Új privát üzeneted érkezett!

8) TETŐŐ :!: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Nekem is nemrég született meg a kisbabám Panni:), júliusban:)
van egy nagylányom 4,5 éves Lili!
azért írok nektek, mert van egy nagggyon jó szolgáltatás, ami még
Lilinél nem volt:
Elintézzük.hu - az a lényege, hogy minden szülés utáni adminisztrációt - mint gyás,gyed,gyes, baba születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, adókártya
elintézik helyettetek, házhoz hozzák-viszik, ha úgy akarod,
nem kell a férjeteknek-párotoknak sem elmenni, szenvedni egész nap, újra visszamenni, papírokat pótolgatni...

szóval, szerintem ezt tényleg érdemes megnézni, megkeresni!
Üdv nektek!
sok sikert a szüléshez, és az első időkhöz!!
esztyx

itt a kórház intézi a csp,és a gyed kivételével....de ez 2 nyomtatvány ami az internetről letölthető,és teljesen alap dolgokat kell rajta kitölteni....postai úton beküldeni....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

sziasztok lányok

mizujs felétek?

hogy telt a hétvége?
mi köszönteni volunk anyóséknál :) fincsiket etteünk :lol:

KépKép
bettike83

én azért el mentettem az oldalt!!!!!
Kitti mi fincsiket ettetek?????????? :roll: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nem irtam nektek róla,de mostanában voltak fura dolgaim,amivel eddig nem is foglakoztam,a mai napig,mikor is csináltam egy tesztet...nagyon nagy meglepetésemre látszik egy halványka csik.csak úgy gondoltam egyet és csináltam.a szokásos nem törödömséggel ott hagytam és kb 10 perc után megnéztem és volt ott valami kis jel..egy élet jele?nem tudom de valami van :) próbálok boldog lenni,de iszonyatosan félek is,mert akármi lehet még ebből,mi van nincs is baba,csak valami bekavart..vagy nem tudom..annyira félek még :? már sok tetszet csináltam de még soha nem tapasztaltam ilyent.

ez most nem az én tesztem,úgy szedtem le netről mert a f.gépem nem jó,igy nem tudtam lefényképezni...de valami hasonló az enyém s: Kép

KépKép
bettike83

Betti huuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh.......tesztelj 2 nap mulva is vagy holnap reggel!!!!!!!!!!!!!!!
jaj istenem.....de jó volna!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
telóval se tudod lekapni?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is azt mondom nita :) :) :) :) nem is tudom mit higyjek most?sok a kérdés s fejemben az tuti,de érzem hogy valami van :wink: :lol:

KépKép
bettike83

szerintem tesztelj reggel és mindenre fény derül!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betti
halk gratula!
Kiváncsi vagyok a holnapira is :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betti: ez szerintem pozitív... Melyik napszakban csináltad, nekem anno mensi előtt két nappal már este mutatta a pozit, nem sokkal volt erősebb... Remélem teljesül az álmod, én teljes szívemből szorítok!

Nita: ari a pihi szék, végül is nem veszek kocsit, megnéztem a Gracot, ami hordozós 15.000-t, de tiszta karc, meg kopott, így aradok annál amit kaptunk ez csak ott karcos egy picit, ahol a kocsiba összecsukava be-kipakolásnál megkopott, de minimális.

Szerintetek hány államvizsit vegyek fel nov végére -dec elejére, szerintetek kettő mehet? Tavasszal a 4 sok lenne, megin nem lenne diploma...csak nem tudom milyen lsez a babám, és kellene a papír, mert akkor távmunkázni is jobban tudnék...

Nita: egész nap fájt a hasam, lent olyan élesen.. meg nagyon sokszor keményedik meg, méhszáj 1 ujjnyira nyitott, nyakcsatorna meg van rövidülve, szerinted mikor lesz baba???

Melinda: na Pistike után kaptál egy nagyon-nagyon jólalvó kislányt! Látad!!! :wink: Adhatsz hozzá receptet, hogy kell ilyen babát szülni!?

Kép
nyuszifül16

ja, ha vki tud abc design babakocsihoz hordozót vagy pelustást használtan az szóljon! Bár vaterán már találtam, csak jó lenne, ha nem ütne el teljesen...( a kocsi piros és világos kék) szal vmi olyan kellen ami pásszol!

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!

Betti!
De jó reggel ilyen jó hírekre jönni :)
Drukkolok+++++++!
Szerintem is csinálj majd még egyet valamikor..az már tuti erösebb lesz :wink:
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!

nyuszi!
De jó már nemsokára kibujik a kis lurkód is!!
Lehet együtt szültök Nitával :wink: ..sose tudni :)

Nita!
Neked hogy áll a méhszájad?

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Betty: na, mizu??? Én nagyon izgulok, majd írj!!!

Kirus: Veled mizu??? Mesélj egy picit!

Jaj, csajok, olyan jó lenne, ha nekünk is lenne Apukánk...most olyan jó lenne hozzá bújni, és a babáról beszélgetni! :(

Kép
nyuszifül16

Nyuszi!

Nagyon rossz lehet neked/nektek,apa nélkül :cry: ,de légy erős!!!
Sajna mást nem tudok írni erre
:roll:

Velem semmi küli nincs,7hetesen láttam utoljára pirinyonkat :( ,azóta nem tudok semmit róla..aggaszt eléggé hogy mi lehet vele..
De remélem ha gond lenne már jelezne a testem :roll: ..
Majd jövö hét pénteken megyek uh-ra meg vérvételre..
Rosszullétek már csak nagyon ritkán vannak,álomkoros vagyok rendesen,pedig 1-2 hétig átment rajtam,aztán vissza jött újra :lol: ..
Cickók feszülnek rendesen:),ugyhogy remélem minden oké odabent..
Röviden ennyi...
Vendég

köszi lányok :)

holnap reggel csinálok ujból,nem volt tesztem itthon ,ma veszek

KépKép
bettike83

Nyuszi lehet végig viszed lehet pár nap is......nehéz megmondani!:)
Kirus a 30.hét óta 2100-as a méhszájam.......holnap után kiderűl nyíltam e tovább!!!!!:))))
Betti hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hajrá Betti! Holnap reggel meglátjuk!!!!!!!!!!!!

Nita: Már csak két hét! Hihetetlen....

Nyuszi! Neked sem sok van már hátra....

Kép
kicsi80

Kírus: Mindjárt túl vagy az első 12 héten........... Milyen jó!!!!!!! Nyugi! Minden rendben lesz :D

Kép
kicsi80

remélem nem kell csalódnom,kicsit már bele éltem magam :)

KépKép
bettike83

Nyuszi most már ha jön is akis nokedli nem baj......betöltötted a 36.hetet!!!!!!!!!
Kicsi már neked sincs olyan sok....grat a 25.héthez!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok tényelg lassan lebabáztok :shock: :lol: de jó lessz nektek :)

KépKép
bettike83

már jó volna lebabázni.....elmulna a vesebántalmam........ :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jövő héten már nekem is jöhetne nem bánnám, most még ki kell kúráljam magam, mert lázas vagyok, és arra gyanakszom, hogy van egy kis arcüreggyuszim, úgyhogy zuhany és irány a házi doki a város másik végében...Jaj...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál.
Minden ok,szépen pulzált :) kb:6 hetes és gyönyörű. :lol: Kaptam képet is és még a páromnak ki kijött gratulálni a dokim. 8) Azt mondta ügyesek voltunk. :wink: Ami Engem egy picit aggaszt,hogy látott egy másfél centis miómát a mészemen de azt mondta messze van pirurtól és nem lesz gond. :roll: Írt fel Utrot azt kell szednem a 14.hétig és sok pihi,sex és stressz mentes élet. :D Kéthét múlva kell menni.Mától táppénzen vagyok.

Betti!
Drukk+++++++++++Halk gratula. :D :D :D

Többiek puszi

KépKép
Kép
mucus75

meghozták a pihiszékét Barninak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jaj Mucus én olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!annyira örülök neked!!!!!!!!!!!!
majd talizhatunk is ha meglesz Barni!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!!
Szorítok Betty!!
Mucus,én is nagyon örülök nektek!!
Mi ma vagyunk 3 hetesek (ááá,rohan az idő) 4,28 pelus,minden nélkül.
Nyuszi!Megkapod a jó baba receptet,jó sokat kell pihenni a vége felé,szóval kb mostantól.Lehet persze festeni,jogsira járni, csempézni,de amint van 3 perced,feküdj le,még ha szarabb is felkelni!!! :lol: :lol:
Én így csináltam....
Nita,2 hét...élvezd ki,én simogatnám a hasam,de már nincs mit.... :cry:
Mikor mész dokihoz???Én 1110 voltam 38 hetesen.....
Neked mennyi idő a kórház???Siessetek majd nagyon.Én 2 óra alatt nyíltam 4 ujjnyit,pedig alig fájt.Az utolsó fél óra volt a pokol.Ezért most 5 évre szüneteltetem a babaprojektet.... :roll:

Betty,veled mizu???
Most te dolgozol???Már annyiszor akartam kérdezni.Ott vagy,ahová menni akartál,ahol később nyitott a bolt???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

csütörtökön megyek a korházba ctg-re,vérvételre......méhszáj vizsgálatra............
a korház innen jó fél órára van...de bevisznek majd kocsival vagy mentővel......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda
a bolt, ahová mentem május végén be is csődölt, úgyhogy menesztettek minket. :roll:
Igazából amíg le nem zajlik ez a lombik dolog, addig nem is igazán kell keresnem, mert itt is csak azért nem nézték rossz szemmel, hogy úgy kell kialakítani a munkarendet, ahogy nekem jó, mert dokihoz kell mennem...stb....mert ők is pont babával próbálkoznak több, mint 1 éve. Ezért értettek meg engem is, más melóhelyen ezt nem tűrik sajna, hogy mindig dokihoz kell mennem, meg most műtét miatt táppénz...és még sorolhatnám. :roll:
Úgyhogy most nem dolizom.

Örülök neki, hogy jól vagytok :!:
Hármaska mikor jön :?: :lol:
Vagy többet már nem szeretnétek :?:

betty615

Melinda: köszi! Igyekszem, festés az itt is volt, no meg Anyám felért egy ház renoválással...jaj ma is hozta a formáját...de mindegy...

Mucus: nagyon szupi, pihizz, és tényleg vegyétek komolyan a szexmentes életet, az itteni egyik doki abból írt tanulmányt, és tényleg vetéléest okozhatanak a szex ált. termelődő hormonok, még 3 nap múltán is... Szóval pihi, de én úgy örülök! Vigyázz ám magatokra nagyon!

Nita: na, és milyen a szék élőben? Honnan rendelted?

Ja, és csajok a számok, azok mit jelentenek a méhszájjal kapcsoltaban, nekem ilyet nem mondtak, csak hogy egy ujjnyi..?????

Kép
nyuszifül16

Mucus: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!! PIHENNI, PIHENNI, PIHENNI.....

HAJRÁ BETTY!!!!!!!!!!! HAJRÁ BETTY!!!!!!!!!!! HAJRÁ BETTY!!!!!!!!!!! HAJRÁ BETTY!!!!!!!!!!! HAJRÁ BETTY!!!!!!!!!!! HAJRÁ BETTY!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nita: Kitartás!

Nyuszi: Mi a bajod? Megfáztál? Mit mondott a doki? Mennyi a lázad? Elkaptál valamit?

Velünk minden ok!!!! Ma még nem jelentkezett be úgy igazán Zoé, de tegnap egész sokat mozgott, igazából kora délutántól késő estig... Gondolom jól elfáradt :lol:

Voltam terhes tornán! Nagyon jó volt.... Azonnal egy lombikos kismamival találkoztam... Betty és Melisch jutott eszembe.... Másodjára sikerült nekik, az első alkalommal 6 hét után ment el a baba, de másodjára kettőből egy megmaradt :lol: 4 éve próbálkoztak ők is, és a csajszinál volt szervi probléma. Nem hízott el a kezelések miatt, nagyon kis formás mami :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Kicsi
tök jó lehetett a terhestorna, és köszi a drukkot :!: :lol:

betty615

sziasztok lányok!

ma is csináltam tesztet,de ez nagyon nagyon halványka lett,alig látszik valami :(
meg az is nagyon aggaszt h állandóan görcsölök,mintha rögtön meg akarna jönni :( kérek időpontot az egyik dokitól és meglátom mit mond,remélem csupa jó hirt..

KépKép
bettike83

Nyuszi nagyon jó a szék élőbe.....gyönyörű!!!!!!!!!!

innen rendeltem:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=index&cPath=54_170

A leletre írt négyszámjegyű értékből az első azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külső, középső és belső méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külső és középső méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét előtt kinyílnak, a belső pedig még a 41. héten sem akar :o)

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Betti még ne keseregj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty!
Drukk!Ahol két csík van még ha halvány is ott babuci van! :wink: Nyugi nem lesz baj,de ne stresszelj!

Nita!
ok,benne vagyok,leszek a taliba. :D :wink: Neked is drukk+++++++++++++++

Melinda!
Köszi,aranyos vagy.hogy repül az idő már 3 hetes Melcsi,gyorsan öregedik. :lol: :lol:

Kicsi!
Ok,pihizek.....Holnap utazunk haza búcsúba. 8)

Lányok Én annyira boldog vagyok!Ma is többen mondták,hogy sugárzik rólam,hogy örülök. 8) :lol: :lol: Mindenkinek puszi

KépKép
Kép
mucus75

csajok reggel óta enyhébb menzis "fájásaim" vannak......de erősödésnem érzek....de gyengülést se.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mucus

én is remélem hogy tényleg van valaki a pocakomban :)
én is sugározni fogok mikor kiderül,és hallhatom a kis szivecskéjét :)

KépKép
bettike83

Betti ez a beszéd!!!!!!!!!!!!!!!
szupi a vonalzód!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Mucus: Nagyon örülök, hog y minden oké! Nemcsodálom hogy sugárzik rólad a boldogság. :lol:

Betty: ez aztán a hír! Remélem minden oké és erősödni fog nálad is csíkocska! :D

Velem semmi különös, megvagyunk, időm az most is szinte semmire nem jut. Délután szülőire rohanok az oviba. Remélem nem mondanak rosszat az én kis csibészemről. Annyira imádom. Már 2 napja állandóan fájt a fejem és annyira aranyos, mert reggel, mikor felébresztem, hogy indulás oviba, tegnap is és ma is az volt az első szava, hogy fáj e még a fejem. Nagyon izgul ha valaki beteg. Hozta a kispárnáját, hogy ezen aludjak, mert ez majd meggyógyítja . :lol: Imádom.

Szerintetek lehet hogy az injekciótól fáj? Én már nemtudok mire gondolni. Mondjuk ma még egész tűrhető. A szurizásba már egész jól belejöttem, csak azt még mindig nemtom, hogy jól is csinálom e. Remélem használ. Majd pénteken kiderül, akkor megyek méretet venni. :lol: Meg izgulo, mert a legkisebb dózissal indultunk, remélem hatni fog.

Nitácska nagyon közeledik a finis! :D :wink:

pusz mindenkinek!

Kép
babicsek

Babi
péntek mindjárt itt van :!:
Nagyon szorítok neked :!: Hát csak jól csinálod a szurizást :!:
Kíváncsi vagyok, milyen eredmény lesz...majd mindenképp írd meg ok :?: :!:

betty615

Sziasztok!

Diuskám ez aztán a jó hír! Akkor most már kiabálok is: GRATULÁLOK! Szeretnék kérni valamit. Ha már nincs szükséged a gólyára, elküldenéd erre is? :lol:

Betty nagyon tetszik a csigád! Bencegyereknek ez a jele az oviban :lol: Ő is olyan, mint a csiga....Remélem célba értek ti is hamarosan!

Babicsek tuti jó helyre szúrod, ne izgulj. Aztán hozzad azt a pozitív tesztet nekünk!

Velünk minden oké, elvagyunk, megvagyunk.

királylány

köszönöm babicsek,királylány,remélem tényleg célba érünk :)
nem tudom mi lessz,azért félek,na de majd meglátom.doki ugyis megmondja.

KépKép
bettike83

Sziasztok,

Rég nem irtam nektek. de elvoltam foglalva nagyon.

Hirek: megjött a menzeszem 3 hónap kihagyás után. hurrá!! Ma megyek nőgyógyászhoz remélem jo hirekkel szolgál, és hamarosan megint folytathatjuk a projectet. Azt mondta szedhetek closist vagy valami ilyesmit.

Valaki szedett ilyent? Jó ez? Irjatok róla....

Bettyke gratula a babához!
Nita mikor szülsz? Már bármelyik pillanatban jönnie kell nem?
Betty mi van veled? és a beültetéssel?

Melisch mi van veled és az inszem-mel vagy mivel?

Üdv. A többieknek is....
Vendég

Cathy
én szedtem clostilt, nekem nagyon jól reagált rá a szervezetem...több petém érett meg, és jóóó nagyok voltak...
Nincs amúgy semmi, nagyon lassan haladunk....

betty615

Dia!
Még két hétig tartogatnám a gólyát,hogy tuti legyen a dolog de aztán a TIÉD. :lol: :lol: Október 7.én(szerdán)Domiék mennek Kékbodonyba kirándulni....
Képzeld Neki is a csigabiga a jele. :D

Betti!
++++++++Nyugi,nyugi! :wink:

Babi!
Le a kalappal,hogy bevállaltad a szurizást!Én anno inkább lejártam a rendelőbe mert nem mertem beadni magamnak. :oops: :) +++++++++++++++

Nita!
Húúúúúúúúú ez izgiiiiiiii. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá!!!!!!!

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok csajok!!!!

Régen jártam erre, remélem mindenki jólvan! :wink:
Betti :!: csak nem??? jajj de jó :wink: majd várjuk a fejleményeket!!

Én meg elkaptam vmi vírust, tegnap hánytam,hasmenésem volt és egész nap feküdtem, nembírtam felkelni :roll: :evil:
Ma voltam dokinál, de reggelre jobban is éreztem magamat 1fokkal, hú nagyon szenvedtem :roll: :roll:
Vendég

Betti, melyik dokihoz mész és mikor?
Vendég

jó lett mucus a vonalzód :wink: :lol:

KépKép
bettike83

betti, nem jössz msn-re?
Vendég

Szaisztok!

Betti: pihizz sokat, és beszélgess a kisManóval, h várod, tartson ki!!! És tényleg pihenj figyelj most egy kicsit befelé...!
Nita: köszi, én nem kaptam lelet, mert magánon nem ad, csak azt írta a kiskönyvbe, hogy egy ujjnyira nyitott, és szban is mondta, holnap mek NST-re, és du magánrendelésre. Kórház után nem adtam semmit, mert nem volt mit....de sztem , ha járok a magánra az csak elég...

Kicsi: tokokgyulladásom van,d e a torkom egyáltalán nem fáj, antibiotikumot meg nem akarok használni, mert így is sokat kapott a baba az elején mindeféle szarból.... Így vegatűálok, sok-sok extra dózis c-vitaminnal. Lehet, h apa hozott le vmi vírust Pestről, de azon kívül, hogy ittunkj egymás után semmi nem volt...szóval nem tudom..

Csajok, pénteken jöna védőnő környetettanulmányra Nálatokok, is szokott ilyet csinálni???

Kép
nyuszifül16

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?