Új privát üzeneted érkezett!

Inci: én Adriéra gondoltam, de amúgy a te ősemberes beszólásod is vicces volt. :lol: Hát a hit a lényeg valóban! Mindegy, hogy csont vagy blánc...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu
és a védőoltás nem pénzkidobás?
És miért úgyse hat a homeo?
pumuklii
 
 


Nekünk is mondta a védőnő, hogy szoktak keresni náluk csecsemőket, de jó fej módon "elfelejtette", hogy nálunk is pont annyi idős béb van, mint amilyet keresnek! Kedves! :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

sziasztok

voltunk csípőszűrésen, borzalmas volt, 2-re mentünk, sorszám nincs 2-3 között a csecsemőket vizsgálják, aki tolongott a babájával előbb bejutott, én nyugis voltam, így majdnem utolsók voltunk, meg röntgen is volt, így fél 4-re végeztünk :(, Lara végülis jól bírta, előtte itthon evett, aztán ott bealudt a kezemben, röntgen előtt, de olyan kis nyugis hogy nem sírt :)

Most vennem kell terpeszbetétes rugit, vagy micsodát :(

láttam a kislányt, aki akkor született, mikor Lara, csak szegénynek beszorult a feje a szülőcsatornába és rángatták és összenyomták a koponyacsontját, szegény úgy néz ki mint ha vízfejű lenne :(

Édua most halat akar vetetni, ez legalább nem rág szét semmit :)

Üdv az újaknak :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Netti: talán átfutottál rajta, de azzal kezdtem az egészet. Vagyis logikátlan, hogy a védőoltásokat azzal kritizálták az ellenzők, hogy nincs elég adat arra, hogy hatékony-e egyáltalán. Ugyanakkor vannak olyanok, akik ezt mondták, mégis borostyánláncot, vagy homeós szert használnak anélkül, hogy ahhoz lennének hatékonyságvizsgálatok (vagyis nincs objektív adat arra, hogy hatékony-e egyáltalán). Röviden: a védőoltásnál baj, hogy nincs elegendő vizsgálat, de az alternatívoknál nem baj. Miért? Ez nekem logikátlan volt. De aztán Annus által rájöttem, hogy mi a (másik) mögöttes logika, amit nem találtam.
Szóval Netti, én ugyan nem kritizáltam senkit, aki kipróbál mást az antibiotikumon kívül (antibiotikumról egyetlen szót se ejtettem amúgy).

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu
a mellékhatások miatti tesztelésre gondoltunk, mi ellenzők. Én nem adnék be olyat a gyerekemnek, meg magamnak se, amit nem teszteltek normálisan. Nem a hatékonyságról volt szó.

A homeorol nekem meg saját hatékonyságvizsgálatom van. Nővérem már vagy 8 éve így gyógyítja a családját, elég sikeresen. Meg pl olyan allergiás volt mindig aug-ban, h a kertbe se tudott kimenni, most meg semmi. Tényleg szar ez a homeopátia :-)
pumuklii
 
 


Pumukli: de, a védőoltás is pénzkidobás, ha nem hat. :) A homeos az én véleményem, :mrgreen: -t akartam rakni. De hát materiális értelemben nincsen benne hatóanyag. Amúgy azt gondolom, materiális gondolkodásommal, hogy ami hat, annak kell lennie mellékhatásának is (valamilyen mértékű). Mert beavatkozik valamilyen módon a szervezetbe és ez kiválthat más típusú reakciókat is a kívántan kívül. Ha valaminek egyáltalán nincs mellékhatása, az gyanús. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Pumukli: dehogynem. AZt írtátok (nem tudom ki személy szerint), hogy azért üzlet a védőoltásosdi, mert lehet, hogy nem is hat, de eladják jó pénzért.
Amit te leírtál, az pedig nem hatékonyságvizsgálat. :wink: Kell hozzá elegendő számú k.sz., több csoport, kettős vak vizsgálat stb. És még azt is ki kell zárni, hogy nem placebóhatásról van-e szó. Mert jó lenne érteni a hatásmechanizmust is (számomra meggyőző lenne pl., ha érteném, miért működik, mert ez az "információátadásos" történet nekem elég lila).

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,

lassan kezdem feladni annyit írtatok :)
azért nagyjából átfutottam.

Jó témák vannak, még jobbak a megjegyzések :)

Boro drágának boldogságos 4 hónapot :)
Netti, már nagyon nagyon kiváncsi vagyok az esküvői fotókra :)
ma voltam fodrásznál és kiokosodtam a hajfelvarráshajragasztásról :)

Tinu,
írtad a penészes előkét. és ha gyakran mosom mosógépben akkor is?
Nagyon sok mindent akaram még írni, de hulla vagyok...

Aki már elkezdett hozzátáplálni és persze a gyakorlott anyukák felé is: banánt mikortól lehet adni? mert most a szomszéd csaj mondta, hogy azt is adjak Álmosnak. Ugyanaz a védőnőnk, neki azt mondta hogy alma barack banánnal kezdjen, nekem meg sütőtök répa alma barack. igazodjak ki...

Pumukli,
örülök hogy jobban vagy. Gyerkőcök nem kapták el?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Tinu: ertem, atfutottam azon amit eloszor leirtal valoban, igy ertem mire gondolsz! vnincs egyikre se eleg "adat". Ez teny, de a homeossal artani nem lehet legalabb. Van akinel hasznal,van akinel nem. De nem attol fugg h hiszunk e benne vagy sem sztem :)

pumukli: anyumnak is nagyon sikeresen bevallt a homeopatia! sose nyul mashoz barmi baja van. En is tole szoktam tanacsot kerni ha van vmi,de halistennek nagyon ritkan vagyok beteg, akkor is gyors lefutasu :) en nyugodtabb szivvel adok homeos dolgokat Boronak is,mint mast. Bizok a bogyokban h hasznalni fognak a fogara.. napkozben tok jol elvagyunk, iszik tobbszor bogyos vizet :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Trixi
Ti szőkék vagytok? Mert kifejezetten szőke babát kerestek annó.
Ez volt az elvárás.

Kép
Kép
incike
 
 


Trixi!
ja azon már rég túlvagyunk!Lehet h épp akkor voltatok a kórházban :(

Mozza!
Nem semmi...azért irigy irigy aki ilyen helyen lakhat...

Osztottam szoroztam.Kb 50-60 évet kéne dolgozni a férjemnek h megvegyen ott egy telket.Persze nem költhetne semmi másra...aztán még vagy 100évet h ház is legyen rajta...Nem értem hogy lehet ekkora különbség két fizetés között...mert az én uram is sokat melózik,és senki nem fizeti meg...bosszantó!Pedig nekem nem is kéne több száz millás ház,csak egy szerény 20 millás....

Árulja már el vki,mit és hol kéne dolgozni h legalább egy picit többet kapjon azért amit csinál...mert egyszerűen nem tudom elképzelni h mit csinálhat az akinek ennyi pénze van...de vhogy nem reális :roll: :(

Na porszívó felavatva!Szupi!!!!
Iza lassan éhes lesz megint,de én még az ebédemet se fejeztem be :? Most apával elvan.....

És,keresem a köv emberkéket,jelentkezzenek már!
Pingi,Kalloni,Csadra pl??!!!!

annus11
 
 


Esztoo,koszonjuuuuuk :wink: a hajragasztast nem csinalnam :D mert ott mar massal i s erintkezik a hajam es a fejborom. Varrasnal meg nem,szoval nekem azert tetszett ez a megoldas jobban :lol: milyen lett a hajad?? kepet!!!!!! banant en nem adok jo ideig meg. nekem azt mondtak kesobb adjam csak. meg gondolom ennyi eleg egyszerre.alma tok repa :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Eszti!
Jaj jó h eszembe juttattad!Nekem is alma,barack és banán volt a tanács.Viszont tegnap ugye banán volt,és a mai kakiban meg benne volt ilyen fekete kis izék,mint a rost,tehát a banán közepén ami megy abból volt benne...lehet h azt nem kéne neki odaadni?Vagy ez normális?Olyan mint a kukorica h viszontlátod a WCben?(bocs a példáért)Amúgy pocija nem fáj,nem megy,ezt leszámítva normális!
(első ránézésre azt hittem férgek 8) de közelebbről megvizslattam és nem az volt :lol: :lol: )

annus11
 
 


Sziasztok!

Nem győzök olvasni, még mindig van 5 oldal hátra... :shock:

Réka! Szintén zenész? :wink:
Nagyon szép a kislányod! Asszem sok közös van bennünk: én Óbudáról származtam el, fősuliig ott éltem.
Gergőnek is van tűzfoltja, a nyakán, hálistennek már halványodik. A védőmanci mondta, hogy vagy 10 éve nemigen volt ilyen, ill. elvétve, most meg majd' minden második babának van. Nem tudni, mitől.
Lényeg, h elmúljon.
Lilinek is kijutott a trendi terpesznaciból, jól láttam?
Gergő is imádja a vizet, most kaptunk orvosi igazolást, szóval hamarosan mi is uszi után nézünk.

Annus
Csak pár napja eszik éjjel kevesebbet, de persze én sem bánnám, ha a sima visszaalvás segítene, és nem kérne többet. De amikor már visszahelyezném az ágyába a cicinbealvás után, kipattannak a szemei: anyúú, ne akarj átverni!! Rafkós ám a gyerkőc.

Netti!
Ma mérték mazsolát: 7,5 kg kereken és 68 cm.
Nem semmi, h annyi fogatok jön egyszerre!!! :shock:
Öööö, lehet maradi vagyok: mi az a G szett?

Nekünk a dologel és a viburcol lósz..rt sem használt. Ma kérdeztem, mit adhatok neki, ha már nagyon sikít. Válasz: ekkora babának még semmit. HOmeopátiával próbálkozzam.
Kicsit zavar ez, tényleg csak végszükség esetén adnám neki. Tegnap elmentem 2órára usziba, állítólag az utsó félórát már üvöltött a gyerek
:cry:

Hát még megyek vissza olvasni, a betegeknek jobbulást!! :arrow:

KépKép

Kép
hase
 
 


Esztó: ha gyakran mosod, nem lesz penészes, de úgy látszik, én túl lusta voltam. :lol: Amúgy én is várnék még a banánnal.

Annus: igen, ezt én is hallottam anno, hogy ne ijedjek meg, ha a banánevés után a kaki furi lesz. Érdekes, én nem vettem észre, de az tényleg a banán magja és teljesen normális!

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus,
hát ezt kivesézted rendesen, itt röhögök :lol: :lol: :lol:
akkor elmondom hogy én mit láttam tegnap :) barna kaki utána meg répa vagy sütőtök kaki :)
én ezeken már nem tudok kiigazodni, mikor mit adjak :)

Tinu,
ugye a blogba Te anno felraktad mit mikor kezdtél el adni Tüncinek?

Netti,
szép lett a hajam :) majd mindjárt csinálok fotót :)semmi extra, festés szárítás. ééééés végre egyeneees :D
még mindig él az emlék bennem, amikor a dokink épp nézni akarta a császáros sebemet és hozzád hívták: "ajaj Anett szül :)
és már kérdezte, hogy itt vagy e Eszter :)"

Most miattad nagyon rákattantam erre a hajhosszabbításra :D csak Zoli meg ne tudja :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ja, még akartam:
Annus,

mi minimum 5hónapos korig várunk a hozzátápival. Arany középút részemről: az egyik tábor szerint várjak 6hóig, a másik tábor szerint már 3hósan adhattam volna neki.. Úgy gondolom, a fogai hogy már jönnek, nekem érettségben azt jelzik, kezd felkészülni a szilárd befogadására. Na persze nem kiflivel kezdjük majd :)

KépKép

Kép
hase
 
 


Tinu
azért én is lusta vagyok, csak így elméletben elgondoltam hogy mi van ha gyakran mosom :) persze úgyse lesz így :)
akkor még várok a banánnal :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Netti,
feladtam a hajfotózást, nekem ez nem megy, ekkora gépet nem tudok egy kézzel tartani. ha bejön Zoli és befejezi a kert simogatását, majd megkérem hogy fotozzon le :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Elvileg 5 hónapos kortól lehet adni a babának banánt.
Én még várok vele kicsit.

Üdv. Csilla és Réka!

Kép
Kép
incike
 
 


Annus
majd amikor rákap Iza a kukoricára. Hú az nagyon durva lesz :-)

Akkor szerintem gyúrjatok a 20 millás lakásra. Mi se a 100 millásra kuporgatunk :-)
pumuklii
 
 


Meg a káposztára. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Esztó: igen, felrakta a hozzátápi táblázatot. :) Amúgy önkioldó? :wink: :lol:

CSongicának 37,6 a hőemje. :? Jókedve van, csak picit nyügi és melegecske.

Kép
Kép
tinu
 
 


Eszto :lol: hat en se felejtem el azt :lol: :lol: Akkor ha Zoli mar nem simogatja a kertet hozz fotot pls :D imadom fodrasz utan a hajamat en is, akkor mindig total egyenes.. :roll: Zoli mti szolna a hosszabb hajhoz?? :lol:

őőő mi is akarunk majd hazat venni, persze eloszor ezt megcsinalni es eladni,aztan pedig mashova koltozni mert apanak eleg messze van minden nap a 2kerulet. de ez meg varat magara 4-5 evet, mert hitelt nem akarunk fel venni egyaltalan..... :roll:


Csilla!! Boroka is akkora mint a kisfiad :wink: Gucci szett (pelenkazotaska,kenguru meg cumisuvegtarto :lol: :lol: )
Amikor nagyon durvan szenved es mar nemtudok mit tenni de nagyon fari akkor adok neki nurofen szirupot. Eddig haromszor kapott,de az 15perc alatt segitett. Altalaban kivarjuk mig kidol h ne kelljen mindig azt adni :( mar elkezdte az uvoltest...... ilyenkor kezdi es 22ig tart.. aztan reggel ebred mintha semmi se tortent volna :roll: ha 22ig nem dol ki akkor mar nagyon bedagadnak a szemei stb.. na akkor jon a nurofen...
szerezz be ha gondolod,vegszukseg esetere!!

Netti
Kép
maumau
 
 


Ezt találtam:

-Olyan jó az illatom,innen érzem,hogy jöttem onnan!

-Nagyon magam alatt vagyok...pedig alattad kéne.

-Olyan jó vagyok az ágyban, hogy a saját nevem kiabálom.

-Kéz a kézben, száj a szájban. Más a kézben, más a szájban. Más a kézben, kéz a másban. Más a másban.

-Apád lehetnék ha az előttem lévőnek nincs előre kiszámolt aprópénze...

-2000-ért hazavihetsz! Adjak kölcsön?

-Mért van a farkadra írva,hogy Tesco?? Mert a legkissebb is számít!

-Azért kicsi és puha, hogy ne fájjon!

-Egyszerűen beleestem a kezembe.

-A szüzesség olyan mint a lufi. Egy döfés és vége...

Kép
Kép
incike
 
 


Annus!
Lehet. Csak meglepődtem kissé!
A sok kis fekete izé, a banán magja, ami nem okoz bajt. Teljesen természetes a kakiban.

Incike!

Nekünk alig-alig van hajunk, az is se színű. Lehet szőke is, meg barna is. Nézőpont kérdése... :lol:
Fodrász szemmel leginkább sötétszőke!
:)

A hajfelvarrást,és a ragasztást sem ajánlanám senkinek. Van egy új, korszerű eljárás,ami nem károsítja a hajt, de horror ára van!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Incike!
:lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Ááááááá itt volt anyós...épp teregettem, majd megkérdezi: Teregetsz??? nem bammeg, hegyet mászok...... hát ezektől a kérdésektől kivagyok. a kedvencem amikor hazaértünk, minden áldott nap megkérdezte, hazajöttetek? neeeem csak a hologrammunk jelent meg........miért kell hülyeségeket kérdezni? vagy csak én vagyok fáradt most ehhez?

Tinu,
tudom, önkioldó, de feladtam 5 perces kutatás után az önkioldo keresését :D pedig már egyszer megmutatták :)
na mindjárt megkuksolom a táblidat.

Netti,
szerintem hülyét kapna :)
csinált fotot de igen hülye fejem van rajta :) majd megkérem hogy másikat csináljon :)

Incike,
ezek jók :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Szerintem lassan kiadathatnánk összes műveinket...

Noss, minden jó volt a babauszin, Csani most csak 5 perccel a vége előtt adta fel: hangos reklamálással adott hangot nemtetszésének. Ésss bemerültünk a víz alá... KÉTSZERRRR!! Hát én ott bizonytalankodtam, a tréner meg jól lenyomta a kezem (benne a gyerekkel) :shock: De nem volt gáz. A búvár izé működik...

Na menek, puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Eszto, ne mar, mutasd :lol:

Trixi, ismerem az eljarast,nekem a fodraszom nem ajanlotta csak a varrast,mert semmi termeszet ellenes dologgal nem talalkozik a hajam es a fejborom :) nekem tok jol megerosodott es gyorsabban nott mig fel volt varrva! van mondjuk ismerosom akinek nem birta a fejbore es tokre viszketett.. (asszem nem is europai haja volt)

Netti
Kép
maumau
 
 


Eszto, az kedvencem mikor megyunk anyosekhoz es "megjottetek?" erkezeskor :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
hát röhögésbe fulladt a második próbálkozás :) Zoli a következőt szólta be: mekkora nyúl fogaid vannak, ki mehetnél kapálni velük...:) a szemét...
szóval a szélesszájú kisbéka mosoly emiatt van. a hajam sehogy se látszik jól :)
Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Réka!
Ez a kép is cuki kislányodról!
Olyan balettcipős zoknit hol lehet szerezni?
Tesóméknál van Angliában, na de ha itt is.. Olyan jó lenne barátném kislányának!

KépKép

Kép
hase
 
 


Zoli milyen kedves :lol: :lol: :lol: de a hajad tok jooo, nagyon szupii :D en ilyenkor imadom dobalni :D milyen szinnel van melirozva??
es az ott egy fal mogotteD?? nalunk ilyen szinu minden masodik fal :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Esztó
Jó a hajad, de neked mindíg ilyen fazonú szokott lenni nem? Vagy a színe más? A melír benne ezüstös vagy hamvas világos szőke? :shock:
Bocs, hogy ilyen hüleségeket kérdezek. :oops:

Az én hajam tragédia mostanában. Hullik és jobban zsírosodik mint valaha.

Kép
Kép
incike
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=ddhdK7hxnN8

nézzétek, hallgassátok meg! Nekem ez most a csengőhangom! :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Netti,
igen, az egy falpillér, a nappali és a konyha között. a kandallo és ez a fal ilyen szinű, a többi mogyoróbarna :) majd meglátod ha eljöttök :)

Inci,
a melír még a régi barna, most csak ráfestették a szőkét. nem adja ki jól a kép. De igen, ilyen szokott lenni, csak most növesztem vissza hosszúra, mert rájöttem ismét hogy nem szeretem a rövidet :) csak azért raktam a képet, mert Netti kérte. semmi változás nem történt :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Trixi,
ez király :lol:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto, nekem az a barna szin nagyon bejon ami a hajadban van, volt hasonlo nekem is,de magamon vhogy olyan fura minden szin,marmint hajban, csak a feketeben talalom magam :D a fal szine is bejon, akkor majd meglatom egyszer 8) nalunk a szemkozti falak ilyenek, a tobbi vilagos drappos :D

Boro elaludt fel8kor.. erre felkelt most uvoltve :roll: utalom a fogakat.. lehet ma is uvolt egy sort 22ig :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Most nem ér kiröhögni, de nekem van Moncsicsim. :oops: A csiptetős változat.

Esztó
...akkor jól láttam, hogy nem láttam nagy változást. Pedig neked a vörös és a barna világosabb árnyalatai is jól állnának szemed színéhez melírral, de valószínű az neked nem tetszene.

Kép
Kép
incike
 
 


lányok úgy gondolom elbúcsúzom tőletek, úgy érzem senkit nem érdekel már mi van velünk, napi szinten nem tudok jönni, vitába én már nem szállok :(

mindenkinek minden jót!

Ildi

néha azért majd benézek, főleg szerintem a képeket fogom nézegetni, hogyan növögetnek a kicsik :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildiiiiiii,
nehogy már elmenj!!!!!!!!!! tessék maradni!!!!!!!!!!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ildi!! en pedig akartam neked irni ,csak lekotott mas ......
mert megragadt bennem h Lara, milyen ugyesen viselte a dolgokat :shock: Boroval kiszaladtam volna a vilagbol.. vagy a korulottunk levo emberek ha ilyen sokat kellett volna varni :roll: o bizony hangot adott volna a nem tetszesenek...

incike, nekem anyum moncsicsije van itt nalunk :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Edua
Itt ne hagyj minket! Én sem tudok napi szinten jönni és visszaolvasni sem mégse megyek el.
Tessék maradni és, ha van időd akkor bejelentkezni és írni magatokról.

Kép
Kép
incike
 
 


Ildi: már miért ne érdekelne az, amit veletek történik? Dehogynem! Ne menj el! :(

Kép
Kép
tinu
 
 


Incike,
áh, a sötét szin nagyon hülyén állna, a hullafehér arcszinemhez :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó
1 kis barnás vagy narancs árnyalatú pirosító mindent megold. Legalább is a sápadtságot. :lol:
...és akkor használhatnál fekete szemceruza és spirál helyett barnát.

Kép
Kép
incike
 
 


Barnának is van sötétebb árnyalata.
..., de neked magyarázzam? Hiszen te sminkeled magad.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu, Zili!
Homeopátia és borostyánlánc-ügyben mélységesen egyetértek veletek. Amíg nem írják le sehol tudományosan lépésről-lépésre, hogyan is történik az "információ" átadása a sokszoros hígítás során, addig számomra nem több egyszerű kuruzslásnál.
Azt tartom hihetetlennek, hogy eléggé sok orvos is alkalmazza ezeket a szereket.
Persze ha nektek beválik, alkalmazzátok, attól kerek a világ, hogy sokfélék vagyunk, sokféle véleménnyel.

(Először leírtam a hozzászólást, aztán olvastam tovább, és láttam, hogy indulatokat kavart ez a téma. Előre bocsájtom, hogy senkit sem szeretnék megbántani, és ha valakit érzékenyen érint, akkor bocsánatot kérek. De akkor is ez a véleményem, és vállalom.)

Hordozás hete:
Még nem döntöttem el, melyik programra mennék, úgy láttam, a központi programok a Kesztyűgyár területén vannak, valahol a 8. kerületben. Nekem az végül is jó lenne, ha a helyszínen lehetne szoptatni. Remélem, hogy már csak lehet egy kisbabás rendezvényen.
Igazából én még nagyon kezdő hordozó vagyok, de tanulni szeretnék! :) Nem voltam tanfolyamon a terhesség alatt, mert a férjem szerint úgyis elfelejtettem volna a kötéseket, mire megszületik a baba (ebben igaza is volt, eléggé sokáig csak a dvd alapján tudtam megkötni a kendőt). Eléggé bátor vagyok, tehát simán kipróbáltam a háti hordozást is, de tutti, hogy nem kötöm meg eléggé jól, mert egy idő után felcsúszik a kendő a gyerek hátán. Így csak itthon merem hátra kötni, elindulni sétálni még nem merek.
A programokon én szeretnék tanácsot kérni a háti hordozással kapcsolatban, meg szeretnék nézni valami jobb minőségű kendőt is (most egy Nandu-m van, ráadásul nem is eléggé hosszú). Ha egy drágább kendőt egyszerűbb lenne megkötni, be is ruháznék erre. Jó lenne egy szoptatási tanácsadóval is beszélni egy kis megerősítésért, hogy jól teszem, amit teszek (Lilla baba nem hízik túl nagy ütemben, és mindig a fejem fölött lebeg Damoklész kardjaként a tápszer-pótlás, de eddig keményen ellenálltam).

Hase: Nem, én kilógok a sorból, nem vagyok zenész, sőt, botfülem van. :? De azért próbálok kitartóan énekelni szegény Lilla babának, ő még nagyon nem tud tiltakozni ellene. :)
Igen, jól láttad, nekünk is volt terpeszpelenkánk 2 és 3 hónapos kora között, szerencsére nagyon jól viselte. Várható volt, mert nekem kicsi koromban kengyelben volt a lábam, az apjának meg szintén terpeszpelenkája volt annak idején. Szerencsére a kontrollon mindent rendben találtak.
A tűzfoltról én sem hallottam korábban, de sajnos ez van, szerencsére annyira nem feltűnő helyen, a lábfején. Remélem, elmúlik, de ha nem, ez legyen a legnagyobb baja. :?

A balettcipős zoknit ajándékba kaptuk, a férjem barátja hozta Párizsból. Sajnos kezdi kinőni, kár, mert nagyon szerettem.

Végezetül Annus kérésére a babaúszás képekben: Kép Babaúszáson 1 Kép Babaúszáson 2 Kép Babaúszáson 3

Réka

rekap
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: