Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt van amit tegnap ígértem Andinak, Lillusnak meg a Többieknek! :lol: :wink: 8) .....Tenci kérésére..!!! :wink: :lol: 8)

Egész orchideám... :P
Kép

Egy virág a 8 közül... :P
Kép

A másik....a kisebbik...ezen csak 3 virág van.... :P
Kép

Robogtam tovább! Majd este még jövök! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Boszi!

Laptetőőőőőőőőőőőőőőő!!!!! :lol: :lol: :wink: :wink: 8) 8)
Pussz!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tigrincs
nagyon szép :lol:

van egy eladó etetőszékünk :lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano
 
 

 
 

Andi,
Örülök, hogy jobban van Balu!! mikor mehet bölcsibe?

Majd leírom, de nem egy kellemes téma. Terhes mérgezés legsúlyosabb fajtája, elég ennyi?


Kati
köszönöm, én is bizom benne!
Mást ugysem tehetek!

De örülök, hogy ilyen jól megy a bölcsi!
Gratulálunk!

Hát igen, kinél hogy megy ez. Nálunk Apa nem akar semmit venni, én meg igen!

Veronikusz,
az majd holnap kiderül! Baba jól van, és remélhetőleg nem lesz Anyával sem gond.

Azért a fejünk felett vannak már a fekete felhők, mert ugye Laránál a trombocita utolsó hónapban leesett 60 ezerre (180 és 400 ezer között a normális) és most mondta hétfőn a hematologus, hogy a 3. trimeszter kezdetétől valószinű, hogy kapnom kell majd a szurit minden nap! Az kemény lesz! Mondtam, hogy akkor majd növesztek hozzá jó nagy combit, mert a múltkor 10 hétig kaptam, és akkor sem volt már hely a combomon, most meg már mikor elkezdik, és még a szülés után 6 hétig is kell. Szóval ez van. És hát azért izgulok a máj miatt is, mert ugye már ott állunk a 3. határán, és ez kritikus.

Na most már tényleg megyek!

ancsaboszi
 
 


Tigris!

Nagyon szép virág! 8)
Én kapom, hogy ne haragudjak? :wink:

ancsaboszi
 
 


olvasom vissza ovi bölcsitéma-most ez tényleg ilyen egyszerű???mármint beszoktatás??,csak pozitív véleményeket írtok-vagy csak mákotok van a gyerekekkel-mindenesetre gratula mindenkinek......-lehet én parázom fel már előre a dolgokat??? :roll: :roll: :lol:
IVÁN-BALU-DANI-KIRÁLYCSAJOK-ADRI-jófej gyerkőcök vagytok!!!! :wink: :lol: :lol: -és még akiket kihagytam......
HENIBENEDEK nem most kezdte az ovit????? :roll: :roll: :roll:

ANCSA-erősödj lécci......-ja és akkor már fodrászhoz sem kell menned!!!! :wink: :lol: :lol: háznál van!!!!-egy gonddal kevesebb!!!!-ha jól dolgozik akkor én is kérek időpontot :wink: :lol: :lol:

VALENTINA-jóó a bicaj nekünk is csak lassabb-mondom mi görkorival próbáljuk-kaptunk!!! :wink: :wink: :lol: :lol: de olyan béna mééég-a lényeg tetszik neki :lol: ha bejön veszünk neki.....szomszédsrácnak van háromkerekű roller azzal szemezget.... :roll: :roll: :roll:

na itt mindjárt esik-tök sötét van.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci,

Majd adunk időponot!!!
:lol:
Vagy már adtunk? :D
Nektek sincs még bicitek?

ancsaboszi
 
 


Ancsa
elég ennyi, majd utána nézek
Bali hétfőn mehet bölcsibe
pihenjél

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Hú, ne nézz utána, mert nagyon keményeket lehet róla találni.
Én megtettem mikor Larával voltam terhes, hát nem is aludtam utána.
És az a legrosszabb benne, ha egyszer volt, akkor előjöhet bármikor terhességnél.

ancsaboszi
 
 


ANCSA:-igen időpont lebeszélve :wink: :lol: :lol:
bicaj az van.......görkori van kölcsönbe.... :roll: :lol:
föttkrumplit sokat ettem mindkét sráccal, nagyon égett a gyomrom a vége felé-tudod ők felfelé kukucskáltak :roll: :lol: :lol:

TIMI-virágaid nagyon ott vannak.... :lol: :lol: :lol: lehet Jánoskát kellene dicsérni??? :lol: :roll: :lol: mindegy a fotó nagyon jó :lol: így az elismerés a tiéd :wink: :lol: 8)
Este nálad is Anfield Road???? :wink: :lol: :lol:

ANDI-de jóóó hétfőn bölcsi!!! :lol: :lol: de ki örül neki jobban???? :roll: :lol: :lol: 8)

ANCSA-igen Laptető!!!-ez neked jár......... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
sztem én :lol: 8) :oops: :roll:
totál lefáradok mostanába tőle :lol: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


ja még orchidea
Kép
és az én fiam :lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Ancsa!
hát nem is tudom, hogy mit mondjak :oops: :oops: ha csak ELŐJÖHET, akkor abban az is benne van, hogy nem biztos!!! remélem szerencséd lesz, ráadásul a szurik is segítenek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kedvem: szokásos :oops: :cry:

Timi!
virág csodaszép!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Andi!
Balu :lol: :lol: :lol: virág nagyon szééép

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Na még egy kicsit...!!! :lol: 8)

Judy!

Legyen, akkor inkább péntek. :wink: Rájöttem, hogy a szerda sem jó nekem! Bocsesz! Ki jön még elvileg? 8)

Boszi!

Lemaradtam valamiről??? :shock: :oops: :roll: Miért kellett meghariznom?!?!?! :shock: :roll: Én nem took róla, hogy haragudnék Rád!!!!! :wink: :roll: És igen, elsősorban, most Neked küldöm a virtuális orchideámat!!!! :lol: :wink: 8)
Szerdai tali meg.....ha meggyógyulok okés! :oops: :roll: De "benyaltam" én is Apától meg Adritól! :? De hál'Istennek rajtam kívül már Mindenki egészséges!!! :wink: Szóval drukkoljál!!! :lol: És viszem magammal Tencit is!!! Igaz nőcikém!!! :lol: :wink: 8)

Andi!

Balu nagyon édes!!! Gondolom jó a hallása!!! :lol: :wink: 8) Dvd meglesz holnapra! :wink: Anikót hívtam már....igaz még csak egyszer....de nem vette fel! De még próbálkozom! :wink:
És akartam már tegnap is kérdezni, hogy Ti erdőben laktok, mézeskalács házikóban????? :wink: :lol: 8)

Brigi!

Köszi kérdésed már Mindenki jól! Rajtam kívül! 8) De hát én lennék az Anyuka a családban....vagy mifene :lol: 8) ..... úgy hogy rajtam nem fog ki ez a takony kórság!!!!! 8) :lol: :wink: Bár estére mindig kicsit fájnak a karomban meg a hátamban az izmaim....de a nappalokat jól viselem!!! 8) Hársfakamillaborsmenta tea keveréke "nyomatva", úgy hogy nem leszek én sokáig taknyi! :wink: Tegnap és tegnapelőtt lecsúszott 1-1 db algopiri is....muszáj volt!!! De csak ennyi! :wink:

Tenci!

Beszoktatást meg majd elmagyarázom Neked!!!! :lol: :wink: 8) Se Gyereke, se Anyuka nem fog rinyákolni!!!! Majd meglátod!!! 8) :lol: :wink: És igen...én is megyek ma Anfield Road-ra! :lol: :wink: 8) De azért vonalban leszek!!!! :wink:

Lányok! Most már tényleg léptem. Megyek Adriért, aztán a buliba!!! Mindenkinek szép estét!!!

Hajrá Lokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!! 8) :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Vero!

Köszi a virágok nevében is!!!! :lol: :wink: Derítsenek jobb hangulatra!!! Küldöm Neked is!!!! Hiszen mingyá Zsófi szülinap meg Szofi névnap...!!!!! Tessék vidámkodni ANYUKÁK GYÖNGYE!!!!!! :lol: :wink: 8) Küldök Neked jókedvet is!!! Majd gondolok Rád...is....mikor nézem a Kölyköket a mekiben, ahogy őrjöngve játszanak!!!! :lol: És onnan küldöm az Ő energy-jüket, meg a vidámkodásukat is!!! :wink: Pussz!

Na most már tényleg mentem!

Pussz Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tigrincs
na ezt nem értem............
És akartam már tegnap is kérdezni, hogy Ti erdőben laktok, mézeskalács házikóban????? :wink: :lol: 8)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Hello Lányok,

egy elveszett bárányka jelentkezik...... nagyon rég jártam már errefelé - és most kivételesen nem is zugolvastam, úgyhogy ne haragudjatok, de nagyon nem vagyok képben....

Beni múlt pénteken betöltötte a 3-at :lol: :lol: :lol: és hétfőn hivatalosan elkezdtük az ovit. Ma maradt ott először fél napra és a reggeli 2 perces balhé után, az egész délelőttöt nagyon jól viselte. Az udvart egyenesen imádja, a termet még szokni kell, no meg a szabályokat is. Ma úgy jött haza, hogy "nagyon szeretem a Judit nénit" - aki valóban egy bűbájos tyúkanyó.

Nagy szülinapi bulija volt itthon a kertben, kibéreltünk egy óriás légvárcsúszdát délutánra, amit 8 gyerek közel 4 órán keresztül nyúzott úgy, hogy 1 percet sem volta szabadon a csúszda.

Én próbálom a gyerekek napirendjét beállítani - egyenlőre Benus csak félnapos lesz, de Szandit is egy héten kétszer át kell kísérnem egyik suliból a másikba - meglátjuk mennyi időm marad és azt szeretném értelmesen eltölteni. Angolra mindenképp akarok járni.

És akkor néhány kép a buliról, ha nem bánjátok:

Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan
 
 


Ancsa,
(((((( ))))))) Remélem ez most nem az.... ++++++++++
Jól néz ki ez a hely, meglátjuk sikerül-e valamit összehozni. Bár mi mostanság inkább hármasban megyünk - ennyire nem vethetők be a nagyik sajnos...

Valentina,
szét bizony :roll: Na jó, nem sokat, mert a rántottcsirkét szereti, úgyhogy a nagyját azért megette :)
Milánóba megyünk 3-4 napra, páromnak van ott egy kiállítás, de nem lesz ott végig. Ha minden igaz tán belefér visszafelé egy pici Firenze és Velence is :wink:

Cukipofa,

Legkésőbb jövő héten begépelem, lesz egy pár kérdés... Lehet hogy érdekelne ez a munka, de még nem tudom eldönteni alkalmas vagyok-e rá egyáltalán... :oops:

Timi,
oké, felvéstem :D Egyenlőre Tenci jelentkezett. Adrit azóta nem láttam a babaneten :( Orchideád csodaszép!!!

Andi,
a te virágod is gyönyörű!!! Bali meg... :D

Heni,

de jó hogy jöttél!!! Képek nagyon jók! Örülök hogy nálatok is jól megy az ovi :D
Utólag is nagyon boldog harmadikat Beninek!!!

Tenci,
merre jársz? Én itt, Törp alszik, én meg vasalok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szjudy77 2009.09.16 20:20-kor.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


ANDI-látom Balu is fentről akarja a gatyót húzni.... :wink: :lol: :lol: jóóó fej....-és amit Timi írt én sem értem....tán te lennél Juliska és Bálint Jancsi???-de akkor hogy kerül képbe Balu???-és házikó???-zavaros ez a csaj..... :roll: :roll: :roll: :lol: :wink: de ő bizti tudja mit akar.....

HENI-de jóóó épp ma említettelek.....Akkor utólag is Boldog Harmadikat Benedeknek! :lol: :lol: party nagyon klassz lehetett-látom itt is van Thomas őrület......milyen ízű volt a torta???feketeerdő??? :roll: :lol: :lol: -nálunk nem adatik meg szülinap szabadtérben -ha igen akkor az kori vagy hóparty lenne.... :roll: :lol: :lol: :wink: -és akkor most még otthon???-és tessék még a gyerkőc akinek tök laza a beszoktatás.....ügyi Benedek-és anyuci is :wink:

TIMI-te most hol is nézed a meccset???-én totál nem értem ....Mikiért jöttek és elment...nálunk nincs is...pedig van vagy 80adó......nálad meg kettő és mégis nézed??? :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: én meg azt hittem itt nézik fiúk..... :roll:

JUDY????-nálatok mi a helyzet??? :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tényleg Ancsa, úgy látom te sok jó helyet ismersz :) Nem tudsz véletlenül egy jó szállást Miskolctapolcán? Mondtam páromnak a múltkor hogy megnézném a barlangfürdőt, és úgy tűnik szándékában áll elvinni oda :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


JUDY-én itt!!!!-hová is mentek??? :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
DIGITV :lol: :lol: nekünk van :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Hozzánk 3 emberke érkezett, nézik a meccset, egyenlőre szolid zajszinttel, úgyhogy gyermek még alszik :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


szóval vasalsz???Anna meg alszik....de jóóóóóó-aludjon reggel 8ig így :wink: :lol: :lol: -meccset nézik fiúk???-és mondd már meg hol megy melyik adón???? :roll: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


KÖSZI ANDI-na digi az még nincs........

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Nálunk még mindig nincs kábelszolgáltató, műholdasban meg ez a legolcsóbb - úgyhogy nálunk van DIGISPORT is :D

Remélem is hogy alszik őfelsége. Hazafelé bealudt a kocsiban, aztán meg egész délután nem tudtam elaltatni. Fél 8-kor már ordított a fáradtságtól :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


ANDI-te is nézed a meccset vagy csak fentvagy még????Balud alszik???-és rájöttél miért írta Timi??? :roll: :lol: :lol: és tevirágod is nagyon szép....sapisképet csináltam kicsinyítek és rakok fel....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


mi is nézzük családilag :lol:
Balu alszik :lol:
nekünk a digi (TV, KÁBEL, TELEFON)előfizetése 5500/hónap

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


ANDI - a kábeles árakat nem tudom, gondoltam, hogy ott se drága :) Nálunk a tv 2 beltéri egységgel 2900 :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


az nagyon jóóóó-mi fibernet- tv-teló-internet=15000-de nagyon gyors internetünk van...most jár le kétéves szerződés az újba már lesz digitv is-és ugyanez a szolgáltatás csak"11000"-de ehhez ki kell várni a két évet....és tök ismerősnek akinek ilyen előfizetése van ingyen nyomjuk a telót....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


tök sok ismerős-akart lenni :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Liv-Debrecen: 0-1 :cry:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


ANCSA-ti nem néztek focit??? :roll: -remélem Lara alszik már....vagy délután kialudta magát???? :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


akkor miért vagy szomorú???hisz mi vezetünk neeem???

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


ja fordítva :cry: :lol: :oops: 8)

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


sejtettem, mert nem volt nálunk örömujjongás :?

TENCI - nálunk is fibernet lenne - az van egész Kistarcsán - csak erre az "új" telepre nem sikerült behozni a kábelt. Két évvel ezelőtt azt mondták, majd tavasszal. Sajnos nem mondták melyik évben :roll: :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


már látom.....ez van,de hisz hogy ott vannak az is nagy szám..... :roll: :lol: :lol:
ANDI-mikor mész vissza??és maradsz ott ahol nyáron voltál teljes munkaidőben???
Érdi taliba nem vagy benne???tudom messze vagy tőle de mégis.....megérné :roll: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


JUDY-péntek nekünk jó....jön még valaki???nektek mi a jobb délelőtt v délután??? :?: :?: -fibernet-várd ki....tetű egy cég.....de egyszer bizti odaérnek :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


TENCI - nekünk délelőtt inkább. Mostanában délután tisztességesen alszik - kivéve a mai napot persze :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Tenci
jövőhéten megyek be megbeszélni hogy legyen (nyári munkahely)
Érdi tali....majd egyszer valahogy összehozzuk........
sapis kép??
Te mit dolgoztál?

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


részemről ok!!!! :wink: :lol: nekem meg Mikey már nem alszik napközben Benedek is max 2órát....akkor délelőtt.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


ANDI - merre laktok? Nem tudlak "begyűjteni" valahol? Ha az időpont jó és szívesen jönnél megoldjuk :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy
Kispesten, de hétközbe csak egyedül tudok menni :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Szerintem nem fogunk kiutálni csak azért mert Bali bölcsiben van :D
Kispest, hmm, Europark messze van neked? Talán ott fel tudnálak venni - szeretek olyan helyen találkozót szervezni, ahol nyugisan meg tudok állni :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy
az nekem tökéletes, 10 perc séta 8) , viszont azt még nem tudom, hogy mikorra kell visszaérnem (lehet, hogy 2re, de lehet hogy 4re :roll: )

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Szerintem az nem lesz gond :) Anna szerintem úgy fél1-1 körül úgyis kidől, akkor meg úgyis el kell indulnunk vissza :oops: Oké, akkor majd úgy oldjuk meg, hogy lemegyek a parkolóba, és felsétálok valahova, ahol összefutunk, oké?

Akkor már 4-en tuti leszünk :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy
oké :lol:

Tenci eltünt :roll:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


vagyok.....csak nemtaláltam hol tudok kicsinyíteni de megvan
BALUSAPIS BENEDEK :wink: :lol: Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Csak visszajön még - nem hiszem hogy szó nélkül lelépne :wink: :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?