Új privát üzeneted érkezett!

Benta, Preta, Magdi, Evicuska, kéretik a 3 hós adatok.
Aki netán írta volna, s nekem kerülte el a figyelmem, attól bocsi.
Tökmagtól ígényelném az 1 hósat, s 3 nap múlva már a 3 hósat is.

S most nagyon gazember voltam, a sorokat összehúztam. Uhhó jó pár inaktív tagunk (akik még az 1 hós adatokat sem közölték, ráadásul írni sem írtak) nem fog szerepelni a mai tábliban, de pánikra nincs ok, az eddigi összes leközölt adatuk megvan. Szépen széthúzom a sorukat, s újból fönn lesznek, ha jelentkeznek.

Na, most ezzel tuti nem lettem népszerűbb, de ma nem a jótündér napom van. :roll:

Kép
Kép

Kép
kissmanó
 
 


Manó,

köszönjük a táblát! Adatok mennek. Mi a baj? Pelus duplán, bent egy 3-as, kívülre egy 4-es, így a csípőjének is jó. Terpeszpelus :) Különben tuti az átázás.

Kép
benta
 
 


Sziasztok!
Kissmanó!Összeirom,hogy kik nem küldtek képet.Ha nektek is jó úgy,akkor vasárnapig várunk rájik és ha semmi fejlemény akkor hétfőn felrakom a találósdit.Remélem addig még kapok pár képet mert igy nagyon rövid lesz a játék.

Kép
kata840725
 
 

 
 

Hűha,szerintem még egy hetet is várni kell.Sokan nem küldtek még.(Vagy csak nem kaptam meg?)
Akiktől még várom a képeket:BENTA,HENI,MAGDII,MORMOTA,NOÉMI,SOSI,BEGANE,LYS,TÖKMAG,NA MEG NEM TUDOM ANUKÉKKAL MI UJSÁG.

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Lys!
Köszi a linket!!
Megyek és szétnézek én is a fürdőben, próbálom kiküszöbölni, amit ki lehet, bár az őszinte véleményem, hogy ezektől a vackoktól úgyse fogunk tudni megszabadulni, mert mindenbe beletesznek minden sz.rt :( ....

Kata!
Nekem pelusból is és popsitörlőből is a Tescos jött be, popsikrémünk pedig a receptre felírt boraxos. Fürdető, olaj, sampon: Gabi, a hidrofil nagyon nem jött be....

Manó!
Klassz a táblázat!! Azért nem semmi, hogy még százalékot is kalkuláltál, le a kalappal!!!!

KépKép
amadea
 
 


Sziasztok!

Emlékszik még valaki rám??
Látom a táblából már kikerültem. Na nem szemrehányásképp. Az én hibám, már több mint egy hónapja sz@r volt a gépünk. Benyeltünk egy vírust, aztán meg a gép is vacakolt.Na mindegy, most már jó, az a lényeg.
Vissza fogadtok még?????

Visszaolvasni később tudok csak, de mindenképp jelentkezni akartam.
Zalán szépen fejlődik, 63cm, és 6200g. Az éjszakákat már néha végig alussza. Majd teszek róla is képet.

Puszi mindenkinek, ígérem most már jelentkezem.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Zsú: szuper. Naná, hogy visszafogadunk. De ára van ám. Kérek szépen 1 hós adatokat a fiadról.

Meg tessék nevezni a kvízre.
Írom is még 1x, hogy mi ennek a háttere.
Az egész úgy kezdődött, hogy (ha esetleg nem olvastad volna) Kata szépségversenyt akart rendezni babafotókkal, s le lett szavazva sokunk által.
Akkor jött az 5letem, hogy csináljunk egy fotomontázst, amin több kép (a résztvevő anyucik babói) lenne, képek megszámozva, s a kvíz benne az, hogy ki kell találni, hányas kép melyik babát fedi. Minden nap lehet tippelni a soron következő számra, s másnap Kata eredményt hírdet. Azaz annak a neve lesz kiemelve aki előző nap az első helyes tippet tette a soron levő képre.

Ja, s úgy döntöttünk, hogy 2 különböző képpel nevezünk, egyik akár szülőszobás is lehet (de nem kötelező), persze a 2 kép nem egymás mellett lesz. Így esetleg tovább tarthat a móka.

Képeket Katának kell küldeni mélben, s természetesen ő ezek után nem tippelget.
Kata címe (ha nem lenne meg): anna200529@gmail.com.
Ja, Kata ma írta, hogy vasárnapig várja a képeket.
Hajrá!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.09.18 19:14-kor.

Kép
kissmanó
 
 


Ja,Tabati és Bvigh tőletek is kérnék képet.Ha valakit esetleg kihagytam ne hari.

Kép
kata840725
 
 


hajnalban megint megyek Pestre... :cry: szerencse, még van tej a fagyasztóban bőven, de mostanában este szinte semmi nem jön le, és így nem tudom, tudom-e olyan ütemben feltölteni a fagyasztót, ahogy kellene, mert ugye még sokszor lesz Bp-hez szerencsém... :(

Kata: jók lesznek így a képek,és Domi is nagyon aranyos!

Zsu: de jó, hogy jelentkeztél, na, most már tényleg felhívlak vmikor!!!

Popsikrém: a doki által felírt naturlandos, ha vmi kiütés van, akkor Sudocrem, ez nekünk nagyon bejön. Popsitörlő: mindig más, ez nem zavar be. Pelus: most pampers, meg még egy ideig, mert ezt kaptunk ajeszba (Banyoszka, igazad volt anno, mert ényleg a 2es kell, és a 3as azért nem volt jó, mert nagy), de jó a dm-es is. A rossmannos nem jött be. Fürdető: a gyógyszertáras. Sampon: neogranormon- olyan fini az illata, hogy mindiog megkísért, hogy én is használjam.

Lys, én azt olvastam, hogy az izzadtsággátlóknál gáz az, hogy alumínium van szinte mindben, mert ez bizonyítottan rákkeltő. Múltkor a dm-ben végignéztam mindet, és egy volt az, amiben nincs, meg is vettem, és nem kevésbé hatékony, mint a többi, úgyhogy annál fogok maradni. Egyébként a dm kozmetikumokat én is szeretem, mert sok ökotest-es közülük. Ja, meg a natúrkozmetikumokat, de azok ugye nagyon drágák...

Képzeljétek, kaptunk megint egy csomó ruhát azoktól, akiktől a kisebb kollekciót is! Most fogom majd mosni, de azt hiszem, 68as rugit nem kell vennünk, mert egy csomó gyönyörű van köztük! PErsze ezeket majd vissza kell adni, de most nagy segítség. ÉS múltkor meg anyósék túrtak egy jó meleg hálózsákot, kb január-februárra lesz pont jó!!! :lol: :lol:

na megyek alukálni.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Sziasztok!

Manó: úgy szeretem lánykáid beszólásait és olyan jó, hogy megosztod velünk! Téta édes kis manócska lehet (és tuti hogy a nagyoktól hamar megtanul írni- olvasni)!
Utcát sajnálom, gondolom hogy örültök neki. :?
Egyhós adat: 4230g 58cm; háromhósat nem felejtem el, időben küldöm! ;)

Kata: Dominik nagyon cuki baba!
Popsitörlő: amelyik éppen akciós. Bár ezzel múltkor megszívtam, mert nem nedves, hanem olajos volt és semmit nem vitt le a gyerek hátsójáról!
Semmiképpen nem használok illatos kencéket (főleg, hogy a jógatanárunk elmesélte, hogy mennyi ártalmas anyag van a Johnson- ban), csak gyógyszertári cuccokat (max. még a Babe, ami bejön).
Pelus: múltkor kipróbáltam a Pampers- t, egész jó volt, de mégis maradunk a Libero- nál.

Tej: nőgyógyászom mondta terhességem alatt (volt, hogy napi négy litert megittam a gyomorégés miatt), hogy a tehéntej nem ember tápláléka, úgyhogy álljak le vele. :)

Zsu: örülök, hogy minden ok nálatok és már jó a gépetek! Kíváncsi vagyok Zalánra, tuti nagyot nőtt már ő is!

Nekem totál depressziós napom volt ma. Képzeljétek, apad a tejem. De egyik napról a másikra tűnt el! Tegnapelőtt még spriccelt, tegnap meg éhes maradt a lánykám. Este lefejtem kíváncsiságból: 60ml jött össze a kettőből!
Tudom mi lehet az oka: nem eszem, csak max. egyszer egy nap. Nem fogyókúrázok, egyszerűen nem kívánom a kaját. Úgyhogy ma elkezdtem szedni az Urtica Urens- t, ittam Laktoherbet, megittam másfél liter ásványvizet + egy dobozos alkeszmentes sört és ettem ebédet, vacsorát. Nagyon- nagyon remélem, hogy nem késő, és visszajön a tejecske!!
tökmag79
 
 


Tökmag!

Drukkolok neked, hogy jöjjön vissza a tejcsi! :wink:

Azt az olajos popsitörlőt én is kipróbáltam, Rossmanos volt, ultragáz. NAívan kiszedtem a felét, hátha az alja már nedves, akkor jöttem rá, hogy ez direkt olajos.... :roll:

Pelusból 1-esből huggiest, meg rossmanosat, most kettesből rossmanosat, van még itthon 2es liberó meg tescos és 3as tescós.
Popsitörlő ahogy Tökmagnál, épp ami akciós, de a Gabi nagyon fini, popsikenőcs és fürdető gyógyszertáros. Sampon nincs, én azt a pici haját is a fürdetővel mosom.

Lys!

Hát én tuti nem tudok ilyenekre figyelni, épp azért, mert annyi káros anyag van mindenben, hogy sokról nem is tudunk. Szerintem a dmes cuccosban is tuti van valami ami káros. Ha mindent egyenként végignéznék, hogy mi van benne és abból mi a káros, akkor tuti begolyóznék... :roll: Ugyanez vonatkozik a kajákra is...persze van amire már automatikusan figyelek, pl. nekem magas a vérnyomásom, ezért nem iszom fekete teát. Sok teára van ráírva, hogy gyümölcstea, aztán elolvasod és rájössz, hogy fekete tea gyümölcs ízesítéssel... Szóval ilyesmikre...

Noé épp az imént sírt fel!! :shock: Ilyen még sosem volt, 10 előtt mindig elalszik és nem ébred fel hajnalig...nem mentem be, most csend van, remélem visszaaludt. :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Mano, egy kis türelmet a hàromhos adatokhoz, mert ma màr alszunk, de a hétvégén lemérem!
Kata, neked priviben küldtem el a két képet, ugy nem jo kivételesen? A képek a màsik gépen vannak, ami folyton lefagy. Ha nem jo, a hétvégén még megprobàlom emailben is elküldeni.

Sajnos csatlakozom a tejkeresökhöz :( a napokban többször a lakàsfelujitàs miatt kimaradt 1-1 szopi, én meg ugye festés közben nem fejtem, szoval lehet, ez bosszulja meg magàt...na azota minden éjjel 2-3x kelünk enni, és tényleg eszik is, mert éhes.
Most este pl. màsféloràs etetésen vagyunk tul: két cici utàn még 60ml lefejt tejet és 2x 60ml tàpit lenyomott és még reklamàlt... màr nem gyözött az apja fordulni az adagokért :roll: (eddig 120-nàl nem evett még soha többet egyhuzamban, igy nem mertem adni mégtöbbet...)
Vagy ez lenne az a növekedési ugràs???

Ez egy kicsit aggaszt. De egész nap olyan jokedvü, szopik utàn is ugy tünik, elég neki, napközben miért nem követeli? Miért csak éjjel jo bezabàlni???

Nekem is szinte minden DM-es, vagy ha nem, akkor ökotesztes ajànlàsu. Azért döbbenetes és felhàborito, most, hogy voltunk otthon, làttam, hogy szinte minden babacucc (pelenka, popsitörlö stb) nemhogy ugyanannyi, de dràgàbb Magyarorszàgon, mint Németorszàgban!! Tiszta luxemburgi àrak vannak odahaza, hogy él meg egy kisbabàs csalàd??? :shock: :roll: :(

Benta, talàlékony ez a duplapelus - még igy is kell éjszaka cserélned? Lehet, én is kiprobàlom, bàr nàlunk nappal van a gond, amikor kificànkolja magàt és valahol vmi mingig kifolyik.

Jo hétvégét mindenkinek!
preta
 
 


Jó (izé....vagy jobb :roll: ) reggelt!

Tökmag, kössz az adatokat, elzsákolva.
De most ismét nézegettem a táblit. S ezennel kíváncsian várom Noé 3 hós adatait a megfelelő időben. Ugyanis az 1 hónál ő adta fel a leckét még Áronnak is.
Oké, oké....Noémi tudom, hogy a kesztyűt konkrét súlyra gondoltad, hogy felveszitek Áronnal, De Noé 3 kiló alattról indult, meg közel 1 hóval később.

Benta: jól figyelj! Ez most ismét a panasz helye. Igaz, nem kisfiamra, hanem a felmenőjére. Mondja az előbb, hogy megy le a szervízbe. Mondom neki, hogy oké, viszed ami kell, s nem nyomod le a hátsódat, hanem jössz haza. Kérdi, hogy a 2 nagyot vigye-e. Mondom nem érdekel, de a fenébe is, 7vége van, illene itthon is lenni, elég ha 7közben folyton ott vagy. Erre hátat fordít, s közli, hogy oké, akkor egyedül megy. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit lesz bőr az arcán távol maradni. Mert ha sokat, bizisten ma nem adok neki ebédet. Tele van a hócipőm már az autóival. Ráadásul tegnap mondta, hogy max 2 héten belül jön vissza Brassóba a motorcserén átesett versenyautója, persze nincs versenyképes állapotban, így akkor számíthatok arra, hogy majd azt (is) kell pátyolgatni, s ismét nézhetek, hogy hol van a gyermekeim apja.

Benta: ötletes ez a 2 pelusos dolog, bár én nem alkalmaznám.

Hú, lányok: ennyien nyomozzuk a tejet? Van még akinek nincs ilyen irányú gondja? Bár Preta, asszem nálatok azért lehet szó a növekedési ugrásról is. Bár nem tudom, hogy esetleg a tegnap esti sok kajálás nem-e bosszulta meg magát (remélem nem). Mert egy adott pillanatban lehet pocifájás volt a dologban, s úgy érezte ha még kaját kap, attól múlik, s épp ellenkezőleg, jól leterhelte magát vele. Azért írd meg, hogy nem így volt.

Csillag: muszáj ennyit járni abba a fránya fővárosba?

Na, a Johnson termékek azok amik tuti száműzve vannak tőlünk is a házból. Ráadásul tele van velük a város, a naívabbja tuti azt hinné, hogy hű be jó termékcsalád.

Nahh...mék, nyűglődik a kicsi csajom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.09.19 09:07-kor.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!
PRETA!Mikor elment a hsz rájöttem hogy küldtél.Ne haragudj,hogy "megvádoltalak" :lol:

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam. Tegnap nem tudtam jönni, mert a bulit intéztem.

Reggel voltam fodrásznál...csúszott, úgyhogy 2 órát voltam ott Áronnal. Tüneményesen viselkedett, aztán érte jött anyukám, és hazavitte. Otthon aztán nagy cirkuszt rendezett. A kaját kiköpte, nem kellett neki...velem is megcsinálta ezt délelőtt, de én azért jobban kordában tudtam tartani.
Épp a tescoban vásároltam, mikor anyu hív - az üvöltő gyerekkel a háttérben - hogy gáz van. Mint egy őrül bedobáltam mindent a kosárba, vettem egy másik tápot, és rohantam haza...de addigra már megette...
Nem tudom mi lehet. Eddig tök jó volt a beba táp. Erre most ezt csinálja. A humánát este zokszó nélkül bepuszilta...lehet hogy menunta??
Emiatt is biztos vagyok benne, hogy elkezdjük a hozzátápit!

Buli ma lesz, majd beszámolok róla!

Csillag, melyik az a dezodor? Én emiatt óckodom is a használatától. Eddig nem is volt gáz, de a gyerek miatt többször leizzadok, így muszáj!

Köszönöm a recepteket! :)

Tejbegrízből olyan gluténmentes porra gondoltam. Tök jók ezek a pelyhek, rizspépek, amiket írtok én nem is tudtam, hogy van ilyen!

Popsitörlő - én is figyelem az akciókat ezért van most Huggies, de nekem a kedvenc a pampers. Még a DM-es is jó, és az jó áron van.
Pelus: DM, Tesco, Libero...
Sampon: Babe koszmó elleni - már nincs koszmó, de ha megvettem elhasználom
Fürdető: Naturlandos - szerintem amíg lehet maradunk is ennél, nagyon jó a bőrének!

Kismanó: Férjurad annyit van távol, hogy szinte hihetetlen, hogy tudtatok 4 gyerkőcöt is összehozni! :)
Nálunk a "fenyítési mód" az aludj kint a nappaliban. :) Kényelmetlen a kanapé, úgyhogy 1 éjszaka általában megteszi hatását. (na egyébként általában magától megy ki, és a kényelmetlenség miatt van idő gondolkozni! :))

Megyek, még el kell hoznom a tortát (Daubner - emeletes sacher) meg lufikat kell vennem!

Szerintem majd holnap!

Szép hétvégét!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Hehehe....érdekes fejlemények. A szomszéd lezárta a kapuját, ott nem lehet kimenni az utcából. A gázasok meg vígan áskálnak, apa le szeretett volna menni, naná....nem lehet. Kérte, hogy engedjék le, nem engedték. Odatette az autóját a markológéptől 10 centire, s nem tágít (szerintem igaza van...mi lenne ha sűrgősségi eset van....nem lehet eljutni a kórházba :shock: :shock: :shock: ). Azok mondták, ha nem veszi félre az autót, megnyomják. Apa mondta: csak rajta, ő filmezi, s törvényre adja őket, s az anyagi kártérítésen kívül még erkölcsit is kér, s nézhetnek ki a fejükből. Felhívta egy rendőrfőnök ismerősét, aki mondta, hogy a körzetet hívja. Azok egész addig le sem szarták a fejét, míg meg nem mondta ki irányította hozzájuk (korrupt hülye banda). Mert ugye neki bíztosítani kéne a kijárást. Ha az adott helyen nem lehet, akkor nekik lenne kötelességük a szomszéddal kiegyezni, hogy mit kér (persze tőlük...s nem az utca embereitől) ahhoz, hogy a telkükön bíztosítsák a kijárást. Most apa ott áll, s várja mizu. Mert állítólag még minimum 1 hét áskálás. Azaz 25-éig kéne befejezzék a munkálatokat (csak tudnám mi a kicsi büdös fenéket csinálnak, hisz 1999-ben volt az összes acél vezeték kicserélve polietilénre).

Kép
kissmanó
 
 


Noémi: azért 7közben minden éccaka itthon szok lenni :lol: :lol: :lol:

Jó bulizást nektek.

A szopi sztrájk nem csak a szopis babóknál jelentkezhet tudomásom szerint, a tápisok is elkövethetik. Lehet Áron épp ezt a "korát éli?"

Kép
kissmanó
 
 


nahhh...rendőrség kijött, apa megírta a panaszát, de sehol semmi fejlemény. még 1 hétig nem lehet kijárni az utcából ha a szomszéd nem nyitja ki a kapuját.
ez a Balkán a javából, lányok.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Kissmanó bocsi,hogy nem válaszoltam az sms-re, de épp vendégeim voltak, 5 asszisztensnő jött babalátogatóba a munkaheylemről, aztán meg elfelejtettem.

Látom már én sem szereplek a táblában, nem is csoda.
Nem tudom , annyi elfoglaltságom van pl. a nagy kertemben , hogy amikor csak lehet azt csinálom, meg minden hétre akad egy-két vendégség, babalátogató, védőnőlátogatás,csipőszűrés, hallásvizsgálat stb. Na mindegy, belátom lemorzsolódtam rendesen.

Azért adatokat írok, hátha még bekerülümk, no meg képet is küldök Katának.

1 hós adatok: 5060 g, 57,5 cm.
3 hós adatok: 6700 g, 65 cm

Kép
Kép
sosi
 
 


oké...oké....
látom így kell az eltűnt tagságot visszacsalogatni.
új tábli lesz akkor pár nap múlva.
hátha újabb inaktívak aktivizálják magukat.

Kép
kissmanó
 
 


Popsitörlő:Mülleres 6 csomagos pack 1800 ft.
pelus:Pampers
krém:Bepanten, Abarello (magyar gyógyszerészek által kifejlesztve)
sampon, fürdető: Babé

Kép
Kép
sosi
 
 


Sziasztok!
Na Manó mi legyen?Várjunk még pár napot,mondjuk keddig a játékkal?Hátha jönnek szép sorban a fényképek is ahogy ide a hsz-k a rég nem látott anyukáktól,akik mellesleg egyre jobban hiányoznak nekünk. :lol:

Kép
kata840725
 
 


Új körözési lista:BENTA,HENI,MAGDII,MORMOTA,NOÉMI,BEGANE,LYS,TÖKMAG,MNIKI,CINCIBABUS,ÁCICA,TABATI,EVICUSKA

Kép
kata840725
 
 


Hozzátáplálás: én a lányomat 6 hónapig csak anyatejjel etettem, tehéntejet 15 hónaposan kapott először, lisztes (gluténes) dolgokat pedig csak 12 hó után, és most is így tervezem. A zöldségekről, gyümölcsökröl , húsokról és minden másról volt egy Kismamás táblázatom, hogy melyiket mikor lehet, azt követtem.

Lányok!

Valamelyikőtök babájának van tejkiütése? A miénk olyan makacs, még mindig tele van vele a pofija. Olyan mint egy kis serdülő :(

Kép
Kép
sosi
 
 


Sziasztok!
Kismanó, nem semmi sztorik történnek meg veletek.

Sosi, Zétinek már nincs tejkiütése. Az első pár hétben volt.

Szopi: Nálunk pont az ellenkezője történik, mint itt a többséggel. Ilyen kevés táppal még soha nem kellett pótolnom, mint mostanában. Napi adag kb. 610 szopi, 50 táp. Bár a mai nap picit elcsúsztunk, de már nem érdekel.
Hozzátáplálásnak nekem ajánlották a Nestlé Sinlac-ját. Ti mit hallottatok róla?

Pelus: Jelenleg a DM-es Babylove jött be. Jó az ára is és eddig még nem jött ki belőle semmi. Eleinte használtuk a Tescosat. Abból se folyt ki az anyag, viszont olyan hamar bekeményedett a pisitől, hogy nem volt szivem rajtahagyni. Úgyhogy amikor éreztem a picit, rögtön cseréltem.

Popsitörlő: Mindegyik jó volt.

Popsikenőcs, fürdető: A gyógyszertári vált be, bár használtuk a Gabi fürdető gél-t is, az is jó volt.

Már nagyon várom a képmontázsokat!

További kellemes hétvégét mindenkinek!

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Tegnap nem jutottam ide,mert extra nyűgös napunk volt!
Ma meg délelött a városba voltunk a hugommal,vett még pár dolgot a pocilakónak!

Kata!
Én is küldten fotókat remélem megkaptad!

Manó!
Íme a link ahonnét rendeltem a babe termékeket:

http://www.eventuspharma.hu/

Amadea!
Megnéztem azt a kocsit amit kinéztél Nórinak,egy ismerösömnek ugyanolyan van,és nagyon szereti!
Nekünk egyébként megvan Jázmin kocsija is,ami bergonhoz hasonló,az anyuéknál azt használjuk!
Hát mit mondjak 3x olyan széles mint a quinny!
Benedek nagyon szereti,azt hiszem télre hazahozom,és azt fogjuk használni!

Popsitörlöből a dmes,és esetleg mülleres,mást egyenlöre nem próbáltam!
Pelus most jelenleg a pampers 3as,és dmes ami bejött!
Fürdető, sampon:babe extra érzékeny bőrre!
Popsikrém:receptes gyógyszertári,na és van itthon bepanthen, arra az esetre ha pirosabb a popsi!

Hoztam képeket ha nem bánjátok:

Benedek az új hordozóban:
Kép

Gyerekeim( a kutya is!)
Kép

Szeptember 1 indulás a suliba:
Kép

BENTA és neked a kemencéröl:
Kép

És akkor most megpróbálok tegnaptól visszaolvasni!
20140328174041
 
 


Nini, egy Süni! Gyere gyakrabban! Egy fotót is kérek szépen!

Manó,
kíváncsian várom a fejleményeket, nem semmi, amit művelnek.

Moncsy,
köszi a képet, nagyon tetszik kemence, jövőre én is szeretnék. De a gyerekeid még jobban tetszenek! A hordozót jól kifogtad, ügyes vagy!

Ma "sírjunk és szopizzunk együtt" - nap van, itt vannak húgomék. Egyforma hosszú a két baba, csak Beni majd' 3 hónappal idősebb és 2 kg-val több :lol:

Szép szombatot mindenkinek!

Benta

Kép
benta
 
 


Na visszaolvasás halasztva felébredt a bébi!

Benta!
Köszi,a kemence apa büszkesége,ő épitette egyedül!
(apa karosszérialakatos)

Lányok!
Benedeknek folyik a füléből a fülzsír!
Rendesen mire felébred rá van száradva a kis fülére!
Fájni nem fáj a füle és tök jókedvű,de idegesít hogy ennyi van neki!
Valakinek volt már ilyen????
Nekem a lányoknál nem volt!
20140328174041
 
 


Kata: Ácicáékról lehet tudok képet küldeni, majd megnézem mi a helyzet, de nem ígérem. Ők lehet kimaradnak a játékból.
Vendég
 


Kata, szerintem az aktívan írogatók közül még kéne várni, hátha.

Benta, Noémi, Tabati, Magdi, Ági, Tökmag
. Kérlek szépen, hogy mondjátok meg, hogy részt akartok-e venni a kvízben a babáitok képeivel. Ha nem, akkor sincs harag, hisz itt semmi sem kötelező. Aki nem akarja a babát mutogatni, megértjük. Csak tudjuk, hogy érdemes-e várakozni.
Heni, Cincibabus, Evicuska, Mormota nem valami gyakori vendégek, ha jönnek jó, ha nem....akkor ez van.
Nikivel nem tudom mi lehet, vajon megharagudott ránk valamiért?
NIKI!!!! Ha így van, add tudtunkra, s ha orvosolható a baj, akkor korrigáljuk. Legalábbis ami engem illet. Nos?
Ácicáról Puszedli szokott tudósítani, máskülönben személyesen ő is olyan rég volt, hogy azt sem tudom mikor is.
Begane: az utóbbi időben párszor jelentkezett, Éva: kérlek szólj mi legyen. Benne lesz Marci is a fotomontázsban?

Kép
kissmanó
 
 


Na, az előbbi hszom itt lógott vagy másfél órát.

Moncsy: kössz a linket. Klasszak a fotók, nem is tudok választani.
Fülzsír: nekünk is volt, tényleg a bébet nem, de az anyját annál inkább idegesítette. Mintha most apadófélben lenne a mennyiség. Lányoknál nekem sem volt.

Na, mentem vissza a lányok ruhás szekrényeihez, kinőtt cuccok osztályzása folyik. Míg a két nagytól a kicsi csaj bármit örökölhet, most már Tétától került olyan csomag, ami: kizárólag lányos cuccok felírattal végleg kivonul családunk köztudatából. Remélem átpasszolhatjuk már a húgomnak.

Kép
kissmanó
 
 


Bvigh,Benta megtalálva.Vagyis jelentkeztek.Jaj de sok szép babafénykép lapul a babanetes mappában. :lol:

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Moncsy!
Apátok kemencét épített???? Aztaaa :shock: :D :D :D Nagyon királyul néz ki!!!!
Gyerekeid gyönyörűek!!! (A kutya is!:D )
Babakocsis infot köszi, szerintem jövő héten meg is vesszük.
Fülzsír: újabban állandóan tiszta kosz Nóri füle: kívül-belül :(

Üdv Sosi és Zsu!!! :D

Manó!
Ez durva :(
Na, a Johnson nálunk is feketelistán van...elég volt 3 napig a kórházban...jól kiszárította a kis bőrét....

Tabati!
Én pont ma fürödtem be a teával...addig válogattam, hogy pont úgy jártam, ahogy írtad: fekete tea barack ízesítéssel....

Preta!
Válasz a kérdésedre: nehezen....

Noémi!
Jó bulizást!! :wink:

KépKép
amadea
 
 


Szerintem Anukék kibékültek.Most néztem az anyuci.hu-t és tegnap este be volt jelentkezve.

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!

Igen részt kívánunk venni mi is a montázsban, holnap küldöm is a képeket!

Most mennem kell!

Puszi

Éva

KépKép
begane
 
 


Noémi: remélem jó a buli. Kíváncsian várom majd a beszámolót.

Anuk
: ha Katának igaza van, jelentkezz!!!!!

Éva: tök jó, hogy Marci is jelen lesz. Asszem lesz lebőgés pár körben. Amúgy mi lesz akkor, ha az adott képre nem jön le a megfelelő nap a helyes tipp? Megy tovább a tippelés másnap azzal, hogy Kata bejelenti nincs találat, avagy akkor Kata lerántja a leplet? Javaslatokat, még így az utolsó pár méteren a rajt előtt.

Brassóban most rendezik a neves Oktoberfest itteni mását (hehe, ez Szeptemberfest névre kéne hallgasson). A lényeg, hogy baromi szűk helyre tették a színpadot, az egész óvárosban nem kapni este parkolóhelyet. Apa is kisütötte, hogy menjünk le. Fel is öltöztünk, el is indultunk, aztán a város fölötti lelátóknál kötöttünk ki, jártunk a Fehér meg a Fekete toronynál. Gézu hordozókendőben, Gréti gyalogosan. Jót sétáltunk, hancúroztunk. Szuper volt. Talán holnap dél körül eljutunk a fesztiválra is.

Ja, s van jó ma esti poénom is.
Hazaérkezünk, ruhaszárító kipakol, mosógép tartalma átrámol, mosógép újból megpakol, lányokat lefektet. Addig Gézu is megéhezett. Na, ő is sorra következett. S jött a kajálás is. Szépen lefekszünk a franciaágy közepére. Odaadom neki az előző kajáláskori cicit. S felkönyökölve figyelem a pasim. Egyszer csak azt érzem, hogy az ágy felőli mellkasom bordáim felőli része kezd zsibbadni. S valami pattog. Hú, gondoltam mi a fene lehet. Nem akartam mozdulni, szívja ki a gyerek a cicit, hogy aztán adjam a következőt. De egyre jobban éreztem valami hűvös, zsibbadásszerűt, s egyre jobban pattogott az a valami. Míg rájöttem: melltartóm levettem, másik cici szabadon, s nekiállt csöpögetni. Szépen lefolyt a bordáimhoz (ez volt a hűvös, ami már zsibbadás szerű tünetet produkált), majd lecsöpögött a lepedőre. Ez adta a pattogó hangot. És ilyen jól nem lakott a fiam a héten, max kedd reggel utoljára. S még mondják azt az okosak, hogy estére van a legkevesebb tej. Mert délután két ízben is eljátszodta a kiskutyát, rángatta a bimbót s hatalmasakat morgott neki, komoly fájdalmat okozva már nekem.
Hát Isten hozott vissza kedves tejcsi, remélem fogsz is tartózkodni minálunk.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
kissmanó
 
 


Moncsy!

Szép a lánykád, de a konyhád is. :wink: Én is mindig ilyen konyhára vágytam, mármint ekkora ablakkal. Aztán úgy alakult, hogy választhattam, vagy világos nappalink lesz, vagy a konyhában nagy ablak...így csak két kicsi lehet, mert a szomszéd felöli oldalon van. :roll:

Kata!

Én is megpróbálok küldeni olyan képet, ami nincs fenn az iwiwen, mert úgy könnyű lenne egyeseknek... :wink:

Manó!

Érdekes egy szervezeted van ám neked... :lol: Először ömlik a tej, majd apad meg ömlik össze-vissza... :lol: Így az izgis!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tabati 2009.09.20 10:43-kor.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Olvasgatlak ám titeket néha, csak erőm már írni nem marad. Itt Tatán szervezem többedmagammal a hordozós napot (holnaptól kezdődik a Nemzetközi Babahordozó Hét, bővebb info: www.hordozas.hu - Nemcsak Pesten, egy csomó vidéki városban lesz, és határon túl is!).

Róza 3 hónapos adatai: 6650 g és 62 centi. Múltkor másik védőnő mérte, akkor is ennyi volt, vagy talán 61.
Minden rendben, kb. 10 hetes korában szűnt meg a hasfájás, azóta harmónikus a kapcsolatunk :D Az apjával is nagyon jól kijön, az apja imádja. És csodálattal nézi Zalánt, aki ugye hajlamos néha kicsit erősebben kifejezni iránta a szeretetét :lol:

Képet igyekszem majd holnap küldeni, ha nem küldenék, ne várjatok :wink:

Kép
Kép
evicuska
 
 


Sziasztok!

Manó: persze, részt kívánok venni a játékon, de még csinálnom kell olyan képet, amelyiken nem ismeritek fel olyan könnyen a haja miatt Adélt. :)


Többre ma nem telik tőlem... tömény depresszió a tej miatt (pár cseppet tudtam fejni, ma megkapta az első fagyasztottat). Szerintem nekünk ennyi volt a szopi. Nem adom fel, teszem a dolgom (eszem- iszom, homeózom, stb.), de olvastam, hogy vannak olyan típusúak, akiknek a 3. hónapban elzáródnak a tejcsatornák. Mindent meg fogok próbálni, de a semmiből hogy lehet tejet csinálni...?
tökmag79
 
 


Sziasztok!

Moncsy!

Nagyon szép a konyhád, meg a kemence is! No, meg a természetesen a gyerekek is gyönyörűek.Így kérem könnyű, ha két házi babysittere is van az embernek.

Manó!

Ezt a nagylány kinőtt ruháinak kiválogatásást kb 2 hete tervezem én is. Nekünk is 3 lány után jött most egy fiú ( két unokatesó+ a lányom), úgyhogy dettó, én is "csak lányos" felíratú zsákokat gyártottam a múltkor.

Na! Mivel ma nálunk lesz tartva a húgom kislányának szülinapja ( itt több a hely, meg Anyuék is itt laknak ebben a városban)megyek is felrakom a fácánlevest.A fiam még alszik tegnap este 9 óra óta, én meg már pelenkával fogom fel a tejet a csöpögő cicimből. :lol:

Kép
Kép
sosi
 
 


Tökmag: jelentem igenis lehet a semmiből tejet csiholni. Ha nem lehetne, Géza már rég tápis lenne. A titok nálam annyi, hogy folyadékot akkor annyit viszel be ami jól esik, kaja dettó, ellenben annyiszor bújsz össze Adéllal ahányszor erre ígényt tart. Próbálod elterelni arról a figyelmét, hogy épp nem lakott teljesen jól, s ha kell, fél óra múlva újból cici. Újabb fél óra múlva pedig újból cici. Egyedüli hibatényező, ha a gyerek annyira kikel a béketűrésből, hogy nem lehet semmiféle elterelési módszerrel megnyugtatni, s csak ordít a pocakért. Én pl. hiába fejek, az nem szaporítja megfelelő mennyiségre a tejem, erre már rájöttem. Sajna ezt nem mondják sehol, legalábbis én max azt olvastam, hogy szoptass és fejj amennyit tudsz. Namármost ha szoptatok, s utána fejek, akkor az egész napom másból sem állna, mint ciciről gyerek le, rá a mellszívó, mellszívó le, gyerek vissza. Mert menet közben már a gyerek ordít. Ellenben szerintem ha csak 10-20-20 perc is, de csak kell a mellnek is a szünet a regenerálódásra. Tehát nálam tényleg az van, hogy gyerek annyiszor magamra csatlakoztatva amennyiszer ígényli. Ha abba is hagyom, akkor is azért lesz, mert a többi gyerek, cégezés, háztartás mellett nem fogom bírni a strapát. S hidd el, Adriánál is javasolták ezt nekem, hogy akár 5 percenként szopiztassak, Tétinél dettó, egyszerűen nem hittem. Most Gézuval épp az egyik szopikopp alkalmával, mikor nagyon padlón voltam, beszéltem telefonon az Adrikám ex. kecskeméti keresztanyujával (ex mert épp készülnek kifele végleg Londonba, most meg pillanatnyilag BP-en laknak), aki hosszú perceken át csak azt mondta, hogy akár 5 percenként is szopi, házimunkát vágjam a sarokba. Nos neki a 6-ik gyerkőce a 29-ik hét elején született, sokat volt még kórházban, s ha neki sikerült visszahozni a tejet, s megoldani, hogy több mint 1,5 éves koráig szopizzon Kristóf, akkor én mit nyavalygok. S ahányszor feladni készültem, mindig ők jutottak eszembe, s ez erőt adott.
Szóval az egész egy idegalapú játéknak is tekinthető, próbálj erőt venni magadon, s győztesként kerülhetsz ki belőle. Ja, és pihi, pihi, pihi. Amikor csak tudsz. S higyjél magatokban. A bizalom már fél siker.

Sosi: nektek mára jó bulizást. Azért bevállalós vagy, hallod-e, hogy unokatesónak rendezel bulit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.09.20 11:14-kor.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!
Anuk is küldte a két képet Emmáról csak nem értem ide miért nem ir.

Kép
kata840725
 
 


Sziasztok!
Anuk is küldte a két képet Emmáról csak nem értem ide miért nem ir.

Kép
kata840725
 
 


Manó!Igazam van nem szoktam ilyenekkel poénkodni.

Kép
kata840725
 
 


Szerintem le kéne rántani a leplet ha nincs találat éjfélig mert a sokk tipp után másnap már elég könnyő lenne.Vagy ha nincs annyiféle tipp akkor lehet folytatni.Vgay nem tudom. :lol:

Kép
kata840725
 
 


Tökmag,
bízom benne, hogy ez csak átmeneti üzemzavar! Fogadd meg Manó tanácsát, pár napig ne csinálj semmit, csak bújj össze Adéllal! Menni fog! Drukkolok nagyon!

Kép
benta
 
 


sziasztok,
ha a tippelös jàtékban az elsö helyesen tippelö nyer, akkor egyezzünk ki aqbban, hàny ora körül kerülnek fel a képek. mert ha màr reggel ota fenn vannak, de vki csak este jön, kizàrt, hogy elsö legyen.
Javaslat, le lehet nyugodtan ugatni :P mi lenne, ha minden helyes tipp érne egy pontot, és a végén összesitenénk. Mert pl. ha egy kép màr ki van talàlva elsöre, az utànalévö tippelö pedig egyetért, föLösleges tippelnie, mert ugysem ö az elsö. igy viszont mehetne a pontgyüjtés, Kata minden nap kihirdetné, ki àll az élen összetettben. Na??? :?:
preta
 
 


esetleg lenne napi elsö és összetettbeli is... :?:
egy zöld triko meg egy sàrga, mint a Tour de France-on
preta
 
 


Ha nektek jó úgy akkor mindennap 10-kor kerül ki a játék.Ha esetleg picit később mert halaszthatatlan dolog van azt előtte nap megirom.Csinálok egy ponttáblázatot is mindenki nevével és minden nap kirakom az előző napi eredményt.Az összesítést is.Az első 3 helyezett ha ő is benne van majd megadja a címét és oklevéllel jutalmazom.Levélben küldöm el az A4-es lapot.Ja,és FONTOS!! egy nap mindenki csak egy tippet tehet különben 3-4 tippből tul sok az esély.Szerintem.Na?Egyetértés?

Kép
kata840725
 
 


Kata: én elhiszem, hogy te nem poénkodsz az ilyensmivel. Ellenben gondoltam arra is, hogy nehogy ő is úgy járt volna mint Heni, s más volt fenn az Anyucin.
De akkor rendben, ha képek mentek.

Naná, hogy csak egy tipp ér. Persze azt az egy tippet módosíthatja a saját üzijében az adott személy, de akkor is csak az az egy tipp marad. Azaz mondjuk Marcira tippeltem, de menet közben úgy gondolom, hogy nem Marci mégsem, hanem Noé (most csak légből kaptam 2 nevet), akkor visszamegyek a saját hozzászólásomhoz, s mert a rendszer enged, hát módosítom.
Ja, és van egy kérésem: ha az adott kép anyucija nem tippel, akkor az gyanús. Ezért van egy javaslatom: tegyen a saját gyerekére is tippet (persze téveset, ne legyen segítség) ha bejelentkezik aznap, de az a tipp ne számolódjon a lepontozásokhoz. Így akkor nem lesz az, hogy ha valaki ír, de nem tippel, akkor máris gyanús, hogy az ő babójáról van szó.
Nos?

Kép
kissmanó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?