Új privát üzeneted érkezett!

Nálunk az jött be, hogy ha hiszti van, nincs játszótér :)
Vendég
 


Sziasztok!

Netti, gratulálok!!!

Böbi, Hmmm, dögös a fürdőruci! És szerintem rajtad is jól áll majd! ;

Én is Monastirban voltam nászúton az első férjemmel, klassz hely! De Sousse is jó hely, nekem Karthago volt hihetetlen élmény!

Panndi, Nagyon boldog születésnapot Zsófinak!! Megható a képsorozat!!!

Tinu, Én is nagyon kedvelem Ranschburgot, ahogy van! :) Tényleg használ hiszti ellen a megszeretgetés? És ezzel nem azt tanulja meg a gyerkőc, hogy nyugodtan hisztizek, anya mindjárt megölel? Csernust én sem kedvelem, rendkívül durva szerintem, bár aláírom, hogy valaki csak ebből ért, de nem kellene általánosítani. Nagyon kiváncsi lennék rá, hogy te mit gondolsz róla??

Annus, nagyon édesek vagytok a képen!! Ma már jobban aludtál? Izus jobban van?

Zsüci, ne gondold, hogy az 5. gyerek = a mindent tudok a gyerekekről állapottal (sajnos) :mrgreen:

Lányok, akinek Baby Björn kengurúja van. Lehet hátra is kötni, vagy ezt csak előre?

Csatlakozom a zombiklubhoz! :D 3. reggel kelek úgy, hogy azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány. :shock: Balázs nyafogva kel, szopizik, de nem alszik vissza, nyafog, megint szopi, megint nyafi...... egy éjszaka brrrrrrr sokszor. Még mindig nem tudom, hogy ez a fogacskája, vagy a torka? :? Pedig 5.baba! Akárhogy is elmúlhatna!

Mozza, ez már nagyon durva, tényleg ne hagyjátok szónélkül!!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Szofi: jégkrém éjjel??? Na csak nem abbahagytad a jó kis fogyinkat?! :lol: Én nagyon stagnálok, de még nem adom fel. Csak kell lefelé mennie, hiszen normál esetben többet eszek.

Évi: nekem az a mottóm, hogy nem a hisztit kell kezelni feltétlen mindig, hanem azt, amiért kitört a hiszti! Általában pszichológusként sem szabad tünetorientáltnak lenni, hanem meg kell szüntetni a mögöttes okot. Mivel abban egyetértek Ranschburggal, hogy a hiszti mögött a legtöbb esetben a figyelemfelkeltés vágya áll, ezért ha lehet és éppen lelkileg képes vagyok rá, akkor megadom a gyerekemnek azt, amire vágyik. :P Ahhoz még kicsi ennyi idősen, hogy elmondja nekem kerek, tagolt mondatban, hogy "édesanyám, arra van szükségem, hogy megszeretgess egy kicsit, mert olyan egyedül érzem magam". :lol:
Csernus - szerintem egyetlen páciensnek sincs arra szüksége, hogy észhez térítsék! Max. a szadomazo indíttatású embereknek jöhet be, de számukra sem megoldás, mert csak ugyanazokat a sémákat erősíti meg bennük, ami eleve patológia náluk. Ez nem gyógyítás. Persze aláírom, hogy nem mindenkit lehet meggyógyítani, de azért próbálkozni lehet.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Szép napsütéses reggelt mindenkinek!

Az én éjjszakám jó volt. Csend és nyugalom. Benji rendes volt, hogy ma mellőzte a sűrű ébredéseket.
Én már kitakarítottam. A járólapot ecetes vízzel felmostam és most csili vili az egész. Csak az ecetszag párologhatna el gyorsabban is.
Egyedűl vagyok ma is a gyerkőcökkel, apa suliban majd este jön valamik 6 körül.

