Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska!
Na majd meglátjuk,legközelebb mit mondanak!
De ugye jól emlékszem,hogy te császáros leszel biztosan?
Akkor meg nagy jelentősége nincs,csak izgi,na és persze várja ki az idejét! :)

phpBB: Kép
belluska

igen, én tutira császárral szülök. Azért jó lenne tudni, hogy mekkora Bence, már csak ézért is, hogy tudjam, mekkora ruhát vigyek be magammal a kicsinek.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
miért leszel mindenképpen császáros? :roll: :?:

Belluska!
jelentkezem :) vagyis csörizek :lol:
dezsina

Dezsi!
a szemem miatt. Nagyon rossz állapotban van. Félő, hogy az erőlkődéstől leválna a retinám. Amúgy -6.75 és -7.25 a szeme. De a szemfenekem van igazából nagyon rossz állapotban.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Nekem nem kellett bevinnem rucit és gyönyörűen fel volt öltöztetve mindig mindkettő!De tényleg!Vagy most már vinni kell rucit is?
Nekem mindketten 4kg felett születtek,de nagy volt rájuk még így is picit az 56-os ruci!Féltem,hogy nem lesz jó rájuk,de ettől nem kell tartani.De hamar nőttük aztán a ruhákat persze! :)

Dezsike!
Oké,megbeszéltük!

belluska

Zsuzska!
Biztos írtam már,de bennem nem maradt rossz emlék a császármetszés!Pedig természetesen akartam szülni,és ráadásul nagyon hamar fel is épültem,sőt én segítettem a simán szült kismamiknak! :)
Nyilván ez neked is a legjobb döntés,nehogy baj legyen!

belluska

Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
1. a párna pocak alá- és derék megtámasztására
2. szülés után ezen ülve a seb nem nyomódik
3. szopiztatni a Babucit
4. hasaltatni a Babucit, amikor még nem tudja tartani rendesen a fejét (utána is-amikor már tudja)
5. amikor már majdnem ül a baba, a közepébe ültetve megtámasztja őt.

A párna levehető, húzózáras huzattal készül. A szivaccsal töltött párna „baleset” esetén forgódobos mosógépben mosható. Tartalékhuzat választott anyagból rendelhető.

A képen látható párna „M” méretű, „XL” változatban is készül.

Készülőben a „csúcs” párna, amelyet ikrek szopiztatásához ajánlok.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálfogó kendő nyakba „szerelhető”– kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból
-alul (is) nyitható meleg hálózsák

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

E-mail: marikogold@citromail.hu

Kép

Kép

MarikoGold
marikogold

Jó reggelt csajszikák!

Szép napot mindenkinek! :P

belluska

Sziasztok !

Dezsina, szépek az eredményeid ! :) Én szorítok ezerrel +++++++++++++++

Köszönöm Mindenkinek a mézes tanácsokat :lol:

Szép napot ! :D
wepe

Zsuzska, azt akartam Tőled kérdezni, hogy fogászati szűrésen mi volt, hogy volt ? Sztk-ban voltál ?
Én magán orvoshoz szoktam járni, de ott nem biztos, hogy tudják igazolni, mert valami OEP-pes szerződés kell - állítólag. És most nem is szeretném, ha most nekiállna töméseket cserélni, mert panaszom meg nincs. Ezért vacilálok :roll:
wepe

sziasztok!

Wepe!
köszi :)

Zsuzska!
így már értem! :wink:

Belluska!
neked is szép napot! :D :wink:
dezsina

Belluska!
Nem, nem kell rucit vinni, még mindig az ottanit viselik majd. Én a haza hozósra gondoltam. Apa hülyét kapna, ha neki kéne össze rakni!!!!

Wepe!
Én SzTK-s rendelésre járok, ott találtam egy tündéri doki bácsit. Ott kaptam igazolást, hogy megjelentem. És tömött is egyet. Még menni szeretnék egy ucccsó ellenőrzésre a jövő héten.

Dezsi!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe!
Szerintem a magán orvosodhoz menjél!Én oda mennék,ezt nehogy Zsuzska magadra vedd,mert vannak rendes orvosok az sztk-ban is!De ha van megszokott orvosod ahhoz menjél!Én magánrendelőben dolgoztam,de mindig igazoltuk az ottlétet a kismamiknak!

Zsuzska!
Így van, még menjél el egy megnézésre!Sokáig nem lesz rá időd,magamból indulok ki(sok mindenre lesz,de erre nem egy darabig az tuti)! :) :wink: Jobb dolgod lesz,BABÁZNI!!!!!! :P

belluska

Sziasztok!

Megvan a cikk! 8) Bevallom, másra számítottam: arra, hogy egy jó hosszú interjú lesz Sipos doktorral, és sok-sok szuper babás stb. kép - ehhez képest ez gyakorlatilag "csak" egy olvasói levél. Ami persze így is szuper, de többet vártam, mert megérdemelné... :D

Holnap beszkennelem, s elküldöm mindenkinek, aki szeretné. Arra emlékszem, hogy Belluska, Dezsina, Kata és Ladiva kértétek. De ha van más is, jelezzétek! :wink:
hbzs

Hbzs!
Szuper!Megköszönöm neked ha elküldöd!
Azért kíváncsi vagyok rá! :)
Puszi!

belluska

Sziasztok!
Mi most jöttünk meg a dokitól. Kiakadt a dagi lábamtól. Eredményeimnek nagyon örült. MEgvizsgált, méhszájam áll, mint a cövek, na ezen nagyon meglepődött, úgyhogy már csak egy hétig szedem a Magne B6-ot. Lepény mellső falon tapad, ami majd nehezíti a császárt. Holnap telefonálnom kell CTG-re és uhu-ra, és lesz flowmetria is. Lepény nem leszesedik, nagyon jó állapotban van, viszont azt mondja, hogy a magzatvizem mintha kevesebb lenne, mint két hete volt. Jövő héten kedden megyünk vissza megint. ÉS azt mondta, hogy akkor meg is beszéáljük a befekvésemet. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy két hét múlva befektet. Vagy már a jövő héten. Igyekszem tolni, de ha tényleg kevesebb a vizem, akkor nincs mese. És akkor viszem magammal a laptopomat is. apa rendelt ilyen láncot a géphez, hogy az ágyhoz tudjam kötni. És lesz netem a telcsimről. De majd jövő héten kiderrül minden.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
Dehogy sértődöm meg.... jártam én magánrendelésre is, de valahogy nekem nem jött be. Viszont ez a dokibácsi nagyon jó fej.

Hbzs!
Légy szíves nekem is leküldeni a cikket!!! Köszönöm szépen!!!
kuzsanna@gmail.com

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Szuper,hogy minden rendben veletek!Persze ha be kell feküdni akkor muszáj,mert kettőtök érdekében történik!De reméljük minél később kell!Én a flowmetriás vizsgálattól mindig úgy megnyugodtam!Sokan utáltak a ctg-re is járni,de engem megnyugtatott az is!
Szerencsés voltam a méhlepénnyel is,mert mindkettőnél a hátsó falon(legjobb helyen) tapadt!De ebből nem lesz probléma biztosan!Amúgy is szuper a doki bácsid,vigyázni fog rátok! :)
Reméljük tudsz majd írni nekünk a kórházból,de ha nem majd én biztosan sms-ezek veled,mint a Balcsiról! :lol: :wink:
Pocak simi!Éjszaka bírsz még aludni Zsuzskám????Puszi!

belluska

Jó reggelt!

Zsuzska,
örülök, hogy rendben vagytok! Ha be kell feküdni, akkor be kell. Inkább legyél felügyelet alatt. Ott legalább kénytelen leszel pihenni, mert ahogy elnézem otthon nem igazán tudsz :wink:

Hbzs,
szuper, ügyi vagy, hogy megszerezted :lol:

Dezsina,
sok szép tüszős eredménnyel gyere :wink: :lol:

Tücsike,
te most hogy is állsz? Te is mész ma uh-ra, ugye? Neked is óriás drukkok mennek.

i.kata

Jó reggelt!

Írjátok meg, legyetek szívesek priviben az e-mail címeteket, akik kértétek a Nők Lapjás cikket, mert itt, a munkahelyemen se a magán levelezésemet, se az iwiw-et nem tudom megnyitni, így csak Zsuzska címét tudom. Aki nem tudja megírni ma napközben, annak este otthonról fogom küldeni (ott már össze tudom szedni a címeiteket :wink: 8) ).

Dezsi, Tücsi és Kata!
Nagyon drukkolok mindnyájatoknak, hogy végre szuper eredményes legyen ez a hónapotok! :D

Zsuzska!
Örülök nagyon, hogy minden rendben az eredményeiddel! Te már nagyon a finisben vagy! Sajnálom, hogy úgy néz ki, hamarabb be kell majd feküdnöd a kórházba, de ott legalább mindig szem előtt leszel, s végre pihenni is tudsz. :D Örülök, hogy megoldódik a netezésed is bentről. Vicces lesz, amikor hosszú láncon lógó laptopodról fogsz "beszélgetni" velünk! Azt megnézném! :lol: :lol: :lol: Nem is tudom elképzelni, hogy lesz rögzítve a laptopodhoz... :wink:

Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Hbzs,
én már el is küldtem a címemet. Köszi, hogy megoldod a csapat cikkhiányát :lol:

i.kata

Jó reggelt mindenkinek!

Én már csináltam reggelit, megreggiliztünk apával, ő már dódozik, én meg elpakoltam, bejelentkeztem CTG-ra.... jövő kedd 13 órára már kaptam is időpontot.
Ma mennem kell körzetishez táppénzes papírért, meg vizelethez beutalót kérnem, aztán megyek melóhelyre papírt leadni. Haza felé bolt és cipész. Aztán pihi a nap hátra lévő részében.
Aztán mennem kell holnap is, meg hétfőn, kedden is. Kissé fárasztó lett ez a hét is.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bellsukám!
Szerencsére nagyon jólalszom éjszaka, bár egyre többszür kell felkelnem pipilni. De utána egyből elalszom mindig.
Nagyon vacillálok még mindig, hogy bevigyem-e a laptopomat. Lehet, hogy azt csinálom, hogy beviszem, és ha olyan az összetétel, akkor majd haza küldöm apával.

Kata!
Hát igen.... apa azt hitte, hogy hülyéskedek a nem főzéssel. Reggel megint próbálkozott. Jött a konyhába, hogy akkor most vennie kell magának kaját???? Mondom igen, mert nem tudok már nagyobb dolgokat főzni..... szóval rendelni fogunk majd valahonnan. Láttátok volna az arcát!!!!!!

Hbzs!
Hát majd lefényképezem, hogy fog kinézni. Elég érdekes lesz, az biztos!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megyek fürdeni, vár a dottore!!!! Majd jövök!!!

puszi mindenkinek és pocisimi!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
Elküldtem,köszönöm előre is! :P
Szomszédok úgy tűnik nem olvasnak nők Lapját! :roll: :lol:

Zsuzskám!
Én amikor a terhes pathológián feküdtem egy napot mindkettőnél akkor egész jó volt a társaság,de vigyél mindent magaddal a wc-re ha nem olyanok a körülmények! :lol: :roll:
Örülök,hogy az éjszakai alvás viszonylag jól megy!
Én annyira nem bírtam a végén már aludni gyomorégéstől,pisiléstől,nagy pocitól...,hogy elég kimerültem mentem szülni,főleg Barnuskámmal!De csajok,olyan rossz volt Katánkat itthon hagynom arra a pár napra,a gondolatom csak otthon járt...
:(

Kata,Dezsi,Tücsi!
Szurok hegyek nektek!Drukk,drukk,drukk...!!!!!! :P :wink:

Spontánkodóknak is szorítok ezerrel!

Szép napot csajok! :P

belluska

Hbzs,
köszi, már el is olvastam.
Tényleg nagyon megható kis levél. :oops: Amúgy én is hosszabbra számítottam.

i.kata

Hbzs!
Nem vagyok csalódott!!!!Nagyon meghatott a cikk,még könnyeztem is! :oops:
Köszönöm szépen! :P Tudom,hogy igazán jó ember Sipos doktor!Ez a lényeg és jó ilyen cikket olvasni!Hát meghatódtam,ez van! :oops: És milyen szép az a kislány! :D

belluska

Hát, Zsuzska, nem semmi, hogy mennyi helyre kell menned még mindig! Egyrészt azt mondják a kismamiknak, hogy pihenjenek sokat, másrészt meg küldözgetik össze-vissza őket, hogy minden napra jusson nekik valami... :? S hogy közlekedsz? Kocsival??? - Gondolom, a kormány mögé még, ha akarnál se tudnál beülni, nem? Akkor meg BKV-val?????? Az viszont rettenetes lehet ekkora pocakkal! :? Vagy netán van "sofőröd"? :wink: :lol:
Nálunk az a jó, hogy apósom már nyugdíjas, és nagyon szeret vezetni - így ő a család sofőrje, mindenkit ő visz mindenhova. Engem is sokszor vitt már az intézetbe! 8) (Persze nem jön be, hanem kint megvár a kocsiban! :lol: ) Én tudok vezetni, de nem vezetek túl gyakran, így izgulok, amikor a kormány mögé ülök. Ezért "élesben" (így inszemeknél) nem szoktam vezetni, hanem igénybe veszem apósomat, máskor meg inkább elmegyek BKV-val...
hbzs

Belluska!
A levél íróját nem ismered? Kb. egy idős lehet a kislány a ti Barnusotokkal! Lehet, hogy egy időben jártatok terhesgondozásra Sipos dokihoz! :wink:
hbzs

Drága Lányok, én csak pénteken megyek UH-ra, de azért köszönöm a drukkokat!!!

Dezsike, nyah mi volt a tüsző kukucson??

Puszi mindenkinek!
Vendég

Tücsi,
akkor pénteken találkozunk :wink:

i.kata

Tücsi, Kata, nagy drukkok a péntek UH-hoz!

Dezsi, te pedig csak szépen érleld a tüszőcskéidet, aztán hipp-hopp, már is leszívás lesz.

Zsuzska, el sem hiszem, hogy már mindjárt itt az idő és megláthatod(juk) a kis babódat! De azért még jól kijárkálod magad, míg eljön ez az idő. Azért reméljük, hogy minél tovább tudjátok húzni a befekvést.

Hbzs, küldöm priviben az e-mail címemet.
Vendég

Kata, hányra mész? Én félnyolc előtt szoktam odaérni (a párom félnyolcra jár dolgozni és útközben bedob engem az intézetbe)

Köszönöm még1x, hogy drukkoltok nekem is! :)
Vendég

Sziasztok !

Zsuzska, köszi az infót !
Szuper, hogy jók az eredményeid, a magzat vizet leszámítva, de reméljük, hogy minden rendben lesz !!! Már jó lesz érted izgulni, és drukkolni! :) :D Aztán délután tessék sokat pihenni !!!

Dezsina, nagyon kíváncsi vagyok !!!!

Kata, Házitücsök ! Hajrá péntek !!!! :D :D :D :D

Hbzs, Te jövő hónapban kezdesz ?

Gabó, rég voltál ! Merre jársz ?

És persze Mindenkinek szép napot! :)
wepe

Hbzs!
Hát képzeld,megnéztem az iwiwen a kislány anyukáját(remélem ha véletlenül olvas minket nem haragszik meg érte) és tuti,hogy találkoztunk,sőt a párjával beszélgettünk is a folyosón ctg. közben!Legalább is úgy rémlik,főleg,hogy emlékszem a Pestre utazásos történetre!Ismerősek mindketten párjával és nagyon örülök,hogy ilyen gyönyörű,egészséges kislányuk született!
Lehet,hogy olvasnak is bennünket(talán),akkor sok boldogságot,örömöt,egészséget nekik a pici lányhoz!

belluska

sziasztok!

csak gyorsan dolgoztam még mielött írtam volna, olyan lassan tudom behozni ezt a 2 órás késést, amit az UH miatt elkövetek :)

Hbzs!
küldöm az emailem priviben! :) és előre is köszönöm!!!

szóval péneken UH! :) Kata! Tücsi! Hármasrandi, mert én is jövök!!!! :P és fél 8 elött ott leszek! Muszáj sietnem, mert nem akarok annyit lógni a dolgozóból! 8)

Tehát:
jobb oldalon 4 db 10-12mm-ek és nem akarnak nagyon nőni :( a jobb oldali petefészkem nem éppen az aktiv oldalát mutatja :cry: A bal oldalon 5db 14-15mm-ek :) . Még szúrok tovább! Kiváltottam Kata aranyárú szuriját :twisted: Mnyh. 10mm :D ennenk örülök nagyon, mert csak nőni fog :!: (remélem)
pénteken Uh és további szurikák
hétfőn punkció :D
dezsina

Wepe!
Nem tudom, mikor kezdek - még előtte van a következő UH, ami alapján kiderül, hogy most mi a helyzet a petefészkeimmel. :? (De amikor kezdek, én még akkor sem lombikot, hanem a 6. inszemet kezdem...) Köszi az érdeklődést! 8)

Belluska!
Na, ugye, jól gondoltam! :wink: Egyébként azt nagyon sajnáltam, hogy igazából nem sok minden derült ki róluk a levélben. Azt sem tudni, hogy jártak-e az intézetünkben, hiszen a Forgács név nincs is megemlítve. Lombikosok voltak? Vagy inszemeztek? És hanyadik sikerült? Persze lehet, hogy ezek csak nekünk érdekesek, míg az átlag embernek - akinek akkor lesz gyereke, amikor ő akarja - nem. (S mellé nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy ők a megjelent változat többszörösét írták, csak jól meghúzták a levelüket... :cry: )
hbzs

visszaolvasás.....

Wepe!
köszi az érdeklődést!!!

Hbzs!
akkor privi ment! egyszerre írtunk! :)

Tücsi!
drukkhegyek Neked péntekre! Remélem rengeteg lesz! :)

Ladiva!
köszi a drukkokat!!! :)

Belluska!
:)
dezsina

Dezsina!
Drukkolok nagyon a pénteki UH-ra! Az az aranyárú szuri azt tudja, hogy felhozza az összes tüsződet azonos méretűre? - Mintha valami ilyesmiről is olvastam volna a Belluska-féle könyvben... :D
hbzs

Hbzs!
Hát BKV-zom. Szerencsáre csak pár megállót kell mennem, de az is épp elég. Pláne, ha tele van a busz. Sajnos apa ma reggel is elment már 7.45-kor és nem rlgen hívott, hogy majd valamikor kilenc körül fog haza esni. Egynlőre örülök annak, hogy jövő héten el tud majd vinni CTG-re. Meg majd uhu-ra. Meg terhsegondozásra is. Sajna vezetni nem tudok, mert félek. Anno el kezdtem tanulni, de annyira ideges voltam és féltem, hogy nem volt értelme folytatni.

Tücsi, Kata, Dezsi!
Hajrá péntek!!!!

Ladiva!
Én is nagyon bízom benne, hoy még két hétig el tudom húzni a befekvést.

Dezsi!
Hajrá petikék és mnyh!!!!!
Kitartást a szurikhoz!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
Köszönöm a cikket :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
köszi!
hát remélem az aranyáru tényleg felhozza őket! :? nem tudok semmit erről a szuriról!
tud valaki infót: orgalutran (vagy ilyesmi) :roll:
és nagyon várom a cikket!

Zsuzska!
köszi! :)
dezsina

Dezsina!
Még nem kaptad meg a cikket???? :? Még 1-kor elküldtem!!! :roll:
hbzs

Hbzs!
Hát igen,ez a cikkből nem derült ki,de a lényeg a sikerük,olyan fantasztikus érzés lehetett nekik ennyi év után!

Dezsike!
Szuperek az eredmények és a nyh. fantasztikus és így van csak még jobb lesz!Nagyon szurkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá hétfő!!!!!!!!! :wink:

Na tessék,milyen jó lesz csajok,találkoztok ismét az intézetben!
Puszi nektek! :P

belluska

Tücsi, Dezsina,
ha 7.30-ra menetk, akkor kénytelen leszek én is addigra menni, hogy tovább élvezhessem a társaságotokat :lol:

Dezsina,
nagyon ügyi vagy, szépen nőnek a gyerekek :lol: Majd belehúz mindkét oldal, ne aggódj. Aranyárú szuriból hányat kellett kiváltanod? Annak egy 10-es darabja, ugye? Nekem abból maradt egy, amit ott megvett tőlem egy másik csajszi.

i.kata

Dezsina,
ezt egy másik fórumon olvastam:
[quote]H írta:a már egy bizonyos szintet elértek a tüszőméretek illetve a hormonszintek, akkor az eddigi szuri (Gonal-F) mellé írnak fel egy másikat (általában Cetrotide vagy Orgalutran). Ezt is szintén hasba kell bökni. Erre azért van szükség, hogy nehogy idő előtt megrepedjenek a tüszők, és kiszabaduljanak a petesejtek.

Szerintem ez a gyógyszer azt tudhatja, hogy visszafogja az érett állapothoz közeli tüszőket, de hözben hagyja hatni a stimus szereket a még éretlen tüszők miatt is. Ez egy okos szuri lehet :lol: :wink:

i.kata

Kata!
:D
köszi az infót!!!! :) ja, és 3db-ot vettem 8)
és 7:30!!!! :P

Belluska!
igen-igen! nagyon igyekszem! :)
dezsina

Dezsina,
jó utón halasz, nekem is 3 volt, de csak kettőt kellett elhasználnom :wink:

i.kata

De jó,hogy van ilyen szuri!
Fejlődik az orvostudomány! :lol: Reméljük beválik Dezsinél is!

belluska

Dezsina, Kata tényleg jól hangzik ennek a szurinak a hatása! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen is létezik :oops: :)
Dezsina, hajrá petikék ! :D
Már várom a pénteket Lányok, hogy gyertek a jó eredményekkel ! :) :) :)
wepe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?