Új privát üzeneted érkezett!

akkójóvanakkó!

csak lesz addigra 9kilós és akkor bevethetjük a gyerekülést, az elvileg 5 szinten dönthető, szóval ha elszunnyant akkot si jó

Kép
Kép
mniki84
 
 


Gyöngyi: csak akkor érdemes lábfej nélkülit venni, ha akkorát veszel, ami jövőre is jó lesz, mert akkor már járnak majd. :wink:

Megvan az egyentornáztatónk! Csongi már kezelésbe is vette. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyöngyi, szerintem a lábfejes praktikusabb! Gondolom nem Szibériába készülsz Marcival és nem is több órás sétákra, egyébként ha igen, akkor is szerintem az overál-csizma részt hidegebb lehet, mert nem fed olyan jól, mint a lábfejes. Nem?

Kép

Kép
adraci
 
 

 
 

Csongó hasra vágta magát és most rágja az alsó figurákat. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Úgy látszik mindenkinek bejön ez az egyentorni! :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri, honnan tudod, hogy nem a tundrát akarjuk meghódítani? Vagy rákhalászni megyünk a Bering-szoroshoz? :lol:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Írtam utána, hogy ha mégis, szerintem a lábfejes akkor is jobb! :wink: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Gyöngyi :lol: :lol: :lol: De adhatsz alá harisnyát,zoknit!


Barbi!!!
Bakszámlaszámot plíííz!El fogom felejteni!!!!!

Tinu!
Majd dobj képet róla!

Iza tegnap meg felemelte a rácsvédőt,és bebujt alá...úgy kukucskált kifelé....

annus11
 
 


Annus, az önkoris bérlakásokra vonatkozó szabályokat minden kerület külön rendeletben állapítja meg, keress rá neten, ált. fenn szoktak lenni. A bérlakást amúgy örökölni nem lehet, csak a "bennlakás jogát", vagyis a bérleti jogviszonyt lehet folytatni, de többnyire csak egyenesági rokonnak. Ha az illető jogosult nem akar élni vele (nincs rá szüksége, mondjuk), akkor a lakás megy vissza az önkorinak, mivel a bérleti jogot "albérbe" adni nem lehet.

Ujjatlan bodyt illetően senkinek sincs ötlete, vagy csak megint láthatatlan lettem?! :roll: :roll:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Zsüci: nem vagy láthatatlan, de én spec. nem tudom, hol lehet kapni. Miért pont ujjatlan kell?

Kép
Kép
tinu
 
 


Zsüci
tecsoban tuti van, bár én nem mostanában voltam.
Nekem hoz Húgom dublinból, holnap jön. Hihetetlen árak vannak ott. Early days 7db body 6 eur. Majd rakok képeket a szerzeményekről.
pumuklii
 
 


Zsüci!
Most keresgéltem rá,ha ott lakik az illető,akkor igen,bérelheti tovább!
Mamám még anno a tanácstól kapta,ez egy nagyon pici lakás,2 szoba van,de egy pince részből van kialakítva.És a 2 szoba egymás mellett van csak,a folyosóról lehet bemenni oda.Nagyon régi ház amúgy,nemrég forgattak ott egy filmet is,ott játszódnak a romos házas jelenetek :lol: Amúgy jó helyen van,Sváb hegy,fogaskerekű végállomástól kb 2 perc.És szeretné ha tudnánk vhogy örökölni...hatalmas kert van meg minden.Egy máik idős pár lakik még ott,övék a felső szint!Csak nem tudom h a 12.kerletben van e vmi módosult változata ennek...

Amúgy passz body ügyben,de talán itt http://www.bebibolt.hu/ az oldalon igaz nincs fenn ruha,de a boltban nagy a választék,amúgy esetleg tesco még,de szerintem brendonban is van

annus11
 
 



Sziasztok!Csak most tudtam jönni, mert Rik is evett stb. Szóval a lényeg.Daganatnak látszik.A doki szerint nem rossz indulatú.Kérdezte akarok e szövettant, hogy biztos legyen.Hát hogy a kutyafülébe ne akarnék,azért vagyok itt.Levették a mintát, jövő héten lesz eredmény, addig izgulhatok. De a másik, hogy ez nem függ össze a vizelet és széklettartással.Azt egy gerincbántalom okozza,amire kapott gyógyszert.Reméljük használ is. Amúgy szörnyű volt,mert sokan voltak, a pici sírt a kocsiban, én meg hol a kutyát simogattam,aztán fertőtlenítő a kézre jöhet a gyerek, fel a kocsiból.És senki sem akart maga elé engedni.De mikor a doki meglátott minket kijött hozzánk, így végül "csak" egy órát kellett várnunk.
Stella nem hiszem, hogy teljesen kiborulna mamáéknál, hiszen mielőtt ide költöztünk,ott éltünk együtt, szóval ismerős ember,ismerős környezet.Én inkább nagyimtól féltem,meg a felelőtlenségétől.Nem rosszból,dehát csak idős már.Mindegy.Ahogy kiborultam most is, pedig jóformán a napokban alakulhatott ki, nem is tudom hogy bírnám nélküle.Szóval,amíg bírja ő is,mi is,addig marad, tényleg próbálok még plusz sétát iktatni,meg hátha segít ez a gyógyi.Na majd még jövök,mert vár a házimunka, délután meg jönnek lakást nézni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Zsüci
Na, milyen figyelmetlen vagyok. Azt hittem rövidujjut keresel.

Azért ez a brendon kdrága..
pumuklii
 
 


Niki
ez tényleg nem hangzik valami egyszerűen. Gyerek-kutya egyszerre. Egy csajszi a házban, akkor is vitte sétáltatni a kutyáját (csak a ház körül), amikor a lánya aludt, vitte a babyphone-t magával. Gondolom ez kivitelezhető, a dolgát hamar elvégzi a kutyus.
Kik mennek lakást nézni?

Nem is írtam még, hogy mi hétvégén megnézzük azt a 2 kiadó lakást/házat Etyeken.
pumuklii
 
 


Zsüci, TECSÓ!!!! Ujjatlan rövidujjú, frottír, pamut, amit akarsz! Én is ott szerzem be a fehér bodykat. Alapdarab :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu!
keresél még angol tanárt? Pont ma írt a volt tanárom, h van szabad helye...
pumuklii
 
 


GYŐRIEK vagy KÖZELIEK SEGÍTSÉGÉT KÉREM!!!

Továbbított üzenet:

Dicső Adrienne :

Horváth / Papp-Horváth Dóra ... :
Göncz Erika [Göni] Segítsetek! Keresek az országban egy Lévai vezetéknevű családot, akiknek sclerosis tuberozás a gyermekük és Lottinak hívják. A mi 20 hónapos kislányunk is ebben a szörnyű genetikai betegségben szenved, ami gyógyíthatatlan. Lottinak sikerült egy alternatív gyógymód segítségével tünetmentesíteni az állapotát, ezért szeretnénk velük minél hamarabb felvenni a kapcsolatot. Talán budapestiek, vagy Győr környékén laknak. Légyszi minél többen küldjétek tovább. Nagyon fontos!!! Köszi

Kép
Kép
incike
 
 


Hát Pumukli,ne is mondd!!!!Ha nagyon nem megy majd, főleg ha lesz másik is,akkor átköltözik ideiglenesen.Max minden nap vagy másnap megyünk. :roll: Pl amíg az államvizsgára készülök is,akkor is átmegy egy hónapra. Ezt már megbeszéltük.Ha nyaralni voltunk is mindig ott volt,és amúgy jól viselte,csak sík ideg voltam,nehogy baja legyen.Mindegy.Most koncentrálok arra, hogy jövő héten jó legyen a szövettan.
Amúgy nem tom kik jönnek, az irodán keresztül.Nektek tetszettek az albik?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hülye vagyok,most mentek még csak.Na inkább megyek takarítom tovább a konyhát, meg fel kéne tenni az ebédet is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hülye vagyok,most mentek még csak.Na inkább megyek takarítom tovább a konyhát, meg fel kéne tenni az ebédet is.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na szuper, először nem küldi,aztán meg duplán.Sorry!!!!!!
Ja Annusnak még.A kutyawc bent kivitelezhetetlen.Egyrészt nem bírnám a szagát,másrészt még a kosarát is el kellett vinni,mert nem fért el, ez sem férne sehol.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mi szombaton megyünk.
Eladjátok a lakást? lemaradtam róla...
pumuklii
 
