Egyébként rólunk: hétfőn voltam dokinál. Azon nagyon meglepődtem, hogy igencsak rövidkére sikerült a vizsgálat, bevallom őszintén, hogy kicsit többre számítottam.
Kb egy perc volt a bevezető beszélgetés, öltözéssel együtt fél perc a méhszájvizsgálat (ok, ebből ennyi elég), majd talán másfél perc az uh azzal együtt, hogy a doki kiment zseléért, majd a végén még egyszer a recepcióshoz.
Kicsit én úgy éreztem magam, mint amikor áthajtok a McDrive-on, Feri meg is említette, hogy elég lett volna vészvillogóval parkolni a bejárat előtt, aztán csak felszaladni.
De a lényeg, hogy a méhszáj zárt, a lepény még mindig mellső fali, semmi mást nem tudtunk meg, a nemét nem tudta megnézni, sem súlybecslés, sem más méregetés nem volt.
Félre ne értsetek, elhiszem, hogy jó orvos, az asszisztense tényleg tündér volt.
Feri szerint ott csesztem el, hogy mondtam két mondat után, hogy külföldön élünk és csak megnézetni szeretném magam, és egyébként ott szülök, mert Feri úgy látta, hogy addig sokkal nagyobb volt a lelkesedés irántam, amíg kilátásban volt, hogy állandó páciens leszek. Hát, nemtom.
Magzatmozgás: nekem nagyrészt még mindig csak belső motoszka van. Ezt már furcsállom, de ma reggel rákerestem a mellső fali lepényre és azt olvastam több helyen, hogy elképzelhető, hogy jó sokáig még nem lesz kívülről érezhető, látható mozgás, mert a placenta elég sokat tompíthat.
Ez van.
Van itt még valakinek mellső fali méhlepénye?
Jah, egyébként tegnap reggelre annyi külső mozgás volt, hogy a hátamon fekve ébredtem, lenéztem a hasamra és teljesen asszimetrikus, bal oldali pocim volt, ott volt egy pukli, tőle jobbra a lapos has. Egy perc mulva a pukli középre vándorolt és egyenletesen elterül.