Új privát üzeneted érkezett!

Tücsi,
én is, én is...be szeretnélek jelölni iwiw-en :lol:
Tücsikém, én csak ajánlkozom, de megértelek, ha nem szereted, hogy beleszólnak a berendezésbe. Nekem sokáig érthetetlen volt, hogy az emberek miért szeretnek egy olyan lakásban élni, amit más álmodott meg. De lassan kezdek rájönni, hogy az a dolog lényege, hogy ráérezz a megrendelő ízlésére, álmaira, szokásira... :lol: Én ezt még tanulom:wink:

Köszi csajok a dícséreteket, de ez a terv tényleg eltörpül a többihez képest.

i.kata

Hoppá, lenyúltam a laptetőt :lol: Hipp-hipp-hurrá!!!
De most ari leszek és megosztom a "trónt", ráadásul a 100. trónt Dezsinával, Tücsivel, Ladivával és Hbzs-vel. :wink: Csajok, mindannyiunknak hozzon szerencsét ez a kerek szám.
(ugye nem hagytam ki senkit, aki még nem babás?)

i.kata

Tücsi!
Helyesek vagytok!Milyen jó ez az iwiw! :D

Kata!
Így van,mindannyiótoknak hozzon szerencsét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

phpBB: Kép
belluska

Köszi Kata az önzetlenségedet!!!! :wink: :lol:

Kata, Dezsina, Tücsi!
Nagyon jó dumcsizást nektek holnap reggelre, és szuper UH eredményeket! Aztán majd igyekezzetek vissza gépközelbe a beszámolóitokkal!!! :wink: 8)
hbzs

Tücsi, természetesen időközben már be is jelöltelek! :wink: 8) :lol:
hbzs

Kata, köszi a laptető megosztást! Én elfogadom a részemet. :lol:

Kata, Dezsi, Tücsi, szép eredényekkel jöjjetek majd!
Vendég

Sziasztok !

Lányok, mi volt a mai randin ? Már várlak Titeket! :D
Remélem, hogy szerencsét hoz a kerek szám !!! Nagyon drukkolok Nektek !!!!! +++++++++++

Kata, Nekem is nagyon tetszik a kert, amit terveztél, ne szerénykedjél ! :D

Zsuszka, nagyon szuper Bence verdája :D :D :D :D

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Jó reggelt!

Várunk benneteket csajok!Biztos szuper eredményekkel jöttök és remélem tudtatok csacsogni egy kicsit! :lol: :wink:

Kismamiknak pocak simi!

Kriszta!
Minden rendben?Jól vagytok?Puszillak!

belluska

Sziasztok
Bocsánat hogy eltüntem, de elég sok a tennivalóm és még mindig vannak rosszulléteim :( :(
Kata
Tudod nekem a növények a gyengéim. Sajna nem tudok kimenni pedig terveztem, hétfőn és csütörtökön is megyek jövő héten mert megint esküvőre kötök virágot. Kiváncsi leszek hétfőn meglesznek-e még?
Nekem nagyon tetszik amit csináltál :lol: :lol:

Tücsi
Jane Austen nekem is a gyengém és persze a hasonló irodalom. Imádom. Ha az intézetben találkoztunk volna engem is mindig ilyen könyv társaságában lehetett látni :lol: :lol:

Nagyon sok drukk a mai naphoz mindenkinek :!: :!:

Kicsit el vagyok havazva, az iskola kezdés miatt is. Sok-sok különóra a gyereknek, hegedű és tartozékainak vásárlása, nem is sororlom. De próbállak olvasni benneteket és mindenkinek nagyon szorítok

:lol: :lol:
Vendég

Lányok találtam egy oldalt, ahol fehérje dús ételek receptjeik vannak!!!
Ha gondoljátok vagy bejelentkeztek: www.receptura.hu-ra, és a ott a Lombik ételek, vagy ha valakinek kell akkor átküldöm word-ben, mert én is letöltöttem. Nem olvastam végig, de lehet, hogy van benne jó is!
wepe

Ha link alapján nem sikerül (nekem nem :? ) , akkor google-ba drótpostagalamb receptára, és ott a második linken, letöltések/receptkönyvek-receptura.hu -ra kattintva, de ha túl bonyolult lettem, akkor szívesen átküldöm! :lol: :wink:
wepe

Krisztám!
Kicsit pihenjél azért és néha írjál nekünk!!!!!!
Számítógépünk háttérképének most épen Katánkat a te lánykáddal kellett beállítani! :wink:
Szerintem Krisztám ezek a rosszullétek már lehet,hogy a gyógyszerektől vannak,nem?De már jó lenne ha múlnának!
Sok ölelés,puszi nektek! :P

belluska

Kata!
Hozzon nektek szerencsét a laptető!!!!!
Nagyon szurkolok!!!!
Már nagyon várlak benneteket az eredményekkel!!!!

Kriszta!
Remélem, a rosszulléteknek most már hamarosan vége lesznek!!! Pihenj sokat és vigyázz magatokra!!!!

Mindenkinek szép napot!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Én már itthon vagyok, szerintem ahamarosan a többiek is jelentkezni fognak :lol:

Wepe,
ott van külön lombikor receptgyűjtemény? én nem látom.

Nálam most 8 mm volt a mnyh, ez most tetszett S. dokinak, és kicsit még megvariálta a gyógyszereimet és azt mondta pénteken lehet beülti.

i.kata

Kriszta,
ma beugorhatnék délután a cd-ért? Meddig vagytok ott?
Vasárnap este bontás van, úgyhogy szerintem már nem fogod látni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.09.18 10:58-kor.

i.kata

Wepe,
közben megtaláltam a Lombik ételeket, de nem tudom letölteni. :roll:

i.kata

Kata!
Na,hát ez akkor szuper és nagyon biztató !!!!!!
Akkor péntek az biztos?Szurkolok nagyon! :P

belluska

Belluska,
hát még hétfőn megyek megint, aztán meglátjuk biztos-e. Most nem mondott S. doki semmi olyat, hogy még kétséges.

Amúgy rengetegen voltak ma. Én 7.30-ra értem oda és azt hiszem a 13. voltam. Iszonyatos volt. De mi 3-an végigdumáltuk a várakozást, fel is hívtuk magunkra a figyelmet :lol: Tanár úr kiselőadást tartott nekünk a statisztikákról. Nagyon kedves volt :lol:

i.kata

Kata!
Örülök a jó hírnek! :D Elmondod nekünk is a legújabb statisztikákat? :wink:

Wepe!
Küldd el légy szíves a fehérjedús recepteket nekem! Priviben küldöm az e-mail címemet. Köszi! :D
hbzs

Hbzs,
sajnos már nem emlékszem rá, de nem is igazán a konkrét számokról volt szó, hanem arról, hogy elég komoly számonkérés lesz az intézetek felé... Meg hogy a fizetős intézetek hogyan tudnak variálni a számokkal. :roll:

i.kata

Kata!
Mit kell érteni azon, hogy "a fizetős intézetek hogy tudnak variálni a számokkal"?
Mondjuk azt feltűnt a korábban említett statisztikából, hogy úgy tűnik, a felsőbb hatóságokat csak a lombikok száma érdekli. Az, hogy mellette még millió inszemet is csinálnak, már nem. Bár az is igaz, hogy utóbbira itt nincs OEP támogatás - de máshol van...
hbzs

Hbzs,
leírtam inkább priviben.

i.kata

Kata, örülök, hogy most jó volt a nyh vastagságod. Meg még jövő hét péntekig tuti vastagszik. Még egy hét és a pocidba költöznek a kis lakók. Kata, ha nem túl nagy kérés, engem is érdekelnek ezek az új statisztikák, általában is minden érdekel, amit a Tanárúr mond. Megteszed, hogy nekem is leírod priviben? Köszönöm szépen.

Dezsi, Tücsök, ti is gyertek a híreitekkel!

Kriszta, pihenj sokat.
Vendég

Ladiva,
elküldtem.

i.kata

Sziasztok Lányok!

Haza értem végre a vonattal, végig vigyorogtam az utat mert felidéztem magamban, hogy milyen jól el pletyiztünk a csajokkal, imádom mindkettőt, nagyon aranyosak! :lol:

A tüszőimről nem sokat tudok írni, mert végig bohóckodtuk az UH-t Sipos dokival meg a lányokkal, de 5-6-7 lehetett talán, de tényleg gőzöm nincs, arra emlékszem, hogy volt 12-es, 14-es és egy 18-as is közte...Hétfőn még UH, aztán ha minden jól megy akkor szerdán leszívás! :D

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!
Vendég

sziasztok!

én már hamarabb beértem mint Ti (Kata és Tücsi), de ilyenkor hirtelen melózom, hogy utána nyugodtan tudjak írni :D
Hát kislányok, még sosem éreztem ilyen jól magam várakozás közben :P Két nagyon szimpi szajszikával ültem egy fotelban :lol:
Nálam a mnyh Sipos doki szerint 9mm :shock: , és kb 9-10 tüszőm van 10-16-17mm ig. vagy ilyesmi. Ma még két - két merional este aranyáru, majd holnap tüszőrepi.

Tücsikém!
a plusz gyogyik még 14ezer Ft. pregnil 2db, és Utrogestan ezercsomag. + neked lesz még Estrofem, de az filléres.... Erre készülj!

megkaptam a kis müanyagpohárkámat abba megy a "himzés" Tücsi és Kata tudják mi az :lol: :lol:
és hétfő reggel 6:15-re megyünk!!! :D

remélem minden tüszőcském megembereli magát és behozza a lemaradást.

Kislányok!
szerintetek akkor erőszakoljam a blasztókat? Még sosem lehetett blasztóm... :roll: Vagy inkább hagyjak mindent a Tanárúrra, de azért hozzam szóba, hogy mit ígért? Kicsit tanácstalan vagyok és meghallgatnám a véleményeket a blasztókról....

Ladiva!
nem kéne Neked is betelefonálni? a Te sorszámod is szerintem aktuális a napokban :roll: :? :)

Tücsi!
jók az eredmények! Azért van ott tüszőcske :D Nagyon drukkolok!!!

Kata!
nagyon szép a pavilon! Nagyon tetszik :) Gratulálok!!! És drukk a pénteki beültihez!!!! :) Mnyh növelő drukkok mennek!

Wepe!
:D :D :D

Belluska!
mit is kell most írjak :?: őőőő :roll: kezeid összekulcsolva? nagyon kellenek az angyalkás drukkjaid :D :!:

Hbzs!
hova lett a jó kis avatarod? Mégsem vált be?

Kriszta!
jobbulást! :) :wink:
dezsina

Dezsi, Tücsi,
én is nagyon jól éreztem magam.

Csajok,
Tücsi nagyon közénk való :lol: :lol: :lol:

Dezsina,
mi is volt a T. úr ígérete? Már nem emlékszem pontosan :oops: De amúgy ők szerintem elég jól meg tudják ítélni majd, hogy meddig vigyék el a piciket. Tudod, sokminden múlik az első pár napon, hogy hányan és hogyan osztódnak.

Kicsit csalódott vagyok a péntek miatt. Így hogy lesz egyszerre beültink? :lol:

i.kata

Kata!
hogy elvinné blasztóig, még akkor is, ha esetleg a biológusok lebeszélnék és esetleg nem lenne beülti ...
dezsina

Dezsina,
de ha esetleg így alakulna, akkor felajánlott még valamit nem? Hogy akkor ez nem számít bele? Vagy valami hasonlót....

i.kata

Kata!
úgy, hogy ahogy a törvény is kimondja, hogy ha nincs beülti, akkor nincs lombik.
Csak azt nem tudom, hogy esetleg ha elvinnék blasztóig, és mégsem élnék túl, akkor akarnék e mégegyszer szúrkálni. Igy meg lezárulna... :?
dezsina

Dezsi!
Na, jó, akkor a te kedvedért visszarakom! :wink:

Én is voltam ma egyébként az intézetben. Hááát, én sírva jöttem ki... :cry: Az úgy volt, hogy múlt hétvégére vártam, hogy megjöjjön (ezért írtam korábban, hogy hétfőn lehet, hogy én is megyek UH-ra). Szombaton volt a 26. nap, ami az átlag hosszúság szokott nálam lenni. De nem jött meg. És azóta sem. Csináltam tesztet, kedden és ma is, de persze negatív. (Nem véletlenül nem volt ebben a hónapban sem inszemem...) Így ma telefonáltam Sipos dokinak, s végül 3/4 12-kor tudtam is beszélni vele. Azt mondta, megnézné UH-n, s kérésemre még ma fogadott is. És hát a tüszők ott vigyorognak továbbra is mindkét oldalon - még nagyobbak is, mint voltak 1 hónapja! :cry: :cry: :cry: De a doktor úr szerint ez egyáltalán nem tragikus, de legyek türelemmel. Meg azzal vigasztalt, hogy be lehet állítani hormonálisan..., meg nem olyan, amit műteni kellene, s ott különben is felléphetne mindenféle szövődmény... Szóval most várunk, s ha 1 hét múlva sem jön meg, akkor jövő péntektől 5 napon át 2x2 Duphaston, s utána biztos megjön, s akkor majd UH-n megint megnézi... Sipos doki egyébként igazán nagyon kedves volt! - Örülök, hogy legalább a beléjük vetett bizalmam nem veszítem el...
hbzs

Dezsina,
szerintem majd meglátod menet közben. Ha már meglesz a leszívás, akkor úgyis annyira akarod majd, hogy szerintem azt választod, hogy most menjenek biztosra. Én örültem a blasztóknak, de erről beszéltünk ma, tudod. Nehéz ezt eldönteni, én rábíznam magam a dokikra még akkor is, ha esetleg még1 lombikra szükség lesz.
Olyat nem lehet, hogy mondjuk ha van 4 embriód és esetleg mind a 4-et továbbvinnék, te azt kéred, hogy 3 naposan ültessenek be 2-t és a másik 2 embriót vigyék tovább blasztóig. Ha szépen fejlődnek akkor azokat is beültetik 2 nappal később. Érted mire gondolok?

i.kata

Hbzs,
hát nem semmi ami veled is történik :roll: De ha megjön, akkor még mindig nem biztos, hogy azok a tüszők eltűnnek?

i.kata

Kata!
Nem, sajnos egyáltalán nem biztos, hiszen az inszem óta már 4x megjött, most már az ötödiket várnám... S folyamatosan ott vigyorognak a tüszőim... :cry:
hbzs

Dezsi!
Szuper minden,kezeim össze kulcsolva ám! :lol:
Én a Tanár úrra és Sipos doktorra bíznám ezt a döntést,csak a legjobbat akarhatják neked!

Kata!
Ne légy csalódott a péntek miatt,mert kismamik egyszerre lesztek! :wink:

Tücsi!
Fantasztikusak a te tüszőid is,sokszor voltam én is így vele,hogy annyit beszélgettünk Sipos doktorral meg nevetgéltünk,hogy nem mindig voltam teljes képben! :lol:
Biztos tudom,hogy mi is szimpinek találnánk téged!Jó lehetett dumcsizni,gondoltam ám rátok!Akkor hajrá szerda! :lol:

belluska

Hbzs!
Nem egyszerű hallod a te eseted,annyira sajnálom,de szerencsére tényleg jó kezekben vagy!És akkor most ezek a fránya tüszők,hogy fognak eltűnni? :oops: Reméljük a legjobbakat!Olyan dolgok vannak,hogy folyamatosan kapkodom a fejemet :roll: ,Most egy-két napja egyik barátnőmről is olyanokat hallottam a 24 évével,hogy el sem hiszem mik vannak!De bízzunk Tanár úrban és Sipos doktorban,hogy tudnak segíteni rajtatok is!

belluska

Hbzs!
Ja és szuper jó az avatarod! :P

belluska

Hbzs,
nem gondolkodtál még valami alternatív gyógyászaton? Most a héten is láttam a tv-ben egy reflexológust és állítólag csodákatt művel. Állítólag egy a talpmasszázs elég fájdalmas tud lenni, de nagyon hasznos. Már én is gondolkodtam rajta amúgy, hogy ártani biztos nem ártana, ha kipróbálnám. A tv-ben ha jól emlékszem olyasmit mondott, hogy meddőségi kezelés miatt 2 hetente vagy hetente kell menni kezelésre és kb. 2 hónap elteltével szoktak jelentkezni a sikerek.

Szabó Szigfrid a neve és itt a link is:
http://szaboszigfrid.internettudakozo.hu/index.php
A média címszónál vannak videók, az első kimondottan a meddőségről szól.

Csini az avatarod:-)
Tényleg, te még benne sem vagy a táblában. Ugye szeretnél benne lenni?!

Tücsi,
ez az utolsó kérdés neked is szól :lol:

i.kata

Belluska!
:D

Hbzs!
igazából nem is értem, hogy mi az, hogy nem tünnek el a tüszők :shock: :!: Ez hogyan lehet? És ha kapsz olyan gyogyit, akkor meg fog jönni? :?:
és nagyon tetszik az avatarod :D

Kata!
valószínűleg az lesz, hogy a dokira bízom. Csak sajnálom, hogyha nem sikerül és nem megyek tovább, akkor le fogok szakadni ebből az igazán jó kis társaságból :cry: :(
dezsina

Dezsina,
ne hülyéskedj, miért szakdnál le? Együtt fogunk babakocsikat válogatni :wink:
Szóval így tessék hozzáállni!!!!! :lol:

i.kata

Kata!
Köszi a tippet, de én nem hiszek az ilyen jellegű alternatív gyógymódokban...
A táblázatban természetesen már rég óta szeretnék benne lenni, csak vártam, hogy valaki más vegye észre, hogy hiányzom belőle... :wink:

Örülök, hogy tetszik nektek az avatarom! :D Én is egyből beleszerettem, s csak utólag jutott eszembe, hogy nahát, én pont egy hófehér macit kaptam ajándékba a múlt héten a férjemtől! :oops:

Dezsi!
Ez valami olyat jelent, hogy a tüszők nem repednek meg, így nem sorvadnak el - azaz nem figyelnek a szervezetemben zajló hormonális változásokra. Erre mondta azt a múlt hónapban Tanár Úr, hogy azért csinálják ezt, mert nem tudják, hogy mit kell csinálniuk... Az a gyogyi, amit szednék, ugyanaz, amit eddig minden inszem után kaptam annak érdekében, hogy elősegítsék a babák megtapadását. Aztán, ha negatív volt a teszt, akkor kellett abbahagyni a szedését, s akkor utána 2-3 nap múlva megjött. Szóval ez is olyan megvonásos vérzésféleség: besegítesz a szervezetednek, hogy ha magától nem tudná, hogy véreznie kellene, akkor a hirtelen lecsökkenő hormonszinttől majd rájön...
hbzs

Hbzs!
ilyet még nem is hallottam, hogy ott vannak és várnak :shock: De nagyon drukkolok, hogy akkor gyógyszeresen be lehessen állítani! Drukkhegyek és kitartás!!!! :)

Kata!
hát persze... csak realista is vagyok :)

Zsuzska!
majdnem elfelejtettem, hogy megdícsérjem a kocsit! :D nagyon dögös :D :!: :!: :!:
dezsina

Hbzs,
ok, akkor bevarázsollak a táblába :wink:
Amúgy ez a talpreflexológia pont nem egy olyan elvont orvoslási forma szerintem. Én mondjuk hiszek a természetes gyógymódokban, amikor akupunktúrára jártam, akkor is sok javulást éreztem. Csak tényleg olyanhoz kell menni, aki ért is hozzá, nem pedig egy kuruzsló.

Dezsina,
jó-jó, tudom :lol:

i.kata

Kata, Házitücsök, Dezsina örülök, hogy jók lettek a mai eredményeitek! Beindult megint a "hadművelet" :) :) :)

Dezsina, szerintem is bízd magas a Tanárúrékra, és nem fogsz kiesni ebből a társaságból :!: :) :)
Jó lenne az a variáció, amit a Kata írt, hogy most is ültessenek be, és valamennyit tovább vigyenek :!: :) Szerintem, növelnéd az esélyeket, plusz még egy kistesóra is :D
És hétfőn leszívás ?

Hbzs, ezek a tüszők nagyon ragaszkodnak Hozzád :(
Én is szedtem Duphaston-t, amikor gondom volt a sárgatest hormonjaimmal régebben, ill. tavaly az inszemkor, nekem bevált.
Az előző inszemeknél is Duphaston-t kaptál ?
wepe

Dezsina, most olvastam jobban el, hogy akkor hétfő 6:15 ! Bocsi, hogy nem figyelek :oops:
wepe

Wepe!
igen igen hétfő!!! :) köszönöm a drukkot! Utánam pedig Tücsi jön szerdán, majd Kata a beültivel... Azért lehet, hogy beelőzöm Katát a beültivel is :twisted:

Kata!
:D
dezsina

Dezsi, drukk a hétfői leszíváshoz. Ami a blasztókat illeti: állítólag ha blasztókat ültetnek be, akkor nagyobb a sikeresség esélye, mert ugye a blasztók fejlettebbek, satöbbi. Ismerősömnek mindig blasztókat ültettek vissza, egyszer sem sikerült. Amikor meg háromnaposakat kapott vissza, terhes lett. Ami a te esetedet illeti, egy próbát megér az, hogy blasztókat kapj, hátha neked meg pont ez hozná meg a sikert. Bár ugye a beültetés függ attól is, hogy tényleg hány sejtesek, hogyan osztódnak, hány marad meg az ötödik napig. Szerintem majd a leszívási egy-két nap történéseiből lehet következtetéseket levonni, hogy meddig lehetne elvinni a babókat. Amúgy pedig szépek az eredményeid, reménykedem benne, hogy ez most szupi lesz. A leszívás után hétfőn beszélj a Tanárúrékkal, hogy szerintük hogyan is lehetne.

Kata, nem lenne rossz ötlet x darabot háromnaposan, x-et pedig ötnaposan beültetni. Még ilyen helyzetről ugyan nem hallottam, de ha az embriók vannak olyan állapotban, akkor akár meg is lehetne próbálni a siker bebiztosítása érdekében.

Hbzs, sajnálom, hogy a tüszőid még mindig ott vannak. Még jobban, hogy negatív lett a teszted. Bízom benne, hogy a gyógyszertől ezzel a megvonásos megoldással kicsit beindul a szervezeted és rájön, hogy magától kellene működnie és akkor eltűnnek a tüszők vagy legalább igen kicsire visszahúzódnak. Ezek szerint nem biztos, hogy a következő ciklusodban meg tudjátok csinálni az inszemet?

Tücsi, nagyon szépek a te értékeid is.

Mindenkinek szép hétvégét kívonok még.
Vendég

Tücsi!
Hajrá szép tüszők!!!! Drukk jövő hétre!!!!!

Dezsi!
Nagyon szép tüszőcskéid vannak neked is!!!! Gyerünk, gyerünk!!!!!

Hbzs!
Nagyon éééééééééédi az avatarod!!!!!!
Drukkolok, hogy minél hamarabb megjöjjön végre!!!!!!
Micsoda tüszőid vannak neked !!!! Tessék gyorsan megrepedni!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok kislányok!Tegnap megjártam én is az intézetet,én már nem vagyok oda többet hivatalos :roll: Képzeljétek Embikénk 5x akkora,mint 2 hete..Ez nagyon meglepett,teljesen meghatódtam tőle...Nem tudom mitől nőtt ekkorát,mert hogy én nem sok mindent tudok neki leküldeni,az biztos :oops: 2 hete volt 3,4 mm,most 15,6 mm.A képet is csatolom nemsokára!Zsuzsi jó a járgányotok,ezzel talán majd könnyebben tudsz közlekedni!Dezsi,Kata,Tücsi,akkor most nemsokára értetek izgulhatunk....Tök jó!Jut eszembe:Nem olyan olcsó ez a lombik,és nekem már nincs rá szükségem...Szivesen odaadom valamelyikötőknek 2 doboz Merionalom+2 db oldatom még megmaradt.Azt hiszem már későn irom,de hátha.Számom,ha sürgősen kell a cucc:06202039727.(Telefonbetyárok kiméljenek!) :lol: :oops:

salygabó

Hbzs!Köszönöm a cikket,Wepe meg az érdeklődést!Hogy érzed mozog már a babád?Lányok irhatnátok a terhesség alatti vizsgálatokról,érdekellne a Down-kór szűrés...Azt már tudom,hogy ingyenesen sehol nincs,csak hirdeti a net.. :evil: Kombinált tesztre gondoltam,az csak vvétel,és uh.Felhivtam a Sejtbank által hirdetett "ingyenes"-nek mondott pár kórházat ezügyben.Válasz:csak akkor ingyenes,ha nálunk szül,vagy nálunk dolgozik az orvosa...Na akkor kérdem én,hol van szabad orvos választás?

salygabó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?