Új privát üzeneted érkezett!

Erika: a miénk semmivel sem kevésbé hatékony, mint a porszívós.
Nekünk ez a modell van: http://www.vatera.hu/pesztonka_elektrom ... 62947.html de még korábbi, nincs rajta kapcsoló, ki-be kell dugdosni.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Van már aki használta a Vibrucol kúpot (homeos fogzásra) Tapasztalatok?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Ercsi! MI használjuk, alvás előtt szoktam adni, nekünk úgy érzem segített.
B.

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 

 
 

Barti: túrógombócot főzöl? Azt én is nagyon szeretem........

Én szombat óta újra fogyókúrába kezdtem a legutóbbitól híztam 2 kilót :lol: . Most mindenesetre nagyon elszánt vagyok...(mondjuk szombaton kezdtem és még csak kedd van szóval így nem nehéz elszántnak lenni). Így túrógombóc szóba sem jön........más sem nagyon.......
ÚGy szeretnék szép karcsú lenni.... :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
peni
 
 


Sziasztok!

Gyönyörűek a babák!!!


Én is jelen,csak vasárnap Martin lett beteg,tiszta nátha volt,tegnap óta én vagyok torokfájós stb...Szóval,c@r...


Megvolt a keresztelő,szép volt egy kép elöljáróban,majd hozok többet is!

Gyerekem véleménye a keresztelőről... :lol:

Kép

És egy nagy zabálás,keresztelő után:

Kép

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Csöre! enni???? olyan, mint a feneketlen kút! csak nyeli a kaját...csak nyeli....megevett egy nagy adag céklát. Fincsi édes volt, csak úgy natúran rizspehellyel.

Lucus! sajnálom anyudat. de azért neki is legyen ma Boldog Névnapja.

Peni! hajrá fogyókúra! Egyébként sok fogyókúrázó, főleg azok akik megvonásásos fogyókúrába kezdenek (magyarán nem esznek) hízni szoktak mert a szervezetük válaszlépésként elkezd raktározni felkészülve az ínséges időkre. Lehet nálad is beindult volna a fogyás kis idő múlva csak először át kell állítani a szervezetet..

Fáj a hasam:( az egész alhasam...de miért???? puffad és feszül és kellemetlen, mint mikor megjön. PEdig az még odébb van.
katuska79
 
 


Kata! de jó ez a kép! :lol: :lol: :lol: és miyle szép a keresztlevele MArtinnak! Máténak csak egy egyszerű írógéppel nyomtatott fecni egy képeslapra ragasztva.
katuska79
 
 


Katuska: szombaton én keresztanyáskodtam,ott is egy kis fehér lapot kaptak mindösszesen...meg egy gyertyás kis 'ruhát',mint keresztelői emlék...Azt mi nem kaptunk.

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Sziasztok

Kisbogacs
Nem olvastam amit írtál, de eddig mindig megkapta a védőoltást influenza ellen.

A Joel tegnap este végre jól aludt, este 1/2 9-től reggel 5-ig, kapott tápszert és 3/4 8-ig aludt.
Még folyik neki az orra, egy nagyot tüsszent és akkor kijön neki a váladék az orrából, és aranyosan hagyja, hogy megtöröljem az orrát, nagyon aranyos.
Nagyon melegem van megint, egyfolytában folyik rólam a víz.
Ma tejfölös gomba pörit csináltam ebédre. A Joel nem semmi csemete, a párom eszik valamit rögtön ki akarja venni a kezéből, muszáj adni neki belőle kóstolót, mert addig nyafog amíg nem adunk neki. Ma pl. ettem banánt és abból is úgy kellett adnom, hogy "harapjon" belőle.
A nagyobbik fiamnak, megpróbálnak elintézni egy ösztöndíjat, remélem sikerülni fog, mert az végig kíséri őt még a tovább tanulásban is.

manocskak
 
 


Kata, ez a kispasi napról napra gyönyörűbb! :) :) :) Várjuk a képeket a szertartásról is!

Ágnes napról napra anyásabb. Semmire nem érek rá, de úgy élvezem, hihetetlen milyen szeretetmegnyilvánulásai vannak! Állandóan bújik, ölel, puszit ad, háttámlának használ, fogja a kezem... olvadok...

Ti hogy bírjátok a hétköznapokat szepara-para mellett?

Sajnálom hogy ennyi mindenki taknyos lett :( Jobbulást minden babának-mamának!

Babaülés: mi még mindig hordozóban nyomulunk...

Tali: talán a jövőhetit már bevállaljuk mi is, ha nem pénteken lesz.

Peni, hajrá fogyókúra! Én is ledobtam az elmúlt hónapban egy egész kilót... nem sok, de úgy örülök neki :)
kisbogacs
 
 


Barti: ki kell pattintani a tokból? De hát azzal illeszkedik stabilan a háttámlához. :roll: Most így szinte teljesen ül a gyerek benne, csak ő még végigalussza az út 80%-át. Na, majd rámozdítom a férjem, aztán, ha nem megy, telefonos segítséget kérek.

Amúgy nekünk ez van:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Kata: nagyon csini volt a fiad!

krisz78
 
 


Gyerekülés: mi is hordozóban nyomjuk.....simán jó még neki. Nekünk van gyerekülés, Somáé volt, úgyhogy nekünk nem kell venni. Fent figyel a padláson egy römer ülés...majd felmászom érte este, belepróbálom a gyereket.
Zétény jól elfér a hordozóban ...8,6 kg és 73 cm szóval nem egy "nagydarab", Soma után egészen pöttömke :) :) .

KépKép
peni
 
 


Peni: Ádám sem nagydarab, de neki már kényelmetlen volt. Azért, ha bevásárolni megyek, viszem a hordozót, mert a bevásárlókocsiba nem ültetem bele.

Kriszti: pl. ha főzök, ott molyol a konyhában, ha teregetek, akkor az erkélyen, ha takarítok, akkor a látóteremben. Fél órát remekül elvan magában is, akkor sűrűn ránézek. Nálunk az étkező-nappali egybenyitott, + a konyha is. Szóval lát, hall, ha házimunkázok. Meg kimászik utánam. :D

krisz78
 
 


Krisz! POnt ilyen a miénk is, még a színe is egyezik. :D
Szerintem sem logikus, hogy emelgesd a tokból az ülést, de megszereltük, szétszedtük és láttuk, hogy azért nem mozdul, mert a bütyök, ami tartja a talpat, az gátolja a hátrahajtást...
Na ezt jólmegaszontam. :)

Peni! Én is fogyózom, rólam két kiló ment le, két hét alatt, de a túrógombi belefér, én szénhidrátdiétát tartok, napi 160 ch mehet csak és semmi cukor. A túrógombiba nem kell cukor, a tejfelbe tettem édesítőt. :)

Na megyek, lenyomom tökit aludni, épp a papucsom eszi... furi izlése van, na... :S

B.

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


[quote]p írta:l. ha főzök, ott molyol a konyhában, ha teregetek, akkor az erkélyen, ha takarítok, akkor a látóteremben.
Nálunk ez azt jelenti, hogy utánam mászik, mellém áll és el nem ereszti a lábam :D Amíg nem kell lépnem OK, utána borulásveszély és hiszti... Ágnesnek kevés ha egy helyiségben vagyunk, neki állandó érintés kell.
[quote]F írta:él órát remekül elvan magában is
Ilyenről pedig nem is álmodom :roll:

Barti, Ágim is rajong a papucsokért :)
kisbogacs
 
 


Barti: akkor megnézzük mi is azt a bütyköt.

Kriszti: Ádám még nem áll, csak kúszik, mászik, így mindig akad felfedeznivalója nagyobb veszély nélkül. Ha belemerül valamibe (pl. üdítős flakonok rágása és dobálása, papucsevés stb), akkor se lát se hall. Szerintem azt is elfelejti ilyenkor, hogy van anyja.
És, ha játékokat adsz Áginak egy nagy dobozba? Nálunk az a legjobb szórakozás, hogy kipakol, és közben külvilág kikapcs.

krisz78
 
 


Krisz, nálunk a sok zörgő játék a kislavórban a menő, de csak ha ott ülök mellette. Fél kézzel engem fog, a másikkal játszik. Vagy ha két kézzel akar játszani, akkor nekem háttal ül, hogy nekem dönthesse a hátát. Vagy velem szemben, hogy a lába hozzám érjen, néha közben előrehajol, és rajtam támasztja a buksiját. Nagyon sokáig kell egyhelyben vele lennem, hogy érezzen annyi biztonságot, hogy legalább fél métert arrébb menjen és ne érjen hozzám. S ilyenkor ha én is mozdulok, mennék a dolgomra, akkor megint kétségbeesetten szalad utánam, és jön a lábfogással ácsorgás.

Katuska, épp törlöm a könnyeim a blogod felett, olyan jót bőgtem a Mátés bejegyzéseden...
kisbogacs
 
 


A kézi orrszívót én nem ajánlom senkinek,vettem,de nem ér semmit!!!

Majd lefotózom a falvédőt. :D

Kata mesélj milyen volt a keresztelő?Martin nagyon csini volt,kis bealvós!!! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek,Zéti már felhúzza magát 4kézláb pozícióba!!! :wink: majd csak elindulunk mi is!!! :wink: :lol:

peni fogyihoz sok sikert!!! :D már csak én fogok úgy kinézni mint egy mamut!!! :cry: :cry: :cry:

a hordozóból Zétinek kb. 10cm-t kilógott a lába,alig tudtuk már becsatolni,kabátban már nem férne bele,ezért vettük meg az autósülést!!!

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Kata: nagyon édes Martin :) mit adtál neki enni, hogy ennyire gyanakodva néz? :lol: :lol: :lol:

Kriszti: én nem érzem a klasszikus szepara-parát nálunk :) vicces, hogy egy napon születtek a lányaink, és mennyire más egyéniségek :D Enyém Saci nem egy bújós példány, csak akkor bújik, ha éhes/álmos/beveri magát/ stb... persze azért kell neki, hogy látótávolságban legyek, de az érintés csak néha. Azért lábfogós ácsorgás nálunk is van, főleg főzés közben...

Hordozó: nekünk is jó még bőségesen... messze még a 8 kiló is :D Korábban azt hittem, nem húzzuk ki ideág, dehát Saci lányom nem egy nagy baba :D

Peni: hajrá fogyi :D

Katus: irigy... enyém Saci max 20 ml-et evett :? persze lehet, hogy éppen ennyi kellett neki ahhoz, hogy tele legyen, hát, ez van :) sem nem éhes, sem nem szomjas (ha az lenne, akkor rángatná a pólómat és cicit rendelne).

Gratula Zétinek a négykézlábhoz!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


concorde Ultimax - nekünk jó a gyári beállítása, kicsit fekvő pozíció, a muksó azt mondta lehet állítani, de ha hátrafelé van bekötve akkor nem lehet menet közben csak előtte. De még nem próbáltuk, most az övet kell egyel feljebb tenni, mert már a válla alatt van.

Zétinek gratula négykézlábhoz!!

Hú Kriszti Jó anyás lányod van!!! :lol: :lol:

Nálunk változó - van hogy elvan fél órát vmivel van hogy nincs. Ha ott vagyok mellette, egy légtérben akár egy órát is elvan, de nem kell, hogy hozzám érjen. Van egy babatornázója, azt még mindig szereti! Ja és ha barangolhatna a lakásban egyedül akkor szerintem el lenne, de azt meg nem tudom hagyni, még nem minden szoba bababiztos!
Ja és ha szól a Halász Judit akkor is tök jól elmolyol, de nem rakom be mindennap.

Kata - akkor Dévénynél végül nem voltatok??

Kép

Kép
lucus16
 
 


Kriszti! de aranyos vagy . Olyan jó volt nekem is felidézni, annyira szép volt az egész.

Ágnes pedig ilyen.Szerintem tök jó! Annak idején úgy vágytam rá, hogy a fiam kicsit legyen már anyásabb... Vannak gyerekek aki azonnal mennek minden irányba, nem anyásak. Mátét ilyen idősen vittem játszóházba és azonnal lelépett mellőlem, ment felfedezni az idegen helyen is. Petra is eljátszik egyedül, néha megnézi ott vagyok-e még ahol hagyott, kicsit odajön aztán megy újra osonni:)Egész nap szabadon bóklászik, próbál követni. Most épp a szobában játszanak és hallom ahogy Máté visít, hogy: Epiiiii! csend legyen! (közben meg szegény lány csak sikongat és Máté hangoskodik) Kezdi már Petra is a visszavágót, ha elveszi Máté a játékot akkor egyből tombol Ő is, visít. . HA egymás mellett vannak akkor tuti, hogy rugdossák egymást....de egyik sem mennem ám arrébb! Meg kiabálnak egymással. A kis boszorkának nyílik a csipája.
katuska79
 
 


Z-Krisz: egyrészt nem nézel ki úgy mint egy mamut másrészt (és itt jön egy kis képzavar) én is úgy nézek ki :lol: :lol: :lol: :lol: szóval magányos mamutosodásról nincsen szó :lol: :lol: .

Barti tök ügyes vagy. AZ a baj hogy én iszonyú türelmetlen vagyok. Én olyan diétát szeretnék amivel heti 5 kilót lehet fogyni :oops: :oops: , tudom, hogy visszajön meg nem egészséges meg blabla dehát olyan lüke vagyok...... :oops: :oops: :oops: :oops:
Jaaaaaaaa és ahogy nem eszem mindig a kaján jár az agyam. Ha nem eszem cukrot úgy érzem ölni tudnék egy kis csokiért....ha nem eszem lisztet, akkor kenyérért adnám oda a fél karomat.......tiszta hülye vagyok.

KépKép
peni
 
 


Csöre! mondtam is ma a védőnőnek miylen sokat eszik! vacsorára is bevág egy adag főzeléket, aztán egy üveg tápszert+cicit és ma is felkelt éjfélkor és a 210ml tápszer után még nyafogott kajáért...és alig hízik valahova...
katuska79
 
 


Este jövök bővebben.
Nem olvastam vissza, csak képet láttam.
Gyönyörű Martin!

Akinek adjak címet, írjon privit légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska, amennyire kényelmetlen hogy nem haladok, legalább annyira élvezem a bújásait én is :) sőőőőőőt :D :D :D

Lucus, beszéltem sógórnőmmel (náluk ekcémás a kislány), be tudnál nekünk akkor szerezni két doboz Halicart? Nem tudom milyen kiszerelések vannak, azt mondta lehetőleg kisebb dobozzal... Előre is köszi!!!
Anyud állapotát sajnálom :(

Csöre, persze hogy mások :D Más a génállomány, a környezet... Nálatok van két nagytesó, itt Ágnes egyeduralkodik. És még sorolhatnám a kölünbségeket :D

Fogyás: úgy belelkesítettetek, hogy gyorsan felpattantam a szobabiciklire (Nyuszim jó nagyot alszik), és letekertem 15 perc alatt 80 kalóriát :D (vagy kilokalóriát? vajon miben számol ez az izé? :roll: )
kisbogacs
 
 


Köszönöm a Martin-méltatásokat :D

Kriszti: édes Ágnes,mennyire anyás! Martin is,de azért kevésbé, neki elég,ha lát,vagy ha vki/vmi leköti,Krisz-Ádámhoz hasonlóan ő is elfelejti,hogy van neki anyája is :lol: De tud azért utánam sírni is :oops:

Csöre: Hippes sonkás-zöldséges tésztát kapott,de szereti, csak a friss keresztapját stírölte annyira közben :lol:

Lucus: lakik a szomszédban egy Dévényes gyógytornász csaj,ő pár hónapja azt mondta,semmi gond nincs,most meg kiderül,hogy mégis....Szóval,nekem elég jó ajánlólevél,hogy a jócskán féloldalas iker babákat úgy rendbehozta ez a konduktor nő,hogy 8 hósan lépegettek kapaszkodva :roll: Állítólag itthoni szabadalom ez a konduktoros módszer,de világszerte ismerik/elismerik. Most ebben nagyon hiszek.Bár,Martin kezdi a négykézlábazást próbálni...

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Azt hiszem, ma nem jövök többet, idei x-edik szülőim :? mindegy, ez van. Hanna, csörgök, ha indulok a dolgozóból.
Kata: látod-látod, ügyes gyerek ez a Martin, csak rákészül mindenre rendesen :) Nem egy hamari gyerek :D
Fogyás: nemár.... mindenki? Nekem is kéne még vagy 3-4 kilót leadni, de egyelőre esélytelen. Bár azt hiszem, Saci üldözése egyre intenzívebb sport lesz :roll:
Na minden jót mindenkinek mára és holnapra!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Itt olvasgattam és vártam egy licit végét, aztán majdnem lemaradtam, 4mp-volt a végéig!! De enyém lett!!
525 Ft-ért ez az overáll!! 80-as remélem jó lesz!!
Kép



De szóljatok már rám ,hogy ne vásároljak annyi babaruhát, még ha teszveszen is!! Na jó még hosszú ujjú bodyra vadászom aztán abbahagyom!

Kata - De jó hogy Martin elkezdte a 4kézlábat! Biztos minden rendben lesz vele!!

Kriszti ok beszerzem, ha jövő héten megyünk/jöttök a talira akkor odaadom ott vagy postázom, is szívesen!

Zille már több mint 2 órája alszik! :shock: :shock: Már fölmostam, mostam, rendet raktam, főztem babakaját, most láblógatok!! :D

Kép

Kép
lucus16
 
 



Csöre: hát azt végképp nem mondanám,hogy hamar gyerek :lol: :lol: :lol: Így gondoskodik mindig újabb aggódnivalóról nekem :roll:
Nektek minden héten szülői van? Szegényem :wink:

Lucus: anyai szemem kissé megszépíti a valóságot, nem tökéletes 4kézláb,de már emeljük a fenekünket,ezt pl 3 napja még nem csinálta...
Tök jó,csajszis overál!!! Nekünk is kéne venni,még kivárok...Gondoltam,lesz egy esek-kelek darab,meg egy 'gála'

Hanna: a holnapi nekem sajna kimarad,nem lesz kocsi, meg a gyerek bacijait sem akarom szétszórni a többiekre,nem beszélve a sajátjaimról :oops:

KépKép

KépKép
kata8110
 
 


Volt már olyan, hogy azt vártátok legyen végre vége a napnak? Mert én most így vagyok vele.

Zsófi ma egyszerűen kiszámíthatatlan. Egyik pillanatban jókedvű aranyos, következőben pedig nyűgös. Mindez kb 10 perces váltakozásokkal. :roll:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


37,9 a hője. Adjak majd neki szerintetek éjszakára lázcsillapítót?

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika, szegény ZSófi :( Én egy harmadnyi kúpot biztos adnék ....
kisbogacs
 
 


Katuska, a Te blogod fel van nálam jegyezve a rendszeresen olvasott blogoknál. Akiét így feljegyeztem, azoknak mindig látom a bejelentkezésnél, hogy van új bejegyzés. Nálad viszont nem.
És ezt ma vettem észre. Azért van ez, mert lezártad a blogot? Bár akkor sem értem, mert ha meg belépek a sajátomra, ugyan azzal az email-al és jelszóval lépek be, amivel a tiedre lépek olvasni.

Zsófi alszik.

Nem tudom mi legyen vele, nekem nyilvánvaló, hogy a foga miatt van. De mi van, ha mégsem. Vagy a foga+valami. :? Szerintetek kell orvost hívni, vagy várjak még? (ma már beszéltünk telefonon, azt mondta, ha lázas meg kell néznie. Viszont a 37,9 nem láz. Ami szerintem este feljebb is megy mindig.
Saját magammal olyan biztos lennék, hogy mit kell tenni. Csak ő a gyerekem. Teljesen más.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika: szegény Zsófi.........elhiszem, hogy várod a nap végét. Én is várnám....holnap már biztos jobb napotok lesz :) -bízzunk benne...

KépKép
peni
 
 


Hali!
Még Anyuéknál, alig jutok a géphez, mindig van valami program. Ma kigyomláltattam a szemöldököm, holnap megyek manukűröshöz, utána kozmetikushoz. Aztán végre én is nőnek érzem magam.. :lol:
Majd jövök,de a fiam szívja a vérem... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Egy nagy ordításnál belenéztem a szájába. És felül is jön neki csajok. És olyan, mintha az hamarabb akarna kibújni, mint a lenti. Az lehet?
Az meg is van neki duzzadva, mig lent csak látom a kezdeményt. Bár sokkal gyértelműbben, mint eddig. Csak nem duzzadt. Olyan mintha 5 foga akarna jönni egyszerre. (lent 3)
Nem csodálom, hogy nyüszi.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika: szegény Zsófi! Nem is csoda, hogy nyüszi szegény....5 fog az nagyon durva......2 is az egyszerre nemhogy 5...
Zéténynek is jön a felső 2...igaz én úgy látom, hogy3 hete jön.....és nemigen halad :? .
Emlékeim szerint ennek a fogzásnak csak az eleje ilyen szadi.......most jönnek a nagy fiam csontfogai...az nagyon sima:-). Úgyhogy fel a fejjel csajok :lol: :lol: :lol:

KépKép
peni
 
 


sziasztok
voltunk a brendon outletbe, beleültettük Szonját egy olyan babaülésbe, amilyet venni akarunk a netről. nagyon tetszett nekünk, reméljük neki is. jónak tűnt.

hú, nem emlékszem, de azt hiszem vki keresett sütifaló bödönt? találtam olcsón a vaterán, ha érdekes lehet még:
http://www.vatera.hu/sutifalo_kincsesbo ... 83661.html

betegeknek jobbulást.
apa nálunk is torokfájós lett...
czzsofia
 
 


czzsofia
 
 


Gyógypuszi a beteg babóknak!!! Jobbulást a többi betegnek!

Éljenek a négykézlábazó babók!! (kicsit visszasírom azt a szép kort, amikor a gyerekem még csak hátrafele tudott kúszni- becsüljétek meg a nyugalom perceit... :? )

Vigasz-puszi a fogacskáktól megkínzott babóknak!!!

Nálunk még egy fog sincs- továbbra is duzzadt íny és semmi- ez megy hónapok óta. Szerintem mi leszünk a legkisebb és legkésőbb "fogas" babók a topikban.

Hanna: kösz az Asia Centeres tippet- Viola nem örült túlságosan, de én kaptam egy egész jó cipőt 11.000 forinttal olcsóbban, mint ahogy a West Endben láttam (a West Endben láttam egy szebbet, az is sokkal olcsóbb lett volna az AC-ben, de végül kompromisszummal találtam egy sokkal-sokkal olcsóbb megfelelőt :D )

Nekem a holnapi tali valószínű nem fér bele :cry: Délelőtt el kell intéznem némi bírósági beadványt, beszélni egy mukival a 7.kerületi önkormányzatnál - aztán eljutni a dokinénihez, mert se tápszerünk, se pépünk, se testápolónk, se popsikrémünk ( :oops: :oops: nem tudom, hogy jutottunk el ilyen kifosztott állapotba :oops: :oops: ). És a délutáni program még csak akkor kezdődik...

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


:):):):)
megvettük az autósülést :):):)
leütöttem a vaterán

ez a fog dolog..., ez nem lehet egyszerű a babáknak.
csak most kezdem érezni én is, mert marha bölcs leszek, jön a 3. bölcsességfogam, és nagyon fáj...
czzsofia
 
 


Erika: hú, ennyi fog! Remélem, Zsófi hamar túlesik rajta. Ádámnak is jön fönt. Bele-belenyilalhat neki, mert időzakosan nagyon sír, és nyúlkál a szájába.

Zsófi: milyet vettetek?

Én jól beijesztettem a férjemet az autósülés lopó bandákkal. Le is ment kiszerelni az ülést.

Tali: 50%-ra mondom, 2-re itthon kellene lennünk. Még megálmodom, hogy mi legyen. Azért címet kérek Hannától.

krisz78
 
 


ZSófi! köszi a linket én kerestem! megvárom a végét:)

Erika! igen azért nem látod a frissítést mert zárt a blog és letiltottam az ilyen jellegű funkciót is róla! De lehet ezt vissza teszem...
katuska79
 
 


Erika: fognövés kérdésben bármi lehet, Mesinek alsó középsők után a felső ketteskék jöttek ki, szépen becsúszott közéjük az alsó kettő :wink: ugyanezt mástól is hallottam, miért ne lehetne, hogy a felsők jönnek ki előbb?
Kúpot éjszakára adnék 37,9-re, de nem egészet, csak felet.

Luca: jó az overál :D Csini lesz benne Zille :)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


katuska: láttam még 1-2-őt ezeken kívül is sütifalóból, lehet érdemes megnézni azokat is.

Luca: milyen jó ötlet, nézek én is overált Szonjának így.

Az autósülés: fekete-piros mint a babakocsink, römer quickfix 9-18 kg. nagyon klassz, és 20ezerért sikerült találni. remélem élőben is jó lesz.
czzsofia
 
 


Sziasztok!

Enikő:boldog névnapot!

Kisbogacs:nem kellett volna parázni, nagyon helyes Ágnes a szemüvegben! Igazi, komoly hölgyike lett így belőle!:)

Bartika:Noémi reggel 8 körül kel, majd kb. fél 12-fél 3-ig alszik, ezután estig semmi. Fél 10-kor fekszik, de éjjel van, hogy 3 óránként kel.

Csöre, Krisz, Zétény-Kriszta:utólag is Sok Boldogságot házassági évfordulótok alkalmából!
Krisz:gratulálok az álláshoz!
Zétény-Kriszta:nagyon szép volt a terítés! És persze ti is!

Zsófi:sajnálom, hogy ismét feltörték a kocsit, a szemetek!!

Csöre:én sem tudom, mikor lesz Noi keresztelője. Persze már nagyon unom, ahogy anyós ezzel nyaggat...Csak nálunk mindig szombat d.e.keresztel a pap, és hiába foglaljuk le az időpontot, ha a férjem nem ér haza...

vickybabe: nagyon-nagyon édes ez a szépséges Levente!!!!!!!!!!!

Katuska:mindig jókat derülök Máté tettein.:D(Most még...)

Xania:remélem jobban vagy már! Gratulálok az álláshoz!

Kupi:nekem is ilyen ekcémám van. :( Amit kaptam kenőcs, nem használ, ha gumikesztyüzök, még jobban kijön. :( Ördögi kör.

Darabos kaja:Noémi is mindig fintorog, öklendezik, húzza magát, amikor darabos babakaját kap. Bezzeg a nagy darab leolvadt kiflidarabokat csak úgy rágcsálja és nyeli.:O

Bartika:gyógyulást Ádámnak!:(

Betegeknek jobbulást!:(

Kata:Nagyon szép volt Martin!

Manócskák:sajnálom a bőröd! Remélem most már adnak vmi hatékonyabbat!

Erika:sajnálom a kis csöppöt! 5 fog?! Az nagyon durva.

Batkata üdvözöl mindenkit. Sajnos az év eleje miatt egy perc ideje sincs, ezért nem tud jönni. HA majd elsimulnak a dolgok, visszatér!:)

Puffasztott rizs, búza tallért lehet adni? Azt meg tudja enni, vagy majd csak később?

Másnál is lett szülés óta hőhulláma? Nekem már olyan elegem van, mint egy klimaxos.:( Folyton rám tör, 1 perc alatt totál leizzadok, folyik még a hátamon is a víz. Éjjel is sokszor arra ébredek, hogy patakokban folyik rólam a víz. Ez csak akkor cikisebb, ha valakinél, vagy valahol vagyok, mert csak néznek rám, hogy mi bajom van. Ez normális?? Ez már mindig így lesz?

Velem nem tudom, mi van, de fogytam észrevétlenül 2 kg-ot. Pedig nem fogyózom, nem eszem kevesebbet. Ez lehet az éjszakázások pozitív hatása:D

Noémi jól eljátszik 1edül, bár azért néha hozzá kell szólnom, hogy itt vagyok, de nem különösebben érdekli.:) Azért elalvások előtt ő is bújós lesz, akkor tudom, hogy nemsokára csicsis.:)
JA, és vasárnap este óta kiscsajszi felhúzza magát térdelő állásba.:) Ezt a mai este alatt tökéletesre fejlesztette.:) Lehet nemsokára feláll??:D Üléssel persze esze ágában nincs próbálkozni, és a mászás is tabu nála.

Kép
moffli82
 
 


Képzeljétek volt tegnap a doktornéni vizsgálni SOmát. Kértem, hogy nézze meg a picimet is állandóan attól rettegek, hogy Zétény elkapja ezt a vírusos torokgyulladás szarságot....
Vizsgálgatta...különösebb baj nincsen, adjak neki c vitamint azért, kis orrcseppet (iszonyúan folyik az orra) és calcimusc injekciót.
Szerintetek azt mire kapja? Fel sem fogtam hogy azt írta fel csak a patikában tudatosult bennem..........
PErsze nem injekcióban kapja hanem napi fél ampullát kell vele itatnom...miért kap calciumot?
SOma gyakran kap CaKid szirupot de ő allergiás........Szerintetek?

KépKép
peni
 
 


Láttam, hogy téma volt az orrszívó....hát nekem itt a 2 taknyos fiammal van tapasztalat bőven.
Nekem csak a porszívós jön be. Vettem elemeset (hálózatról is megy) a patikában.....c@rt sem ér......szivogatom a Zétényem ordít és semmi, utána rákapcsolom a porszívót és az egész üvegcső tele lesz váladékkal......szóval nekem nemigen jött be ez az elemes csoda (jó drága volt ráadásul).

KépKép
peni
 
 


Moffli
Most már én is abban reménykedem, hogy valami olyan krémet vagy mit tudom én mit a d a doki ami használni fog.

Peni
Én is amikor a Joelt szoptattam akkor kaptam Calcimusc injekciót amit meginnom kellett. Torkommal volt gond s azért kaptam. De pontosan utána nézek, ha gondolod.
Mire allergiás a Soma?

manocskak
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?