Kép
Kép
incike
 
 


hello csajok,

indulnánk anyóshoz, öööö 1 hónap kihagyás után. Kicsit izgulok... AndrisMarci még nem kelt fel. Lehet tud valamit? :lol:

A férjem már elment reggel, felmondott 1 embernek a cégéből. Épp tegnap beszéltük, hogy mekkora lúzerek vagyunk, mi még sajnáljuk, pedig nagyon nagy szemétségeken kaptuk már rajta. Szóval egymást győzködjük tagnap óta, hogy igen-igen, meg kell tőle válni! (akit felveszünk az pedig egy 2 gyerekes apuka, szóval jót is teszünk :wink: )

Ildi, szerintem már simán kitart a tejed 1 hónapig, aztán úgyis csökkenteni kell a szopikat, az is sima ügy lesz!

Böbi, Daubner tökmagos pogi! Na olyat még sehol máshol nem ettem! Nyamm! :P Klassz a fürdőrucid!

Annus, szépségesek vagytok a képeken! Ott is egy torta... :lol:

Tegnap én kisfiam is olyan hisztis volt, hogy elmentem vele sétálni az erdőre. A kenguban 5 perc után bealudt...

Én a szülinapomra ország tortákat szoktam kapni. Tavaly előtt Madártej torta, tavaly Szatmári szilva torta volt, idén gondolom Pándi meggytorta lesz, majd jól meglepődök! :lol:

na :arrow: pakolok

Kép

Kép
adraci
 
 


Tinu
Nagyon cuki Csongi, ahogy betámadja a játszóka alsó részeit, mint 1 oroszlán , aki az utolsó harapást adja az áldozatának mielőtt kinyúlik végleg. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Szofi
Nagyon cuki Csani. Micsoda formás popsi. Kis tündérke ahogy élvezi a meztelenkedést.
Benji, mikor vetkőztetem óriási kalimpálással és szó szerint röhögéssel felyezi ki nekem az örömét. Ő is imád pucérkodni.

Kép
Kép
incike
 
 


Panndi
Zsófinak Very Happy Birthday.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu
Tüci és Marci között 1év 1hónap és 1nap korkülömbség van.

Kép
Kép
incike
 
 


Na gyorsan,mert Iza éhes picit!

Éjjel szupi volt,Iza már fél7től aludt és regge 6kor evett!!!Nem kelt éjjel!Nem kellett orrotszívni sem,nem szörcsögött!!!Néha megébredt,de aludt is tovább!!!!Hurrá!!!Na picit pihenni is tudtam,picit! :lol: :lol: Szóval már csak félig vagyok zombi 8)

Emese!
Mester utca 19 ha jól emlékszem...vmi ált iskola medencéje!Hétfőn felhívom őket hogy megy a dolog.Vasárnap 9kkor lenne amúgy.

Torta! Itt vettem nem messze a Tűzoltó utcában.Mellis István a cukrász vagy ki.És ez egy áfonya torta volt.Nem sok választék volt,mert nem rendeltem meg előre!A többi ami volt azt mindet előre rendelték...de ugye nem tudtam h nem lezs időm sütni.De fini volt amúgy!Ugyan itt vettem a mozdonyt is Vanni!Volt nagyobb is :lol: :lol:

Na megyek,mert visít itt egy gyerkőc :wink:

Aztán irány a Lurdy,kopaszi gátat kihagyjuk,majd jövőhéten megyek inkább...

annus11
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Csak sikerült bekukkantani ezúttal délelőtt is. :-)
Az éjszakánk pihentető volt ezúttal, Lilla baba este 8-tól reggel 8-ig aludt, igaz, közben 4X felkelt, de 10 perc szopival mindig vissza is aludt. Ez most jól sikerült, nem volt éjszakai ébrenlét és ordítás, egész jót aludtam. :)

Anita!
Én drukkolok neked, hogy jöjjön össze a párodnak valamelyik munka. Persze az lenne az igazi, ha együtt maradhatnátok.

Vanni!
Én sajnos eléggé sokat eszem, de nem csak a szoptatás miatt, mindig jó volt az étvágyam, ami meg is látszik rajtam. :?
Amikor Lilla baba születése után hazajöttem a kórházból, néhány napig nem tudtam enni. Valami hormonális dolog lehetett, de egész nap elvoltam egy joghurttal. Persze csodálkoztam, hogy miért nem indul be jobban a tejem. Aztán elmúlt, visszajött az étvágyam, tejem is lett szerencsére. :)

Popsitörlő:
Én nem ragaszkodom egy márkához, ahol éppen vásárolok, és akció van, olyant veszek. Sokfélét ajándékba is kaptunk, olyan eget rengető nagy különbséget én nem látok köztük. Az tud idegesíteni, ha egyszerre több törlő jön ki a csomagból, és a gyerek ott áll mondjuk kakis popsival. Ilyenkor fél kézzel fogom a gyerek lábát, fél kézzel meg a törlőket próbálom szétválasztani. :roll:
Amúgy a Lidl-es Cien jött be legjobban, aranyos minták vannak bele nyomva, az illata is jó, és elég nagy darab. Kb. olyan, mint a Pampers, csak egy kicsit nagyobb.

Vanni:
Nem tudom, honnan vettem a zombiklubot, de vagyunk már néhányan benne, azt hiszem. :?
Tegnap sétálás közben a szomszéd lány (szintén májusi babája van) nagy ártatlan szemekkel rám nézett és azt mondta:
"-Ugye, mennyivel könnyebb most, mint az elején?"
:roll:
Persze neki átalvós babája van.... :wink:

Tinu:
Lehet, hogy én is rendelek egy olyan tornáztatót, annyira édesen játszik Csongi vele. Látom, ő is mindent a szájába töm. :)
Rendben, akkor menjünk együtt az előadásra. :)

Lilla baba elcsendesedett, hátha tudnánk egyet reggelizni.
Sziasztok: Réka

rekap
 
 


Jó reggelt!

Tinu,
persze, h nem kell valakivel mindenben egyetérteni, de pont azért kerestem más könyveket is, mert Ranschburg bánál nem találtam mindenre olyan megoldást, amit el tudok fogadni! Ami pedig Csernust illeti, tudtommal ő nem pszichológus, hanem pszichiáter, vagyis orvosi végzettsége van. Anno, amikor drogosokkal foglalkozott, szerintem kifejezetten hasznos lehetett az arrogáns, provokatív stílusa, ráadásul (mivel ő maga is függő volt) "hiteles" is volt az ő szemükben. Ma már tényleg nagyképű inkább...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jó reggelt!

Tinu,
Csongi :lol: :lol: éhezteted ezt a gyereket, vagy mi, hogy ilyen lelekesen veti rá magát a tornáztatóra? :D

Annus,
köszi a babaúszásos helyszínt! Megnéztem, ott vana Molnár Ferenc ált. iskola, és van medencéjük. Nekünk tök jó lenne, mert közel van, 15-20 perc ott lennénk.

Vanni,
én is sztm sokat eszem,de majd leadom, ha Bogi nem szopizik már.. reggeli 2-3 zsemle, ebédre mindig vagy krumpli, vagy tészta köretnek, aztán vacsi szintén 2-3 szelet kenyér v. zsömle... napközben meg gyümi, keksz stb...

Adraci,
jó anyósozást! :)

Bogi kelt megint 4-kor meg 6-kor, de visszaaludt elég hamar szerencsére...

emese1979
 
 


Huhh, mire visszaolvastam, semmire nem emlékszem, amire reagálni szerettem volna..... :(
Rengeteget írtok, lehet wordpad-ba jegyzetelnem kéne??? :?:

Netti!
Neked utólag is nagyon sok boldogságot kívánok!!! :D :D

Mozza!
Azért ez sztem se normális, hogy hajnalban kezdenek a munkások, ezt tuti nem lehetne. :evil:

Nagyon jó recepteket tettetek fel, a tejbegrízes túrógombit, meg Zsüci csokis muffinját jövő héten meg is csinálom, nyaminyami :P :P

Daubner nekem is a kedvencem, esküvőnkön nekünk is onnan volt minden, meg már 10 éve ha torta, csak onnan. A gouda sajtos pogi és a tökmagos is isteni :P

Babauszis képek nagyon jók, én még nem csináltam, majd ha egyszer apa is eljön, fotóz.

Minden szülinaposnak és névnaposnak sok-sok boldogságot!!! :D :D

Az egyen tornáztató Lénának is bejön, most kezdi el igazán élvezni, nagyon leköti.

Tegnap átvettem a mei tai-omat, húúúú zongorázni lehetne a különbséget közte és a babybjörn között....
Isteni kényelmes, nem is érzem, hogy rajtam van a gyerek, még a gerincsérvemmel is bírom cipelni. A kenguruban leszakadt a hátam 10 perc után :?
Én is onnan vettem, amit belinket Gyöngyi, BORA.
Ezt is lehet hátra kötni, meg oldalra, szóval aki kényelmes hordozót akar, annka hajrá mei tai. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Na egyre inkább kezd érdekelni ez a mei tai..

Gyöngyi, Barbi, többiek,
belinkelnéd mégegyszer, ahonnan vettétek? Attól a lánytól van, aki itt is hírdette?

emese1979
 
 


A mei tait egyedül meg lehet kötni?

emese1979
 
 


Jó reggelt!

Barbi, rülök, hogy begyere a mei tai...

Tudja valaki, hogy miért jó a gyereknek, ha a babauszin lenyomjuk a víz alá? Gondolom nem azért csináljuk, hogy lássuk, mennyire vicces, hogy nem fulladt meg...

Vanni, (ez az én véleményem, nem tudományos, csak józan paraszti ész), szóval szerintem a szervezeted pontosan tudja, hogy mire van szüksége! Ha nem kívánod a rengeteg disznót tésztával, ne edd. Szerintem fokozatosan változtass az étrenden, nehogy megzavarja a tested a hirtelen változás. De ha nem kívánsz sokat enni, hát ne egyél. Arra figyelj oda, hogy változatos legyen, és több szénhidrát... És persze figyeld a tejet, de nektek van mérlegetek, szóval azonnal látod, ha gáz van. De nem lesz.

Csongit megzabálom! Azonnal le akarom foglalni az egyszerlesz lányomnak férjül!!!!

Incike, Csani is egy pucérkirály - ezt azért a talikon mégsem mutathatom be...? :lol:
ű
Adri, minden Ok lesz, legyetek kedvesek, elnézőek, szerintem nagyon fog örülni nektek! És az uradat előre csitídsd: bármit mond, egyik fülén be, a másikon ki, TE majd reagálsz! Aztán itthon kifüstölögheti magát NEKED...

Tinu, öhm, hát tudom, hogy gáz a jégkrém, de vacsi helyett volt... Elkönyveltem szénhidrátnak... És különben sem ettem utána 8 óráig :P És sajnos a maradék pezsgőt is megittam! :roll:

Jajj, ma 4 hónapos Csani. EAndrissal elolvastuk a 4 oldalas részletes szüléstörténetét, amit írtam... (a blogban a rövidített verzió van), és annyira jó volt... Az első hónap alig akart eltelni, most meg már egy harmad év - mint egy szemvillanás. Sírni támad kedvem, mert lelki szemeim előtt látom, hogy holnap már érettségizik.

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsüci: azt tudom, hogy Csernus pszichiáter, de nekik is lehet pszichoterapeuta végzettségük (az egy plusz képzettség - pszichoterapeuta csak pszichológus vagy orvos lehet). Na szerintem Csernusnak nincs, és amíg nem úgy szerepelt a médiában mint terapeuta (azzal a hülye műsorával), addig ez nem baj. Amúgy a drogosokat sem pszichoterápiával kezelte, gondolom. Csak elbeszélgetett, elordibált velük, ez még nem pszichoterápia.

Kép
Kép
tinu
 
 


Inci: Marci 1996. február 18-án született? Vagy mikor? Nekem nehezemre esik a számolás. :roll: Biztos a fogyókúra teszi, kevés az agysejtjeimnek az energia. :oops:

Szofi: nem a jégkrémen akadtam fenn feltétlen, hanem az időponton mellé. De sebaj, csak kérdeztem, hogy csak felfüggesztés volt, vagy teljes abbahagyás. :P Azért adjuk meg az esélyt leendő kislányodnak, hogy maga válassza ki a párját! :lol: Persze biztos vagyok benne, hogy csakis jó parti lehet Csongónak. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,
ennyi opportunizmust engedjünk meg neki: pszichoterápia vagy ordibálás, a drogosokkal végzett munkája sikeres volt... A tv-műsorral kezdett mélyrepülni személyisügyileg, az tény. Azt amúgy nem tudtam, hogy a psziterápia külön végzettség... :oops:

Akit érdekel: most hétvégén van a KÖN (Kulturális Örökség Napjai), amikor be lehet menni egy csomó olyan helyre, ami amúgy nem nyilvános, pl. Sándor-palota, MTI-székház, Atomkutató intézet (oda sajna csak 16 év felett, nem tudom, bébivel beengednek-e) plusz ingyen vagy kedvezményesen lehet múzeumokba is bejutni! Részletes program itt: http://www.oroksegnapok.hu/index.php

Kép

Kép
zsüci
 
 


2005.12.16. Marci
2006.11.15. Tüci

Kép
Kép
incike
 
 


Hűűű, na én is itt...

Emese: www.borameitai.gportal.hu Szerintem egyszerűbb lehet a mei tait megkötni, mint a kendőt. Persze nem vagyok szakértő :wink:
Barbi, dobsz fotót a mei tai-ról? Kíváncsi lennék.

Apropó, Szofi te is tartozol még egy ergós képpel :-)
Csanit Isten és két szerető szüleje éltesse 4. hónapja alkalmából.

Panndi, Zsófid szépséges kisnagylány. És az a torta.... mmm...
Ma kéretik sütimentes napot tartani. Senki ne tegyen fel tortát, különben azonnal meglátogatom és megeszem :-)

Csongi egy tündérmazsola. Tinu, ő saját maga helyváltoztató mozgásával keveredett ki a tornáztató alól a tornáztató mellé??? :shock: Hű...ficerekirály...

Évamama, Marci is nyüszögi, de egy kis alvással fel tudom tölteni. Bár mintha nyílna ki a csipája cukigrófomnak és ugyanezzel a nyüszögéssel fejezi ki, hogy menjek és azonnal álljak a rendelkezésére. Amit én persze meg is teszek... :oops: Az apja e téren jóval "keményebb". Kicsit dilemma nekem, hogy ha már úgyis itthon vagyok, foglalkozom vele, amikor ébren van, de valahol az egyedüli játékra is szoktatnom kéne. Kéne? :oops:

Adraci, jó anyósvizitet, biztos minden rendben lesz. A tortáid meg...nos...életveszélyesek :-)

Zsüci, apa nálunk tuti odalenne az atomkutató intézetért. Mondtam is neki, a gyereket 5 éves kora előtt nem engedem tudóstáborba meg sakkszakkörbe :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na én már előkészítettem a mákosgubát már csak a kellő pillanatba be kell tenni kicsit a sütőbe és kész is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.09.19 10:20-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Ja, Réka: ha nem is lesz külön szoptatós helység a babahordozós helyen, én akkor is merek majd ott szoptatni. Ott nem fognak kinézni, az tuti!

