Új privát üzeneted érkezett!

ja,vettünk gyerekülést!!!0-18kg,dönthető,sötétkék,mosható huzat,17ezer volt!!!vettem pár játékot,játéktárolót...már nem is tudom még mit!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
zeteny
 
 


[quote="csöre74"]K írta:csöre74riszti: a cikkben oldalt benne van, hogy az asztmások veszélyeztetett csoport... ennek ellenére én sem fogom beoltatni magam. Azt hiszem.


Ja, nekem oldalt nincsenek cikkek... Nincs is "oldalt" Nálam csak a fórum van, teljes szélességben, és soha nem tudom miket olvasgattok :) Csöre, köszi az infót!
kisbogacs
 
 


jó estét

vickybabe: levente gyönyörű, az a sapi! :)

biga.csiga: hát az ántsz-es pasas... hm, már nővérem exe, így nem tudom megkérdezni...

szerintem ez a járvány egy elég csinált dolog, nem hiszem hogy komolyabb fenyegetés lenne, csak a kirívó esetekből jó hírt lehet csinálni... az is lehet hogy a gyógyszergyáraknak kellett egy kis pénz itt a válság közepén...
de persze ezt mi 'kisemberek' sosem fogjuk megtudni.

ma kinéztük a gyerekülést, holnap valószínű meg is vesszük. majd utána mutogatok, remélem jó lesz. (lesz mit ellopni a kocsiból...)

Szonja mai nagy mutatványa: a járóka szélén elkezdett felkapaszkodni ülő helyzetből, így már kb 10 cm-t sikerült felemelnie magát. hamarosan állni fogunk???
czzsofia
 
 

 
 

Sziasztok!

Visszatértem kórustáborozásból a Balatonon- szuper volt, Viola közben Apával és a nagymamáékkal Balatonfüreden lebzselt :)

Próbálok visszakapcsolódni... visszaolvasni...

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Zsófi én az 1. emeleten lakom,de az is három adag lépcsőt jelent.Először Tomit viszem fel,aztán a pelenkázótáskát,majd a babakocsit.Néha úgy érzem megszakadok a cipekedéstől,meg a lépcsőzéstől

Kriszti,én megértelek hogy felbosszantottad magad,nálam ugyanígy nyomták 6 hónapig.Csak 3 óránként etessem,túl sokat etetem,túl gyorsan gyarapszik a fiam,már át kéne hogy aludja az éjszakát.De már én sem mondok el semmit.Csak hát jó lenne ha a gyerekem orvosához bizalommal fordulhatnék

Erika,néha a fiam is úgy behergeli magát,ordít,én ilyenkor kimegyek vele az erkélyre,vagy a lépcsőházba,vagy odaviszem az ablakhoz és kinyitom.Nálunk ez bevált,azonnal abbahagyja a sírást

Édes lehetett Petra ahogy szemezgeti a kölesgolyókat

Remélem nem okozok bajt vele,de én szoktam neki kiflit adni,mert úgy látom hogy azzal tudja dörzsölni az ínyét,ahogy betuszkolja a szájába
liuska
 
 


Jó estét!


Már napok óta az eszemben volt, de csak nem sikerült leírnom, mert mindig elfelejtettem. Szóval mi lenne, ha linkelgetnénk be zenéket, ami nagy favoritunk (nem kell 100 számra, csak 1-2-őt). Szerintem jó ötlet, belehallgatni abba, ami egyikünknek tetszik, na meg lehet olyan kincsre bukkanunk, amit mi is szeretünk, csak nem tudjuk ki az előadó.
Én elég mindenevő vagyok, de ezt a számot bármelyik verziójában elbírom hallgatni... Amikor a Csík általit meghallottam, komolyan kirázott a hideg... 8)

Az eredeti:
http://www.youtube.com/watch?v=VjWX-WPO ... re=related

A feldolgozás:
http://www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4 ... re=related

Enikő üdv újra itthon!

Katuska: ja, képzeld a Tescós pelust nem árazzák le, hanem kiírták, hogy ideglenes készlethiány.... Azt a két méretet (mini, maxi plus), ami meg még volt, eredeti áron adták... :? Micsoda üzletpoltika ez?

Zsófi: öööö, hát igen, így elég bajos lenne érdeklődni.. :roll:

Szita agyammal most ennyire futotta :D
Jó éjt!

biga.csiga
 
 


Enikő! Boldog Névnapot!

