Új privát üzeneted érkezett!

Krisz
Remélem nem sértettelek meg amit írtam.

Csöre
Hát nem tudom, hogy őszinte legyek már nagyon régen nem találkoztam velük, de számomra én biztos nem így csináltam volna, ha már kint élek és külföldi a párom akkor biztos, hogy az én anyanyelvemet is megtanítom neki, pláne már azért is, ha a nagymamájához megy nyaralni tudjanak kommunikálni. De sajnos nem vagyunk egyformák.

manocskak
 
 


Kép ébredés után:) Kép

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Móni: nem vagyok sértődős :wink:

Felébredt Ádám, megyek is.

krisz78
 
 

 
 

Kép porszívózik:)) Kép rohanásban vagyok:))

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Kriszti, jó ez a szám nagyon, én is szeretem.

Múltkor belinkeltem ide a macskaduettet.

Küldöm megint, egy kis jókedvet derít az biztos. :lol:

Én nagyon szeretem.

ja és a piál a föld

http://www.youtube.com/watch?v=i-zVikni ... C8D86EE131

http://www.youtube.com/watch?v=cKlpYXtq ... 1&index=11

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok!

Petrának, Zsófinak gratulálok a felálláshoz! Nagyon ügyesek a lányok!

Batkata: én is szeretnék menni jövő csütörtökön, remélem nem jön közbe semmi és találkozunk.

Csöre: nem semmi, hogyan tudod az életeteket szervezni és emellett még a topik egyik legaktívabb tagja is vagy. Véletlenül nem vezetés-szervezés szakon végeztél :D ??

Tetyk: kívülállóként tényleg mókás a történet, én is mosolyogtam rajta. Sok-sok mea culpa és egy jó fodrász. Remélem ez megenyhíti az anyukát.

Kriszti: milyen volt a babajel tanfolyam? Én anno megnéztem a linket, amit beraktál, de bevallom, én ezt egy nélkülözhető dolognak tartottam.

Peni: ha nem üveges halat adsz Zéténynek, akkor milyen halból adod? A szálkák miatt kérdezem.

Képzeljétek, ma irtóóóóó lusta voltam. Se nem főztem, se nem takarítottam, ehelyett szépségdélutánt tartottam, amíg Bálint aludt. Volt minden, mint egy kozmetikában :-) Már csak a szemöldökömet kellene kicsit megigazítani, de annak félek nekiállni...

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Ja, már napok óta be akarom linkelni ezt a dalt:

http://www.youtube.com/watch?v=8-Npu_ly3ZM

Ez nem felnőtteknek szól, hanem babáknak. Egy barátnőm blogjában találtam, Bálint imádja :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 



Krisz: köszi a postázást (ezt is elfelejtettem :oops: )

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Edit, ez nagyon édes volt, Zsófi tök nyugodtan ült végig az ölemben míg ment. Ilyen is ritkán van nála.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Edit: az a helyzet, hogy amikor Saci alszik, nem merek zajongani, mert úgy alszik, mint a nyuszi, minden apró zajra felriad, és akkor beleköltözik a hisztimanó :( Ezért leülök a szomszéd szobába a gép mellé. Lepihenni nem tudok, mert akkor úgy érzem, hogy mennyi dolgom lenne, én meg csak henyélek, így meg úgy érzem, hogy ok, rendben, mégis csinálok valamit (közben a gépen mást is művelek ám :wink:). A másik, hogy szoktam Sacinak youtube-ról zenét játszani, nagyon szereti az accujazz nevű honlapot is, sőt, talán azt még jobban. Az internetes rádió. Szóval a gép egész nap megy. De majd ha nekiállok kötni, akkor másként lesz :wink: kéne már az a kötőtű, remélem, most be tudom szerezni.
Házimunka: csak ha Saci ébren van, a fenti okból, vagy hétvégén, ha Apus itthon van. Őszintén bevallom, nem főzök, ezzel időt spórolok. Csak Sacinak, de az gyorsan megy.
Ma segített porszívózni, nagyon édes volt :D Csak söprögetni nem lehet vele :? Egyébként ott téblábol, és segít :D A haletetést, halak rendezését is nagyon szereti, ott nyomul és dumál a halaknak.

Na mentünk usziba :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Ja igen beszéd: arra pár napja rájöttem, ha azt mondja, hogy te-te-te, akkor akar valamit. Általában olyat amit nem kaphat meg. A többi "szavát" még nem sikerült kitapasztalni.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Csak gyorsan jelentek aztán kikapcsolom a gépet mert görget,villámlik .
,,Hát ezt meg usztad" ez volt a fiam véleménye mikor elmentek :twisted: még neki áll feljebb, az anyukáját :twisted: Azt hiszem a csajszi vért szeretet volna látni ,vagy minimum,hogy a szeme láttára elpáholom a kölyöket ...nem tudom de nem éreztem valami nagy empatiat a részéről bár lehet forditot esetben én se ....?Végül is a csak ki vágot a hosszábol még mindig össze lehet kötni mert az össze kötéstől még maradt ugy 12 cm de természetesen egyformára kell igazitani.Nagyon sajnálom ami történt szegény anyuka...a születésétől nem volt még le vágva a haja a leányzonak...Mi közben mi finuman kerülgetük a témát a gyerkőcök elvonultak játszani alig lehetet haza vinni a kislányt :roll: ennyit a diplomáciárol.
mit mondjak vala melyik nap mikor Katuska a Máté ollózásárol számolt be majd leestem a székről ugy röhögtem,még nagy büszkén át is futot a fejemen milyen jó,hogy már Balázs kinőtte ezt a kreativ kórszakot (há-há-há)na tessék :!:
Minden esetre ha nem velünk történik jót kacagnék én is a dolgon de igy :evil: Valószinü majd egy év mulva már meg is teszem.
Sziasztok

Tetyk& a fiúk
tetyk
 
 



Tetyk: örülök, hogy megoldódott a hajvágós sztori! Nagyon kreatív Balázs.
Bevallom őszintén mint Krisz én is nagyon jól mulattam a történeten. Mert ez egy annyira tipikusan helyes gyerek csínytevés....nagyon jó fazon lehet a te Balázsod!!!

Edit: úgy gondoltam, hogy elkészítem a családnak a tejszínes lazacos tésztát és abból a lazacból fogok megmenteni Zéténynek néhány kockát. Úgy kezdem amúgy is a kaja készítést hogy a lazacot kis kockákra vágom és oliva olajon megsütöm....úgy gondoltam, hogy a sütés (ami inkább párolás) után kiveszem a neki szánt halat és külön összeturmixolom zöldségekkel. AZ olviaolaj is jó a lazac is abban nincsen szálka.....Soma nagyon kényes az ilyen szálkás csontos kajákra de ezt a lazacos cuccot nagyon bírja...úgyhogy nem hiszem hogy gond lesz vele. SZerinted?

KépKép
peni
 
 


Kriszti! én meg rajtatok röhögtem egy jót. Indián harci díszt festett Ágnes:)

Erika! máskor is néztem, hogy a lányaink szinte napra pontosan egyszerre csinálnak mindent. Alig bírtam elaltatni mert egyfolytában ácsorgott.

Kész egy félpár zokni magamnak :)

Most megyek alapozóval kenni a lábazatot...
katuska79
 
 


Edit :) szerintem is nélkülözhető :) Engem ennek ellenére nagyon vonz, több személyes okból is.
A tanfolyam első alkalma nem tett rám nagy benyomást, sok volt a "miért jó ez a tanfolyam" motiváció, és kevés a jel. De azt hiszem, amúgy sem a tanfolyam lesz a lényeg. Ott csak megtanuljuk a jeleket, a technikát... az igazi majd az lesz, ha séta közben a valamerre nagyon leső lányomnak mondom : "Ott a kutyus, ugye milyen szép?" Ő meg majd visszajeleli, hogy a kutya mögött a nénit nézi a virággal.

Óóó Csöre ha előbb említed a kötőtűt... most voltam fonalat meg gombot venni, akartam még tűt is, és lukas eszemmel elfelejtettem
:evil:

Nyuszi elaludt, futok vasalni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.09.18 15:15-kor.
kisbogacs
 
 


[quote]I írta:ndián harci díszt festett Ágnes:)

Nem is mondtam, azóta észrevettem még néhány foltot rajta is, rajtam is... Még a szeme között az orra tetejét is befestette. De hogy nem vettem észre mikor színezte a lábam? :shock:
kisbogacs
 
 


Kriszti! azért nem vetted észre mert rosszul értelmezted Ágnes jeleit:)
Nyugi egyértelmű lesz mikor mit néz!
katuska79
 
 


Katuska :wink:
kisbogacs
 
 


Elment a fiam szülinapi partyzni......olyan jó :oops: .
Egész héten itthon van Soma hogy beteg...hát nem fogom bánni ha elmegy végre picit az oviba, ezek így ketten....minden energiámat leszívják:-). Most 5-től 8-ig partyzik a haverja 6 éves. Egész csend lett itthon, csak Zéténykém nyekeg de az semmi Somához képest :wink: :wink:

KépKép
peni
 
 


Ó, Kriszti, ha tudom :roll: Én bezzeg széles nagy Dabason nem találtam kézimunka boltot, pedig tuti, hogy van, csak én nem tudom hol :? lehet, hogy holnap Taksony lesz a vége, csak gáz, mert csak kerülővel lehet odajutni. Vagy megműtöm a teljesen összetekeredett körkötőtűimet, és lesz 6 kicsi kötőtűm :roll: ááááá, nem tudom.

Gratula az álldogálásokhoz :)

Peni: sztem teljesen jó lehet a lazac Zéténynek is :) Nyami, most én is szívesen ennék :roll: :oops: Küldessz egy kicsit fénypost?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre: naná, hogy küldök...vasárnap számíts rá ez lesz az ebéd...:-). Nyisd az ablakot, küldöm galambbal:-))

KépKép
peni
 
 


Csöre, vegyek Neked kötőtűt? Köv. héten úgy is tervezem végre eltolni a képem talira, ha lesz.

Peni :D
kisbogacs
 
 


Sziasztok!Egész nap nem volt áramunk,nem győztem visszaolvasni!!!

katus nagyon ügyi vagy,Petrád édes lehetett!!! :D

Kriszti Ágnes harci díszei!!! :wink:

Én még nem adtam halat Zétinek!Védő néni pont most mondta el,hogy csak 10hós kortól lehet,a jód és higany tartalom miatt!!!

Majd reggel jövök...

KépKép KépKép
zeteny
 
 


ÁÁÁ,tiszta nyügi a gyermek,lehet 5fogúak leszünk!!!Ha eltűnök,ez az oka!!!

batkata,csöre le a kalappal előttetek,3 gyerekkel én be fonnám a hajam!!!

mikor gyerekek voltunk azutesóm levágta a hajam,...

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Na Apus átadta nekem a kórságot!! De legalább hétvége jön!

Csöre
néztem a Kalcium forrásos oldalakat, a második nagyon jó és érdekes, ezt eddig nem is tudtam. A banán ott rossz Kalcium forrásként szerepel. :shock: :shock:
Ez alapján ma Fehérrépa-Brokkoli-Rizst kutyultam, hát nem voltam vele nagyon sikeres, de 100 ml így is lement.
9.30-as kezdés - Szerintem is lehetne később ,bár nekem közel van, csak Zille napirendjéhez jobb lenne egy 10 órás kezdés, de azért elmegyünk megnézzük milyen!

Biga.csiga- remélem kibújt a fogacska, nálunk is várakozó állásponton van a JA1-es

Enikő várunk a befőzés után!! Milán nagyon helyes kispasi!

Zsófi - Szonja annyira édesen csücsül! Én is a szerdát irányoztam elő jövő héten a hordozós napra!

Batkata, hát nem lehet könnyű neked ennyi mindenre figyelni, intézni, hozni, vinni. én hármunkra alig bírom tartani a mosási tempót ! :lol: :lol: Szerettem volna menni a Leporellós programra, de Ráckevéről 10-re tuti nem tudok beérni, na majd ha egyszer esetleg lesz egy külön akkor.

Kriszti
- most már teljesen jó a hátad? Halicar beszerezve, postázzam?, vagy talin odaadjam?, vagy el is vihetem hozzád!!

Zille is body kisnaciban nyomul és izzad időnként, kevesebbet én sem merek ráadni.

Katuska ez a zokni nagyon jó lett, Te nagyon ügyes vagy, az én tudományom is megáll a gombvarrásnál! :? :?

Tetyk - Bocsánat, de én is mosolyogtam a hajvágós történeten!
Én kb 3 éves lehettem amikor a két évvel idősebb nővérem a nagyasztal alatt, miközben vendégek voltak belevágott a hajamba, előtte egy babán próbálkozott, Hát az enyémet le kellett vágni utána, lehet azóta maradt rövid!! :shock: :lol:

Gratula Petrának és Zsófinak a felálláshoz! Zsófi annyira lányos szép baba!!

Az amarant gabonaféléről hallottatok már, lehetne szerintetek adni nekik? Itt egy írás róla:
http://lugositoreceptek.blogter.hu/2491 ... elelmiszer

Olivérnek Boldog 8. hónapot!!

Na megyek vízszintesbe.

Kép

Kép
lucus16
 
 


jó estét

képzeljétek, Szonja mászik! már egész komoly távolságokat meg tud tenni :) olyan kis óvatos, ahogy emelgeti a térdeit :)

hétvége megint a nagyszülőké, aztán remélem kicsit pihenünk is...
jó hétvégét nektek is!
czzsofia
 
 


Sziasztok!

Batkata:hű, nem semmi program egy napra! Le a kalappal a többgyermekes anyukák előtt!!

Katuska:ügyes vagy! Jól néz ki ez a zokni!

Peni:télen a kertben hideg van.:D Lehet csak karácsonyra kap legközelebb Zétény halat?:D

tetyk:nem semmi fiacskád van.:) Én is be lennék pánikolva, az tuti.:S És persze lányos anyukaként felkészülök, mi vár ránk. Én is először felkapnám a vizet, ha meglátnám a lánykámat, aztán lehiggadnék, mert attól nem nől vissza a haja. Irány a fodrász, idővel majd megnől.:)

cserika:nagyon jók a fotók!

Bálintanyu:néha kell ilyen nap is. Remélem feltöltődtél kicsit!

Kisbogacs:így könnyű lesz majd farsangra kimázolni magatokat.:) Még jó, hogy nem a kozmetikai táskádat kaparintotta meg. Bár annak is eljön az ideje.:)

Gratulálok minden babának a mászáshoz, felálláshoz!

Ma volt nálunk a védőnő, és azt mondta, hogy most már szinte mindent ehet Noémi, pl. vajas kenyeret is, csak arra figyeljek, hogy másnapos kenyér legyen. Nekem ez egy kicsit gyors ugrás volt.:) MA megkóstolta a sajtot is. Minta világ életében ezt ette volna.:S

Mindenkinek nyugis, szép 7végét!!

Kép
moffli82
 
 


jó reggelt!

azt hiszem nem fog problémánk volt,hanem kaki,de már megoldódott!!!

szóval nekem is levágta a hajam u.tesóm,és utána szinte kis kopasz lettem,mert annyira megnyírt!!! :lol: de kinő az a hajacska!!!és ha nagy lány lesz,legalább lesz óvodai sztorija!!! :wink: :roll:

fogorvos ideiglenes tömést kaptam,úgyhogy még nincs vége a tortúrának!!! :cry: :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Halas kaja: hát én nem tudom hány hónapos kortól ajánlott a "rendes hal" de ez egy kecskeméti babakaja amit 6 hónapos kortól ajánlanak....Zétényem 8 és fél hónapos gondolom nagyon nem ártott a paradicsomos hal krumplival. Nem hinném, hogy egy ilyen bébikajának olyan jód vagy higany tartalma lenne ami árt........de most , hogy így mondod utána olvasok mindenképpen, hog ymikortól ajánlott a hal nehogy rosszat csináljak. HOlnap volt szándékomban lazacot próbálni vele, de lehet hogy akkor várunk még..........

Z-Krisz: én a múlt héten fejeztem be a fogdokihoz járást......egy fél év múlva kell mennem kontrollra. Most minden rendben, se fogkövem se lyukas fogam....se semmi. MInden okés, ilyen is rég volt :oops: . Nem irigyellek, hogy még menned kell....én úgy nem szeretek menni, pedig olyan jó fej a doki...a felesége az aszisztens, irtó szimpi emberek....dehát egy fogorvos az csak fogorvos
:lol: :wink:

KépKép
peni
 
 


peni bocsi,lehet a babahammikra ez nem igaz,lehet csak a saját készítésű halas ételre gondolt,nem tudom!!!! :oops:

kétnyelvűség én is azt gondolom,akkor van értelme,és akkor nem árt,ha az egyik szülő csak az egyik nyelven szól,a másik csak a másikon!!!és persze még ehhez jöhet egy harmadik nyelv,amin 3 együtt beszélnek...
mostanában nagyon elterjedt,hogy már a bölcsi is kétnyelvű,a szomorú csak az,hogy még a saját anyanyelvünket sem tudjuk helyesen használni,akkor minek még egy nyelv!!!lehet énekelni,mondókázni más nyelven,de először tanulja meg a gyerek rendesen az anyanyelvét!!!
más a helyzet Erdélyben,mert ott ugye rá lesznek kényszerülve a gyerekek a románra,mert úgy tudnak majd jobban érvényesülni,és hát az az ország nyelve!!!lehet nem jól látom... :wink:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Én még nem próbáltam a halas kaját adni, de vettem neki babpiskótát, úgy natúrba szerintetek oda merjek már adni neki 1 darabot vagy csak esetleg gyümölcshöz keverjem neki?
Már teljesen kimentem a gyakorlatból, bocsi, ha néha idétlen kérdéseket teszek nektek föl. :oops: :oops: :roll:

manocskak
 
 


Móni! simán oda adhatod neki a piskótát csak tartsd szemmel! Én már tök régóta adok neki a kezébe piskótát...

Zsófi! gratula a mászáshoz! hajrá így tovább!

Petra tegnap este már felmászott fürdés közben a sarokülőkád ülőrészébe is....a nyavajás :)

MA délelőtt kint voltunk a vasúttörténeti parkban, Máté ezt kapta névnapjára. Nagyon szupi, éppen mozdonyverseny volt, hú micsoda fekete füstöt eregettek!
katuska79
 
 


Hali!
Elveszett bárány jelentkezem... Esélyem sincs visszaolvasni.. Valaki esetleg összefoglalna, ha volt valami történés? (szülés,terhesség,stb.. :) )
Még Anyuméknál, holnap már otthon, akkor majd bővebben!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Luca: kalciumos oldalak: még körülnézek, mert nem vagyok teljesen elégedett az eredményekkel, igen, a másodikon rossz Ca forrás a banán, az első szerint meg sok van benne, ezen menjen el az ember, szóval még olvasgatok, ha odajutok.

Kriszti: aranyos vagy, de szerintem ha Bp-en vagyok, akár tudok is venni, ha belebotlok egy kézimunka boltba. Belváros, VIII. és IX-ik ker?

Na, átadom a gépet.----- jó éjt :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre, ez igaz :roll:
A belvárost nem tudom, én a Flóriánon szoktam a méteráruboltban venni fonalat is, tűt is...
kisbogacs
 
 


JAj, most olvasom... Lucus, köszi szépen! Egyelőre célozzuk meg, hogy hátha valamelyik talin át tudom venni a közeljövőben. A posta ráér "B" tervnek, ha nem jönne össze....

[quote]K írta:isbogacs:így könnyű lesz majd farsangra kimázolni magatokat.Smile Még jó, hogy nem a kozmetikai táskádat kaparintotta meg. Bár annak is eljön az ideje.Smile

Micsoda szerencse, hogy sosem sminkeltem magam, így a kozmetikai táskás veszély nem fenyeget :lol: :lol: :lol:
kisbogacs
 
 


jó reggelt!

Köszönöm szépen a Zsófi méltatásokat!

Katuska nekem is feltűnt már, hogy a lányaink egy csomó mindent csinálnak együtt.

Halas kaja, én is vettem kecskeméti halas paradicsomos krumplit, bár még nem mertem odaadni. Azt hiszem várok vele.

Képzeljétek, kibújt a jobb felső 1-es. Ilyenről még nem is hallottam, hogy fent jön először.

És igazi kis ínyenc a gyerekem. Melegen nem hajlandó meginni a tápszert, csak amikor hideg. Most éjjel már meg sem melegítettem, csak gyorsan összekutyultam, és vittem neki. Először amikor a cumival közelítettem a szájához, lökte el, de amint észrevette hogy nem meleg húzta magához. :lol: Láttatok már ilyet.

Egyébként apa sem szereti a meleg tejet, lehet, hogy ebben is ráütött a gyerek.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Katuska
Köszi a segítséget, vettem baba kekszet is neki (HIPP-et), azt már adtam neki a kezébe, és le is evett belőle egy szép darabot, de nem lett semmi baj hiszen ott voltam vele. Nagyon ízlett neki.
Azt nevetjük a párommal, hogy amit mi eszünk abból is szeretne már kapni, így amikor a párom almát eszik szó szerint kiveszi a kezéből és elkezdi csócsálni.

Kép Apa baj, hogy elvettem? :lol: :lol:

manocskak
 
 


jó reggelt!

1-3-ig fent volt Zéti,forgolódott,kúszott...szóval taccs!!! :cry:

ercsi nekem még meg van a babakönyvem,amibe anyum jegyezte mi mikor történt velem,és az én fogam is előbb jött ki fönt,mint lent!!!szerintem ez ritka dolog egyébként!!! :wink:
nekünk is van csigás formabedobónk,Zéti kapta a keresztelőre!!! :D

néztem 1-2 hozzátápis táblázatot,1 éves korra írják az édesvízi és tengeri halakat!!!én még nem merek adni!!! :(
karácsonykor már ehetnek! :lol: :wink:

Joel nagyon édes!!!hát még az alma!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

eddig mindig banánt tettem a tejpéphez,szerintetek milyen gyümi illene még bele?és ezekből többféle van?nekünk most ilyen vaniliás-tejbegrízes van!!!

Zéti már nagyon ügyin kúszik...úgy örülök,hogy elkezdődött végre valami!!!már féltem hogy valami nem stimmel nálunk sem,de azt hiszem ő csak ilyen "mindent a maga hónapjában" gyerek!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 



Ezen az oldalon találtam nagyon helyes benti tutyikat és télre kiscsizmát!Nézzétek meg,hátha nektek is tetszik!Azt hiszem télre egy ilyen csizmát veszek Zéténynek!Ebben biztos nem fázna a lába!!!

http://www.plateauproducts.hu/index.php

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Erika! kíváncsian várom mi lesz a lányod következő tudománya :)

Jaj de aranyos Joel!

Z-Kriszti! szinte bármiylen gyümit keverhetsz bele amit szeret! Én almát, barackot szoktam. Sokféle tejpép van....van natúr, rizses, mindenféle gyümölcsös, sztracsatellás (jaaaj az nagyon finom!!!!) kekszes.
És gratulálok a kúszáshoz!

Párom elment és csak szerdán jön haza...vagy kedden éjjel:(

Krisz! megengedem, hogy összetörd a fürdőkádunkat csak gyere és üsd agyon az egeret! Hihetetlen mennyire ravasz!

Nézzétek ezt ma reggel alkottam alig egy óra alatt:) (majd még tökéletesítek rajta mert csak úgy találomra csináltam)

Kép Kép Kép
katuska79
 
 


Z-Kriszti! én nem vennék iylen tutyit...már csak azért sem mert vettem Máténak és mivel nincs körben kérge így állandóan félretaposott benne....na meg hiába van rajta körben gumipánt szépen lerugdossa. Szóval semmire nem jó csak dísznek. Kocsicipőnek esetleg...
katuska79
 
 


Katuska, gyönyörű ez a kiscipő!
kisbogacs
 
 


Erika, gratula a fogacskához! Tényleg ennyire ritka, hogy a felső bújik ki előbb? (Nálunk még mindig nincs fog)

Rólunk: tegnap megint "vihar" volt itthon, majd a férjem egy "Isten veled" köszönéssel (had'izguljak, hogy a villamos elé akar-e ugrani) kimaradt úgy 4-5 órára. Aztán hazajött, és ultimátumot adott, hogy ő mindent rendbe akar hozni, de ha nem megy pár napon belül a dolog, akkor szétköltözünk. Azóta nem nagyon beszélünk. Én igyekszem nem minden pillanatban bőgni, és erősnek maradni. S barátkozom a lehetőséggel, hogy lehet egyedülálló anya leszek.

Bocs a panaszáradatért... :oops:
kisbogacs
 
 


Én is jelen, inkább csak read-only-ban :lol: :oops:

Kriszti, sajnálom a helyzetet köztetek :( drukkolok, hogy jól alakuljon minden! Nem tudtok esetleg valakit megkérni, hogy vigyázzon hosszabb időre Ágnesre, és elmentek valahová beszélgetni egy nagyot, nyugodt körülmények között? :roll:

Zétény, szerintem jól néz ki a tutyi. :wink:

Én nem tudom, mit adjak rá, egyfolytában menne ki sétálni a kertbe a kezemet fogva, a kiscipő nem megy a lábára, ami igen, az meg nagy (kis dundus lába van, ami hosszra jó, az széltében keskeny... :roll: ). Ötletek? :roll:

Katuska, ügyes vagy a horgolással! Nagyon szép lett!

Ercsi, gratula a fogacskához! itt a magyarázáat az éjszakákra! :wink:

Kép
vickybabe
 
 


Vickybabe! keresztúron a pesti út, cinkotai út sarkánál van egy gyerekcipőbolt (rosszcsont) ahol nagyon jó cipők vannak és az eladó is segít a tökéletes kiválasztásában. Ott lehet kapni cipőket magas rüsztre is! Ja és most egy csomó cipő féláras!
MIndenképp oylan cipőt válassz aminek megfelelően magas kérge van és tartja a bokáját mert még gyenge nekik ilyenkor! Ezek a harántemelésnél fontosabbak!
katuska79
 
 


JA és nem meglepő ha nem sorrendben nőnek a fogak...láttam én már vámpír babát is akinek a szemfogai nőttek először:)

Kriszti! min szoktatok veszekedni? le kell ásni az alapokhoz, hogy miből indult ki az egész helyzet! És ne haragudj meg a következő sorokért de én azt gondolom ha a párod azon duzzog, hogy keveset törődtök egymással és hasonlók és ezért képes elmenni akkor egy jól iárnyzott seggberugást érdemel! Persze sokat segített és ez kiborította de Te meg egész életedben Ágnesnek rendeled alá magad és soha de soha nem vetheted a gyereked szemére és nem mehetsz el duzzogva, hogy jajj én annyi mindent megteszek!
katuska79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?