Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Van valakinek szopipárna szabásmintája? Ha van, elküldené nekem egy e-mailben? Nagyon megköszönném! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kép
zsizell

Katica, légyszi mond mi baj... azért vagyunk, hogy meghallgassunk. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Kedves kismamák szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, felsők, melegítőnadrágok, melegítő felsők, (34-42 méretig): 3700 Ft-4200 Ft
Most ha 2 nadrágot rendelsz nálam, egy bolti nadrág áráért két nadrágot vásárolhatsz: 2 nadrág most 7000-7500 Ft!

Igény szerint anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek, akár egyedi méreteket is!

Vidéki megrendeléseket is vállalok! Hozott anyagból is dolgozom!
További információkért forduljon hozzám bizalommal:
e-mail: sziszilva@freemail.hu
sziszilva

Kép
Kép
ronci

Szerintem Katica a H1N1-re gondol rossz hír gyanánt. Jól gondolom, Katica?

Zsizell, voltál dokinál a vérnyomásoddal? Tényleg nem játék!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hétfőn megyek dokihoz. Felhívtam a házidokit, mondtam, hogy hétfőn megyek a nődokihoz. Az eredmények alapján azt mondta, hogy akkor várjuk meg mit mond a nődoki, és ha úgy van akkor menjek utána hozzá is. Egyébként azóta egyszer sem volt olyan nagyon magas, 162 volt egyszer, de 130 és 150 közt inog. Tudom, hogy az sem tökéletes, de a hétfőt még megérem, remélem.

Kép
zsizell

Sziasztok!

Ma talaltam meg ezt a forumot es bar sokat megneztem, ez a legszimpatikusabb :) .
Mindenkinek Garatulacio a babahoz, es jo egeszseget kivanok!!!
Nekunk az elso babank es nagyon izgalmasak ezek a hetek, jo olvasni, masok is hasonlo dolgokat elnek at (megveszek az edessegert, persze probalom visszafogni magam de csak neha sikerul).
Vasarnap toltom a 20. hetet es mar szepen kerekedik a pocakom, fura erzes, hogy benne van valaki :D .
Egyenlore ennyit belolem,

Edit
editmk

Szia Edit, Üdv köztünk! Mesélhetsz még egy kicsit magadról, párodról, babáról, mindenről...

Kép
Kép
ronci

Katica, naaa, tényleg mond már mi baj!!! :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Kép

:D
editmk

Sziasztok!

Sajnos egyre több a beteg a környékemen, ilyen is, olyan is. Van lázas is. És mint írtam, kórusunk tagjainak nagy része aktív pedagógus... És sejtem, hogy most hülyének fogtok nézni, de van egy asztrológus ismerősöm, s azt találta mondani, hogy a baba koraszülött lesz (ezt látta). Karácsony előtt lát valami gubancot, ami nem biztos, hogy velem lesz, lehet, hogy a szüleimmel (anyukámmal) - ezt egyébként el is tudnám képzelni. Próbálom programozni az agyam, hogy semmi baj nem lesz itt, de nem jó ez így. Tán ha egy kicsit beleásom magam az agykontrollba, az segíteni fog. Hülye vagyok, mi? Amúgy sok jót is mondott, babával nem lesz gond, Bori is szépen fejlődik majd, anyagilag is megerősödünk (igaz, azt távolabbi jövőre mondta). Tudom, nem kell ezeket szentírásnak venni, nem erről szól a dolog, de azért rám hozta a frászt. Nyugtassatok meg, hogy csak szimplán hülye vagyok! A betegség elkapásának lehetőségét egyébként nem lehet kizárni, csak csökkenteni a kockázatot, de hát Borka ovis, férjem meg dolgozik, s időnként muszáj tömegközlekednem is (de elég egy boltba menés is). Szóval még a 4 fal sem véd meg mindentől. Csak tudjátok, Borka dolgát is egy vírusra próbálták visszavezetni, bár igazából nem tudni, mi okozta. Fejem verem a falba, hátha attól jobb lesz és észhez térek. :evil:
ktc

Huh, nem is tudom hol kezdjem. Glasgow mellett lakunk egy kis varosban a kevdvesemmel, de jovore haza koltozunk, mar alig varom. Itt nem nagyon vannak magyarok es nagyon hianyzik a tarsasag, tarsalgas.
Pont egy het mulva megyunk haza latogatoba, szamolom a perceket komolyan.
Elso babank, es bar meg varni akartunk a gyermekvallalassal amig haza koltozunk, de O ugy dontott nem var most azonnal bekoltozik a pocakomba :D . Vasarnap leszek 20 hetes, de meg nem tudjuk a nemet, mert itt nem csinalnak ultrahangot. Az az erzesem, hogy lany lesz meg a multkor azt almodtam , hogy a doki is azt mondta:lanyunk lesz. Persze ez nem jelent semmit. meglatjuk, otthon keszulok dokihoz es o majd megmondja biztosan. Nevekkel meg bajban vagyunk, nem is gondoltam bele ezelott hogy ez mekkora nagy feladtat, nevet adni egy kis embernek...
Egyebkent nem reg koltoztunk fel Skociaba, azelott meg Londonban eltem egy darabig. Mar nagyon unom kulfoldiat es vagyom haza rettentoen.
Most ennyi jutott eszembe hirtelen.
Edit
editmk

Ktc, megértelek, én is nagyon parázom, hogy a gyerekek előbb-utóbb tuti haza fogják hozni az influenzát és most olvastam, hogy a tünetek megjelenése előtt 7 nappal már fertőz… :?

Dincsike, hát ez nem valami megnyugtató, amit a dokid mondott. Hátha csütörtökön többet megtudsz! Más orvossal és UH-val nem próbálkozol?

Editmk, üdv itt! Hogy hogy ott nem csinálnak UH-t? Egyszer sem? Jaj de szép lehet Skócia, mi mostanában gondolkodunk rajta, hogy még a szülés előtt elmegyünk oda egy 1 hetes körútra, megnézni a kastélyokat, mert ha megszületik a baba, akkor a szopi miatt nélküle egy lépést sem évekig..
lara

Katica, muszáj Neked asztrológust faggatni? Szerintem nem kéne. Ha rosszat mond, utána csak arra tudsz gondolni, és ugyebár ismered az agykontrollt, meg a vonzás törvényét, szóval légyszi ne!

Nekem mostanra talán sikerült lenyugodnom a könyvelőkkel vívott harc után, marad a jutalom verzió, Visszamenőleges fizetésemelést tartottak volna jó megoldásnak, határozott időre. Tényleg nem lett volna feltűnő egy esetleges TB ellenőrzés alkalmával.
Szakbarbár viszont tökéletes leírást küldött át nekem, majd a tgyás és gyed igénylésnél kell figyelnem hogy mindent jól töltsenek ki. Bár asszem a bajokat megelőzendő, majd én fogom kitölteni. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Egy ultrahangot csinalnak, a 12. heten, de ennyi Itt nem valami jo a terhesgondozas... Persze jarnom kell a szulesznohoz, es o szivhangot hallgat, egy mikrofon szeru kutyuvel. :?
Persze ez is jobb mint a semmi, de azert nyugodtabb lennek, ha lathatnam is, hogy minden rendben van. Otthon mar van idopontom, alig varom, hogy azt mondjak minden ok. Persze probalok nem aggodni es pozitivan hozza allni a dologhoz, de gondolom normalis az elso babanal, ha kicsit aggodalmasabb az ember...

Kép
editmk

edit!!!!
a vonalzódat másold be a profilodba és utánna már mindig megjelenik! /fent van a profil a Segédletek legördülő sávban/ :lol:

Kép
Kép
ronci

Ah, koszi :)

Kép

Kép
editmk

sziasztok,

Dia Boldog névnapot,

Edit, üdv közöttünk. Itt mész majd UH-ra?

