Új privát üzeneted érkezett!

Barbi,
Jablonka :):) Gölöncsér kb 2 perc séta tőlünk :) :)
A franci buleszról teszel fel fotót? Meg a snaciról is :) Kiváncsi vagyok a kis fingtalicskára! :wink:

emese1979
 
 


Huncutka!

Cuki Brigi ebben a sapiban :wink:
Sztem nekünk is van egy ilyen nyuszis rugink....lehet elő kéne már venni?
Hú, ilyen tiny love-os banánja barinőm kisfiának is van, ezt hajtom teszveszen, vaterán, de nem találtam még sehol :(
Újonnan nem tudod, hol lehet venni?

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Emese!
Na mi a Gölöncsér lentebbi részén vagyunk, nem fönt a Jablonkánál.Viszont sokat szoktunk ott sétálni :wink:

Majd keresek a kutyikról képet, csak már ki van archiválva minden......

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 

 
 

Tényleg cuki Brigi!

BArbi
brendonban van, nekünk épp almás
pumuklii
 
 


pumuklii
 
 


Köszönöm a digisportos linkeket. Én valami onlinemedia-n próbáltam szegénynek keresni, de nem ment sehogy, annyira sajnáltam , itt vergődött, olvasta az írott közvetítést, és azon rágta magát, milyen jó meccs lehet, sokáig 1 gól sincs, meghogy a BL be kijutott végre, de a TV2 csak a keddi meccsek jogát vette me...Alig bírtam hallgatni, inkább nézte volna:)))

Kép
Kép
zili
 
 


barbapapa: Brendonban lehet kapni, és most van rá kuponakció az anyák lapjában, vagy a baba magazinban. Sőt, szerintem most több minden van amire érdemes felhasználni a kupont, úgyhogy szerintem nézd meg mindenképp! Mi egy hete vettük az Árkádba, akkor még nagyon sok volt, de nem volt pl a zenélő zsiráfból (arra is van kupon), azt még körözzük... :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Pumuklii, Huncutka!
Hú, nagyon köszönöm, asszem holnap megyek a brendon-ba :wink:
Barinőm még az első gyereknél vette kb. 6 éve, ezért nem is gondoltam, hogy lehet még kapni....

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi, szerinted merhetünk 74-es méretben is gondolkodni? Nem fogják télig kinőni? Ez a zebrás next nagyon megfogott :-)

Hunccutka, milyen finom teremtés Brigi, olyan szép vonásai vannak!

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na most néztem hogy lesz egy ringató bemutató óra is,ingyenes lesz,11:30tól kedden.Lehet elnézek majd.Ciki ilyen helyre babakocsival menni? :oops: Mert én gyalog mennék,jó ksi séta,nincs messze!

annus11
 
 


Közben találtam a teszveszen az overallunkhoz hasonlót, ilyenünk van, csak drapp:
http://www.teszvesz.hu/item735077868_sarga_ketreszes_overall_kabat.html
Szerintem ezt jól ki tudjuk majd használni, a kabát jó lehet később is

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Gyöngyi!

Lénának 68-as, meg 74-es van ilyen cicásból.....remélem jó lesz neki!
A 68-as még most is nagy neki, szóval sztem jó lesz. pedig ő most 68 centi.....
Ugyan van egy 80-as next is, de az bazi nagy, lehet tavaszra nő bele.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


aerfen: Köszi Brigim nevében is a bókot.
Szerintem ilyen téli szerkóból a mostaninál minimum 1, de akár 2 számmal is érdemes nagyobbat venni, hisz ha jól meggondoljuk február-márciusig használatban kellene lennie.
Nekem ez a mackós ami van (amiről a linket is raktam) azért szimpi, mert gömbölyű, lábzsákos alja van, így ha most még nagy is lesz, tél végére akkor is jó és nem lötyög a gyerkőcön... Mondjuk nem tudom ez mekkora lehet, mert nem találok benne méretet, de elég nagynak látszik.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


annus miért lenne ciki? :?:

Kép
Kép
mniki84
 
 


http://www.teszvesz.hu/item689791112_ki ... posta.html
ilyen fajta bundazsákunk van,2 is.nekünk bevállt.ugye most csak ülni,feküdni fog,így zsák lesz.jövőre pedig overáll.
rezsit sem kell fizetni.ugródeszkának szupi lenne.csak félek hogy tanya.modern csak ugye se jogsim,semmi.bár elvileg kimozdulhat apa is,nem börtön az.
Huncutka,lánykád meseszép.hanna az ölemben,alig tok írni.
ma rájött hogy tud sikítani,meg ugrik :lol:
Niki,hozz már képet rólad,Liliről és a mei tairól.Persze használatban!
:arrow: mert kiugrik a kezemből

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Szerintem nem lennél jobban elzárva mint ott Bajomban :lol: :lol: És biztos ha apa ellátta a feladatát,oda mehet ahova akar!!!!Szerintem menjen el,nézze meg,pontosítsanak hogy miről van szó és hajrá!!!!

annus11
 
 


ok, este magamra tekerem (ahogy apa mondja...ha lili nyüsi és apa tv-t akar nézni mindig megkérdi :nem akarod kicsit magadra tekerni? :lol: ) és fotózok...

nemkis hiszti árán sikerült kisasszonynak elaludni...ma nagyon nagyon nyügg, csak a cicimen a babakocsiban alvás közben és a kezemben jó neki, amint leteszem már fejhangon visít :?

be kő kukkantanom a szájába mert 2 apja szopi közben a felső ínyénél fáj amikor szívja...lehet elindult valami...

rájöttem: ha mensizek nem lenne szerencsés babaúszni menni :cry: vagyis megyünk csak apával megy be...de ezt még meglátjuk, mert becsapós a dolog, délelőtt óta egy csepp sem volt :? mit b@szakodik már jöjjön meg erndesen vagy sehogy irgumburgum

Kép
Kép
mniki84
 
 


Anita!
A sikítás nálunk is új tudomány 2-3 napja. Este csinálja, amikor van közönség hozzá (a szüleim a szomszédban laknak, így nálunk este nagy mozgás van), képes akár egy órán keresztül kurrjongatni! Imádom... :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


GYorsan...

Annus, jaj te.... jobbulást a pici lánykádnak! Én is szívnám a kis nóziját éjjel is.... Remélem jövő csütrörtökre makk egészségesek lesztek, és találkozunk Gyöngyinél, merthogy onnan nem menekülök:)

SZofi, Züci,
hát, akkor szerintem is halasszuk el máskorra a talit nálunk... Úgyis be akart jelentkezni hozzánk a mosógépszerelő, már vártam rég... plusz hétvégén szülinapi bulim lesz, 35. és takarítanom kell...
vanni
 
 


hello csajszik, írtam a blogba, akinek van rá ideje olvassa már el és véleményezzétek, plííííz. köszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Épp pihegek, rémes ez a tempó, amit diktáltok :). Hetek óta csak kullogok utánatok, mint egy nyugdíjas lajhár. De most, eljött az igazság pillanata és írok.

Ezermilliárd dolog jutott közben eszembe, most szemezgetek egy kicsit.

Voltak itt ezek a vitatémák... Namármost, mi is a második kerületben lakunk, de nem szoktam adócsalni és utánaszámoltam: az uram nettójával még 650 évig itt is maradunk. De egyeztessünk azért 130 millióról beszélünk, azaz 130 000 000 froncsáról, igaz??

Gyöngyi, ééén hiányoltam a tehenet, végtelen öröm, hogy ismét köztünk van! J is látta már, elégedetten búgott is egy sort.

A hordozás hete engem is vonz, főleg, hogy épp gyűjtöm a lelkierőt, hogy a hátamra varázsoljam S-t. Először majdnem leejtettem, holapirulósszmájli. Itt :oops: . Szóval egyeztethetnénk, mingyá' megnézem a részletes programot is.

Mondókák: a Cini-cini muzsika is nagyon jó! Bár az is idősebbeknek van elvileg, benne van a komplett énelmentemavásárra. Azóta is folyamatosan azt nyomjuk. Lassan elfogynak a hangszálaim.

Anita, irány a költözés! Csak nyerhettek, de tényleg!

Nézzük, mi volt még...
kalloni
 
 


Annus,a napokban Apa felmegy egy személyes talira,megbeszélésre.Meg megnézi hogy egyáltalán olyan hely e ahová 2 picivel felmennénk.Mert ha nem,akkor bérel albit nekünk,de akkor a rezsi a miénk.Persze így is korrekt.
Niki köszi!Magadra tekered :lol: ez aranyos!
Én még most sem vettem,kengurut sem.Lassan addig agyalok,hogy kinövi Mancika.
Vanni boldog szülinapot előre is!!!
Ma Hanna meg nem aludt a déli kaja óta.Most meg pép evés alatt már olyan álmos volt,hogy néha bealudt kanállal a szájában :lol:
Meg dörzsizte a szemét,tiszta olyan volt mindene. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszi, köszi mindenkinek :lol: :lol: , voltunk Tecsóban, találtam, 900 Ft volt 3 db fehér pamut, nem egy óccószág, de ez van... Gyorsan vettem is 3 csomaggal!

Tinu,
kaptunk egy csomó übercsini hosszú ujjú felsőt anyósomtól, és sajnálnám, ha csak állnának és nem vennénk fel egyszer sem. Viszont magában nem szívesen adom rá a bébire, mert ahogy izeg-mozog, emeljük, letesszük stb. mindig felhúzódik a derekáról. Hát ezért adok rá alá ujjatlan bodyt (mintha atlétatrikó lenne)

Vanni,
:( sajnálom, h ez a tali elmarad, de majd legközelebb! És persze: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Szofi,
Neked pedig BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Anita,
szerintem nagyon jól hangzó ajánlat!!! De érdemes lenne személyesen is eljönnötök és megnézni, pontosan hol is van, milyen a ház, milyen messze van Maglódtól stb. De nagyon-nagyon ígéretesen hangzik!! Remélem összejön!!! :D :D

Kép

Kép
zsüci
 
 


Annus... Megnézed miért nem tudok belépni a blogba??? Régebben már ment egyszer, de most vmiért nem enged be!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Az éjszakánk egyike volt az eddigi legrosszabbaknak, Lilla baba felkelt 12-kor, 2-kor, 6-kor és 7-kor. A 7 órás kelésnél játszott vagy fél órát, aztán meg vigasztalanul elkezdett sírni, konkrétan ordított. :? Csak pillanatokra tudtam megnyugtatni a karomban, nem volt éhes, pelusa rendben volt, nem olyan rég ébredt fel, tehát annyira álmos sem lehetett. Végül bekentem az ínyét lidokainos géllel, aztán felébredt az apja és ő ringatta vagy fél órát, végül elaludt.
Már kb. másfél hónapja kínlódunk a fogzással, hullámokban jön, aztán elmúlik. Azelőtt átaludta az éjszakákat, most azzal vigasztalom magam, hogy sokkal rosszabb már nem lehet. Annyit haladtunk, hogy alul látszik a két kis metszőfog alakja az ínyben, de áttörésről még szó sincs. :?

Tinu:
Nem akarok "nagy" hordozó lenni, tudom, mit bírok megvalósítani és mit nem. A mamami-n a lányok napi 6 órát hordozzák a babákat, ez nekem már csak azért sem menne, mert kicsi a lakásunk, mennék neki mindennek. Pirulva bevallom, hogy nem szoktam napi 5-6 órát járkálni, ülni meg úgy is tudok, hogy simán megfogom Babókát. :oops:
A biopamut kendők 20 ezres árát enyhén szólva sokallom, de ha annyival jobb lenne, akkor talán megérné. Ott rontottam el, hogy azt hittem, elég lesz nekem 1-2 kötés, nem kell a leghosszabb kendő, így XL-est vettem. Persze a legkényelmesebb kötéseket, és ahol nem nyaklik félre a baba, a hosszú kendőből lehetne kötni. :?
Tápszer, szopi:
Enyhén szólva szélmalomharcnak érzem a ragaszkodásomat a szoptatáshoz. :( Azt hiszem, eleve második gyereket kellene szülni elsőre, akkor talán több önbizalmam lenne. :)
Szóval nekem nagyon nehezen indult be a tejem, az elején a kórházban meg itthon is tápszerpótlást adtunk a gyerekorvosunk javaslatára. Amikor itt járt, Babókának éppen nem sikerült a szopi (lehet, nem is az éhségtől sírt, de első gyerekes anyaként nem tudtam), doktornő rám nézett, és azt mondta, hogy "magának úgy sem lesz teje". Elhittem, ezért tápszerrel pótoltunk, aztán persze Babóka egyáltalán nem akart szopni, mert a cumisüvegből egyszerűbb volt.
Ekkor észbe kaptam, és elolvastam kb. mindent a neten, amit lehetett a szoptatásról, kibéreltünk egy ipari mellszívót, megvettem a More Milk tablettát, többféle szoptatós teát, Karamalz italt, és elkezdtem kávéskanállal adni a tápszert. A homeós bogyót csak azért nem próbáltam, mert nem hiszek benne, de nem sok tartott vissza tőle. Végül kihívtam Rózsa Ibolyát is a La Leche ligától. Segítségével sikerült elérni, hogy kb. 3 hetes kora óta teljesen anyatejes. Ez azzal járt, hogy nem 3 és nem 2 óránként, hanem gyakran egész nap szoptattam rövid szünetekkel. Az éjszakát rendben átaludta. A hízása rendben volt, 3580 grammtól eljutott 5420 grammig 3 hónapos koráig.
Ekkor elmentünk a szüleimhez 3 hétre, és ott nem volt mérleg. Ezzel párhuzamosan elkezdett gyorsulni a szopi, 10 perc alatt végzett vele, és ritkábban kérte. A fogcsírái is mocorogtak, elkezdett éjszaka felkelni, ok nélkül sírni, és sokkal mozgékonyabb lett.
Amikor haza értünk, akkor jött a nagy meglepetés, mert 3 hét alatt nem hízott egy grammot sem, ugyanúgy 5420 gramm volt, mint amikor elmentünk. Azonnal elvittem az orvoshoz, akinek borítékolni lehetett volna a véleményét: adjak neki tápszerpótlást. Persze nem nézetett vérképet, én olvastam, hogy lehet vashiánytól is.
Nem fogadtam meg a tanácsát, hanem elkezdtem sűrűbben szoptatni, ha kérte, ha nem. Így ismét elkezdett hízni, két hét alatt 5660 gramm lett.

Azért írtam le mindezeket, hogy értsétek a dilemmámat: a csapból is az folyik, hogy szoptatni kell, de eközben a család, a társadalom, az orvosok, mindenki a tápszer felé akar terelgetni.
Anyám és anyósom is tápszeren neveltek fel minket. Anyám szerint tápszert kell adni neki, anyósom már rég elkezdte volna a hozzátáplálást, és nagyon gyorsan rátért volna a tojásra meg a töltött káposztára. :roll:

Lilla baba nagyon mozgékony, szopi után elégedett, a napi pisis-kakis pelusmennyiség megvan, jókedvű (ha éppen nem jön a foga). A Liga szerint olyan nincs, hogy valakinek egyszer csak nem elég a teje, ha addig elég volt, csak növekedési ugrások vannak.
Én nem tudom, már mit tegyek, nem tudom, hol van a határ, amikor használok vagy már ártok a gyermekemnek. :(
2 eset lehetséges:
1. Ő egy lassabban hízó kisbaba, ebben az esetben teljesen feleslegesen tápszerezném (azt is olvastam, hogy 3 hónapos kor felett leállhat egy időre a hízás, és le is lassulhat).
2. Valóban nem elég a tej, és a fanatizmusommal ártok neki.

Á, nem tudom, mi legyen. :(

Bocsi, ha hosszú voltam, csak ez most úgy kijött belőlem.
Majd még jövök, és reagálok is, de most mennem kell fordítani.

Réka

rekap
 
 


Vanni, sok boldog isten éltessen :-)

Eszméletlen nyűgös ma Marci. Nem sír, hanem egyfolytában nyávog. Biztos tudjátok melyik hangra gondolok. Egy idő után már...váááá Persze minden "fájdalma" elmúlik, amint felveszem. Kis rafkós ürge. Max. 1 órát alszik egyhuzamban, pedig legalább egy nagy alvása mindig szokott lenni.
Ráadásul nincs víz. Azt hittem a mosógépünk adta fel a küzdelmet, de nem, egyszer csak kiszáradtunk.

Hűűű, ha minden jól alakul, kitehetjük az MMM-es táblát jövő csütörtökön (Monstre Mama Meeting). :D Szerintem csinálok helyet itt bent és kint a kertben is a gyerkőknek (ha nem ilyen moslék idő lesz). Nagyon tuti lesz. Van két szoba, ahol altatni lehet őket, meg szopiszoba, meg fekve is, ülve is lehet és lesz itthon elég WC papír is. :lol: Meg készülök valami finomsággal, hogy el ne fogyjatok...

Kalloni, mindig jó amikor jössz, le ne maradj :-)

Megyek blogba Böbihez :arrow:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Anita, mennyire a falu széle?

Annus, dehogy ciki, ha mi megyünk, nálam is lesz minimum egy babakocsi!
kalloni
 
 


na vasalok, csak gyorsan:
Réka,
Bogi is most nagyon keveset hízott, máésfél hát alatt 50 gr... a védőnő azt mondta, amíg hízik, ne aggódjak, és SEMMIT ne adjak neki!!!
Bogi is extra mozgékony, pelenkázás is sok esetben 10 perc, mert mint egy sajtkukac...
Akkor mikor megmérték, alekezdtem aggódni, hogy úristen, mi a baj...
De anyum is mondta, hogy öcsém pl ebben a korában FOGYOTT, és nem kapott sem tápit, sem gyümit semmi, csak tejet... és semmi baja nem lett, kis vasgyúró volt... Szóval ne aggódj, elég a tejcsi! ( mondom ezt én...)
Ha meg elégedett szopi után, biztos nem maradt éhes!!! És a képen sem úgy néz ki, mint aki éhezne...
Amúgy ami nekem legjobban bevált szaporításra: esti szopi után 7-7-5-5-3-3-1-1 perc fejés, kát egymástz követő nap csinálom, utána van dögivel anyag :)

Na asszem kaki van... megyek, mert reggel annyit tojt a jány, hogy a body, a kantáros naci és a babakocsiban lévő textilpelus is tiszta kaksi lett..

emese1979
 
 


Sziasztok!

Mi az overallok közül azt szeretjük, ami zsák is, és kezes-lábas is egyben. A kabátos-zsákos megoldást nem szeretem, mert még fekszik a drága, és félek, hogy a derekánál, gyűrődik, nyomja, stb.

Pumukli!

Írországban király cuccok vannak, tök jó áron. Én Macinak akkor ott vásároltam, amikor mo-n még nem hallottak a tesco gazdaságos ruhákról. Mondtam is, hogy kár, hogy itthon nincsenek ilyenek, Erre egy év múlva behozták.
(Na nem az én kedvemért :) )

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Brigi nagyon szépséges kishölgy!!! Huncutka, Annus írta, hogy törölt, de küldj neki e-mailt és akkor megint szabad az út neked. Ha jól emlékszem, ezt írta. :)

Réka: akkor ne hagyd magad majd rábeszélni a biopamut kendőre, mert annyival nem jobb (szerintem). :P Bár az uncsitesómnak az van, és ő imádja.
A tápszerrel kapcsolatban én is azt mondom, hogy NE HAGYD MAGAD! Te vagy az anyja, látod, hogy Lilla mozgékony, meg azt is, hogy jókedvű, van pisi-kaki dögivel, úgyhogy nem lehet baj. Nyugiiiiiiiiiiiiiii! Tényleg. :) Amúgy Tüci sem volt egy hízógép, és tény és való, hogy a hozzátáplálás elkezdésével megugrott a súlya, de ez nem azt jelenti, hogy még egyszer nem ugyanúgy csinálnám (csak szopi 5-6 hós koráig). Csongi hízása is nagyon lelassult, tulképp Tüci mindig többet hízott annál, mint amit Csongor most produkált ebben a hónapban, de ez nem jelenti azt, hogy tápszerezni akarnám. Ő is egy kis sajtkukac, majd meglátod a hordozós progin. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Huncutka!!
Dobj egy emailt és küldök meghívót!!!!

Kalloni!
na végre!!!Már hiáynoltalak!Gondoltam h te mész a köv héten!!!

Szofi!
Majdnem kihagytalak!Boldog névnapot!!!

Vanni!
Én szívom éjjel is!!!Nem érdekel!!!Igaz nem nagyon aludt nálunk senki,de lehet a 3.szomszéd se,de ez van!

Na ennyire futotta!Majd jövök még!!

annus11
 
 


Kalloni,a fickó azt mondta ilyen 2km,Maglódtól,de lehet annyi sem.Kb mintha most elsétálnék a postáig,csak nem tom mennyire van összekötve Maglóddal.Na ezt jól leírtam,gondolom értitek! :roll: :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jaj, jaj, nem elfelejtettem! :oops:

Boldog szülinapot Zsófinak, meg Vanninak! És boldog névnapot Szofinak!

Kép
Kép
tinu
 
 


Helló lányok!

Akkor más férje is tök hülye volt tegnap este - vígasztaló... Ellenben csak én aludtam a földön???!!!???
(Mondjuk puha a szőnyeg a gyerekszobiban... És persze az ágyneműmet sértődötten rángattam magam után. Éjjel 2-kor meg megérkezett a férjem mellém - gondolom békülési szándékkal... Fasza volt. Még jó, hogy van ott egy kihúzható kanapé, de nem, nekem a földön kellett demonstrálni, leszakad a hátam... Jájjj.
És az én Csanim is tiszta nyűgös, eggggésszzz nap megbolondulok!!!

Réka! Nem hiszem, hogy nem elég a tej! Miért ne lenne elég! Most lassul le a hízás, mi is lassan hízunk, és nincs mérlegünk, de nem aggódom. Nem úgy néz ki a gyerek, mintha készülne elfogyni, és jó kedve van... Szerintem mindent jól csinálsz, és ne haragudj, de a gyerekorvosod egy tapló!!

Zsüci, köszi!

Téli ruhatár. Overál van két 68-cas. Majd szerválok 74-est is...

Ha valaki talál valami cukit Csancinak, akkor ide a linket. De csak teszveszen vagyok fent...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus: én is szoktam szívni éjjel a náthás gyerek orrát. Kit érdekel, hogy hangos? Aki aludni akar, az alszik. :lol: Amúgy az uram fel sem ébred rá, még akkor sem, ha a feje mellett porszívozok. 8) Komolyan. Meg a másik gyerek sem ébredt fel eddig soha a másik szobában.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na, köszi lányok a jókívánságokat, aranyosak vagytok!

vanni Isten éltessen!

Brigi gyönyörű kislány!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi: nálunk is nyűgös nap volt tegnap pasifronton, vígasztaló hogy nem egyedi eset. Bár én nem mentem a gyerekszobába tünteni, de vélhetően csak azért, mert Brigi velünk alszik... :)

annus: nem tudom a címed így nem tudok írni sem rá, de itt az enyém: hunccutka (kukac) gmail . com :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Bár nem vagyok teljesen képben ha őszinte akarok lenni, de csatlakozom az előttem szólókhoz: Isten éltesse az ünneplőket!

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Szofi,
télleg, boldog névnapot!!

Zsófinak, ill. Vanninak pedig bolfog szülinapot előre is!

Na én simán kiröhögtem emberemet, ahogy nyüglődött a meccs miatt :) nem is értem, egy focimeccs miatt hogy lehet ygy kiakadni?!? Csajok, én ezt soha nem fogom megérteni...

na :arrow: vasalni, mindjárt végzek... Bogi a pihiszékben hintéztatja magát... néha kurjant egyet

Melegfront van, bizti sok baba emiatt nyűgösebb

emese1979
 
 


Szofi, urad hol nézte a meccset? Én uram csak az interneten talált egy linket, de az állandóan lefagyott.

Nekem az overálok nem annyira jöttek be, inkább dzseki meg kantáros overál gatyó. Ja, és én 74-eset nem is mernék venni, nekem tutti nem lesz jó a tél végére.
Vendég
 


Huncutka!
Ment a mail!!!

Mozza!
Na sikerült intézkedni az építkezésnél?

Netti!
NA szép vagy már :lol: :lol: Pontosabban mégszebb 8) Boró?Foga miatt még mindig sír este?

Ági!
Tőled akartam kérdezni,de elfelejtettem...na majd ha eszembe jut!

Szofi!
Én is a földön aludtam!!!

Vanni!
Simán letagadhatsz jó pár évet!!!Szóval maradjunk abban h boldog 30.szülinapot!

A férjemnek meg holnap lesz...vmi rorta kéne...

Fekete erdő torta receptje van vkinek?Olyan amit már csinált és jó is lett????

annus11
 
 


Vanni Isten Éltessen!

Szofi, boldog névnapot!

Niki az utat szerintem simán kibirja, nekünk sem volt semmi probléma nyáron elmentúnk a tengerig 2 gyerekkel ami ugye 86ö km volt!Szóval hajrá...

Annus, akkor jusson csak eszedbe.

Anita, ez most az ideális alkalom ha Sanyi megnézi és ok-s akkor ne hagyjátok ki!

Brigi baba szép!!!

Nem tudom már mit is akartam még.... :?

Nálunk esik az eső és bent kel úljúnk.

Gyöngyi köszi , Marci és Rozi :))

Ma voltam szülőin tök furi volt nekem volt mikor meghatódtam és sirhatnékom támadt hááát szoknom kel, hiába az én pici lányom már nem is pici :D

na :arrow: nyügi van! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi25 2009.09.17 16:51-kor.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Annus: én ilyet csináltam az uramnak eccer, ízlett neki.

Feketeerdő kocka


Hozzávalók:
• A tésztához:
• 8 tojás
• 20 dkg cukor
• 20 dkg liszt
• 1 evőkanál kakaó
• 50 dkg magozott meggy
• pici sütőpor
• A krémhez:
• 2 dl tej
• 2 evőkanál liszt
• 2 tojás
• 1 csomag vaníliás cukor
• 25 dkg margarin
• 20 dkg porcukor
• 1 evőkanál rum
• 2 csomag tejszínhabpor (kb. 4 dl)

Kép
Kép
tinu
 
 


Elkészítés: A 8 tojássárgáját a cukorral és 2 evőkanál vízzel habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a 8 tojás habbá vert fehérjét. Kétfelé vesszük, az egyik felébe belekeverjük az 1 evőkanál kakaót. A tepsit kibéleljük alufóliával, vajjal megkenjük. Erre rászórjuk a meggyet. Ráöntjük a barna tésztát, majd a sárgát, és megsütjük.

A 2 dl tejet felfőzzük a liszttel, a tojásokkal és a vaníliás cukorral, kihűtjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, a rummal. Ha kihűlt a főzött krém, összekeverjük a cukros margarinnal, és a tészta tetejére simítjuk (a tésztán a meggy legyen felül!). A tejszínhabot elkészítjük, és a krém tetejére tesszük.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi, Te nem májusban tartod a névnapodat? Ha nem, akkor Istenke éltessen sokáig!

Vanni, ha hétvégéig már nem tudnék jönni, akkor Boldogságos szülinapot!!!!
Vendég
 


Na nálunk is szopi gond van: tej van bőven, de nem eszik. Nagyon nehezen tudom rávenni, hogy a szájába vegye a mellem, és egyen :roll: Na ez mitől lehet? :?
Vendég
 


Szofy Nagyon boldog névnapot kívánok!!!
http://static.hatterkepek.hu/preview/ww ... kor_17.jpg
Én éppen ma vettem a C&A-ban overált Bazsókámnak, szerintem tündéri és az 50 %-os DM-es utalvánnyal csak 3.500.-at fizettem.
Rendi volt apa, hogy éjszaka odabújt!! :) Én ilyenkor (szinte:)) mindent megbocsátok!

Annus, hogy van Izus?

Böbi Szia!! :) Hogy vagytok???

Gyöngyi, szerintem a gyerekeink összefogtak ellenünk, ugyanis akár Balázsról is írhattál volna! :(
Mikor is lesz nálad a tali?

Anita, de jó lenne, ha sikerülne apának!!! +++++++++++++++++

Nagyon édes Brigi!!!! :) :)

Megint bömböl :(:(

Jó éjt! Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Panndi, lehet, hogy szopisztrájk? Az én két nagyobb törpém csinálta ezt, volt, hogy amikor csak közelítettem a mellemmel felé, már üvöltött. :shock: Nagyon nehéz időszak volt, de sok türelemmel végül átvészeltük, nálunk az vált be, hogy nem eröltettem, vártam, hogy ő jelezzen bármennyi idő telt is el, vártam, hogy megéhezzen. Vagy félálomban etettem, akkor mindig jókat evett. Persze lehet, hogy nem erről van szó, nézd meg esetleg a fogacskát, a torkát, vagy az is lehet, hogy most ő is nyűgi és így reagál. Mindenesetre kívánom, hogy minél előbb rendeződjön!!!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Szofi
boldog névnapot!

Vanni
boldog szülinapot!

Apa 10 perce indult Győrből., Egyedül fürdetek :-(

Sütni akartam, felírtam neki a hozzávalókat a 7végi nagybevásárlásnál. Erre keresem ma a porcukrot, sehol. Hívom, ja az nem volt csak túl nagy kiszerelésben (metro). Igazán szólhatott volna. Igy lementünk a kisboltba. Elkezdek sütni, keresem a vaniliás cukrot, azt se találok. :-)
pumuklii
 
 


Annyit írtatok, de mindent elolvastam! Reagálni már se erőm, se memory. :P Kis próba:

Boldog szülinapot Vanni és Zsófi! Boldog névnapot Szofi!

Anita, jó, h van új lehetőség!

Réka, babád boldog, nem kell neki más!

Brigi-baby vonásait csudaszépen rajzolták! :D

Jobbulást a betegeskedőknek!

Zsüci, Szofi, sok igazságot írtatok! :wink:

Hát, üres a fejem és leszakad a hátam.

Ildi-földim, jó, h maradsz.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: