Új privát üzeneted érkezett!

Na megyek Marciért. Majd jövök.

Kép
Kép
incike
 
 


Zsofi :lol: :lol: szegeny telefon :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


http://mindmegette.hu/index.php?apps=re ... cept=11795

Ilyen tortát fogok "sütni", azt hiszem. Talán ez két gyerek mellett is bevállalható :)
Vendég
 

 
 

Panndi!
Benji kapott egy szerepet a filmekben!A képen meg mintha épp aludna :lol:

annus11
 
 


Tyűűűha, ez igen :) Tök jó :)
Vendég
 


Panndi
Katedrálisban: Benji alakítja a főszereplők gyermekét.
Razzia: Fürdetős jelenetben vagyunk 1 zsidó táborban.

Kép
Kép
incike
 
 


Jaj, egyik nap mondtam Zsófinak, hogy meg kell nézni, kakilt-e Fruzsi. Erre odamegy hozzá, belehajol az arcába (állandóan ezt csinálja, ha hozzá beszél :lol: ), és megkérdezi: "Kakilsz, Fruzsi?"
Majd odajön hozzám: "Nem kaki, mondta Fruzsi!" :D
Vendég
 


Annus
Alszik is, de a forgatás alatt is elaludt a főszereplő lány kezében.
Nem nagyon zavarja mi történik körülötte. Nyugisan elvan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.09.16 14:28-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


incike: ez tök jó :)
Vendég
 


Na ezt a dolgot rövidre zártátok.Egyébként ez az egyetlen dolog,amit nem szeretek a fórumban, az erős bírálati hangnem,ami sokszor felüti a fejét. El kell fogadni, hogy másnak más a véleménye és pont. :lol: :lol: Na szerintem zárjuk a témát. :wink:
Panndi,a torta tök jól néz ki!!!Kéretik fénypostázni!!!!! :lol:
Én hétvégén szeretnék fehértortát készíteni. Meg ne kérdezzétek milyen, életemben nem csináltam még. 8)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hi!

Elmentek a nagyszülők. Olyan jó volt látni Nagyapát és Nagyit, h örülnek Blankinak. :lol: Jó dolog a dédszülőt ismerni, enyim 14 éves koromig volt velünk.

Jó kis vita lett oltásról és homeoról. Asszem, egyelőre én nem adatom be.

Lili édes!

Incike, kényelem a sztárnak! :wink:

Ahhh, Blanki kajabál :arrow:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Kutyafüle
Az fini lesz. Gondolom vaníliás? Főzöd a krémet vagy porból csinálod? Főzöttből finomabb.

Kép
Kép
incike
 
 


Niki, pedig épp most akartam megkérdezni :lol:

Netti, hol lesz az esküvő, hogy pénteken is lehet?
Én szerdán akartam a polgárit és a banyek mondta, hogy csak szombaton lehet... :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Incike, főzni fogom.Nagyon előregyártott elleni vagyok.Pl a bolti piskóta szörnyű!!Csak lehet nem fog sikerülni, de majd beszámolok!;)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Eskuvo dunakeszin lesz :) en 16an akartam, de szinten szerdan nem lehetett, vagyis mara akartam. de csak mert Boro ma 4honapos, mindegy nem ert nagy trauma, h megse :D

Netti
Kép
maumau
 
 


na akkor lezárva, :D vannak akik hisznek vannak akik nem, egymás vallását sem feszegetjük nem...mindenki saját belátása és felelőssége szerint dönt, ki így ki úgy, valaki a szelíd gyógymódot szereti valaki népgyógyászatot valaki a modern orvostudományt! valaki az epres fagyit valaki a csokisat én pl a somlóisat... 8)

Iza már tényleg produkálhatna egy fogat vagy valaki, fotozzón már egy első fogat, hadd lássam mit kell majd látnom...ha kijön az majd szopi közben érzeni fogom? ráharap ?? szétcincál ?? leharap??

Kép
Kép
mniki84
 
 


Na, végre v.mi érdekes téma, aztánmi lett belőle?.. Én igenis kíváncsi vagyok mások véleményére is. ..és ha ez nem egyezik az enyémmel, akkor mi van?.... Ugye nem gondolta senki komolyan, hogy megsértődik?... Bocsi, de számomra sokkal érdekesebb, mint a házimunka vagy a főzés. Azokat úgyis meg kell csinálni, nincs választási lehetőségem.. :)

Kép
szkitty
 
 


kitty :lol: :lol: :lol: :lol:
errol eszembe jutott h ma, a szomszed neni kozolte h szoktassam ra Borot a cumira,mert majd fogszabalyzot kell kesobb viselnie ha az ujjat kezdi el szopni. Mondtam h ha nem kell neki akkor nem kell, ez van.. miert szoktassam ra.. aztan kozolte h vegulis igazam van, nekem ugyis annyi szabadidom van,barmikor felvehetem ha sir!!!!! naluk ilyen nem volt,mert neki kellett mindent csinalni otthon :lol: neztem furcsan,megkerdeztem h mire gondol pontosan? fozes mosas takaritas (epp teregetes kozben tarsalogtunk) Mondtam neki h nalunk is en csinalom ezeket.. De mintha a falnak mondtam volna!! mondta h sokkal konyebb ugy egy gyerekkel foglalkozni ha semmit se csinalok egesz nap. Mondtam neki meg egyszer.. es kozolte,h de neki akkor is tobb dolga volt, az o gyereke azert sirt mindig :shock: :lol: jaj nem vitatkozok egy 80 evessel,de akkor is.

Netti
Kép
maumau
 
 


netti :D ezjó...de ő akkor is! kész punktum hidd már el hogy te semmit sem csinálsz na :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Adri: ezen a kőkori statisztikán jót röhögtem! :lol: Amúgy bírom, hogy legalább te fogtad a mondanivalóm lényegét. :wink:

Pumukli: hát tudod, én nem vagyok Dóri, tőlem csak ilyen fogalmazás telik. :wink:

Nekem eszembe sem jutott senkit lehülyézni itt a fórumon, és még csak sugallni sem, hogy valaki hülye lenne, aki ezt vagy azt használ. Én nem tudom, hogy lehet, hogy valakinek ez ment át??? :shock: :shock: :shock: Néha az az érzésem, mintha nem is azt olvasnátok, amit én írok. :roll:
Egyszerűen csak rá akartam mutatni a logikai bakugrásra, de úgy tűnik, nem sikerült. (Azért egy-két ember csak megértett. :lol: )
Miért nem lehet alapból feltételezni rólam, hogy senkit nem akarok megsérteni, hanem elmondom a gondolataimat és a véleményemet? Ezt nevezik a dolgok megvitatásának amúgy. Szerintem.
(És én nem kapok pénzt az oltásgyártóktól, úgyhogy nem akartam kampányolni az oltás mellett! :P )

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti, sebaj, így Zsófi születésnapján lesz az esküvőtök :wink:
Egyszer egy nő rászólt Zsófira, hogy ne szopja az ujját, csúnya lesz a foga, és nyúlt oda, hogy kivegye a kezét a szájából :shock: Mondtam neki, hogy neki szabad, és leintettem a kezét. Az eszem megáll :roll:
Vendég
 


jaja :lol: mert Boro azert ilyen csendes kislany mert en mindig felveszem ha sir,ergo nincs semmi dolgom! semmit se csinalok. na nem azert mert annyira szigetelnek a falak meg az ablakok :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, kézzel mosott, nem volt mikro, meg fáztűzhely, fát vágott. ha főzni kellett. :wink:

Csirkét is ő vágta, nem a boltos :wink: :wink:

Kép
Kép
zili
 
 


panndi, en ilyenkor tok elkepedek,h mit gondolnak egyesek :shock: piszkalja a sajat gyereket.. :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


zili :lol: :lol: :lol: nembaj, en akkor se csinalok semmit 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


:oops: hú most látom hogy Boró kisasszony 4.hónapos!! már csak 3szor ennyi és 1 éves lesz...bakker hogy telik az idő :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Netti
valszínű sokkal nehezebb dolga is volt, mint neked.
Háztartás, kert, állatok mittudomén. Nem vette meg készen a tésztát meg a kenyeret, meg főzött lekvárt meg sorolhatnám.
pumuklii
 
 


Na jó, de azért minket, mai fiatalokat sem kéne lenézni :roll: Mert persze, csomó minden készen van, de vagyunk páran, akik dolgozgatnak gyerek mellett, vagy tanulnak, vagy stb.
Vendég
 


Ja, és régen sok helyen együtt élt több generáció, volt nagyszülői segítség. Most sokunknak nincs, mert a nagyszülők is dolgoznak, meg messze vannak.
Vendég
 


Hahó!

Tuni! :lol: Tőlem meg az olyan fogalmazások telnek csak. :lol:
Amúgy én ezek szerint logikusan állok a kérdéshez: védőoltás nem lesz, nem homeózunk és borostyánlánc sincs... :D De jó látni, hogy mindenki kiformálja a saját stratégiáját a különböző bajokkal szemben. Ez a dolgunk, nem??? :)

Szofi, igen, sztem is középen az igazság! :wink:

Hanna és Lili nagyon aranyosak a képeken! :) Meg Lilla is. :)

Eve, aranyos vagy, hogy írtál, kedves kicsiny barátaim jól vannak, szeretik egymást. :) Samu megtanulta, hogy kell mutatni, hogy hogy szereti a valakit: megöleli magát és picit forog közben jobbra-balra. Rettentő cuki! :)

Panndi, megint nagyot nevettem lányaidon!!! :lol:
Ó, torta bizti fini lesz, lehet, elmentem ezt a linket, és legyártom Samunak is... Nemsokára mi jövünk a 2évességgel... :roll:

Hú, ezek a karambol-történetek!!! Örülök, hogy nem én voltam a szereplő...

Btw szereplő: nagyon helyes a filmsztárunk is! És vagány a pihenőtök! :)

Igen, Netti, én sokat gondolkoztam, hogy vajon az én anyukám hogyan csinálta, hogy mindent kifőzöt, kivasalt meg minden (mármint a textilpelusokat főleg)... :roll: Azért régen tényleg több dolguk volt az anyukáknak! Mára sokkal kényelmesebb nagyon sok minden! És én ennek örülök! :lol:

ohh, annyi minden volt még, de most csak ennyi. Majd még jövök.

Ja, Netti, jó a hordozó! :) Na, meg a kajcsis képek! :)

Vki, én is örülök, hogy a gyerekek ismerik a dédszüleiket (akik élnak), és nap mint nap találkoznak velük. Gazdag életük van ebből a szempontból! :) Meg a kedves öregjeinknek is! :wink:

Na most tényleg megyek. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


pumukli, ja nem az a fajta oreg neni!!! sose dolgozott,mert nem kelett neki, o ilyen kotekedos csak.. a ferje csinal mindent, o foz stb :wink: de az oreg jo fej nagyon!! mindig hozza a friss gyumiket meg zoldsegeket a kertbol. A feleseget havonta egyszer latni kijonni a hazbol :roll: a ferje felajanlotta, az o takaritonojuket is,ha nem lenne idom takaritani, jo arc :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Borónak tényleg boldog 4 hónapot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ööööööö: bocsi, TINU!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


panndi, ez tok igaz! anyuek is itt laknak par meterre de van kb hetvegen latom oket... dolgoznak. szoval nagyszuloi segitseg nem sok :roll: persze sok minden megvan keszen,de ha neki allok fozni ugyanugy el kell menni meg venni mindent,megcsinalni se ket perc. utana mosogatni stb.. meg a mosogatogepbe is ha beteszem a cuccokat elotte el kell obliteni... oke nem kezzel mosunk :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


koszonjuk Dori :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na...szétvet az ideg....most a sziklákat kb. 4 méterről dobálják a konténerbe.... :x
Annus...azért amikor a mi házunk épült kicsit más volt a helyzet: 1. nem volt csak 1 szomszéd, 2. mi a létező összes kerítéstől a legtávolabb építettük a házat(vagyis a férjem)...ők meg bele a szánkba...lassan totál körbevesznek....nem értem ez miért jó nekik...amikor bőven lenne máshol hely az ő tekükön is....félnek biztos egyedül.... :evil: , 3. levél postaládába: kövi 2 hónapban építkezés...ezt be is tartottuk.
Nekik elvileg az idei munkákat júniusban be kellett volna fejezniük....azt írták az értesítőben....ezzel szemben kb. 2 hetente megjelenik hol egy sziklatörő, hol flexelő emberek.....
okokok, biztos a pénz....de még ez sem lehet igaz, mert akinek nincs pénze, az nem vesz meg egy 130 millás telket és nem épít rá egy föld alatt 2 szint, föld felett 2 szintes kis vityillót...... :x
Na, ezért :x vagyok szerintem jogosan dühös...
Btw, kimentem hogy beszéljek velük...ép.vezető sehol....munkások megy egytől egyig ukránok....gondolom minden szabályosan.... :?
És bakker, azért ez nem a belváros....este f10kor megy még a DARU!!!!! És visszhangzik az egész, mivel hegyek vannak körben.....
Nem magával az építkezésekkel van gondom, hanem azzal, ahogy teszik!!!!!Éjjel is hétvégén is, határidő lejárta után stb.stb.
És mindezt a kerítéstől 3 méterre.... :evil: :evil:
Felrobbanok!!!! Szétmegy a fejem....eg. nap ez a k. zaj...kész vagyok....

Kép
mozza
 
 


mozza, mindenkepp beszelj vkivel! persze ne az ukranokkal :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Öreg nénikét mostani idegállapotomban elküldtem volna jó messzire.... :roll:
Azt hiszem az ő idejükben meg háztartás, gyerek mellett nem kellett melózni a 4 hónapos baba mellett már, mint ahogy pl. te is teszed, hogy a férjedet kicsit tehermentesítsd....
Az én egyetlen luxus segítségem a takarítőnő, aki hetente jár....így pl. kádat pucolnom nem kell....de ígyis naponta mosok fel, porszívózok stb.stb.
Nagyon nem hinném, hogy annyival könnyebb lehetett neki..... :?

Kép
mozza
 
 


mozza, ez meg a masik... meg az en nagymamam se mondja milyen konnyu nekem, pedig o 7 gyereket szult es nevelt fel es dolgozott mellette :roll:
es most megyek is mert kell a segitsegem,mert kulonben nemtudunk vasarolni menni :evil:

Netti
Kép
maumau
 
 


Incike!

Azt elárulhatnád, hogy hol jelentkeztek ezekre a szerepekre!? Vagy már megkeresnek Titeket?

Pumukli!

A másik topikban az volt a baja vkinek, hogy Annus nyitotta meg, és nem egy babaváró. Ebből igen nagy vita kerekedett, amit én személy szerint nem értek, de mindegy!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na, egy ilyen kis pirinyó 20 méteres tünemény van az átlós telken szolgálatban...ez megy éjjel f10kor!!!! :x
Kép a szörny :(

Kép
mozza
 
 


Mozza, a most 80 év körüliek 1930 körül születtek, akkoriban n agyon fiatalon szültek, pont a háború alatt/körül, háát nem lehetett könnyű dolguk, nem azért, mert nem kellett melózni visszamenni... :wink: :wink:

Egyébként meg tényleg, ne szóljon be, hogy bezzeg..., azt én sem szeretem. Minden kornak, korosztálynak megvan a MAGA ÉLETMÓDJA, KÖRÜLMÉNYEI, NEM SZERENCSÉS ÖSSZEHASONLÍTANI, KINEK NEHEZEBB..kapslockoff...

Kép
Kép
zili
 
 


Mozza, nyomják a betonozást, amíg jó idő van. Társasház vagy családi lesz? Meg tudod saccolni az építési időt. 8)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


szep darab :shock:

Netti
Kép
maumau
 
 


vicces a szomszéd néni, Netti! :lol: Én ilyenkor rá szoktam csodálkozni, hogy: tényleg? hát igen, a néninek biztos veszett nehéz lehetett... -persze nem veszik a lapot :D

Mozza, ez gáz! Nálunk a házban (12 lakás van) már a 2. lakásfelújítást hallgatjuk végig AndrisMarcival. Az utóbbi legalább 3 hete zajlik. Azon csodálkozom, hogy még nem szóltam...

Kép

Kép
adraci
 
 


Jaj, nálunk is most állványozzák körbe a szemközti házat- felújítás-2 méterre van tőlünk-lesz itt kopácsolás, fúrás, bunkó munkásbeszólogatás, ordibálás...

Kép
Kép
zili
 
 


Zili!
Nem az akkori politikai helyzet miatt kérkedett sztem a néni az érdemeivel :wink: ....tudod, bizonyos emberek nem is gondolják, hogy a sok munka mit jelent napjainkban.....sok alatt értsd napi 20 óra....a férjem laptoppal alszik....hogy online legyen az USAval az ő munkaidőjükben is ugye az időeltolódás miatt.
Én napi szinten baba mellet átlag 5 órát dolgozom.
Szóval engem is totál úgy érintett volna ez a beszólás, mint Nettit....
Az hogy a háború miatt MÁS volt.....respekt....ezt megértem....a mi családunk 80%a nem jött haza lágerből.... :(

Anikó!
áááá, überluxuskéró,.....apa 40es ügyvéd, anya, 2 gyerek(kb. 1 és 3 évesek)....nekik kell kb. 500össznégyzetméternyi élettér......ne is kérdezd tájvédelmi övezetben ezt hogy is lehet.... :shock: :x

Kép
mozza
 
 


Uccsó mondat az oltás-homeo-blánc témában: rájöttem közben mi a logika a számomra logikátlannak tűnő viselkedésben. Végülis Annus leírta, csak most jutott el a tudatomig. :lol: Szóval ha jól értem, az a lényeg, hogy MINDEGY, hogy van-e objektív adat az alternatív módokhoz, a lényeg, hogy az nem árthat (még ha nem is használ). Tehát próba cseresznye alapon ki lehet próbálni kockázat nélkül (max. pénzkidobás), míg az oltásnak lehetnek veszélyei bizonyos százalékban, vagyis inkább nem.
Megvilágosodtam. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu
A kőkorszaki hozzászóló én voltam, de nem baj. :wink:

Trixi
Minket annó Benji születse után ajánlott be a védőnőnk.
El is utasíthattam volna, de mi így döntöttünk és jól döntöttünk.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu: szted mi logikatlan abban,h nehanyan kiprobalunk mast is ami pl nem antibiotikum es tarsai? mint pl a homeo ? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: