Új privát üzeneted érkezett!

Bobó: köszi a jelszót!

Kép
jovana
 
 


chardonnay! Engem elküldött a védőnő vérvételre. De tegnap a dokim egy szóval se mondta, hogy CTG-re kell mennem. Ezek néha annyira meg vannak keveredve :)

Sziszkónak én is elküldtem priviben a jelszót, biztos ami biztos.
Vendég
 


Hűűű csajok!

Nem nézek erre 1 napig és tessék!

Most is az iwiw-re léptem fel erre, látom az ismerősök friss képei között, hogy NINI NITA pici babával van, mondom megnézem, hiszen Máténak már láttam a képeit, erre ÚÚÚÚÚ látom már Barnuska bújt elő!:)




NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK, és SOK-SOK TEJCSIT!

Most megyek visszaolvasni! :D
hajnalocska
 
 

 
 

Sziasztok :)

Mindenkinek - most nem írom le név szerint - köszönöm hogy ennyire kedvesen reagáltatok a tegnap esti merengésemre ...
Hihetetlenül ilyen hangulatban vagyok állandóan, nem is értem magamat.
De nagyon jól esett a pozitív visszajelzésetek tényleg!
Jó hogy van ez a kis csapat!!
szóval köszi :)

Till :)
tényleg ne parázz a súlyodon - könnyű mondani tudom, én is ezt csinálom. Minden nap mérem és szinte félve lépek a mérlegre hogy mit fogok már látni ...
De olyan kis vékonka vagy, hidd el az elsők közt leszel aki olyan lesz mint régen szülés után!
Azért híztál kilóban többet - bár ez sem sok - mert minuszról indultál.
Szóval egyél ami jólesik szerintem, van elég nyűgünk most ezen kívül is. Én is eszem pedig 15-nél tartok, de már nincs erőm megállni a kajálást :)

Csibe, Screen :) - jól bírjátok! én nem merem bevállalni a mozit, egyrészt mert parázok hogy nehogy ott jöjjön a magzatvíz meg azért is mert sok a beteg ember ...

Screen :) -
én hiszek abban hogy a gyerek "választja" a szülőt, tehát az lesz neki a legjobb amilyen anyukája és apukája van.
Pont annyi szeretettel és türelemmel amennyi van :)
Nagyonsokszor szeretnék, szerettem volna jobb és türelmesebb anya lenni - amilyeneket a nagykönyvben írnak :) - de nem megy.
Ilyen vagyok. Úgyhogy próbálom letenni ezt a dolgot.
Nem könnyű, de ne aggódj Te leszel a babódnak a legtökéletesebb a világon!! :D :wink:

Sziszkó :)

gyomorégésre én Rennie - t nyomok sajnos semmi házi praktika nem vált be ... az viszont hat villámgyorsan.
És lehet terhesség alatt szedni.


Lili :)

akkor ahogy írod lassan Téges is felveszlek az "izgulhatunk értük" listámra :lol: :wink: - húhh begyorsulnak mindjárt itt az események!!

Sünci :)- diéták királynője!! gratulálok - bár kényszerből, tudom - de Te legalább formába hoztad magad amíg mi elbálnásodtunk :lol:


Ginuska :)
nagyon vigyázz magatokra!!! pihizz sokat!

Anyabébi :)

hát a szívemből írtad - én is pont így érzek! a szüléstől nem a találkozástól annál inkább félek ...
na de ez az élet rendje, remélem minden okés lesz ...
Pocak kiiiirááály!!!

mi ez a köröm mizéria?? én még nem is halottam ilyet ...
- kövezzetek meg - DE nekem pl. műkörmöm van aztán még senki nem szólt hogy azzal nem lehet szülni ... akkor pedig lakkal is lehet, nem?

Na gyorsan megyek mert a Mammutban talizom a volt kollégáimmal egy vacsi erejéig :) - mindenki vigyázzon magára :)




Szmetnek ezúton is gratulálok!!

Kép
zsrit
 
 


Jovana!!!! Kemény, fasza csaj vagy te, nem kell az EDA!!!

Jaj, megnéztem Nita képeit az iwiwen, Barni édi!!!
anyabebi
 
 


Garázdálkodtam, és jelölgettem iwiw-en... :oops: :oops: :D :D
bobóbaba
 
 


Sztercsi: Gondolom másnak akartad elküldeni a privit, de azért köszi, aranyos vagy!!! :lol: :lol: :lol:
bobóbaba
 
 


Jelszót kérek, és indokot! :lol:

Na így biztos megsajnál valaki!:Đ

Hűűű, éppen a végigolvasás közepette néztem, hogy a tábli szerint ki van Velem egy időre kiírva! És Szmet is ott volt olvasom tovább a fórumot erre tessék, neki is ezúton nagy gratula.

Bár szerintem még húzzuk októberig együtt, mert az én NST-men is elég sima a méhtevékenységes vonal, de azért Anyabébi beírom a számodat a telómba, biztos ami biztos! :wink:


Apa már nagyon próbálja megbeszélni a fiacskájával, hogy hétvégén kibújhat! :D


Pattogó:
Én folyamatos pókvadászatban vagyok, mert itt qrva sok van, már nem ijedek meg, ha látok egyet (kivétel, ha nem rajtam van), csak rárontok a papucsommal, ill. egyéb rovaroknál ráküldöm, a házi rovarirtót a Misi "fiunkat"(cicánk)!:) :lol:

Én ma egész nap csak zabáltam, sőt éjjel is. Tehát beálltam én is ebbe a sorba.

Éjszaka már azt álmodtam, hogy megszületett a pici Panti fiunk, olyan jó lenne már!!! Na, de addig is szépen mocizik itt Apának, meg Anyának a pocakban, ügyi fiú Ő! :lol:
hajnalocska
 
 


Hajnalocska: Repült a privi!!! :wink: :D :D :D
bobóbaba
 
 


Bobó-Csilla: KÖSZI a gyorsaságot!;)
hajnalocska
 
 


JESSZUSOM, CSAK 1 NAPOT NEM VAGYOK ÉS ILYEN FONTOS ESEMÉNYEKRŐL MARADOK LE!!!!!! Annyira boldog vagyok, el is érzékenyültem olvasgatva a soraitokat!!!!!

DRÁGA NITA!!!!!!!!!!!! SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS BARNUSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZMET GRATULÁLOK RICSIHEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jó Nektek, már én is úúúúúúúgy várom a kicsi lányomat!!!

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat az évfordulónkhoz,bár sajnos csak egy szokványos nap volt ez is, semmiben nem különbözött. Még csak fini vacsi sem volt. Meg is sértődtem rendesen, mert szerettem volna kettesben lenni vele.
A párom hozott nekem ajándékba egy kabátot, amire mellesleg abszolút nincsen szükségem, de nem akartam letörni és azt mondtam nagyon örülök neki. Talán majd jövőre bepótoljuk az elmaradt ünneplést.

Pattogó: hát a görögök között is biztosan vannak azért olyanok, akik mindent ünnepelnek, csak ez a család nem olyan. De az biztos, hogy a legtöbben nem olyan vendégszeretőek, mint ahogyan azt mutatják a túristáknak. Sokan azt nézik milyen hasznuk lesz belőle. Én már itt sokmindent láttam, hallottam.

Aisha: úgy látszik mi magyarok sokkal romantikusabbak vagyunk...de azért nekem is sikerült már rá-rá nevelgetnem dolgokra a férjemet. Elvégre fontos dolgok ezek és összetartják a párokat úgy gondolom.

Anyabébi: ha tényleg október 15-én szülök, akkor az is csütörtökre esik!!!!!!! :D :D :D szóval tényleg lehetne ez "csütörtökön szülünk topik".

most megyek, millió puszi mindenkinek

vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Ja, én is kérek jelszót Bobó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thank you előre is!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Pont most garázdálkodtam az új jelszóval a gmail-en és, megállapítottam, és pont utánad írok Betty, hogy nagyon édes az a kép ahol Iliász a pocidhoz bújik!:D:)

És hát 142/70 volt a vérnyomim. Azt mondta a védőnő, hogy azt úgy is ott döntik el majd, hogy császár vagy sima szülés, itt Veszprémben nem szeretnek nagyon császározni állítólag!
hajnalocska
 
 


Elküldve... :wink: :D :D :D
bobóbaba
 
 


Köszönöm a jelszót!

Nagyon édes Nita Barnusa!

Szmet
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég
 


Sziasztok!

Naszóval nagyvonalakban.

Csütörtökön szülünk. Én pénteken szeretnék. :D Lehetőleg reggel. És gyorsan. EDA nélkül, és alig fájdalommal. És gyorsan. :roll: :lol: :lol: :lol:

EDA: Nem kell. 2x nem kellett, most sem fog jusztsem. Meg a dokim amúgy is ellenez mindenféle fájdalomcsillapítást, ha rendes ütemben tágulok.

Kaja: Hát nem tudom. Hol zabálok, hol nem. Ma pl az egész napi kajám 3 egész zacskó puffasztott kukorica nyavaja. 50 ft egy zacsi, és imádom. :roll: Bár most lett kész a pöri tarhonyával. Apropó nem tudna valaki megdobni koviubival?? Azt nem vettem hozzá.. :evil:

Ma keresztbe kasul mászkáltam a falun. Külön élmény, hogy völgyben lakunk, az ovi, a boltok, a posta, és a gyerekorvos is dombtetőn van. Kivéve a művház, mert az a következő völgyben. Tehát. Reggel 6 kelés. Fél 8-kor indulás az oviba. balra el fel a dombra, kb 1 km felfelé. Félúton eszembe jut, hogy hoppá otthon maradt a pénztárcám.. Vissza haza, aztán nyomás az oviba. Fél 9-re érkezünk. Vivi lead, irány a posta ami a másik oldalon van szintén dombtetőn. Dombról le, dombra fel cirka 3 km. Postánál apa bevár. Negyed 10-kor érkezik. ( 12-kor indul dolgozni.. ) Közben jön egy info, hogy a művházban cipővásár van. Apusnak úgyis kell cipő, tegnap panaszolta, hogy lyukas a csukája. Jó tovább a művházba dombról le km 1 km. Művházból ki, dombra fel, útközben bemennék a gyerekorvosi rendelőbe Vivi igazolásáért. 10:30-tól van rendelés, 10:36-ra beesem, sehol senki. F@sza, jöhetek vissza. Apussal rohanás boltba, mert legalább 3/4 óra mire hazatotyogok, és apusnak 11:30-kor indulni kell az állomásra. Boltba el, kaja vesz, rohanás haza. 11:15-re hazaérünk, Lara elaludt. Megvártam apát a kapu előtt Larával. Nyomás vissza. Kiérünk az állomásra 11:46-ra. Kis pihi, míg jön a vonat, aztán fel a gyerekorvosi rendelőbe. Asszisztens nincs bennt. Majd jön. Jó addíg elmentem vásárolni, majd vissza. Asszisztens már nem jön vissza. Na akkor ráront a gyerekorvosra az igazolásért, majd pingvinjárásban haza battyogás. Nehezitésképpen cipő közben feltörte a lábam 2 helyen. Hazafelé boldog-boldogtalan megállít, hogy hogy vagyok, hogy bírom, mennyi van még, mekkora pocak, biztos, hogy egy? Biztosan fiú. Úgysem fogom okt végéig húzni, nagyon lennt van a pocak. Belül sikítok, mennék, de én aranyos vagyok és türelmes ( b@ssza meg.. ), majd a 20 perces utat bő 3/4 óra alatt teszem meg hazáig. Az utca elején még egy kellemes hasmars is elkap, csakhogy legyen valami izgi is. Negyed 2-re értem haza, lábaimat nem éreztem, hasam betonkemény, senekem begörcsölt. Aztán egy másfél óra pihi ( lett volna egyhuzamban, ha közben el nem kezd esni odakinnt az eső, és miért ne kinnthagytam a babakocsit. így rohanás le, babakocsi becincál, és vissza pihizni. ) Aztán 3-kor indulás Viviért az oviba dombra fel. Elegem van, fáradt vagyok, és különbenis. Felhívtam a férjem, hogy nem fogom ébren megvárni.. :roll: :lol:

És most megyek, mert Lara álmos, éhes és sikít.. Jövök mingyárt.. :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jelentem én is garázdálkodtam az iwiwen :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Na én L az ágyikóba. Jóéjt! :D :D :arrow: :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


jovana írta:Azt hiszem én fogok kérni EDÁ-t... ciki vagy nem ciki,azt hiszem inkább túlélni,mint megélni szeretném az első szülésemet... :oops: :roll:

Jovana :P
Az EDA-nak pont az a lényege, hogy élményszerűen meg is élhesd a szülésed! :P
Én Vackornál úgy mentem be, hogy isten ments, nekem nem adhatnak szurit! Volt régebben egy térdműtétem, ott spináltak és utána borzalmasan voltam.
Dokim mondta, jó, de ha meggondolom magam, szóljak.
egy ideig jól elvoltam a kéjgázzal, még poénkodtunk is a szülésznővel. Atrán olyan brutál erős fájások jöttek, hogy attól tartottam, nem lesz erőm megszülni a babát, mert addigra végkimerülök, és mégis kértem EDA-t. (Este 8-kor kezdtünk szülni, ez 11 után volt). Utána az egészet elfújták! :D Közben folyton nézegettték a méhszájat, és nagyjából fél órával azelőtt, hogy elhangzott az "eltűnt a méhszáj" varázslatos mondat, már abbahagyták az EDA adagolását, így a szülés élesben megy! Nálam nyoma nem volt annak, hogy elhúzódott volna a kitolás az EDA miatt, mert konkrétan 2 nyomásra megvolt a kölök! :P
Szóval most is fogok kérni! :P

tillidian
 
 


Bobó! Aha, Sziszkónak akartam :oops: SZÍVESEN! :P :lol: :lol:

Drága Pattogó! Anniyra sajnálom a mai napod. Bocsi érte, de a végén már a hasamat, azaz a Törpit fogtam a nevetéstől :wink: :oops: :wink: Remélem ezektől a sok sétáktól könnyű szülésed lesz. Bárcsak magamat tudnám rávenni a hosszú sétákra.De jó is, hogy pihensz!!!!

Még nem is újságoltam, hogy mit kaptam a távoli rokonoktól: egy pinduri bölcsőt. Babaszobás képekkel most küzdök, gmail-en láthatjátok mindjárt .

Ginuska! Hogy vagy?????Pihentél sokat?

Zsrit! Én ezt hallottam a körömről. Aztán ki tudja...Jaj, de irigyellek a műköröm miatt. Sokat volt nekem. Már 1 éve nincs. Majd ha Törpi nagyobb lesz tetetek fel. Attól olyan szép formás kacsóm volt. 8)
Vendég
 


Ma is nagyon nyügös vagyok. Mi lesz velem még? Nem panaszkodásképpen, bocsi....feszül a pocim, nehezebben kapom a levegőt, fáj a hátam, már fekve sem jó, mert nem találom a helyemet, hason szeretnék egy nagyot aludni végre...........

Jaj, de jó volt leírni! :shock: :shock: :shock:

Aztán kövezzetek meg, ha nagyon nyavalygok.
Vendég
 


Sztercsi,
szerintem front van :roll: (nekem olyan pocsék napom volt, mint még sose. Kómás voltam, pedig majdnem délig aludtam, és görcsölt a fejem...épp azon rágódtam, hogy ha ma kéne szülni... :oops: de nem, hál'Istennek! :P )

tillidian
 
 


Tilli: lehet, hogy neked van igazad, de az is lehet, hogy nekem :)
Én 1/2 7-kor mentem be a kórházba, 11-kor szerettem volna EDA-t de akkor már bő 3 ujjnyi volt a méhszáj, aztán 11:50-kor megvolt a gyerek. Én ezért nem kérek most sem. Remélem Keni még hamarabb meglesz.

Pattogó: Kukit én is imádom (itt 59 Ft), és kár hogy már lefeküdtél, mert van koviubim, saját eresztés :)
Kicsit zsúfolt napod volt.
Akkor mi pénteken szülünk :)
anyabebi
 
 


Sztercsi: Dehogy kövezlek meg. :P Én is ugyanígy érzek, csak még hozzájön a bordafájdalom, meg néha 1-1 vesegörcs, és csípőfájdalom... :oops: :oops: :oops: Asszem csupáncsak ennyi... :lol: :lol: :lol:

Pattogo: Hát Te tényleg nem vagy semmi! :roll: Csak az olvasástól elfáradtam... :lol: Jó pihenést, jó éjszakát!!! :wink:
bobóbaba
 
 


Zsrit,
oké, köszi a kilós megnyugtatást! :D (csak úgy megijedtem, mikor 4 nap alatt +1kg :shock: és pont a végén!!!)

Pattogó,
szép kis nap... :roll: :P

tillidian
 
 


Látom, most egy kicsit korán jöttem. Én éjjel nem tudok idevánszorogni. Inkább a Tv előtt bóbiskolok.

Nagyon lassan tölti a képeket a gmail :evil: :evil:

Jó éjszakát!

Sztercsi
Vendég
 


Anyabébi,
széééép nagy poci! :D
(sajna nekem az enyém óriásinak tűnik :shock: Vackornál télleg nem volt ekkora a 41. héten :roll: )
Én kérek a mai menüből! :lol:
cserébe küldök jó kis paprikáskrumplit, falusi füstöltkolbásszal!!! :D

tillidian
 
 


Anyabébi,
Neked van igazad! :D Abszolúte a szituáció határozza meg!!!!
Alapból én is úgy indulok majd neki, hogy ha jó ütemben haladunk, nem kell az EDA, de azért készítsék nekem oda az ágy mellé :wink:

Vackornál ráadásul esett a szívhang, 60ig :shock: - volt egy kis futkorászás, doki intézkedett, hogy azonnal készítsék a műtőt, mert csaszi...de erre Vackorkám megilletődött, szépen elkezdett emelkedni, és végül rendesen kibújt (de addigra bekötötték az EDA-t
Szóval vannak váratlan helyzetek, majd ott eldől :wink:

tillidian
 
 


Tilli, Char:

Lesz mei-tai-om :lol: :lol: :lol:
Gremese már válaszolt is :lol: :lol: :lol:
Jaj de szépek leszünk :lol: :lol: :lol:
anyabebi
 
 


Én 8-án szeretnék szülni :D (az csütörtök :wink: )

Anyabébi,
yeeee! :D Gremese-modellek tarolnak az idén! :wink:

tillidian
 
 


Anyabébi kinyitottam az ablakot,méghozzá a legnagyobbat,remélem betalálsz. :D

Pattogó nem semmi vagy.Elolvasni is elég volt.Én biztosan nemtudnék ennyit sétálni.Te olyan vagy mint egy energia bomba. :D

JELENTEM BEFEJEZTEM A MELÓT!HOLNAPTÓL "CSAK"AZ ITHONI MELÓ,ÉS PIHI.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Szita az agyam.Remélem még nem írtam,de:Nita Barnusa gyönyörű.És olyan megható ez az első ölelkezés így magzatmázzal.Na,ezt a pillanatot viszont én sem fogom elfelejteni,mikor a mellkasomra rakták Pannit.

Én a 9.-ét néztem ki magamnak.Az egy pénteki nap.Ugye azért nem raktok ki?? :D

Pattogó,szép kis nap...............

Kép
Kép
zanikó
 
 


Brühü.. Lara nem alszik..... Most kávézom, hogy legalább még egy órát ébren tudjak maradni, hátha addíg elalszik.

Meitai: tök jó. Nekem kendőm van. :D

Ha mindenki pénteken, meg csütörtökön fog szülni behalok.. :lol: :lol: :lol:

Olyan jó átélni, mikor megszületik az a csepp kis test, és rádrakják, és forró, és nehéz. Jajj de várom már. :D

kicsike: na túlzás az energia bomba. Muszály volt, de a férjem is kiröhögött, hogy mit össze vonszolom magam. Bakker a leggyorsabb tempómban is leelőzött egy 100 éves sánta néni.. :roll:

anyabebi: éjjel is nyitva az ablak. A saját koviubi kincs. Jöhet minden mennyiséggel.. :lol: :lol:

sztercsi: Asszem itt nyavajgásért senki nem fog megkövezni.. Ahogy olvasgatom itt sztem mindenki nyavajás.. :lol: :lol: Frontok jönnek, mennek, utolsó hetek. Igen nehéz. :D Gyere nyavajogja. Ha ettől jobb picit akkor már megérte. :D
Sok séta = könnyű szülés. Ámmen. :lol: :lol: :lol: Benne vagyok, csak a lábam is bírja az iramot. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ömmmm ki is rakta fel a horoszkópos izéket a gmail-ba? A skorpió gyerek.. hááát. Sztem a szerző ismer engem vagy nem tudom... :roll: a 99%-a igaz rám.. :roll: Na eldugulok. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Lányok, a mai nappal hivatalosan is van apukája a kislányomnak... Na nem attól féltem, hogy apa meggondolja magát, hanem a bürökrácia útvesztőitől – mint azt írtátok többen. De meglepő módon sima ügy volt, pedig a dokim fix időpontot írt a papírra (szeptember 26.!!!!), és én be sem vagyok jelentve ide, ahol lakunk... Szal’ ebből is látszik, hogy az ügyintéző jóindulatán múlik minden. És érdekes módon csak az én válási igazolásomat kérték, páromét nem... Szóval a férfiak simán szórhatják szanaszét magvaikat a nagyvilágba hivatalosan is... :lol:

Nitácska, még egyszer gratula! Barni tündéri!!!

Sziszkó, van egy ismerős csaj, akinek már nagyon az elején volt sava és neki egy pohár langyos mézes tej jött be – állítólag csodát tesz.

Hú Till, te aztán tucccc....!!!! Éjjel is fent, hajnalban is...

Csibe – én is imádtam a filmet!!! Látom te is pörögsz, m intha mi sem történt volna...

Pocok, én jövő pénteken megyek fodrihoz... Én is úgy vagyok vele, hogy ami jár az jár, de hát mégsem mehetek hetente... Viszont jövő héten: manikűr, pedikűr, fodrász... Ki tudja utána mikor lesz részem ilyen luxusban... Totál kireszelkedve megyek majd szülni – bár gondolom ennek sok gyakorlati hasznát ott nem fogom venni... :roll:

Chardonnay – igen vicces volt, ahogy „leszólítottál”... mindjárt elküldöm priviben a szülésznők elérhetőségét!

Anyabébi, jó kis pocak, nem mondom!

Zsrit, te meg minek lépkedsz a mérlegre nap mint nap?! Ennyire mazo nem lehetsz!!!

Jovana, bár nekem nincs összehasonlítási alapom, az biztos, hogy teljesen más élmény, amikor úgy teszik rád a babót, hogy együtt megkűzdöttetek azért, hogy kint lehessen és az is más, amikor te gyakorlatilag nem érzel semmit, ő kűzd egyedül – merthogy te nem tudsz neki segíteni edával – és egyszer csak ott van... Én legalábbis így gondolom. Aztán persze abban igaza van a többieknek, hogy minden eset más és más és mondjuk az se jó, ha totál elfáradsz és nincs erőd kinyomni...
Ja, meg még egy parám van: kicsit beljebb tolják a cuccot, és akkor deréktól lefele zéró... Maga a gondolat is kikészít, hogy NEM TUDOM MOZGATNI A LÁBAIMAT – még ha csak időlegesen is...

Bettykém, a magyar pasik sem romantikusabbak – nevelés kérdése. Én pl. már diszkréten jeleztem a páromnak, hogy szerintem nekem járna valami ajesz a szülésre... Ahogy egy barátnőm szokta mondani: kicsi, ámde annál értékesebb dolog...

Pattogó... hát a mai napodhoz nem tudok mit hozzáfűzni... De a nickneved találóbb nem is lehetne, az tuti...

Kicsike, üdv a Szabad Mamik klubjában!

Kép
szilveeaa
 
 


Hahó Csajok,

megvagyok, net bekötve, de most csak egy gyors életjelre futja :roll: holnap délután jövök és mesélek mindenfélét, el sem fogok dugulni :D

Jelszót kérek szépen meg hogy miért változott meg megint!?!

Nitának és Szmetnek nagy-nagy gratula, de jó Nekik, hogy már babázhatnak!!!

Bobónak köszönöm, hogy infózott rólam!

Puszi!!!
Vendég
 


Szia Eszti!!! Jó, hogy újra itt! :wink: :D Privit küldtem. :D
bobóbaba
 
 


Pattogó: az ubi egy sárga fedelű kis vödörben repül feléd :mrgreen:
Kicsike: neked meg a többi jóság :)
Moziünnep:
Holnap énis megyek moziba 8)
Kinéztem a Nászajánlatot vagy a Férj és Féleséget
meg a Hajsza a föld alatt-ot. Egy ilyen egy olyan, hogy az embernek is kedvezzek :mrgreen:
Nemtom végig tudok e ülni 2 filmet? :roll: Majd viszek kaját jó nagy táskába aztán végig zabálok. 2 napja meggebedek egy Mekis csokisshake-ért. MMMMMMMhhh, na majd holnap :)
anyabebi
 
 


Szia Eszti!!!!!
anyabebi
 
 


Sztercsi, szép lett a babaszoba!

Koszonom az aggódást lányok, hát már jobban vagyok, szinte egész nap fekudtem és aludtam......meglátom mi lesz holnap!!! Remélem én is, hogy nem valami vírust kaptam el :roll:

EDA: én is szerettem volna eleinte, de a végére úgy dontottem, hogy mégse! Foleg azért, mert nálunk eléggé korulményes a beadása! Elore kell fizetni érte, nem is keveset, de ha éppen akkor operáció van a kórházban, nem biztos,hogy lenne ki beadja, ugyanis egyetlen ember van csak, aki csinálja nalunk!
Ráadásul ha úgy alakulna a szulés, hogy nem lenne értelme már beadni, akkor sem adják vissza a pénzt!

Anyabébi, hatalmasra nottetek ti is! :wink:

Szmetnek és Linának is szívbol gratulálok a babához!

Nita Barnija nagyon édes ! :D

Kkia, nagyon meghatott, amit írtál a nagymamádról....el is pityeredtem......hozzám is nagyon kozel állt a nagyim, sajnos már 5 éve nincs kozottunk, jovo héten lesz a szuletésnapja.......lehet, hogy éppen aznap szuletik meg a kislányom :!:

Pattogó, nem semmi napod volt!

Zsrit, nekem is nagyon tetszett, amit írtál, mi elsoszulok azt hisszuk, csak nekunk vannak aggodalmaink, kétségeink......de ezek szerint nem......viszont ezért jó ez a fórum, hogy ilyen dolgokat meg tudunk beszélni egymással! :wink:
ginuska
 
 


Sziasztok!

Hű csajok,mióta beindult a bababumm,azóta nagyon pörög a topic! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönöm szépen Jovana,Bobó a jelszót! :lol:

Sztercsi!
Te kis hamis! :lol: Akkor ezt most "félrenyomtad"! :oops: :lol: :lol:
Mármint a privit Bobónak helyettem! :lol: :lol: :lol:
Betudom a kismamaságodnak!Hi,hi.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én se kövezlek meg!Dettó úgy érzem magam,mint Te! :roll: :roll:
Most például majd leszakad a hátam! :shock:

Köszi Csajok mindenkinek a tippeket a savval kapcoslatban!
Nekem bejött a tejcsi + a háztartási keksz! :D

Eszti!
Üdv újra a fedélzeten! :lol: :lol: 8) 8) 8) :wink: :wink:
Holnap mindenképp gyere és mesélj! :lol: :wink:

Anyabébi!
Jó mozizást holnapra! :lol:
Én a Mekis epres shake-ért vagyok oda!!4De azért nagyon! :P :P :P :P :P

EDA:Képzeljétek az itteni kórházban már nem használják!Argó kérni se lehet! :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:
Állítólag azért mert drága és azért mert utána az újdonsült anyukának napokig könyörtelen fejfájása lesz!
Sőt,továbbmegyek!Semmilyen fájdalomcsillapítót nem adnak! :shock: :shock: :shock: Ezt most mondták,mikor bennt voltam a kórházban! (Persze csaszinál van Eda)
Úgyhogy felköthetem a gatyámat! :shock: :shock: :shock:

Szmet,Lina!
Nektek is nagy-nagy gratula a bébikhez,ha még olvastok minket!!!!


Kicsike!
élvezd a pihit,megérdemelted már! :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8)

Ma voltam NST-n,minden oké volt!Martin is elég aktív volt hála az égnek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kedden megyek dokihoz a havi szokásos vizsgálatra,csütörtökön a 35.-ik heti uh-ra,pénteken meg megint NST-re!
elég sűrű hetem lesz! :shock:

Zsrit!
Én is csak azt tudom mondani,mint Sztercsi.Én is úgy tudom,hogy szüléskor nem engedik a műkörmöt.Sőt azt se,hogy ki legyen festve a körmöd!Mert akkor nem látszik,ha besárgul.Az meg valami rosszat jelent.Tehát a dikdnak látnia kell,hogy sárga e az anyuci körme. :roll: :roll: :roll: :?
De szerintem kérdezz rá a dokidnál,az a biztos!Hülyeséget én se akarok mondani! :roll:

Lányok,bocsi akihez nem szóltam,de el kell tennem magunkat holnapra,mert nagyon fáj a hátam,nem bírok ülni a gép előtt!

Mindenkinek nyugodalmas,pisimentes szép éjszakát kívánok! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Nem könnyű lépést tartani a topiccal az biztos :lol: :lol:
Két napig nem vagyok és már alig bírom visszaolvasni 8)

NITA - Kicsit megkésve, de én is hatalmas gratula :D :D Gyönyőrűek vagytok!! Kérek beszámolót ha otthon leszel majd :!: :!:

Szmetnek is gratulálok, remélem ott is rendben ment a szülés :P

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, hát összejött a nagy esemény, igaz szerintem ekkora hasat még nem láttak az anyakönyvvezetők :roll: Majd teszek fel képet a gmailra (de ehhez én is kérnék jelszót légyszi, és az is érdekelne miért kellett megváltoztatni... :) ) Hát legalább nem kellett utána rohannom a szülőszobára... De a jövő hetem is necces lesz, sok sok elintéznivalóval, úgy hogy jó lenne még húzni legalább még egy hetet :roll:

Eszti
Várjuk a beszámolót :lol:

BettyNeked is gratula a házassági évfordulóhoz :!: És ne aggódj, hamarosan mind a karunkban tartjuk majd a kisbabánkat :P

ZsritNekem is tetsztett amit írtál :oops:

Gina
Örülök, ha már jobban vagy :!:

PattogóMa és tegnap én is ennyit jöttem mentem, mint te, és kb hasonlóan is éreztem magam :wink: Annyira ég a hasam alja, nagyon nehézkes már minden :cry: Mint egy béna kacsa... tetszett a 100 éves beelőzős nénike :D

SzilveeaaÜgyesek voltatok a hivatalban 8) Legalább ez letudva :D

Aisha
Jobbulást neked is :!: Ugye nincs lázad??

Kicsike
Most már te is pihizz. Te vagy a munka hőse :!: :lol:

Kkia
Nagyon sajnálon a mamádat :cry: Részvétem :!:

TillÉn is pont így voltam Tomikámmal, leesett a szívhang, rámijesztettek, hogy csaszi jön, ha nem születik meg 20 percen belül, aztán gyorsan előbújt :lol:

Az EDA nem rossz dolog szerintem sem, főleg elhúzódó szülés esetén.. Akkor nincs értelme ha gyorsan zajlanak az események... Ahol én szültem az elsőt, ott se nagyon volt lehetőség rá, pont mint Gináéknál, de nekem szerencsére nem is hiányzott végül :wink:

Sünci, Móni
Vérnyomással vigyázzatok :!: :!:

Zanikó
Édes a kislányod a szia drágámmal :D És én is izgulok, annyira szokatlan lesz újra pici babát fogni 8)

Móncsi
Klassz kiscsajod van....az oviban sok gyerkőc nem alszik, az enyém se már, de ő 'csak' unatkozik és az órát figyeli.... szigorúak az ovónénik, nem engendik fel se kelni....

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Jó reggelt lányok!!!

csak bekukkantottam, hogy lássam mindenki egyben van-e. :D

itt ül az ölemben Iliasz és nem hagy írni....ma reggel 5 kor keltem, mert elment a férjem a szárazföldre (Trikala) az egyik rokonunkkal egy kisteherautót elhozni. Kb. 200 km-re van Igoumenitsatól (tudjátok a kikötő a szárazföldön, Korfutól 1 és fél óra kb. komppal). Nagyon nem örültem neki, de muszály volt valakinek elmenni vele, mert nem tudta volna elhozni az autót. Ez a valaki mindíg a férjem. Pedig annyi férfi van itt a családban-csak férfiak szinte. Na ennyit a nyavajgásból....

Délután megpróbálok jönni és olvasgatni..addig is szép hétvégét mindannyiótoknak!!!!

puszi
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


köszi a privit Bobó!!!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok lázas, csak fájt a fejem és a fülem, de szerencsére ez már a múlté. Tegnap egész nap kúráltam magam, ittam teácskákat és már sokkal jobban vagyok. sajnos visszaolvasni nincs időm, csak annyi történt velem, hogy Zsebi lejebb araszolt, aminek örülök, mert én olyan október elején szeretnék szülni, mondjuk 1-2-3-4 valamelyik nap.

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Sziasztok!

Őzike!
Jelszót elküldtem privibe! :lol: :lol:
Jövőhéten vigyázz azzal a sok elintéznivalóval!Csak lassan,nehogy valamelyik hivatalban jöjjön Rád a szülhetnék! :roll: :roll: :wink:

Betty!
Sajna azt az embert használják ki,akit ki lehet!Már ne érts félre,de biztos párod olyan tipus,aki szeret másoknak segíteni és ezt mások látván,ki is használják sajnos! :roll: :roll: :roll:
Barinődről van hír,aki a héten szült? :roll:

Ja,én péntekre tervezem a szülést!Az október 16.-a nekem nagyon szimpi! :lol: :lol: :wink: Meglátjuk a végén kinek jönnek be a kívánságai! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Jó reggelt mindenki!

Na eddig sem aludtam mostanában. Tegnap a gyerekem elment az apjához úgyhogy ma csend és nyugalom van, csak az a birka alsó szomszéd kloffolta a húst fél 10-kor, na arra keltem.

Monica! Igazán csinálhatnál a tábliba egy oszlopot az időpont kívánságoknak, ott tényleg követhetnénk kinek hogy jött be :)

Annyira nem érzem már jól magam a bőrömben, a hajam zsírosodik mint az állat, tele vagyok ilyen pattiszerűségekkel, egyedül a szemöldököm stimmel mert azt tegnap éjszaka befestettem.
Na majd elküldöm a szemöldökömet a moziba az urammal :mrgreen:

Na megyek mert odaraktam a bablevest, aztán meg hajat is kell mosnom. Este jövök :)

Szép napot, jó idő van mindenki menjen kifelé a levegőre :)
anyabebi
 
 


Na sziasztok Lányok!

Végre itt vagyok!!! Gondoltam elkezdem a „krónikát”, aztán majd délután folytatom. Most szüleimet várom, jönnek látogatóba, férjecském dolgozik sajna.
Kezdem a múlt héttel, mert az elég kalandos volt…csütörtökön jöttünk haza Debrecenből, ezt tudjátok, már alig vártam, a végefelé már nagyon szarul éreztem magam, plusz állandóan attól paráztam, hogy ott fogok megszülni…de minden okés volt, 2-kor már indultunk is haza. Férjem pénteken pihizett meg lakást keresett a neten, én meg végigjártam a védőnőt, dokit, hogy friss papírokkal költözzünk. Mindenki annyira kedves és segítőkész volt, le a kalappal. A következő eredményeink születtek:
A magzat fekvése: kpf. Konfigurált koponya.
BPD: 91, Has: 95, Femur: 72.
A magzatvíz mennyisége átlagos.
Placenta tapadása: fundusban.
A placenta stádiuma: I-II.
Flowmetria: norm. folyamatos.

És azt mondta a doktor néni, hogy szép, hosszú lábú kislány!!!
Na és innentől volt 2 napunk, hogy találjunk lakást és plusz 1, hogy beköltözzünk…pénteken a férjem végigtelefonálta az ígéretesnek tűnő lakások tulajait, lebeszélte szombatra a találkákat, szombat reggel indultunk, apum hozott minket, végigjártuk az összeset délután 2-ig és minden szempontot figyelembe vége döntöttünk, lefoglalóztuk, irány haza. Csomagolás, pakolás…vasárnak 8-kor kezdtük a költözést, apum zárt utánfutót bérelt, jó nagyot, de így is telement még a 2 kocsi is. Segítségünk nem volt, mert a „kedves” rokonok és ismerősök, akik persze kérni mindig tudnak, most utolsó pillanatban sajnos eltűntek…úgyhogy apu, anyu, férjem, sógorom és én voltunk a csipet csapat, ebből pakolás szempontjából én eleve kiestem, illetve anyu meg apu is kis teherbírásúnak számít bútorcipelés szempontjából, így a két fiúnak kellett a negyedikre cipekednie, szegények, jól kivoltak a nap végére…mi anyával takarítottunk, apa meg tett-vett, rengeteget segítettek, nélkülük nem sikerült volna ez egy nap alatt!
Másnaptól Roland kezdte a melót, reggel 9-től este 6-ig, én pedig egész nap pakoltam, takarítottam, pakoltam, takarítottam…szerdán már azt sem tudtam fiú vagyok-e vagy lány…addig kitartott a kajánk, amit anyum előre megfőzött, lefagyasztott, onnantól főztem is. Péntekre rend lett és minden a helyére került, babaszoba kész, már csak egy festés van hátra a nagyszobában, ez hétfőn lesz és kész vagyunk.
Egyelőre ennyi, délután még jövök aztán mesélek tovább.
Vendég
 


Szia Eszti!
Örülök, hogy sikerült lakást találni és ilyen gyorsan. Nagy pocakkal mennyit tudsz te dolgozni, irigyellek.
És hogy végre netközelben vagy és olvashatunk :wink: :wink:

Én ma kivasaltam az utsó babaruhát, a textilpelus most járt le, kiteregtem. A férjem szerint jó lenne ha már végeznék, mert alig van pólója, mindíg babaruhát mosok. Na ez nem igaz, de nem szóltam rá semmit.

Pussz!

Sztercsi

Ui: Ezek a frontok már elmehetnének.....nagyon elegem van belőlük. Aludni szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Végre egy kicsit magamban maradtam. :D Rám fér egy kis egyedüllét.:oops:

Eszti: nem semmi, ezt végigcsinálni az utolsó hetekben... :shock: 8)

EDA: nem vagyok híve. Szerintem is jobb, ha megéled ezt az élményt. Persze más a helyzet a császárnál és a nehéz tágulásnál. Remélem nem lesz benne részem. :roll:

Kép
Kép
tündér09
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: