Új privát üzeneted érkezett!

Őzike,gratulálok!!!

Csibe,ne aggódj,el lesz intézve minden!A párod nagyon kedves,a többivel meg ne foglalkozz!

Kkia,sajnálom a nagyidat.Azért még hátha .....
én két éve vesztettem el,már a temetésre sem tudtam visszautazni Debrecenbe,mert mindenórás voltam.Azóta is nagyon bánt.....

Tényleg,Parissal mi a helyzet?Ők már költöznek?

Kép
Kép
zanikó
 
 


Kkia,Zaniko nagyon sajnálom a nagyszüleiteket.Kkia azért még ne add fel,Nagyid is szertné látni a Babádat és még bármi történhet.
Én március 8.-án tudtam meg,hogy babánk lesz és 11.-én autóbalesetben meghalt az unokatesóm akit nagyon szerettem és egy napon volt a szülinapunk.10-év volt köztünk. :( Izgultam is nagyon,hogy elmentünk a temetésre hideg is volt és az az érzés és a sok sírás.Imádkoztam ,hogy csak a babám maradjon és nelegyen semmi baj.Talán a sors akarta így ,hogy november elejére legyek kiírva mert így lehet,hogy a névnapján fogok szülni nov.4.én,és akkor újra összekötnek az ünnepek.Ezért is volt Nekem rossz a Szeptember eleje a szülinapok mikatt.Most megint kiírtam magamból egy kis bánatot.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Hát sajnálatos dolgok történnek az életben és nem tudjuk miért. Nekem apukám halt meg 2 éve, és érdekes módon az ő szülinapján kellett tesztelnem, és tudtam meg, hogy pici Zsebink lapul a pociban. Nagy volt az öröm, de azt is tudni, hogy nem láthatja, nagyon rossz volt. A terhesség alatt elvesztettem a nagypapám is. Sokszor mondják egy élet elmegy és egy új születik...olyan igazságtalannak tartom ezt. Na jó panasznapom bezárom.

Üdv.
Aisha
aisha
 
 

 
 

Én is ezzel vígasztaltam magam,h Apukám átadja a helyét a Lányunknak...

Amúgy én is skorpió vagyok.... a halak jegyűekkel jövök ki a legjobban,nekik van a legnagyobb türelmük hozzám... Anyukám és a Férjem is halak... :lol: ja és a tesóm is skorpió...(szegény anyum)...

Kép
jovana
 
 


Szülésznő: köszi az infókat.. ma végre sikerült utolérnem a csajt,pén. hajnalban (7-re) :roll: kell mennem a kórházba,megcsinálja a ctg-t,labort és akkor tudunk beszélgetni is..

Kép
jovana
 
 


sziasztok!

Aisa: üdv itt. :) Lehet, hogy átsiklottam felette, de első baba lesz?

Sztercsi: dekódoltam az üzenetet. :lol: :lol:

Till: anonimitás részemről is kérés. :wink:

Szilveeaa:
Öltöztetés: egy hosszú body, egy tipegő és egy normál takaró elég. Nappal 20-21 fokos a lakás éjjelre elég a 19 fok. Nem kell rá nagyon fűteni. Csak annyira kell meleghez szoktatni, ami nektek is kényelmes még.
Babatáska: eleinte hasznos, én most már csak egy nagyobb méretű női táskát hordok magammal. Persze már nem is kell annyi váltócucc és egyéb kiegészítő. :) A picinek újra elő fogom szedni átmenetileg.

Most hirtelen ennyit tudok reagálni, mert a fiam itt regnál a nyakamon. :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Nekem nagyon szimpi ez az okt.3-a,mondtam is Fédrának,h maradjunk ebben az időpontban....úgy szeretném,h szom.reggel bemegyünk,de. meg lesz a baba.. este megtarthatják a fiúk a pisiltetőt,kedden meg már mehetnénk haza.... :wink: szépen kitaláltam,csak kérdés bejön-e.... :roll:

Kép
jovana
 
 


Bocsiiiiiii: Zizikém,Aisha üdv a finishben!!!! :lol:

Kép
jovana
 
 


Csuklás: nálunk is van min.1x/nap és kb.10 percig eltart...

vettünk Fédrának egy felhúzós zenélős macit,minden este a hasamhoz tesszük elalvás előtt,h szokja, ha ezt hallja akkor szunya van... egyik este sztem már elszundizott,mi meg felhúztuk 2x-ra is, erre elkezdett csuklani,sztem megijesztettük.... szép kis szülők vagyunk,a frászt hozzuk a gyerkőcre :roll: :oops:

Kép
jovana
 
 


Jovana hát igen szép kis szülők vagytok. :D bosszúból nem szokot jól "megrugdosni?"
Én sem szólhatok semmit a hidegvizes ötleteimmel.Ha azt szeretném,hogy felébredjen és mocorogjon akkor hideget iszom :D :D szemét vagyok mi?De mikor már tök régóta alszik és nem érzem jóhogy csinálok valamit.Na akkor jól belém szokott boxolni. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Igen első gyerek nálunk :)

Jovana, kicsike: kb nálunk is ez van, ha valami rosszat teszek, akkor rúg, de nagyot. A kislány már most imádja az apját...ha simogatást kap, vagy apa beszél mellette akkor beindul mint állat...mi lesz ebből később? Ja és én is játszok neki altatós zenét :)

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


na megjártuk a hadak útját, Nagyit leadtuk a kórházba. Elég szar hely, úgyhogy most én is zaklatott vagyok.
Valahogy mi nagyon közel állunk egymáshoz a Nagyival és bánt, h ilyen nehezen gyógyul. :( :cry:
Közben (nyilván az idegességtől is) végig keményedett a hasam durván, ááááh, mondom még csak az kéne, h ott induljon meg a szülés...

Kkia,
annyira átérzem... én erősen drukkolok azért egy dédimami-dédincsi találkozóhoz.

Vcsibe,
kéééééész a bürokrácia... Ha emléxel, akkor mondtam, h mi is lepattantunk, mert nem volt nyilatkozatunk. Azóta meg van nyilatkozat, de a doki más lakcímet írt rá, mint a személyimben szerepel, uh most kb ez lesz a gond. Ezek amúgy is a kákán is a csomót keresik.
Következő probléma az lesz, h a lakásba, ahol lakunk egyikünk sincs bejelentve. A babát meg hova jelentsük be? Oda nem kéne, ahol nem lakunk úgy hiszem..... Áhhh. Bullshit. :roll: :evil:
Szülésznő kontra István kh.
Nekem egy barátnőm szült ott, éjfélkor mentek be, csöngettek vagy negyed órát, mire kitolta egy álmos nő az arcát. Megvizsgálta, majd közölte, h ebből 6 órán belül semmi se lesz. (fyi, 6-kor van a műszakváltás) Majd visszafeküdt. A lány elvajúdott a férjével, majd 5-kor jöttek a tolófájások, ekkor már felverte a kedves kisasszonyt, aki sos hívta a dokiját. A dokinak átöltözni sem volt ideje, úgy ahogy volt, pulcsiban elkapta a babát...
Na, én ezért választottam...
Amilyen a formám, pont ez a genya lenne az ügyeletes..
:shock: :shock:

Őzike,

sok boldogságot! :D

Kép
screen
 
 


Lányok köszönöm a gratulációkat :lol: Hát igencsak lököttek vagyunk, kissé izgultam, hogy ne tegyen keresztbe egy hirtelen szülés, de okos a kicsi fiam, tudja, hogy még bent kell maradnia 8)

Csibe, értelek én, és Vegas klassz ötlet 8) :lol: :!: Nálunk más a helyzet, a mi életünk is egy kész családregény lehetne...mindenesetre remélem most egyenesbe jövünk...

Zanikó, Kicsike, Aisha, Jovana hát bizony, mindenkinek az életében történtek már szomorú tragédiák...át tudom érezni, és mélyen érint ha hallom, mert velem is történt már hasonló :cry: De nem terhelnék ezzel senkit, annyira nehéz még mesélni is róla... ez a topic a kisbabákról szól, a születésről, és csakis vidám, szép dolgokra gondolok :wink: Abban én is hiszek, hogy ha egy lélek eltávozik, az nem véletlen, hogy születik egy új :wink: És a szeretteink látják ezt, vigyáznak ránk valahonnan :wink:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Screen ezek szerint minden rendben ment és végre tudsz pihizni ma már.Ez nagyon durva ahogy viselkedtek a kismamával. :twisted: Gondolom akkor választott dokid is van és nála fogsz szülni,nem csak szülésznőd.Megkérdezhetem a nevét a dokinak és a szülésznőnek is?Nekem csak dokim van de szülésznőm nincs.Még nem szóltam senkinek.Sőt a dokinak sem nagyon akartam pont amiről már annyit beszéltünk amiatt.(hálapénz)

Vcsibe az esküvői helyszín nagyon tuti :D :D nyugi megoldja a Párod a helyzetet.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Először is egy sms Esztitől:
"Szia! Sikerült elköltöznünk,jól vagyunk,betöltöttem gond nélkül a 36. hetet.Nemsokára lesz netem,akkor majd visszacsatlakozom.Remélem mindenki jól van és Te is meggyógyultál! Eszti "

Délután kettőkor írta, de csak most tudtam bejelentkezni, mert szülésfelkészítőn voltam. :) Bocsánat. :oops: :oops: :roll: :roll:
bobóbaba
 
 


Tegnap volt egy uh-m, Kevinnel minden rendben, köldökzsinórban jó áramlás. Kb. 2320 gramm... :roll: :roll: :D :D Én csak pihengetek, de már fekve sem jó. Már igazán terhesnek érzem magam... :oops: :oops: :oops: Ma voltam az első "szülésfelkészítőn", jól el is fáradtam úgyhogy most lefekszem pihenni egy kicsit! :)

Puszi
bobóbaba
 
 


Sziasztok!!!

Őzi: én is szívből gratulálok Nektek!!! Ja és köszi a dicséretet a vasárnapi esküvői képekhez!!!( neked is Sztercsi!!!!)

Anyabébi: bár a vonalzó szerint október végén szülnék, a császár miatt előbbre hozzák a szülést, vagyis október 15 körül lesz meg a babánk.

Andi: csodálatosan szépek a babáid,gyönyörűen fejlődnek, olyan jó nézegetni a képeiteket!!!!!!!!! már én is annyira türelmetlen vagyok, kiváncsian várom a kislányom érkezését!!!!

Kkia: nagyon nagyon sajnálom a nagymamádat!!!!!!!!!!!!

s részvétem mindenkinek aki nemrég elvesztette a hozzátartozóit!!!!! tényleg annyira igazságtalanság! miért nem lehetünk felhőtlenül boldogok???

hajnalocska: nagyon magas a vérnyomásod!! ha pedig ezért császároznak, tökéletesen megértem, mert nagyon veszélyes a természetes szülés magas vérnyomással. Egyébként ne félj tőle, nem olyan vészes, a baba hamar megvan az egész procedúra kb. fél órás, negyven perces.Utána fáj egy kicsit, a méhösszehúzódás, de nem fog foglalkoztatni, mert olyan boldog leszel hogy megszületett a kisbabád!!!

Zanikó: nagyon vigyázz a cipekedéssel!!!! ezek a hetek nagyon veszélyesek és a méhlepény könnyen leválhat!!!! nem akarlak ijesztgetni, de vigyázz nagyon magatokra!!!!!

nita: nagyon szép a relax, amit rendeltél. Nekem is van a kisfiamról maradt és nagyon szerettem.

Aisha: tényleg nagyon szépek a nevek!! de jó neked, hogy csak 2 napig mérsz!!! én már 2 hónapja minden nap, először 4-szer, most meg 3-szor. Már nagyon elegem van belőle, de már nincs sok hátra! Én is diétázom, bár nem olyan szigorúan mint az elején és a cukrom már teljesen beállt a határok közé. Csak édességet nem ettem már 2 hónapja és néha nagyon nagyon hiányzik!!! :cry: :cry:

lányok, annyira feszül a hasam, úgy érzem, mintha a kislányomnak már alig lenne helye odabent. A lábacskáját állandóan látom ide oda mozogni a köldököm felett. Holnap megyek labort csináltatni, mert jővő héten megyünk uh-ra a férjemmel. Akkora már biztosan megtudjuk a szülés időpontját.


puszilok mindenkit!!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Okés, nem beszélünk erről a témáról többet.
Ma én is nagyon elfáradtam, vásároltam kaját és főztem.

Betty: nekem először 7-szer kellett naponta 1 hétig, aztán álltam be erre. Meg metet is adtak, beszedtem 2-3-at és rosszul lettem, és akkor hagytam abba. szóval ez jó most :)

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


Sziasztok! :P

Aisha,
nagyon örülök!!! Akkor igazi csodababát kaptok! :wink: :lol:
Látom, Tündérrel egyidős terhesek vagytok! :D Nagyjából egyszerre szülünk :roll: - talán :lol:

Bobóbaba,
köszi a hírt Esztiről! :P
Te meg pihenj sokat, utána úgysem tudunk majd! :roll: :P

Őzike,
aztaaa! :D Ti sem aprózzátok el! :wink:
Sok boldogságot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Jovana,
még időben vagy!!! Remélem, jó fej szülésznőd lesz! :P

Kkia,
sajnálom! :cry:

Kicsike,
ez is jó módszer! :lol: (én egyszerűen megmozgatom a pocimban jobbra-balra, akkor tuti "bejelentkezik" :roll: )

tillidian
 
 


bobó: köszi az infót mrsparisról. :) Remélem tényleg nemsoká lesz netük. :D

Nagyszülők.. Nekem nagypapám ment el korán. Tizenéves voltam, de nagyon szerettem. Volt akkora szerencsém, hogy a férjem rettentően hasonlít rá. Ugyan azt szereti, mentalitásra is nagyon hasonló. Remélem Bencus is nagyon fog rá hasonlítani. :) Sajnálom, hogy nem érhette meg a dédunokáit, de tudom, hogy vigyáz ránk nagyon. Sokat mesélek róla a lányoknak. :)

Vettem teszveszen egy csajtól textilpelust. 15 db-ot 1500-ért. :D Ma jött meg. Igaz használt, de nagyon szépek. :D

Na megyek elkezdem összepakolni a motyómat. Úgy elkezdett vizesedni a lábam. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok lányok!

Mami elment ma reggel, amire leírtam nektek a bánatomat...csak anyuék nem merték nekem megmondani, csak miután a párom is hazaért. Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm az együttérzést mindenkinek! :cry: Ma a dokibácsi is megkérdezte, hogy miért nem vagyok a szokásos vidám hangulatban, elmeséltem neki, ő is azt mondta, hogy az élet csodálatos, egy elmegy és egy jön...Szombaton lesz a temetés, utazunk haza.

Kristóffal minden rendben, ugyan pár nappal kisebb a koránál, 2200 gramm, BPD 8,22 cm. Méhlepény, méhszáj rendben, a magzatvíz egy picit fogy már, de még nem vészesen. Szóval lehet, hogy novemberiek leszünk...de azért maradhatunk veletek, ugye?

És íme egy Kristóf-féle anyavidító mosoly:

Kép

Kép
kkia
 
 


Kkia: Őszinte részvétem! :cry: Viszont annak nagyon örülök, hogy Kristóffal minden rendben! És az a mosoly... :D Még szép, hogy maradhattok, sőt!!! :wink:
bobóbaba
 
 


Kicsike: nem szokott így "helyre tenni " a lányom,csöndben tűri,h a szülei mit csinálnak vele....nagyon jó gyerek.... :wink: de lehet akkor kapom vissza,mikor kint lesz :roll:

Én nem tudom most mi van Vele,de kb. negyed órája olyan intenzíven mozog,h azt hiszem mindjárt kitornázza magát bentről...

olyan már volt vkinek,h a hüvelyében érez fura dolgot,nem teljesen fájdalom,hanem vmi rövid nyomás féle....? nem igazán tudom meghatározni...olyan,mintha kezével meg a fejével tágítana,ez hülyeség?

Kép
jovana
 
 


kkia: őszinte részvétem!!!!!

Kép
jovana
 
 


őzike: gratulálok az esküvőtökhöz!!!! :lol:

Kép
jovana
 
 


kkia: nagyon sajnálom. :cry: :cry:
Kristófmosoly nagyon bájos. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Csajszik! :D

Most csak gyorsba annyit, hogy ma megszületett Lina babája Viktória :D Bár Lina itt hagyott minket, de azért:

Gratulálunk Neki Viki születéséhez!

holnap jövök,puszi
Vendég
 


Sziasztok :)

sajnos csak gyors bekukkra van időm ... nálunk áll a bál de most nem részletezem :roll: :(

KKia :( - nagyon sajnálom!!!! Kitartás Neked, remélem Kristóf azért felvidít valamennyire ... és ahogy Aisha olyan szépen írta:
" Sokszor mondják egy élet elmegy és egy új születik ... " - ez is talán vigasztalhat egy kicsit.
Sok puszi Neked :)

Aisha üdv itt :D - legalább kapott a topic egy újabb hajtóerőt aki rendesen ír is :D :wink:

Csibe :) - én is skorpió vagyok - és nagyon szerettem volna skorpió babát de kissé elszámoltuk ... asszem arra már nincs esélyem.

Monica :)
én már nem emlékszem Linára ... de az lehet kiváncsiskodni tőled hogy hány hétre és mekkora babája született?

R

Jajj még akartam írni
Anyabébi :) - örültem hogy láttalak írni, már aggódtam mert előtte Te is mindíg olyan aktív voltál ...

reggel folyt köv. addig megpróbálom felvenni a fonalat

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok!
Megint jó sokat írtatok!
Jelentem megkezdődtek a jóslófájásaim. Jó furik, valahogy nem így képzeltem.
Hihetetlen étvágyam lett, ennyit egyszerűen nem lehet enni.
Kezdek izgulni.
pocok001
 
 


Pocok :)
nem csodálom ha izgulsz!!! - én is veled :D
hihetetlen hogy itt mindjárt mindenki szülni fog ...

Étvágy - akartam írni én is hogy MEGŐRÜLT az étvágyam - én életemben nem ettem ennyit mint tegnap és ma - és még mindíg éhes vagyok és bármit meg tudnék enni ...
ez mi a fenétől van?? elvileg a végén már nem kellene étvágynak lennie nem? :shock: :?

R

Kép
zsrit
 
 


Zsrit!
Szupi, hogy nem csak nekem van farkasétvágyam, hanem másnak is :) Bocsi!

Őzike!
Gratulálok! Sok boldogságot!

Kkia
Sajnálom! Részvétem!
pocok001
 
 


kkia: hát ez a mosoly, csak olvadok!

zsrit és pocok: én is sokat eszem mostanság, főleg édességre vágynék, de ugye ezt nem szabad.

ma vásárolgattam kajákat, és kellett vennem egy szép méretű pizzát, ami sikeresen be is nyomtam :)

őzike: lehet majd képeket látni a nagy eseményről?

Üdv.
Aisha
aisha
 
 


[b]Boldogságos jó estét kismamik:)[/b]

Itt ülök mint egy hülye és egy verdás elemlámpával világítok a hasamba alulról, hogy ez a kölök már megforduljon végre :shock:
Érzem egyre kreténebb leszek :mrgreen:

KKia: részvétem a nagyid miatt, nekem a dédipapám halt meg a nyáron 96 éves korában, nem volt min szomorkodni hosszan betegeskedett és szép kort ért meg :) És a nagyfiamnak volt üknagypapája :), A dédimama még él :)
Ja! A ciklusom nekem meg hosszabb (33 nap), tehát én ma 33+3 vagyok, aztán már ki tudja, de mi a védőnővel mindent ez alapján számolunk.

Gátmetszés: ne féljetek kismamik, nekem konkrétan megkönnyebbülés volt abban a pillanatban, bár utána pár napig húztam a valagamat, de aztán szépen begyógyult. Kb. 3-4 nap nagyon rossz :(

Csibe:
Kell legyen egy olyan bírósági végzésed ami arról szól, hogy a bíróság a házasságot x dátummal felbontotta. Én ezzel mentem az anyakönyvezetőhöz aki kiállított egy új házasságit (5000-ér) amibe beleírta mikor lett felbontva, ezzel mentem az okmányircsibe a névváltoztatásra (1000-ér) és ennek 4 éve. Szerintem ez a papír jó lesz nekünk.

Jovana: te vagy az én emberem, jól kijönnénk ÉN HALAK VAGYOK :lol: :lol: :lol:

Screen: a baba automatikusan az anya lakcímét kapja. Tökmindegy hova vagy bejelentve az állandó a mérvadó.

Zsrit
kis pocahontas, édi vagy hogy gondolsz rám. Itt lebzselek mindig de néha csak olvasok meg böngészgetek, erre van kapacitásom.

Pussz nektek.

Sünci néha te is előbújhatnál az olvasóból :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
anyabebi
 
 


anyabébi :) őszi szünetig még van idő forgolódni ne aggódj :)
ami az olvasó üzemmódot illeti néha nekem is csak az megy 8) 8)
nem szégyen az :D :D - szépen váltogatjuk itt a topicban ki mikor aktív .... csak úgy hiányoltalak - mert mindíg írsz valamit amin röhögcsélhetek ... (most is persze)

télleg Sziszkó meg Eszti és Monica - ti topicmotorok Ti is le vagytok ülve :) - jó esztit kivéve aki "igazoltan" van távol :D

R

Kép
zsrit
 
 


Kkia sajnálattal olvasom a szomorú hírt. :( Fogadd őszinte részvétem.
Kristóf nagyon édes,próbálj most rá koncentrálni.


Anyabébi elképzeltelek a verdás elemlámpával :D :D vicces lehet.


Étvágy:Nekem nem igazán van.Csak keveset tudok enni még mindig.Nehogy vissza köszönjön,meg ha túl eszem magam akkor fáj a hasam gyomrom mindenem.

Láb vizesedés:kb.2 napja érzem és ha megnyomom olyan mintha egy lyuk maradna ott.Mondjuk csak a bokám vizesedik ,de Én egész nap ülök vagy állok úgyhogy nem is csodálkozom.Majd a jövőhéttől pihizek.Már csak 2 nap meló. :D :D Most örülök ennek az időnek mert cipőt nemnagyon tudok felhúzni. :?

Hüvelyi fájdalom:néha szokott olyan nyomó érzés lenni Nekem is és ez is 2 napja kezdődött,hogy szúró érzés is társul hozzá.Ez mitől lehet?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Csajok, nem hiszem el, hogy csak lótok-futok egész nap... Most üt vissza, hogy szeptember 1-ig dolgoztam. Elmentem pl. szoptatós melltartót venni az Anitába, a Kékgolyóba. Az eladó közölte, hogy 80 E vagy F melltartó kell nekem és előhúzott egy kisebb katonai sátrat... Mondtam, hogy bizonyára téved, mert én A kosarasat hordtam világéletemben, de nem érdekelte. Ja, ráadásul szerinte kicsi volt, amit felpróbáltam, úgyhogy mehetek a Váci utcába... Úgyhogy túl azon, hogy rádöbbentem, hogy tőgyeim nőttek, most még mehetek újabb kört sátorügyben... :roll: :roll:
Mamik, még egy kérdés (a betakaráshoz hasonlóan „életbevágó”). Mitől függ az, hogy merev aljú pelenkázó betétet vesztek, vagy simát...? Tökmindegy, mi?

Andi! Nagyon szépen fejlődnek a kis babócák! És milyen kis mosolygósak!!! Zabálnivalóak!

Kicsike, igazad van – te már mindent tudni fogsz a végére... Bezzeg én... :shock:

Aisha, üdv!

Nyűgösség – nekem is van... Sőt, ami rosszabb: néha simán képes lennék átharapni bárkinek a torkát... :twisted:

Anyabébi – őszi szünet!!! HAHA, én már akkor javában kétóránként szoptatok...

Vcsibe, ez az apasági egy őrület... Én már előre parázom, hogy nehogy valami gond legyen. A dokim természetesen fix időpontot írt arra a nyomorult papírra, amit vinni kell és ami állítólag nem jó... Ez az „Elvis adhat össze Vegasban” naon teccik!!! Úgy én is férjhez megyek még egyszer... Na, jó, esetleg még egy opció: talán ha a párom elvisz Tahitire és ott fehér fürdőruhában a tengerparton...

Kkia, megértelek: nekem is csodszép gyerekkori nyaraim voltak a nagyszüleimnél és nagyikám is már 87 éves. Szerencsére viszonylag jól van, de megértem, mennyire fontos lett volna neked, hogy lássa a dédunokáját... Nagyon sajnálom...

Nita, mi nagyjából egy időben vagyunk... Ne paráztass lécci!!!! Még szoptatós katonai sátrat kell vennem és hálóinget vagy valamit, amivel helyettesíthetem... Még ne szüljünk!!! :shock:

Tündér, köszi az infót neked is!

Kép
szilveeaa
 
 


Ja és Betty :)

kiscsaj tutira elfér :D csak jó a helykihasználás :D
- néha én sem értem hogy bír ekkora helyen meglenni ... de ez van
(fiúk nálam ketten préselődtek, gondold el :lol: )
kiváncsi vagyok mint mondanak az UH-t hogy álltok - tényleg "sereghajtó" leszel - e :)?

Mára mostmár aztán befejeztem a 100 darabban irkálást mert tele lesz velem az oldal ...

R

Kép
zsrit
 
 


sziasztok!

Kukorékolnak a gyerekeim. Hát igen. így jár az aki sokáig alszik délután.. Konkrétan este fél 7-ig húztuk a lóbőrt... :roll: :lol: Bár én még tudtam volna aludni. 10-kor elvittem a csemetéket aludni. Fél órát feküdtem mellettük, majd mikor szépen csendben szuszogtak gondoltam előrejövök, erre mint a kislibák sorban keltek fel és jöttek utánam... :lol: :lol:

anyabebi: :lol: :lol: :lol: Igen anno az elemlámpás trükköt mi is bedobtuk. :D De úgy, hogy én feküdtem az ágyon hanyatt, apus meg fentről lefelé huzogatta az elemlámpát, mutatva az utat a kölöknek.. :lol: :lol:

[b]Éhség[/b]:Sajna, de most jön a zabálós korszak, mikor kismackó beilleszkedik és kiszáll a gyomorból. Én folyton kajás vagyok :oops: koviubi, mákosguba, husileves, dióstészta, rakottkrumpli... Megzakkanok. :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szilveeaa ez nagyon jó katonai sátor és,hogy tőgyeid nőttek. :D :D Én a kínaiban fogok szoptatós melltartót venni.
Pelenkázó lapra gondoltál?Csak akkor szükséges a merev aljú ha a kiságyra teszed és ott pelenkázod a babát.Ha viszont van pelenkázó komód akkor teljesen jó ami nem merev.Hűűű most nézem Neked sincs már sok idő a szülésig.
Kiváncsi vagyok ki lesz a következő? :D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


szilveeaa: katonai sátor... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nekem is A kosarasom volt. 75A. Most 85C. :lol: :lol: Ez van na. De legalább nem szilikon. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szilveaa :)

jobbra néz - jobb sáv - futópadon tőgyes tehén - "marha jól nyomom " felirattal ... eléggé vág ahhoz amit írtál de sajna nem tudtam neked betenni a képet ide :lol: :lol: :lol: 8)

Komolyra fordítva tiszta dinka vagy - TÖK jól nézel ki!! Szóval no para no tehén no tőgy
... a szoptatós melltartókat meg úgy találták ki hogy sz@rul nézzen ki.
Gondold el ha pasivadító lenne??? Keverednének a funkciók.
Nyugodj bele ... a hálóingbe is :lol: :lol:
- bár én azért inkább melegítőt viszek meg trikókat , csak szülésre egy hálóing mert kérik 8) 8) múltkor is jó volt így most is jó lesz ...

Fix lap - kiságyra rakható
Nem fix - komódra való

Csók -
R


Ja és télleg télleg edugultam

ui: Te Pattogó nem szídjuk a jó kis szilikont :lol: :lol: :wink: nem olyan sz@r az sem ínséges napokon amikor nem szoptat az ember lánya :lol:

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok kismamik!

Vagyok én is, csak picit elmaradtam az írással! :roll:

Megpróbálok reagálni pár dologra, amire még emlékszem :oops: :

Zsrit, koszi szépen a képdicsiket,de te aztán végképp nem panaszkodhatsz! :wink:

Kicsike, szuperek a hálóingek, én ilyeneket nálunk nem láttam a kínainál, pedig voltam néhányban! Végulis sikerult beszereznem magamnak pár darabot, nem rosszak, de csak egynek van 4 gombja, a tobbivel kicsit gondban leszek szoptatásnál, mert nincs olyan nagy kivágása :roll: , de majd valahogy megoldom! Nálunk legolcsóbban átszámítva olyan 1500 Ft-ra jon ki egy darab, ennél olcsóbbat esély sincs venni!


Vcsibe
, nem hagyom magam a mozival kapcsolatban, de tudod nekunk át kell mennunk Gyorbe, ami kb. 40 km és mégiscsak a "határon túl van", ezért aggódik apácska......Tegnap is voltunk át Gyorben és megkérdezte,mielott indultunk, hogy nem kellene-e már magunkkal hordanunk a csomagomat? :lol: Mondtam neki, hogy a szulés nem megy olyan gyorsan, ne féljen.......ezek a férfiak azt hiszik, hogy a szulés lezajlik egy óra alatt......hát mondjuk bárcsak úgy lenne! :D
Szóval azért nem vagyok becsukva a 4 fal kozé, de egyre tobbet hangoztatja,hogy már nem kéne járkálnom sehova sem!

Andi, gyonyoruségesek a babák! Bevallom irigykedem is kicsit rátok, hogy már túlvagytok rajta és ott lehetnek veled a drágaságok! :lol:

Ozike, szívbol gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

Kkia, fogadd oszinte részvétem!

Aisha, udv. koztunk!

Moncsi, ha nem haragszol én is szeretnék inkognitóban maradni! Majd a babácskámról teszek képet a gmailre, ha megszuletik! Sajnos az UH képet azóta sem sikerult bescannelnem, pedig próbáltam, valamiért nem kommunikál a notebookommal a scaner, úgyhogy az UH tablóból mi kimaradunk! :(
Olyan ritkán jossz mostanában, mizujs veled? A Brevink már lassan egy hete úton van Olaszországból, de holnap már szerencsére valószinuleg megérkezik! Már alig várom! :wink:

Nita, nekem is ma voltak gorcseim, vajon melyikunk folytassa a sort? :roll: Most még nem, de jovo héten már szeretnék túllenni rajta....

Azt hallottam, hogy a lányok hamarabb kibújnak,mint a fiúk....fiúkat szokás inkább túlhordani....szerintetek? Hallottatok valamit errol? Persze ez is teljesen egyéni szerintem, de lehet valami alapja....

Holnap reggel megyek dokihoz és CTG-re, kiváncsi vagyok mit fog mondani, nyitódtam-e múlt hét csutortok óta.......a vizsgálat miatt kicsit izgulok, nem fogok-e újra vérezni :roll:

Jó éjszakát mindenkinek és vigyázzatok magatokra és a babákra!
ginuska
 
 


ja, még behuhogok egy vicceset:

egy vérszingli barátnőm a következőt kívánta nekem: VAJÚDÁS- ÉS FÁJDALOMMENTES SZÜLÉST!!! :lol: :lol: :lol: Éééééédes, nem?
Ez akkor tényleg olyan, hogy a gólya hozza...

Kép
szilveeaa
 
 


Zsrit, a tehenet én is néztem már! Nem veszem magamra, de csak a futópad miatt... eléggé távol áll tőlem egy ilyen szerkezet mostanság!!! :lol:

Kép
szilveeaa
 
 


Ginuska,
engem 3 nappal hordott túl a mamám, öcsém 3 nappal hamarabb jött :wink: (enyém Vackor 4 napot húzott rá odabent :P )

Anyabébi,
verdás lámpa :lol: :lol: :lol: (én jégkorszakossal világítottam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Te babád hogy helyezkedik?

Szilveeaa,
én is merev pelusozót veszek, mert a kiságyra tudom csak rakni :roll:

Kkia,
őszinte részvétem :cry:

Pocok,
jósló? :roll: Máris???

Monica,
szégyen, de én nem emlékszem Linára :oops:

Ginuska,
drukk holnapra!!!

(Lencsim kedvenc időszaka továbbra is este 11-hajnal 2: konkrétan kitapossa a belső szerveimet :shock: Nem is fekszem le, mert fölösleges :roll: - tegnap hajnal 2kor úgy kifeszült a hasamban, hogy csillagokat láttam :oops: )

tillidian
 
 


Szilveeaa,
éljen a virrasztóbrigád! :mrgreen:

Barinőd cuki! :lol: Jó kis szülés lenne :wink:

na eldugulok, mert mindjárt hajnal 4, az már Pattogó ideje :mrgreen:

tillidian
 
 


Till, én még netezek egy kicsit... Én is hajnal kettőkor szoktam elvonulni - addig általában felesleges, mert csak a szopipárnával kűzdök... :roll:

Kép
szilveeaa
 
 


Szép jó reggelt!!!!

na akkor a tegnapi virrasztósok biztosan még mindíg alszanak-kivéve Téged, Pattogó: hiába alszanak el a gyerekek későn, korán reggel már kukorékolnak...Az enyém is...valamikor éjfél után aludt el és már fél 8 tájt kiabált: mamaaaaa.
én meg úgy jártam, hogy laborba akartam menni a városba, de tegnap este óta zuhogott az eső és végül lebeszéltem magamat róla. Pedig lefixáltam egy randevút a fodrász barátnőmmel is, hogy bevisz kocsival és annyira ideális lett volna az időpont is, erre... :cry: :cry: .Na mindegy, majd talán holnap, vagy jövő héten!!!
De a jó az, hogy az esővel lehült a levegő, csak még az őszi cuccainkat kellene előkotorásznom a szekrényekből.

Kkia: őszinte részvétem, nagyon nagyon sajnálom, hogy a nagyid nem érte meg a kisbaba érkezését!!! pedig már nem is kellett volna olyan sokat várnia. De odafentről látja majd, ahogyan az én anyukám is, akit már 24 éve, hogy elvesztettem. Biztosan nagyon büszke lenne az unokáira!!!!!

Jovana: én is majd szét akarok szakadni néha úgy "tágít"a kislányom belülről. a köldököm mellett balra szokott fájni nagyon-valószinüleg beékel valamit oda hosszú időre és ez fájdalmat okoz.

Zsrit: ja, tudom, hogy kevesebb már a helyük odabent, csak ezt most annyira érzem!!!!! El sem tudom képzelni milyen lehetett két babucival a pocakban!!!!!!!!!!!

Szisz: sorry, tegnap elfelejtettem válaszolni a kérdésedre: a barátnőm sajnos nem válaszolt az sms-emre, de biztosan minden rendben ment, csak nagyon elfoglalt lehet a kisbabával. (második, már van egy egy éves kislánya). Talán majd otthonról felhív, én nem akarom a telefonnal zaklatni most, ezekben a meghitt pillanatokban.

moncsi: Gratulálok én is linának a babához, bár nem hiszem, hogy most nagyon olvasgatna bennünket!!!!
Te tényleg olyan ritkán jössz...hiányoznak az esszék!!!!De gondolom, már Te is olyan türelmetlen vagy, úgy szeretnéd már látni a kisfiadat-s más már nem is nagyon foglalkoztat. (kivéve persze Char-t és a párodat!!!)

na megyek lassan, mert a kisfiam kezd hiányolni. Ja,egyébként nekünk a férjemmel ma van az 5-dik HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓNK!!! én szerettem volna ma este kettesben lenni vele, de nem tudom mi lesz belőle végülis..Sajnos nem egy romantikus tipus, vagyis az ő családjában semmit nem ünnepelnek(se szülinapot, se névnapot, semmit), szóval az ilyen események nem mondanak neki sokat. Nem hibáztatom, nem tehet róla, de azért én erőltetem a dolgot,mert szerintem nagyon fontos megemlékezni a másikról, kimutatni az egymás iránt érzett szeretetünket.

Sok puszi mindenkinek, szép napot!!!!

Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Szépjóreggelt!

till: 4 az én időm? Bár valóban.. 4:15-kor mentem pisilni.. :lol: :lol: Aztán a nagylányom ágyában aludtam tovább, mertkiszorultam a nagyágyról.. :P :lol:

A szopis melltartót apával magunk között csak szadomazo melltartónak hívjuk. :roll: :lol: :lol: :lol: Bár én megszoptatom a babámat sima melltartóban is. :lol: Szerintem van egy csomó dolog ami praktikus bár de sztem felesleges. :D

szilveeaa: Na legyőzted a szopipárnát? :mrgreen: :mrgreen: Nálunk múltkor apus aludt be a szopipárnámat ölelgetve. :D Azt mondta kényelmes volt nagyon, csak hangos. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Jó reggelt!

Szopipárna, nekem is van, azzal alszom én is, igaz éjjel néha arra leszek figyelmes apácska azt öleli de keményen, és úgy kell kihúzkodni a kezei közül :) A pisi nekem is probléma, sokat járok éjjel :(
Szoptatós melltartó, nekem is van, hát igen katonai sátornak is mondhatnánk :)
Na én visszabújok alukálni, ma apácska korán ment dolgozni.

Üdv.
Aisha
aisha
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: