Szép Jó estét Lányok-Asszonyok!!
Ahogy írtam, Ancsa bejelentkezik
Az elmúlt napok zűrösek voltak de itt a hétvége, juhéjj!!
...Valószínű mind a 2 nap vendégek jönnek majd hozzánk, illetve holnap valszínű meccsre is megyünk, de azért jövök ám, nem szabadultok olyan könnyen
Angyalkrisz- Köszi az együttérzést sperma ügyben....Kicsit szarok az eredmények, de láttunk már csodát, így nem adjuk fel!!Nem adom fel, míg egy darabban lááátsz
....A Csenge név szerintem is gyönyörűűűű!!.....Hordozókendőt majd én is szeretnék, ha lesz babám, nagyon tetszik, barátnőm is használja és imádja és állítólag a baba testtartása is abban a legjobb
Réka- Nem is értem miért kell egyszerű név a vezetéknevetek mellé??
Na jó még sosem hallottam, szóval szerintem ha választasz egy Zoltán nevet, akkor se fog hasonló nevű szembe jönni
Zsu- Kitartás, nem lehet egyszerű ha ennyire megvisel ez a szemét Closti, de a párod nagyon cuki, hogy ennyire melletted áll, ketten minden sokkal könnyebb
....A film nagyon jó volt, szerintem még megfogom nézni egy párszor, az tuti
....Örülök, hogy UH-n mindent rendben találtak, a tüszőrepi szurit magadnak kell beadnod vagy menni kell vele a doki bácsihoz??Csajok hogyan mérik meg a méhnyálkahártya vastagságát??
Joli- Jobbulást neked, próbálj sokat pihenni ha nem vagy jól!...Hát én is úgy tudom, hogy most a hormonok egészen a terhesség végéig játszani fognak veled, úgyhogy több türelemmel kell hogy legyen a párod irányodba....Én mindig azt mondtam a barátnőmnek mikor voltak hangulatingadozásai a terhesség alatt, hogy " te most hormonzavaros vagy"
Ediii- Boldog neved napját kívánok én is így egy kicsit megkésve
...Hogy vagy egyébként???Kigyógyultál már a vesemedence gyulladásból??
Susytunder- Te hogy vagy??Tüneteid mennyire durvák??....Tényleg mennyi van még hátra a felújításból??
Betty- Tényleg ritkán jössz te csaje!!! ( Bár most 1 napig én se voltam, úgyhogy jobb ha lapítok
)
Anita- Ez minden második babát váró fejében megfordul szerintem, hogy fogja-e ugyanúgy szeretni a másodikat is....De ahogy kibújik a kis jövevény, már el is dőlt szerintem
Kíra- Hogy vagy??Milyen volt a baba látogatás délelőtt??....Nem , hála Istennek nem dolgozom a hétvégén, a páromnak is leginkább péntekenként vannak a meccsek, így a hétvége szabad
Onlány- Már bocs, de egy oltári nagy paraszt a dokid
Tuti, hogy egy pörgő rúgással szivem szerint becéloztam volna a koponyáját a vaddisznónak
....Apjuknak szednie kell: cinket, Folsavat, Motrim 200 mg, Padutin 100KE, na ebből az utolsó kettőről még véletlenül sem tudom ám, hogy mi
Anyci hol vagy???????
Csip-Csip- te szegény!!Sajnálom, hogy egyedül leszel, pihenj, DVD-zz, esetleg főzz-süss valami finomat a párodnak mire holnap hazaér, én mindig azt csináltam mikor enyém Apjuk 3-4 napot mindig távol volt
Csajok én bebeszélem magamnak, hogy terhes vagyok
....Frankón érzek magamon tüneteket....Hasszúrkálás, mellbimbó fájás
...Mondjuk én képes vagyok terhesség nélkül minden terhestünetet produkálni , úgyhogy lőjjetek le!!!
...Elvileg jövő hét pénteken kéne megjönnie.....Na majd meglássuk, hogy mi lész belőle
Ahoz képest egyedül iszom itthon a gyümölcsös pezsit....Tisztára, mint egy alkesz, azt leszámítva, hogy az üveget nem tettem egy papírzacsiba és nem abból ittam, hanem egy pohárból
Na elteszem magam lányok holnapra!
Akit kihagytam volna annak is hatalmas ölelés!
Jó éjt nektek!
Szeretettel:
Ancsa