Új privát üzeneted érkezett!

HENI
Elkezdtük csinálni a szobát, persze még a felénél sem járunk mert ugye apa azt hitte majd egy nap alatt kész van, én meg azt hogy csak a szoba alját kell festeni erre elhúztuk a szekrényt is meg jobban előkerült a fal ahogy kipakoltuk a dolgokat és rájöttünk hogy százszor jobban összebarmolta a gyerek mint ahogy sejtettük.
Szóval be a kocsiba el veszprém és venni festéket. Most citrom lett a teteje és babakék az alja a szobának. A végén már én festettem az egészet mert apa hol ide hol oda ugrált. Aztán összeraktuk a kiságyat rendesen, a pelenkázót is meg a polcos szekrényt beállítottuk rá a tévét. A dvd sajnos nem fért bele a polcra kb. 2 centin múlik.
A nagy szekrényt nem volt már idő és energia összeállítani.
A fotelágyat betettük és lemértem hogy a szekrény is kb. 3 centin múlik hogy beférjen, ezért most az ágy máshogy van rakva. Ha kinyitom éjjelre akkor majdnem elér a vége Miló ágyáig.
134 cm a szekrény szélessége, kb. 188 hosszúra lehet kinyitni az ágyat és a fal ahová a kettőt terveztem egymás mellé 325 cm, de mivel a lábazat innen és onnan is elvesz centimétereket pont azok hiányoznak hogy elférjen minden rendesen. :(

Holnap este összerakjuk a nagy szekrényt. De kedden nem leszek itthon mert megyünk a csajokkal a ugyebár a szülésfelkészítőre. Eddig úgy volt hogy csüt-ön jövök haza de így hogy még van egy csomó meló sztem hazajövök már szerda délután.

Azért ahhoz képest hogy tegnap megint hiszti volt ma egész jól megvoltunk, még csodálkoztam is hogy milyen normális, fütyörészve festegetett meg dícsérgetett hogy milyen ügyesen festek én is. Csak lestem. Viszont délután át kellett hívni a szomszédot mert a Ricsi ágyát egyedül nem tudta kivinni.
Azzal meg nekiálltak borozgatni szóval végül utána már nem volt semmi csinálva, én fejeztem be a dekorálást meg a pakolászást, persze csak a könnyű dolgokat (plüssállatok, stb.)

Amúgy annyira elfáradtam hogy kettőig nem látok, a derekam leszakad, menni alig bírok annyira fáj mindenem. Nem is tudom hogy gondolta apa hogy ezt még hetek múlva csináltuk volna.
Na de legalább már a nagyja megvan. Harc sem volt. Mindent ment szépen. Az előtérből lesz neki leválasztva egy 2,40x2,30 rész.
Na ott biztos lesznek majd harcok mert nem tettünk oda fűtést és emiatt fal sem lesz hogy ne hüljön ki totál az elkerített rész.
Én azt találtam ki hogy a szekrénye legyen a térelválasztó. Tehát a hátulja le lesz tapétázva és ugyanolyan festékkel lefestve mint a falak. A másik falon pedig függönnyel kerítsük el, hogy azért valamennyire csak el legyen szeparálva, már csak azért is mert bárki jön hozzánk egyből azt a kuplerájt látja majd ha belép az ajtón. Na persze ez az ötlet apának nem tetszik.
Márpedig úgy is kiharcolom hogy így legyen.
Amúgy meg aludni biztos együtt fognak, de télen tutira a fűtés miatt, mert a gyerek olyan fagyos hogy még májusban is kapcsolgatta 30 fokra a konvektorát. Én már ma is ide ágyaztam a gyerekszobába.

Megyek is aludni mert ráadásul már 4 óra óta fent vagyok!!!
Remélem holnap tudok vagy 8-ig aludni minimum.

Jó éjt mindenkinek!!!

dita75
 
 


dita: Ügyesek vagytok, jó sokat haladtatok. Majd ha már kész lesz, akkor ugye kapunk képeket?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt Csajok!
Én már kialudtam magam, ugye milyen ügyi vagyok?? :lol:
Dita, és többiek!
Szépen haladtok a szobákkal, alíg győzök gyönyörködni! Hát, nálunk semmi ilyesmi nem lesz, mert babó egyelőre velünk fog lakni egy szobában. (Már lehet, hogy írtam).Ágya közvetlenül a miénk mellett lesz az én oldalamon, nekitolva a nagy ágynak. Majd valamikor később akarom átrakni a másik szobába, ott viszont a naggyal fognak osztozni. Lehet, hogy csinálunk valami polcos térelválasztót majd, de az is lehet, hogy nem. majd kiderül, hogy bírják egymást elviselni.Kíváncsian várom. Egyelőre nagy a lelkesedés a nagyobbik részéről, de -gyanítom- ez majd alábbhagy, ha itt lesz a pici és egész nap arénázik majd.Még nem is sejti, mi vár rá...
Remény!
Köszi a ruhákat! Nagyon szépek, és jó is volt találkozni, és beszélgetni ott az aluljáróban :lol:
Most már le kellett állítanom magam a Teszveszről, mert annyi a ruha, hogy a férjem szrint óránként kell váltani majd, hogy mind rákerüljön a gyerekre :roll: Ez csak vicc persze, de nem akarok itt túlzásokba esni. Szerintem már így is sikerült.
Ráadásul elmentem turiba is, ahol meg még jobb cuccok voltak tök jó áron. Persze, ott is összeszedtem pár dolgot.

Dita!
Látom, azért lassan egyenesbe jöttök. Majd idővel alakulnak a dolgok szerintem és mindenki megtalálja a helyét (szó szerint is) ebben az új felállásban.Kitartás hozzá!!!!
Na, megyek iszok valamit!
Üdv....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

 
 

Sziasztok!

VICKY
Persze ha kész dobok képet, bár az majd csak a hét végén lesz esedékes. A függönyhöz még hozzá sem kezdett a keresztmama! :twisted: Még jó hogy felhívtuk, hogy mégis hogy áll vele! Hát még sehogy!

BRIGI
Nálunk a hálóban olyan kicsi a hely hogy oda már egy hangya is pajszerrel fér be. Apa oldalazva szokott az ágy őt illető felére evickélni. Van még bent egy gardróbszekrény, félig a falba süllyesztve, a tévé is a falon van, mondjuk az LCD-nek ott is helye sztem, illetve van két éjjeli szekrény.
Az ágy középre van helyezve a szobában és kb. 40-40 cm hely maradt így kőrben a szobában.

Ruhából szerintem nekünk is annyi van mint égen a csillag.
Már nem is nézek fel olyan oldalra vagy helyre ahol rucik vannak nehogy még egyet is beszerezzek.

Most már csak a pelenkázószivacs, mellszívó, babaápolási szerek, lázmérő, cumisüveg és ilyen apróságok kellenek.
A szőnyeg is jövő héten megjön.

A nagyobbik lányod lelkesedése tuti hogy alábbhagy ha sokat sír majd a picike, de mi is 3-an voltunk tesók úgy hogy csak másfél szobájuk volt anyuéknak, mindannyian felnőttünk!
:wink:

dita75
 
 


Sziasztok!
Colin a tegnapi kínais kis adag kaja után mért 7 feletti értéket leszámítva jók most az értékeim, hogy reggelire nem eszek kenyeret. Úgy tűnik a Norbis pékárút elviseli a szervezetem, s nem is rosszak sem a kaják, sem az értékek. Reggelente tejjel 6,7 körül van az érték, ami szerintem jó.

Dita látom ti is haladtok sok küzdelem árán előre a szoba kialakításában.
Mi vasárnap megvettük a szivacsot, meg vettünk egy kiskádat, kádállványt, meg egy flexis lázmérőt a Máriában. Csütörtökön megyek a hordozóért, és akkor akarok venni 2 cumisüveget, s akkor már csak a mellszívó kérdése marad, de azt max. a párom megveszi, ha kell, ha nem kapunk. Úgy gondolom minden mást megvettem, ami kellhet. Kozmetikumot nem, azt majd a gyógyszertári kell, azt meg majd felírja a gyerekorvos.

Nálunk a gyerekszoba átrendezve, de még nincs kész. Fel kell tenni a függöny bordűrjét, valamint otthonról el kell hozni a kiságy maradék, otthon maradt darabjait, addig a gyerek cuccok csak be vannak téve a gyerekszobába egymásra, illetve egymás mellé. Ez október eleje előtt nem változik.

A takarítással lassan, de haladok, fél lakás kész. Ezen a héten kevesebb időm lesz, de talán kész leszek hétvégére...

remény73
 
 


Viszont 2,5 óra alatt leesik a cukrom 3,5 alá, így azt hiszem kicsit kell rendeznem a kajálásom, mert az sem jó ha hypózok. Kell ennem még hozzá valami lassan felszívódó szénhidrátot is, mert a tej és a pékárú gyorsan felszívódik ezek szerint. Tízóraira így mindig megpótlom kicsit csokival, hogy gyorsan helyreálljon a cukrom...

remény73
 
 


Sziasztok Csajok!!!!

Egy rövidke helyzetjelentés: voltam UH-un a kórházban.

Babák szépen fejlődnek, bár a Kisfiunk nagyobb, mint a Kislányunk.
Nándika nagyobb a koránál 2200 gr. körüli (+/- 300 gr. pontossággal, 33 hét 2 naposnak felel meg).
Tamika 1800 gr. körüli (+/- 200 gr. pontossággal, 31 hét 2 naposnak felel meg).
Amúgy minden ok, méhszáj még mindig teljesen zárt, magzatvíz megfelelő ill. jó a szívműködésük a Babócáknak.
Nándikának a haját is láttuk. :wink:

Dita: le a kalappal, ügyik vagytok nagyon!!! A végén még
hamarabb elkészültök, mint mi. :lol:
Nálunk annyi az előrehaladás, hogy a két régi bútordarabot elpateroltuk tegnap, most már van hely a szekrény ill. a komód összerakásához. Ebből ma sem lesz semmi, mivel párom Bécsből csak este 9 felé ér haza, holnap pedig megyünk a felkészítőre. Lehet emiatt a holnap este is ki fog esni. Na mindegy, az a lényeg, hogy most már bármikor befejezhetjük a szobát végre! :wink:

Remény: Te nagyon ügyi vagy! :) Nálunk hétvégén lesz nagytakarítás, Norbi szülei jönnek és segítenek majd.
A diétában is nagyon otthon vagy, annyira ügyesen beletanultál már! :lol:
Nekem már csak a kórházi pakkomból hiányzik egy-két dolog, amúgy már mindent megvettünk.
Ma olyan jól jártam: voltam a Csalogány u-i Babyfun üzletben, vékony pamuttakarót vettem a Babáknak. Két takaró helyett csak egyet számoltak. Pedig én még korábban szóltam is, hogy kettő van. Mikor fizettem, nem is tűnt fel, hogy kevesebb az összeg, mivel egy-két más dolgot is vettem.
Akkor tűnt fel, amikor már a leparkolt autóba beszálltam és elkezdtem gondolkodni vajon, miért csak ennyit fizettem. Mindegy vissza nem mentem reklamálni, amúgy is kb. 2 perc volt még a parkolójegyemből.
Ilyen is van, így jár az akinek Ikrei vannak :wink: :lol:

Akkor holnap Colin, Dita, Remény és Vicky jöttök mindannyian?

pussz

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


REMÉNY
Irigy-mirigy vagyok hogy már mindent beszereztél! Biztos nagyon megnyugtató lehet.
Én épp bosszankodom.
Anyósom itt volt az imént, jól fel is húzott mert annak idején megkérdezték hogy a kiságyat vagy a babakocsit vegyék meg.
Nekem 8 hogy ki mit vesz, nekem úgy lett volna a jó ahogy anya csinálta, tessék lányom itt van ennyi lé azt veszel amit akarsz meg ami kell. Mama bejött a gyerekszobába konstatálta hogy nekünk már minden megvan ami a kisgyereknek kell úgyhogy ők majd csak ha megszületik akkor adnak, venni nem vesznek semmit mert nem tudják minek örülnénk, stb... stb.....
Most kérhetek anyutól kölcsön novemberig mert én már nem tudok az aprajára ennyi pénzt még összegyűjteni. A babakocsi is csak félig van kipengetve. Még jó hogy rá került a szó mert várhattam volna anyósomékra!
Szegény anyumat már úgy sajnálom, ő a családunkban a fejős tehén. Azért majd húzom ameddig csak tudom a bevásárlást, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznie a számláján a zsét, bár akkor érezném igazán biztonságba magam ha már minden itt lenne és nem kéne sehová sem menni.
Annyira nem lehet rájuk semmiben számítani.
Ha még egyszer újrakezdhetném az egészet biztos nem jönnénk anyuéktól ilyen messze. Az ember csak az igazi családjára számíthat igazán akármilyen rendesek is a párja szülei. Aztán ki tudja, mindenhol más a szitu.

Csokit eszel????
Diétás csokit???
Bevallom én is szoktam néha mikor már szó szerint a nyálam csorog, de csak diétásat és 3 kockát mert annyi a megengedett.
Sajnos az sem mindennap. Ma én is kezdtem rosszul lenni amikor mentem fel a városba, van nálam mentolos szőlőcukor bekaptam egyet és új erőre kaptam tőle. Utána már semmi gond nem volt, pont kajaidőre értem haza, ettem és pihentem amíg anyósom itt volt. Most azon gondolkozom merjem-e bekeverni a festéket a párom nélkül, mert az előteret le tudnám kenni két óra alatt.
Azt hiszem megkockáztatom mert ennyivel is előrébb lennénk!

Mennyiért vetted a szivacsot a Máriában???

Azt elhiszem hogy a Norbis kajával jobb értékeket lehet mérni de a vérnyomásom biztos jó magas lenne mert olyan drágák a termékei. Anno a sparban volt egy polc amikor ment a Nagy Fogyás. Csak Szandrás és Norbis kaják voltak a polcon és a műsor miatti hírverés miatt akciósan. Jól be is vásároltam, pedig még úgy sem volt a legolcsóbb. Én pl. annyira imádom a borsófőzelékét, meg a káposzta és a lencse is elég finom, a zöldséges kajái annyira nem jönnek be. De ez biztos nem az ő hibája, egyszerűen nem vagyok oda a zöldségekért.

dita75
 
 


TRIX
Végre nem a vásárlót húzza le a boltos hanem fordítva! :lol:

Igen megyek holnap! A jövő héten mi lesz a téma???

REMÉNY
Akkor neked jó a főbejáratnál odalent ahol a labor van???
15.45???

dita75
 
 


Dita: a téma holnap az újraélesztés és a szoptatás, jövőhéten pedig gyermekágy, császármetszés.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Trix, Dita, igen megyek, s Dita találkozunk a főbejáratnál, a labornál lent 3/4 4-kor.
Lehet a következőre is jó lenne elmenni.

Dita, én 6 cm-est vettem 6916-ért. Aranyos világoskék rajta macikákkal és méhecskékkel. Nekem nagyon tetszik. Tudom sokat nem fogok látni belőle, de mégis most még gyönyörködhetek benne...

Kórházi csomag? Na én még meg sem néztem, majd még azt is meg kell néznem, s lehet vennem kell ezt-azt, ki tudja...

Akire, megjöttek a ruhák, minden nálam van, ha gondolod egyeztethetünk talit...

Dita ügyi vagy a festés miatt....

Trix, hát nekem nincs segítségem, de ma nem is haladtam nagyon. Lemostam a fél kiságyat, amik itt vannak már, meg most mosok babaruhákat, főztem, de a takarítással nem igen haladtam...

remény73
 
 


trix: Sajnos szerintem nem fogok tudni elmenni veletek a szülésfelkészítőre, max. 3-ra érek oda a dokinénihez. Pedig olyan jó lett volna talizni a többiekkel is. :(

remény: Miért döntöttél a szivacs mellett? Miért nem kókuszosat vettél?

Többiek: Érdekelne a véleményetek az előző ügyben. Ki milyen matracot vett és miért pont olyat?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, rosszul írtam, kókuszmatrac 6 cm-es, nem vettem volna szivacsot, csak kókuszt. Gondolkoztam a 8 cm-esen, de végül is 6 cm-t vettem, gondolva az is elég...

remény73
 
 


remény: Csak azért kérdeztem, mert a várandós fórumban van egy csajszi, aki a szivacsra esküszik, állítólag neki a kókusz nagyon nem vált be. Ezért vártam még érveket a szivacs mellett, de eddig mindenkitől a kókuszt hallottam. Mármint hogy az jobb.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
1. a párna pocak alá- és derék megtámasztására
2. szülés után ezen ülve a seb nem nyomódik
3. szopiztatni a Babucit
4. hasaltatni a Babucit, amikor még nem tudja tartani rendesen a fejét (utána is-amikor már tudja)
5. amikor már majdnem ül a baba, a közepébe ültetve megtámasztja őt.

A párna levehető, húzózáras huzattal készül. A szivaccsal töltött párna „baleset” esetén forgódobos mosógépben mosható. Tartalékhuzat választott anyagból rendelhető.

A képen látható párna „M” méretű, „XL” változatban is készül.

Készülőben a „csúcs” párna, amelyet ikrek szopiztatásához ajánlok.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálfogó kendő nyakba „szerelhető”– kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból
-alul (is) nyitható meleg hálózsák

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

E-mail: marikogold@citromail.hu

Kép

Kép

MarikoGold
marikogold
 
 


Sziasztok!

REMÉNY
Nem felejtettem el a cumimosót, tegnap kikészítettem! :)
Oké akkor a főbejáratnál.

VICKY
Épp írtam a másikba hogy remélem jössz!
Azért bízom benne hogy mégiscsak el tudsz szakadni, kivi vagyok rád.

Én úgy hallottam hogy fél éves koráig jó a kókusz matrac, utána a szivacs inkább. Én vettem egy kókuszmatracot de aztán inkább továbbadtam mert elolvastam a leírását hogy ha beszennyeződik akkor nem lehet lehúzni róla a huzatot hanem úgy kell semleges mosószerrel kisikálni és 5 óra alatt megszárad szobahőmérsékleten. Most hogy nyár van kitettem csöpögni a teraszra, de ha télen lesz ilyen attrakció hová a francba teszem???
Szóval én is végül szivacsot vettem macikás mintával sárga színben. Az egyik újságban (kismama magazin volt asszem) azon nevettem hogy egy anyuka leírta hogy ő mit vett a gyereknek, és taglalta hogy biztos tök fasza a kókuszmatrac de nemzedékek nőttek fel a szivacson, többek közt mi is.
Akkor döntöttem el hogy ha fél éves korában amúgy is le kell cserélni akkor felesleges megvennem drágán és még tárolni sem lehet rendesen mert nem lehet nejlonba tenni, ha letakarom valami anyaggal akkor meg ugyanúgy porosodik.
Néhány anyukát meg a bababoltos csajszit kifaggattam a témáról és tőlük tudom ezeket az infokat.

Csajok!
Délután találkozunk akkor !
Ma már nem leszek.

Szép napot!

dita75
 
 


Hello, Mindenki!

Tegnap voltam UH+kukkolás.
Dita!
Megnyugtatlak, mi sem vagyok nagyok. 6,5 a BPD, 6,3 a melle, viszont a combcsontja hosszabb az átlagnál (eddig rövidebb volt) :o Doki szerint 25 hetesnek felel meg, kb 600 g-os és még "sokat kell nőnie".
Viszont! Szerintem a cukrom magasabb , mint kéne (7,1) a zsemlés cucc után, ezért visszafogom magam mától. Doki semmit nem mondott rá, de én meg is lepődtem volna, ha normális, mivel - ahogyan írtam- rengeteg édességet zabáltam eddig. Na, mától megpróbálok változtatni és a védőnőt is felhívom az aggodalmammal.
Sógornőmmel beszéltem, aki laboros, és ő is mondta, hogy kicsit vegyek vissza. Más amúgy nincs. Ja! De: gyerek fejenáll már és a méhlepény is felfelé indult, már nincs a méhszájon.Úgyhogy talán ez legalább rendben lesz.
Látom, ma mentek! Jó "okosodást", majd biztos írogattok itt arról, hogy mi volt, én meg kukkolok :oops:
Na, egyelőre ennyit. (MHú, de ennék egy kis csokit :P ...)

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Ja! Matrac! Én örököltem a tesómtól egy kókuszost, de a másik kiságyba, amit berakok majd a gyerekhez, hogy oda is le tudjam majd tenni a babót, abba "csak" szivacsost veszek. A nagynál is az volt...Nem értek annyira hozzá, hogy mi szól egyik vagy másik mellett, és nem is fogok vele túl sokat foglalkozni, hiszen akkor az utolsó cumin is lehetne agyalni napokat, hogy most milyen legyen, vagy milyen ne. Érvek-ellenérvek mindenhol vannak.
Szerintem a gyerek megszületése után ezek a dolgok eltörpülnek majd. Akkor majd jön a többi, amin majd a babásban értekezünk.
Ja, hát én abból indulok ki, hohgy a nagyobbik is kb.3 hónapig használta a kiságyat (utána a miénket ugye), akkor még kiságy sem kéne. Én ezért nem merek őrzőt se venni, mert még a végén magam alá rakhatnám majd. (Persze, ez csak az én gyengeségem volt, de nincs rá garancia, hogy most nem így alakul). Különben erről az "együttalvásról" is lehet látni egy csomó okosságot, ha az ember körülnéz itt a neten. Mindegy. A lányom nem lett hibbant, meg perverz sem, sőt agyon sem nyomtuk, max nem keltem fel éjszakánként 35-ször (mint pl. a tesóm a fiához). Ellenérv: szomszédasszonynál a gyerek pár hónapos korától külön alszik, egyedül, mindenféle gond nélkül. Őrző, meg figyelő mellett ők meg vidáman elvannak esténként még lent a konyhában, meg az udvaron is. Csodálom is emiatt kicsit. Hátm, csajok, kíváncsian várom, majd kinek mi válik be. Majd tényleg a babásban kiderül...Én még a magam részéről is bizonytalan vagyok.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Dita, 4900-ért már van 8 cm-es szivacsmatrac Óbudán, aranyos mintásak. Nem tudom, hogy mi igaz abból, hogy melyik a jobb, nekem a védőnő is a kókuszt mondta, meg általában mindenki, így én azt vettem. A boltban is nejlonban van, és én vettem fölé egy matracvédő huzatot, aminek egyik fele frottír, másik fele vízhatlan réteg, így az esetleges problémákat ezzel kívánom megelőzni. Erre jön majd a normál lepedője Ádámnak. Így lesz 3 réteg a matrac felett: eredeti huzat, a védő huzat és a lepedő.
Ha megnézem nagyon nem fog porosodni, ha ezek mind rajta lesznek. Gondolom én...

remény73
 
 


Matractéma: én is pontosan ezt a variációt vettem meg, mint Remény.
A kókuszmatrac nem okoz allergiát, kiválóan szellőzik, sem poratka sem penészspora nem tud megélni benne, a pisi "átfolyik" rajta és nem utolsó sorban egyenesen tartja a gerincet. PVC alapanyagú lepedőt v. anyagot nem lehet rátenni, amúgy a matracvédő kiváló, amit Remény leírt nagyszerű védelmet nyújt a nedvesség ellen. Mi is vettünk...
Egyébként a kókuszmatrac huzatát is lehet mosni, zippzárral le lehet szedni a matracról. Legalábbis, amit mi vettünk 7000 Ft-ért annak levehető a huzata.

Dita: ezért én nem értek egyet azokkal, akik Neked a szivacsmatracot ajánlották.
Mi felnőttként jelenleg is kókuszmatracon alszunk, és mióta megvettük azóta esküszök az ágykeretes, kókuszmatracos ágykombinációra. Baromi kényelmes, soha nem fájt a derekam, csak mióta terhes vagyok, de ez majd később elmúlik, ha már meglesznek a Babák! Nagyon jókat alszunk rajta! :wink:
Szerintem a Picúrkáink is jókat fognak rajta durmizni :wink:

Igazából szerintem mindenki olyat vegyen, amit a pénztárcája megenged!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára trix78 2009.09.15 08:07-kor.

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


ja, és még egy valamit nem értek: miért kellene lecserélni a Babák fél éves korukban a kókuszt szivacsra? Ilyet én még nem is hallottam... :?

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Szüleimnél is lesz egy kiságy, ahova időnként hazamegyünk, s 1-2 éjszakát alszik a gyerek, így oda szüleim sima matracot fognak venni, mert felesleges, ha csak párszor alszik benne drágább dolgot venni. Itthon lesz légzésfigyelő, lehet ott is lesz majd egyik ismerősé, akitől a kiságyat kapjuk. Az nem Angelcare, de arra jó lesz amire kell.

Dita én a nikica-ban vettem illetve a Brendonban leárazva a matracvédőt, gondolom Trix te a Máriában. Az tény, hogy az drágább, de puhább frottír, mint amit én vettem, de a célnak ez is megfelel, főleg, hogy rajta lesz a sima lepedő. (Brendonost kiságyba, a Nikicában egy mérettel nagyobbat vettem a későbbi gyerekágyhoz)

Én vettem PVC lepedőt is, de azt arra, hogy a feje alatti pelus alá valahogy odateszem, ha bukós lenne ne kelljen a lepedőt nap, mint nap mosni. Majd szabok bele egy akkorát, amekkora a pelus lesz a feje alatt.
A maradékból a hordózó pelusa alá gondoltam egy másik darabot, vagy valahova, amire teszek plédet, vagy valamit, és elkerüljem a nagy pisitengereket :) Lehet nem lesz rá szükség, majd kiderül. Van egy darab és ha kell majd szétdarabolom.

remény73
 
 


Véletlenül idekattintottam a babás helyett, megkavart ez az ismeretlen nevű lány a babásban, és bocsi, de.. :oops:

Remény ilyet nem szabad, sehogy, semmilyen formában a feje alá PVC lepedődarabot tenni, a baba kitornászhatja és megfullad. A kicsibaba nem tudja megemelni a fejét. Nagyon veszélyes, amit a PVC darabról írtál.
A pelus bőven elég, kezdetben akkora a baba gyomra, mint egy cseresznye, max. egy picit bukik vissza.
Lőrinc bukós volt, de a pelust nem áztatja át még fél évesen se a buki.

Nem akartam itt okoskodni, de a bukás miatt szerintem nem kell aggódni, többet fogtok hígfositmosni :lol: a lepedőből mint bukást.. :oops:
torolve_20130114141731
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk apás szülés felkészítőn.
Apát megnyutatták, de én most keztem el parázni csak igazán.
5 pár volt. Először egy nő az őssejt levételre próbált minket rábeszélni. De mivel drágább mint a lombik, így erre nem lesz pénzünk, meg a nő sem volt szimpatikus.
Aztán megnéztük a szülőszobát. Elmondták, hogy hogyan is zajlanak az események onnantól, hogy bekerülünk a kórházba odáig, hogy haza indulink.
Én külön elmeséltettem a császáros verziót is. Így megtudtam, hogy a baba érdekében csak érzéstelenítés van, altatás nincs.
Ettől egy kicsit megijedtem. De aztán megvígasztalt az a hír, hogy ugyanúgy együtt lehetek a babával a császár után 20 perccel mint a rendesen szülők. És csak baba-mama szoba van a császárosoknak is kötelezően. Szóval bármi történik, végig a fiam mellett leszek!! :)
Persze reménykedem, hogy addig még megfordul a kislegény. Mostanába nagyon aktív, állandóan ugrál a hasam :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Vikkata, köszi, hogy leírtad a véleményed. Én a biztonság kedvéért vettem azt a PVC lepedőt, de lehet tényleg nem kell majd használni.

remény73
 
 


Hazaértünk, érdekes volt a szülésfelkészítő. Jövő héten is megyünk...

remény73
 
 


Örülök, hogy jól sikerült a felkészítő és mindannyiótoknak tetszett.

Remény!
Akkor ha Neked jó a hétvége, elmennék valamikor a ruhákért. Még nem tudom pontosan, de legkésőbb pénteken kitalálom. Írd majd meg, hogy mikor jó neked és hol, én alkalmazkodom.
Nagyon kedves volt a teszveszes lány is, nekem is + értékelést adott, holott igazából Veled tartotta a kapcsolatot.

Dita!
Nagyon ügyes vagy, hogy így kiharcoltad a szoba átalakítást. Csak légy következetes és ezután se engedj abból, amit elgondoltál Milónak!

Matrac:
Én is osztom Dita véleményét, hogy mi is felnőttünk kókuszmatrac nélkül is, de nem is zárkózom el az újdonságoktól.
Egyenlőre a kolleganőm mondott egy negatívumot, azt hogy nekik hiába volt rajta lepedő és hálózsák a babán, nem tudott aludni a kislánya, mert hideg volt neki a matrac (gondolom pont a szellőzés miatt átjárta a levegő). Aztán tettek a baba alá egy pokrócot összehajtva és úgy már nem volt semmi gondja.

Kép
akire79
 
 


Akire, nekem jó a hétvége, majd egyeztetünk időpontot. Nekem csak a reggel 7-8, a 12-13, és a 18-19 közti időszak ami az inzulin és főétkezés miatt nem jó, de egyébként ráérek... Párom nem lesz itthon, így egész hétvégén egyedül leszek, ráérek, max. takarítás vár rám...

Most is van 1-2 szép dolga a teszveszen a lánynak, akitől vetted a cuccokat, én is szemezek dolgokkal, de próbálok ellenállni neki...de már csak akkor veszek, ha nagyon tetszik, és méretben is olyan, amiből nekem nincs és nagyobb méret...:)

Ma szó volt a hálózsákban altassuk a babát, ne paplannal, nehogy az okozzon bölcsőhalált, és most gondban vagyok több dolog miatt. Nálunk általában 25 fok van, tehát szellőztetni kell, mert a radiátor nem szabályozható, és a hálózsákjaim vékonyabbak, s elég-e a body alá, vagy kell alá vékony rugi is? Nem akarom hogy fázzon, de azt se melege legyen...

remény73
 
 


Sziasztok!

Dita!
Annyira várom már, hogy meglegyen végre Miló szobája! Igazad van, ne hagyd magad!!!! Látom lassan a párod is elhiszi, hogy nem csak a Ricsike lesz neki. Tök rendi, hogy ennyire segít neked festeni, meg rendezkedni. Azé'''''' csak van egy kis esze :lol: :lol: :lol:


Akire!
De rég "láttalak", jól vagy?

Remény!
Neked mostmár a szülésig inzulinoznod kell magad? Úristen, lassan szülsz Trix szel együtt :shock: :shock: :shock:

Tigriske??????
Merre vagy?????? Lefáraszt a 3 baba gondolom, de azért jelentkezz már, hogy minden okés e veletek, mert aggódom!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Sziasztok!!

Tanulságos volt a tegnapi elöadás, de remélem senkinek nem kell majd alkalmazni közülünk. Megkaptuk a választ a matrac ügyben. Most aztán végképp nem tudom,hogy vegyünk-e légzésfigyelöt vagy ne. Beszéltem a szülésznővel és azt mondta,hogy most indulnak a döntések sorozata. Sajnálom,hogy nem tudtunk maradni. Doki bácsihoz mentem aki kicsit megijesztet minket mert azt mondta,hogy a baba olyan 29-30 hetesnek felel meg a súlya viszont a méhem meg nagyon kemény és ezért most már 4 MagneB6 kell ennem és ha nagyon feszül akkor egyszere kettöt. Viccesen próbálta elöadni,hogy erös kis vasgyúró lesz mint Apuci,de nekem belerakta a bogarat a fülembe,hogy nem fér el normálisan. Nem is aludtam sokat az éjszaka.
Az létezik,hogy már most 1700 gramm mert ezt irta a papiromra a doktorbácsi. Mi lesz igy decemberig??? 5 kg lesz??

Na jó ennyit rólam.

Kép
Kép
colin
 
 


Colin: hol van Benned az a nagy Baba? :lol: :lol: :lol:
Kár, hogy nem tudtatok végig maradni, a tegnapi tanfolyamok tényleg nagyon hasznosak voltak.
Sajnos a szoptatásnál az ikres anyukákra nem nagyon tértek ki. De az biztos, hogy nálam nem lesz cicipihenő :wink:


Dita: mára ott maradtál Anyudnál pihenni egy kicsit? :wink:
Minden rendben volt tegnap az úton odáig? Hogy tetszett a tanfolyam?


Remény: még nekem sincs tapasztalatom, de szerintem ha vékony az a hálózsák, nem hiszem, hogy sok lenne még egy vékonyabb kis pamutrugi alá.
Én valahol azt olvastam a babák öltöztetésénél, hogy úgy kell felöltöztetni Őket, hogy annyi réteg ruha kell rájuk, mint nekünk felnőtteknek, plusz még egy. Bár azt nem tudom, hogy ez az alvásra is vonatkozik-e, vagy csak amikor visszük őket valahová.
:roll:

Henikém: hogy vagy? Örülök, hogy minden héten hallatsz magadról. Ezért megkapod majd a jutalmadat, meglásd!!!! :lol:

Akire, Vicky: hihetetlen, ahogy telik az idő, már félidő környékén vagytok mindketten. :lol:

Ahogy itt írok, állandóan a tehenet látom a futópadon a baloldalon :shock: .
Nagyon jópofa, de nem nagyon használ neki a sport...
Szegényke :lol: Egyébként most én is nagy tehénnek érzem már magam... 8) :D

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Szia Trixikém!

Ittvagyok ám , mindennap olvaslak benneteket, de sajnos egyenlőre nem sok mindenhez tudok hozzászólni :? ( szülésfelkészítő tanfolyam, babaruhák ) de kíváncsian, és epekedve várom a babaszoba fotókat, pocakfotókat, meg, hogy mi van veletek.

Szegény Reménynek és Vickynek is drukkolok a cukker miatt, neked, , hogy a lehető legkésőbb jöjjenek ki Tamiék, Tigrincsnek is emiatt, meg mindenkinek mindenhez. Ja és Rony nak is, hogy minél hamarabb jöhessen ide, és foglalja nekem a helyet :wink: :lol:
( bocs a valakit kihagytam :))

Készen lettetek a babaszobával? Fotók? Na és egy 32 hetes pocakfotó, hmmmm? :wink:

Pusszantás

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Hát, az a helyzet, hogy még a bababútort, a pelenkázókomódot és a második kiságyat össze kell szerelni. Akkor szeretnék képet feltenni, ha minden tökéletesen kész lesz. :wink:
Úgy néz ki, hétvégén nagytakarítás lesz a családdal, gondolom
addigra össze tudjuk rakni a bútorokat.

Megpróbálok legkésőbb hétvégén fotókat készíttetni Apussal, minden témában! :lol:

Köszönöm, hogy drukkolsz a Babáinknak!!! :lol:
Lassan Te is mehetsz majd lombikozni, már nagyon várom és drukkolok nagyon! :wink: :lol:

Ronyval mi van most? Már elkezdték a lombikot a fagyikkal?

pussszancs

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!

Most sikerült csak visszaolvasnom, mivel nem volt itthon internetünk. Köszi a kérdést mi jól vagyunk, leszámítva a hasfájdalmaimat, de gondolom nőnek a csöppségeim.

Dita! Jól tetted, hogy a sarkadra álltál.

Mindenkinek gratulálok a babaszoba rendezéshez.

Trix! Már szép méretekkel rendelkeznek a gyerekek, gratulálok!

Jól lemaradtam erről a szülésfelkészítő kiegészítő újraélesztősről.
Trix! Mikor indul újra a szülésfelkészítő a Jánosba? Bár lehet, hogy még ráérek, kivéve ha feküdnöm kell a végén.

Colin! Mi volt a válasz a matrackérdésre?

Heni! Nem szabad idegeskedni!

Remény! Te már nagyon jól előkészítettél mindent Ádámnak, és a diétával is jól haladsz: meg fogod kapni a méltó jutalmadat.

Ma azt álmodtam, hogy egy gyönyörű kisfiam van és tudtam mit kell vele csinálni, pl megszopiztattam, megfürdettem, és lefertőtlenítettem a köldökcsonkot. Szóval egész jól boldogultam álmomban, aztán persze paráztam, hogy büfizett-e, és nem fulladt-e meg. Szóval teljesen elfáradtam reggelre. Pedig szép álom lett volna a vége nélkül.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske: köszi a gratulációt a Babáinkhoz! :lol:

Jó, hogy jelentkeztél már aggódtam. Mikor voltál dokinál?
Ez az újraélesztős tanfolyam szerintem most volt először a Jánosban, valahogy ezt vettem ki az előadók szavaiból.

A normál szülésfelkészítő minden héten keddenként megy 17 órától, folyamatosan és bármikor be lehet kapcsolódni. 6 alkalom, 6 különböző témával. Most a 4. rész volt, még 2 alkalom és újrakezdődik.

puszi

Kép

puszi Trix
trix78
 
 


Sziasztok!

Most értem haza nagyfalúbú, várom apát és összerakjuk Miló szekrényét ezzel kész a babaszoba, kivéve a függönyt és a szőnyeget ami még nem került haza. Jövő héten már én is fotózom.

Tök jó volt a tanfolyam, nekem nagyon tetszett. A jövő hetire is szívesen elmennék.
Gyermekágy, császármetszés a téma.
oké a császármetszés, de a gyermekágy mit takarhat??? Konkrétan??? Ha nem tudok elmenni akkor beszámolhatnátok hogy mi volt, Remény te úgyis olyan királyul jegyzeteltél ott mellettem, öröm volt nézni! :lol: :lol: :lol:

Aztán az utána következő két órát kihagyom, de ha újraindul az első kettőt: vajúdás, szülés, légzéstechnika nem hagyom ki az tuti.
Azt beszéltük meg anyával hogy az október 6. lesz ha minden igaz és másnap elmegyünk a Máriába megvesszük ami még hiányzik és hazahozzuk kocsival.

Bocsi hogy most nem reagálok semmire, de nemsokára jön haza apci, ha este lesz még energiám felnézek. Addig is pusszantás mindenkinek!

dita75
 
 


Sziasztok!!

trix78 ez a kérdés bennem is felmerült,hogy hol van az én nagy babám aki az orvos szerint 1700 gramm hasam meg mint láthatátok nem sok van. Azt figyeltem tegnap,hogy mindenkinek nagyobb hasa volt nálam.
tigriske az tegnapi újraélesztő tanfolyamon az mondták,hogy a kókuszmatrac jobb mint a sima. Keményebb felületen jobb aludni a babának.
Megyek jövöhéten is ha tudok. Jövöhéten mi lesz a téma??

Kép
Kép
colin
 
 


Sziasztok!
Mi is voltunk ma doktor bácsinál, elviekben minden rendben, de még farosak vagyunk. 36. héten kell mennem, lesz vér, vizelet vizsgálat, ctg és ultrahang. Állítólag a súlyunk 2-2,2 kiló körül van, a fejünk az picit nagyobb, a combcsont picit rövidebb, mint az ekkori átlagé, de remélem minden ok. Van 4 hete Ádámnak, hogy eldöntse marad így és akkor a 38. hát után programozott császárral kibújtatják, vagy megfordul és magától szeretne kijönni. Nem tudom melyik a jobb, de mivel császárra készültem, így én jövő héten szeretnék menni a felkészítőre...

Vicky, örülök, hogy ma találkozhattunk...

Hát nálunk a szoba nem egyhamar lesz meg, mert a kiságy fele szüleimnél, s nem tudom mikorra jut fel. Még fel kell tenni a bordűrt is.

Ma megvettem a hordozót és a 2 cuclisüveget, így azt hiszem megvettem minden olyat, ami fontos, a mellszívó meg mint tegnap hallottuk ráér, ha beindul a tejcsi... Azt már apa is meg tudja venni talán ha megmondom hol és melyiket vegye...

Talán jövő héten elkezdem a csomagom is összeállítani, de csak a nagy pakkot, a kicsit csak akkor ha Ádám befordul, különben nem lesz szükség rá.

Mosom a ruhácskákat, van még 1-2 adag, de már nem fér a szekrénybe és a tárolókba :) Igaz bevásároltam nagyobb méretekből is, így persze érthető, ha nehezen férünk el...

Lehet az éjszakai szerkónk egy rövid ujjú body, egy hosszú ujjú kézfejes rugi és az ujjas hálózsák lesz eleinte, kiderül mennyire lesz meleg, max. majd ha meleg lesz leveszem a hálózsákot róla.

Nálunk 25 fok van télen is bent, majd szellőztetek gyakran, de talán nem lesz nagyon melege...kiderül, én terhesség előtt fagyosszent voltam.

remény73
 
 


Hazaértünk az ultrahangról. Minden rendben, egy kis vesemedence tágulatot talált a doki, de ezt majd kinövi. És megmutizta mi van neki...kislányunk lesz. :D Apa ráérzett, állítólag annyira érezte hogy lány, hogy azon lett volna meglepődve, ha fiú. Én meg inkább már bebeszéltem magamnak a kisfiút, úgyhogy most egy kis lelkiismeret-furdalásom van. Persze vettem fiús és lányos cuccokat is és főleg unisexeket. Mindenki nagyon örült, főleg anyósom. Már teljese tűkön ült. Holnap megpróbálom odabent feltenni a képeket, nagyon aranyos képet sikerült csinálni a pofijáról. Meg kaptunk dvd-t is.

Most megyek, mert apa jön a géphez, de holnap próbálok a munkahelyemről jönni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, gratulálok a kislányhoz. Ezek szerint volt 4D is?

remény73
 
 


Remény!
Én is inkább hálózsák párti vagyok. Szerintem érdemes beszerezned esetleg egy vastagabb hálózsákot is - IKEA-ban vannak nagyon jók úgy max. 2000 Ft-ért.
Eygetértek Trix-el, ha vékonyabb a hálózsák akkor nyugodtan adhatsz rá egy plüss, hosszú ujjú rugdalózót.

Holnap egyeztetek a barátnőmmel (tőle kapjuk a babakocsit, stb.. és azt is el kell hoznunk a hétvégén), hogy mikor ér rá és akkor írok Neked.
A párod hétvégén is dolgozik????
Azért a takarítással óvatosan!

Tigriske!
Nagyon sok helyen van baba elsősegély tanfolyam. Mi is megyünk novemberben (Minimanó centrumba) apával együtt. Egy egész napot vesz igénybe (szombat), kettőnknek 12.000 Ft és mindenről szó van a köldökcsonk kezelésétől, a fürdetésen, a légzésfigyelőn át a lázgörcsig, félrenyelésig, újraélesztésig. Szerintem nagyon hasznos!

Trix!
Már én is nagyon kíváncsi vagyok a babaszobára. Ha kész van, mindenképpen tegyetek fel képet, mert szeretnék ötleteket lopni :oops:

Vicky!
Gratula a kislányhoz. Ezzel Te megdöntötted az elméletemet, miszerint az inszemes és lombikos babák szinte mindig kisfiúk :shock: (Trix persze kivétel) De nem baj, kivételként erősíted a szabályt!

Heni!
Velünk minden rendben, én még itt akarok lenni, amikor Rony és Te átköltöztök ide!

Rony!
Mi a helyzet? Hogy állsz? Gondolok Rátok....

Én ma voltam védőnőnél, eddig 6 kg-ot híztam a 22 hét alatt. Hát nem is nagyon akarok többet hízni, ha lehet. Ő is kiakasztott, hogy mekkora már a hasam! Ettől megőrülök :!: :!: :!: :!:
Mit csináljak, ha ekkorra? Nem nyomhatom erőszakkal vissza. és abban sem hiszek, hogy összefügg a baba méretével. Szerintem inkább attól függ, hogy a kismamának hogyna áll a gerince.

(Ja Debrecen: Liverpool 0:1, ha esetleg érdekel valakit)

Nekem ma azt mondta a védőnő, hogy a kókuszmatrac túl kemény és sima szivacsot vegyek kb. 8-10 cm vastagot. Akkor mostmár tényleg nem értem mi van, mert ő pont azt hangsúlyozta ki, hogy a babának nem jó a túl kemény, mivel a méhben is puha közegben van.

Kaktiról senkinek semmi híre? Lehet, hogy megsértődött valamin? Azt láttam, hogy a februári kismamák közé írogat, csak ide nem :cry: (Tőlem elkérte a táblázatot, hogy majd vezeti tovább)
Ha gondoljátok megcsinálom újra a táblát.

Bocsi, kicsit hosszú lettem :lol:

Kép
akire79
 
 


Akire van vastagabb hálózsákom is, de azok már nagyobbak, nem a legkisebb méret. A Babyfun-ban is vannak jó hálózsákok, de van 3 vékonyabb, nem akarok másikat venni.
Viszont pamut rugim is van pár darab...

Párom vízitúrázni megy, amiatt nem lesz itthon.

remény73
 
 


remény: Hát 3d-ben olyan nem sokat láttunk mozgást, de 2d-ben egyfolytában mocorgott. És nagyon jó képet nyomtatott róla a dokibácsi. Tök rendes és nagyon alapos volt. Ma szétnéztem ott a kínai étterem melletti boltban és kétezervalamennyiért nagyon szép vastag hálózsákjaik voltak. Ha még akarsz venni.

benszi: Nagyon édesek a cuccok. Szerintem majdnem mindet rá tudom adni majd a lányomra is.

akire: Próbálunk mi is meccset nézni, de nem nagyon megy. Szerintem biztos nem lehet annyira nagy a hasad. Különben meg kell a hely.

Én is akartam ma menni a védőnőhöz, de elfelejtett és valami megbeszélésük volt. Hétfőn megyek.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Gratula a punishoz!Van csajos cuccom is! :lol: És örülök,hogy tetszettek :lol:

Csajok!
Miért nem írtok a babásba is,ott sok infót tudnátok gyűjteni!
És ot is jó a brigád!

Ja és tegyetek már fel pocakos fotókat!
Vendég
 


benszi: Majd még beszélgetünk a csajszis cuccokról. Én úgy gondoltam, hogy csak a baba születése után megyek át oda. Sok fórumra írok és néha így is eltévedek. :oops:
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Okey,várlak majd! :lol: !
Addig is ha van kérdésetek oda is beírhattok! :lol:
Vendég
 


Én teszek fel majd friss pocak fotót, csak a párom birtokolja az asztali gépet, én most laptop-ozok és erre nem tudom feltölteni a képet.

Vicky!
Sajnos az a gondom, hogy mindenki szerint és szerintem is nagy a pocakom a 22. héthez képest, de nem tudok Vele mit csinálni :shock:
Ja és nem is akarok, mert nagyon szeretem ezt az állapotot és a páromnak is nagyon tetszem így. Pont ma mondta, hogy jó lenne, ha mindig kismama lennék (háááááááááááát azért jóból is megárt a sok)

Kép
akire79
 
 


És akkor egy kis késő esti HORROR:
Kép Kép

21 hetes pocak

Kép
akire79
 
 


Sziasztok!

Akire!
Szép pocak :lol: szerintem nem is olyan vészesen hatalmas, és igazad van, ha ekkora is, mit tudsz csinálni??? Ilyen és kész!

Trix!
Ronyról annyit tudok, hogy kedden ment fagyis beültire, de azóta semmi hír róla!!!!

Tigriske!
De jó, hogy jelentkeztél, már a frászt hoztad ránk!! :shock: :shock: :shock:

Dita!
Már nagyon várom a képeket a ti babaszobátokról is!!!! Úgy bevagyok sózva!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Vicky: nagyon nagy gratula a kislányhoz! :lol: Végre egy büszke lányos Apuka... :wink:
Nem mintha az én párom nem lenne büszke a kislányára...el van szállva, bár neki dupla öröme van!!! Amikor először megtudta, hogy kisfia már tuti van, akkor azért dagadt ám a mája!!!! :lol: Névre van már ötlet?

Akire: szerintem egyáltalán nem nagy a pocid, inkább szép kis csinoska! :lol:
A matracra visszatérve, lehet át kéne menned a babásba érdeklődni a többiektől, kinek mi vált be. Bár én nem kértem ki a Csajok véleményét, de nekünk már mindegy volt, mert kaptunk egy kókuszmatracot az egyik Babának ill. vettünk is egyet a másiknak.
Én erről olvastam jókat ill. tapasztalom saját magunkon, hogy baromi kényelmes és egészséges.

Benszi: a pocakfotó már nem sokáig várat magára, legalábbis az én részemről, remélem. :lol: Gondolom az enyémre is kíváncsi vagy, mivel Neked is ikreid vannak...jó egy kis nosztalgia 8)

Dita: na, sikerült bútort szerelnetek :?: , este már nem jöttél....

Colin: a jövőheti téma a felkészítőn, császármetszés, gyermekágy lesz.

Remény: a végén csak Te leszel a következő :wink: , bár én is esélyes vagyok rá. Szerintem nekem is csak a 38. hétig várunk max., ha addig nem történik semmi.
Drukkolok, hogy Ádi beforduljon időre! :)

Henikém: köszi az infót! Drukkolunk Ronynak és várunk itt szeretettel Benneteket!!! :wink: :lol:

pusszancs

Kép

puszi Trix
trix78
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?