 


zsüci, mekkora méret kell? Csak fehér?
Vendég
 


Hú,tudtok írni :lol:
Már 1 órája olvasok!
Niki,az első lehet ilyen fájdalmas és furi,sőt a többi is.Nekem még a 3.is az volt!Igaz én még 2 óránál többet nem utaztam babával,de uncsim rendszeresen megy olaszba az anyósához .Szóval ő is azt monda,hogy alvásidőben,vagy éjjel a jobb menni.
Kutyafüle,kutyusnak jobbulást!Remélem sikerül megoldanod a dolgokat!
Aliznak boldog szülinapot!Kérünk ám képeket is!
Izusnak,Aminának,Csonginak jobbulást!
Tinu,hozz képet Csongiról és a játékról.
Szofi sajnálom a földönalvást!Az jó ha már kibékültetek!
Gyöngyi,az Uramtól félnek,így tőlünk semmit nem mertek még elvinni.Sanyi mezőőr volt,tartanak tőle.Egyszer megtámadta az egyik börtöntöltelék,Sanyi meg önvédelemből homlokon lőtte gázpisztollyal.Így az meglepődött és elejtette a kést,amit épp az uram mellkasához tartott.
Kutyafüle milyen az a fehér torta?Recept van?
Netti jó vásárlást,hozz képeket!
Mi jól vagyunk,Hanna alszik épp.Grétike Apázik.
Ma hívták Sanyit lenne egy munkalehetőség.Maglód szélén kellene egy tanyán lenni.Vihetne minket is.A tulaj most épített egy 2 szobás ökomfortos házat oda.Semmit nem kellene fizetnünk.Sanyi kapna fizut,100 felett.Csak annyi hogy ott kell lenni,meg füvet nyírni,pár állatkát etetni.Kocsit is adna.Szerintetek???Végülis vásárolni,meg ilyenek,vagy minket védőnőhöz vinni elvihetne.Meg gondolom néha hazalátogatnánk pár napra.Milyen hely Maglód???Elvileg Pest szájában van.Légyszi írjatok véleményt!!!!Köszi
Na lépek is mert a lakás szalad!Ja,volt Anya itt,és mondtuk neki.Ő meg sírt és közben ölelgette a lányokat!Megható volt.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


sziasztok!

Zsüci,
tecsó, mint a többiek is írták :)
Nekem is kell venni, én éjszakára most már a rugi alá adok rá.
Meg hosszúujjú bodykat kell vennem... nincs sok...

Ezt teszveszen találtamn, nagyon szép, csak már kicsi :(
http://www.teszvesz.hu/item736028590_tr ... ek_62.html

Kutyafüle,
biztos minden ok lesz!
Szerintem meg tudjátok simán oldani a gyakoribb sétát is, én sokszor babakocsival viszem le Steve-et. Mármint nem Steve van a kocsiban :) Valahogy jobban is viselkedik, mikor a férjem nem jön, csak mi hármasban :)
Amúgy a bepisilés mögött nem állhat a féltékenység, meg kevesebbet foglalkoztok vele mostanában?

Anita,
nem hangzik rosszul...a rezsit nektek kell a maglódi házban fizetni?
egyik régi bnőm lakik Maglódon, ő szeret nagyon ott élni.

Szofi, Annus
jó lehetett a földön alvás :?

emese1979
 
 


No én közben gyorsan összerántottam a lakást, persze közel sincs kész. Látom téma volt a bundazsák, ezen felbuzdulva feltúrtam a szekrényt, leltárba vettem nekünk mink van. Úgy látom, az itt felsoroltak közül nekünk majdnem mindegyikből van egy példány, méretben is nagynak tűnnek, így jöhet a tél :)
Van egy olyanunk, ami kiskabát és arra kell felpattentolni egy lábzsákszerűt. Ezen át lehet húzni a bébiülőke biztonsági övét, mert van hely neki.
Aztán találtam egy olyat, ami a babakocsihoz volt, az egy egyszerű nagy meleg zsák, sztem overállal együtt kell beletenni a csemetét, de lehet nagy hülyeségre gondolok. :)
Aztán találtam egy olyasmit mint az a C&A-s amit belinkeltetek, de plüss az egész.

Ehhez kell még majd vmi vajon a télre?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Anita!!!

Szerintem vágjatok bele!!!Leheta sors most ad egy lehetőséget!Veszíteni valótok nincs!!!És hátha neked is lenne majd ott vmi idővel!!!Vágjatok bele!!Egy próbát megér!!!!!Maglód jó kis hely!!És közel van Pest :wink:

annus11
 
 


Pumukli: úgy néz ki, hogy lenne tanárom, köszi! Bár még nem kérdeztem meg, de a barátnőm húga, csak bevállal. :)

Anita: én mennék a helyedben. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita, ez jól hangzik, de előtte próbáljátok meg leinformálni az ürgét. Esetleg Emese, a régi barátnőd lehet, hogy hallott már róla.?. Végülis az a jó, hogy ha nem jön be, akkor is van hova hazamenni. A késeslövős dolog nagyon horror :shock: Szerintem mindannyian becsüljük meg, akiknek nem kell ilyentől tartani.

Mesi, az a body tényleg tündéri. H&M-ben már nem lehet ilyet kapni? Nem Marcinak gondoltam persze :-)

Kutyafüle, nagyon sajnálom a blöki dolgot, remélem minden rendben lesz vele.

Pumili, nagyon kíváncsi vagyok milyenek lesznek az albik. Hűű, jókat tudtok majd sétálni, a friss levegőn. Tök jó :wink:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Huncutka!
Sapka :lol: Amúgy jó kis készletetek van!!!

Emese!
Pont ilyen bodynk van :wink:

Na megyek,meglesem a téli cuccot! :wink:

annus11
 
 


Pumili=Pumukli :lol: Bocs, nem is tudom, hogy lett belőle Pumili...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Huncutka
sapka :-)
pumuklii
 
 


Csani egész nap tiszta nyűg, sztem az időjárás, nagyon gáz...

Panndi, köszi, én ma tartom... Mivel nekem a szülinapom van májusban. :lol:

Adri, azon sértődtem meg, ha az uram nem tudta nézni a Debrecen-Liverpoolt a neten, mert akadt a kép, ezen fél órája kanyázott, majd befordult és aludni készült sértődötten. Mondtam, hogy áén így nem alszom mellette. Mire ő: akkor menj el. Erre én hülye elmentem a földre.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 



Kép
Kép
zili
 
 


Ja, Anita, én is megpróbálnám: nincs mit veszíteni!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, hol lehetett nézni a meccset?Az én férjem azért őrjöngött, merthogy senki sem közveztíti, neten csak percenként frissülő írásos közvetítést talált...Tudnál linket küldeni?
Földön alvás :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Na találtam 2 74es és egy 68as pólót,az overál meg piros és 80anas....Van kesztyűje,a lába meg olyan h össze lehet gombolni,de amúgy nem talpas,tehát jó lenne neki később is ha már megy.
A másik egy rózsaszín,de az mamámnál van még,egyszer megmutatta,még terhes voltam amikor vette :lol: Akkor nem figyeltem meg közelebbről!
Ja és van egy kis rózsaszín mellény is,de az is minimum 80as....

annus11
 
 


Hunccutka,
Brigi nagyon szép :)
Raksz még fel Róla képet?

emese1979
 
 


Hú, téli ruhatár jó téma, szeretem :P :P :oops:
Lénusnak megvan mindene már télre, sztem már születése előtt is megvolt........ :oops:
Most a 86-os cuccokat gyűjtöm már neki jövő nyárra :wink:
Én is a lábfejes overállra szavazok, meg van téli dzsekink és bundás bőr kiscsizmánk is.

Kutyafüle!
drukk, hogy Stellának ne legyen semmi komoly baja!
Próbáld meg többször levinni, én annó a két gyerekkel vittem le sétálni az angol és a francia bulldogot......hát nem volt egyszerű, de ha vállaltunk egy kutyát, akkor sztem nem indok, hogy gyerek születése miatt elpasszolom.
Én úgy érezném, hogy ezzel az erővel a gyerekemet is lepasszolom, ha éppen hisztis, vagy sok vele a gond. Egy kutya 15 évre szól! Vagy többre :wink:
Most Letti a kertben van nagyimmal, de jövő hónaptól jön haza, most szerencsére csak Lénussal kell sétálni mennem. Egy gyerek, egy kutya, kész felüdülés lesz.

Betegeskedőknek jobbulást!

Léna köszöni a jókívánságokat, remélem hatottak is, mivel hőemelkedése nincs, kicsit taknyi volt reggel, de nem vészes.
9-kor kelt, 10-kor ment vissza aludni és azóta is alszik.....már 3x bementem, hogy felkeltem, de olyan mélyen alszik, hogy nincs szívem. :?
3-ig adtam haladékot neki :D

Emese!
A Gölöncsér utcában van a telek. Ez a Testvérhegyi út, majd a Kékfestő és onnan nyílik a Gölöncsér.
Te merre laktál?

Anita!
Nem ismerem Maglódot, de jól hangzik, amit írtál. Rezsit kellene fizetnetek?

Zsüci!
Tesco :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbapapa,pont ezt gondolom én is.Hogy olyan,mintha a gyerekem passzolnám le. Csak azt sem akarom, hogy neki rossz legyen.Tudod, ezért dilemma ez az egész. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na a végén még lesz ebédem.Nemsokára kész a kaja. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


A digi sporton lehetett nézni...sajnos.Mert az uram meg öcsém nézték,közben söröztek..és mikor mertem szólni h picit halkabban már,fel voltak háborodva...mondtam olyan kocsma hangulat van...a gyerek meg nem tud aludni..ekkor még azt hitem ezért kel sokszor,aztán később hallottam h szürcsöl :roll:

annus11
 
 


Annus,
H&M-es bodycseket honnan szerváltad???
Nekem kell egy ilyen :) :)

Na a tegnapi meccs...
Férjem is tiszta hisztipanka volt, h csak a digitv adja, neten meg annyira akadt az adás, h csak na... a liverpooltv-n meg fizetni kellett volna, h nézhesd.
(Zili, www.digisport.hu - sok focit lehet nézni ott is...)

emese1979
 
 


Zili
www.digidport.hu
élő közvetítések. Ott volt, csak nekünk nem jött be a kép

Anita
szerintem mozduljatok rá a témára. Hívjátok fel az ürgét mit akar pontosan. Mert az ott lenni, füvet nyírni, állatokat etetni nem tűnik nekem heti 40 órás elfoglaltságnak. Még az is lehet, hogy jó neki, hogy te otthon vagy napközben, eteted az állatokat, és ha Sanyi talál más munkát is, akkor azt is csinálhatja. Gondolom 100 zsebbe menne, amellé gondolom jó lenne valami bejelentett meló is. Közel van Pest, biztos több a lehetőség, mint otthon.
pumuklii
 
 



Rosszul írtam, www.digisport.hu
pumuklii
 
 


Barbi!
Csodálkoztam volna ha nem lenne meg Lénusnak a téli ruhatár!Na meg a jövő nyári! :wink:

annus11
 
 


Na igen a sapka! Van abból is jónéhány, szerencsére mi nagyon sok mindent kaptunk ismeretségi körből + néhány teszveszen lőtt ruhacsomiba is volt :)

Két friss, mai kép:
Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: