Új privát üzeneted érkezett!

Reni! Azt hittem ebédszünetet tartasz. :D Akkor Te hétfőn mész uh-ra?

Kép
Kép
molmar

Nem negyedik baba,csak rosszul mentettem el a linket,más képpel!

Elsö baba! :D

23éves vagyok,a párom 26 és nagyon szerettük volna ezt a kicsit és hamar össze is jött,mindössze 3 hónap próbálkozás után.

Novemberben összeházasodunk.
Igazábol nem tudok többet mondani magunkrol!

De tudjátok mit nem értek,hogy miért a 16.héten csinált UH-t a doki,mikor a genetikai vizsgálatot a 18.héten szokták csinálni!

Kép
dincsike

4. baba? ejha, nálam még az első pocaklakó is nagy fejtörést okoz, hogy hogyan fogom megoldani :lol: Le a kalappal!

Én meg csak kedden megyek Uh-ra :(

Kép
zsizell

Akkor nem le a kalappal :lol: :shock:

Amúgy nálunk a második hónapban már össze is jött. Rekorderek vagyunk?

Kép
zsizell

Ronci!
A kislánynak :lol:
köszi a nyugtatást, az orvosom szerint se veszélyes a 0,66. Bízok, mert Lilluval 0,5 volt :lol:

Reni, vigyázz nehogy főnök bácsi is olvassa :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok! Olvasgatlak Benneteket, de nem volt mit hozászóljak. Örülök, hogy jól sikerült a cuki-buli.

Most viszont kérek egy kis együttérzést. Be kell utazzak a városba vásárolni. Lányomnak már semmilyen cipője nincs. Nekem se. És esik az eső. Fúj. Utálom. Legszívesebben egész nap aludnék a jó meleg ágyamban. Egy jó van benne, hazafelé felveszem apát és ő fog vezetni.
Ráadásul ma tök pocsék a gyomrom. Normális ez, hogy a 18. hét elején még mindig ilyen ramatyul legyek? Alig ettem valamit. És nem is kívánom.
Babó viszont szinte egész nap tevékenykedik, kivéve a reggeleket. Akkor alszik. Legszívesebben én is, de a gyerekeket indítani kell.

Na jó, nem nyavajgok tovább, öltözöm. Elővettem a kordbársony kantáros kismama nadrágjaimat. A kantáros előnye, hogy nem csúszik le a pocakról :D . Viszont tökre nem trendi :lol: . És télen, ha WC-re kell menni egy csomó cuccot kell lebányászni, mire célba jutsz :D .
pammut

Hát Zsizell akkor valoszinü,igen azok vagytok!

És bocsi a tévedésért,tényleg nem volt szándékos ez a 4.baba kép!

Kép
dincsike

csajok!

megjöttünk a 20hetes genetikai uh-ról, és minden rendben!!!!! És tuti fiú, láttam a golyókat, meg a kukacot is!

Nóri, ugye neked volt vmilyen okosságod, hogy a BDP-ből kiszámolja a kalkulátor, hogy hány hetes? Elküldenéd?

Edit

Kép
ézsóné

Edit Biztos okos az a BPD-s kalkulátor, hiszen a dokik is vmi ilyesmiből okoskodnak, csakhogy a babák fejlődése a 12. hét után egyedivé válik. Hiszen lesz aki a 40. héten 2 kg-val, lesz aki meg 4,5 kg-val születik, ennek megfelelő csontozattal. Szóval azt állítják az okosok, hogy a méretből ilyenkor már elég bizonytalan a kormeghatározás.
pammut

Zsizell, mi első hónapban összehoztuk. :oops: :lol:

Megvan a négyes tesztem eredménye, vagyis így most már integrált lett. A Down és Edwards némileg módosult, 1:15000, illetve kevesebb mint 1:50000, az AFP pedig 0,94 MoM. Negatív. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Kedves Ézsóné!

a 20,heti UH-t megelőzően mikor volt,hányadik héten UH-d?
Mert nekem most volt a 16. héten,de úgy tudom a 18.-20hét körül szokták a genetikait elvégezni

Üdv.Dia

Kép
dincsike

18.ik héten volt!

Edit

Kép
ézsóné

Köszike

Dia

Kép
dincsike

Dincsike! Megbocsátok a nép nevében! :)

Csilla, veled meg még számolok! :lol: Na jó, akkor ti vagytok a rekorderek. De még dobogós lehetek? :wink:

Kép
zsizell

Ja, tegnap annyit beszéltünk itt vádligörcsről, meg vesekőről, hogy hajnalban arra ébredtem, begörcsölt a vádlim, illetve a kisfiam vesehomokgyanús. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zsizell, megbeszéltük. Hogy áll a vérnyomásod? Tényleg, most nem dolgozol hogy tudsz napközben netezni?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok,
én holnap megyek az AFP leletér, hétfőn a sajnát dokimhoz, de nem lesz UH, és szerdán meg megyek az Istenhegyire... nagggyon várom, hogy mi lesz... Kíváncsi vagyok, hogy a kukacosok, vagy a punszisok táborát erősítjük-e majd....

Juci, Nóri??? Mi volt a dokinál? Várjuk a részleteket!!!

Megmutattam a húgomnak, hogy hol voltunk tegnap, annyira megtetszett neki a hely, hogy el akar menni sütizni, úgyhogy jövőhét csütörtökön megyek megint... :)

Most nincs kedvem dolgozni, bár nagyon nincs is mit...

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Oké Csilla. :D Amúgy nem dolgozom, szombat-vasárnap megyek. Juppiii, így még mindig zsipiben nyomom itthon a kupi közepén :lol:

A vérnyomásom lentebb ment (fogalmam nincs mitől), de még mindig 150 környékén maradt. Méregetem bőszen.

Kép
zsizell

Hát Csajok! Akkor mi vagyunk a rekorderek :lol: Nekem május 23.-án megjött, 27.-én elmúlt, másnap egymásnak is estünk :oops: és a doktorbácsi azt mondta, hogy június 6.-án fogant :lol: :lol: :lol: Úgyhogy nálunk pikk pakk mentek a dolgok :lol: Nagyon örülök egyébként neki, mert nem tudom mi lett volna velem, ha hónapokon keresztül negatív a tesztem. Így is van egy sztorim még ehhez. Én éreztem, hogy feszül a mellem meg fáj a bimbi meg hasonló. Vettem is egy tesztet 15.-én, mert nem bírtam magammal annak ellenére, hogy anyukám is meg az embőc is mondta, hogy várjak még, mert korán van, de én éreztem, hogy az pozitív lesz. És nem! Negatív lett... Szerintetek mennyire voltam elkeseredve... Hát nagyon. Azután az embőc minden nap megvígasztalt :oops: Majd mikor kellett volna érkezni a bizonyos napoknak nem érkeztek :roll: Megint vettem egy tesztet és az pozitív lett, nem mertem elhinni, merthogy másfél héttel előtte lett negatív a tesztem. Majd vettem mégegyet és az is pozitív lett :P Hát nagyon örültem :lol: És most is örülök :lol:

Molmar! Lehet elszámoltam valamit, mert csak kedden megyek Uh-ra.

Ildi! Azért remélem, hogy főnök bácsi nem megy fel csak úgy egy kismamás topic-ba :lol:

bellerreni
Eger

fú, a végén még a dobogóról is lecsúszok... :shock:

Kép
zsizell

hát csajok, akkor egyém az első hely... a végéről....
Pont ma 4 éve, hogy együtt vagyunk a párommal, és tegnap volt 2 éve, hogy kiderült... elhalt az előző terhességem... azóta próbálkoztunk, hogy összejöjjön a bébi... úgyhogy több, mint másfél évbe telt, mire összejött a babó... Nem volt egyszerű, de megérte várni.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Zsizell!!! Holnaptól már ne méregesd, hanem irány a dokihoz vérnyomás beállításra!!! A 150 is nagyon-nagyon sok neked!!!!!!
Nem szabad vele játszani és várni sem..szerintem

Kép
Kép
ronci

zsizell,
igaza van roncinak... irány a doki...
B.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi!

Én nyertem negatív irányban! :D
Mi 2006. november óta próbálkozunk... :D
De - hála Dr. Szűcs Zoltánnak és a BMC-nek - itt van már velünk a Poronty. :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na jó... bár tök mindegy, hogy kinek mikor jött össze, a lényeg, hogy itt vannak a pocakokban... :D

Barbi

KépKép
hbarbi80

Sziasztok!!

Megerősítem, hogy nagyon jó volt a buli - a férjem meg is jegyezte, hogy hogyan tudtunk relatíve idegenek 3-4 órát beszélgetni egymással :) Mondtam, hogy könnyen...:)

Én is szépen ettem, áfonyás sajttortát és egy szilvásat, nagyon finik voltak. És a gumcukorral sem nyúltam mellé, apa nagyon értékelte :)

Nekem egy bajom volt: mindenki olyan csinosan volt öltözve, én meg játszósban, bölcsész terhestramplinak öltözve, a hajam egy rémálom, szóval... Nem csíptem ki magam, aztán most szégyenkezem :)

boruska

Barbi, szerdán mikor mész az Istenhegyire?
Mi 8.20-ra kaptunk időpontot :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szerintem jól néz ki mindenki a képeken, ugyhogy Boruska Te se szégyenkezz, még ugyan tutti volt a nadrágod, nekem be jött.. :lol:
Mi a 2.hónapban hoztuk össze kis tökmagunkat... :lol:

Kép
Kép
ronci

Igenis lányok, megyek a dokihoz!

Boruska, nehogy már szégyenkezz emiatt! Nem szépségversenyre mentünk, hanem csevegni. Részemről nem volt sok választásom ruha ügyileg, egy szoknya, egy nadrág, és két felső jöhet szóba. :)

Kép
zsizell

Bori,
nekem nagyon bejött a kockás gatyód... úgyhogy le vagy szavazva... :)

Ildi,
én csak 10-re megyek, úgyhogy sajnos szerintem már nem fogunk találkozni... Előbb nincs bent a dokim, úgyhogy nem tudtam volna előbbre kérni.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi: Az a gatya egyébként nagy siker mindenhol, és egy örökölt darabról van szó, az egyik kolleganőm horta már két terhesség , meg szoptatás alatt, szóval kiszolgált, de azért szeretjük :)

boruska

Ildi...
most látom, hogy M.-i vagy... én oda jártam a JAG-ba... 94-98-ig.

És ahogy látom, van egy pár közös ismerősünk is... A Ricsi, és a Pisti Tápióbicskeiek, én is ott nőttem fel... :D

Kicsi a világ...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Képzeljétek helyzet van a sógornőméknél, nem tudom hogy ebben a fórumban mondtam-e, de ők már túl vannak három sikertelen lombikon. Eddig nem beszéltem róla, mert megígértem hogy nem kiabálom el. Szóval a long protokoll előkészítése közben, két elzáródott petevezetékkel spontán terhes maradt! Ma volt uh-n és a jó helyen tapadt és már van szívhang. Le kellett állnia a szurival, de nem lesz a babának tőle baja. Nagyon boldogok vagyunk, a családunk éve lesz 2010.

Próbálok egy képet feltölteni a baba pofijáról, nem lesz a legjobb minőség.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Boruska, szerintem sem volt semmi gond az öltözékeddel, kinézeteddel. És a lényeg, hogy jól éreztük magunkat.

Nálunk minden terhesség első hónapban összejött... Csodálkoztam is, mert 3 hónap a megszokott, átlagos.

Várom már a keddet az UH miatt.
ktc

Vicky...

Gratulálok a sógornődéknek... ennél nagyobb örömet nem nagyon tudok elképzelni... de gondolom ők sem.
A kép is szuper... :)

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Vicky - édes a kis pofija! :)

boruska

Látom sokan az Istenhegyire jártok!

Szeretném a segítségeteket kérni,abban.hogy egy elérhetöséget ,amin UH-ra bejelentkezhetek.
Páran már tudjátok.hogy amnion szalagot látott az UH-mon a dokim és páran írtátok,hogy bizonyos DR.Hajdú Krisztina specko ebben a témában és szeretnék bejelentkezni hozzá amilyen gyorsan csak lehet.

Elöre is köszi Dia
Kép
dincsike

Hello!

Megjöttem!

BPD 44mm
OFD 58mm
AP 44mm
FL 30mm

Minden rendben, ficánkolt rendesen. Átnézték a gerincét, a szívét, máját. Mindenét. Alul nem tudtunk újra kukkolni, mert mellső fali a lepényem és jól elbújt mögé.

Ki a rekorder a fogantatásban? Mi júniustól akartunk próbálkozni. Májusban felírták a stimuláló gyógyszert. Egy nappal azelőtt, hogy elkezdtem volna szedni, csináltam egy tesztet, hogy ne ártsak esetleg a babának. Az + lett!! :lol:

Csilla!
A Fenyvesvölgyi Krisztina radiológus. Nem nőgyógyász és semmi köze babákhoz. Csinál ugyan UH-ot, mert van vizsgája hozzá, de inkább más jellegű területen van hozzáértése.
Dokim sokat sejtetően mondta, hogy bár tudna vese UH-ot csinálni, mégsem teszi, mert nem abban gyakorlott!
Sorry :oops:
Vendég

Vicky! nagyon édes kép! irigyellek, hogy neked már van ilyen édes kis képed. De nemsokára megyek már én is 4D-re, és lesz nekem is szép képem és videóm. :)
Sógorasszonynak pedig gratula!

Katica, ne aggódj, többen vagyunk itt, akik keddig várakoznak az Uh-val. Gyorsan el fog repülni ez is, ha csak arra gondolok, hogy hogy vártam az előzőt is, és már ezt várom.

Kép
zsizell

Szia Nóri!

Van képed?
Én is akarok megint UH-t, mostanában megint alig érzem a ficánkát, jó lenne látni, hogy jól van :(

boruska

Edit!

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... _id=466880

Ja és az enyém eszerint mm-re pontos.
Vendég

Kaptam képet, de csak a gerincéről, fejméretről meg a combjáról.
Az egész gyerek nem fér rá a képre! :lol:
Vendég

Megyek Lucacicáért nagymamához!
Vendég

Nóri,
gratula a jó eredményekhez... tök jó, hogy láttad... nekem kicsit a jobb oldali, de inkább hátsó fali a méhlepényem, úgyhogy hacsak nem a hátamon keresztül akarja megvizsgálni a doki, akkor látszani fog, hogy milye van... majd idekint bújócskázunk eleget... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Gratulálok én is Nóri, hogy minden a legnagyobb rendben van nálatok! Én megelégednék már egy combfotóval is, csak látnám már!

Kép
zsizell

Ronci: A kislány bejelentése nálunk is így alakult és nálunk is nagy az öröm, mert az anyósoméknál mindenkinek fia van. Egyedül az apósomnak van 1 szem lány unokája, de arra meg azt szokta mondani az anyósom, hogy az az ő unokája. (Az apósom első házasságából származó fiának van lánya.) Az anyós családjában a mi babánk lesz az első unoka és rögtön lány.

Gratula a szép AFP és uh eredményekhez.

Fogantatás: Hát mi 3 évet vártunk a babára, szóval nem nagy dicsőség, de nyertem azt hiszem. :( 2006 június végén költöztünk a saját lakásunkba és azóta nem védekeztünk. Jó annak, akinek nem kell ezt végig csinálnia.
vicky79
Budapest III. kerület

zsizell - az én apósom a múltkori képen kukinak nézte a combcsontot :) mondtam, hogy ne vetítsen, akkora mérete nem lehet, akárhonnan örökölte is :)

boruska

Sziasztok

Nekem ma nagyon jó napom van! :D Nem dolgozok! Még reggel megjártam a védőnőt és a vérvételt (AFP, Hepatitisz, szifilisz, vérkép) azóta lustálkodok és most ébredtem. :D

Örülök, hogy jól sikerült a cuki-találka és egyben irigykedek is, mert ha lesz is még, én nem valószínű hogy eljutok :(

Gratulálok a szép UH eredményekhez4 De jó hogy sokan azt is megtudtátok fiú vagy lány! :)

Nagyon megértem azokat, akik sokáig próbálkoztak. Igaz nekünk "csak" fél évig kellett várni babócára, de még élénken emlékszem mennyire elkeserítő volt minden hónapban, mikor megjött a mensi.
A múltkor mondtam a zuramnak, hogy állásmegszűnés-új munka szempontjából nem a legjobbkor jön a baba, erre azt mondta, hogy már nagyon is itt volt az ideje, mert szinte elviselhetetlenül érzékeny voltam előtte :(
zuzmooo

Én meg dolgozok, de nem állok sehogy
este meg jönnek a barátnőim, és pizzát ígértem nekik - még be sem gyúrtam, pedig kelnie kell...

ÁÁÁ, ez a rohanás

És elég vacak idő van, teljesen be vagyok fordulva - mákunk volt a tegnappal, hogy nem esett!

boruska

Látom sokan az Istenhegyire jártok!

Szeretném a segítségeteket kérni,abban.hogy egy elérhetöséget ,amin UH-ra bejelentkezhetek.
Páran már tudjátok.hogy amnion szalagot látott az UH-mon a dokim és páran írtátok,hogy bizonyos DR.Hajdú Krisztina specko ebben a témában és szeretnék bejelentkezni hozzá amilyen gyorsan csak lehet.
dincsike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?