Új privát üzeneted érkezett!

Környezettanulmány?????Úristen!!!Nem,nálunk nincs ilyen....szülés után kijön 1-szer,megnézi a gyereket,meg a pelennkáját,hogy milyet kakil,aztán ennyi.....hát ez jó genya lehet.Megnézi,hogy jó helyre megy-e a baba.Hát a büdös cigányokhoz menne inkább,aztán ott tanulmányozgasson!!!!! :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli
tiéd a 10.000-dik hozzászólás, és laptetűű :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Na az előbb írtam és elszállt :twisted:
Szóval:

Dius: Kétbodony. Már év elején kirándulnak? Tök jó. Szülők nem mennek? Csigabiga? Nem mondod! Ez tök jó! :lol:
Rendben gólya még maradhat, addig maradunk a hagyományos módszernél :lol: szerintem ezt apa sem bánja :lol:

Melinda hát oda aztán mehetnének csak éppen nem mernek bemenni...

Nyuszika nálunk is volt a védőnéni nem is egyszer csak nem adott nevet a gyereknek, nem volt hivatalosan kimondva, hogy az környezettanulmány és nem töltögetett semmiféle papírt, de talán az is szokás. Míg kicsi volt Bence először hetente, utána havonta jött hozzánk.

Betti mennyi idős terhes vagy? Tünetek stimmelnek? Milyen teszt volt? Nekem 3 hetesen fél pillanat alatt olyan két csíkom volt, hogy olyat rajzolni sem lehet. Holnap csinálsz tesztet?

királylány

Kedves Lányok!
Gondoltam, még ebben a topikban is van esetleg valaki, aki gondolt rám vagy néha eszébe jutottam. Ezért is érzem úgy hogy közölnöm kell a rossz hírt, hogy a lepény-mintavételem eredménye sajnos POZITÍV lett, Down kóros a babám! Nagyon nehéz idő ez, de hiszem, hogy semmi nincs véletlenül, és elfogadom a helyzetet és szomorú szívvel búcsúzom el Tőle.

Minden babásnak és várakozónak sok boldogságot és erőt kívánok!
Vendég

angie

ez szörnyű,annyira sajnálom:(elég lehet kibirni lelkileg.
megszakitják a terhességet?

nem jutok egyszerűen szóhoz,annyira igazságtalan :(

KépKép
bettike83

Húúú Endzsi :!:
Rettenetesen sajnálom :!: :cry:
És ez tuti biztos :?:
Tényleg nagyon sajnálom :!: :!: :!:
Sok erőt kívánok neked :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Angi: :cry: Ez borzasztó. Nem is találok szavakat. Nagyon nagy és nehéz döntést hoztatok. De talán így lesz jobb nektek is. Mitől lehetett hogy így alakult a dolog??? Olyan kegyetlen az élet. Én is nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek hogy feltudjátok dolgozni minél előbb ezt az egészet! De ott van nektek Szilárdka, aki talán segít ebben.

Puszi és ölelés neked! :(

Kép
babicsek

nagyon szörnyű :cry:

KépKép
bettike83

Angie nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
nekem meg kicsivel erősebbek a "fájások"de még mindíg nem rendszeresek........ :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

nemsokára menni kell asszem,már tényleg nem sok időd van.össze vagy készülődve gondolom,ugyhogy mehet élesben a dolog ha Barni baba is úgy gondolja.

KépKép
bettike83

Angie Drága persze, hogy gondoltunk rád!
Most nagyon rossz lehet nektek. :cry: :cry: :cry:
Nem akarok butaságot kérdezni, de ez biztos???
Akkor te nem csak kombinált tesztet csináltattál, hanem ezt a magzatvíz mintavételt is?
Kitartást kívánok! Lehet még babád!

Új kismamiknak gratulálok, kicsit megkésve, de a sok fekvés mellett még meg is fáztam! :cry:
Minden éjszaka csurom víz a pólóm, lázam nincs, de a torkom nagyon fáj.
Most gyógyulgatok

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie34! Nagyon sajnálom! A kombinált teszteknél ha pozitív lesz, az csak 60%-ban jelent valóban pozitívat. Ha negatív, az pedig csak 70%-ban negatívat. Magyarul full mindegy mi az eredmény. Én ezért nem is csináltattam ilyen tesztet.Hogy a lepény-mintavétel mennyire megbízható, nem tudom. Ezt valószínűleg ti tudjátok! Mindenesetre van ismerősöm, akinek kiderült, hogy nyitott gerinccel fog születni a babája. Mégis bevállalták, és teljesen egészségesen megszületett!!!!!!!!!! Tehát a tesztek sem mindig megbízhatóak. Persze a döntés mindig a szülőé, mert az orvos sem fog bevállalni ekkora felelősséget. Én biztos megnézetném még pár vizsgálattal!!!!!!!! Persze lehet ezeken már túl vagytok!!!! A magzatvíz mintavétel pedig nem később van? Úgy 16. héten? Sajna ezeket nem tudom! Menjetek biztosra!!!!!!!!!! Sok erőt kívánok!

Kép
kicsi80

Köszönöm az együttértzést!

Kicsi!
A lepény biopszia ugyanúgy 100%os pontossággal mér, mint a magzatvíz vétel, és már a 10. héttől meg lehet csinálni. A kombinált teszt eredményem 1:4-hez lett, nem volt orrcsontja a babának még a 14 héten, ezért erre a végeredményre számítottunk, de akkor is fáj. Lényeg, hogy ez az eredmény 1000%-os. Két féle módszerrel is megvizsgálják a méhlepényt, és mindkettőnek egyformán az lett az eredménye, hogy a 21-es kromoszómából 2 helyett 3 van, tehát Down kóros a baba.

Fogalmam sincs, hogy lesz-e még erőm végig csinálni egy terhességet, de bízom benne, hogy ahogy telik az idő, a sebek begyógyulnak (és van amelyik heg nélkül).

Ha tudok, és lesz erőm, még jelentkezem.

Puszi nektek!
Vendég

Angie
nagyon sok erőt, és kitartást kívánok nektek :!: :(

betty615

angie

én is nagyo sok erőt kivánok neked.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Angie34 nagyon - nagyon sajnálom! Nem is tudom mit mondhatnék még amivel enyhíteni tudnék a fájdalmadon. Azt hiszem semmit, de gondolatban fogom a kezed. Sok erőt kívánok, hogy bírjad ezt lelkileg. Sziszkó erőt ad neked, miatta nem adhatod fel, ezt te is tudod. De soha nem fogod elfelejteni Őt sem. Akkor sem ha lesz másik, a szívedben mindig helye lesz. Semmi és senki nem pótolhatja. Most rossz, sőt lesz rosszabb is, de fel kell állnod. Ha bármiben tudok segíteni csak szólj.
Nem értek hozzá, hogy mennyire biztosak ezek a tesztek, ha akarod megkérdezhetem az egyik ismerősömet. Ő védőnő és már nem most, de mesélte, hogy volt ilyen. Azt mondták Down kóros lesz a baba, szülők bevállalták aztán egészséges lett. Uh-on gondolom megnézik még.

királylány

Bettike teszt?

királylány

Grrrrrrrrr, elszállt , amit írtam!

Angie34: írok privit!

Melinda:ezt jól meg asszontad!: ) le is mondom, mert babruhák halomban, még nincs is minden visszapakolva a festés után, ráadásul, tiszta göthös vagyok!

Nita: lehet, h tényleg együtt szülünk???!!! :lol: :shock:

Angie28: Te hogy vagy?
A betegeknek jobbulást!

Jaj, a fiam lassan kirúgja az oldalam... :D Ma még bebaktatok a kórházba Nst-re, este meg vissza dokeszhoz...hűűűűűűűűűű, de élvezem... :?
Nálatok milyen az idő, itt tök borús, vicces, mert nincs jó gatyám hosszú, csak nyári, így melegítőben mek a kórházba, ha égő, ha nem... :roll:

Kép
nyuszifül16

Sziasztok Csajok,

Búcsúzni jöttem. Nem hiszem hogy feljövök többet ide. Jó volt azért itt lenni. Mindenkinek sok sikert kívánok az élethez.

Nekem baj van a méhemmel, és ha nem javul akkor ki kell szedni. 50-50% esély van rá.

Köszi mindent,

Sziasztok!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Angie34! Így már minden világoros! Tehátmár utánajártatok mindennek..... Nagyon sajnálom!!!!! Heg nélküligyógyulást kívánok, és legyen minden úgy ezek után, ahogy szeretnétek :cry: :roll:

Cathy: Ne add fel!!!!!!!!!! Ha gondolod gyere, de ha jobb így neked, akkor ne. Itt mindig meghallgatunk, bátorítunk. Könnyebb egy szerető közösségben elviselni a rosszat is! Isten mindent a javunkra fordít!!!! Csak később derül ki, hogyan :wink:

Kép
kicsi80

Cathy: Kicsinek igaza van, ne add fel! Mi itt vagyunk Neked, ha gondolod, azért vizsgáltasd ki még magad, ne add fel! Sokat gondok majd Rád! Azért jelentkezz, hogy ha minden rendben legalább arról tudjunk!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Jaj ilyen rossz híreket :cry: :cry: ,el sem hiszem.. :(

Angie34!
Kitartást, és sok erőt kívánok neked!! Nagyon sajnálom..ez szőrnyű :cry:
Nagyon félek én is mi lesz majd az eredmény :roll:

Cathy!
Nagyon sajnálom amin te is keresztül mész,de én is csak azt tudom írni hogy ne add fel!!!! Van még esély!!!
Vendég

Cathy
én is azt mondom mint a többiek: SOHA NE ADD FEL!!!
Várunk vissza ha úgy gondolod, nyugodtan gyere...

betty615

ANGIE KITARTÁS ÉN A 11HÉTEN SZAKITATTAM MEG A TERHESÉGEMET ANENCHEPHALIA MIATT TUDOM MILYEN ROSSZ ÉRZÉS...BÁR MÁR NEM FÁJ DE ELFELEDNI SOSEM FOGOM...VISSZONT AZOTA VAN KÉT SZÉP GYERMEKEM...VELED VAGYOK...

80olgi

Köszönöm, csajok a bátorítást.

Majd azért elmondom mi a helyzet velem, és hogy alakulnak a dolgok. Nem adom fel, próbálok pozitívan gondolkodni, és remélni, hogy ez egy rossz álom lesz....
Vendég

cathy

elhiszem hogy szomorú vagy,de amig van 1 kis esély addig nem szabad feladni soha,szorittok neked és remélem teljesül a vágyad+++

KépKép
bettike83

lányok!

nitánál beindultak az események,2 ujnyira nyitva van,reggel volt a korházban,benn akarták fogni de hazaengedték pár orára és délután menni kell vissza,azt hiszem utánna már élesben mennek a dolgok++++++++ügyes legyél nita :)
várjuk Barni babát :) :)

KépKép
bettike83

Hajrá Nita! Drukkolunk, és várjuk a híreket!!!!!!!

Kép
kicsi80

Na, Nita baba hatalmas drukk!

Én meg nem mek, ma sehova, felhívtam a szülésznőt is, jól összevesztem anyámmal, aki önkényesen másolgatta a kiskönyvemet, aztán meg nem tudta hova rakja, így nem értem be időre, eredmény nélkül meg, nem mek magándokihoz, hogy 2 x fizessek, védőnőt hétfőre pakoltam, remélem a hasfájás holnapra elmúlik, meg olyan fura, mint mikor megjön, olyan kisnyomást érzek napok óta...mindegy holnapig már csak ki bírom...legalább nem kell sétáljak fél ótár oda meg vissza.

Olgi: akkor Neked sem volt egyszerű élted, jó hogy ilyen erős vagy!

Kép
nyuszifül16

NYuszi!

Nem nagyon értem a másolgatást, de biztos.... Hátha elmúlik ez a kellemetlen tünet holnapig....

Kép
kicsi80

Ja, ismét mérek! Alagsori, sötét, szellőzetlen, ablak nélküli rezidencián.... Már csak a depis helyre való tekintettel is megérdemlem a veszélyességi pótlékom, amit már június óta nem ezen a néven kapok... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ UTÁLOM!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.09.17 12:29-kor.

Kép
kicsi80

úúúúú,ez az Nita,hajráááá,SZORITUNK.

Angi,nem találok szavakat.Nagyon szomorú vagyok,pedig annyira kevés az esély erre a kórra,és mégis pont beleestetek.
Van egy "jo" oldal,ahol kiirhatod magadból az érzéseidet,és sok sorstárs anyukával beszélhetsz,és gyertyát is gyújthatsz érte...én mindig szoktam ha arra járok.
www.angyalokszulei.hu
www.gyertyagyujtas.hu

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kicsi: adtam be papírt az önkormányzathoz más ügyben, és kellet igazolás, Anyukám meg szemben dolgozik vele, én meg fél órára lakok tőle gyalog, Anya felajánlotta, hogy beviszi a hiányzó papírokat, kikészítettem egy mappába. Másnap / ma ott volt az asztalomon a mappa, és láttam, hogy a kiskönyv le van fénymásolva, de az eredetije nincs meg, ami NSTre és vizsgálatra kellene vinni, kerestem 3 órán keresztül..de nem lett meg. Anyám kivette a táskámból, h ez is biztos kell, mivel ezt tanultam a hülye egyetemen, és le is volt írva mi kell a hiány pótláshoz, tudtam, h a könyv nem kell, de Anyám szerint igen... így utólag... De múltkor a, amikor kórházban voltam akkor mega főorvost hívogatta, ami elég ciki volt, amikor viziten 10 orvos előtt megemlítette... Elvégre 25 éves vagyok, és egyedül tartom fenn magam, mondjuk az igaz, h az ő lakásukban lakom, és itt eszek, de azért úgy érzem ez már túlzás, mert közben folyton a fejemhez vágja, h tiszta szégyen a gyerek. Próblom elnézni neki, mert TAtaám , végstádiumú rákos, és itthon halfoklik lassan...de Anya mindig ilyen volt velem, nem volt jó a kapcsolatunk...Szal lekéstem az NST-t, mert a szülésznőmhöz mentem volna időpontra: Írtam privit.

Kép
nyuszifül16

Értem!!!

Nem egyszerű!!!! Nem tudok mást írni, mint kitartást!!!!!!!!!

Ma nagyon car idő van. Kapkodom a magnéziumot mint a hülye, és még így is kőkemény a hasam!!!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

Ment válasz privi :lol:

Kép
kicsi80

Nagyon nagyon szomorú hirekre jövök :( :( :( :( Angie34 szrintem előttem már mindenki leirta azt amit én is irhatnék. Puszi a lelkednek.

Caty te vagy a másik :cry: :cry: :cry: mi történik itt????????? Ha van kedved mesélj hiszen valami nagyon rossz lehet ha a méhedet akarják kivenni. Nyugodtan panaszkodj mi majd megvigasztalunk....tudod néha az i elég ha az ember leirja ami a szivét nyomja és kicsit könnyebb.

Bettyke neked meg halk gratula várom a fejeleményeket, remélem erősődni fog az a fránya teszt, mi az, hogy remélem tuti hiszen nem lehet másképp.

Betty nálatok mizus most mentek nem októberben?

Többiekenk puszi.

Kép
Kép
melisch

Szia Melisch!

Sokat gondolok rád, mint fentebb írtam is! Remélem jó vagytok, és már mindjárt elrepül az a 20 nap. Hamarabb itt lesz, mint gondolnád! Nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!

Puszi Neked is!!!!!!!!!!

Kép
kicsi80

melisch

köszi :)

KépKép
bettike83

Kicsi olvastam, hogy hiányoltál és eszedbe jutottam. Nem tudok semmit várjuk mit mond a doki aztán meglátjuk :wink:

Bettike :D :D

Kép
Kép
melisch

melisch

remélem csupa jó hirt fog mondani a doki :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!

Bocsi hogy nagyon ritkán jövök de a nappalok éjszakák éjszakák nappalok.

Nagyon sajnálom ezeket a rossz híreket!!!!Kitartás!!

Betty Drukk

Nita hajrá!!

Én tegnap voltam itt Baján 4Dn de nem tudták megcsinálni mert későn mentem azt mondta a doki.
Még jó hogy a pénzt nem kérte el igy hétfőn megyünk szekszárdra és még olcsóbb is .

Kép

Kép
vius
Baja

köszi vius :)

kár h lemaradtál a 4 dről,de majd legközelebb és akkor kérünk képeket is ha lehet :)

KépKép
bettike83

Melisch
örülök neked :!:
Még nem tudok semmit, jövő héten megyünk dokihoz, és majd megmondja hogyan tovább.
Ti viszont látom már 20 nap, és mentek konzira...de jóóó :!: :wink:

Nita
drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen :!:

Kicsi
puszi :!: 8)

betty615

Nita üzent:

HARGITAI BARNABÁS MOST SZÜLETTEM 21:23-KOR, 3350 GRAMMAL ÉS 49 CM-REL A SZÜLEIM ÉS A BRATYÓM NAGY ÖRÖMÉRE. MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK! BARNI

GRATULÁLUNK NITA!!! SOK ÖRÖMET, TEJCSIT, ÉS BOLDOG ÉLETET KÍVÁNUNK MINDANNYIÓTOKNAK!!!

betty615

HATALMAS GRATULA NITA SOK TEJCSIT KIVÁNOK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
80olgi

Jó reggelt!

Nita!
Nagy-nagy gratula nektek!!!!
Ügyesek voltatok :wink:

vius!
Ezt nem mondod komolyan :shock: ,nem csinálták meg??
Melyik volt az a pancser? Talán a Mátrai?? :roll:

Melisch!
Nemsokára eljön a ti napotok is!!
Jajjj de jóóó :wink: és drukkolok!!

Délelött megyek baba-mama látogatóba barátnömhöz és a kis Barnushoz :wink: ,már nagyon várom hogy megdajkálhassam 8) !

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

NITA GRATULÁLOK ÉS SOK EGÉSZSÉGET MINDKETTŐTÖKNEK ++ SOK SOK TEJCSIT!!!!!!

Betty most jön majd nekünk a hopp jövő héten megyünk vizsgalatokra. Csak remélem nem lesz gond, mert tudod ilyenkor mindenki izgul és fél kicsit.

Majd még jövők, puszi

Kép
Kép
melisch

Nita!!! Nagy-Nagy gratula nektek :wink: :lol: :lol: puszi
Vendég

Kírus, de jó lesz neked hogy babázhatsz :wink: :wink:
Vendég

Nita, nagy-nagy gratuláció!!!!!!!!
Sok tejcsit és egészséget kívánok én is!!! Puszi

Én gyógyulgatok, Dani baba jól van, legutóbb 32 hetesen voltam nődokinál, 2400 gr-ra saccolta.
Már várom én is, hogy megszülessen! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?