Zsüci: és azt ki mondta, hogy Csernus sikeres volt a drogosokkal való munkájában? Na mindegy, nem voltam ott, de csak azért, mert Csernus ezügyben lett ismert, még nem azt jelenti, hogy valóban jó volt. Ez egy igen kevéssé sikeres terület, nem hiszem, hogy képes lenne felmutatni csodastatisztikát. Az igaz, hogy a legtöbb rehab (nem addiktológia, mert Csernus ott dolgozott) katonai diktatúra, de jártam olyan rehabban is, ahol a személyközpontú pszichológia volt a nyerő, nem volt ordibálás, sem semmi ilyesmi, mégis csodálatosan rendeződtek a betegek. A hitelességről meg megint eltér a véleményünk. Személy szerint semmilyen betegség esetén nem tartom hitelesebbnek azt a pszichoterapeutát, aki már átesett olyanon. Nem biztos, hogy nyugodt szívvel mennék el öngyilkossági gondolatokkal olyan szakemberhez, akinek már volt öngyilkossági kísérlete. :roll: Szerintem egy segítségkérő, elkeseredett embernek az odafigyelésre, empátiára és nyitottságra van szüksége, nem arra, hogy leordítsák a fejét. Persze a drogfüggők (heroinisták) akkorra már olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek, hogy már az is mindegy, ha lealázzák őket, csak valaki rántsa ki őket a szarból. Persze Csernus megtestesít(het) egy kemény kezű apafigurát, ez jó lehet olyannak, akinek ebből van/volt hiánya, vagy ellenkezőleg, neki csak ez jutott otthon és ez gerjeszt benne bizalmat, de szerintem nem jó erre alapozni egy terápiát.
Ja igen, pszichoterápiás képzésbe az mehet, aki vagy kliniai szakpszichológus (vagyis nem sima pszichológus diploma, hanem utána még 4 év szakképzés ), vagy orvosi végzettségű (nem feltétlen pszichiáteri!), + van már több éves terápiás, klinikai tapasztalata. Még én sem vagyok pszichoterapeuta egyébként, most fejeztem be a klinikai szakpszichológusit. Majd egyszer elvégzem a terapeutát is, de most egy kis pihi. Mert ez csak egy általános képzettség, kell lennie hozzá még módszerspecifikus képzettség is (vagyis egy adott terápiás módszer, technika ismerete). Nekem ez lesz mindjárt kész a pszichodrámával. Megvan viszont már az autogén tréning, meg majd talán egyszer megpróbálkozok azzal is, hogy pszichoanalitikus legyek, csak az nagyon hosszú képzés. Vagy gyerek-pszichoanalitikus. Mert természetesen ez is külön van. :roll: Na mindegy, remélem, van még hátra néhány évtizedem. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu,Zsüci
Nem lehet, hogy Csernus azért elismert, mert valójában ő is pszichiátriai eset? :shock:

Kép
Kép
incike
 
 


Inci: neeeeeeeeeeem :lol: . Tüci 2007.01.17.-én született.

Gyöngyi: hát, nem ugyanabban a napszakban készült a kétféle kép. Fogalmam sincs, hogy ki tud-e ficeregni a tornáztató alól, de valszeg igen. :lol: És szerintem nem kell egyedüli játékra tanítani a gyerekeket. :P Nem mondom, hogy folyton mellettük kell ülni, de nekem ezzel a "tanítás" dologgal van bajom. Az én szótáramban azt jelenti, hogy valami dologra rá akarod venni, ami magától nem jutna eszébe, vagy nem lenne igénye.

Kép
Kép
tinu
 
 


Inci: :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Úgy látszi akkor én sem tudok számolni. Ez gáz, pedig eddig még nem volt ilyen problémám. :oops:
Akkor 2év 1hónap 1nap van köztük.

Kép
Kép
incike
 
 


Gyöngyi,
esetleg nálatok majd kipróbálhatoma mei tait?
Imádom a kengurut, meg Bogi is, de már kezd benne nehéz lenni, pedig még nincs 6 kiló... és én elég sokat megyek vele kenguruban, szóval kéne vmi, amiben jobban birom...

Bogi is egy darabig elvan egyedül, játszik stb., ez van, hogy fél óra, van hogy másfél... utána igényli, hogy szórakoztassam, énekeleni kell neki, foglalkozi, aztán utána szépen elfárad, és megy csicsikálni...

Akartam venni őszibarackot a zöldségesnél... nem volt, és jövőhéten már nem magyar barackot kap :( :( remélem piacon még van!!! Hétfőn kimegyek.
Na másik, anyuka vett gyümölcsöt a kiisfiának - volt ringló, szilva, körte, nekarin, szőlő - anyuka mit vett?? Banánt és narancsot...

emese1979
 
 


Gyöngyi
Tanítani nem kell. Megtanulja magától az egyedüli elfoglaltságot, de tény, hogy nem szabad mindenféle sírásra odaugrani hozzá, mert akkor nem lesz 5 perc nyugtod sem. Rafkósak ám ezen a téren.

Kép
Kép
incike
 
 


Emese
Banán ok, de narancs és társait még nem lehet ilyen pici babának adni.

Kép
Kép
incike
 
 


szofi :lol: :lol: :lol: Itt röhögök a babaúszásos kérdéseden :lol: no nem a kérdésen, mert az engem is érdekel, miért kell lenyomni a gyerek fejét a víz alá (ja, mert élvezik, persze), csak ahogy feltetted a kérdést :lol:

Mi megjártuk a rossmannt, nem is volt olyan messze, fél óra babakocsival, Zsófi nélkül ;) Meg volt mellette egy kínai bolt is, jól bevásároltunk Zsófinak, olyan szép Cactus clone ruhák voltak!

Köszöntéseket mégegyszer köszönjük, hát így indult ma útnak az én nagykislányom :)
Vendég
 


Szóval így... :roll:

Kép
Vendég
 


Emese, nekem sajna nincs mei tai-om, csak kinéztem egyet :wink: De az is inkább női lelkemhez szólt a szépségével, nagy szükségem most nincsen rá :oops: Az Ergo tökéletes választás volt (kényelmi és egészségi szempontból), egyelőre maradok e mellett. De talán ha Barbi elhozza, akkor az övét biztos kipróbálhatod.

Piacos anyuka meg nagyon okos volt...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Fruzsi eszi a párnát :D

Olyan fura, hogy ma csak ő van itthon, olyan, mintha nyaralnék :)
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök. Mazsola mostanra fárasztotta le magát (és engem). Az éjjelünket nem részletezem: hány álmatlan éjszaka után lehet a zombiklubba jelentkezni?
Mindegy is, nekem biztos megvan annyi... :? :lol:
Tinu, Réka: ti lesztek a küldöttjeink az előadáson - aztán leírni minden hasznosat!

Ma esküvőre megyünk, jó friss leszek :(
És igyekszem nem túl sok sütit enni :wink:

Tinu, Reny: köszi, h írtatok. És ez a középfülgyuszi mitől van? Bocsánat, de aggódós vok ezen a téren.

Tinu: Csongi édesen elvan: tornáztató = fogyóeszköz? :lol:

Na megyek vasalni, szépenkinézni, előtte meg kis torna, h szép legyek az új rucimban. Vennem kellett ugyanis, mert a régiekbe még mindig nem férek bele, khömm... :oops: 8)

Mindenkinek szép napot és lehetőség szerint jó pihit! :D

KépKép

Kép
hase
 
 


Csilla
De irígyellek. Én ennék sütit és utána ráérnék fogyózni. :lol:
Jó szórakozást nektek.

Kép
Kép
incike
 
 


Csilla: a középfülgyuszi akkor lesz, ha a felsőlégúti fertőzés továbbmegy. Ez egy szövődmény. Nátha, aztán ha nem szívjük elég jól az orrát, akkor lehet belőle fülgyuszi, tüdőgyuszi, mandulagyuszi, arcüreggyuszi, attól függően, hogy hova húzódik a gyulladás. Vagyis a kulcs, hogy a takonyt megfelelő sűrűséggel kell kiszívni az orrból.

Inci: ez a mágnás tészta az az összemorzsolós, ugye? Mármint nem kell a vajat megolvasztani, hanem csak összemorzsolni a liszttel?

Kép
Kép
tinu
 
 


Fruzsi elaludt szopi közben :roll: Zsófi jelenlétében sosem szokott :lol:
Vendég
 


Emese!
Majd elviszem Gyöngyihez és ott kipróbálhatod :wink:
Én második próbálkozás után előre simán felkötöm magamra Lénát, a hátamra egyedül nem mertem......na majd később :P
A kendőt én nem szerettem, Noel-nél volt, de ez sokkal egyszerűbb, kényelmesebb, nem meleg.

Gyöngyi!
Egyébként az ergo ugyanaz elv alapján működik, mint a mei tai, a derekadra van kötve, így a terhelés nem a válladat húzza, hanem eloszlik.
Szóval sztem ugyanolyan kényelmes lehet mind a kettő, ha valaki nem szeretne kötögetni, akkor az ergot választanám a helyében :wink:
Még én is gondolkozom rajta....... :oops: :P

Csilla!
Jó esküvőzést, egyél fini sütiket is, ki ne hagyd :wink:

Szofi!
Állítólag így lehet megtartani a búvárreflexét a babóknak és akkor így úgy érzi magát, mint az anyaméhben......