Ildi,
a Péter nekem a számtech tanárom volt a középsuliban, épp a katonaidejét töltötte a suliban... bírtam, mert nem követelt semmit... ettől függetlenül imádom a számítástechnikát. Sajnálom hogy nem tudunk összefutni szerdán...

Katica, az agykontroll jó... nekem sokat segít, ne gondolj a rosszra, és az asztrológusokat, és jósokat el kell felejteni.
Nekem az első terhességemnél (épp megtudtam, hogy terhes vagyok) elmentem jóshoz, hogy mi lesz, mire mondta, hogy korai vetélést lát, közel 2 év múlva, lát egy egészséges babát... akkor tudatlan kismamaként ahogy fájdogált a hasam, rögtön vetélésre gondoltam, és olyan fórumokon is cseteltem, holott még midnen ok volt... végigbőgtem kb két hetet, hogy úr istem, mikor vérzek be, és vetélek el... bevéreztem, kaptam utrót, és elhalt a terhességem... most viszont!!! CSAK Pozitívan, és a most semmi nem jöhet közbe szemlélet a jellemző... meg is van az eredménye... és remélem, hogy ez így is marad... szóval csak pozitívan... (unicum) :)

Amúgy ma megkaptam az AFP eredményt... 1,7 akkor a statisztika alapján punszis ugye?

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Katica!
az asztrológus monyon le!!! ezt üzenem neki... én ezért nem járok ilyenekhez, mert még ha bármi rossz is történik nem akarom tudni előre :twisted:
Erősítsen Téged az, hogy mi itt csak csodálunk, milyen jól és számomra hősiesen bánsz Borival :lol: én úgy érzem, hogy minden rendben lesz Veletek ezúttal :lol: Majd imádkozok érte jó?
Ez az influs hisztéria meg engem már jobban idegesít, mint amennyire tartok tőle, hogy betegek leszünk.
Remélem nem megint februárban akarnak majd látogatási tilalmat elrendelni miatta :twisted:

Üdv, az újabb Editüknek :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Koszi csajok, maris vidamabb a napom.

Igen otthon megye UH-ra, a hugom dokijahoz, azt mondja nagyon jo, neki mar van egy ket eves kislanya Elina, ugyhogy 24 eves letere tapasztaltabb ezekben a dolgoknban mint en, pedig en mar 30 vagyok. (meg kimondani is borzaszto).

Kép

Kép
editmk

Lányok, képzeljétek a barátnőim tegnap eldöntötték, hogy mi lesz a porontyom neve, ha véletlenül mégis kislány - felolvastam nekik a lehetőségeket, és egyértelműen az Emília mellett voksoltak - azt mondták, hogy berontanak a szülőszobára, és nefogják a számat, ha mást akarok :)
Apával még nem beszéltem meg, de mivel vszeg kukis, nem is nagyon fontos...

boruska

Sziasztok!

Elment minden amit írtam :twisted:
Na akkor + 1x

Sikerült mindent visszaolvasni, de már nem emlékszem mindenre :roll:

Nagyon sajnálom, h nem tudtam menni a talira. Nóri, küld át légyszi nekem is az elérhetőséget és a jelszók a közöshöz.

Remélem a többi beteg jobban van, mert én sz...rul. Már nem c

sak takonypóc vagyok , de köhögök is. Szerencsére lázas nem vagyok.
Azt olvastam, h at influenza ellen jó a tőzegáfonya+ fehérbor+ valami "c" betüs...elfelejtettem...

Katica, ne izgulj, nem lesz semmi baj sem a babával, sem anyukáddal. Én is voltam asztrológusnál még a bebabásodás előtt és bejöttek ugyan az általa mondott dolgok, de másokkal kapcs. mint akikkel kapcs én gondoltam.

Üdv az újaknak!!!

Kép
csipike09

Boruska, a lányom 2. neve Emilia :D

Kép
csipike09

Köszi mindenkinek! Az agykontroll nagyon érdekel, de komolyabban még nem foglalkoztam vele. Barbi, ezt könyvből is meg lehet tanulni, vagy muszáj hozzá tanfolyam?

Edit, üdv, van már köztünk londoni kismami, csak épp itthon vannak és eléggé be vannak zsúfolva napjai, azért talán hamarosan jelentkezik.

Mindkét Editünknek utólag boldog névnapot kívánok!

Boruska, csatlakozom hozzád, én is azt kutatom szerda óta, hol lelhetnék valami finomságot (persze válogatok, akármi nem jó). A közeli cukiban már nagyon uncsik a sütik, mindig ugyanaz a kínálat. Finomak, csak valami másra vágynék. Hogy mire, azt nem tudom. Abban a cukiban volt választék, s számomra sok volt az újdonság. Ja, 6 lapost azt ennék, de nem merek nekiállni, elég macerás, s úgyis csak másnapra finom, amikor a rétegek már kicsit átáznak. De lehet, mégiscsak ráfanyalodom a sütésre. Persze holnap már szombat, Bori egész nap velem, s ha nem esik az eső, mennem kell vele valamerre (lehetőleg HÉV-vel, mert az imádja).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.09.18 15:08-kor.
ktc

Köszi Ktc :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Mi a hétvégét Sopronban töltjük, párom szüleinél. Ő már hazafelé tart, rám még pakolás és hajmosás vár, úgyhogy loholok.

Jó hétvégét mindenkinek! :)

Kép
juci-77

Van itt köztetek matek tanár? Vagy aki nagyon ért a matekhoz?
Vendég

Sziasztok!!
Szombaton mozi ünnep!!
Tudjatok róla!
Mi megyünk :lol: :lol:
Alig várom

Kép
bettike830

Nóri!!! Miért kérdezed? Én nem értek nagyon, csak nagyon szerettem a matekot, aminek főleg az volt az oka, hogy értettem... :lol:

Kép
Kép
ronci

Ja Mamikáim vigyázzatok azért ezzel a sok sütivel :lol:

Kép
bettike830

Ronci!

Tudom, hogy ez általános iskolás anyag, de ennek a végeredménye hogy lesz 684?
Ma itthon fetrengtem és volt egy betelefonálós műsorban ez a feladvány. És a végén 684 lett a megoldás.
Tudom, hülye vagyok, de úgy beleakadtam, hogy nem bírok elvonatkoztatni a saját logikámtól...

6+8+7*0+5-6+11+2+(4+5)-3=?

:lol: :lol:
Vendég

Hű!!! Azt a mindenit! Az ott szorzás nullával??? Mert akkor ha normál számolós történet, akkor sehogy nem lesz belőle annyi..ha valami logikai szar, amihez volt szöveg is, akkor mondd azt is, megoldom! Azok a favoritjaim..mármint a logikaiak..

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Voltam ma is uh-n, genetikain, mindent rendben talált a doki, de azért okt. 1-jén is lesz genetikai. (ez volt az eredeti időpont)

Most azt nem tudom eldönteni, hogy holnap elutazhatok-e egy esküvőre... Utaznom kellene egy órát autóval, utána ugye esküvő, aztán a lagzi. Ma rákérdeztem ennél a dokinál, aki vizsgált, hogy utazhatok-e. Azt válaszolta, hogy miért ne?! Csak ő ugye nem ismeri az előzményeket... Ezelőtt meg eszemben sem volt erről kérdezgetni a dokit, kisebb gondom is nagyobb volt annál. Ma meg már nem értem el telefonon... A méhszájam 3100, és ugye júliusban még volt pár hétig barnás vérezgetésem, meg kisebb görcseim. Most is szedem a Magne B6-ot, és általában jól érzem magam.

Szerintetek elutazhatok?

Kép
erusverus

Szerintem igen...legfeljebb nem ropod a táncot hajnalig, de mostmár ha tünet mentes vagy: nekem azt mondta a dokim, hogy mindent ugyanúgy csináljak, mint egyébként../persze, mert tudja, hogy a vitaminokat úgyis beszedem, meg minden/

Kép
Kép
ronci

Halihó Csajok!

Elegem van a mai napbóóóól. Volt egy határidős meló és most értem haza... Nagyon elfáradtam. Ég a szemem, nyűgös vagyok meg minden bajom van. Még ebédelni is csak úgy tudtam, hogy kb 3 perc alatt amig a főnök mást csinált:? De nem panaszkodom tovább, mert itt a hétvége :lol:

Képzeljétek az ember hambival várt mire hazaértem. Olyan édes alsógatyában pólóban a kis fogóval a kezében :lol: :lol: :lol:

Edit üdv közöttünk.

Kati. Szerintem sem kellene hallgatnod az ilyen hülyeségekre. Még ha nem lenne baj, is beképzelnéd magadba a rosszat...

Erusverus. Szerintem is menj el nyugodtan. A doktorbácsim mindig azt mondja, hogy ami jó a mamának az jó a babának csak ne erőltesd meg magad...

Nóri! Áááááá én is belekavarodtam :lol: 3x számoltam át és mind a 3x más jött ki, de nem annyi amennyit írtál.

További szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

dgh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:07-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok Kismamik!

Jobbulást a betegeskedőkenk!
Én most azon izgulok, hogy el ne kapjam azt a "jó kis" fosós-hányós vírust, ami most az egész családon végigmegy.

Edit üdv köztünk! Én mindig Skóciába vágytam, de sajnos még soha nem jutottam el oda. Ugye tényleg olyan gyönyörű mint a tévében meg a képeken? :roll:

Katica: Tudom könnyű mondani, hogy ne is törődj a jóslatokkal, de ha nekem mondanának ilyet, biztos nem tudnám kiverni a fejemből, annak ellenére, hogy nem hiszek benne. Barbinak teljesen igaza van: CSAK POZITÍVAN! :wink:

Nóri: nekem 32 jön ki. :? Nem vagyok nagy matekos, de úgy emlékszem a "-" és "+" egyenrangú, az osztást vagy szorzást pedig előbb kell elvégezni, ha nincsenek zárójelek.

erusverus: ha kocsival mentek és nem neked kell vezetni, az egy óra utazás nem vészes. Az esküvőn, meg a lagzin pedig tudsz pihenni, ha úgy érzed elég volt. Az meg ha kellemes hangulatban jókat eszel-iszol, csak jó klehet a babócának! :wink:
zuzmooo

Bori, állítólag könyvből is meg lehet tanulni az agykontrollt. Én 11 éve végeztem el a tanfolyamot, de most már aranyára van sajnos. És 2 teljes hétvége. Vannak viszont nagyon jó meditációs anyagok fent a neten is, ha gondolod és érdekel, küldök Neked hivatkozásokat. :)
Amúgy nagyon jól működő dolog, csak az a baj hogy sokszor lusta vagyok, csak ha nagy baj van, akkor "veszem elő", addig meg megvan a biztonságérzet, hogy ha gond van hozzá tudok nyúlni. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Matek: nem volt semmi más
az én matek tudásom addig terjed, hogy a szorzás felsőbbrendű az + és - nál.
Akkor a * jel előtti rész az egyik tényező, utána a másik. Így
(6+8+7)*[0+5-6+11+2+(4+5)-3]=?
ebből az jön ki
(21)*(18 )=378 és itt nekem kifújt az agyam....
A tökömért nem mondják el, miért ez a megoldás. Csak felmutatták a számot és ennyi. Azóta meg megöl a kíváncsiság, hogy van-e valami beugratós benne, vagy matekból kellene újra érettségiznem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.18 18:18-kor.
Vendég

Köszke, Lányok, végül úgy döntöttem, hogy nem megyek. Nagyon sok volt az izgalom, meg a mászkálás a héten, és nekem nem is közeli ismerőseim az ifjak, a férjem régi ismerősei, én csak kétszer találkoztam velük. Persze kedvem az lenne, de most fontosabb a pihenés szerintem, ráadásul jövőhéten festetünk, igaz, nekem nem sokat kell pakolásznom, meg átmegyek pár estére az egyik barátnőmhöz, de akkor is, jobb nem tetézni a bajokat. Úgy néz ki októberben is hivatalosak leszünk egy esküvőre/lagziba, na, arra már szívesebben is mennék, mert ott legalább barátok is lesznek. Férjemnek mondtam, hogy menjen nyugodtan (bár aranyos volt, először azt mondta, hogy nem mer egyedül itt hagyni), hiszen áprilisban ott voltak ők is a mi esküvőnkön, meg hát tényleg régóta ismerik egymást.
No, egy a lényeg: nekem most fontosabb az egészség, mint a bulizás.

Szóval még egyszer köszönöm, hogy válaszoltatok erre a lüke kérdésemre. :)

Szép estét/hétvégét!

Kép
erusverus

sf
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:08-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, a férjed és az anyósod is jól mondja. Matek speciális tagozaton érettségiztem, fősulin is matek korrepetitor voltam (hivatalosan). Tehát: 6+8+7*0+5-6+11+2+(4+5)-3=? Először zárójel felbontása, aztán szorzás, utána a többit már tetszőleges sorrendben lehet elvégezni. Így 6+8+0+5-6+11+2+9-3=32 Nem értem, miért az a nagy szám jött ki. Így jó hivatalosan. Bizti nem volt szöveg hozzá? Persze, ha így volt, zárójelesen (6+8+7)*[0+5-6+11+2+(4+5)-3]=?, akkor jól számoltál.
Ja, Kattkat, nem mentem, ismerős, telefonon beszéltünk most.

Csilla, az agykontrollt én kérdeztem, és igen, szeretném, ha küldenél nekem linkeket!

Erusverus, nem volt lüke kérdés, és jó, hogy a saját megérzésedet követed. Ha elmentél volna, lehet, végig lelkiismeret-furdalásod lett volna, hogy talán nem kéne. Így viszont nyugodt vagy. Ugye? :)
ktc

Nem volt zárójel, de az összes lehetséges eredmény közül ez hozza sztem a legnagyobb eredményt. Először én sem így számoltam...
De a 32-t mondták a legtöbben és azonnal kizárták. :(
Vendég

Így nézett ki eredetiben. Bocs, de ez nagyon idegesít. Bele akarok halni! :lol:
Kép
Vendég

Csajok, vazze ahhoz képest hogy szabin vagyok mindennap 8 körül lépek le és 19-20 óra körül érek haza. Tele a hócipőm. PIHENNI AKAROK!

Csilla, arra az agykontrollra én rácuppannék, ha tudsz segíteni. Nem agykontrolozok, de nekem itt a jóga és a meditáció, Mikor szakítottam az előzől párommal, hát izé nagyon oda voltam, akkor egy boszorka ismerős javasolta, hogy egy aranyszínű gyertyára véssem rá a kívánságaim és ekkor meg ekkor égessem el. Hát fölvéstem, alaposan. Akkor voltam 26 éves:
5 éven belül
önálló házikót
férjet
biztos stabil munkahelyet, ahol jól érzem magam,
gyereket akarok
Hát, a házikó még nem teljes, de minden más vészesen megvalósult. Bár a házikóra még van egy évem. :D
Érdekes, anyu emlékszik arra, hogy kamaszkoromban mindig azt mondtam, hogy 30 éves korom előtt akarok először szülni. Hát jövő áprilisban leszek 30. :D még belefér.

Erusverus, én három napja minden áldott nap megyek Kvárról Pécsre az másfél óra út oda meg másfél vissza, és a fáradságon kívül semmi baj nincs. Nem kell túlaggódni.

Csajok kialakult a Babó napi ritmusa. Reggel 6-7 órakor kelt, aztán 12-13 órakor ébred még egyszer, 17-18 órakor kezd el mocorogni, majd a záróakkord az esti lefekvéses beszélgetésünk 22-kor (szigorúan akkor fekszem, Zsolti legnagyobb bánatára). A Zsolti szerint a Jóisten tartsa meg szokását, és ha megszületik is ehhez alkalmazkodjon. Álmodozunk...

zarja

Jaj Katica, tiszta hülye vagyok. Tudom hogy Te kérdezted, csak Barbitól, így teljesen logikus hogy Borit írtam megszólításnak. :oops: Hiába, no. Hülyülök. :lol:
Összekotrom Nektek amit érdekesnek találok, elsősorban az alapgyakorlatot, azzal lehet kezdeni, de sok olyan is van, amit ébren, napközben is lehet háttérzajként akár. Nekem sokat szokott segíteni a közérzetemen.
Eszter, hogy is van az a gyertyaégetés? :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Ronci, ezek a megfázásra kapható cuccok azért veszélyesek, mert megiszik az ember belőle, meg mellé bekap egy-két hasonló pirulát és mindjárt kész a paracetamol mérgezés, ugye? Más veszélyét én nem tudok.
A NeoCitran összetevőit megnéztem. Van benne 500mg Paracetamol, egy csomó számomra ismeretlen izé (nem az aszkorbinsavra gondolok) meg olyan mindennapi összetevők, mint grapefruit aroma és sok E***.
Szóval tegnap már végképp meg akartam pusztulni, de egész nap nyomattam a homeot és estére a neocitran is lecsúszott. Aludtam vagy 10órát és most tökéletes. Nem fáj sem a fejem, sem a torkom. Remek.
Vendég

Szia Nóri!!! EZeket a kevert dolgokat most nem szívesen eszem-iszom, mert majdnem mindegyikre rá van írva, hogy várandósok csak az orvossal egyeztetés után, bla-bla..én a coldrexet/az van itthon/ néztem meg, hogy nincs ráírva, hogy szedhetjük, hanem, hogy beszéljek a dokimmal, mielőtt beveszem.. :lol: Ugyhogy én ezért maradtam a csak homeos cuccoknál..egyébként igen egy csomó ilyenben el van "rejtve" a paracetamol, szóval nem is gondolnánk, hogy van benne, aztán már egy csomót megettünk, mire észre vesszük... A neo citran is olyan, hogy van benne nyákoldó, lázcsillapító-fájdalomcsillapító, és még 1-2adalék. egytől nem lesz baja a picinek, meg szerencsére már nagyobbacska is, de azért inkább a homeot, meg a natur paracetamolt nyomasd szerintem.. biztos ami biztos. :lol:
Én már jobban vagyok, de még mindig köhögök...
Ja, egyébként, Nóri, meg kéne beszélni egy adott oldalt, hogy hova tesszük mindig fel a táblit, mert sose találom mikor megakarok nézni benne valamit..szóval mondjuk minden 0-ás végű oldal vagy valami ilyesmi..hm?

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Ma reggel sikerüt jól beparáztatnom magam - iszonyúan szédültem, még az ágyban sem bírtam megfordulni, el akartam ájulni azonnal.
Vécére kimentem, de akkor már alig láttam :(

Úgyhogy vagy a vérnyomásomra, vagy a cukorra gyanakodtam. A végén már olyan szarul voltam, hogy megkértem apukámat, hogy hozza el a vérnyomi mérőt, meg a cukormérőt - mindketten vérnyomásosak és cukrosak - hogy megnézzük, mi bajom. 10 percre laknak kocsival, úgyhogy nem volt ebből gond.

Addigra sikerült egy kis müzlit meg teát lenyomnom, úgyhogy a vérnyomásom a tökéletes 123/79 lett, a cukrom meg 5,7, így, kaja után.

Nem tudom, mi bajom volt, még most is csak óvatosan tudok mozogni, meg nem nagyon hajolni meg forgatni a fejem, mert elvágódok. Nem voltam ilyen nyavajás! Volt vkinek ilyen gondja?

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?