] Kép
Így ülünk mi II.

Magától ült fel a hintaszékben, és tök sokáig tartotta magát... Ügyi bébi!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kamilla ügyes nagyon :)
Vendég
 


Zsüci: nem semmi a kiccsaj! Tényleg totál ül! ÉS a szerelése meg oltári!!! :lol:
Persze, persze, miért ne lehettek volna Csernusnak is sikeres esetei? De rajta kívül tudod, hány orvos dolgozik még az addiktológia területén? Nyilván mindenkinek vannak sikeres esetei, nem csak a hajleordítósoknak. :) Bár nem hiszem, hogy akármelyik orvos elmondaná magáról, hogy sikeres. Volt alkalmam belelátni drogambulancia pácienskörébe... Nos, lehangoló volt. Olyan nagyon kevesen vannak, akik valóban leállnak visszaesés nélkül. :roll: De nem hiszem, hogy a keménykedés tartja őket vissza arról, hogy ne térjenek vissza a droghoz!!!
Én tudnék heroinistákkal dolgozni annak ellenére, hogy nem volt soha heroinista. :lol: Leginkább azért, mert engem nem a drogélményük érdekelne, se az elvonás, se semmi. TUdod mi? Az, hogy miért lettek azok, akik? Mert azt nem hiszem, hogy egy egészséges lelkű ember csak úgy rákattan a drogra. És mikor megpróbálnak leállni, nem a szer tartja őket vissza, hanem az, hogy ugyanúgy megmaradt a lelki problémájuk, sőt súlyosbodott, mint mielőtt ráálltak volna! Na ezzel kellene kezdeni valamit! Persze nagyon kevés az olyan drogos, aki motivált lenne egy pszichoterápiára... Sajnos. Úgyhogy látod, én ezért nem tudnék ezen a területen dolgozni mégsem. Nagy a kiégés...

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita: sajnálom nagyon! :cry: Mesélj, mi a nagyon car???

Zsüci: egy csomó mindent elgépeltem, remélem, azért érted. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na, gyorsan megtaláltunk az örökké termő fát (szeretitek Misi mókust?) A nonstopból hoztunk gesztenyemasszát, úgyhogy csokis-gesztenyés muffint sütök...nyamm.

Anita, mit jelentenek a rossz körülmények? Putris a ranch? Mesélj, panaszkodj. Elhiszem, hogy nem akarod, hogy a párod messze legyen tőled. Talán van valami megoldás félúton a kettő között.

Szofi...tényleg...talán nem ártana címet adnom a jövő heti randihoz :lol: Most Marci ébren van, meg sütök is, de este feltétlen felteszem a blogba. Csani nagyon ügyes volt. Lehet, hogy ez a merülés azért van, hogy a víz alatti fotózásért további pénzmagot gomboljanak majd le a szülőkről...hehe...

Zsüci...Peace&Love :D Te, figyelj már...a lányod ül :shock: :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Zsüci!
Nem semmi Kamilla!!!!A nem jóját!Le vagyunk maradva kérem szépen! :wink:

Anita!
Mesélj!!!Én se bírnám ha hetekig itt hagyna az uram...ráadásul 1 évre!Biztos nem tudtok vele menni???Esetleg vhogy utána kéne érdeklődni!Vagy ha kinn van és felveszik véglegesre,akkor utána menni!Biztos tudna ott albit szerezni!!!!És akkor max pár hét amíg egyedül maradsz,aztán mész utána!

Pesten nagyon drágák az albik,sajnos...volt benne részünk nekünkis :?

annus11
 
 


Tinu, Böbi
Igazatok van, hogy értelmileg a cheesecake felelne meg a sajt torának, de, ha lefordítjátok szótár szerint akkor túróslepényt jelent és köze nincs a sajthoz.

Kép
Kép
incike
 
 


Inci: nagyon finom lett a mágnás diós!!! Én már teleettem vele magam. :wink:
A cheese a sajtot jelenti. Nem is értem, hogy a cheesecake miért túróslepényként szerepel a szótárban? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Talán mert a túrót, mint terméket rajtunk kívül senki nem ismeri és nem is használja (vagy legalábbis az angolszász területen). Ezért lett ez is cheese...

Böbi, Szigethalom szinte össze van nőve Szigetszentmiklóssal. Csak nem egyentornáztatóra gyúrsz? :D

Én is a sütimet AKAROM!!!!! Még sül....

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu!
Pont ezt akartam mondani h kinn nincs ilyen h túró!

Oh igen...az út egyik oldala Miklós a másik Halom :lol: :lol:

annus11
 
 


Tinu,
értem én, értem... :lol: :lol:

Anita,
mi a baj?

Köszönjük a dicséreteket, de a helyzet az, h kicsit csalunk, mert a hinta alsó (ülő)része nem teljesen sík, hanem egy kicsit öblös, így talán könnyebb benne egyensúlyozni a babának...

Megyek, mert apa vár a gépre...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Nekem is annyira tetszik az egyentornáztató, de majd lehet hogy ajándékba veszek ilyet valakinek :)
Vendég
 


Anita,
mi baj? Ne menj, itt legalább ki tudod adni a dühödet, bánatodat!!

Ildi,
teszveszen már 3000 ft-tól vannak fent mellszívók, nézd meg őket! Bizti talász jót :)

Panndi,
tök jó a kép a blogban :)

Barbi, Gyöngyi,
köszi! Kipróbálnám akkor mindkettőt... jó a kenguru, de már egyre kényelmetlenebb...

Ahol van nagyobb baba - amikor már megtanultak totyogni, járni, akkor pl. kenguruban, kendőben stb. elvoltak?? Vagy mindenféleképpen járni akartak inkább már?

Zsüci,
Kamilla édes :) És nagyon kis ügyi, ő az első ülős babánk :)
Bogi is próbálkozna már felülni a pihiszékében, de ő csak a fejét meg nyakát, ill. a vállait tudja megemelni :)

emese1979
 
 


Hát az, hogy kint nincs túró, az nem válasz arra, hogy miért túróslepénynek fordítja a szótár a cheesecake-et. Fordítva lenne érthető, ha a magyar túróslepényt akarod angolra fordítani.

Emese: Tücit altatáshoz felvettem még az ergóba, mikor már tudott járni. De azért nem azzal mentünk sétálni. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
köszi... hát ezéert gondolkodom, befektessek-e ergóba / mei taiba. 9 kg-ig jó a kenguru (bár sanszos, h már a 7 kilós gyereknél le fog szakadni a hátam...), de sztm mire Bogi 9 kiló lesz, már totyogni fog...

emese1979
 
 


Sziasztok!
Nincs erőm se és időm se most írni és visszaolvasni, talán majd este.Csak annyit, hogy ÚTÁLOK főzni még mindig, és ez egy kínszenvedés lesz örök életemben. Fini lett a leves is és a borsos tokány is.A fehér tortával kapcsolatban lennének kérdéseim majd. Ott álltam a konyhában 9-13-ig, Riki végig üvöltött, és átkoztam a fejem, hogy miért akarok én mindenáron megtanulni főzni.Borzalmas.Minden házimunkát szívesen megcsinálok, csak ezt neeeeeeeeeee! :cry: De muszáj... :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kuyafüle,
engem sem a főzés iránti vágy vezet, h nekiálljak :) . Monjuk néha nagy kedvem van, néha nincs, de enni muszáj, meg szeretek is... És akkor szoktam: a., mikor Bogi alszik b., alvás-szopi után, Bogi elvan magában c., ha már nincs el, apja vigyáz rá, vagy pihiszékben a konyhában vele, és elnézelődik.
Csinálj gyors kajákat (darált husist, vagy csirkemellből, az hamar megsül, vagy sütőben készíthetőt).
Ne add fel! :wink:

emese1979
 
 


Na megint jó nagy csomó van a mellemben... Bogi nem szívta még ki, pdig ált. 2-3 szopi alatt ki szokta.. talán kisebb lett.
Masszírozni lehet a csomót??

emese1979
 
 


Zsófi 11 kg volt kb, mikor járni kezdett, a mostani kengurunk 12 kg-ig jó :)
Vendég
 


Emese: én is azt hittem, hogy már nem veszek ergót, miután volt kengurunk, aztán vettem hordozókendőt, még tanfolyamon is voltam, erre mégis vettem. És tökre ki tudtam használni! Tüci olyan 9-10 hónapos volt, mikor vettem és csak 15 hósan kezdett járni. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese
Nekem Marci nem, hogy a kengurúban, de a babakocsiban sem maradt már meg mikor kezdett járni.

Kutyafüle
Szeretsz enni? Akkor bizony főzni is kell. Ez nem szeret-nem szeret kérdés. Sokan nem szeretnek, de szükséges muszály. Én spec. imádok főzni és sütni is mondjuk én 16 éves koromtól rá voltam kényszerülve, ha enni akartam. Indulj ki abból, hogy eddig még nem volt panasz a főztödre és idővel majd megszereted.

Kép
Kép
incike
 
 


Mekkora szerencséd van Tinu, hogy Tüci 1 éves kora után kezdett járni. Nekem Marci még nem volt 1 éves mikor már egyedül ment.

Kép
Kép
incike
 
 


Zsüci, itt bajok vannak a hiperegyszerű keverttel! A külseje sötétbarna, a belseje meg folyik.... Már 40 perce sütöm... :shock: :oops: :x :( Egty antitálentum vagyok, ez végleges! mKomolyan sírni fogok!

Anita, mi a car? Mesélj! Majd segítünk!

Netti, hun vannak a képök???

Gyagyák vagytok? :lol: A cheesecake-t én nem lefordítni szeretném, hanem megenni!!!! 8)

Kutyafüle, vagy jól kell férjhez menni: az én uram most rittyentett egy kis avokádós-cukkinis-gombás csirkeragut!!! A nyálam folyik! Megyek is!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi
Csak neked(meg, aki olvassa még) csak most.

Sajttorta

Összetevők
-4 joghurt (2 citromos)
-25 dkg natúr sajtkrém
-3-4 tojás
-8 kanál cukor
-4 kanál liszt
-2 dl tejszín

Elkészítés

Mindent csomómentesre keverünk egy tálban, majd egy tortaformát sütőpapírral kibélelünk, majd beleöntjük a híg tésztát. Háromnegyed órára 180-200 fok között sülni tesszük.

Egyéb javaslatok
Ha nincs citromos joghurt, néhány csepp citromlé is jó helyette a másik 2 natúrba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.09.19 18:40-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi küldhetsz nelkem is póstagalambal 1 picit a raguból. Biztos finom lett.

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi: szar a sütőd! Vagy próbáld kisebb tepsiben sütni, mert akkor jobban átsül a tészta. Ezért jó a muffin, mert az kis adagokban van és nem marad nyers a közepe. De azt sem kell elégetni! :lol: A legtöbbnek elég a 20 perc. De általában akkor már jó, mikor elkezdett érezni az illatát. :wink: Ne add fel!

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: