Sziasztok, Hű mire visszaolvastam!
Köszi mindenkinek a fürdőrucis dicseket!
Gabi, Nem volt semmilyen rossz élménye Zsaninak a hintával. Mikor kisebb volt, akkor semmi baja nem volt benne, igaz nem is szerette soha annyira mint Blanka. Most bele se lehet tenni.
Mindegy nem erőltetem, majd ha ő akarja, jelzi.
Nagggyon komoly a fiatalúr!
A zöld melegítőnacis képen annyira cuki, az a póz, és az a pofi!
A puszilgatással meg olyan cuki lehetett! Nem semmi, hogy így beszéltek. Mi még semmit.
Zuzmó, Örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon szépek a gyerkőceid, rengeteget nőttek!
Chesti, Hú, már ovi.
Hihetetlen szaladnak a napok. Megnéztem a videót, és nagyon szép lett. Én is mindig neki akarok állni az egy éves klippünknek, de nem marad rá időm.
Elan, Mi ugye nemrég voltunk ortopédusnál, és ő szupináló cipőt javasolt a csajoknak, mivel befelé dől a lábuk.
Aztán beszélgettem a védőnővel, és arra jutottunk, hogy ilyen korban nagyon sok gyereknek befelé dől a lába. Mondjuk ezt az ortopédus is mondta, meg hogy inkább ez csak nagyon korai megelőzés. A védőnő azt tanácsolta, hogy most télen már adjak cipőt rájuk bent is, és benti cipőnek vegyek szupinálót, pl. Salus-t, Supi+-t, vagy ilyen fajta Siesta-t (az ortopédus ezeket írta fel). De megmondom őszintén, még nem vettünk ilyen cipőt, mert egyrészről – és ezzel most senkit nem akarok megsérteni – nekem abszolút nem tetszenek ezek a cipők külalakra (kivéve a Siesta, mert abban vannak szépek), másrészt meg eléggé idegenkedem attól, hogy bent is cipőben legyenek. Egyenlőre bent csak simán zokniban vagyunk.
Kicsit tanácstalan is vagyok ez ügyben. Már megfordult a fejemben, hogy elmegyünk egy másik ortopédushoz is, kiváncsi lennék mit mondana.
Amúgy az Elefanteneket általában mindenki dicséri.
Járás miatt jól teszed, hogy nem aggódsz. Jó az a mászás.
Fontos. Volt nemrég nálunk egy ismerős vendégségbe, és ő mesélte, hogy a tesójáék kislánya rosszul lett, majd emiatt elmentek vele fejlődésneurológushoz. És kiderült, hogy mivel a kislány nagyon rövid ideig mászott, olyan mozgásfejlődési lemaradásban van, és nem tud bizonyos alapvető dolgokat megcsinálni, amit már tudnia kéne, hogy csak tornával korrigálható. Ha nem lesz rosszul, ki sem derült volna.
Witch, Jó nagy a csajszid. Blankám még nincs ennyi kilóban, hosszra se sokkal nagyobb.
Én is csak a motiválást (játékokkal, kedvenc dolgokkal) tudom ajánlani a hasra szoktatáshoz. Próbáld minél többet letenni a földre, és szerintem minél kevesebbet ültesd a játékhoz, tedd inkább hasra és hagyd csak küzdeni.
Ilyen csípés dolgok lesznek még. Nekünk hatalmasra tud dagadni pl. a szúnyogcsípés is.
Moték, Hatalmas gratula, ez aztán a jó hír!
Krisztina pedig nagyon szép!
Süni, Nagyon szép kis formás a fiad!
Én csak akkor használom a Sterimart, ha nem folyós a cucc, hanem látom hogy egy picit száraz is.
Bikmakk, Nem tudom olvasol-e minket, de először is gratulálok, és sok boldogságot nektek!
Amin keresztülmentél, azt pedig nagyon sajnálom.
Vicuska, Na mit szól Rami a bölcsihez? Gratula az új munkahelyhez!
Kata, Helyes a fiad!
Jók a képek!
Mamm, Zsófi baba nagyon szép.
Jöhetnél többször is, legalább képekkel, mert sajna nekem nincs időm megnézni a blogodat, bármennyire is szeretném. Te mit dolgozol egyébként? Jó pihit nektek! A verekedés nem lehet egyszerű, de szerintem se nagyon tudsz mást tenni, mint elmagyarázni miért nem jó ez.
Bibar, Szuperek az állatkertes képek! Én is úgy mennék, de azt hiszem az idén már kihagyjuk, majd jövőre.
Erika, Szuper, hogy te is bejelentkeztél!
Nem állítom őket be a fotóhoz, nem is lehetne.
Sokat kattintok, mire egy jó sikerül. Szerintem a beszédet nem lehet erőltetni, meg hát miért is kellene?! Mi sem beszélünk, de én abszolút nem aggódom emiatt. Annak is eljön az ideje.
Luki, Hát egy kis tündér Falatka! Olvastam ám, hogy visszamentél a fagyikért, csak írni nem volt időm, de nagyon drukkoltam/drukkolok.
Én azért remélem kellemesen fogsz csalódni. Nekem az ikrekkel tök halvány volt a csíkom, sőt valamelyik teszt nem is mutatta őket.
Remény, Már írták a többiek, az 56-os rucik szerintem is jók lesznek. Mi 50-ben jöttünk haza, és Blankámra még az is nagy volt. Én Szűcsnél szültem, de mindig nála voltam, helyettesítőnél soha. Pelenka csak akkor kell, ha te teszed tisztába a kicsit a szobádban, de bent a sajátjukat használják. A cukrosvizet ők beleteszik. Én otthon kifertőtlenítettem az üvegeket, ott már nem. Én nem cimkéztem fel, nem cserélték el így sem. A kiskesztyű bent volt mindig a kis hordozóban, amiben "laktak". Én Bepanthent vittem a kórházba, aztán otthon már a gyógyszertárit használtuk. Több félét kipróbáltunk, de mi még a mai napig is gyógyszertárit használunk, mert az vált be legjobban.
Fiona, Kitartás, a 13 kg nagyon szép! Nekem sajna erőm nincs elkezdeni, pedig nagyon kéne, mert sz..ul érzem magam a bőrömbe.
Sajna napközben nincs sok időm enni, és hát este pótolom.
A stimu előtti súlyomhoz képest +5kg van rajtam, csak már akkor is 20kg-val voltam több mint kellett volna. Szóval lenne miből leadnom. A hasam meg akkora, hogy jobb nem is beszélni róla.
Megműtetni viszont csak fogyás után érdemes/lehet. Helyes Bence!
Juci, Hogy bírták a füllyukasztást a csajok?
Rólunk: elkezdtünk Ringatóra járni.
Hű csajoknak nagyon bejött. Táncoltak mind a ketten, el voltak tőlük ájulva, hogy így elsőre milyen jól reagáltak. Van nálunk is Csiribiri, lehet azt is megnézzük. Sőt találtam olyan játszóházat Harasztin, ami már egész kicsiknek, fél éves kortól 3 éves korig jó, külön rész van nekik.
Szóval azt hiszem lesz elég programunk a rosszabb időben is.
Mi is tervezzük, hogy megyünk a lombiktalira. Gabi, Elan ti nem akartok jönni? Naaa, gyertek! Úgy találkoznék veletek! Aki még jön, azokkal meg lehetne egy hasonló időpontot beszélni, hogy ne kerüljük el egymást. Egyáltalán meddig tart ez? Egész napos? Vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.09.20 09:36-kor.