Szép estét mindenkinek!!
Itten vagyok, bár sajnos csak ilyen későn, mert persze 22-ig kellett bent rohadnom a munkahelyemen, mikor máskor már 21-kor itthon figyelek
Szóval megvannak nálunk Apjuk eredményei amik nem túl jók kevés a spermaszám és stb....Betty és Zsu minnyá küldöm nektek csajok a privit!És előre is köszi a segítséget sokat jelent nekem
....Én már nagyon elkalandoztam az eredmények tudatában, már inszemen meg mindenen járt az agyam....Megkérdeztem a kolleganőmet, hogy is van ez itt kint.....Majdnem dobtam egy hátast....állítólag itt kint mindent fizetned kell zsebből, ami azt jelenti, hogy egy inszem kb 6-7000 euró
Placcs.....Szóval azt hiszem ha ilyenre kerülne sor, bár remélem nem fog, akkor húzunk haza, mint a vadliba
....Na de ennyit rólunk!!
Zsu- Nagyon örülök, hogy kikapcsolódtál és, hogy ennyire király volt a lagzi
...Kár, hogy nem vagy iwiw fan, mert megnéztelek volna.....Ide sem szeretnél esetleg egy képet feltenni magadról?Vagy priviben elküldeni??Úgy szeretnélek megnézni
Susytunder - Neked egy hatalmas és nagyon nagy Gratula!!Elmondhatatlanul örülök neked
...Most már tessék magad kímélni, a szekrények emelgetését hagyd inkább másra
...Mikor tervezed a dokihoz menést??
Csip-csip- Igen, igen, biztos, hogy mi vagyunk a következők a sorban,úgyhogy hajrá lányok!!!!
....Nekem elvileg előző hét csüti környékén kellett pé-nek lennie, már ha volt egyáltalán, mivel az LH tesztem nem mutatta tökéletesen, szóval lehet nem is volt pé....
....Jövő hétre várom pirit.....vagy is hazudok, mert nem várom a genyát
Gtunde- Én is úgy tudom, hogy reggel azonos időben "kellene" mérni....De persze én sem így csinálom, mert ki kel fel minden reggel ugyanabban az időben???
....Na jó Betty-t leszámítva
...Mondjuk én nem tudom, lehet, hogy én egy UFO vagyok, vagy nem jó a hőmérőm, pedig vadzsi új, nekem egyszer volt a hőm 36,5 amúgy mindig alatta ( 36,1...36,3....36,2).... ez normális szerintetek???
Anita- mindjárt nézlek iwiw-en
Joli - Örülök, hogy minden rendben veletek.....Fantasztikus lehetett látni, ahogy ver a szivecskéje
...Mikor lesz a köv UH??
Pitypang - Szerintem mindenki nevében írhatom, hogy senki sem fog megsértődni ha nem írsz mindenkinek személyesen, név szerint....De jó lenne ha jönnél, szeretnénk tudni, hogy mi van veled
Kírus-Réka- Sziasztok Csájék
Na most lécelek lefelé, megírom még a 2 beígért privit, plusz kukkolni is megyek....Hű de sok a dolgom még
Nagyon szép estét mindenkinek!!
Szeretettel:
Ancsa