Biga.Csiga! ez jó ötlet. Mostanában oyaln kevés zenét hallgatok inkább akkor ha kocsival megyünk. Általában akkor hallgatok zenét amikor valahol találok egy linket és kíváncsiságból megnézem aztán ott ragadok a jutubon. Inkább a párom szokott zenézni de Ő meg főleg Kárpátiát meg hasonlókat hallgat.

Beteg babákkal mi újság?
katuska79
 
 


Jó reggelt!
Jelentem lebetegedtünk (vagyis csak Ádim, de elég ez... :cry: ). Szóval eddig csak picit köhögött, de csak nem akart múlni, múlt pénteken irány a doki. Azt mondta csak picit piros a torka, várjuk meg a hétfőt, addig csak vitaminok, orrszívás... de tegnapra annyira rosszul lett mukim, hogy visszavittük, antikbika lett belőle, vírusos torokgyulladással. Csúnyán köhög és alig kap levegőt annyira be van dugulva az orra. :( De legalább láza nincs. :roll:
Na mindegy, kevés az esély a csütörtökre, még ha jobban is lesz, félek hogy fertőzünk. :cry: Szóval nézzetek ki egy jövő heti napot, ok? Mindig ez van, ha eltervezek valamit... :roll: :evil:
Barti

UI: Mági merre csavarog???

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Barti: Sajnálom Ádit.......nálunk ugyanez van pontosan csak Somának. Vírusos torokgyulladás, mivel SOma asztmás ilyenkor ugye halmozódnak a gondok, fulladozik is.........remélem a picim nem kapja el bár asszem erre elég kevés az esély. Mi is antibiotikumozunk, orrcseppezünk, köptetőzünk, vitaminozunk, calciumozunk.....meg még a franc tudja miket kap szegény gyerek. DOkinéni felírt ezt-azt 12 ezret elvertünk a patikában kb másfél perc alatt........botrány.
Jobbulást nektek!!!

KépKép
peni
 
 


Csudaszépek a babók!!!

Zsófi: gratula Szonjának az új produkcióhoz!!! :D

Beteg babóknak jobbulást, az anyukáknak kitartás!

Enikő- üdv újra köztünk, boldog névnapot!

Csajok, jön ma valaki a Ringatóra a Nyolckerbe?

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Sziasztok!

Édesek a bébik!

Enikő!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Zitocs! Mi megyünk. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Kriszti, szerintem ne hergeld bele magad a doki "hülyeségébe" persze, ő aztán jobban tudja, hogy a Te gyerekednek mégis mi a jó. Ő van vele egész nap, ő ismeri nem igaz? :wink:

Szoptatás-kajáltatás: Zsófi is 80-100 ml-ket eszik meg, a múltkor megevett egy teljes :!: üveg bébipapit. A 190 ml-t. Jól rá is csodálkoztam, nem értettem mi lehet vele.
Tegnap pedig amikor már nem akart enni, én mégis csak erőltettem. A vége az lett, hogy sugárban jött ki az is amit már addig megevett.

Szóval Kriszti így erőltesd az evést Áginál.

Utolért bennünket is egy kis takony. Tegnap este kezdődött. Bár inkább már napokkal ezelőtt, mert minden este szívni kellett az órrát. Tegnap du kezdett inkább folyni, du. már szívnom kellett. Este apával szívtuk ő tartotta én szívtam, persze, hogy engem utáljon utána, így maradt apának a megnyugtatás. :)
Éjszaka pedig legalább óránként kelt, mert tele volt szegénynek az orra.
Akor szopiztattam, mert nem akartam még éjjel is porszívóra kötni, és azzal kitisztult. Hajnalban elértünk odáig, hogy 2 órát is sikerült aludnom. Anyósomat szalajtottam el a gyógyszertárba orrcseppért, és C vitaminért. Na most nagyon örülök, hogy ilyen közel laknak, és ráadásul még nyugdíjban is van.
Apa kiadta utasításba, hogy amikor Zsófi alszik nekem is szigorúan azt kell. Erre itt vagyok Veletek. :lol:

Ja igen, Kriszti! Az éjjel kb 5x kapott cicit Zsófi. Én pont tegnap taglaltam a blogomban, hogy a kéretlen hozzáértők mégis mit szólnak bele abba, hogy nekünk mi a jó. Szóval inkább hallgas saját magadra. Szerintem egy anya tudja legjobban, hogy mi a jó a gyerekének. (ezt hetente egyszer elmondja nekem férjecském, egyáltalán nem rosszallásból. Csak amikor én gondolok valamit, és szög egyenesen másképen mint ő. És szerencsére nem akar rábeszélni a saját álláspontjára. Ilyen pl. az éjszakai kelések.)



Barti jobb is, hogy nem lesz csütörtökön tali, nem tudnánk így menni mi sem. Jövőhét tökéletes lesz ebből a szempontból.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


órrát: orrát

Én is jó vagyok, amikor elküldöm olvasom el, mégis miket írtam. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Bartika! Erika! Bébiknek jobbulást!

Aki holnap gondolja, 11-től szívesen látom. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Katuska, azt hiszem én is csinálok egy bejegyzést a szoptatós megjegyzésedból, ha nem baj.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Jobbulást minden babának, gyerkőcnek!

Én is tegnap megmutattam takony szempontból is Sacit a dokinak, mi nem vagyunk betegek, nem fertőzünk, valszeg a fogzás miatt van.

Biga.csiga: azt mi is nagyon szeretjük, Saci rögtön ugrott az ölembe, hogy nézze :D Most meg a WC-n sírni-t hallgatjuk, én azt is szeretem :D (Közben váltottunk a Csillag vagy fecskére - ja, az már Kispál és a borz :roll: - de Zaza nagyon szereti ezt a számot)
Tegnap én is vonultam a wc-re sírni, amikor Saci nagy gonddal elkészített vacsiját akkor borítottam ki, amikor az asztalra akartam tenni.

Tecsós pelus: kaptunk akciós újságot, aszerint leakciózzák a lilát, de hogy melyik napokon :roll: asszem 18-tól 3 nap 32/db-ra, majd 38/db-ra, de nem tuti, mert mi nem járunk tecsóba, így csak éppen odakukkantottam. Az újság meg a szelektívben, kizárt, hogy megtalálom... de biztos kap valaki :wink:

Éjszaka: 5x keltünk, nem tudom miért, mert látszólag semmi baja nem volt Sacinak. Kelt: 12, 1, 3, 4, 6. Utóbbi után visszaaludt, de éppen annyira, hogy mire a nagyok elkészültek, felébredt... szóval ma megint remegn.i fogok estére a fáradtságtól, és még szülői is lesz este.

Erika: nem szabad erőltetni, tudja ő, mennyi fér bele :wink: tegnap 3/4 banánt evett Saci, ma kevesebb, mint felet. Ez van, majd eszik, ha éhes lesz :wink:

Enikőknek boldog névnapot!

Megyek, még el kell mennünk a pékségbe ellátmányért a nagyoknak.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna! mi megyünk! Muszáj kimozdulni itthonról...ráadásul párom megint nem lesz itthon csütörtök, péntek, szombat.
VAsárnapra meg vasúttörténeti parkba megyünk mozdony versenyre. Ez lesz Máté névnapi ajándéka. Már teljesen be van zsongva, este egy órán át néztük a képeket a vonatokról:)

Erika! csak nyugodtan én is úgy találtam!
katuska79
 
 


Hanna: próbálok én is eljutni :D

Zitocs (Maszatmanó anyu)



Kép

Kép
maszatmanó76
 
 


Barti, Erika: jobbulást és gyógypuszikat a gyerkőcöknek!
Barti: majd bepótoljuk máskor a talit. :wink:

Biga.csiga, Barti: beszereltük az ülést, de van egy kérdésem. Menetiránynak háttal lehet dönteni vagy az fix? Mert úgy emlékszem a boltban a pasi mutatta, hogyan dönthető, de itthon nem jöttünk rá. A használatiban sem találom. :roll:

Hanna: Még gondolkozom, megnézem hány átszállás. A piros 20-as megy a keletiig. Onnan van a Blaháig valami? Arra jár a 7-es? Bocs, de tök keveset tömegezek, nem igazán vagyok képben, de a piros 20-as innen indul előlünk. Ha esetleg 2 átszállással meg tudnám oldani.... Még nem mondom biztosra.

krisz78
 
 


Krisz! metró? de a 7-es is megy a Blahára.
katuska79
 
 


Hanna! majd légyszi a címet újra!

Én még azt nem tudom, hogy babakocsi vagy kendő. A babakocsin ugye van fellépő és elég sokat kell gyalogolni így az Máténak kényelmesebb lenne. Viszont amikor a Blahán lépcsőzünk meg mozgólépcsőzünk nem tudom egyszerre mindkettőt felvinni. Pedig cuccolás szempontjából meg az lenne kényelmesebb.
katuska79
 
 


Persze a metro is egy megoldás, csak előtte villamosoznom is kell. Az meg nem alacsony padlós. :? A Blaha a kék vagy piros metró útvonalán van? Bocs a hülye kérdésért, de olyan ritkán járok arra.

krisz78
 
 


barti: szegény Ádi :( Jobbulást neki!!! Nekünk jövőhéten a kedd, szerda, péntek lenne a jó...

Hanna: mi megyünk akkor, épp kérdezni akartam hányra, de megelőztél :D

Krisz: piros ;)

Katuska: dettó a hezitálás, én is azon agyalok, hogy babakocsi, vagy mei tai/kendő, csak nekem nem a nagyobb gyerkőc miatt :roll: Milán szeret nézelődni a kocsiból kifelé, a mei tai bekorlátozza, kendőt meg még nem igazán tudom felkötni :oops:

Csöre: :D Apa nagy Kispál fun, de én is szeretem őket, na meg a Kiscsillag sem rossz, szintén Lovasi :D

És íme egy újabb kedvenc:
http://www.youtube.com/watch?v=NKLij4LJ ... re=related

De tőlük szeretem a Lesz, volt, van és a Minden nő, és a Szabadon című számokat is :lol:
Linkeljetek ti is ;) Ne én árasszam el zenével a topikot... :roll:

biga.csiga
 
 


Krisz: A Keletiből a piros metró és a 7-es (mindegy melyik) visz a Blahára.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Hanna: dobsz címet? Szerintem elmegyünk. Azt is írd már le légyszi, hogy a Blahától merre induljak el! Köszi.

Csöre: kösz. És a Keletitől honnan megy a 7-es? A 20-as a szoborhoz megy be.

krisz78
 
 


Csajok tutira fogzunk. Tegnap nem látszott még, de most durván ott van a két alsó foga az inye alatt. Egyáltalán nincs megduzzadva neki amúgy. Tegnap óta pedig extra nyálzás van nálunk. Hurrá nem leszünk fogatlan békák többé :lol: Csak neki ne lenne ennyire rossz.
Lehet, hogy ettől taknyos? Vagy ez úgy extrán.

Éppen most alszik, nem tudom meddig. Szinte csak kézben van el, anyósom aranyos volt, rendett rakott nálam a konyhában.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Erika: jobbulást Zsófinak is! Egy tipp: védőnéni anno azt mondta nekem, nyugodtan lehet anyatejet is csöppizni a nóziba, mert nagyon jó antibaci az is ;)

Csöre: Tescós akciós újság nálunk még nincs, de köszi a tippet, kérdés, hogy lesz-e méretben :roll: A Kispáltól a De szeretnék-et nem szereti Zaza?
http://www.youtube.com/watch?v=E9cO2MLa ... re=related

(Persze ez is van "Csíkban" :lol:)
http://www.youtube.com/watch?v=RPLvpwlu ... re=related

biga.csiga
 
 


Krisz: Keleti főbejárata elől megy ;)

biga.csiga
 
 


Erika: Csöre Sacijánál a fogzás velejárója volt az orrfolyás, szóval nálatok is befigyelhet ez a verzió :roll:

biga.csiga
 
 


Krisz: a gyerekülést azt hiszem nem lehet dönteni, ha háttal van, amúgy ott van a lábaközött egy kar, ahol az övet feszíted, azt húzod meg, bár ez csak az emlékimben él, mertz a használatink elkeveredett, még meg kell keresnem :roll:

biga.csiga
 
 


Krisz! milrt is kellene vilamosoznod ha a keletiig busszal mész? Egyébként meg a 7-es vonalán alacsony padlósok járnak, azzal tudsz legkönyebben! (de jó lenne ha legalább felénk is járna egy nyamvadt alacsonypadlós naponta de mi itt nagy ívben le vagyunk...)

Akkor holnap délben valami kaját is ki kell találni. Nekem legalábbis Máténak kell valamit vakítanom....rendeljünk valamit? Vagy tök jó poén lenne beülni valahová ebédelni a közelben...már ha van oylan hely de csak a mekit tudom.

A tescó oldaláról le lehet tölteni az akciós újságokat.
katuska79
 
 


Erika: ha teljesen átlátszó, tiszta, lehet a fogzástól, nem tud mit kezdeni a nyálával, és felmegy a nóziba

Krisz: hát, izé, passz... az a helyzet, hogy elég régen jártam arra, legutóbb középről indult a villamossíneken, de akkor még nagyban dúlt az építkezés, nem tudom, most hol tart :( Á, látom, közben Biga.csiga megírta :wink:

De szeretnék: én zeneileg a fenti változatot szeretem jobban, Zaza és Mesi meg a Csík-féle paint-es rajzolt változatot szeretik, mindjárt keresem :)


Voltunk kint homokozni, hintázni, kertitörpével barátkozni, hát, a hinta nem Saci bulija :lol: :lol: :lol: :lol: túl statikus az én állandóan pörgő gyerekemnek :lol: :lol: :lol: pedig Zaza úgy szerette :) Sacinak most vettem olyat, mint asszem Leventének van (Vagy Ádámnak?)

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Csöre! behalok....túl statikus :lol: :lol: :lol: :lol: hát lökd meg jó magasra had röpüljön az a lány! :lol: :lol:
Petra azt szereti ha jól meglököm. Azt nem szereti ha Máté löki mert akkor koppan a feje :oops:

Azt hiszem itt az ideje az ebédnek mert már az etetőszék lábát nyalja :wink:
katuska79
 
 


Hanna,
Korai ebéd után mi is átnéznénk kicsit. Kérlek a címet dobd át, nem találom :? Köszi!
Mit vigyünk?

Csöre! Te meddig leszel a babatalin?

Bocsánat, Lányok, délután megpróbálok visszaolvasni. Apa itthonról dolgozik épp, vissza kell adnom a gépet.

Szilvi és Lilla

Kép
vsziszi
 
 


Köszi.

Katuska: villamosoznom akkor kellene, ha metróval mennék. Innen Káposztásról a 14-es villamossal Újpest kp.-ig, onnan kék, majd piros metró. Azért írtam, hogy inkább a buszt választom, mert az alacsonypadlós, (na, nem mind, ki kell fogni.) Meg így csak 1 átszállás.

Biga.csiga: kösz. A férjem is úgy emlékezett, hogy csak menetirányban lehet dönteni.

krisz78
 
 


Csöre, teljesen tiszta, folyós.

Az orrszívó cart sem ér. Amint kiszívom kezdhetném elölről, ő pedig ordít. Így marad a törlés, bár akkor is ordít.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Szilvi: privi megy

Katus: lököm én, lököm, egy ideig szolidan vigyorog, majd mászna homokozni, macskázni, törpézni.... legközelebb a kezébe nyomom a majomhintát, ahhoz kell erőfeszítés :roll: na jó, nem ám :wink: :lol:
Petra eszi az etetőszék lábát? Hát nem adsz ennek a lyánynak enni?! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Erika: lehet a fogától. Ha folyamatosan termelődik a takony, akkor valóban nem ér semmit az orrszívó, kár vele kínlódni. Törlés, egy részét meg lenyeli. Ha popsitörlővel törlöd, az kevésbé fáj neki.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Jobbulást a betegeknek!

Elég macerás a közlekedés babával Pesten!Ennyi átszállás... :cry:

Holnap megyünk babaúszásra!Kíváncsi leszek Zétinek tetszik-e majd!!! :D :roll:
Volt már valaki ilyen programon a babójával?Tapasztalatok,tanácsok... :?:

Vettem Zéti szobájába egy falvédőt!Olyan gyönyörű!!!Innen rendeltem!Gyönyörű termékeik vannak,precízek!

http://kolyokvar.hu/index.php

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Boldog névnapot Enikő!!! :D

KépKép KépKép
zeteny
 
 


Elővettem azt a mosdókesztyűt, ami a törülközőhöz volt csomagolva. Azt vizeztem be neki, és azzal törlök.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Enikő: Én is boldog névnapot kívánok!

krisz78
 
 


Mi járunk babaúszásra, nem a Kalovics féle módszerrel. (szerencsére)
2 hete láttam olyat, hát engem totálisan idegesített. A körbe-körbe úszkáló szülő akik közben mindenfajta gyerekdalokat énekeltek. Brrrrrrr. A hideg kirázott tőlük.(bocs azoktól, akik ilyenre járnak)

Mi a kispesti usziba járunk, 5000/hó, és Zsófi nagyon élvezi. Most szombaton azt hittem ki fog ugrani az apja kezéből, annyira élvezte.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Mi már sokkal jobban, doki néni szerint valami vírus ment át rajta, de már túl van a nehezén, mondta tegnap. Szerencsére tegnap is csak hőemelkedése volt, vagy az se. De az orra még folyik rendesen és ez nem vizes hanem takony, bocsi.
De éjszaka szerencsére tudott aludni 2 keléssel.
És azt mondta a dokinéni, hogy közvetlenül nem lehet láz a fogzástól, hanem ilyenkor gyulladásban van ugye kicsit a foguk és ettől jobban elkaphatnak ezt azt.
De semmi extrát nem kaptunk, csak porszívózzam meg adjak neki cebiont.

Csöre
- biztos nem tőletek kaptuk el.
orrszívózás - Saci édes lehetett, majd lehet kipróbálom, most már ha csak bekapcsolom a porszívót akkor is elkezd sírni.
Tényleg van valakinek nem porszívós és az jól kiszívja, milyen típusú, éjszakára vagy elutazásra lehet be kéne egy olyat szereznem, csak nem tudom mennyire hatásos Szerintetek?

háta a héten mi sem megyünk talikra :cry: :cry: Nehogy elkapja valaki, vagy mi visszaessünk. De jövő héten remélem nem jön közbe semmi.

Ha nem vesz levegőt vagy megnyugtathatatlanul sír, nálunk is a kimegyünk a teraszra vagy csak kinyitom az ablakot, egyből megoldja a problémát.

Vicky - Leventén látszik hogy mennyire jól érezte magát!! Nem szoktátok ezeket a jó fotókat elküldeni pályázatokra?? Annyira jól sikerülnek mindig!!

Kriszti hihetetlen a gyerekdokid, de szerintem se mondd majd el ilyen részletesen legközelebb. Halicar kenőcs kell neked végül?

Ma itthon van Apus!!! De jó, bár reggel közölte, hogy fáj a torka
:? :?

Enikő
- Boldog névnapot!! várjuk a képeket és az élménybeszámolót!!

Tényleg Mági merre vagytok??

Anyum változatlan, hát nem tusom mi lesz, ma van a névnapja (Melitta)

Kép

Kép
lucus16
 
 


Lucus, én a porszívsat szoktam nélküle használni.
Csak most nem voltam elég, így elő kellett venni a porszívót. Próbáld ki.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Kriszta: szépek a falvédők, melyiket választottátok? Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nem tudok varrni :(

Erika: az is jó, lényeg, hogy nedves legyen, és puha.

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Lucus, pont akartam kérdezni, hogy van anyukád, és akkor olvastam a végén mit írtál. :cry: Sajnálom hogy nem javult. Szurkolok, hogy minél hamarabb rendben legyen!

Nálunk is közölte apa, hogy fáj a torka. :(

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Luca: nekünk pesztonka motoros van, tud annyit, mint a porszívós, és csendesebb. Még Mesié volt, azóta bírja. A kézi szívók hatékonyságáról én is várnám a tapasztalatokat!
Örülök, hogy jobban van Zille, remélem, hamar meggyógyul :)
Anyukád: sajnálom, hogy nem javul :cry:
A fájós torkú Apáknak jobbulást!

Csöre
csöre74
 
 
 
 
 
 


Rákerestem erre a pesztonkára

Újonnan eléggé drága, vaterán 3500-8000 Ftig van

Mennyire hatékony?

Én vettem Nuk kézit is, hát senkinek sem javaslom. Nem ér semmit.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Krisz! Lehet háttal is dönteni, kíváncsi is voltam fogod-e kérdezni, mert ezek szerint nem csak a miénkkel van majd, hanem konstrukció hibás. Ugyanis csak akkor tudod ledönteni, ha kikattintod az aljából (ami fordítható tok, hogy illeszkedjen a háttámlához). Nem tudom érthető volt-e, de ha nem hívj fel, elmagyarázom. Mi megszenvedtünk vele, férjem majdnem ki is hajíntotta, merthogy használtam vettük ismerőstől, és azt hitte elrontották. :roll:

Frankó, hogy ilyen sok máris a kis beteg. :(
Na rohanok, fő a túrógombócom. :wink:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?