Én 40 perc alatt összedobtam egy carbonara tésztát, meg egy túrós-málnás sütit :P
Tésztaevésen már túl is vagyunk :D
Süti sül, meg is nézem, hogy áll......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Panndi!
Mi is szalmák vagyunk, pontosabban csak Lénus van :wink:
Anya elvitte a fiúkat hétvégére.
Édes Zsófi a hátizsákkal :D

Tinu!
Csongi nagyon huncutul játszik ezzel a tornázóval :D

Ja TALI!
Van nálam hely, lenne jelentkező, akit elvigyek?
Nem kell hordi, van a kocsiban kettő :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi...hátha tudsz segíteni. Már olyan régóta nézegetem ezt az ebay-en:
http://cgi.ebay.co.uk/NEXT-Patchwork-Car-Cars-Wall-Borders-2-X-5-Meters-BNIP_W0QQitemZ220480118079QQcategoryZ20430QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BIEW%252BFICS%252BUFI%26otn%3D11%26ps%3D63
Jaj,nagyon szeretném... Nem tudod, ez a patchwork cars sorozat már kifutott széria? Egyáltalán a magyarországi next boltban vannak ilyenek? Vagy csak ruhák?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na ilyen van nekem, de élőben sokkal szebbek a színei

Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi, ezt kitől vetted?

Neked még furább lehet csak Lénával lenni :)
Vendég
 


Kipróbáltam a hátonhordást. Ergóval jó, szerintem már elég nagy hozzá Csongó, csak egy picit aggódom azon, hogy szerintem a kendő még jobban tartaná a hátát. Erre felszereltem a hátamra kendővel, DE: 1. csak akkor tudom felkötni, ha leveszem a lábáról a sínt, 2. tééééééééééééépi a hajamat! Ha Ergóval van fent, akkor nem éri el a hajam. Most nem tudom, mitévő legyek. :roll: Viszont CSongi tökre élvezi, mert kilát simán és tud nézelődni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi!
Nálunk sajna semmilyen lakáskiegészítőt nem forgalmaznak, csak ruhát :(
Szóval nem is tudom, hogy ezt most lehet-e kapni next boltban, de itthon ugye nem, az tuti :?

Most néztem a next honlapját, ez szerintem egy régebbi modell, de egy tekercs bordür 8 font.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Csongi rágja a nyelvét. Igen vicces. Más baba is? :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi!

Erről az oldalról, amit Gyöngyi is belinkelt: http://borameitai.gportal.hu/

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Mi mostanában kenguruzunk, most az jobban bejön neki :)
Vendég
 


Naháát, mennyi Bora MT! Barbi, nekem konkrétan tök ugyanilyen van! S-nal most tanulgatjuk a háton hordozást, húúú nagyon jó (lesz), de még hozzá kell szokni, erősen. Eddig csak férji felügyelet mellett mertem, akkor nem bénázok annyit és S sem veszti el a türelmét. És nagyon élvezi ő is, teljesen jó helyen van ott :). (De egy kendőt azért szívesen kipróbálnék én is...)

Panndi, cuki ez a kis kerekfejű kétévesed :).

Hisztis dolog: halkan merem megjegyezni, hogy szerintem az ignorálós módszer igenis működik sokszor. Eleinte nekem is borzalmasan nehezen ment, de mikor láttam, hogy ettől tényleg abbahagyja, anélkül, hogy lelki sérült lenne :), meggyőzettem. J-nak voltak bizarr dolgai (fej a földbe ütögetése, nem tudom, honnan vette, de elmúlt). Persze utána meg lehet szeretgetni, sőt kell is :). Megint egy zárójel: pont ez a fejbeverős dolog nem múlt el, az odamegyek-és-megölelgetem módszerrel, pedig először ezt csináltam. Konkrétan semmit nem javult a helyzet. De az ignorálással elmúlt - persze ez is biztos gyereke válogatja. Meg az is igaz, hogy amit az ember először rossznak ítél gyereknevelés terén, lehet, hogy egy hónap múlva már lelkesen gyakorolja :). Mi is nevelődünk, na.

Szofi, csak tippelni tudok úszás ügyben, de gondolom az az értelme, hogy fenntartsák a búvárreflexet, nem? Asszem ezt barátságos pancsolással nem lehetne elérni :).
kalloni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: