Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, kimenőn voltam! Felhívtak délután a kolleganőim, hogy este egy kis kiruccanásra várnak Újpest központba egy kávézóba. Apa egyből bevállalta Ádámot, így elmentem. Olyan jó volt, hogy csak na..... A fiúk nagyon jól boldogultak, nem volt semmi sírás, már aludt is, mire hazaértem.

krisz78
 
 


BOLDOG NÉVNAPOT EDIT :) .

Biga: hát....az alakulás az, hogy nem veszekszünk, nem öljük egymást........ennyi. Mint 2 testvér olyanok vagyunk:-).

Krisz: jól tetted, hogy kimenőztél!! Kell néha az embernek! Örülök, hogy jól érezted magad!

Kisbogács: olyan jó, hogy ilyen vidám vagy és kreatív:-). Jó az irány az biztos :) .

Zéténykém 2 napja kétpofára ette a tejpépet! Bevágott egy jó nagy adagot. Tegnap uzsonnára nem ette meg ugyanazt :shock: . Adtam neki nagy örömmel, hogy jön az a finom kis papi amit olyan jól evett de eszében sem volt megenni, evett belőle 3 kanállal a többit rámberregte. Ki érti ezt???

KépKép
peni
 
 


Boldog névnapot Edit!

peni lehet besokallt a péptől!!!uncsi neki!!! :lol:

kupi részleteket nem tudok a vízben kakiról... :lol:

sajnos nekünk sincs egymásra sok időnk a férjemmel!!!néha már én is csodálkozom,hogy bírja nélkülem,de bírja!!!összebújunk este,ha nem alszunk el!!!tegnap is elaludt a tv előtt,én meg Zéti altatása közben!!! :oops: :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 

 
 

Boldog névnapot Zsófiáknak! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zeteny 2009.09.17 08:30-kor.

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Jó reggelt!

Na, végre sikerült visszaolvasni :)

Editnek boldog névnapot!

Csókterápia: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rémenős Saca: izé.... szóval megverte Milánt :oops: szegény Milánnak 3 lila csík lett a fején :oops: :oops: :oops: szóval Milánnak most Saci valóvan RÉM, szegény egy ideig sírt, ha meglátta Sacit :roll: :oops:
Hosszúpuska Milán: Hát, a Csajok szerint egy fejjel magasabb, mint Saci :roll: :lol: :lol: :lol: Edit: Saci is kb akkora, mint Bálint :wink: 68 cm volt a legutóbbi mérésen :) pont 10 cm-vel kisebb, mint Ádám :D Ádámnak tényleg nagyon szép magasság a 78 cm, enyém Nagyok 77 cm-sek voltak 1 évesen (bár Zazát szerintem elmérték.... izé.... nem igazán volt együttműködő)

Kalcium: enyém doki is mindig ír fel ilyesmit, ha betegek a gyerkőcök. Azért vigyázni kell vele, sokat nem szabad, mert vesekövet okozhat, de egy-egy kúra nem árthat. Enyém Saci még nem kapott... pedig Ca hiánya van szegényemnek, de sebaj, most ráálltunk a Ca-dús étkezésre, és meglátjuk, elég-e.

Gratula Zsófinak az álláshoz!

Korai szobatisztaság: nem tudom. Nekem eszembe nem jutna olyan dolgot ráerőltetni a gyerekemre, amihez még nem elég érett, de a módszert nem igazán ismerem (a Csajokkal is beszéltünk róla a talin).
Ugyanezt gondolom a BWL-ről (rögtön szilárd kajával indítani a hozzátápit, nem pépessel), mert nem minden baba fogékony erre, szerintem ehhez is kell egyfajta érettség és hajlandóság a baba részéről.

Jövő heti tali: hát, itt a hordozós hét kapcsán eléggé változóak az igények, Kriszti és Hanna talán kedden a ringatóval egybekötve, Szilvi meg én úgy néz ki, szerdán :roll: de lehet, hogy akkor Kriszti és Hanna is, szóval azt hiszem, nincs még teljesen eldöntve.

Fogam: kösz, megvan... egyik tömés rendben, a másik bevérzett, így ideiglenes, jövő szerdán következő felvonás :?

Na, megyek, körbe kell mutogatni Sacinak a plakátokat az irodában (Creatures of the Forest, The Big Cats, Cats, Classic cars, még a gyerkőcöké volt, amikor ebben a szobában laktak) és danolászni hozzá :D Egy kis malac röf röf röf, Nyuszi ül a fűben, Fürge róka lábak... Mókuska, mókuska... még kéne borz, süni, sül, pele, stb.... nóta is, mert van vagy 30 állat a plakáton, és mindegyikhez várja, hogy énekeljek is :roll: vagy költeni kéne? :roll:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


babylegs: én azt hittem, hogy az csak a lábikóján van a babónak, a fenekén nem... tévedtem?

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Mindjárt visszaolvasok, csak ezt hallgassátok!

Este lefekvésnél nem hajlandó tápszert enni, viszont amikor felkelt éjfélkor, olyan simán nyakalt be 160 ml tápszert, mint a huzat!

Ezt magyarázza el nekem valaki! :shock:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


gyermekem alszik már 1,5 órája!!!kidőlt!!!én meg itt ülök,pedig takarítanom kellene,sebaj,majd ha felébred folyt.köv.

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kriszti!: hajrá csókcsata! Remélem használ!

Zsófi köszöntés? mi májusban tartjuk, így most nem köszönjük meg. :oops: Azt mondják, hogy a szülinapjához közelebb esőt kell választani, így az a májusi.

Zsófi ha most tartod, akkor téged Istenke éltessen!

Ringató: Hanna, szerinted be lehet még kapcsolódni? Hány órakkor is kezdődik? 8én 11-re emlékszem kedden) Tudsz küldeni egy pontos címet?

MI jövőhéten kimenőzünk apával, szerdám megyünk színházba. Rómeó és Júlia. Névnapomra kaptam! Már alig várom!

Összebújás, simi, csókolózás: szóval nálunk van sűrün szájra puszi, ölelés, simogatás. Zsófi előtt is. Szerintünk is jó, ha látja szeretjük egymást. Csókcsata már ritkábban. Azért elszoktam néha kapni 1-1 körre. :oops:
Összebújás: ez nálunk már kezd tradicióvá válni. Rendszeresen így alszunk el, és reggel is pár perc bújcsi minimum van.
A múltkor kimaradt mikor Zsófit átvittem, azt is bepótoltuk, amikor visszavittem aludni a szobájába.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Először is Boldog Névnapokat!

Krisz! tv elkapcsolás :lol: :lol: (ez tegnap tényleg nagy izgalmat okozott volna mert nézte a meccset)

Kriszti! csókterápia, ügyes vagy! Így tovább! És tényleg kellenek a futó simik napközben is, egy érintés, egy ölelés mikor épp elmegyünk egymás mellett! Fel kell tölteni a másikat, magunkat!

Zsófiaval egyetértek, sajnos nincs mindenkinek ennyi pénze és spórolni sem tud rá mert egész egyszerűen nem tud félre tenni mert fillérre pontosan be van osztva a lóvé) új ülésre de attól szeretné biztonságban tudni a babát és utazni vele. Attól még nem felelőtlen, hogy használtat vesz! Az is lehet, hogy aki 4-5 ülést árul egyszerre csak azért teszi mert pl van két három gyereke, anno Ő is vett többet vagy csak kapott a sajátja mellé vagy épp a barátnőjéét is árulja stb stb. Nekünk is van három ülésünk mert kaptuk. Meg szerintem itt is lesz oylan akinek a végére lesz három négy ülése! Majd amikor el akarjátok adni és nem értitek miért nem akarják megvenni a vagyonokért vett holmit jusson eszetekbe ez, hogy mit gondolhatnak! Nem kicsit fog carul esni....

Hanna! köszönjük mi is a vendéglátását!
Saci valóban rámenős kiscsaj. Mátét is célba vette:)
Milánnak meg azok a tekintetek! NAgyon okos kisfiú már a nézésén is látszik! OYLan kis ábrándos.
Lilla igazi kedves kislány és elmutogatja mekkora labdát fog kérni karácsonyra :)
Olivér meg igazi férfi. És hogy mormog szopi közben. Olyan édes:)

SZupi éjszaka áll mögöttünk!!!! Hurrá végre! Este kilnctől alvás hatig, kaja és még mindig alszik pedig mindjárt 10!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katuska79 2009.09.17 08:41-kor.
katuska79
 
 


Én már felmostam, rendet tettem a konyhában. Közben Zsófi az etetőszékből magyarázott.

Most alszik, nekem vasalnom kellene. Kb 1 havi adag vár. :roll:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Z-Kriszti! ugyanez a szitu. Petra alszik még nekem meg takarítanom kéne...de itt ülök:)

ERika! lehet este már nem éhes azért nem kell neki a táp, éjjelre viszont megéhezik!
katuska79
 
 


Gyerekülés: én is vaterán vettem. Nem tudom emlékeztek-e, pont kérdeztem, hogy vennétek-e onnan. Hogy szerintetek mennyire biztonságos. Mármint, azért egy olyan gyerekülés ami már balesetes volt, egyáltalán nem az.
Hát remélem amit végül megvettem tényleg sérülésmentes.
Újonnan az is 54000 Ft, jelenleg akciósan 48000 a Brendonban.
És olyan van apa kocsijában, azt a barátnőméktől kaptuk. Annó ők is drága pénzen vették. Így ki lesz használva rendesen az biztos. Még azt várjuk, hogy a húga is bejelentse, hogy babájuk lesz(nem igazán várható az elkövetkező 3-4 évben, kijelentette, hogy nem akar gyereket. Nálam 1 évvel időseb. Lehet, hogy ő az, aki majd 40 évesen szül), és akkor legalább 5-6 gyereket kiszolgál.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Nálunk, elkezdett sűrüsödni amit kiszívok. Most mielőtt letettem aludni kiszívtam neki, és sokkal sűrübb trutyi jött mint eddig. :( Bár se láza se hőemelkedése nincs. Akkor valószínüleg mégsem a fogával függhet össze a taknyosság. ÉS úgy hallom, hogy kissé mintha be is lenne rekedve. Édes hangja van. :lol:

Addig míg meg tudom neki oldani így, és nem lázasodik be nem megyünk orvoshoz. Remélhetőleg leküzdi a saját immun rendszere.
Ha hétfőig nem javul, azért megmutatom.
Úszni nem megyünk szombaton az biztos.

Katuska, ma kipróbáltam az orrszívós módszert, amit írtál a blogomba. Tényleg jobban beválik, mint az ölemben fej lefog módszer. Nem tudja úgy elfordítani a fejét, hogy ne férjek hozzá.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


na, de most megyek, itt hagylak benneteket, hátha valamennyit ki tudok vasalni.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok
Mindenkinek aki most ünnepli/ünnepelte névnapját/születésnapját isten éltesse sokáig és jó egészséget kívánok.

Ma nem tudom mi van velem olyan kedvetlen vagyok, semmihez nincs kedvem.
Lehet, hogy az időtől van?
Egyszerűen a dokihoz nem jutok el, pedig már mennem kellett volna hozzá is, lassan megint kell mennem uh-ra.

manocskak
 
 


Kemény fél órát aludt :o

Katuska, cicből képes volt falatozgatni miután a tápszert próbáltuk, és az is tele volt, mert kő kemények voltak.
Vagy az jöhet bármikor. 8)

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Itt is rossz az idő :? drágalátos fiacskám meg elment szandálban iskolába, amikor direkt mondtam neki, hogy cipő kell, mert esni fog. Így járt. Legközelebb szót fogad.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hú, de jó éjszakánk volt. Reggel 8-kor ébredt először Ádám. A borús idő pozitív hatása.

Gyerekülés: azért annyi balesetes ülés nincs(szerencsére), amennyit a Vaterán meg egyéb helyeken árulnak. Meg kell nézni, aztán, ha hibás vagy törött nem megvenni. A gyanús csak az lehet, ha valaki tömegesen árulja, de szerintem akkor inkább a megrendelésre lopás gyanúja merülhet fel. Mi is csak azért tudtunk drága ülést venni, mert a nagyszülők kifizették felét. 40-50 ezer Ft kiadás igencsak padlóra küldené a havi költségvetésünket.

krisz78
 
 



Móni: szerintem nem nagyon van forgalomban 01, 02-es, mi 9 éve is már 03-ast vettünk. Aztán a fene se tudja....

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Végre csend!!!
7 óta fent és csak 11 kor aludt el, pedig már 9 óta csak a nyűglődés ment és bevallom kapott egy viburcolt, bár nem vagyok híve az ilyesminek.
Semmi sem volt jó neki. És már én is kezdtem kipurcanni és a torkom is fáj egy kicsit. Nagyon kikészíti a fogzás és a nátha, az orrszívózás meg rátesz egy lapáttal.

Szegény Milán, na majd mi csak finom simit adunk neki!!

Erika lehet este csak a cici kell, ahogy Katuska is írta, megnyugtatásul éjszaka meg félálomban, éhesen tök mindegy!!
:lol: :lol:

Csöre- szandál esőben:? , ilyet mi is csináltunk!!
akkor majd ha közelebb kerülünk a jövő héthez hátha letisztul, hogy ki mikor megy.

Babylegs - na ezt meg most hallom először, nagyon lemaradtam.
De most rákerestem, a kettő nem ugyanaz

Babylegs: http://209.85.129.132/search?q=cache:es ... =firefox-a

a leggings meg a cicanadrág

Kép

Kép
lucus16
 
 


Szerintem sincs már forgalomban régi gyerekülés...vagy ha igen arról ránézésre is látszik. De ha valaki talál akkor tegyen képet róla, hogy mindenki lássa hogyan is néz ki!
katuska79
 
 


Csini ez a baby legs de mire jó? akkor már inkább a harisnya.
katuska79
 
 


Á, Luca, na, ez nem esett le, hogy a 2 nem ugyanaz :oops: :lol:

Sajnálom a rossz délelőttöt, mielőbbi jobbulást mindkettőtöknek!

Saci most bóbiskol be 3x cicin délelőtt, nyűgös, de látom, hogy halad a fogacska. Már 2 pöttyöcske van kint (Hanna, ez viszont hasonlít ahhoz, ahogy Olivér foga nézett ki tegnap)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Szabvány 1995-tő már nem lehetett 01, 02-est gyártani 2004-től forgalomba hozni, 2009 jan. tól használni. Hát ha valaki ilyet ad el azért az durva lenne, bár tényleg ki tudja...

Kép

Kép
lucus16
 
 


sziasztok,

megjött a ruha amit szintén a vaterán vettem Szonjának. Nagyon édes, klassz, és szép az állapota is. Klassz kockás naci! Olyan régóta kerestem, de nem találtam. Már csak az autósülést várom, de szerintem ha meglátja a postás a lift nélküli 3. emeletet (gangos, nem paneles 3 emelet...) akkor nem fogja felcipelni, max bedob egy értesítőt... azt mondta a csaj amúgy, hogy nincs rajta repedés vagy sérülés, azért ált. ezek megbízható infok.

Szonja ma is fél 6-kor felsírt, már 4. napja. Felvettem, 5 perc alatt elaludt még 1 órára, aztán kérte a reggelit. Játszottunk, de most 11-től megint alszik.

Tudtok vmi tanácsot adni a következőben? :
Szonja már csak naponta 4szer szopik kb, 2 evést kiváltottunk (2 hete), akkor nem kap cicit. Viszont az elmúlt 1 hétben úgy érzem hogy sokkal kevesebb tejem van, hiába iszom/eszem. Gondolom mivel kevesebbet van cicin, kevesebb is termelődik, de ha gyakrabban kap anyatejet, akkor meg nem eszik mást. Viszont nem akarom még abbahagyni a szoptatást, de ha így folytatjuk, akkor elfogy teljesen a tejem. Ha így lenne mégis, akkor gondolom tápszert kéne adnom neki, mert a tejes dolog kell, azt mondják, de a kisasszony nem cumisüvegezik. (azt csak rágja...) kanállal meg kicsit nehézkes és hosszadalmas lenne. Szóval jobb lenne a cici. Javaslat esetleg?

Névnap ügyben köszönöm, azonban én is a májusit szoktam tartani, (vagyis anyuék szemelték még ki ugye ezt anno) idéntől már Szonjával együtt.
czzsofia
 
 


Katuska: én arra gondoltam, hogy ősszel, tavasszal, amikor hűvösebb van, praktikus lehet harisnyára, ha kendőben vagy mt-ban viszem Sacit. A kendő/mt alatt izzad(unk), de a kis lábai sokszor hűvösek. Sztem kötök neki egyet próbaként...

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést :D

Csöre, Kriszti: mit csinált szegény Milán, hogy verés lett a vége? Saci nem kispályás, már Mátéval is kikezd :D

Gyerekülés: hát, szerintem aki megteheti vegyen újat, de akinek ez nem fér bele a költségvetésébe, nyugodtan vehet használtat is, csak jól meg kell nézni, meg rákérdezni a sérülésekre. Úgy van, ahogy Katuska írja, családonként akár 5-6 gyerekülés is összegyűlik, és ha nem balesetes, akkor jóval hosszabb az élettartalma, mint ameddig egy gyerek használja.

Szerintem jó ez a babylegs, amikor még nincs nagyon hideg, praktikusabb mint a harisnya, legalábbis pelusozásnál. meg még divatos is :D

Krisz: irigy-irigy a görbe estére. Nekem sajnos már az összes barátnőm kisgyerekes és nem is nagyon van (pontosabban egyáltalán nincs) igényük az esti szórakozásra. Régebben Apa baráti társaságával sokat jártunk (régebbi közös munkahelyen összeverődött csapat), dehát ugye most valakinek itthon kell maradnia Bálinttal. És nekünk sajnos nincs nagyszülői segítség, anyósomék már csak havonta 1x jönnek egy hétvégére, és ennyi :cry: Viszont így napközben szoktam kollegákkal találkozni, ma is megyünk be a városba ebédelni, márha a fiatalúr hajlandó lesz felébredni :D

Beteg, fognövesztős babáknak jobbulást! Gondolom most még ez a c@r idő is rátesz egy lapáttal, szegénykék nem csoda, ha nyűgösek :cry:

Zsófi: nekem ugyanez a problémám, így a tanácsokat én is szívesen veszem

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu
 
 


Fiam vegre bealudt, hallgattuk a Bujj Bujj Zold ag ovodasok aranyalbumat (a nagyitol kaptuk) es tanciztunk ra, hat ha ne mondjam mennyire tetszett neki :lol: , most meg kidolt, remelem alszik vagy egy orat vagy kettot, mert tegnap elottol, leszukitette az alvas igenyet.
Vicky: 300 euro kiszalitassal egyutt (ilyen marha messzire is csak 27 euro kiszalitast szamitottak fel, en vagy 50 eurora szamitottam), majd jelzek ha megjott az ules, es hogy milyen.
en is a hasznalt de markas babaules mellett vagyok, vagy persze uj es markas, ha valaki megengedheti maganak, mi hala az egnek igen, sok segitseget kapunk meg mind a ket nagyiek reszerol.

Kép
brestovsky
 
 


Sziasztok!

Ma már nem volt olyan brutális az éjszaka, de mi még fényévekre vagyunk az átalvástól sajnos :(

Gyerekülés: én még mindig nem tudom milyen legyen. Nekünk csak a 0-18-as jó, mert a 9 kiló még igencsak messze van...

Csókcsata: nálunk van gyakran :oops: nekem nagyon nagy igényem van a bújásra-simire, szerencsére az uramnak is.

Krisz: irigy-irigy én is! Néha úúúúúúúgy szeretnék kicsit kimozdulni egyedül!

Szilvi
Kép
xania9
 
 


katuska én már végeztem!!! :lol: :lol: :lol:

autósülés a miénk új,de nagyon olcsó volt,bababoltban vettük,mind ilyen olcsó volt!!! :roll:

babylegs ez tök cuki,szerzek 1 ilyet!katuska a kis Petra egy ilyenben!!! 8) :wink: hódítana!!!

Arra esik csöre?Erre felénk nem,csak nagyon nyomott az idő!Lehet lesz erre is!!!

felköltözöm Pestre,de csak a babatalik miatt!!! :wink: :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Megint alszik, megpróbálok vasalni.

Hogy én mennyire utálok!!! :roll:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Szép napot mindenkinek!

Először is gratulálok
Z-Kriszti Zétijének a négykézlábazáshoz, és
Csöre Sacijának a BF1-eskéhez!

A karikás szem vashiányra utal? Akkor lehet nekem is szednem kéne? :roll:

Kupi, sajnálom a pikkelysömört :( :( :( Bioptron lámpád van? Azzal lehet enyhíteni a tüneteket...

Görögországért irigy-irigy... mi is terveztük hogy megyünk, de aztán megláttuk álmaink hálószobaszekrényét, és mindkettő nem fér bele a költségvetésbe.

[quote]h írta:ogy sikerült ilyen korán letenni?
Játszótereztünk egy órát tegnap közvetlen fürdetés előtt. Megtette a hatását az ingergazdag környezet :D Kis megszakításokkal 12 órát aludt a lány. :)

Krisz, kimenő :D

[quote]B írta:iga: hát....az alakulás az, hogy nem veszekszünk, nem öljük egymást...
ööö ha szabad ajánlanom a csókterápiát? :wink: :lol:

[quote]
írta:
Zsófi köszöntés? mi májusban tartjuk, így most nem köszönjük meg. Embarassed Azt mondják, hogy a szülinapjához közelebb esőt kell választani, így az a májusi.
Én ezt nem értem... mi direkt a lehető legtávolabbi névnapot választottuk Ágnesnek, hogy egész évre arányosan jusson ünnep. Mért jó az, ha a szülinaphoz közel van a névnapja? Ez valami hagyomány?

Hajrá színház! :D Rómeó és Júlia mint musical?
kisbogacs
 
 


Csajok! Képek tegnapról?????

Edit: nem felejtettem ám el, délután postázom:wink:

Ez a babylegs olyan, mint megboldogult lánykorunkban az aerobic zokni. Meg voltam őrülve neki. Aztán meg mindig lecsúszott a lábamom, mert olyan girhes voltam. :D

ÁÁÁÁlmos vagyok. De ki kell használnom, hogy Ádám alszik. Fel kellene mosnom a parkettát és egyéb vidámságok. Na, mentem is.

krisz78
 
 


Sziasztok!

Mi is jelen :D

gyerekülés: azt tudom, hogy anno ebben nem értettünk egyet Katuskával, de ez így van jól. Spec mi nem kaptunk senkitől gyerekülést, így az van, amit vettünk. Használtan akkor vennék, ha tudom, hogy ki az pl.: ismerős, vagy nekik valamilyen megbízható forrásuk. Pont olvastam valahol, hogy egy balesetes ülésről nem biztos, hogy ránézésre megmondod, hogy részt vett balesteben, de később előjöhet valami. Nekünk sincs és nem is lett volna 50 ezrünk, hogy új ülést vegyünk, de Milán keresztelőjére kapott pénzt, és ránk volt bízva mire költjük, hát mi ezt vettük belőle. Mondjuk hála az égnek családomra bármikor számíthatunk, erejükön felül támogatnak minket, mert ha csak a gyed lenne, meg apa nem túl acélos fizetése (állambácsi a pornépet nem kapatja el), akkor komoly gondjaink lennének. Egy csomag pelenka, egy doboz tejpép, tápszer, pár üveg bébikaja, nekünk óriási segítség. Nekünk megadatott, hogy így segítenek a nagyszülők, dédik. Egykék vagyunk, Milán az első unoka, 2 nagyinál az első dédunoka.

Vicky: nem Freud volt, hanem a fáradtság :lol: Saci nem rémes, tény hogy nyomott hagyott Milánban/on, ez van, amikor egy harmadszülött találkozik egy elsőszülött, egyeduralkodóval (megspékelve egy jó adag érzékenységgel), aki senkiről nem feltételez semmi rosszat :roll:

Fiam ma is extra nyügős, bizta a foga. Kibújhatna a jobb alsó egyeske is...

Erika: Lánykád bizti cicin szeret elaludni, azért nem kellett neki este az üveg tápszer ;)
Kupi: lopott érintések tényleg jók, nálunk is vannak. Pl.: tök szeretem, amikor mosogatok, apa kijön a hűtőhöz, kinyitja a hűtőt, és "véletlenül" megsimizi a fenekem 8) Aztán, amikor nem férünk el valahol, mert kicsi a hely, és odadörgölőzök hozzá :roll: Jók is ezek a dolgok ;)

Krisz: csajos este, tök jó ;)

Peni: nem is értem, hogy bírod. Pszichológus mit mond, mi a jobb a gyerekeknek egy tesóként együtt élő boldog(?) szülőpár, vagy külön élő boldog apa és anya? Nehéz lehet a helyzeted. Sajnálom:( Talira nem jössz? ;)

Megyek, kimosott a gép, jerkőc is nyíg, Apa már nem bír vele :(

biga.csiga
 
 


Még valami!
katuska: veled álmodtam. Mégpedig azt, hogy egy fogadótok van, és mi ott szálltunk meg. Mindez Csongrádon. És ahogy tusoltam, előjött az egeretek a lefolyóból, én meg úgy rávágtam, hogy összetörtem a kádatokat, amit aztán ketten ragasztottunk meg Technokollal. :lol: Jó mi? Hogy mi zajlott az én fejemben????

krisz78
 
 


Ja ezt a névnapot közel a szülinaphoz dolgot én sem értem, szerintem is az a jó ha messzebb van! Vagy???

Csöre küldtem prvit!

Kép

Kép
lucus16
 
 


Nem készültek képek a talin :( vagyis Hanna nyomott egy párat a játszótéren telefonnal. Én még gépet sem vittem :(

Ági: most látom, pikkelysömör: Öcsémnek is van, valóban nem gyógyítható, sajnálom :( jót tesz neki a sós vizes fürdő, meg kap rá valami krémet, de csak tüneti kezelés felpuhítja.

Kriszta: még nem esik, csak szemerkélt. De Bp-en esik. Hátha ideér.... de már csak úgy 3/4 óra múlva jöjjön!

Kriszti: köszi :)

Edit: Milán csupán egy hibát követett el, megbízott Saciban :) Bár én éppen nem voltam ott, amikor Saci verekedett, előzményként megtanulmányozta az orrát (Saci Milánét, mondtam, orrmániás, lehet, fül-, orr-gégész lesz), majd szerintem bájosan meg akarta osztani a zöld poharat Milánnal, és ezt lelkes ütögetés keretében tette :) Nem hinném, hogy verekedni akart, csak ezek a picik még nem tudják, mivel ártanak a másiknak. Saci nyilván azért nyomult Milánnál, mert tetszett neki :) Meg Olivér is :) Meg Máté is :D

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


szopi tema: hat nalunk is hasonlo a helyzet, en szoptatok evesek kozott is, meg eves utan is egy kicsit, igy van meg tejci annyi amennyi kell, meg hat nalunk az ursag egezs este onkiszolgal, neha tul sokat is (epp mint ma este, azt hittem mar lelovom). Az a szerencsem, hogy a cicinek sosem mond nemet, lehet tulzolttan cicire szoktatom ezzel, de nem erdekel. Annak a leszokasarol is eljon a maga ideje. Nekunk elveszi a cumis uveget, mert nagyi abbol szokja-ta etetni, szoval ezzel nincs problema. Szerintem, ha megakarjatok a szopit tartani (mert nem veszi el a tapot vagy stb) szoptassatok tobbet, es a hozzatapi a szopi kiegeszitese lesz. vegul is szopis ligak stb szerint igy is kellene neki lenni. A gyerek folyamatosan eszik igy tobbet a hozzatapibol. Ugy tudom az anyatej (vagy tap) amugy is 1 eves korig a fotaplalekuk a tobbi csak kiegeszites, mert ugye a tejci mar nem eleg (habar Csore Zazajanal ugye az is eleg volt jo sokaig :) ). Gondolom az en fiam is azert eszik 100g-at mert szopival jol lakik es csak ennyit igenyel meg extraba majdnem nyolc honaposkent.
Amugy van tobb baratnom akinek a fia-lanya egyik naprol a masikra onszantabol hagyta el a cicit, nem tej mennyisegtol, vagy egyebtol fuggott, nem folyamatosan szokott le. A szopi idejet jo esetbe ugy is a baba donti el. Remelem valamit segitettem.

Kép
brestovsky
 
 


Krisz! de jót nevettem:) hmmm tényleg jó lenne egy fogadó...majd zuhanytálcát teszünk bele :)

Saci meg igazi pasifaló:) én is itthon felejtettem a fényképezőt pedig kikészítettem és annyira aranyosak voltak a gyerekek ahogy kavartak a lakásban!

Én is úgy tudtam, hogy a szülinaptól a legtávolabbi a névnap.

Már értem mire jó a baby legs. Nekem is az aerobic zokni jutott róla eszembe...gondolom egy pasinak meg a sport szár a focinál. De egyébként nagyon csini lenne benne Petra. Szerintem is lehet kötni iylet.

Tényleg tud valaki zoknit kötni? úgy kötnék magamnak benti zoknit:)
katuska79
 
 


Kriszti, igazából azért választottuk a májusit, mert szeptemberhez is és májushoz is ugyan annyi van januárig. Vagyis 4 hónap.

Lehet, hogy nem egészen logikus, de mégis így jött ki.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Biga: már nem nehéz. Nagyon fura ezt mondani de megszoktam. Sokkal hamrónikusabb a kapcsolatunk mint amikor állandóan öltük egymást. LÉnyegesen jobb most, nyugodt mindenki, mindenki tisztában van vele mit várhat a másiktól és mit nem. Így nincsenek feszültségek. Egyértelmű, hogy nem fogunk együtt megöregedni....így nem is lehet....biztosan lesz előbb utóbb valaki valami ami egyikünket elviszi ebből a házasságból de egyenlőre elvagyunk így. Nem mondom hogy nagyon happy:-) de nem is rossz. Leginkább semmilyen. Tényleg mintha testvérek lennénk.........

Gyerekülés: Mi vettünk a Somának anno veszett drágán egy Römer gyerekülést...és állandóan pakolgattuk egyik kocsiból a másikba.
Én szoktam a babaszobán ruhát venni a gyerekeknek és ott nézelődés közben látom, hogy az egyik csaj akitől jó sok cuccot vettem már árul pont egy olyan gyerekülést mint amit mi vettünk. 3 éve volt 55 ezer az ülés :roll: . 25 ezerért árulta a lány.....tekintettel arra, hogy mennyi cuccot vásároltam már tőle 10 ezerért azaz TÍZ EZER forintért eladta nekem az ülést. Úgyhogy most mind a két kocsiban ilyen ülés van. A használt semmivel nem rosszabb mint amit újonnan vettünk, sőt még jobb is a színe, persze nem ez a fő szempont. Nincsen köztük különbség csak az a 45 ezer ft!!! Persze lehet hogy nekem szerencsém volt és ez az ülés tényleg megkímélt és jó helyről van és nem balesetes (bár az is lehet hiszen 2 gyereket kiszolgált már előttünk) de kiválóan működik. Én ha már nem kellenek ezek olcsón el fogom adni....nagyon jó ülések, jó állapotban...biztos lesz aki örül neki ugyanúgy 10 ezer forintért.......
Most azt mondom hogy egy újat sem vennék meg ilyen veszett drágán, nekem ez a tapasztalatom:-).

Zétényem ma nagyon vinnyogós, biztos ez a rohad idő.....vagy a foga.......vagy a manó sem tudja :wink:

KépKép
peni
 
 


Peni: ha nektek jó, akkor nekem is ;) Ki tudja, lehet újra fellángoltok :D

Milánom aludt fél órát egésznap :shock: Tiszta nyügi ő is..ááááá.
Jó lesz, mert ma jön egy pénzügyi tanácsadó (volt gimis osztálytárs :roll:), hogy valamit alakítson a hiteleinken, mert ez így nagyon gáz :? Remélem Manóm nem kergeti ki a lakásból :lol:

biga.csiga
 
 


Ha egy autó úgy balesetezik, hogy a gyerekülés megsérül, elreped akkor abból nem sokan szállnak ki élve, legalábbis nem sok ekdvük van utána összekapargatni a kocsi roncsaiból az eladható dolgokat....gondolom az autó is totálkáros, megy az egész a "kukába" nem?
Egy kis koccanástól meg nem hinném, hogy baja lenne az ülésnek. Nem szabad, hogy baja legyen ennyitől mert akkor a fene megette az egészet nem?
katuska79
 
 


képzeljétek, Zéti megevett 80ml tejpépet,és fél banánt!Rekord!!! :lol: :wink: ez a tejpép dolog nagyon bejön neki!!!

csajok,segítsetek...annyira fáj,mikor szopizik!mit tegyek?biztos attól van,hogy ahogy szívja,dörzsöli a fogaival bimbót!!!nagyon fáj,főleg éjjel,fekve rossz!!!éjjel már csak 1-szer szoptattam,szerencsére nem volt fent sokat,és visszaaludt cici nélkül!!!mit tegyek?

KépKép KépKép
zeteny
 
 



Luca: köszi, válaszoltam! Jaj, még akartam kérdezni, hogy Ráckevén mikortájt lesz a ringató (nap, óra)?

Móni: ez nagyon durva, ahogy Luca is írta, már 5 éve tilos ilyet forgalmazni.

Kriszta: nem tudom... bimbóvédő? Vagy esetleg szopi után kend be kis anyatejjel, és hagyd szabadon száradni, az elvileg jó a gyulladásra. Ha nem zúzódás.

[/img]

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 



Z-Krisz, semmi ötletem :(

Megkaptam az egyetemtől az átjelentkezésem. Mostantól fősulis leszek.
kisbogacs
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?